OOTD - red daisy crop top

by - 16 července

Krásnou středu vám všem,

 
protože i dnešek byl docela nabitým dnem, přináším jen rychlý outfitový příspěvek. O víkendu se ale konečně chystám na nějakou pěknou kosmetickou fotorecenzi, o kterou jste si psali, buď na řadu Black mania od Dermacolu nebo na růžičkové tvářenky Milani v nových odstínech, dejte mi vědět, o čem byste četli raději ;).
 
Ale teď již k dnešnímu článku. V poslední době se roztrhl pytel s "crop" topy, neboli vršky, které jsou krátké, většinou nad pupík. Abych vám řekla pravdu, tak já jsem tuhle módu už jednou zažila, což ze mě dělá trochu dinosaura a nastoluje otázku, jestli tedy nejsem na krátké topy už nějaká moc stará. A já říkám nejsem! Mám ráda mini a mám ráda krátké topy a dokud na mém těle nejsou nějaké viditelné známky stárnutí, nevidím důvod to nenosit. Nakonec, moc ráda koukám na Sex ve městě a třeba právě postava Carrie nosí krátká trička dost často a velmi jí to sekne, i když jí je v seriálu přes třicet. Takže milé dámy, je léto, pojďme do toho a odhalme pupky, pokud na to máme je a "koule" :D!
Tento top jsem pořídila ve slevách v Tally Weijl a moc se mi líbí, kopretiny jsou mé nejoblíbenější květiny a v kombinaci s červenou jsou hravé, romantické, ale zároveň i výrazné. K červené mi nejvíce seděla džínovina, tentokrát jsem zvolila jednoduchou tmavší sukni, ale jsem si jistá, že top bude vypadat fajn i k šortkám. Vše jsem potom doplnila už jen bílou kabelkou a lodičkami, aby celý outfit působil více retro.
 
 A co vy, troufli byste si na krátké topy, líbí se vám?
 



lodičky - Deichmann
kabelka - Grosso
sukně - Chicnova vel. S, bylo třeba trochu zmenšit pas a při sezení v autě se docela mačká
top - Tally Weijl
brýle - DM drogerie
řetízek - po babičce
rtěnka - Sleek O.M.G.
 




V létě mě stejně nejvíc baví kombo výrazná rtěnka a sluneční brýle :D!



 


You May Also Like

98 komentářů

  1. krásný outfit, určitě na tvářenky !! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se tenhle typ cropů nelíbí.. Ráda je nosím :) pro mě to je super moda bo to resi me nic moc stehna - suken zakryje a cropp top ukaze moje brisko a stihly pas :) slusi ti to

    OdpovědětVymazat
  3. Krátké topy se mi hrozně líbí, dnes jsem jich plno obhlížela v New Yorkeru. Bohužel, nemám na ně odvahu, ani bych se v nich asi necítila. Ale kopretiny, to je moje a tobě hrozně sluší červená barva - jak už na oblečení nebo jako rtěnka, všimla sis toho? :-) V detailu i skvěle doplněný řetízek.^ A zajímá mě, když máš ty drdoly tak krásné, musíš je včesávat do takové té "drátěnky"? :-D Mají je skoro všude, ale neumím s nimi. Děkuji za odpověď a pěkný zbytek středy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji a ano, já je dělám pomocí té drátěnky, což je superrychlé a pohodlné, určitě si ji kup!

      Vymazat
    2. Super rychlé a pohodlné? :) Já se s tím nervovala už tolikrát a ani jednou se mi to nepovedlo. Ale jelikož jich okolo sebe vidím dost, budu to přičítat jen svojí nešikovnosti :)

      Vymazat
    3. Mě to bohužel také nejde, drdol s pomocí drátěnky. Je to moc pěkné.
      Jinak opět sluší..

