BFF summer outfits aneb letní outfity pro kamarádky

by - 27 července

Krásný nedělní večer vám všem,

 
docela hodně jste si psali o nějaký videohaul, který se bude týkat oblečení a já jsem při té příležitosti oslovila i mou nejlepší kamarádku, abychom společně pro vás několik outfitů natočily. Máme totiž podobný vkus a často skončí některé kousky v našem šatníku stejné :). Dejte mi určitě vědět, jestli vás některý náš outfit zaujal a zda také s kámoškou občas koupíte stejné kousky :).
 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
Líčení: oči W7 in the buff, rty lesk Astor 8hr perfect stay sweet doll
nehty: gel lak Sally Hansen Sheer ecstasy
 
outfity:
1. trička jsou dárek od Lucky, objednávala na http://www.tytricka.cz/
Lucka šortky http://www.ebay.com/
já HM
 
2. dlouhé boho šaty:
 
3. pouzdrovky, koktejlky
lodičky: Dechmann a F&F
černobílé: Tally Weijl
Květované s kostkami: http://www.sheinside.com/
 
4. vzdušné květované minišaty
balerínky: mají na ebay "pointed toe flats"
psaníčko je z Humanicu
 
5. výrazné barvy, color blocking
šortky ebay
lodičky Deichman a F&F
náhrdelníky: http://www.ebay.com/ "statement necklace"
 
Co se týká ebay a asijských velikostí, objednávám si asijskou S, naše XS, mám 165cm a míry cca 82-58-85. Poštovné bývá většinou zdarma a balíček přijde během 14 dnů, max. 3 týdnů. Pokud přesáhnete limit 22EUR je možné, že budete vyzváni celníky o zaplacení DPH 21% z celkové částky včetně poštovného.
 

You May Also Like

59 komentářů

  1. Hezké video :-) Já mám s kamarádkou stejné jedny náušnice a jeden zimní kabát, ale jinak s jinými kamarádkami společné oblečení ani doplňky nemám, protože všechny mají jiný vkus a hlavně velikost :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Je príma mít takovou fajn kamarádku.Já jí mám taky,ale máme každá jinou postavu takže naše oblečení se liší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc povedené a vtipné video Péťo :)))
    Já spolu s mou kamarádkou sdílíme poměrně dost věcí :D Máme stejné legíny, boty, laky na nehty a několik triček. Dalo by se říct, že máme poměrně stejný vkus a nevadí nám, že ten den třeba máme zrovna to stejné oblečení. :D Radka

    OdpovědětVymazat
  4. Super video:) I když ony jsou super všechny, opravdu ráda se koukám na tvoje videa, moc se mi líbí, že jsi taková bezprostřední, přirozená a pořád s krásným úsměvem;) A zbožňuju to, jak se oblíkáš, fakt bomba;)

    OdpovědětVymazat
  5. Heh, tak nevim, vedle tebe vypadá každý jako buřtík :-D
    Dokonce i Kuchařová tak vedle tebe vypadala :-D Tim nechci říct, že má Lucie špatnou postavu, já bych za její tělo zabíjela, ale ty jsi víc jak modelka :-D
    Video jsi moc hezky vymyslela, povedené

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stará modelka....Hele ale Krajnový je už taky 40 a jak vypadá. Ale ona stihla i děti, za to úcta ještě větší s touhle gráacíí vypadat takto po dětech!

      Vymazat
  6. Krásné video, pobavila jsem se :)) Já tedy s kamarádkami nenosím podobné oblečení ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Téda, kámoška je nádherná ženská. Ač nerada, tak fakt musím souhlasit, že je mnohem hezčí než ty. Ale samozřejmě se musí zvážit, že je asi, tipuji, o 5 - 7 let mladší, možná i víc. Má šťávu a šmrnc a ženskost... A to oblečení na ní nevypadá nijak nudně, prostě luxus. Určitě bych přivítala, kdyby se OOTD fotilo více s ní, když máte stejné oblečení. Krásné video :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OMG a jinak jsi v pohodě?? proč by Péťa měla fotit OOTD na někom jiném? Je to přece JEJÍ blog ne??
      Mně se teda její kamarádka nějak extra moc nelíbí, prostě holka, kterou potkáš všude, jo, je hezká, ale Petra mi přijde zajímavější.

