Dermacol Enja - recenze od mamky + rychlý OOTD floral skirt

by - 26 července

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

dnes mám pro vás trošku speciální článek, který bude mít dvě části. Jednak jsem mamce darovala Dermacol Enja sadu a krém na ruce a poprosila ji o její dojmy. Přece jen, můj blog čtou i ženy ve zralejším věku a já jsem za to moc vděčná a neskutečně mne to těší a vážím si toho a tak si myslím, že občasný dojem někoho staršího je na místě, jelikož pleť se v každém věku chová trochu jinak. A pak si k mamčině recenzi dovolím přihodit můj rychlý včerejší outfit. Víte, jak jsem již zmiňovala na blogu, ale i Facebooku a Instagramu, tak jsme ted ve fázi, kdy děláme nějaké úpravy a opravy na bydlení a nemám moc času ani na nějakou větší úpravu zevnějšku nebo důkladnější focení outfitů, takže doufám, že pro inspiraci nebo ilustraci se vám budou líbit i tyhle rychlé fotky, které většinou vzniknou někde po cestě domů :).
 
Co jsem tedy měla včera na sobě? Na hrdinství nebyl čas, takže jsem na sebe hodila novou sukni z Tally Weijl ze slev. Obecně slevy v Tally mám moc ráda, je to sice obchod pro mladší ročníky, ale občas se tam dají najít opravdu pěkné kousky za dobrý peníz. Za ten považuji právě dnešní sukni. Je moc příjemná, v pase na gumu a dá se skvěle kombinovat s různými barvami tílek nebo triček. Takové kousky mám na léto moc ráda. Hodíte k tomu už jen balerínky, kabelku a jde se.....
 


balerínky - vietnamci
sukně - Tally Weijl
tílko - Takko
kabelka - Grosso
brýle - HM
 






Dejte mi vědět, co říkáte na dnešní outfit a jestli jste již něco ulovili ve slevách :)!
 
 
Zdravím Vás, všechny příznivce blogu mé dcery,
dovolím si se s Vámi podělit o mé zkušenosti s kosmetickou sadou Dermacol Enja, skládající se ze zpevňujícího tělového oleje "Firming Body Oil" a zpevňující péče na dekolt a poprsí "Push - UP Bust Firming Cream". Tuto sadu jsem dostala od Péťi k recenzi. Myslím, že to je fajn, protože jsem byla moc zvědavá, jak si tato sada poradí s mou stárnoucí pokožkou. Mám totiž dojem, že veškeré reklamy krémů, olejů, tělových mlék, šamponů, kondicionérů, atd... jsou předváděny na mladých ženách, které jsou krásné samy o sobě, a já pak žádný rozdíl před aplikací a po aplikaci na nich nepozoruji, i když je mi jasné, že nějak určitě na mladou pokožku působí, vyživují ji. Ovšem asi to nebude tak markantní rozdíl jako na té mé starší, neboť "mládí je mládí".  Zvědavost mě donutila používat tuto řadu přesně podle pokynů, tedy mazat své "tělíčko" dvakrát denně.
 

 
 Jak jsem již v jednom z videí s Péťou natočených prozradila, nutím své tělo k pohybu, tedy jedním ze sportů, které mám ráda, je plavání a snažím se ho pravidelně provozovat a to dvakrát až třikrát týdně. Musím uznat, že tato sada je po plavání je pro mé vysušené tělo "balzámem".

Přiznám se, že kosmetiku Dermacol jako takovou mám moc ráda, jednak jsem na ní vyrostla a jednak jsem patriot. A když už píšu o značce Dermacol, tak musím přiznat, že mě nesmírně zaujal rozhovor Péťi (na blogu) s paní Olgou Knoblochovu, "Lady Dermacol", která byla u zrodu této značky, a moc jsem jí toto nevšední setkání přála. Muselo být hodně zajímavé.

