Benefit They´re real! push-up liner recenze + 2x FOTD s push-up linerem

by - 21 července

 Krásný večer vám všem,

Dnes mám pro vás nejen dvě má letní líčení, ale také recenzi na jednu novinku, která už chvíli hýbe blogerským světem a tou je právě hodně diskutovaný Benefit They´re real! Push-up liner.
Musím říci, že jsem o tomto produtku už četla tolik názorů a viděla tolik recenzí, že mne samotnou začal zajímat natolik, že jsem se ho snažila sehnat všude možně po Sephorách. Všude je ale vyprodaný a to dokonce i za nemalou částku 750Kč. Až se mi poštěstilo a napsali mi z Benefitu, že mi posílají miniaturku na vyzkoušení, což je tedy právě ta věcička, kterou dnes budu recenzovat.
S linerem jsem vytvořila i dvě letní líčení, na která se v dnešním článku také budete moci podívat.

Co se týká push-up lineru, hned na první pohled zaujme elegantním a stylově čistým obalem, líbí se mi dost, stejně jako They´re real! mascara. Skvělé je i to, že víčko je na závit, tudíž je jistota, že hrot bude hermeticky uzavřený a linky v balení nebudou vysychat.

Co se týká první zkušenosti s produktem, tak musím říci, že musíte hodně dlouho otáčet spodní částí balení, než z gumového hrotu vůbec nějaká barva vyleze. Dělejte to určitě opatrně a netočte jako zběsilí, protože pak by vám toho mohlo najednou vylézt opravdu hodně a to je škoda, jednak byste zbytečně plýtvali a pak, na linky stačí barvy opravdu maličko. Pokud vysunete více, zbytečně to na víčku hrudkuje.

Samotný aplikátor je gumový či silikonový, zkosený a velmi ohebný. Na víčko se s ním kreslí, podle mě, skvěle. Uprostřed hubice je otvor a z toho leze barva. Na jedno otočení máte barvy dost na obě víčka, alespoň to je má zkušenost, pokud chci linku udělat přirozenou, tenkou. Pokud chcete intenzivnější černočerné linky a silnější, pak bude vhodné jedno pootočení na jedno oko. Pořád dbejte na to, abyste neměli barvy na víčku moc a pokud možno, pracujte rychle. Linky totiž poměrně rychle zasychají a pak se vám může stát, že budou na víčku hrudkovat.
 

Co se týká náplně, čekala jsem jí, po všech těch recenzích, mnohem sušší a mnohem hůře aplikovatelnou. Za sebe nemohu rozhodně říci, že by se mi s push-up linerem pracovalo špatně. Ba naopak, linky kreslím docela rychle a i na mých sušších a starších víčkách se s ním krásně vytočím, víčko mi netáhnou a ani nedřou a linku udělám opravdu poměrně jednoduše. Nemohu úplně tvrdit, že je to ta nejlehčí aplikace pro začátečníky, ale shledávám ji poměrně jednoduchou, asi jako klasické krémové linky v kalíšku. Určitě se nemusíte bát pohádek, že se s tím linka kreslí šíleně obtížně. Upřímně řečeno, moc nechápu, kde se to vzalo, protože aplikátor má skutečně „eye-friendly“ tvar a barva po víčku sama klouže. Tudíž není ani přehnaně suchá. Samotná barva je černočerná a hlavně matná, což se mi hodně líbí. Linku nakreslíte jak úplně tenoučkou, tak silnou, prostě podle potřeby a aplikace je velice přesná!