      Vymazat
    2. To je koment!!! Prej: ac nerada! :-D Ac nerada, musim souhlasit sama se sebou, ze jsi neskutecne blba. Hlavne, ze jsi si ulevila, Petra Te musi hrozne drasat! :-D
      Lucka

      Vymazat
    3. Ač nerada, tak musím napsat Jano, že jsi neuvěřitelná husa. Když se ti Petra nelíbí, tak se na ní nekoukej.

      Vymazat
    4. Jana je husa, ale Petra trochu taky. Kdyz nekdo prohlasi neco takoveho, je to jako by zadonil o ujisteni, ze to tak neni....

      Vymazat
    5. Já tedy opravdu o nic nežadoním, prostě si myslím, že Lucka je krásná ženská, tak jsem to řekla, co je na tom špatného? To už je v dnešní době i problém pochválit kamarádku? Je opravdu neuvěřitelné, že někteří už roupama neví, co by si na mně našli.

      Vymazat
    6. No vsak na tom, ze jsi rekla, ze je hezka, neni nic spatneho a je to pravda. Ale proc se s ni srovnavas?? Ja myslim, ze nekteri maj zas tendenci vsechno prekroutit tak, aby vypadali lip

      Vymazat
  8. Velice podařené video! Jste obě modelečky, kterým musí slušet všechno :) Hodně mě zaujala ta podprsenka, kdysi jsi už o ni točila video, musím si to znovu najít-navíc, když je ta podprsenka ve slevě:) Volánové a květované šaty jsou také nádherné! S mou nejlepší kamarádkou máme hodně podobný styl oblékání. Líbí se nám stejné oblečení a vlastně jsme se přes rock/rockabilly/pohodlný styl seznámily :)

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi pěkné video! :))) Líbí se mi, ty bohoo šaty ty jsou všechny moc pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Teda nepřipadá mi, že by ta blondýnka byla hezčí, nebo měla hezčí postavu. Obě jste krásné, postávám bych nevytkla nic. Obličejík máte každá jiný, ale obě jste velmi půvabné.

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné video, to mě opravdu potěšilo, jste obě krásné ženské, moc vám to spolu sluší, ladí, podobné postavy a tváře. Oblečení nádherné, a když jste spolu takto stejně oblečené, tak to musí potěšit oko nejednoho muže. Moje tedy určitě a to nejsem chlap.
    Já mám kamarádku již mnoho let, vyrostly jsme spolu, a od mala jsme chodily stejně oblečené a přiznám se, že i v našem poněkud pokročilejším věku máme dost kousků podobných. Pokud se mi podaří jí přemluvit, určitě nafotíme nějaké fotečky, dobrý nápad. Jinak opravdu nadšení.

    OdpovědětVymazat
  12. Super video! Moc se mi libilo, ostatne jako vsechno co natocis. :-) Jste obe nadherne, kazda trosku jina, ale skvele se doplnujete.
    Mame chalupu kousek od J.H., kdybych vas videla, jak si tam vykracujete a pozujete, tak bych si hlavu vykroutila.. :-D A teda obe mate i fantasticky vlasy.
    Takhle stejne se s kamaradkama neoblikam, ale sam tam se inspirujeme botkama a hlavne kosmetikou. Jsme stylove kazda uplne jinde... Ale dulezite je, ze se pratelime uz cca 15 let a ze se na ne muzu ve vsem spolehnout! :-) At vam to s Luckou vydrzi naveky! :-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  13. A zapomnela jsem dodat, ze se mi na vas obou nejvic libi ty kvetinove saty se zlatym paskem a pak ty svetlounce modre.. Opravdu jako vily!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  14. Na video o výrazných náhrdelnících se těším, určitě něco takového spáchej :).

