S Ájou a Sally v posteli + OOTD floral bubble skirt

by - 12 července

Krásnou sobotu vám všem,

 
v dnešním příspěvku bych se s vámi chtěla podělit o úžasné odpoledne, které jsem prožila spolu s Rendy a Ájou ve společnosti novinek světoznámé nehtové kosmetiky Sally Hansen.  
Sally Hansen je značka, která se v ČR prodává především v síti drogerií DM. Určitě jste si jí tam všimli a protože i já vlastním několik laků této značky a mohu je s klidným svědomím velice pochválit, podle mě patří mezi špičku a určitě jste je viděli u zahraničních youtuberek, byla jsem přímo nadšená, když jsem dostala pozvánku na tiskovou konferenci k uvedení žhavé novinky na náš trh. Jsme dokonce první evropská země, kde se nové gelové laky budou prodávat. A že se určitě je na co těšit! Zatím vám nemohu o novince prozradit úplně všechno, protože se na ni vztahuje malé prozatimní informační embrago :), ale vězte, že je to bomba :). Podle mých informací bude k dostání od 1. srpna exkluzivně právě v drogeriích DM. Jestli máte rády upravené nehty, nebaví vás ale časté lakování a nebo si chcete nehty jen zpevnit v pohodlí domova, doporučuji začít šetřit, protože tahle novinka vypadá více než skvěle.......
 

 
Celá tiskovka se konala v samém srdci Prahy v luxusním prezidentském apartmá hotelu Mark (Kempinski), ze kterého byl krásný výhled na centrum. Na tomto místě by se asi slušelo poděkovat českému týmu Sally Hansen, který nám novinky nejen představil v akci, ale také se o nás bezvadně staral. A že postaráno o nás bylo opravdu královsky nebo spíše prezidentsky....
 



Jídlo bylo opravdu vynikající.

A já jsem samozřejmě neodolala!


S Ájou zkoumáme novinky :)....

Novinkou, kterou si pro nás Sally přichystala, jsou gelové laky na nehty, které se vytvrzují ve speciální LED lampě. Já sama jsem si nanášení vyzkoušela na vlastní kůži a protože mám sadu i doma na testování, až se bude blížit uvedení na trh, můžete se těšit na podrobnou videorecenzi, výdrž gel-laku, odstraňování atd. Zatím mohu říci jen to, že drží perfektně, vypadá nádherně, stále se leskne a nehty jsou zpevněné bez vysokých vrstev gelu nebo běžného gel-laku.  A protože jsem tak trochu z oboru, mohu už teď zodpovědně prohlásit, že manipulace není o nic těžší, než klasické lakování a že se to vůbec nedá srovnat s gelovými nehty nebo běžným gel-lakem. Koneckonců, tahle novinka právem získala pozornost právě v USA.
 
Nanášení zvládne opravdu každá, která si umí nalakovat nehty.
 
Odstín, který jsem zvolila. Miluju růžově nude barvu, která ladí ke světlé i opálení pleti a vypadá dobře prostě ke všemu, navíc ruku dělá upravenou a čistou.

Malá ukázka části odstínů, všechny jsou naprosto nádherné a nositelné, ale i milovnice něčeho netradičního si v chystaných limitovaných edicích přijdou na své. Gelovým lakem si ale můžete jen zpevnit vlastní nehet, stačí vám k tomu ty průhledné a klasickým lakem pak lakovat navrch, jen pozor na odlakovače s acetonem, protože ty gel-lak rozpouští.
 
A jakže jsme si s holkama odpoledne užily? Řeknu vám, že báječně! Kromě výborného jídla, zábavy a povídání, jsme si také odpočinuly v posteli, nafotily na blogy outfity a udělaly si spoustu fotek na památku. S Ájou i Rendy byla tradičně legrace a probraly jsem nejen bloggerské záležitosti, ale i klasické všední. Protože, i když to tak někdy nevypadá, i bloggerka je jenom člověk a dělá i jiné věci, než se líčí, fotí a testuje kosmetiku :).


 

Na zdraví, sice obě máme nealko, ale i tak jsem si užily spoustu zábavy!