Jak už jste asi slyšeli, tak co se výdrže týká, je to naprostá pecka! Máloco mi drží tak dobře ve vnitřním koutku, hodně mi slzí oči a věčně mám linku v těch místech rozmazanou,ale tohle drží jako přité.
Díky výdrží možná můžete mít obavy o snadné odličování. Tady se ale bát nemuste, používám odličovač dvousložkový nebo Milani eye makeup removar, namočním tamponek, chvíli přidržím a pak jednoduše barvu stáhnu. Žádné obtížné sundavání a dření oka.
Jaký je tedy můj osobní verditk? Já bych za sebe linky doporučila, aplikace mi rozhodně nepřijde tak složítá, jak se píše a i se mi s produktem dobře pracuje. Pokud už máte v linkování alespoň nějakou praxi, nemám pocit, že by vám push-up liner měl dělat problémy. Pokud jste ale úplný začátečník, možná bych na první pokus raději doporučila klasickou fixu, držet na plocho, opřít loket o podložku a linky se nejdříve naučit.

shrnutí:
+ matná intenzivní čerň
+ dobrý aplikátor
+ vysoká pigmentace
+ neskutečná výdrž
- maličko sušší konzistence
- třeba pracovat rychle
- cena
 
A nyní již ke slíbenému líčení. První look je hodně přirozený, s mou oblíbenou "must have" paletkou na obočí od Milani, kterou používám jako oční stíny. Pořídila jsem si i variantu light a ta mi sedí úplně skvěle! Rozjasňující stín dávám na víčko a matnými hnědými vystínuji záhyb oka a linku. Líčení jsem doplnila mou oblíbenou rtěnkou a leskem a také skvělou benefit They´re real! mascarou.

Toto líčení je velmi jednoduché, přirozené a na léto mé oblíbené :).
 
Řasy mám momentálně díky SkiSo séru v růstové fázi, mám je hodně křížem a nelze je nasměrovat jinak, takže se může zdát, že řasenka slepuje, ale není tomu tak!
 
BB od Ganier je mi nakonec velmi sympatický, používám ho poměrně často. Hezky pleť sjednotí, není třeba pudru a neyvsušuje. Krytí je lehčí střední a výdrž na mé pleti slušná. Světlý odstín má i dobrou barvu.


Kruhy pod očima jsem zamaskovala novým korektorem od Max Factor. Krásně projasnil, vyzmizíkoval kruhy a dobře drží, je třeba ho maličko zapudrovat a pak se ani neslévá do vrásek, ostatně jako většina krémových korektorů. Určitě se můžete těšit na podrobnější recenzi :).


Paletka Milani je mým "must-have", skvělá pigmentace, je skladná a má úžasné nude odstíny, určitě doporučuji nejen na obočí, ale právě na stínování očí. Moc ráda s ní také cestuji.


Tuhle řasenku jsem dostala v miniaturce od Rendy a teď už mám i klasickou verzi a nemohu si jí vynachválit. Je intenzivně černá, krásně prodlužuje a zahustí. Jedna z mých top řasenek. Navíc dobře drží a nerozmazává se.
 
Na tvář jsem použila duo od Flormaru, obě tvářenky v dnešním článku jsem si kupovala v Tetě, je to už déle a moc mi vyhovují. Jsou pěkně pigmentované a konturovací pudr není ani tmavý, ani oranžový, je tak akorát pro bledulky. Růžová je opravdu přirozená a krásně studená. 

 
Rozjasňující paletka od Dermacolu mi osobně přišla v drogerii hodně třpytivá, ale ve skutečnosti na světle z ní tolik třpytu rozhodně nedostanete. Bílá  část není špatně pigmentovaná, na pleti je v podstatě matná. Růžová část je pigmentovaná docela špatně, nabrat štětcem barvu moc dobře nejde a na pleti vidím jen pár třpytek. ze zkušenosti mohu říci, že bronzující paletka ze stejné řady se mi zdá lepší.

Moje naprosto nejoblíbenější letní kombo na rty. Rtěnka je božsky krémová a i přes malý obsah shimmeru, nezvýrazňuje vrásky na rtech a vypadá maximálně přirozeně. Lesk dlouho vydrží a je sice lepivější, ale naprosto skvělý!
 
 
 
Druhý look je hodně barevný, je to taková letní smršť, kombinace zelenotyrkysové a oranžové může být zdánlivě neslučitelná, ale mně se hodně líbí na léto. Nakonec tyrkysovou na očích s oranžovou na rtech už jste u mě viděli vloni. A i toto léto kombinaci ráda nosím. 


Na oku  je kombinace dvou zelených a oranžové na pohyblivém víčku.
 