A nyní již tedy ke zmiňované sadě. Začnu od dekoltu a prsou, tedy zpevňující péčí na dekolt a prsa "PUSH - UP Bust Firming Cream". Začnu designem této 75 ml tuby, který je fialovo zelený, neboť jak známo i obal prodává, a mně se líbí.  Vlastní obsah tuby je krémové barvy, dobře roztíratelné konzistence, a moc příjemně voní, a je fajn, že je hypoalergenní. Když se tak na sebe dívám do zrcadla, tak bych řekla, že pokožka dekoltu je pevnější, pružnější, u pokožky prsou o tom až přesvědčena nejsem, ale mazáním člověk nic nepokazí. Jako prevence proti ochabování prsou zřejmě působí u vás mladých žen, to nemohu posoudit, k tomu se můžete vyjádřit, pokud budete mít chuť, a vyzkoušely jste.
 


Ale musím říci, že naprosto nadšená jsem zpevňujícím tělovým olejem "FIRMING Body Oil", a to hned z několika důvodů. Jednak asi zpevnil má stehna, má pumpičku, což je paráda, a po plavání mi nádherně promastí ve vodě vysušenou pokožku, rychle se vstřebá a  zanechává mi pokožku krásně vláčnou, a vůbec nemám pocit mastnoty, takže ihned po namazání se mohu obléknout, což je taky paráda. Prostě mi dělá dobře. U kterého z olejíčků jiných značek to tak funguje? Většinou jsem měla umaštěné ruce, čekala jsem až se vstřebají a pak se teprve oblékla, a že jsem jich pár zkusila, a zároveň mi utíkaly zbytečně body z plavečenky. S olejem Demacol Enja je to o něčem jiném, takže u mě palec nahoru!
 
A teď ještě něco málo o krému na ruce s hrozny a limetkou rovněž značky Dermacol, který jsem měla možnost vyzkoušet úplně poprvé a moc příjemně překvapil. Krém je v klasické tubě, bílé barvy, příjemné vůně, dobře roztíratelný, báječně a rychle se vstřebá, takže ihned po nanesení můžete vzít do rukou cokoliv, aniž by hrozilo umatlání věcí, oblečení. Myslím, že v tomto případě slova výrobce na obalu vůbec nejsou od věci, opravdu zanechává pokožku rukou jemnou a vláčnou a myslím, že mě i přesvědčil, že vůně hroznů s limetkou uvolňuje nahromaděný stres a uklidňuje mysl, protože za sebe musím uznat, že mě tato vůně dělá dobře po rukou a i po duši, je to fakt moc příjemná, uklidňující vůně, kterou vnímáte, doporučuji zkusit na vlastní kůži, tedy ruce. Takže za mě velké ANO. A pokud ještě, jak je uvedeno na obalu, zpomalí stárnutí mých, již tak dost starých, upracovaných rukou, tak to bude bonus navíc, ale to bude chtít asi delší dobu používání, což ovšem díky uvedeným vlastnostem není od věci.


Závěrem musím říci, že já mám kosmetiku Dermacol moc ráda, pamatuji, když byla v plenkách, jak se rodila a jsem moc ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet jednu z jejích nových řad. Pokud i Vy máte nějaké zkušenosti s touto řadou, napište, já se budu moc těšit.

Jinak užívejte, prázdnin a dovolených, a doufám, že se na Vás bude smát sluníčko! Hezké letní dny všem!
 
máma Péti


                                                                                                                                                                                   
 
 Obrázek od Marti, děkuji moc!

 

You May Also Like

69 komentářů

  1. Krásná recenze od maminky. Sukýnka sice není můj šálek čaje ale na Tobě vypadá hezky...

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná sukně. Jsi jako princezna :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, vypadáš neskutečně šťastně :)
    Mám na tebe jen ještě jednu otázku. Nepřemýšlela jsi o nějakém kurzu psaní? Myslím, že by ti to hodně pomohlo. Poslední dobou co tě čtu více jsem si všimla, že máš docela s textem problémy. Velmi špatně dělíš odstavce a děláš hrozně dlouhá souvětí, která už souvětími ani nejsou. Myslím, že je to docela škoda a nějaký ten kurz by ti mohl pomoci :)

    Lili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lili, moc dekuji! Jinak o tom jsem nepremyslela, nemam to to beztak cas. Ja dlouhe clanky prilis nepisi a hlavne, vetsina lidi spise proletne fotky a na text moc nekoukaji a tak nemam pocit, ze by na tom az tak zalezelo. Ono taky pokud clovek denne 3,5 roku pise clanek, tezko vymyslet stale nove obraty a psat nejak extra zajimave. Prijde mi, ze na tom blog nestoji, ale dekuji moc za konstruktivni kritiku, toho si vazim :)!