      Vymazat
  4. Promiň, ale vypadá to strašně. Postavičku máš jako lusk, ale tenhle outfit je katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  5. Peti,ty jsi me zklamala teda..Koukam na tebe snad od prvniho videa a clanku ale tohle fakt ne.Neznat te jak se jinak hezky oblikas atd.. a potkat te tak si reknu ze jsi asi utekla z bordelu:( Pritom skoro vse se mi na tobe libi ale tohle to je moc:-/

    OdpovědětVymazat
  6. Nevim teda, vrsek mi prijde skoro jako od plavek a urcite bych takhle nesla k zubari :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké :) Vypadáš skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Péťo ty jsi hubeňoura :-P . Já tedy nemám odvahu na crop trika, leda tak k šortkám či džínům s vysokým pasem, ale stejně bych se v tom necítila :-D . Jo ovšem kdybych měla tvojí postavu, vzala bych si klidně jenom podprsenku a šortky :-D .
    Jinak Peti moc Ti to sluší i bez make-upu :-) . Fotky jsou moc vydařené a jako vždy s dobrým nápadem, Míra je šikula :-)

    Hezký zbytek dne, Romča

    OdpovědětVymazat
  9. Peti opět krásný outfit :) RETRO to je moje :D crop top i sukně jsou skvělé a také se mi strašně moc líbí barva rtěnky :) Docela jsem i přemýšlel, že bych dělal outfity na blogu nebo třeba natočil lookbook ale rychle mě to přešlo, když jsem si představil ty hejtovací komentáře :D a to na tobě uplně obdivuji... že si z toho nic neděláš a ještě na to zvládáš vtipně odpovídat :)
    Tom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tome, díky moc a do outfitů jdi, heled, vždycky se nějaký ten hater najde,ale nemá cenu si s tím dělat hlavu, člověk se nemůže zavděčit všem :).

      Vymazat
    2. urob outfiiiiit, Tome :)) mas pomerne malo komentarov vobec, hejtov sa bat nemusis..aj Peta ich ma nie pre samotne outfity/makeup ale preto, ze hejteri hejtuju znamych a prominentnych blogerov :D (vdaka comu som safe i ja:))

      Vymazat
    3. Tome, nanes rtěnku a hrdě do toho!.)))

      Vymazat
  10. moc ale moc ti to sluší ,jsi kočka

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný topík, ale nejvíc se mi líbí střevíce. Sháním takové, ale na nízkém podpatku. Top by se mi líbil v klasické délce, ale bohužel mám malá prsa, takže v korzetových vršcích vypadám blbě. Prostě to chce větší prsa, aby to vypadalo šik. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji a já bych se malých prsou nebála, mně zase přijde, že zrovna tento typ ani na velká prsa není a že v něm právě větší prsa nevypadají dobře.

      Vymazat
    2. Jak to můžeš vědět:)))?

      Vymazat
    3. Já si myslím, že top je krásný, ale jak tak koukám na ty fotky, tak si říkám, jestli Pétě vůbec sedí, přijde mi, že by měl být níž, aby lépe držel prsa. A sama bych řekla, že tyhle topy jsou tak pro B-C. Mám C a vypadá to dobře, ale evidentně i malá prsa nevadí, Pétě to taky sekne!

      Vymazat
    4. Top je krásný, džínová sukně se k němu hodí, ale tahle se mi nelíbí...jinak u fotek v předklonu je vidět, jak to nesedí na prsou a že tam bohužel trošku něco chybí...

      Vymazat
  12. Taky už jsem módu triček nad pupík zažila :-D Nicméně móda se mi líbí, ale já to nosit nemůžu. Nesnesu to. Stejně jako tříčtvrteční rukáv....asi nějakej psychickej blok nebo co :-D
    Prostě to furt tahám dolů (za rukáv nebo za spodek toho topu)...blááázen :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle outfit je krásný, ale k Tobě mi moc nesedí. Červená Ti ale sluší moc. Jak rtěnky tak i oblečení, akorát tohle moc ne. Třeba ale jiný střih crop trička by Ti slušel více a třeba i s kombinaci jiného spodku. Jinak, moc by mě zajímala recenze na Black mánii :). Hezký večer přeji, Sabrina Kubínová

    OdpovědětVymazat
  14. Tvůj manžel má doma super kost :). Jen ať všichni čuměj.

    OdpovědětVymazat
  15. Topík je úžasný, ale naprosto upřímně přiznávám, že já na něj "koule" nemám. :) Dneska jsem se docela pobavila u rtěnky, zkoumám, co je to za krásný odstín a ona to O.M.G., kterou mám taky - to bylo radosti! B) Co se týče článku, tak se budu opakovat, ale moc by mě potěšily tvářenky Milani.