 
Později jsem nafotily i společný outfit :). Ája měla bezvadnou bundičku a šaty jí perfektně ladily se rtěnkou, samozřejmě jsem hned vyzvídala, co to je za odstín a byla to má oblíbená Astorka Heidi :). Více fotek jejího outfitu uvidíte u ní na blogu ;).
 





 
 
A jaký outfit jsem zvolila já? Tentokrát se nesl v duchu nude růžové v kombinaci s džínovinou a "selskými" prvky. Musím se vám přiznat, že sukně mě naprosto dostala, sice po dvouhodinovém sezení v autě se trochu zmačkala, ale její provedení, materiál, i vzor, jsou prostě úžasné. Přesně něco takového mi v šatníku chybělo! Džínová bundička a nude líčení, podle mne, vše pěkně doplňují. A tady už mi k outfitu ladí i nehty!
 

lodičky - Deichmann
sukně - Choies (vel. S, nebylo třeba žádných úprav)
tílko - Amisu
bundička - HM
kabelka - Humanic
 


Na téhle fotce mám hrozně divnou nohu :D!

 


 
Závěrem bych tedy chtěla všem poděkovat za příjemnou společnost a skvělé odpoledne. Víte, strávit několik hodin s lidmi, se kterými jste rádi, je něco úžasného. Musím říci, že jsem domů přijela plná dojmů a celá rozesmátá :). A vám děkuji za to, že mne stále v blogování tak úžasně podporujete a že díky tomu mohu tyto úžasné zážitky prožívat.
 
 
Dejte mi vědět, jestli se na novinku těšíte, co říkáte na outfit a jestli byste někdy chtěli strávit víkend v prezidentském apartmá, protože já jsem byla prostředím a výhledem úplně okouzlena!
 
 
Mějte fajn víkend!
 
 
 
 

You May Also Like

72 komentářů

  1. tá kabelka je podľa mňa krok vedla.. kričí vietnamcami... ale inak si moc krásna, líčenie aj outfit ;)) moc moc ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono stejnou tašku měli nedávno i v Deichmannu :)

      Vymazat
    2. Tak mě se ta kabelka naopak moc libi :)))

      Vymazat
    3. I kdyby byla od větví, tak je i tak moc pěkná! Peťo, fotky krásné, moc vám to holky sluší :-)

      Vymazat
  2. Peti, fotky máte naprosto bombastický a určitě jste se skvěle bavili :). Já bych takový den chtěla určitě strávit taky :). Na novinku se těším

    OdpovědětVymazat
  3. moc casto nekomentujem ale si tu uplne krasna, strasne ti takyto uces i licenie pristane! uplne vazne, wau! :) citim sa ako uchyl ale furt musim rolovat tie fotky, nemozem sa vynadivat, uplna bomba najma ten uces :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezky strávené odpoledne :))) Podle fotek jde poznat že sis to užila :)) Outfit ti velice moc slušel! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, veľmi ti pristane ten makeup a najmä na fotke kde si neodolala jedlu vyzeráš tak príjemne mlado,oddýchnuto a pekne... teraz ešte musim dočítať celý článok, prajem pekný zvyšok víkendu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti outfit ti moc sluší...a účes je top, vypadáš s ním mladince ;) Verča

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně to potřebuji, gel lak si určitě pořídím! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné a určitě sis to i pořádně užila :) přeji ti to a těším se na další novinky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Peti krásné fotky, vím, že jsem se už ptala čím tvůj manžel fotí. A říkala jsi pevnou 50 a ten druhý objektiv byl jaký? Děkuji =))

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo super článek, krásné fotky, moc ti to sluší! Takové líčení se mi na tobě stejně líbí nejvíc! Na novinku se určitě moc těším, protože jsem nadšeným uživatelem gel-laku :)

    OdpovědětVymazat
  11. Peťka, krásna si.... vypadáš veľmi mlado.

    OdpovědětVymazat
  12. Tobě to zase tak moc sluší. Krásné fotky a laky vypadají určitě skvěle, tak možná jednou vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, strašně moc ti to sluší....ten účes super, budu muset také zkusit, ale já jsem na účesy trdlo. Mimochodem, máš strašně hezké vlasy, tojsi měla vyžehlené nebo nějak jinak upravené?

