OOTD - mint & yellow & white

by - 18 června

Krásné středeční odpoledne,

ještě než se vrhnu na dnešní outfit, musím vás upozornit, že zítra pravděpodobně nestihnu video, takže se na něj těšte později v rámci prázdninového režimu, jak jsem psala, nemusí být videa v ty klasické dny, jak jste zvyklí. Ale věřte, že video s paní Olgou bude stát za to, jen to chce více času, než jsem původně myslela a tak ho nestihnu sestřihat :).
 
K dnešnímu outfitu, je ze soboty a musím vám říci, že mne osobně barevně přímo nadchnul. Kombinace mint, bílé a žluté mně učarovala. Je krásně letní a přitom elegantní. Určitě se nemusíte bát zkombinovat bílou s jinými zářivými letními barvičkami, ale ani "blokování" zářivých barev k sobě. Myslím, že trend color blockingu jen tak nevymizí.  Ať už je to dnešní mint a žlutá nebo třeba růžová a oranžová, či fialová a žlutá nebo zelená a růžová. Tyto kombinace jsou sice výrazné, ale kdy jindy je nosit, než v letní měsících. Navíc dají bezvadně vyniknout opálené pokožce (což bohužel není a nebude můj případ :D).  Dost jste se mne také ptali na tento typ krajkových topů. Abych k vám byla upřímná, já mám bílý, černý, mint a růžový. Všechny jste už viděli v outfitech nebo na videu a musím říci, že jsem si je tak oblíbila, že jsem nasyslila tyhle všechny barvy, nehledě na to, že úžasný bude určitě i žlutý, který na Choies nebo ebay mají také. Bezvadně se nosí a kombinují s tílky a jak jsem již psala, budou skvělé i na plavky :). Rozdíl v kvalitě materiálu se mi nezdá v podstatě žádný, avšak u těch z ebay mi pokaždé přišla jiná velikost a více z nich trčely nitě. Z Choies přišly topy vždy ve správné velikosti, akorát na mne a jsou lépe ušité.
K outfitu jsem sladila i líčení, na pohyblivé víčko jsem nanesla mint matný stín a celé oko orámovala a vykonturovala matným stínem hnědým. U tak výrazných barev je dobré, když víčku dominuje jen jedna barva. Nechte ji vyniknout a doplňte líčení neutrálními tóny, pak bude decentní a vhodné i na běžné nošení. Rty už jsou potom samozřejmě jen v přirozené barvě. Bohužel jsem zjistila, že líčení jsem zapomněla vyfotit zblízka, což je škoda, ale určitě ho ještě provětrám a zdokumentuji :).
 
Kombinujete rádi výrazné barvy k sobě, líbí se vám tento typ topu?

 
lodičky - Deichmann (z nalepovacího tetování zbylo už jen srdce, nápis se oloupal :)
džíny a kabelka - ebay (obojí mám už dlouho, takže nemám odkazy)
tílko - HM
top - Choies
řetízek se jménem - Mynamenecklace
lak - Dermacol neon smile (alespoň myslím, úplně jistá si už nejsem :)
 









 
 

You May Also Like

113 komentářů

  1. Ty si tak krásná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peti,
    strašně moc ti to sluší jen kabelku bych si k tomu nevzala :) (Nemyslím to zle :))
    A to na noze je tetování nebo jen nakreslené? :) Papapa :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já to taky nemyslím zle, ale zkus někdy ty články taky číst, většinou odpověď na otázku tam bývá napsaná, papapa :D......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se musím zastat anonymní autorky výše: schválně jsem si text přečetla třikrát, ale na otázku ohledně tetování tam odpověď fakt není. Možná by sis mohla příště přečíst CELÝ komentář, než napíšeš jízlivou odpověď.

      Vymazat
    2. tak si to zkus precist jeste jednou, protoze to tam samozrejme je ;) a ma odpoved nebyla jizliva, jen jsem si delala srandu a odpovedela stejnym stylem hjako byla polozena otazka. Mozna by sis priste mohla precist CELY clanek, nez nez napises, ze tam neco neni ;).