    OdpovědětVymazat
  16. Když je takhle krátký a odhalující vršek, určitě bych pak volila dlouhý spodek - třeba zvonáče.
    Tohle je už je takové moc - a la lehká děva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvonace me nenapadly a myslim, ze by mohly byt super, ne tedy vcera v tom vedru,ale jinak urcite jo :).

      Vymazat
  17. Uch, tak tohle za me ne. Kombinace se mi nelibi a presne jak psal nekdo vyse spis mi to evokuje damu provozujici nejstarsi remeslo. Me prijde pekne odhaleny vrsek a zakrytejsi spodek nebo naopak ale ne kratoucka sukne i ten korzet ci co to je. Jinak ale jsem zvedava jak ti udelali u zubare ten zoubek.

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadá to skvěle :) Nejsem velký zastánce denimových sukní, nebo alespoň ne těch delších, takže za sebe bych to viděla na ty kraťásky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Môžes si to dovoliť vzhladom na postavu, také retro :)

    OdpovědětVymazat
  20. Dělá ti to moc pěknou postavičku :) Já jsem se dnes konečně odhodlala a koupila jsem se takový krásný krajkový top v New Yorkeru, tak snad ho unosím :)
    Jinak recenzi bych si ráda přečetla na tvářenky:)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  21. Mě tohle přijde nevhodné na každém, ať už v 20 nebo ve 40 :) Navíc mi přijde, že ti top nesedí na prsou.
    Každopádně mě fascinuješ :) Ve stejnem outfitu jsi myslím byla i u lékaře, já si nedovedu představit, že bych takhle někam šla... Ale tak je to hlavně tím stylem. Předchozí šatky ti seknou více :)

    OdpovědětVymazat
  22. mě osobně se tato móda moc nelíbí, ale tobě to moc sluší jako vždycky :)....za mě radši tvářenky od Milani, dělám si na některou zálusk, jen se rozhoduji nad odstínem :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mě se to teda dost líbí. Sice to není každého "šálek čaje" ale tobě sluší snad všechno a právě tak trochu retro styl mi k tobě vážně sedí. Už se těším na další outfit.
    Přeju ti hezký den!

    OdpovědětVymazat
  24. Cropped topy sa mi pacia :) Tento je vazne roztomily ale mam pocit, ze spodny sev tych kosickov ti uplne nesedi..mala by si mat na tope asi vacsie kosiky :D
    Ja napr cropy nosim s niecim dlhym (najcastejsie sukna) a tiez volim vysoky pas :)

    OdpovědětVymazat
  25. Musím teda říct, že tady se mi moc nelíbí ten top :))) Jinak vše je dokonalé :))) Já moc nejsem na takové topy když na to břicho nemám :D :D :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti moc pěkný outfit, já bych asi na něj neměla odvahu, ale miluji když je něco lehce retro :D Nesouvisí to s příspěvkem, ale chtěla bych se tě zeptat na náký dobrý rozjasnovač, levnější než od the balm, děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju, no v drogerri nic moc neni, bohuzel. S The Balm se to srovnat vubec neda. Muzes zkusit neco z nove Dermacol kolekce, ve skutecnosti na svetle to neni tak trpytive jak pod zarivkami v obchodech. Nebo pouzij jakykoliv svetly ocni stin se shimmerem, bohate poslouzi :).

      Vymazat
  27. Jsi krásná jako vždy.. Přiznám se, že sukně není můj šálek kávy ale naopak s topem je to trefa do černého...Jinak máš opět moc krásný úsměv...

    OdpovědětVymazat
  28. to je postavička! ale víc by se mi k tomuto typu topu líbila nějaká pouzdrová sukně ke kolenům :)

    OdpovědětVymazat
  29. Vyzerá to úplne retro. Vyzerá to výborne. Vážne...len tíško závidím. :D

    OdpovědětVymazat
  30. Kdybych měla postavičku jako ty, tak bych si na crop top troufla taky. Jinak s tím, že jsi na to "stará" máš úplnou pravdu. Jsi krásná a člověk vypadá na tolik, na kolik se cítí přeci. :) Crop top jsem ti chválila už na instagramu a udělám to klidně znovu. Je vážně super!

    http://karolinarblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to je bomba! :-) moc ti to sluší, červená je prostě tvoje barva

    OdpovědětVymazat
  32. Sluší vám to moc Petro!

