Postupná linka v růžové a fialové a ombré rty

by - 22 července

Krásné úterý vám všem,

dnešní tutorial je ve znamení jemných přechodů podobných odstínů mezi sebou a to jak na očích, tak na rtech. Vlastně by se dalo říci, že je to variace na duhovou linku, jen si vybíráte podobné barvy různých intenzit. Kdo by si chtěl připomenout duhovou linku, může TADY nebo TADY. Líbí se vám postupná linka a vyzkoušíte ji?
 
 * * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
použité produkty:
* Gabriella Salvete CC cream 01 natural beige
* Bobbi brown Tinted eye brightener light bisque
* Maybelline Fit me 125 kompaktní pudr
* Milani Eyeshadow primer
* Urban Decay Naked 3
* Essence long lasting pencil C´est la vie
* Sephora waterproof contour eye pencil 35 romantic comedy
* Bourjois Clubbing contour waterproof 47 purple night
* Milani Liquid eye 07 perfect purple
* Gabriella Salvete Infinite waterproof mascara
* Benefit Dallas
* Milani baked blush 10 delizioso pink
* Flormar waterproof lip liner č. 218
* Melt Shady lady http://www.meltcosmetics.com
* Sleek Amped
* štětce Petralovelyhair
 
lak: Sally Hansen Pink pong gel lak
 
music:
Jason Farnham - Opening night
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

28 komentářů

  1. Krásné, krásné líčení! Ta linka je fakt nádherná :) Barva rtěnky se mi líbí taky moc
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc kráááásne! Peti ty si úplna profesionálka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení! :) I když na tobě se mi líbí spíš takové neutrální :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to dost dobře! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj Peti, namalovaná si krásne. Ďakujem za ďalšiu inšpiráciu :) Ak by som mohla chcela by som sa ťa opýtať mám problém so zastrúhaním ceruziek či na pery alebo na oči mám ich od rôznych značiek a používam viac strúhatok a vždy sa mi ceruzky dolámu teda ten hrot mi zostane v strúhatku :/ nevieš mi poradiť prosím ? Ďakujem ti veľmi pekne :) Maťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Maťo, moc děkuju! Co se týká tužek, chce to opravdu ostré ořezávátko, já používám od Essence nebo catrice a je to úplně v pohodě, s těmi staršími ořezávátky nebo s ořezávátky na klasické tužky mi to také nešlo.

      Vymazat
  6. Nádherné líčení, jako vždy inspirativní, moc ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie ombre pery sú prenádherné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Klobúk dole! Pred vodeodolnosťou použitých produktov aj pred tebou že si si takto namaľovaná trúfla na sprchu. Krásne líčenie! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sooo amazing make up. I like and I will learn follow you.
    http://www.wecocktaildress.com/tags/wedding-dresses-with-purple-accents-t-379/

    OdpovědětVymazat
  10. SAKRAAA! Tak tohle líčení je naprosto ultra nádhernýýýýýýýý Peti. Naprosto perfektně ti sedne a jsi v tom prostě boží ! :D měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo, je to sice mimo téma článku, ale chtěla jsem se zeptat - ty si přišla o status autorizovaného prodejce Sigmy? Tahleta "blogerka" to psala na Facebooku a vážně by mě to zajímalo, jak to zrovna ona může vědět. Přijde mi, že zase na tebe hází špínu jako s těma štětcema :(

