O vlasech s trichologem Lukášem Rossbachem + odpovědi na vaše vlasodotazy

by - 13 července

Krásný nedělní večer vám všem,

jak jsem vám po mé návštěvě a prodceduře u Lukáše v salonu slíbili, tak činíme a v dnešním videu vám přinášíme více informací o vlasech, problémech s vlasy a také odpovědi na vaše trápení. Doufám, že se vám bude video líbit a dejte mi vědět, jestli jste proceduru vyzkoušeli a jestli vám to také pomohlo a měli jste tak čisté vlasy jako nikdy předtím :).


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

 Kapyderm: http://kapyderm.cz/
Kde si nechat udělat proceduru: http://kapyderm.cz/o-nas.php
Kde najdete Lukáše: www.lukasrossbach.cz

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
na sobě mám: šaty z New Yorkeru z loňska
líčení: Lorac PRO palette, rtěnka Milani Nude cream

You May Also Like

30 komentářů

  1. Zajimavý rozhovor a naučný..no a pán je veliký fešák.Šárka

    OdpovědětVymazat
  2. velmi prijemne video.. na Lukasa by som sa vydrzala pozerat.. a pocuvat ho.. ! velmi velmi prijemny pan :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda! Lukáš je krásný muž! A potvrdil mi pár věcí, co jsem si myslela, ale byly tam pro mne i nové informace. Jsem z Brna a na návštěvu salonu si asi odložím peníze a půjdu. Nemám vlasy úplně v kondici.

    Jen mě mrzí, jak Lukáš mluví o náhražkách silikonu, zmínil cosi, že je náhražka, ale nebylo mu vůbec rozumět. Zachytila jsem že cosi sodného. Mohla bys prosím, Peti, napsat, co to bylo za látku?
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také by mě to zajímalo? O jakou látku se to jedná? Zachytil to někdo?

      Vymazat
  4. Ahoj Péťo jsem veliká fanynka.Rozhodla jsem se že si obarvím celý culík barvou loréal paris ombré N°4 máš s podobnou nebo se stejnou zkušenost??

    OdpovědětVymazat
  5. No tak k tomu bych na procedůru klidně šla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, dakujem za toto video. Uz viem, preco ma manzel stale menej vlasov- uz hadam aj 15 rokov pouziva sampon proti lupinam ( chapem, ze aj genetika robi svoje) zajtra mu kupim iny. A taktiez som pochopila, preco su moje vlasy take hrozne v poslednom obdobi - tehotenstvo a dojcenie urobili svoje, no okrem toho si pri dcerke nestiham fenovat vlasy a hned je vidiet rozdiel, nie len na ucese :) , ale na zmenach na pokozke hlavy. Velmi poucne video. Pa

    OdpovědětVymazat
  7. jeste by me zajimalo, co Lukas rika na metodu "no poo", myti pouze vodou, bez samponu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, toto by mě také zajímalo, ale co jsem tak vyzjistila, tak ta metoda, kde se používá soda a ocet není šetrná.

      Vymazat
  8. Lukáš je fešák!!!:)) kdybych měla jistotu, že skončím v jeho rukou, tak bych se snad i přemluvila na tu diagnostiku jít:D
    Až budu mít někdy cestu do Prahy, určitě si nějakou návštěvu domluvím!

    OdpovědětVymazat
  9. Supe video, mozna vyzkousim, ackoliv zadne problemy s vlasy nemam. Spis jen tak ze zvedavosti. :-) Jinak teda musim napsat, ze mi trosku prijdete jak sourozenci. Oba krasny leskly vlasy, vyrazny modry oci a z profilu podobny i nosy, jen on muzny velky a Ty ten roztomily knoflik. :-) Moc Ti to opet slusi!!!
    Lucka

    OdpovědětVymazat

  10. Zajímavé video,zase jsem o něco chytřejší,také něco vyzkouším.Těším se na další.Vendula

    OdpovědětVymazat
  11. Velice zajímavé, teď mi chvíli bude trvat než si to nějak přeberu, každopádně děkuji za velmi zajímavý příspěvek.

    OdpovědětVymazat
  12. Kupa nesmyslů.
    Pochopitelně - GENETIKA je nejdůležitější. Znám stovky cikánek (soc. pracovnice), které jí párky a vlasy mají takové, že jim můžeme závidět. Strava a další jsou až podružné. Nakonec tvůj Mirek má kouty a to mu tricholog asi nepomůže, že ne? Nehledě na to, že si trochu protiřečí. Je to takový lepší podomní prodejce kosmetiky.
    Kyselé ph má většina šampónů, překvapivě. A ty jsi jak trhovkyně, snažíš se podsunout jak je lepší než kožní lékař. Lol a v čem? V tom, že mu dá jinej šampón? Bezpochyby nejlepší na světě? Máš to zapotřebí, Petro?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi poslouchala tak o genetice se tam mluvilo a že je důležitá, to je snad jasné, ale stejně důležité je celkové zdraví a živ. styl, jak říkal Lukáš, kosmetikou se dá pomoci, ale není všehospásná. Takže nechápu, proč bychom si protiřečili jeden nebo druhý. A mně osobně návštěva u Lukáše velmi pomohla a nejsem sama, navíc tohle video je pro čtenáře, jsou to odpovědi na vaše dotazy, nevšimla jsem si u tebe na blogu, že bys byla až takový odborník,aby sis mohla dovolit taková slova . Pokud má někdo plešatost v genech, samozřejmě časem vyplešatí, ale špatnou péčí tomu může pomoci a urychlit to. A upřímně, když jsi taková frajerka, proč to nenapíšeš pod svým blogerským profilem, hm? :) Nebo je lepší mě drbat na diskuzích jinde? :)

      Vymazat
    2. To s kyselým ph mě též zaujalo, protože se doporučuje splachovat si vlasy naředěným octem, nebo při kůrách používat žloutky vajec (taktéž lehce kyselé ph), což už dělaly naše babičky ;)

      Já jsem ale spíše na používání bylinek při posledním splachování vlasů, různě to střídám, heřmánek, kopřiva, řebříček, řepík...