      Vymazat
  4. Moc zdravím maminku! Enju jsem kdysi zkoušela a změny jsem nepozorovala. Ale už je zřejmě jiné složení. Olejíček asi zkusím.

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, promiň, že tentokrát nebudu chválit, ale připadá mi, jako kdyby jsi na sebe hodila oblečení své o dost mladší ségry...sukýnka na gumua vytažená do pasu plus to tílko s volánem....???Jako bych se dívala na svou fotku z 5ti let...
    Jinak chválím maminku, pěkně napsaná recenze...Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "sukně vytažená do pasu".... No víš, to je u pasové sukně normální :D

      Vymazat
    2. To je prostě takový holčičí styl. Petin styl. (každého vkus, já bych se takto nad 30+ neoblíkala ale proč ne..)

      Vymazat
    3. Mám podobnou kytkatou sukni (není na gumu a ta Peti taky nejspíš ne) a podobný věk. Do pasu jich mám víc..sakra, jdu je spálit, než to někdo uvidí a pohoršením se bude zalykat.
      Trička s obrázky, volánky na oblečení a oblíbenou růžovou nedám a nedám, i kdyby mě měli někam zavřít a přinutit mě chovat se uměřeně věku nějakou terapií.

      Vymazat
  6. Proboha! Chapu, ze udrzet gramatiku spravne je nekdy narocne a kazdy se nekdy utne. Ale Péťi??? To jako vazne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já fakt nechápu, o čem je řeč?! Žádné hrubky ani chyby jsem určitě neudělala.

      Vymazat
    2. Hlavně, že Anonym píše bez háčků a čárek :D

      Vymazat
    3. Ja porad v tom svem jednom odstavci hledam chyby,ale fakt je tam nevidim. Jestli ma ovsem nekdo problem porozumet psanemu textu a ma pocit, ze "Zdravim priznivce blogu me dcery" znamena, ze jsem text psala ja, tak uz fakt nevim. Mamka napsala recenzi, jak uznala za vhodnou, uz je taky dost let ze skoly a nemyslim, ze je to napsano tak, ze by neslo porozumet tomu, co chce sdelit. Nebudu ji do textu zasahovat a prepisovat ho, stejne jako davam prostor Miravi, dala jsem ho mamce.

      Vymazat
    4. Tyhle rýpavé narážky od anonymů - vždy se musím smát :D když jsem četla článek, na pravopis jsem ani nekoukala, přelétla jsem to a šla na fotky. Až teď když jsem četla tenhle komentář, že máš ve článku pravopisnou chybu mi nedalo a šla jsem si článek přečíst znovu a hlouběji a vnímat případné chyby.
      Narazila jsem pouze na jednu ''chybu'' a to, že ti ve větě: ,, ...a vážím si toho a tak si myslím,..'' by měla být čárka před ''.., a tak si myslím..''.
      Tímto jsem ale pouze chtěla říct, že kdo chce psa bíti, vždy si hůl najde, jak se říká :-) Blog nemáš založený kvůli správnému pravopisu, ale hlavně kvůli líčení, módě a účesům. Přeci si kvůli tomu nebudeš dělat kurz psaní, ne? ;) :D Samozřejmě, že je potřeba, aby člověk, který píše veřejně, uměl českou gramatiku, ale to, že jsi zapomněla jednu čárku, z toho se svět nezboří. Pořád lepší neumět čárky, než psát správně slova. Vždy kroutím hlavou a směju se zároveň, když narazím na blog buď nějaké malé slečny nebo někoho dospělého a kteří jsou schopni napsat hrubky přímo bijící do očí (třeba jaké bilo visvědčení? :))
      A.