    OdpovědětVymazat
  14. Ta sukně je krááásná! (a máš super účeš - jednoduchej a fešnej)

    OdpovědětVymazat
  15. Peti moc se mi líbí tvůj outfit, ale hlavně ty tvoje vlásky. Máš to krásně spletené nahoře.Na gel-lak se moc těším a doufám, že nebude moc drahý.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc se mi líbí, jak jsi nalíčená, je to takové jemné, na den úplně ideální. Náhodou, podle mně je ta kabelka super :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Strašně moc ti to tu sluší Péti :-) Ta sukně je na mě až moc dlouhá, ale pohoda. A líčení i účes k tobě perfektně padnou :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Peto, velka kocka a bajecny outfit!!! MOC POVEDENYYY!!!:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Joo, jinac do toho gel laku bych sla hned, uz se tesim jak bude dostupny.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Péťo,

    Moc Ti to tam sluší a určitě jste si to ženské klábosení pěkně užili.Moc ti tvůj celkový outfit sluší a na ty láčky se moc těším aspoň se podívám, když bohužel laky nosit nemůžu (pracuji v léčivech a tam nemůžeme nosit nalakované nehty). :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Sluší vám to :) Seš jako panenka :)

    OdpovědětVymazat
  22. Je sice pravda, že ti to tu velmi sluší, ale něco mi říká, že jak se nás ptáš, jestli bychom taky takhle chtěli strávit víkend, tak chceš, abychom ti záviděli. Já vím, máme co, ale podle mého názoru to šlo napsat i lépe. A aby si neřekla, že to myslím jenom zle, tak je asi dobré dodat, že jsi velmi inteligentní, máš super originální nápady a vždy nás nečím dokážeš příjemně překvapit. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To něco ti to říká opravdu špatně, proč bych měla chtít, abyste záviděli? To skutečně nemám v povaze. :) Já bych tak chtěla strávit víkend také, proto jsem se ptala, protože to tam bylo opravdu neskutečně nádherné :). A velmi děkuji za milý komentář, to mám radost :)!

      Vymazat
  23. ty si taká krásna :) nadherný outfit, dievčenský dokonale sa k tebe hodí :) mňa síce veľmi nezaujal gel lak, keďže si rada lakujem nechty, aj každý deň, ale určite si to nájde svoj fanclub...:) odtiene lakov sú ale veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  24. Nebudu mít moc originální komentář, ale oběma vám to moc sluší :) Jinak na ty gel-laky jsem zvědavá. Ráda bych zkusila třeba je ten průhledný přes klasický lak, místo top-coatu :)

    OdpovědětVymazat
  25. oběma vám to strašně sluší! a ta sukně je skvělá, hned bych jí brala :)

    OdpovědětVymazat
  26. krasne saty, perfektna kombinacia s bundou(o; a som zvedava, ake bude tie laky(o;

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný článek a super fotky.. Škoda že nikde není zmíněná cena laku.. Už se moc těším když na to budu mít půjdu do toho lampa k tomu bude?? Teda bude možnost si k tomu nějáká jejich dokoupit nebo budu muset velkou??

    OdpovědětVymazat
  28. Péťo, moc ti to sluší.... Od účesu až po boty :-) A ta kabelka vypadá fakt skvěle :-D S Ájou vypadáte jak sestry :-) Ta ostatně taky vypadá skvěle. :-) Mimoto, není nad pořádné holčičí pokecáníčko :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo,
    na začátek musím říct že ti to (jako vždy) moc sluší a tvůj outfit se mi líbí a určitě bych v něm vyrazila a určitě mi zaujalo tvé líčení, které vypadá božsky :) Tvoje fotky se mi neskutečně líbí a musím říct, že jsem na některé koukala dokonce i víckrát a neustále se kochala :D Áje to samozřejmě taky sluší a na společných fotkách vypadáte skvěle! :) A na novinku se těším, jen jsem zvědavá na cenu když máme šetřit :D :)

    OdpovědětVymazat
  30. Dve me oblibene damy blogerky, proc ne, krasne fotky:)

    OdpovědětVymazat
  31. Super :) jen by mi zajímalo, zdali tě nebolí v těch lodičkách nohy po celém dni? Často si sem tam vezmu lodičky a pak se z těžkých a bolavých nohou kurýruji aspoň týden ...