      Vymazat
    3. "lodičky - Deichmann (z nalepovacího tetování zbylo už jen srdce, nápis se oloupal :)"
      Bože!!

      Vymazat
    4. :D:D:D Peti, odpovědí jsi me pobavila, ale divím se, ze na to mas nervy, ja jsem tip člověka, co uz by doma vyskakoval metr do výšky vzteky

      Vymazat
    5. "lodičky - Deichmann (z nalepovacího tetování zbylo už jen srdce, nápis se oloupal :)"

      Petra strasne Vam to slusi :) milujem matovu zelenu s bielou. Casto nosim matove nohavice a biely top.

      Martina

      Vymazat
    6. Peti obdivuju, jak máš energii stále odpovídat na takové banální dotazy:D
      A že jich je!
      Moc ti to sluší!

      Vymazat
    7. Nezlob se na mě,ale ty nejsi nic víc než arogantní nána, co si o sobě myslí jak není dokonalá. Spadni z té rádoby výšky, ve které se pohybuješ :-*

      Vymazat
    8. Zřejmě se část textu vytrácí někde na internetu ;-) . Já tam FAKT nic ohledně tetování nevyčtu.

      Vymazat
    9. Anonymni 15:33 Tak to mas FAKT problem se ctenim, jelikoz, jak vidis, ostatni to tam bez problemu vidi ;).

      Vymazat
    10. CTRL + F
      je to tak těžké, obzvláště pro ty co to musí číst 3x?

      Vymazat
    11. Nekdo to jen nehleda u bot, tak ho za to tady verejne ukamenujem? Hele, Peto, ja vim, ze te ty rejpavy anonymove stvou, ale nevidim nic rejpaveho v tom, co ti tenhle anonym napsal. A sry ale ten druhej anonym ma taky pravdu, tvoje odpoved byla fakt dost jizliva..

      Vymazat
    12. Opravdu nechápu, jak může být někdo ve videích tak sympatický.....a v reagování na komentáře tak jízlivý a arogantní. Opět zbytečně vyhrocené. Mohla si klidně napsat, že informace o tetování se nachází v seznamu "co mám na sobě" pod článkem, zodpovědět v klidu, že je to pořád tetovačka a byl by klid....Kristina

      Vymazat
    13. Tak predem si myslim, ze neni mou povinnosti vubec reagovat, kdyz je dotaz zodpovezen v clanku, presto jsem se snazila. Moje casove moznosti take nejsou bezedne a radeji se zaobiram tvorenim neceho noveho, nez resenim blbosti. Chapu uplne, ze to nekdo prehledne,ale skutecne neni v mych silach odpovidat stokrat na kazdou vec, zvlaste, pokud je v clanku. Prvni odpoved nebyla jizliva, komentar me pobavil a to v dobrem a tak jsem ve stejnem duchu, v dobrem a z legrace odpovedela. Pokud ma nekdo potrebu na me kvuli tomu hazet spinu a hledat, co v tom neni, jeho problem. Na komentare dalsiho anonyma jsem odpovedela tak, jak si zaslouzil, nemam rada tohle chytraceni a vyhrozovani CapsLockem. Mam rada lidi, kteri dovedou uznat svou chybu, vzdyt na tom prece nic neni, kdyz se spletu, take to uznam. Nevim, proc bych mela jednat v bavlnce s nekym, kdo tak se mnou nejedna. Videa, clanky, blog miluju a tesi mne, ze ho pro vas pisi a ze vas bavi,ale tu pozitivni energii nebudu plytvat na nekoho, kdo si to nezaslouzi, tu si nechavam pro vas ostatni ;), kteri nevymyslite hlouposti, kde byste si mohli rypnout a nehledate duvody, proc se hadat. Ono stokrat nic umorilo osla ;).