    https://www.facebook.com/MikrosvetByEllen?fref=ts

    New in
    Sigma brow kit
    Novinka v CR, sigma kit na oboci, dostupne bude na Cosmetics4you.cz, kteri jsou autorizovani prodejci.
    Petra o autorizaci prisla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      no já si především myslím, že by někteří lidé měli přestat být posedlí mnou a mou prací a starat se o sebe ;).
      Co se týče Sigmy, tak je to samozřejmě jinak. Se Sigmou budeme končit úplně, ovšem z úplně jiného důvodu. Nejdříve jim vadilo, že jsou na eshopu se Sedonou Lace (přestože jsem Sigmu do ČR přivedla a udělala jim obrovskou reklamu). Byli jsme tedy nuceni rozdělit eshopy a autorizovaným prodejcem je Míra, nikoliv já jakožto výrobce vlastní značky a dovozce Sedony. Jenomže pak jsem přišla s bílou řadou a Sigmě najednou začalo vadit i to, proč, to se mohu domnívat. Každopádně někdo jim posílal anonymy, že dělám kopie jejich štětců s odkazy na recenze u Rendy a ostatních blogerek (ještě než byly na mém eshopu v prodeji), což je samozřejmě nesmysl, posílala jsem jim veškeré materiály o štětcích svých, a tady se můžeme domnívat, kdo to tam posílal. Já od nich nějaké informace mám, ale nerada bych to vůbec jakkoliv řešila, ono na každé prase se vaří voda a já věřím v karmu. Proč jim vadí, že mám vlastní řadu a i když nejsem autorizovaný prodejce já, ale Míra, nechtějí dále spolupracovat je mi nejasné, ale jak jsem psala, vím od nich o nesmyslných udáních, které jim chodily na mou adresu. Prostě někdo se mi snaží zavařit na všech frontách, obesílá moje dodavatele, vím i o dalších věcech a vlastně i vím, kdo to dělá,ale nestojí mi za to se s v tom nějak hrabat a řešit to. Nakonec mi to může vlastně lichotit, to stejné se totiž stalo Shaaanxo, která má také svou řadu štětců. Začala s nimi zhruba jako já a od Sigmy vím, že s ní ukončili spolupráci kvůli tomu, že vlastní štětce má. Pravděpodobně se totiž bojí, že Sedona či mé štětce jsou stejně kvalitní avšak levnější než jejich, jiné vysvětlení mne nenapadá. Každopádně, ať si ten udavač své dílo užije, protože mně to lichotí, že se někdo zabývá mými štětci, prací, životem a vším, evidentně více než sebou samým a řadit se mezi výrobce štětců, ze kterých má Sigma jako z konkurence strach asi také o něčem vypovídá, nehledě na to, že bílá řada se vyrábí ve stejných standartech v továrně kde vyrábí MAC, Bobbi Brown, MUFE, atd své štětce ;). Jinými slovy, je smutné, že jsou mezi námi takoví lidé, ale „konkurence“ má jistě radost a celkově mi občas chování některých jedinců připadá jako z mateřské školky.

      Vymazat
    2. A nemohla to napsat prostě proto, že tato informace jí byla sdělena třetí stranou - novým prodejcem?

      Vymazat
    3. A že její eshop už v seznamu prodejců na Sigmě není?

      Vymazat
    4. Vzdyt to pisu, eshop tam neni, jelikoz jsme se se Sigmou dohodli na tom, ze s nimi koncime ;). Jinak jestli nekdo obesila buhvikoho a dela nejake zavery, to skutecne nevim. Kazdopadne na obchodni oddeleni na netu neni kontakt, maji vice lidi, kteri se staraji o velkoprodej a samozrejme je tam nejaka smlouva mezi Sigmou a prodejcem a pokud by Sigma sdelovala jakekoliv detaily, tak je to z jeji strany poruseni smlouvy. Ja bych spise rekla, ze je to vyvozovani domnenek z naprosto neuplnych a smyslenych informaci ;). Nekoho proste bavi se ryt v me praci a vymyslet co se stalo nebo nestalo, tot vse. Jak to je jsem uvedla vyse ;).

      Vymazat
    5. Jinak tedy, jak jsem uvedla, duvod je ten, ze mam vlastni radu stetcu a to Sigme vadi, protoze ji vadi veskera "konkurence". Podle mne je to dost hloupe, nemohou cekat, ze na celem svete nebudou jine stetce nez jejich,ale co mohu delat. V USA se se Sedonou Lace dokonce soudi, protoze jim vadi, ze Sedona take dela stetce ;).

      Vymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, máš moc krásný blog a skvělá videa. Pravidelně tě sleduji. :) Chtěla bych se zeptat na jednu věc. Chtěla bych si pořídit rtěnku Maybelline Color Sensational The Buffs, ale nikde ji nemůžu sehnat. Prosila bych o info, zda se dá koupit v ČR, nebo zda se jedná jen o zahraniční záležitost. :) Děkuji moc za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  14. přesně takové, ale jen růžovofialové linky si ted dělám já s tužkami od Avonu, nová neonová řada, můžu jen doporučit :-)

    OdpovědětVymazat
  15. krásné,krásné,krásné

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti, můžu se zeptat kolik stála ta tužka ze Sephory?, a jestli si ji koupila v kamenem obchodě nebo přes internet. Da se ta tužka sehnat v ČR ?
    Děkuji za odpověď
    Tvoje velká fanynka Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sephory jsou všude po ČR, mrkni na jejich stránky ;)

      Vymazat
    2. Ahoj Jani, ja ji kupovala v Palladiu a stala kolem 200.

      Vymazat
    3. Díky Peti :-)

      Vymazat
  17. Linky vypadají moc hezky, díky za fajn inspiraci. Linky miluju a něco takového jsem zatím nezkoušela. Tužek na oči mám doma hromadu, tak zkusím nějaké barvy zkombinovat a něco podobného vytvořit. :-)
    Ta báze pod stíny od Milani - sjednotí i barvu víček? Pátrám totiž po nějaké bázi, která by mi víčka barevně sjednotila - když chci třeba použít jen linky bez stínů.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!