      Vymazat
    5. Ahoj,

      tak jsem si schválně přečetla ještě jednou ten tvůj úvod, abych se podívala, kolik chyb se tam vloudilo. :-) Na češtinu jsem docela úchyl, takže si docela všímám.
      Co jsem našla? Nejsem si jistá, jestli má být čárka za "přece jen", určitě ale má být před "a tak" a u "teď" nemáš háček. No takže ten vrchní anonym moc nechápu. I články od profesionálů mají své mouchy.
      Maminčina část obsahuje celkem hodně interpunkčních nedostatků, toho jsem si všimla už při čtení, ale je snad pochopitelné, že ne každý zvládá gramatiku na jedničku s hvězdičkou. To smějí psát jen lidé, co to zvládnou 100% bez chyby? Hlavně si myslím, že tu jde o obsah sdělení. A i kdyby ne, tak nikdo nikoho nenutí si tu cokoli číst. :-)
      V nějakém článku před pár dny měla Péťa spoustu překlepů, docela mi to vadilo, ale co - chápu, že se snaží přispívat, i když nemá moc času, a tak nemá čas všechno ještě dvakrát číst, aby to bylo úplně eňo ňuňo.
      Především doufám, že všichni stěžovatelé na pravopis píší naprosto bez chyb a dokonale. :-)

      Hezký den všem přeje


      Mouni

      Vymazat
    6. Jo, to je pravda a omlouvam se za to, ten clanek jsem nejdrive zverejnila a az pak opravovala preklepy, takze kdo ho cetl hned, tak jeste stihl tu neopravenou verzi. Ale je to presne jak pises, krome blogu vyrizuji denne stovky zprav a tak pisu rychle s preklepy a nestiham to moc po sobe cist. Ale clanek se snazim si po sobe vzdycky precist, kdyz mam chvilku nebo hned po zverejneni. Jsem rada, ze to chapete, jsem jen clovek a ne stroj :). Jinak vynechani hacku nad D a T je muj osobni nesvar :D, hrozne me nebavi.

      Vymazat
    7. O te chybe jsem psala ja. Peto, nenapsala jsi ji ty, ale tva mamka v prvnim odstavci, kde pise, ze produkty dostala od tebe ;) Jak jsem rekla, chyba se stane hned, ale pokud text sdilim s verejnosti, tak si myslim, ze gramatika je opravdu na miste. O srozumitelnosti textu nebyla absolutne zadna rec. A pro Lauru Koprivovou - zkus nekdy psat komentare pres mobilni aplikaci Bloglovinu. Krome toho, ze na telefonu nepisu s diakritikou, tak Bloglovin se behem psani komentare dost casto zasekne a muzes zacit psat vzdy znovu.

      Vymazat
    8. Aha, ja jsem mamky text nechala na ni, nechci ji do toho zasahovat. Vetsi chyby jsem tedy opravila, to se priznam,ale prekopavat to jinak nechci. Myslim, ze o tolik nejde ;).

      Vymazat
    9. Tedy musím říci, že mě hnidopichové svými komentáři, "impertinencemi", vždy rozveselí. Lidičky nevšímejte si jen malicherností, buďte nad věcí, nebuďte malicherní, neotravujte tím okolí, vnímejte obsah článku, co nám básník chce říci, to za to určitě stojí. Recenze a videa zde uveřejněná určitě za to stojí, nehledejte hnidy, proboha!!!!!!!

      Vymazat
    10. Ja tedy nepovazuji spravnou gramatiku za neco navic, myslim si, ze by to melo byt automaticke. Jiste, ze textu rozumim, ale nechapu, proc by clanek na blogu nemohl byt i spravne napsan. Nebo uz ted spravna gramatika neni in?

      Vymazat
  7. Jsi nádherná! Ta sukně je fantastická!