      Vymazat
    14. Mimochodem si myslim, ze je evidentni, ze v ostatnich kometarich reaguji uplne normalne, tudiz nechapu neci potrebu vypichovat zrovna tuto odpoved a hledat na me a poukazovat "to spatne" a hned tvrdit, ze v komentaroch reaguji arogantne, to neni vubec pravda, ja jen reaguji tak, jak si kdo o to rika a zaslouzi :).

      Vymazat
  4. Hrozně ti to sluší! :) Nic víc není potřeba psát... Prostě máš můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  5. To srdíčko je krásné :) můžu se zeptat kde jsi ho koupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu nalepovačku? On u toho byl původně nápis a mám to už někdy z loňska nebo snad předloňska, bylo to v kolekci Show your feet od Essence :).

      Vymazat
  6. Peto, nechci byt jak pubertacka, ale ty jsi proste nadherna:-D Tohle jsou asi nejhezci fotky, co jsem u Tebe videla, mentolova halenka je uzasna, ty fotky jsou krasne i liceni. Bravo!

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se ta kabelka k tomu právě moc líbí...je to něco jiného a úplně to rozzáří celý outfit..:) možná bych k tomu zkusila aspoň lak ve stejné barvě jak je ta kabelka nebo aspoň naušnice, nějaké decentní, ale asi bude těžké něco sehnat ve stejné nebo aspoň podobné barvě že?...Jinak Peti o tom tetování uvažuj..kdyby to bylo takto malinké a decentní i s tím nápisem co si tam měla, tak si myslím, že by to bylo fajn a nemám pocit, že ty by si nebyla na tetování typ..;) hezký den Peťko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, no přiznám se, že jsem o tetování nikdy neuvažovala, ale takhle malé a decentní se mi také líbí :)......

      Vymazat
  8. Luxusní, ten top je přesně to, co se mi líbí :-) Petra

    OdpovědětVymazat
  9. Hezké! Ta kombinace barev mě fakt překvapila, skvěle se to hodí! Pecka :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší Ti to jako vždy! :) Já bych asi takový top neunosila, možná v jiné barvě, ale na Tebe to sedí. Fakt pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  11. čím dál víc se mi začínají líbit takovéto světlé outfity :-) krásně tě to rozzářilo, celkově je to celé super
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  12. Hrozne ti to slusi, ten uces je nadhernej a nikdy jsem nevidela, ze by nekomu slusel tak moc jako tobe <3
    A to tetovani bys takhle mela super i jako pravy :))
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  13. Na všech fotkách vypadáš tak krásně. Vážně, moc ti to sluší. Ten top se mi moc líbí. Už jsem po něm několikrát pokukovala, ale myslím, že už asi neodolám :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  14. Naprosto dokonalý outfit, líbí se mi úplně všechno! :) SINSAY GIVEAWAY NO. 4

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle Vám fakt sekne, já si vzít ale něco bílého, tak jsen za 5 minut jako čuně, vždy se hned o něco umažu :D já bych v něčem takovém musela jen stát na místě a nic nedělat :D

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší! Krásný je ten top, ta barva aaach...;)

    OdpovědětVymazat
  17. Paráda! Mně se to líbí! Tuhle modrou mám moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Péťo, outfit je naprosto úžasný, jak víš, bílou miluju a tvoří min. polovinu mého šatníku :D a mentolovou i žlutou také. Tobě sluší úplně vše, ale toto je extra fresh a chic! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo, moc dekuji, no co si budem povidat, tobe take slusi bila o dost vic jak mne, belobe :).

      Vymazat
  19. Já osobně jsem si v poslední době nakoupila oblečení v takové mint tyrkysové barvě :D Ten mintový top co máš na sboě je úplně super a mít víc peněz navíc tak jdu do něj určitě i já :D a vypadá super i s tou žlutou :)

    OdpovědětVymazat
  20. Jednoznačně boží..Moc ti to sluší..:) Krásné barvy,nikdo tě nepřehlédne..fakt tleskám!! Baru

    OdpovědětVymazat
  21. tak těmhle barvičkám tleskám, je to moc pěkná kombinace a děsně moc ti to sekne, mě se na tobě hrozně moc líbí tento drdol.

