Běžné líčení do práce/školy/kanceláře + rozhovor s Petrou Venturovou

by - 18 září

Krásný čtvrtek vám všem,

dnes poměrně netypicky. Často jste mi psali, že byste rádi, abych nalíčila ve videu také někoho jiného. A líčit právě starostku Prahy 4 Šeberova a Hrnčíř Petru Venturovou, byla skvělá příležitost k natočení tutorialu. Petra je zase úplně jiný typ než já. Příliš se nelíčí a protože líčení bylo denní s přihlédnutím ke skutečnosti, že Petra je spíše sportovní typ, zvolila jsem ho jednoduché a jemné. Takové bude vhodné pro všechny ty z vás, které potřebujete jen podtrhnout přirozený půvab bez toho, abyste vypadaly příliš nalíčené. Celé natáčení jsem si velmi užila a v druhé části videa uvidíte také rozhovor právě s Petrou, která je nejen starostkou, ale také předsedkyní hnutí Pro Prahu . Dejte mi vědět, zda se vám look líbí a jestli je tohle i vaše běžné líčení.


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


Na sobě mám: košili z http://www.dresslink.com
džíny: CA
 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
použité produkty:
* Sormé Fresh stars anti age enhancer
* Loreal infaillible  220 sable sand
* NYC Smooth skin powder translucent
* Urban decay primer potion original
* Sleek Au naturel
* Maybelline Rocket volume mascara
* Milani All over glow fXL bronzer 02 fake tan
* Essence lip liner cute pink
* Astor Heidi Baby
* Dermacol Long lasting 09
* Bourjois 3D effet 51
 
 
music: 
Silent partner - Bright future
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

40 komentářů

  1. Paní starostka je nádherná žena, líčení se ti povedlo. Příště bys jí ale nemusela držet při líčení za hlavu, abys paní Petře nerozcuchala vlasy.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow líčení se velice povedlo :-)
    Style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Káťa Knotková18. září 2014 v 18:19

    Ahoj Peťo! Líčení je pěkné, je opravdu decentní, což já sice moc nemusím, ale ráda jsem se na tvé video podívala. Rozhovor byl také inspirativní, takže palec nahoru! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Petro, líčení je dobrý, jen přechod mezi obličejem a krkem měl být preciznější - tmavý obličej X světlejší krk (tedy takhle je to alespoň vidět na fotce, třeba je to ve skutečnosti jinak, hodně dělá světlo). M. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ve skutečnosti jsem si ničeho nevšimla, dávala jsem makeup i na krk. Ale ono přirozeně krk bývá o trošku světlejší, Petra také byla docela dost opálená v obličeji ;).

      Vymazat
  5. Pani starostka je kocka! Ma nadherne rysy a rty.. Je to i (podle rozhovoru) chytra zenska. Zajimave video a Tobe, Peti, to zase strasne moc slusi, jen mi k tomu looku moc nesedi ty nausnicky.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkuji a máš pravdu, paní starostka je opravdu inspirativní žena :).

      Vymazat
  6. odkud se znáte nebo jak na tebe přišla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přes společného známého by se dalo říci, mně to přišlo jako i velmi zajímavý námět na video, tak se to domluvilo i s rozhovorem :).

      Vymazat
  7. Moc povedené líčení, jen dost dobře nechápu, proč se nemůžeš tahle přirozeně líčit i ty. Z ní jsi udělala krásnou babu a ty vedle mí působíš jak ze záhrobí a přitom jsi pěkná baba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to tím,jak jsem bledá, Petra byla proti mně dost opálená a já se prostě neopálím, respektive ne, když je takové léto jako letos ;). Ono totiž nalíčená jsem byla hodně podobně, v podstatě stejně, velice jemně, to se stačí podívat na fotku, dělá to jen barva pleti ;).