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný letní outfit,takové mám nejradši :) Od Dermacolu miluji především sprchové gely,ale tento krém na ruce mě moc zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  9. Neměla jsem olej, ale zpevňující mléko z této řady a vážně zpevňovalo a bylo fajn :) Ale nejlepší na celulitidu, vyhlazení a zpevnění byla Nivea My silhouette!, to byl skvělý gel. Škoda, že už ho nedělají :(

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj.Mě se květinový styl líbí a navíc je v kurzu.Sukně se dá kombinovat s jinými díly ,podle příležitosti.Taky mám dvě květované sukně ,ale jiný střih .Záleží spíš na postavě a dalších věcech ,než na věku ,každý máme jiný vkus. Myslím že květiny a romantický styl ti sedí .Na letní procházku parkem i městem ,se tento outfit hodí.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná kabelka! Sukýnka Ti moc sluší.
    Co se týče Dermacolu, tak ho mám velmi ráda. Ráda nakupuji české výrobky, takže je plus, že máme takovou dobrou kosmetickou firmu. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péťo,

    moc děkuji za recenzi od tvojí mamky na tělový olej nebo na zpevňující krém moc pěkná recenze. A teď k Tvému dnešnímu outfit je jako vždy senzační ta bílá sukně s modrými a růžovými růžičkami je moc pěkná a k tomu ten růžový top se k tomu báječně hodí a jako třešnička na dortu se šikne ta bílá kabelka a balerínky.
    ZA MĚ SUPER. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Krém z Dermacolu na dekolt jsem měla.Byla jsem s ním spokojena,pokožka byla vypnutá a hezky hydratovaná :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásna sukňa a super farbičky :-) pristane ti to !

    OdpovědětVymazat
  15. Sluší Ti to moc a články píšeš skvělé, recenze od maminky taky super.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásna sukně! Mně se nějak nedaří na sebe něco podobného sehnat...Moc ti to sluší!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Péti, sluší ti to. Já pár kousků taky ulovila. Třeba černé kalhoty za 99 korun :-D. Můžu se zeptat, jakou podprsenku používáš pod taková tílka s úzkými ramínky? Díky a přeju fajn víkend :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Baru, ja vetsinou nosim Lormarku double korzetovku, pekne drzi i bez raminek,ale nekdy si vezmu i klasickou s raminky ;).

      Vymazat
  18. Máma Petry by se měla prezentovat a tedy podepsat vlastním jménem. V úvodu uvedla kdo je, takže jsem čekala v závěru jméno, nebo příjmení. Je dehonestující podepsat se jako příbuzný někoho jiného, máte vlastní identitu. Nedávejte nikomu prostor pro povyšování, milá paní maminka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechapu, proc by se mel nekdo na mamku povysovat kvuli tomu, ze se podepsala takhle, to je prece jeji vec. Mne prijde, ze vetsi blbiny uz se pod timto clankem resit opravdu nedaji :).

      Vymazat
    2. Vážně tu na beuaty blogu někomu vadí, jak se kdo podepíše pod článkem???? Povyšování??? Dehonestující??? Jako fakt??? Kam ten svět spěje? Já sem chodím relaxovat a je mi jedno, jestli je tam napsáno máma Péti nebo Růženka Šípková. Lidi by si měli dělat malé radosti každý den, byli by spokojenější a nezabývali se blbostma (tím nemám na mysli něco si kupovat). Mně stačí přečíst si fajn článek, zkouknout pohodové video, poslechnout si na zahradě zpívající ptáky, pozorovat červánky apod. a jsem spokojená. Kristýna

      Vymazat
    3. Já už ničemu vážně nerozumím. Náš národ, hlavně určití jedinci,co zde mají nevhodné připomínky,je opravdu dementní. Každý chce velice poučovat,ale zamyslete se nejprve nad sebou a svými chybami. A pokud vím, jde o to,co Péťa sděluje svým obdivovatelkám. Chtěla bych sdělit rýpalům, že psychické nátlaky a brnkání na nervy druhým,bude mít spád jedině na ně...ony psychologické zkoušky nejsou jen tak ;) Nemá se hodnotit,většinou věci nechat volně plynout,ať si každý dělá,co chce,ale v některých případech se musí zakročit a dát jasně najevo,co překračuje veškeré meze. A hlavně ,,chytrost" jako taková není vše! Tereza