    OdpovědětVymazat
  32. a Rendy je kde? preco nie je ani na jednej fotke? (Kikus)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to by mě také zajímalo. Nikdy jsem ji neviděla ani na jediné fotce..

      Vymazat
    2. já myslím, že pokud se někdo nechce fotit nebo být na fotkách, měli bychom to respektovat a neptat se pořád dokola ;)

      Vymazat
  33. konečně trefa do černého,není co vytknout !

    OdpovědětVymazat
  34. Ta sukně mě naprosto dostala! :O vidím, že máme stejný styl, i ta bundička, zanedlouho budu v H&M, takže snad ji ještě seženu... Krásná! :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Mám pocit, že ta novinka od Sally Hasen je úplně stejný princip jako Shellac. Klasický gelový lak, zapečený v lampě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to asi bude, na podobném principu je hodně gel-laků, otázka, který je ten nej :)

      Vymazat
  36. Jste krásné! Moc vám to na fotkách sluší! Pekny outfit Péti :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ani nevím, co komentovat dřív. Na ty laky jsem opravdu hodně zvědavá, tobě to opět neskutečně sluší a vypadá to na skvěle strávené odpoledne ;)

    OdpovědětVymazat
  38. make up fakt krasny, outfit super, nadherne dlhe vlasy ale ta cesticka v strede mi pride skor ako pre male dievcatko.. mozno som len ja taky hnidopich u rozpustenych vlasov mi to nepride az tak rusive/"neprirodzene" https://www.google.sk/search?q=victoria+secret&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pKPBU5ilDKn8ywPxlYGIAw&sqi=2&ved=0CDMQsAQ&biw=1366&bih=643#q=middle+parting+hairstyles&tbm=isch ale u zopnutych dost zvlastne, hlavne na dospelej zene. a ano viem ze mas spletenu ofinu, len myslim ze by ti to pristalo viac s cestickou na boku, inac si vyzerala fakt krasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se přesně takto ty vlasy líbí, jenže mi to nedrží,jak mi odrůstá ofina, takže mi nezbývá než to nějak zaplést, když chci,aby to celý den drželo

      Vymazat
    2. jasne :) sama som presla odrastanim ako ofiny tak komplet vlasov z kratkych takze viem ze niekedy je to komplikovane. a aj ked je to taka prkotina tak celkovo si vyzerala ozaj krasne a sice som uz videla milion nude liceni na vsetky mozne sposoby, toto sa ti ozaj podarilo a velmi ti pristane

      Vymazat
  39. Tady ti to moc sluší! Nude líčení+jemný, krásný, letní outfit= bomba! Obě jste krásné ;) Laky vypadají suprově, možná se po nich podívám :) P.S. Nechci šťourat, jen kdy bude vyhlášení soutěže o ty štětce? Moc děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  40. moc vám to sluší! a vybrala sis krásný odstín laku :)

    OdpovědětVymazat
  41. Moc ti to sluší. Hrozně se mi líbí takovýhle jakoby "nenápadný" líčení a letní outfit :-)
    Na ty laky se moc těším. Dřív jsem nosila gelovky, pak jsem několik let bojovala s vlastníma hnusnýma nehtama :-D, pak začala chodit ne gel-lak, ale přijde mi, že za přešmrdlání "lakem" a vytvrzení v lampě platím docela dost peněz. Takže si to nechávám dělat jen před dovolenou nebo prostě když si chci udělat radost...
    Takže něco "na domácí" použití mě bude určitě zajímat :-)

    Mmch - Peti, jedete letos do Chorvatska?
    Já se nechala tvým loňským videem inspirovat a přestože jedeme jinam (na Brač), tak tu touhu jet po patnácti letech zase do Chorvatska jsi odstartovala ty a přes odkaz na ubytování jsme tam sehnali krásnej apartmánek ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc :)! No právě, gel.lak je docela drahý a tohle je doma hned, zatím fakt nadšení, uvidíme,jak dlouho to vydrží,ale včera jsem dělala kamarádce a taky byla nadšená. Jinak dovolenou nevím, zda letos úplně zvládneme, není na to moc času,ale pokud bychom jeli, tak určitě bude vlog :). Chystáme ale určitě nějaké výlety :). A jsem moc ráda, určitě se vám bude líbit :).