Paletku Snapshots mám nově a jsem z ní úplně nadšená. Je nádherně pigmentovaná, stíny se neskutečně třpytí a hlavně barvy v této paletce jsou opravdu kouzelné a velmi zajímavé na kombinace mezi sebou. Jestli na léto nevlastníte nic barevného, tuhle paletku bych určitě doporučila všemi deseti a jistě s ní uvidíte více looků!

Oranžová je na pohyblivém víčku, zelenotyrkysové v ohybu a na spodní lince.


 
Na pleť a oči jsem zvolila stejné produkty jako v prvním líčení, avšak na kruhy jsem zkusila jiný korektor od Max Factor. Přijde mi, že na mé kruhy pod očima, které jsou do šedomodra je tohle mnohem lepší odstín, krásně okolí pod očima projasnil a sjednotil!

Oblíbená řasenka. Spolu s push-up linerem tvoří skvělé duo!
 
Místo báze jsem použila zlatobronzovou tužku Milani, která úžasně drží a je velmi měkká a krémová. Na waterline pak přirozený nude odstín, který vypadá mnohem lépe, než klasická bílá.
 
Tvářenka je samozřejmě také do oranžova. Meruňkovobroskvová barva s jemnými třpytkami je na léto božská. Bronzer je velice světlý a třpytivý, takže i ten můžete použít místo tvářenky.


Tato rtěnka je naprostá pecka. Nikdy bych neřekla, že se mi na mně bude líbit zářivá oranžová, ale já tuhle barvu prostě miluju! Je krásně sytá a vězte, že ulice opravdu rozzáří a přitáhne pozornost.

 
To by bylo pro dnešek vše. Dejte mi vědět, zda se vám líbí některé z líčení a jestli máte zkušenost s push-up linerem nebo se chystáte na jeho koupi :).
 

You May Also Like

63 komentářů

  1. Vypadáš jak z bordelu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. načo píšeš také hlúposti, závidíš?

      Vymazat
    2. Zase další z anonymů, kteří závidí a ani se za svůj názor nedokážou pořádně postavit, když se ani nepodepíší. Je dost jednoduchý napsat hejt, když jsi nic nedokázal. Je mi vás hejterů dost líto, že strávíte tolik času u PC a hejtujete a myslíte si že se ta daná osoba rozbrečí. Spíš bych brečela, kvůli tomu jací jste ubožáci, co vše z kritizují a ničeho si neváží. Pěti vypadáš skvěle a další povedený článek. Jako jedny z mála tvoje dočtu až do konce.

      Vymazat
    3. To čo tu píšeš,keď sa nepáči dvere sú tam! Btw asi si dobrá posera keď si pod anonymom ;) Potlesk :D

      Vymazat
    4. Ty kokos,toto raz nepochopím takýchto ľudí -.- Sa ti nepáčí?! Tak dvere sú tam! Btw-Ešte pod anonymom,to si fakt taký posero? :D Potlesk wááu :D

      Vymazat
    5. Dotyčná osoba asi o tom něco ví, když píše takové věci :-D

      Vymazat
    6. souhlas, neboť podle sebe soudím tebe

      Vymazat
  2. Mě prostě liner neoslovil...Myslím si, že za ty peníze mi to nestojí a radši je investuju do něčeho, co mi poslouží lépe. Ale to je otázka vkusu každé z nás :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mne pripada take drahy, jak jsem psala,ale jinak slouzi dobre, na druhou stranu s gelovkami clovek dosahne stejneho vysledku

      Vymazat
  3. mě stejně nejvíc zaujal ten MF korektor na kruhy :D měla jsem tu řasenku a za mě to bylo dost zklamání, akorát prodloužila, ale žádný objem se nekonal, spodní řasy mi s ní nešly malovat skoro vůbec. od řasenky chci prostě víc, navíc od takhle drahé :(