      Vymazat
  8. Mně se video moc líbillo, snad ještě víc než klasický tutoriál, pokud tohle video bude mít velké ohlasy, tak se bojím o Míru, aby se nestal modelem pro tutoriály :D Peti mám jeden dotaz a to ohledně blendění, mně se to nikdy nepodaří tak jako tobě, bud to mám po celém víčku nebo až k obočí. Tak bych se chtěla zeptat, když blendíš tak krouživým pohybem nebo nějakým jiným ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, díky moc, to jsem ráda, mně to přišlo také zajímavé, i vzhledem k Petřinému povolání, přišlo mi hrozně fajn, že se do toho skočila rovnýma nohama :). Myslím, že Míra by to nevydržel,ale určitě budu shánět další zajímavé modelky pro líčení :). U toho blendění, podle mne je to jen o cviku, vychytat si svůj způsob. Já blendím nejraději pohybem jak když si představíš stěrače u auta, ale malé krouživé pohyby používám také. Klíčové je mít dobrý štětec a moc na něj netlačit, ten štětec udělá práci sám, když se moc rozjedeš do plochy nebo tlačíš, tak se pak barvy smísí moc a vznikne z toho jeden flek.

      Vymazat
  9. Paní starostka má hezké rty, závist :D Jinak taková videa bych uvítila co nejvíc :D

    OdpovědětVymazat
  10. Zajímavé zpestření klasických tutoriálů, paní starostce to fakt sekne a soudě podle rozhovoru je i moc sympatická.;) Ještě si neodpustím zvídavou otázku - pletu se nebo ten stipple štětec je budoucí přírůstek do Tvojí Master řady?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc dekuji, ano je to tak, je to vzorek, se kterym uz licim peknou dobu a vychytavam mouchy :).

      Vymazat
  11. Já se takhle nelíčím, připadá mi to nudné, ale pro paní Venturovou je to určitě fajn, protože opravdu působí jako sportovní typ, který se moc nelíčí. Takže nalepit jí umělé řasy a namalovat rudou pusu by asi nebylo moc vhodné :-D Hlavně oceňuji skvělý nápad na video, dokážeš nás i po tolika článcích a videích stále překvapit něčím novým :-) ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Petrusko!Pani starostka pekne prokoukla a takova vide se mi moc libi,ze muzeme videt ruzne barvy,rtenky atd na jinych tipech lidi
    Moc se ti to povedlo!

    OdpovědětVymazat
  13. Super rozhovor, zajimave. Mne osobne by politika lakala, libi se mi odvaha starostsky do toho jit a nebat se.

    OdpovědětVymazat
  14. Péti, chtěla jsem se zeptat na dvě věci. Za 1.) nosíš někdy brýle? Protože nemáš vůbec zapadlé oči - třeba paní starostka ano :-/ a já taky (nosím brýle příležitostně, tak 3-5 hodin denně).
    2.) Bude vlasové video? Uviítala bych něco rychlélo a praktického do práce.
    Jinak tady na tom videu a fotce ti to moc sluší, jemné líčení se mi na tobě moc líbí. Hezký den Soňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Soni, bryle moc nenosim, max. nekdy na televizi nebo pocitac, mam jenn ctvrt a pul dioptrie, tak to neni nutne. Video s ucesem planuji,ale mam spatne podminky pro jejich nataceni a tak je nedelam tak casto :). Moc dekuji a krasny den!

      Vymazat
  15. Paní starostka je opravdu nádherná žena - vyzařuje z ní ženskost i v přirozené kráse bez make-upu.
    Petro, jen mi vadí Vaše gesta s rukama, chápu, že každý máme svůj styl mluvení mimiky gest...ale Vy to s těmi rukami děláte tak často, že to získává rušivý efekt.
    Ale já jsem na tohle vysazená i u moderátorek v TV:-))
    Paní starostce držím palce, ať zůstane takto svá pohodová.
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona starostka má spíš takové strohé jakoby mužské rysy, tak ta ženskost tam moc vidět není. Spíš zaří těma svýma očima, snědší pletí jako jižanské typy. Kdyby neměla zesvětlené vlasy (aspoň podle fotky to tak vypadá) možná by vypadala ještě lépe.