    OdpovědětVymazat
  22. Naprosto dokonalé .Jste nádherná. Jarka

    OdpovědětVymazat
  23. Tak tenhle outfit ti moc sekne Peti :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  24. Petro, libis se mi vzdycky a pokazde si rikam, ze vic uz prekvapit nemuzes a pak jen cumim. Vypadas skvele, strasne moc Ti to slusi.. A vis co obdivuju? Ze Te i bavi se takhle oblikat a upravovat kazdy den, ja to mam tak jeden den v tydnu, jinak to resim dzinama, balerinkama a obyc kosili ci tope.. Docela me to mrzi. Mam i spoustu kosmetiky a pak jen v rychlosti makeup, rasy, linka pod oko, balzam na pusu a mazu. Takhle krasne sladena jsem opravdu malokdy. Planujes si outfity den dopredu? I liceni? Nebo to rano zvladas?
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc dekuji,no musim se priznat, ze me to sice bavilo vzdycky,ale co mam blog, snazim se jeste vice,abych vam taky mela co ukazat a nemusela se za to stydet :D. Jinak vetsinou si outfity promyslim den dopredu. Nekdy je to ale take na posledni chvili, na co mam naladu :). Pokud jde o bezne liceni, casto skoncim u neutralni hnede,ale snazim se ji i tak ozivit treba prave vyraznou rtenkou nebo doplnit barevnou linkou, ci stinem v jedne casti oka. Nic prehnane barevneho na den vetsinou nikdy nenosim :).

      Vymazat
    2. Dekuju za odpoved! Budu se taky muset vic snazit, memu manzelovi se totiz hrozne libis! :-) Pry jsi neuveritelne zenska (feminni), je to cizinec, tak aby to nevyznelo nejak blbe. :-D
      Lucka

      Vymazat
    3. Jé, tak to moc děkuji a že pozdravuji :D.

      Vymazat
  25. V te ruzove se mi ten top tak nelibil ale mint bych brala hned. Moc pekne , takove kombinace nosim v lete casto, clovek vypada hned veseleji a i se tak pak citim. Akorat misto podpatku nosim sandaly. Dnes palec nahoru :-) Sylva

    OdpovědětVymazat
  26. si maximálne TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemam čo viac k tomu krásna farebna kombinácia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! waauuu

    OdpovědětVymazat
  27. Jé v Budějcích :)

    OdpovědětVymazat
  28. Nikdy jsem nevěřila, že žlutá bude k těmto barvám tak dobře vypadat :)))) Povedlo se ti to :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Krásne zladené. Top ti naozaj sekne ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Úúúplně úúúchvatné! :-). Moc krásná kombinace. Ta kabelka je k tomu boží! Vypadáš úžasně. Líčení taky super. Peťo, prosím, máš někde tutorial na ten drdol? Já ho neumím udělat, aniž bych měla kolem omotané zbylé vlasy a zasponkované. To se mi ale moc nelíbí. Jo a já mám v mint barvě kalhoty, tílko a sukni. Ty kalhoty už mám tak 3 roky a všichni mi je pořád chválí. Na léto je to parádní barvička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, moc moc dekuji. Navod myslim mam, asi se jmenjuje ponozkovy drdol a hihg bun,ale jsou to uz starsi videa, zkusim pohledat a pridam pak odkaz. Ja mam prave tu vycpavku s patentkou, coz je jednodussi na namotavani. Ale kdyz to chces bez vlasu okolo, musit ten donut vice utahovat a zacit opravdu os koncum vlasu a kontrolovat,aby zadne nevypadavaly :).