    OdpovědětVymazat
  4. super článek, paletku Snapshots mám, ale přiznám se bez mučení, že nějak nevím, jak zkombinovat ty výrazné barvičky, tenhle look určitě zkusím :)..a jestli budou další líčení (případně i tutoriály) s paletkou, udělá mi to neskutečnou radost ! duo 116 od Flormaru taky mám a je dokonalé, nedám na něj dopustit :)..linka mě neláká, jsem nešikovná a mám už svou osvědčenou techniku klasickýma gelovkama :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevypadá jak z bordelu-_- Náhodou ji to strašně Sluší!!:) Kolikrát jsem se už podle tebe inspirovala v líčení, protože to umíš na jedničku s hvězdičkou!:) Akorát bych se chtěla zeptat..nemáš nějak málo řas?:O Nebo jsi to tak měla vždycky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jinak s řasami, já měla takhle málo vždycky, mám chronickou blefaritidu, takže tím je to ještě horší.

      Vymazat
  6. je vidět, že na líčení máš opravdu talent :) né každá si dokáže na obličeji vykouzlit takové krásné malůvky. U mě vyhrává první líčení, u druhého mě zase zaujala rtěnka ale obávám se, že by mi moc nesedla.

    OdpovědětVymazat
  7. Mna najviac zaujali tvoje zuby, mas ich velmi pekne.Hlavne teraz po dosadeni :-) Maja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aj mna zaujali zuby :P aj nazivo su take ziarivo biele? alebo to robi uprava fotky?

      Vymazat
  8. Barevné líčení se Ti moc povedlo;), teď v létě taky ráda nosím podobné kombinace. Dál mě zaujal druhý korektor od Max Factor a hlavně rtěnka od Milani, na oranžové odstíny jsem poslední dobou úplně ujetá, takže děkuju za tip na další budoucí přírůstek do mé sbírky. Ještě chci poprosit, jestli by si mi mohla poradit nějakou cenově přijatelnou oranžovou konturku? Projela jsem všechny regály v drogerkách a z nouze i katalogy Avonu a Oriflamu, ale nikde sem neobjevila žádný šikovný odstín.:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S oranz konturkou mam taky problem, u nas nic neni, jedinou, co jsem si koupila je pres net NYX v odstinu coral. Pocitam ale, ze Flormar, ktery maji v Tete by mit mohl.....aji hodne barev i treba opravdu temne fialovou atd.

      Vymazat
    2. Peti, díky za tip:), ke stojanu Flormaru jsem se ještě nedostala, takže to zkusím omrknout. Při nejhorším to bude jistit ebay, tam jsem našla jak ten NYX tak ještě Jordanu v odstínu Orange, ale ta se mi zdá až moc světlá.

      Vymazat
  9. licenie sa mi az tak farebne nepaci ale linku by som rada vyskusala, laka ma :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peťo,
    nevím jestli se mi to jenom zdá, ale z fotek na mě linky až tak moc "černočerně" nepůsobí, nevím, ale za tu cenu bych si černou představovala černější, jestli mi rozumíš, kor v kontrastu s řasenkou :D Ale třeba to dělají jen ty fotky) Jinak to druhé líčení je super, asi bych neměla odvahu ho nosit jako denní líčení, ale na spešl událost muže být super!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, moc hezké líčení, u mě vyhrává první, na druhé bych si netroufla (je mi 15).
    Linky vypadají hezky ale s mým měsíčním kapesným 500 Kč bych si je asi nekoupila, ale v Sephoře je omrknu ;-).
    Chtěla jsem se zeptat jestli nevíš o nějakém fakt světloulilinkém korektor u který by byl světlejší než Rimmel match perfektion v odstínů 010 ivory ? Je na mě trochu tmavý a aby byl tak do 400 Kč :-) a kdyby se dal pořídit třeba v DM nebo v Rossmanovi.
    Moc děkuji
    S pozdravem tvoje fanynka Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, ja bych ti doporucila Catrice camouflage cream, je super,ale take jde malicko do zluta ten nejsvetlejsi, stoji kolem stovky. Potom urcite tyto nove tuzkove od MF jsou super, zkus ten druhy dark spots, ten mi prisel lepsi nez ten na kruhy.