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo :)
    Moc hezké video...jako vždy :)
    Chtěla jsem se zeptat, jestli někdy teď uděláš svůj letní lookbook ?
    Hrozně se mi líbilo video pod názvem "Podzimní lookbook", a hrozně bych si přála to samé, v letní variantě. Děkuju :))

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem ráda, že máme s kámoškou každá zcela jiný styl oblékání (ona sportovní, já elegantní). Protože mě se naopak nelíbí, když jsou kamarádky oblečené stejně (stylově je to ok, ale vyloženě stejné džíny, stejné vzorové tričko, podobné šaty (jako máte vy ve videu ty černo-bílé). ANo, možná jde o řevnivost, ale prostě bych se chtěla vyhnout srovnání, které z nás ten daný kus sluší víc, potože to srovnání ve finále udělá zle oběma, viz. třeba propírané celebrity, když si vezmou totožné šaty každá na jinou příležitost - přesně tohle srovnávání mi prostě vadí (té to sluší víc, té mín, ta lépe vychytala doplňky atd.).

    OdpovědětVymazat
  17. Vy jste holky Kočky s velkým K:-))), super video táááák optimisticky naladěný, prima inspiračka!!!Díky!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peto, povedene video. Kde muzu, prosim te, stahnout ty Kardashians, uz se po nich pidim mesice😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, já stahovala na ulozto.cz,ale nějak to ted promázli nebo co a také nevím, kde je sehnat.....:(

      Vymazat
    2. je to online na streamallthis.com :)

      Vymazat
  19. Hrozně vám to oběma sluší. Mohla bych se zeptat jakou velikost světlemodrých šatů má tvá kamarádka? A jsou spíše mint nebo světle modré? Mají dostatečně dlouhou tu spodničku, neleze nahoru? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, máme stejnou, vel. S,ale já si je musela nechat nahoře maličko zabrat, jsou spíše mint ;), spodnička je mini, ale nahoru neleze, sedí pěkně.

      Vymazat
  20. Hezký den,velmi se mi to video líbí,já osobně bych uvítala vaši kamarádku častěji,přijde mi to žáživnější a zase něco nového.Těším se na další .Vendula

    OdpovědětVymazat
  21. Kolik Vám je holky? 15? Mně to přijde prostě hrozně dětinský. Když jsme chodily s holkama do tanečních, tak jsme chtěly mít stejné šaty. Ale v 35? Jinak Vivat asijské e-shopy ;-) Uvítala bych i prezentace nějakých kvalitnějších hadérků než těch čínských záclon.

    OdpovědětVymazat
  22. Lucka má krásnější nohy, ty zase štíhlejší pas. Jinak bys mohla aspoň trochu samoopalováku na nohy, když už ho propaguješ. Jinak opět video, s kusem chybějící hlavy(rutina), i když vzledem k tomu zamot. trusu na hlavě(šišce) ani není o co stát....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak proč ztrácíš svůj drahocenný čas?

      Vymazat
    2. Jak si přišla na to, že ho ztrácím?:)))....

      Vymazat
  23. ahoj Petro, chci se zeptat na název pořadu, ve kterém jsi byla na TV relax. Díky za odpověď
    ps.: ty i kamarádka vypadáve naprosto úžasně!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, byla jsem včera v Živě z Palladia, určitě to bude online, pak dám odkaz.

      Vymazat
  24. Ahoj Peto, jak jsi prosimte prisla na to, ze mas tluste kotniky ? :D jinak hezke video

    OdpovědětVymazat
  25. Mně teda přijde divný nosit uniformy, i když to někdo dává zadarmo...Holky, zajděte obča do sekáče, např. v Textilhousu mají luxusní kousky, levné, hlavně originální. Tyto otřes uniformy, co maj všechny....

    OdpovědětVymazat
  26. Skvělé outfity! Příště byste mohli zkusit i oblečení z méně známých obchodů/e-shopů :) Co takhle www.answear.cz já tam teď nakoupila několik skvělejch kousků za perfektní cenu :)

    OdpovědětVymazat
  27. ahoj, chtěla bych tě poprosit o radu: Co dělat, když mi všechny rtěnky na rtech zoxidují do červena (všechny odstíny na mě vypadají stejně, popř. nejsou u nude rtěnek vůbec znát na rtech), nemáš nějaký fígl co s tím, protože své rty mám hodně tmavě červený...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja bych zkusila dat pod rtenku koretor,abys tu barvu zmirnila :).