      Vymazat
  31. Tak tohle je od hlavy až po chodník naprosto perfektní.

    OdpovědětVymazat
  32. Petra ja mam na teba otazku, ten outfit je tak naaadherne farebne zladeny, ze ked som ho uvidela tak som si povedala ze by si mi mozno mohla poradit akou farbou vymalovat pokoj, ked mam v nom biely nabytok, cerveny koberec a cierne zidle, aby to bolo takto uzasne zladene ako to mas ty a zaroven napadne> Porste ja by som si moc zelala obyvak zaldeny a zaroven tak napadny ako mas ty tento outfit. Dakujem. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, ja abych rekla pravdu, tak bych asi uz do barevnych sten nesla. Kombinace bile, cerne a cervene je dost vyrazna a relativne tvrda a tak myslim, ze dalsi barva by uz byla moc. Ja bych maximalne pouvazovala nad cernobilym obrazem nebo tapetou na cast steny. Ale dulezite je, jak se to bude libit tobe :), aby ses tam citila dobre.

      Vymazat
  33. No teeda :-) žasla jsem u předchozího oufitu a žasnu i teď! Takhle ti to sluší víc Peti - výrazné oči a přirozené rty, tak jsi nejkrásnější ;-)

    OdpovědětVymazat
  34. Jedním slovem nádhera - top a kabelka se krásně doplňují a třešničkou na dortu je podle mě výrazný lak na nehtech. Všechny barevné varianty tohodle topíku Ti strašně sluší! ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Osvěžující outfit ! Parádně sladěno...prostě ááách :). Petruše

    OdpovědětVymazat
  36. Tak tohle je asi nejkrásnější outfit co jsem u tebe viděla. Ta kabelka to krásně oživila. I líčení je moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  37. Nádherná :-) kombinace zelené,zluté a bílé je parádní,také to mam ráda a nebojím se barev :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Bude recenzena sérum na řasy od inglot?

    OdpovědětVymazat
  39. Moc se mi líbí jak máš sladěné líčení s oblečením:)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Petra, už dlhšie som nepísala, ale stále ťa sledujem :) Tieto fotky sú nádherné, aj ty na nich :) Máš tu dokonalý make up, aj účes. Veľmi pekná je aj farebná kombinácia oblečenia. Pekný deň. Mima

    OdpovědětVymazat
  41. Krásné fotografie! Krásný outfit, který ti velice sluší!

    OdpovědětVymazat
  42. prvýkrát komentujem OOTD - a to len preto, lebo vizáž je fakt veľmi, veľmi pekná. nepamätám sa na to, že by Vám niektoré líčenie pristalo viac ako práve toto. vyzeráte mladšie a sofistikovane. nič neudiera do očí, pery, tvár, oči, vlasy. to všetko spolu ladí a rešpektuje Vašu prirodzenú farebnosť. kabelku komentovať nebudem, to prenechám na osvedčených anonymov ;-). prajem Vám pekný deň. viktoria.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc vam dekuji, Viktorie, vazim si toho, ze vas outfit "vyprovokoval" k prvni reakci a doufam, ze si jich casem zaslouzim vice :)

      Vymazat
  43. Péťo ty jen záříš! Tenhle outfit je podle mě krásný, svěží a letní! Sluší ti to moc a díky tobě jsem si zamilovala tyhle krásné krajkové topy a musím si konečně také nějaký pořídit! Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tohle je pecka. Takhle ti to neslušelo snad nikdy! Nemam už slov :D

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné barvy, víc takových do českých ulic! :-)

    OdpovědětVymazat
  46. To je v Budějovicích u pošty :) škoda že jsem tě nepotkala...