      Vymazat
    2. Ahoj Peti,
      Děkuji moc za radu :-) . O tom Catrice camouflage creamu jsem uvažovala ale byla jsem v Rossmanovi v Kutný hoře (mám tam babičku) a tam jsem se stojan Catrice vůbec neviděla :'( , tak ho možná někdy zkusím objednat přes internet :-) . Nedávno jsem si koupila paletku 6ti stínu od Essence all about nude, je hezka ale pigmentace nic moc ale co by jsem chtěla od Essence :D. Ale slyšela jsem že když se dostane trochu víc pod tu vrstvu tak by to mělo byt víc pigmentovany tak uvidím :-) (myslím ze tu paletku máš taky).
      Ty korektory od Max factor omrknu mužů se zeptat kolik staly ? :-)
      Děkuji moc
      PS: nic si z těch hejtu nedělej mě se tvoje líčení moc líbí mááálo které ne ;-) to je o vkusu, sto lidí sto chutí.

      Přeji hezky den, tvoje velká fanynka Janina

      Vymazat
    3. Ahoj Jani, Catrice nemají v každém Rossmannu. U nás v Chebu také není k sehnání. Když najedeš na jejich ofiko stránky, zadáš značku, tak se Ti objeví, kde v republice ji seženeš. U nás je nejblíž v KV.
      Jinak ta Essence paletka není vůbec špatná za tu cenu. Já lupnu přes celé víčko Color tatoo měděné a pak stínama vytvořím různé looky. Drží krásně celý den, jsem spokojená!!! Jinak se mi jedno oko obtiskává, mám hlubší vrásku a jiné stíny mi nedrží, ale color tatoo to zachrání :-)
      Jana

      Vymazat
  12. Jsi nádherně nalíčená a i když mě linky i tvá recenze moc zaujaly, nikdy bych z fotek nepoznala, že jsou dělané něčím jiným, než obvykle :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mas pravdu, za tu cenu na oku rozdil take nepoznam, snad jen, ze opravdu super drzi.

      Vymazat
  13. Ahoj Peti, nechci tady teď nijak kritizovat nebo tak něco, ale chtěla bych říct, že ty fotky prostě blbě fotíš. Mě by totiž zajímalo, jak ten look působí celkově a z fotek ,kde jde vidět pouze jedno oko,pusa a nos to moc poznat nejde. Jenom jsem chtěla poradit,že by jsi mohla mít vždycky i jednu takovou fotku,kde by šel vidět celý obličej (třeba až po ramena).:-) :-)
    Jinak mě docela zaujaly korektory od MF, já použivám od Catrice Camouflage,který je super, ale přijde mi,že mi po něm na pleti zůstávají suché šupinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jsem taky pro, aniž bych chtěla nějak vyrejvat.

      Vymazat
    2. Tyto fotky zblízka jsou opravdu krásné a je na nich bezvadně vidět každý detail líčení (o což vlastně v návodu jde). Ale souhlasím, že jedna "celková" fotka by byla super. Bylo by vidět, jak výsledný make-up tváři padne a jak to celkově působí. Kristýna

      Vymazat
    3. Co se týká korektoru, tak za sebe můžu doporučit Astor Skin Match Twist concealer pen. Mám v odstínu 001Ivory a je super. Já ty tužší (typu Catrice camouflage apod.) nemůžu, vůbec to na pleti nevypadá hezky (no jo, už holt nejsem nejmladší, tím to asi bude :o) ). Ale ten Astor je super. Tekutý a krásně světlounký, pleť vypadá přirozeně. Kristýna

      Vymazat
    4. První věta mne položila :-) Petra má jedny z nejkrásnějších fotek na netu vůbec... ale pochopila jsem až při dalším čtení a je pravdou, že celkový dojem bych taky uvítala :-)

      Vymazat
    5. celkový pohled uvidíte v outfitpostech, takže určitě o nic nepřijdete :),ale děkuji za tip, pokusím se dělat i jedno foto více z dálky ;)