      Vymazat
    3. Kysele PH je dulezite z duvodu, ze necistoty jsou zasadite. My mame treba hodne tvrdou vodu a kdyz jsem mela beznym samponem, ktery neni tak kysely, tak vlasy byly tvrdsi, hrubsi a pokozka hur umyta. Ted je mam mnohem mekci a i lesklejsi a hlavne lepe umyte. Ja bych se mozna toho lehce kyseleho oplachu vubec nebala, sama jsem si oplachovala kdysi vlasy vlaznou vodou s octem a mela jsem krasne leskle. Mozna se k tomu vratim :).

      Vymazat
  13. tohle je pecka video. Hrozně mě bavilo. Lukáš umí poutavě povídat :-D
    HEH, klidně bych řekla, že jste sourozenci :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Velice milé a zajímavé video :-) Petra

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné video, moc Ti to sluší, Petruš. A Lukáš vypadá také skvěle, má nádherné vlasy a zuby a jeho povídání je velice poutavé. Taková videa mě opravdu baví. :)

    OdpovědětVymazat
  16. skvělý video! asi si pořídím dětský šampon :)

    OdpovědětVymazat

  17. Reaguji na anonym 10.46 ,co máte vystudováno že můžete vše tak tvrdit!On to bude asi opak,nízké IQ když se ani nedokážete podepsat!Vendula

    OdpovědětVymazat
  18. Na Lukáše bych se vydržela dívat a poslouchat ho i déle než půl hodinku, je to vážně krásný chlap a svůj obor opravdu reprezentuje :-) K tématu, naprosto se stotožňuji se vším co bylo řečeno. Celkový zdravotní stav člověka to je spojená nádoba jak psychického stavu, tak fyzického zdraví, životosprávy atd. atd. Opravdu moc pěkné a poutavé video.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojky Péťo, moc super video, opravdu naučné. Mohla bych se prosím zeptat jaký používáš šampon ty? Děkuji Karolína

    OdpovědětVymazat
  20. Super video k zamyšlení nad tím, jak to kdo z nás má se svými vlasy. Určitě jsem teď zase o něco chytřejší, za což moc děkuji :) Jinak na Lukáše se moc hezky kouká, je to nádhernej sexy chlap :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/yves-rocher-jahodova-laska.html

    OdpovědětVymazat
  21. Velmi zajímavé video a Lukášovi to fakt sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj,
    uz par mesicu koukam na tva videa a spousta z nich jsou opravdu prinosna :). Chtela bych se zeptat jestli vadi myti vlasu kazdy den? Mam vlasy po zadek a ani se moc netrepi (staci mi je sestrihnout jednou za 3-6 mesicu) zesvetlovane, ale nebarvim driv jak za 6 tydnu od minuleho barveni a uz zhruba po 3 tydnech (nekdy i drive) mivam problem se svedenim pokozky a mastenim vlasu po jedne noci. Zajimalo by me jestli existuje nejake levne reseni? Jsem totiz studentka a penez neni nikdy na zbyt :).
    Dekuji Jana.

    OdpovědětVymazat
  23. Video poučné, většinu doporučení již dělám a asi před rokem jsem na přírodní kosmetiku přemluvila i partnera, který trpěl na lupy a vypadávání vlasů. Lupy již nemá, avšak vlasy vypadávají stále a vypadá to, že čím dál tím víc. Ale zřejmě to bude z velké části genetické.
    Ještě by mne zajímalo, pán hovoří, že je důležité hydratovat vlas, ale již neříká, jakým způsobem toho docílit, jak by se měla zajistit hydratace vlasu? Má se kromě použití šamponu a kondicionéru používat ještě další péče? A můžeš mi Peti něco vhodného doporučit? A jak je to u mužů s kraťoučkými vlasy (cca 2 cm), je také dobré použití kondicionéru, nebo se zbytečně zanáší pokožka? Partner totiž kondicionér nepoužívá, já na své dlouhé vlasy samozřejmě ano (ale pouze do délek, ne k hlavě), ale chtěla bych to vědět hlavně z toho hlediska výživy jeho padajících vlasů, protože všechno, co na vlasy dá, samozřejmě půjde i na pokožku.
    Také jste mluvili o barvení chemickými barvami, které vždy poškodí strukturu vlasu, ale co třeba taková Henna?
    Předem díky za zodpovězení dotazů.

    OdpovědětVymazat
  24. Osobně jsem Lukáše v Praze navštívila, velmi mě totiž Tvůj článek zaujal a byla to bezvadné :) co už tak pěkné nebylo byla cena doporučené vlasové kosmetiky Kapyderm, která by v mém případě vyšla přes 2500,- ale zase Lukáš mi nic nevnucoval, jen to zmínil..za mě super a doporučuji, pokožka hlavy je opravdu vyčištěná a vlásky uhlazené a posílené

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!