    OdpovědětVymazat
  47. Peti, nadherne barvy, ktere Ti opravdu moc slusi. Kombinace bile, tyrkys a zlute je proste skvela. Wow :)
    Od te doby, co Mira foti lepsim fotakem ( cockou) jsou fotky dokonale. Sytost barev, uhel pohledu, kompozice... Bezva. Zajimalo by me, jakym objektivem foti? Tipla bych to na 50tku :)
    Krasne letni dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekujeme za pochvalu :), Mira se snazi, to je fakt, bude moc rad, ze se fotky tak libi :). Foti pevnou 85mm, 50 ne. Ja vim, ze vsichni tu 50 dost opevuji, je to sice univerzalni objektiv relativne,ale ja ji treba moc rada nemam.

      Vymazat
  48. Keby niekto našiel na eBay tú kabelku, môžete mi sem prosím poslať link? Ja už nemám silu to tam znova prehľadávať, keďže tá istá vec je tam 100 krát a dlho trvá, kým niečo nájdem :-( Mimochodom outfit je super, aj keď u mňa zatiaľ stále vedie ten top v ružovej farbe. Takéto foto články sa mi osobne páčia viac ako videá, takže kľudne pokračuj :) :)

    OdpovědětVymazat
  49. No tá žltá kabelka mi tam nepasuje :-/ ale ten top ti veľmi pristane ;-)

    OdpovědětVymazat
  50. Toto nie je color blocking....

    OdpovědětVymazat
  51. Prečo si ty vždy tak pekne oblečená?? :) Naozaj ti to veľmi pristane a mne sa páči aku kabelku si si vybrala:)

    OdpovědětVymazat
  52. to je nádherný outfit, ale i to líčení se ti hrozně povedlo!

    OdpovědětVymazat
  53. Toto ma naozaj ohromilo. Úplne dokonale ti všetko pristane. Krásne líčenie, veľmi ti pristane tento účes, a outfit perfektný. Si pre mňa veľkou inšpiráciou v mnohých veciach.

    OdpovědětVymazat
  54. cela zaris :) moc hezke

    OdpovědětVymazat
  55. Urcite nos castejsie mintovu farbu! Velmi ti pristane ;) Cele je to krasne zladene..ja by som tu cipkovanu bluzku napriklad nevedela tak krasne zladit ako ty :)

    OdpovědětVymazat
  56. Jak už tady někdo psal, bílé kalhoty bych si na sebe taky nikdy vzít nemohla, měla bych je hned ušpiněné :D Jinak bohužel za mě tyhle topy fakt ne, snažila jsem se jim přijít na chuť, ale nejde to :/ Ale co, každej máme jinej styl :). Jinak Péto doufám, že se máš pořád líp a líp a že i s tvým zdravím to jde nahoru! :) Verka

    OdpovědětVymazat
  57. Teda velké WHAU!!!!!!!!!!!!! Nádhera! Top, kabelka, bílé kalhoty.. Tvůj super účes.. Jsi nádherná a tomuto outfitu za mě opravdu mnoho palců NAHORU!

    OdpovědětVymazat
  58. Peti tohle je nádherná kombinace, evokuje to ve me letní dovolenou v tropech:-))

    OdpovědětVymazat
  59. Fakt moc pěkné nalíčení, tohle ti sedne. Oblečení taky pěkné, jen ten lak mi nesedí, ale taky nepřelakovávám denně, takže chápu

    OdpovědětVymazat
  60. Skvěle kontrastující kombinace :) a líbí se mi také tvůj účes i líčení :-* perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  61. máš to moc hezky sladěné, na léto opravdu parádní kombinace :) mně by se tento top líbil jen jako tílko :)

    OdpovědětVymazat
  62. Přesně takovou barvu krajkového topu sháním, ale u nás mají v obchodě jen takovou jakoby "ušmudlanou". Krásné.

    OdpovědětVymazat
  63. Skvělý outfítek ;) Ty barvy k sobě krásně ladí a musím pochválit i vyčesaný drdol.