    OdpovědětVymazat
  33. Já hlasuji pro post s tvářenkami ! :) Obdivuji, jak si dokážeš udělat takhle perfektní drdol, ani s tou houbičkou se mi to tak nepovede, jsem holt nešika :(.

    OdpovědětVymazat
  34. Co když je ten hater jediný upřímný?

    OdpovědětVymazat
  35. Outfit je absolutně super a sekne ti :)) Tyhle topy se mi strašně líbí a mám i některé v zásobě, ale bohužel nějak nesnesu pohledy od některých dam/ žen, které to akorát pomluví, protože by si na sebe nic podobného neměly odvahu vzít nebo prostě nemohou viz. komentář č.6 :D

    OdpovědětVymazat
  36. Vypadáš nádherně, nechceš udělat nějaký lookbook na YT? Vím,že to dá práci, ale stálo by to za to :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Retro styl a nezne kyticky ti proste sedi.. Mozna to delaji fotky, ale prijde mi, ze ti top zbytecne splacnul prsa.. Jinak se mi libi, jak rozbijis tu sed na ceskych ulicich :)).
    Julit

    OdpovědětVymazat
  38. Mne sa to páči. Jasné, že to nie je na návštevu zubára, ako tu niekto písal, ale skôr na voľný čas, na prechádzky, na kávičku atd. Croptopy som si celkom oblubila a chystám s nimi tiež zopár outfitov na blog. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Síce nemám ešte cez 30 rokov, ale módu krátkych tričiek som si v detstve zažila. Pamätám si, že vtedy som ich nosila, ale v súčasnosti ma to moc neláka a tento trend ma nejak oslovil.

    OdpovědětVymazat
  40. Mít tvojí postavu tak je klidně nosím :-) problém je že většina slečen které v takovém stylu oblékání potkávám se asi předtím nepodívaly do zrcadla protože jim všude přetéká jak to říct špek. Styl se mi líbí ale je opravdu jen pro ty co na to mají postavičku

    OdpovědětVymazat
  41. Outfit je parádní a moc ti sluší. Určitě si ho můžeš dovolit, protože máš skvělou postavu. Já osobně jsem crop topům na chuť nepřišla, nerada mám odhalené břicho. Už tak to musím nějak přetrpět v plavkách :-)

    http://i-love-bijou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Krásne, Peti :) Naozaj ti to veľmi pasuje :)
    A máš krásny "bun" :) Dúfam, že sa jedného dňa aj mne podarí, ale pri momentálnej dĺžke mojich vlasov mám na hlave vždy len také mláďatko :D

    OdpovědětVymazat
  43. Daisy je sedmikráska, ne kopretina... Jen detail ;). Jinak se mi to moc líbí, ale sama bych no to neměla ani pupík, ani ,,koule" - a to hlavně kvůli strachu z ofouknutí, jsem náchylná na ledviny (tak a s tímhle názorem si připadám staře zase já :D)

    OdpovědětVymazat
  44. Co blázníte? Je léto, horko, Peťa má nádhernou postavičku, tak proč ne krátký vršek i krátkou sukni?? Peti hlavně si nenech zkazit náladu a pohodu, která je z fotek cítit! Moc Ti to sluší:o)) Krásné fotky i prostředí. Přeji pohodové léto:o))

    OdpovědětVymazat
  45. Hmmm... Líbí se mi barvy, ale jinak jsem z toho trochu v rozpacích, nevím proč... Crop top v tomto provedení mi nevadí (jinak je nemusím), ale nějak to jako celek není ono...

    OdpovědětVymazat
  46. Ordinérní, možná na to máš postavu, ale tohle nemá se Sex ve městě nic společného...Tam nosí super modýlky! Tohle je od pohledu laciné. Drdol už máš větší, než hlavu!Chce to od všeho ubrat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Drdol už máš větší, než hlavu!" :D Tak to mě rozesmálo...i když mi se ten drdol moc líbí.

      Vymazat
  47. Crop top je krásnej, moc Ti to sluší ! :) Já bych radši tvářenky
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Moc ti to sluší! :-)
    Já jsem pro fotorecenzi řady Black mania od Dermacolu

    OdpovědětVymazat
  49. Mně se crop topy moc líbí, ale sama bych na ně neměla odvahu a co si budem říkat tak ani postavu :D Ale kdybych někde viděla krajkový růžový nebo modrý, tak bych po něm asi sáhla. A Peti tobě to moc sluší a krásná fotky.