      Vymazat
    4. Péťa má pravdu, když nemá někdo co říci, proč řeší blbiny? Každý z nás měl, má mámu, a článek napsala máma Petry, "tečka". Tedy nechápu co je na tom "dehonestujícího", tedy česky řečeno znehodnocujícího, urážejícího, ponižujícího? Význam slova dehonestace je urážka, pomluva, znectění. Nevím, a hlavně nechápu proč by mělo být pro kohokoli z nás znehodnocující, urážející a ponižující se podepsat jako příbuzný někoho, zvláště někoho jako je Petra. Maminka na ni může být právem hrdá. Tady někdo asi pořádně nepochopil význam cizího slova, které někde slyšel, a netuší, že ve spojení, které použil nedává valného významu.

      Vymazat
    5. Na co všechno tady lidi nepřijdou a co všechno neřeší....? Já jsem si přečela jen recenzi na krém na prsa a pak na ten olejíček a co jsem potřebovala, to jsem se dozvěděla :-) Spokojenost. Jana

      Vymazat
    6. Jak by řekl jeden youtuber... ,,jméno ani tvář nejsou důležité, důležitá je myšlenka a názor" .. :-)

      Vymazat
    7. Podpis "máma Péti" ponižuje Tvojí mámu a povyšuje nad ní Tebe, Petro. Máma má jméno a identitu vlastní, nemusí se prezentovat jen tím, že je máma někoho známějšího.
      Trocha více soudnosti, empatie, méně pýchy a možná bys na to přišla i sama, Petro.

      Vymazat
    8. aha, tak to potom jo, to dává smysl, podepsala se tak ona sama a tím já se nad ni povyšuju :D, být něčí máma je totiž hrozně ponižující :)...omg, vzhledem k tomu, že se tak podepsala z vlastní vůle a dobrovolně a tak jak uznala za vhodné, tak bych skoro tipla, že se za to nestydí, ba naopak a podepsala se tak ráda a navíc nevidím důvod, proč by si měla na můj blog dávat celé jméno, aby ji pak mohla různá anonymní internetová individua napadat jako mě a ano, koukni se do zrcadla ;) a už s tím povyšováním neotravuj, to stejné píšeš i u videí s Mírou atd, najdi si už jinou písničku.

      Vymazat
    9. Vážení, nechtěla jsem, ale musím!
      Já jsem "máma Péti", a budu, na tom nikdo nic nezmění. Kdybych byla "táta", podepíšu se "táta". Jsem pyšná na to, že jsem "máma Péti", ať už se to někomu líbí nebo ne! Já se za tuto identitu nestydím, ba naopak! Je to čistě moje věc, jak se kde podepíši! Vůbec nechápu, proč by mě měla skutečnost, že jsem máma ponižovat, tady si někdo řeší své rodinné problémy. Nerýpejte se v hnidách, nic to neřeší a je to naprosto od věci! Pokud se vám můj sloh nelíbí, máte na to právo, ale kritizovat podpis! Mějte hezký den. máma Péti

      Vymazat
    10. "Mámo Peti", rodinné problémy si asi řešíte Vy, když se tak musíte podepisovat. Všimla jsem si toho už i ve videu, které jste spolu natáčely. Celou dobu jste o ní mluvila jako o dceři, jako kdyby nebyla Petra sama osobnost, jen Vaše dcera a teď se zase podepisujete máma, jakoby jste nebyla Vy samostatná osoba. Z psychologického hlediska dáváte přehnaný význam vztahu matka-dcera, asi nefunguje jak by měl a příliš na něm visíte. Z Vašeho vyjadřování cítím, že něco ve Vašem vztahu není v pořádku, nesnesete kritiku a prosazujete přehnaně vlastní názor, to má asi Petra po Vás.