      Vymazat
    6. Nechtěla jsem říct, že fotky jsou špatné kvalitou nebo nějak jinak, jsou krásné. Asi jsem to v tu chvíli blbě napsala. Ale hodila by se možna jedna více z dálky, jak jsem už psala. Pro výsledný efekt :-)

      Vymazat
  14. Ja mam They're real mascara, koupila jsem si loni miniaturu baleni s miniaturou a plne baleni. No, to plne baleni jsem jeste neotevrela, nijak me nenadchla :-( Za me jeden z nejhorsich kupu za ty penize, slepuje, nedela hezke rasy, nebo alespon mne, i kdyz podle fotky ti take slepuje :-( Cekala jsem, ze to bude vetsi zazrak. LV

    OdpovědětVymazat
  15. Krasne fotky :) Na benefit linky som sa velmi tesila, ale nepridu mi po precitani par recenzii az take super..rovnako ta rasenka sa mi javi, ze ti nerobi pekne riasy. Nevravim, ze je zla, ale asi sa neinspirujem ku kupe :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ten produkt by mohl být dobrý, ale já raději ty klasické fixy, je to zvyk ;) Jinak více se mi líbí to nude líčení a děkuju i za mini recenzi na BB cream od Garnier, už dlouho na něj v drogerkách koukám a nemůžu se rozhodnout a teď už si ho určitě koupím :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jsem ráda, že se mi potvrdilo, že paletka od Dermacolu byla v drogerii mnohem třpytivější než ve skutečnosti. Když jsem jí tam zkoušela, byla krásně třpytivá, ale přitom přirozeně. Krásně pleť rozzářila.. Ale velké zklamání přišlo, když jsem si jí koupila a doma vyzkoušela.. Výsledek? Třpyt vůbec žádný, na pleti nevidím absolutně nic.. Takže využívám pouze spodní část, která aspoň trošku nějaký efekt udělá. Jsem zklamaná :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohuzel :( take mne to zklamalo,ale ta bronzujici je fakt lepsi, pritom se zdaji byt delane stejne

      Vymazat
  18. Pěkná recenze Peti :) Krásné líčení, více se mi líbí to první :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, snapshot můžu doporučit, mam ji už nějakou dobu a je luxusní. U třeba obyc líčení je hezké zvýraznit oční oblouk tou červenou, to pozdvihne líčení do úplně jiný dimenze.

    OdpovědětVymazat
  20. Teda, ta paletka Snapshots mě šíleně zaujala. Vypadá úžasně ♥ asi si ji budu muset pořídit... líčení vypadá jako vždycky krásně :) ale přímo můj šálek kávy to není... :)

    OdpovědětVymazat
  21. První, čeho jsem si na fotkách všimla, byla řasenka, a říkám si "doufám, že to není They´re real"! Přesně takový efekt bych totiž na řasách nerada. Ale možná vypadá ve skutečnosti jinak a taky možná jsem u tebe zvyklá na umělé řasy, líbí se mi na tobě víc. Push-up liner mě naopak mile překvapil, akorát jak psal někdo výš, taky se mi nezdá tak černý. Bílé zuby sleduju vždycky, ty se fakt povedly :)

    PS: Teď jsem si všimla, že máš s řasami problémy, tak to se omlouvám. Jen tě chci povzbudit - já mám takové řasy normálně, bez blefaritidy.

    OdpovědětVymazat
  22. Linka vypadá hezky, ale jsem snad jediná, kdo vidí, jak příšerně vypadá ta řasenka?!? Ať jsou řasy v jakékoliv fázy, efekt muších nožek je znakem toho, že je potřeba řasenku ihned hodit do koše a ne ji chválit, takoví pokrytci snad nejsme... Jediné, co řasám dodala, je barva, žádné prodloužení, ani objem se nekoná, to je snad každému jasné na první pohled :-(