    OdpovědětVymazat
  50. topík je fajn, mě by se k tomu líbila dlouhá bíla sukně lehce do áčka (taková ta bohémská) z lehkého materiálu :-) nebo jak jsi psala šortky ale s vysokým pasem a místo lodiček boty na klínku :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Já nevim, ale je léto, tak proč neodhalit pupík a nohy? Osobně se mi tahle kombinace moc nelíbí, ale to je věc názoru. Tobě to sluší jako vždy =) Myslím, že jsou odvážnejší modely, jako krátké šortky do půl zadku a bolerko, ála podprda a holky to nosí, protože je léto a i tak, vypadá to dobře. Ve mě to prostě evokuje sluníčko, 30 stupňů... tak proč se halit do kalhot, že jo =) Krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  52. Tohle bohužel není můj šálek kávy, ale jinak tvoje outfity zbožňuju jak jenom se dá :) tohle oblečení se podle mě hodí spíše k 14ti letým slečnám :D chválim rtěnku!

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Peťko, sluší ti to. Snad jednou seberu všechnu vůli a začnu něco dělat aby jsem si crop top mohla vzít taky nebo možná by stačilo sebrat odvahu, protože crop top jsou i velikostech 36:)) :)) No a taky bych ti chtěla pochválit tvoji bílou řadu štětců, včera mi přišli a jsem z nich úplně nadšená, jelikož včera mi nezbylo moc času abych si s nimi pohrála a při dnešním ranním líčení mě taky honil čas, nemůžu se dočkat toho až dnes přijdu z práce, pouklízím a pak si sednu a budu si s nimi hrát. No a večer půjdu své vymakané líčení ukázat na Colors of Ostrava:))

    PS: objednávám ještě dvoje pro kamarádky, kterým jsem včera ukázala tvůj blog a ze štětců jsou taky nadšené a to veř, že nemáme nějaké nejlevnější štětce k srovnání. :) takže ještě jednou děkuju a moc mě mrzí, že jsem včera nenafotila fotky jak stojíme s holkama v Cinestaru na wc a já jim vysvětluji nač je kabuki štětec. Měj hezký den Pa KK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju a určitě odvahu seber, vždyt 36 je ideální postava :)! Hrozně moc děkuji za objednávku a za pochvalu štětců, jsem moc ráda, opravdu jsem se snažila, aby byly co nejlepší, tak jsem ráda, že se líbí, to mi udělalo radost :). Že kamarádky moc pozdravuji a děkuji, užijte si léto!

      Vymazat
  54. Tento modýlek bych si klidně oblekla, ale spíše k vodě nebo na procházku někde mimo město....Něco podobného doma vlastním a na nějakou oslavu s kamarády se to akorát hodí. Jinak jsem si říkala, co mi na některých fotkách vadí....Asi ten šílený drdol na hlavě, který je opravdu příliš robusní, a také poměrně velká hlava na malém těle...promiň, ale tak mi to připadá na fotografiích1-4. Nevím, asi je to možná nějak divně focené nebo špatným úhlem či právě úpravou vlasů, ale do očí bije ten nepoměr (hlava, krk a tělo). Jinak, jak říkám, k rybníku nebo grilu dobrý :o), do města bych přešla na jiný level, vždyť máš spousty a spousty nositelných hadříků a umíš to i mnohem lépe. Ale barva rtěnky je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  55. Jak se již píše výše, dostala ses do fáze, kdy už by to opravdu chtělo ubrat, a to hodně. Naprosto obdivuji a respektuji lišící se vkus a pojetí módy, potkat tě ale na ulici, tak se za tebou určitě otočím, ale ne pochvalně, ale naprosto nechápajícně.
    Obdivně bych se otočila za něčím takovým, když už jsme teda u těch crop topů:
    http://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/fe/b0/0e/feb00effcf53ae14e37806b5ae167ebf.jpg
    http://www.fashionisingpictures.net/streetstyle/MilanomstrRS146262.jpg

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peti, ja som neni sice tak stihla ty ale nebala by som sa to v takejto kombinacii alebo podobnej, pretoze pas sukne je vysoko a top neni prilis kratky cize je tam vidiet len trosku koze. ale ked mam hodnotit cely outfit tak je tam koze az moc na moj vkus, ja by som volila napr kratky top s dlhym rukavom by vyzeral suprovo, ale samozrejme je to moj nazor tebe to kazdopadne svedci, hlavne ze sa v tom dobre citis. nemohla som si ale nevsimnut ze ti to moc na prsiach nesedi, mne sa stava u tychto ked to skusasam co maju kostice ze nie vzdy to padne tam kam ma, ak vies co tym myslim. hihi ;) papa drzim palce. Veru.