      Vymazat
  42. Teda holky, moc vám to oběma sluší! ;) Strašně se mi líbí Tvoje sukně a Ájina bundička. Jsem zvědavá na podrobnější recenzi, ohledně nových laků, ale osobně bych do nich asi stejně nešla, protože mě nebaví nosit delší dobu jeden odstín.B) Strop mám tak čtyři dny, takže když už se lak nezačne loupat sám, tak to ho stejně sundám a měním barvu.

    OdpovědětVymazat
  43. Ty vlasy ti takhle opravdu moc sluší.
    PS. Budou na eshopu rtěnky Milani Sangria a Sleek Amped?
    Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc! Milani asi už ne.....spíše plánujeme výprodej.

      Vymazat
    2. Buhužel, na čtyřech fotkách, kde jsou holky spolu je Ája hodně rozmazaná, Nevím jestli jde o záměr, ale vypadá to hrozně...Prosím fotografa o nápravu!

      Vymazat
    3. Ano, to je schválně, u Áji jsem zase na některých fotkách rozmazaná já, říká se tomu hloubka ostrosti, se kterou si fotograf hraje ;).

      Vymazat
  44. Krásný fotky. Těším se na lak i recenzičku...Tady Ti Péťo musím sklonit obrovskou poklonu, vypadáš tu minimálně o 20 let mladší než Ája(snad se neurazí), krásně a přirozeně oblečená i nalíčená, tohle je Tvůj styl, toho se drž. Fakt moc sluší!
    Kačí

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné, vypadá to, na super strávený den. Máte krásné fotky. Na laky se těším. Moc ti to slušelo, vlasy i make-up. Kabelku bych vyměnila.

    OdpovědětVymazat
  46. Nádherné fotky! Moc ti to na nich sluší, no a ta sukně je naprosto skvělá. :) Na laky se moc těším, vypadá to na moc pěkné odstíny a na moc utracených peněz! :D

    OdpovědětVymazat
  47. Tady ti to vážně sluší!! :)

    OdpovědětVymazat
  48. Laky vypadají dobře. A k těm fotkám, jela jsem je odspodu a jak jsi tam sama, tak vypadáš parádně, fakt klobouk dolů před fotografem. Ale úplně mě zarazilo, jak dokáže blondýna ubrat krásu. Úplně na sebe strhne pozornost a ty se proměníš v šedou myš, promiň to srovnání. Jana

    OdpovědětVymazat
  49. Fotky jsou skvělé a ty vypadáš neskutečně mladistvě a svěže :)

    OdpovědětVymazat
  50. ta sukna je krasna skoda ze mne nepasuje taka dlzka ani tvar :(( a spoznala som budicku, mam taku istu :D

    OdpovědětVymazat
  51. jéé super :) moc Vám to sluší a takhle decentně nalíčená a ty vlasy působí to skvěle :) a překrásná sukně a kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  52. Muzu se zeptat vy jste si nechala sve prijmeni? Co vas k tomu vedlo?

    OdpovědětVymazat
  53. Peťi, chtěla jsem se zeptat, zdali bude ke koupi zvlášť i první a třetí fáze gel laku popř. i odlakovač. Já například doma lampu mám, takže se mi nechce kupovat celou sadu nehledě na to, že když dojdou ty fáze 1 a 3, bude nutno si znovu koupit startovní sadu? Doufám, že se půjde dát samostatně koupit i příslušenství ne jen barevné gely děkuji za odpověď Kamila

    OdpovědětVymazat
  54. Jee tak ja se omlouvam ted ctu na youtube ze se to prislusenstvi da koupit zvlast tak omluv muj zbytecny dotaz Peti, Kamila

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!