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, prosim Ta, akym struhatkom orezavas ceruzky od milani, ze ich mas take pekne ostre? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tužky Milani jsem se taky chtěla zeptat. Nedávno jsem si na tvém eshopu jednu koupila. Je pravda, že na očích parádně drží jako přibitá a neobtiskává se nahoru (což je fakt super), ale to ořezávání.... . :o/ Mám klasické double ořezávátko (na tenké a tlusté tužky) a vše ořeže ok, ale s tou Milani je to na ho. Dvakrát v tom tužku otočím a hned se zlomí a je z ní zase "kopáč". :o( Z toho jsem teda nešťastná. Ještě mě napadlo strčit ji na chvíli do mrazáku (to myslím vyzkouším). A ještě bych se chtěla zeptat, jak objednat jiné barvy. Na eshopu se ukazuje jen Romantic Violet. Na fotkách jsou i jiné barvy (musím říct, že mě štve, že ty fotky samy přeskakují a nemůžu si je v klidu pořádně dlouho prohlédnout), ale dají se objednat? Kristýna

      Vymazat
    2. Tak ani mrazák nepomohl. :o( Při nejbližší příležitosti kupuju nové ořezko a pak to snad bude ok. Kristýna

      Vymazat
    3. chce to opravdu nové a ostré ořezávátko, já mám Essence a Catrice a s oběma to jde super!

      Vymazat
    4. Kristýnko, jiné barvy Milani tužek již nebudou, protože máme výprodej celého sortimentu Milani, nicméně na milanicosmetics.eu by mít mohli :).

      Vymazat
    5. Děkuji za odpověď. Já si říkala, že to bude asi ořezávátkem. :o) A mohla bych poprosit o tutoriál na téma "měděné oči"? Ta moje tužka je hodně měděná a lesklá (ačkoliv jsem si myslela, že bude tmavě hnědá a matná). Ale nevadí, používám ji i tak, ale ráda bych nějakou novou inspiraci. :o) Jinak bych ti Peti chtěla poděkovat za blog. Moc mě baví, i když nejsem úplně nejmladší a zálibu v make-upu jsem získala až v posledních letech. Beru si tu spoustu inspirace i když jsem totálně jiný tip (světlá olivová pleť, hnědočerné oči, smíšená pleť atd.). A nejvíc mě těší, když mě pochválí někdo "z oboru". To je pak paráda. Jako třeba dnes. Byla jsem ve studiu na kosmetice a pedikúře. Kočka na pedikúře si hned všimla mých nehtů a moc mi je pochválila a ptala se, jestli to jsou nálepky ty kytičky. A moje odpověď, že jsem si je malovala sama, ji zaskočila. :o) Stejně reagovala i kočka na kosmetice. V tom studiu mají i manikúru a dělají ji obě (střídají se podle potřeby). Tak mě to moc potěšilo. Jo a jen tak mimochodem - díky za tip na S-he laky. Jsou vážně super a vydrží téměř týden (což je při mé práci (každodenní vaření, běhání kolem dětí, práce na zahradě, neustálé uklízení apod.)) až neuvěřitelné. :o) Jo a ještě jsem dnes říkala kosmetičce, že mám na pleti pupínek, který je potřeba zlikvidovat (ach ta menstruace) a ona mi povídá: "...a kde??". Neviděla ho do té doby, dokud mi nepřejela tvář prstem. :o) Tak šikovně jsem se totiž nalíčila, že to ani nebylo vidět. Z toho jsem měla vážně radost. :o) Kdysi jsem jí zase povídala, že si nanáším make-up štětcem a že je to fakt bomba. Ona používala do té doby jen prsty nebo houbičky (a to líčí i nevěsty apod.), a moc mi nevěřila. Jak jsem jí to tak nadšeně povídala, tak do toho taky šla. A pak mě jednou zastavila a říkala, že jsem nekecala, že je to opravdu super (PS: a to začala s plochým štětcem, jako kdysi já. V době kdy jsme se o tom bavily, jsem už používala Real Techniques stippling brush a to je už úplně jiný level. :o) Ten jsem používala dlouho, ale zatoužila jsem po změně. A tak teď používám tvůj Flat top štětec a je taky super. :o) Tak jsem se teď "vykecala", ale snad to neva. :o))) Kristýna