    OdpovědětVymazat
  57. pardon, toto se opravdu nepovedlo. Retro jde udělat i líp a Sex ve městě bych nezmiňovala...to nejde srovnávat- proboha....sukně je pekelná a top dle mého moc nesedí- deformuje prsa...takto ne

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Péťo,

    moc ti outfit moc sluší.Ty máš holt nadání jak vše tak pěkně sladit .

    :-)

    OdpovědětVymazat
  59. proč nenosíš dlouhé sukně? Někdy dlouhá sukně může vyvolat více sexobdivu, než-li tato podprdelní rouška. Tohle už není sexy, spíše zbytečně vyzývavé. Zajímalo by mě, jak by si dopadla u módní policie, např v K. Varech:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modni policie, to je kapitola sama pro sebe. Staci kouknout, kdo ty lidi hodnoti. Viz. treba Ada z modniho pekla. To jsou lidi, co maj nejakej mindrak a muzou si ho vylit na ostatnich a ze jim to jeste nekdo zere jen vypovida o upadajicim intelektu zdejsi spolecnosti. Dlouhou sukni at si nosi kdo chce, ale ve 30 stupnovem vedru at pak prosim nechodi se zaparenym zlabkem k zubari, do jinych uzavrenych a hure vetratelnych prostor, nebo nedej boze na gyndu !

      Vymazat
  60. Nechceš to zkusit bez té vycpané podprsenky? Tedy pokud ji máš, jinak pardon :) Takhle ti to nějak divně deformuje prsa a možná kdybys vyrazila bez třeba by to bylo lepší (předpokládám, že je tam všitá alespoň nějaká tenoučká vycpávka a top nevypadá, že by byl v horní partii nějak extra široký). A vypadá to i dost divně a nepřirozeně - k tak drobné a hubeňoučké postavě a poněkud kostnatému hrudníku taková prsa. Takhle stejně podle mě všichni ví, že to jaksi nemůže být tvůj vlastní materiál, tak jestli se necítíš nějak divně? Ale je to ostatně tvoje věc, a záleží v čem se cítíš líp :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vždy rozesměje situace, kdy anorektička Bučková s umělými prsy tvdí, že plastiku nemá - viz kostnaté tělo a do očí řvoucí "kulaté" pomeranče:-)))

      Vymazat
  61. Pořád zdůrazňuješ, jak jsme připrdlí, když Tě řadíme "už" do třicítek, no nejsi stará, ale ALE už nejsi ani 15iletá žába...
    Myslím, že už tu bylo dříve vyřčeno, že to není jen o věku a názoru, co která žena v kterém věku může nosit, ale hlavně také o vkusu!
    A méně znamená více. Když každá holka v létě vystrkuje výstřih, čím dál více se mi líbí lodičkový výstřih i na letním tílku.
    U Tebe už potom chlapům na fantazii moc možností nezbývá.
    Zůstaň u té kosmetiky.
    Tohle fakt ne, to je i na Tvou "štíhlou" postavu až moc vysoká laťka.
    A poznámky o deformaci prsou v topu jsou na místě, opravdu.
    Ps. Opravdu nezávidím:-)))

    OdpovědětVymazat
  62. skvelý outfit Peti, červená sa ti veľmi hodí a s tou sukňou je to naozaj retro a to ti veľmi pasuje :) určite som za aby si crop topy nosila ! :) ja som si pred rokom jeden kúpila v new jorkery ale je mi akosi veľký v páse musím s tým niečo spraviť aby mi sedel ako tebe :) .. inak ja tiež zbožňujem sex v meste a úplne s tebou suhlasím, pokiaľ nie je vidno znaky starnutia kľudne ! :)