      Vymazat
    11. Proboha co je to zas za blábol, každý člověk je osobnost (i vy). Předpokládejme, že jste dcera matky, která o vás hovoří jako o dceři, a vy o ní jako o mámě, co je na tom divného, to tedy nejsou osobnosti, kdo potom? Jen tak mezi námi, co je podle vás samostatná osoba? Nějak si to nemumím v této souvislosti vysvětlit, a už vůbec nechápu, když lidi velice dobře, ba důvěrněji neznáte, nestýkáte se (nebo ano?) jak můžete tvrdit na co kdo klade jaký význam, dokonce přehnaný? Myslím, že je úplně nejlepší, když se každý stará o své vztahy v rodině tak, aby byly v pořádku, neboť jak známo "podle sebe soudím tebe". Abyste máslo na hlavě neměla vy, ono to tak vypadá.

      Vymazat
  19. Veľmi pekný outfit, sukňa je prekrásna!! ♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Péťo, sukýnka ti moc sluší jsi kočka, a tílko je perfektně zvolené. Nechápu ty lidi co tady řeší tvé hrubky. nebo to jak jsi oblečená ,že se to k tvému věku nehodí myslím že toto je úplně nemožná blbost jsi mladá žena a to že máš už po 20cítce neznamená že máš na sebe hodit pytel. nechápu logiku těch pardon debilů co tu píšou blbosti každopádně Petro tobě to moc sluší jsi krásná.

    OdpovědětVymazat
  21. Krasny outfit: )

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  22. Pekne napísaná recenzia - mamina by mohla blogovat tiež :). Chválim sukňu, kabelku, balerínky - svieži letný outfit. A mne sa naopak podpis Petinej mamy pod článkom páči a hodí - uvoľnené, príjemné čítanie. Lenka

    OdpovědětVymazat
  23. Velmi pěkný outfit! Moc ti to sluší ♥
    http://tickerlocky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. moc se mi líbí to tílko! můžu se zeptat, jestli jsi ho kupovala někdy teď, nebo už je to delší dobu? :) Děkuji za odpověď, Katka

    OdpovědětVymazat
  25. Skvelý outfit Peti, veľmi sa mi páči tá sukňa - takéto žiarivé farby sa ti hodia :) Určite si nemyslím, že sukňa alebo tielko na ramienka sú pre 5 ročné dievčatá.. ty si to môžeš dovoliť, však máš postavu ako nejaká dvadsiatka :) Ja v tally nenakupujem, nikdy som si tam pre seba nič nenašla ale zato som uchytila zľavy v h&m a NY :) Pozdravujem maminku, napísala veľmi peknú recenziu, dokonca ma aj nalákala na ten krém na ruky :)
    Prajem pekný víkend :)

    OdpovědětVymazat
  26. Peti, outfit je krásnej, líbí se mi hrozně moc ta sukně :). A jinak maminka má recenzi moc hezky napsanou, super!
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Velice se mi líbí sukýnka, tobě opět sluší :))) Akorát možná bych k téhle sukni zvolila jinačí tílko než s volánkem, ale klasické třeba :)) Jinak recenze od mamči je super! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Moc pekny outfit, leto jako vysite :) Jen vrsek zastrceny do sukne/kalhot neni muj styl.

    OdpovědětVymazat
  29. Normálně tady nekomentuju, ale ty neuvěřitelné komentáře pod články mě donutily. Je neuvěřitelné, co si holky nevymyslí za blbiny, co by kritizovaly, hledají chybějící čárku apod. Jsou nešťastné, neumí se radovat ze života, potřebovaly by změnit životní postoje, docela je lituju. Tebe, Petro, moc obdivuju za celý blog, za nápady, i za trpělivost s těmi anonymy. já bych na to neměla. přeju úspěchy tady i v osobním životě!