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Peti,
    nikdy bych nevěřila tomu, že mint green a neonová žlutá bude tak krásná barevná kombinace. Je to naprostá pecka!!! Já krajkové věci nemusím ale tohle mě zaujalo. Jako mám celkem ráda kombinaci výrazných barev, ale moc je nenosím, protože často chodím po městě rušnými ulicemi a nemám ráda, když jsem středem pozornosti. Tobě to každopádně moc moc sluší a měj se pěkně :).

    Sára

    OdpovědětVymazat
  65. Peťo, jako vždy, moc ti to sluší! :) Jsi odvážná jít v bílých kalhotách, já bych byla hned jako čuně :D

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj chci se zeptat zda ta halenka je v reálu tak zářivá jako na fotce děkuji.

    OdpovědětVymazat
  67. Peto, tento outfit se Ti vazne moc povedl, skvele barevne zkombinovany:-), parada!

    OdpovědětVymazat
  68. Moc vam vsem dekuji za reakce, priznam se,ze jsem moc rada, ze zrovna tato kombinace se vam libi, protoze i ja z ni byla nadsena, jsou to hezke letni barvy :).

    OdpovědětVymazat
  69. Ja budu asi jedina, ktere se mint top moc nelibi, nicmene uces a MU jsou uzasne a fotografie taktez, velka poklona fotografovi, i kdyz ono fotit takovou kocku musi byt radost:-).
    Hezky vikend Peto!

    OdpovědětVymazat
  70. Vypadáš čím dál líp!! NEchapu jak to děláš:DV.

    OdpovědětVymazat
  71. Také přidávám pochvalu, outfit nemá chybu :) Povedl se!

    OdpovědětVymazat
  72. Milá Péťo,
    krásné a veselé oblečení Ti velmi sluší.
    Úplně záříš.
    Krása, skvělá kombinace.
    Pěkný den přeji:-)

    OdpovědětVymazat
  73. Peti, je to úplne úžasné. Parádna kombinácia a tie farby ti veľmi svedčia, chválim ! :)

    OdpovědětVymazat
  74. Peto, toto Ti neskutecne sekne. Uzasny!

    OdpovědětVymazat
  75. Bomba, bomba! Krásné fotky a krásný outfit! :)
    Péťo. co zde máš za rtěnku, prosím?

    Karolína

    OdpovědětVymazat
  76. ačkoliv má ten top nádhernou barvu, nelíbí se mi vůbec jeho provedení :/ ale co člověk, to jiný názor, takže tak :)

    OdpovědětVymazat
  77. vypadas natolik elegantne, ze kdyz bych te videla jit proti me z dalky, nepochybovala bych o tom, ze i kabelka vypadajici jako Hermes je prava :) mas byti damou co se oblekani tyce v maliku.

    nadia

    OdpovědětVymazat
  78. no žiaľ, mne ten top pripomína záclonu, podobnú látku mám doma, ostala mi z čias, keď som skúšala zohnať kvalitnú krajku na šaty, ktorú som nakoniec zohnala - na krajky si potrpím, ale jedine pravé, trebárs vambereckú (z ktorej som mala svadobné šaty), táto vyzerá hrozne lacno a umelo na môj vkus. ale farba je krásna, rovnako tak líčenie a konečne sa mi strašne páči kabelka! :)

    OdpovědětVymazat
  79. Hmm... nádherná kombinace! :) Po tomto topíku v bílé barvě už nějaký ten den pokukuji.. je úžasný! :) Ale mint je tedy taky super, ach jo... :) Koukala jsem na tyhl topy na eBay, ale v barvách jsem našla vždy jen GREEN - mohla bys mi poradit, zda je to skutečně tento MINT, nebo ne? :) Protože na eBay jsou poodstatně levnější, mám v plánu ulovit ho tam. ;) Díky a přeju fajn den. ;) Misha

    OdpovědětVymazat
  80. Tento OOTD je jeden z tvojich najlepších a stále sa k nemu rada vrátim. Vždy vyzeráš krásne, ale táto kombinácia farieb je proste moja srdcovka , už teraz sa teším na tvoje letné outfity :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!