    OdpovědětVymazat
  63. Petro, proč by hned ti, co se jim nelíbí tento outfit měli být hateři? Já osobně tě sleduji ráda, tvými outfity jsem se již několikrát sama inspirovala a věci si koupila. Ale i tak musím napsat, že tenhle model se mi prostě nelíbí. Možná tak někam k vodě, ale určitě ne k zubaři nebo do města. Působí to neuvěřitelně lacině a hlavně ti ten top šíleně deformuje prsa.
    Co tak v poslední době sleduji, tak moc neumíš zacházet s kritikou. Odpovídáš pouze na pochvalné komentáře a když už reaguješ na kritiku, tak hrozně přehnaně a afektovaně.
    Tak se budu těšit na další outfit, snad budeš mít šťastnější ruku při výběru. ;) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel musím souhlasit s K. Především co se týče kritiky vůči tvojí osobnosti. Ne každá kritika musí být nutně zákeřná a nepřející. V poslední době jsi nepřátelská ke každému, kdo nepíše jen samou chválu. Toto mi je krajně nesympatické a mrzí mě to, protože tvůj blog mám jinak ráda. Jana.

      Vymazat
  64. Eh, kdyz ti podprsenka na topu zacina v pulce tvych prsou nikdy tu nemuze vypadat dobre! Pokud to nema roztahovaci raminka tak rozhodne vyhodit, protoze ti to nesedi a skutecne deformuje prsa. Pokud to roztahovaci raminka ma tak trochu roztahnout a sundat podprdu. Pokud jsi tady "naostro" nebo pokud to ani bez podprdy nebude sedet, tak opet bez pardonu vyhodit!!! A priste vice premyslet pred koupi topu podobneho typu (totiz s podprsenkovymi kosicky) a mit trochu soudnost... Tohle uz neni o veku nebo o vkusu, ale kdyz mi neco tak strasne nesedi jak tobe tenhle top, tak si to proste nekoupim, i kdyby to bylo sebehezci, protoze v tom budu vypadat strasne blbe. A jestli do toho mam zamotat vek, tak je ti pres tricet a promin, ze to reknu takhle, ale mela bys mit trochu rozum :D Jinak barevne i stylove mam dneska jen nepodstatne minivyhrady. Proste jsi tim nesedicim topem zabila celkem fungujici outfit...

    OdpovědětVymazat
  65. Wau Peti nádherné , kľudne by si mohla robiť modelku!:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  66. Pěkný outfit.Určitě by se hodili ještě visací náušnice ;-)

    OdpovědětVymazat
  67. Pro mladší kočku by se mi to líbilo, pro tebe už to není, nezlob se, ale jinak pěkné. Jo a tento tvar brýlí ti vážně nesedí k tvému obličeji. Někdy ti to strašně sluší a někdy mi připadá, že už nevíš, co by sis na sebe navlékla.....

    OdpovědětVymazat
  68. Hned jak jsem viděla tu první fotku, tak jsem si řekla: WOW! Nádherná!
    Vážně ti to moc sekne ! A ty si rozhodně můžeš dovolit tyto topy, jako všechno ! :D Mít postavu jako ty, tak si pískám :)
    Já takové topy nemůžu nosit, protože po operaci mám tři jizvy a prostě mi to vadí a zakrývám to :((
    Koupila jsem si teda jeden obyčejný, šedý kratší, ale nosím ho jen k sukni do pasu nebo k šortkám s vyšším sedem, abych zakryla jizvy ..

    OdpovědětVymazat
  69. Já osobně volím oblečení tak, že když mám odhalený vršek, beru k němu zahalenější spodek a obráceně. Nikdy bych nekombinovala holá ramena + dekolt s krátkou sukní, připadá mi to vulgární a nevkusné. Musím ale uznat, že Tobě to docela sluší.

    OdpovědětVymazat
  70. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj, reknu jen svůj názor a prosim bez urážky, za me ne, tenhle styl ti nesedí, chybi ti smrnc do retra, retro styl neni pro každého ...

    OdpovědětVymazat
  72. vůbec netuším proč, ale ten vršek se mi bohužel vůbec nelíbí :/ není v tom věk ani postava, ale to provedení je divný... nevím :D nicméně sukně je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  73. Tak a já jdu proti všem kterým se outfit nelíbí, mě moc, je to paráda do horkých letních dní nemá chybu, krásný drdol a náhrdelník, vše ladí.

    OdpovědětVymazat
  74. Je to bralet, ne crop top. Nicméně, líbí se mi, je takový milý a kopretiny mám ráda.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!