      Vymazat
  24. Peti moc ti obě líčení sluší. Jelikož s tekutou linkou už dlouho bojuju a nedaří se - nedávno jsem se rozhodovala mezi právě tímto perem od Benefit a výběrem v drogerii. Na netu jsem si našla pár recenzí a negativně tam bylo u Benefitu hodnoceno to, že se na "zobáček" dostává až moc krému a je potřeba ho otírat. To já ale nevím, protože jsem se nakonec rozhodla pro linky 24h od Astoru a poprvé v životě se mi linky nádherně povedly, šlo to samo, krásně drží, no vážně jsem moc spokojená, za 179kc oproti Benefitu, myslím si, že u Benefitu sázejí hlavně na reklamu a přitom to zase taková bomba není.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti, hezké líčení... prosím jen dotaz, není u Flormar č. 115 ten druhý odstín vedle meruňkovo-broskvové rozjasňovač? Já jsem si to asi spletla, když jsem si to kupovala, ale myslela jsem, že je to rozjasňovač... Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že se to dá použít tak i tak, podle typu a barvy pleti, na mne je to tedy tmavé, takže já místo tvářenky či bronzeru, na někoho to může být i rozjasnovač ;).

      Vymazat
  26. První líčení je prostě nejlepší! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Ja nedam dopustit na obycejne inkoustove linky od essence, jsou vodeodolne, vubec se nerozmazavaji a me osobne vydzi cely den. Kdyz sem si koupila treba fixu, nebo jine linky, spatne se mi s nimi manipulovalo a byli malo pigmentovane. Tohle je nadherna matna cerna, a stoji v drogerce par korun. Stoji za vyzkouseni :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Mě si líbí obojí. Nejvíc jsem ale nadšená z tužek a rtěnky od Milany. Ačkoliv je nepotřebuji, stejně nejspíš rozšíří moji sbírku a ještě k nim připojím tvářenku :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  29. Linky mě moc nezaujaly, protože jsem na to hrozný antitalent. Velkou radost jsi mi ale udělala CC korektory, respektive jejich objevením - už dlouho sháním nějaký růžový pod oči, který by byl ale samostatný, ne v paletce s dalšími korektory, které neumím použít :)) Stojany MaxFactor jsem vždy obcházela obloukem, no, zřejmě to byla chyba :)

    OdpovědětVymazat
  30. Som rada, že predvčerom som si tie linky už nestihla v parfumérke kúpiť (dokonca so zľavou 5 €). Teraz mi neprídu nijako výnimočné (nie kvôli Peti, ale celkovo kvôli efektu). Rovnakú linku si dokážem spraviť gelovkou od Maybelline do minúty. A podľa mňa tiež nie je až taká čierna, takže som celkom príjemne ušetrila na niečo iné :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ty si šikovná, víš o všech novinkách, díky.

    OdpovědětVymazat
  32. Krásné líčení, hlavně to nude. Akorát mi vadí na té jedné fotce nedotažený lak až k lůžku a zespodu špinavé nehty....promiň, zřejmě jsem si toho všimla jen já, ale to celkový - jinak dokonalý look kazí. Simona

    OdpovědětVymazat
  33. Moc pěkná a přínosná recenze na push up liner! Nějak mě dosud nebral, ale po Tvojí recenzi jsem docela dostala chuť ho vyzkoušet. Jenže nepoužívám černé linky, škoda že ho nevyrábí ve více odstínech, tmavě hnědá by stačila! No vypadá to ale fakt zajímavě a docela se mi to líbí - jakože gelové linky bez nutnosti kelímku a štětečku (což mě docela prudí a proto dávám přednost klasickým tužkám).
    BB cream od Garnieru chválíš, jo? No toto! :-D Budu na něj muset mrknout.
    Ty nové korektory od Max Factoru mě zaujaly hodně, ale ty peníze co za ně chtějí, se mi dávat nechce, tak počkám až vychladne ta prvotní vlna a objeví se v nějakých slevách... Vyzkoušet bych je ale chtěla.
    Jůů, a ta studená tvářenka od Flormaru vypadá nádherně - nějak tato značka jde mimo mě, budu muset zapátrat v Tetách. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!