      Vymazat
  28. Video moc pěkný Peťo :) Tady ty outfitový videa se mi od Tebe fakt líbí. A ty trička, co Ti nechala kamarádka vyrobit, jsou skvělý
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Nejsem velkým vyznavačem stejných outfitu. Naštěstí má kamarádka jiný vkus. :) Ale ve škole jsem měla spolužačku, se kterou jsme měly štěstí na stejné kousky oblečení. Naštěstí mám úžasnou mamču, která měla pochopení a nenutila mě ty věci nosit, ale taky mi hned nekoupila nové, takže jsem nenošené kousky prodávala na blešáku nebo kamarádkám, případně vyměňovala. :)
    Gabča

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, pekne video, jste s kamaradkou obe moc krasne zenske. I kdyz tedy souhlasim s komentarem vys, pripada mi zvlastni videt ve stejnych satech dospele zeny. A me osobne nikdy nenapadlo koupit sims kamaradkou stejne obleceni, ale asi i proto, ze mam vzdy kamaradky tak o 20 cm mensi nez jsem sama, tak nam slusi jine veci.

    OdpovědětVymazat
  31. Pěkné video, jste kočky, obě..

    OdpovědětVymazat
  32. Moc pěkné video,nejvíc se mi líbily dlouhé mint šaty a pak ty mini s páskem. :) Oběma vám to moc slušelo. Chci se jen zeptat,jak jsi v jednom z minulých článků měla ty černé kraťásky se zipy (z Choies?), tak jakou velikost jsi objednávala? Protože u Ska je,že přes boky musíš mít 79 cm a tady píšeš, že máš 85. Chtěla bych je,ale nevím teda co objednat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja mam S, pres boky mam 78, pres zadek 85-6, jsou strecove, maji byt na telo :).

      Vymazat
  33. Peti, jednim slovem krasa! Mohu Te poprosit o tip, kde jsi sehnala cernobile saty od Tally weijl? Nemohu je na online shopu sehnat

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, mohu poprosil o odka kde ji sehnala cernobile tally weijl dress? Jinak moc krasne video a bozi inspirace!

    OdpovědětVymazat
  35. kamoska ma vystavne nohy :) a tie padave minisaty s kvetmi by som vam najradsej ukradla, obom vam velmi pristanu, paradne su, presne moj styl :) s tym opaskom top :)

    OdpovědětVymazat
  36. Krásné outfity, krásné slečny. :)) Až na světle modré šatičky, sluší vám, ale nemám takový styl šatů uplně v oblibě. A musím říct, že ta trička BBF jsou skvělá. Škoda, že jsme s kamarádkou obě hnědovlásky :D.

    Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli neplánuješ nějaké další účesové video?? :) když se chci hezky učesat, vždy jen vlasy natocim a sepnu k jedné straně. Je to sice super, ale trochu nuda, navíc musím vlasy hodně lakovat a to mi uplně nevyhovuje :).

    OdpovědětVymazat
  37. Promin, ale musím to napsat
    vzpamatuj se! Je ti 33 nebo kolik, proč nemyslíš na svůj rodinný život? Myslím, že bys měla v tomhle věku už začít myslet na děti a to už celkem opoždene, blogu se muzes venovat i při detech avšak třeba o necem jinem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že do takových věcí ti nic není. Je úplně jedno kolik jí je. 30 let neznamená, že musí mít honem děcka a myslet na rodinný život. Měla by ses spíš starat o sebe a ne psát takové pitomosti. :))

      Vymazat
    2. Na tom nevidím nic ke vzpamatování, prostě si každý užíváme život jinak, já se taky ve 33 letech nevidím doma s dětmi a kočárkem na chodbě. Krom toho ti do druhých nic není, co kdyby za tebou někdo přišel a řekl ti, proč marníš život se svými dětmi už takhle mladá?.. prostě zase řešíte strašné kraviny.

      Vymazat
  38. Ahoj Peťi, můžu mít dotaz a zároveň prosbu? Jak máš ty koktejlové šaty s krajkou, jakou velikost sis kupovala S jak uvádíš pod videem? Jakou velikost bys doporučila mně, když mám cca.164 cm a mé míry jsou 90-67-91. Nemám zkušenost s těmito e-shopy, tak bych uvítala, kdybys mi poradila, jaká velikost by pro mě nejspíš byla vhodná :) Předem mockrát děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  39. obě jste kočky, ale Ty jsi v mých očích mnohem zářivější hvězda :) ty mint dlouhé šaty mi úplně vyrazily dech - jsou nádherné! Tvé outfity mě moc baví.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!