    OdpovědětVymazat
  30. Po dnešku mi to nedá a musím sem přispět také jedním komentářem. Narážky na to, jak někdo špatně napíše text, má dlouhé odstavce, vyskytují se mu v nepatřičné míře gramatické chyby .... Péťa (i její maminka) jsou taky jen lidi.. Pochybuji, že by měl kdokoli z Vás čas napsat takový hezký a upřímný článek a ještě se dvě hodiny zabývat s Pravidly českého pravopisu v ruce, zda nemá mít dřív větu podřadnou než souřadnou a dalšíma pitomostma.. Takhle ten text jde aspoň člověku "do huby", je napsaný od srdce tak, jak to Péťa i její maminka chtěly napsat.. A ke komentářům outfitů - já jsem názoru, že každý by měl nosti to, co se mu líbí a v čem se cítí dobře a pohodlně, bez ohledu na to, co je třeba aktuálně IN, nebo co si myslí ostatní.. Jelikož o tom, co nosíte vy, zde kritizující, by určitě řada lidí také mohla polemizovat :)
    Hezký den a Peti - buď stále svá :)

    OdpovědětVymazat
  31. Já si za sebe myslím, že ne všichni tady ty články čteme tak pečlivě. Co by mě štvalo v knížce, nevadí mi na blogu, kam si chodím hlavně prohlédnout fotky, které jsou povedené vždy. Jasně, hodně lidí určitě čte i článek pečlivě, ale proč rozebírat každý slovní obrat? To mi přijde trochu moc. :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Moc hezký článek, máš moc milou maminku http://sofiestyleblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  33. Péťo, upřímně, maminka je jistě moc hodná, ale do psaní recenzí ať se příště raději nepouští. Chybí jí slovní zásoba a znalost českého jazyka základní školy, nedá se to číst! A je vidět, že kosmetice vůbec nerozumí. Mám tvůj blog ráda, i tebe, ale myslím, že bys neměla dávat prostor ani mamince, ani Mírovi, jen ti to tady kazí úrovní jejich příspěvků.

    OdpovědětVymazat
  34. Teda já nechápu, proč se tu tolik lidí durdí nad textem Petiny maminky. Viděla jsem horší prasárny přímo od blogerek samotných. U tohoto textu mi chybí sice nějaká ta čárka, ale pořád lepší než oblíbené "by jste" místo byste, "když by se" místo kdyby se, mně/mě, ji/jí (to vídám správně napsané fakt výjimečně stejně jako již/jíž). Taková Rendy, to je přímo lahůdka. Celkem nedávno vůně lichotila jejímu nosu a sprcháč střídala podle nálady a chuti - tam krom znalosti gramatiky chybí i znalost významu českých slov. Jo, tam bych se teda fakt chytala za hlavu. Stejně tak u holek z CzechChicks, kde jsem se dočetla, že Hana studuje žurnalistiku. Myslím, že recenze Petřiny maminky (některé chytračky by jistě napsaly maminky Petry, že?) je napsaná hezky. Chyby dělá každý, proto nechápu, proč zrovna u Petry je hledána každá drobnost. Zrovna Petra nikdy nikoho navíc za toto v žádném postu neurážela (ani za jiné věci narozdíl od Rendy) a neholedbá se patřičnou školou.

    OdpovědětVymazat
  35. Vážené dámy, komentáře k češtině mne natolik unavují, že už žádné komentáře číst nebudu. Místo probírání outfitů a krémů probíhá lingvistická diskuze... a takhle to být opravdu nemá. A to vám říká ta, která češtinu vystudovala na univerzitě. A teď mě ukamenujte:-) Jarka

    OdpovědětVymazat
  36. Děkuji za recenzi "maminko Petry". Moc příjemné čtení a pro mně i věcná, hodnotná recenze.
    Už dlouho jsem si říkala, že bych Vás opět ráda viděla v nějakém videu.
    Šárka Pátková

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, Petro, musím říct, že Tvoje maminka je moc sympatická dáma, ve videích Vám to spolu vždycky strašně sluší, prostě takový dvě sluníčka! Recenze na Dermacol se mi moc pěkně četla, pohladila po duši a inspirovala k nákupu. :-) Pěkné letní dny, E.K.

    OdpovědětVymazat
  38. Perfektní recenze ... maminka to napsala báječně. A mě jako dermacolku to moc zahřálo :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!