      Vymazat
  16. Nalíčení je fajn, ale hnutí Pro prahu mě tedy neuchvacuje...

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj peti,
    Super napad na clanek, vzdycky me potesi rozhovor s krasnou, chytrou, vzdelanou a ambiciozni zenou :). A taky jsem rada, ze se my zenske dokazeme prosazovat i v "muzskem" svete :).
    Nalicila jsi pani starostku moc krasne, sama taky vypadas bajecne, no proste na jednicku :D.
    Takze diky za video a krasny vikend
    Verca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verco, moc dekuji, presne to si take myslim, proto mi pani starostka prisla zajimava a take zase uplne jiny typ na liceni nez ja :). Krasny vikend!

      Vymazat
  18. Milá Petro, vím dobře, že toto je blog o kosmetice atd., ale pokud v rozhovoru s političkou zaznívá chvála a je z něho zřetelný obdiv, měl by v rámci objektivity zaznít také názor z druhého pólu /viz pořad Reportéři ČT z konce prázdnin/. Líčení se Ti povedlo, ale paní starostka mi opravdu není svými činy sympatická. Ono vyštípat 2 zakládající členy Hnutí + aktivity pana Passera...Každý ať si udělá obrázek sám.Isi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Isi, tohle ale neni video o politice, to at si kazdy rozmysli sam, ja obdivuji spise to nasazeni a umeni prosadit se v muzskem prostredi, politicke nazory ci prislusnost se v tomto videu neresi a ani to resit nechci. Mne slo o liceni a profesi obecne a to mi prislo divacky zajimave ;), nejsem CT a nedelam dokumenty.

      Vymazat
    2. Promiň, ale už tím, že stojíš u toho srdíčka, je to propagace jistého politického seskupení. Pokud nechceš mít s politikou opravdu nic společného, asi by sis příště měla objekt líčení vybírat lépe a přemýšlet o tom, kde stojíš. Já hlasuji také pro maminku, jak píše někdo dole :)). BTW, kdybys líčila Evu Brownovou, také bys řekla, že obdivuješ její nasazení, profesi a nikoliv o politiku?? Isi

      Vymazat
    3. Pardon, Braunovou /neuhlídala jsem automatický přepis/.Isi

      Vymazat
  19. Ze nenalicis svoji matku?!

    OdpovědětVymazat
  20. První, co mě napadlo při fotce Vás dvou... Že vlevo je moc pěknej chlap!

    OdpovědětVymazat
  21. Myslím, že je spousta zajímavých žen ve Tvém okolí vhodných k nalíčení, aniž by si vystavovala na svém jejich stranické logo. Zklouzává to do jiných dimenzí, než beauty...Zacházích příliš daleko, mně to trošku evokuje Tvé snahy stát se reportérkou nějakého svého pořadu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle fakt nechapu, politicka neni zena? Jestli ti vadi, za ma odznacek na svetru, tak tohle video jednoduse preskoc a je to. Jakmile se nekde napise politik, rom nebo gay, tak je hned obr diskuze :D.

      Vymazat
    2. Kazdy muze mit na svem svetriku co chce, petra navic zadny odznacek nema.
      Tento blog neni CT1, prece o nic nejde!
      Ja se omlouvam, ale opravdu nemam rada lidi, kteri si na vsem hledaji jen neco spatneho.
      Misto aby se tito inspirovali licenim, rozhovorem, oblecenim, tak uz zase frfnaji, ze je neco spatne.
      A ne,nejsem z komunity "nesmite petre napsat nic negativniho":D. Ja jsem osobne moc rada, ze Petka dela svuj blog jinak nez ostatni a pro me je jeji styl o hodne vic obohacujici. Politika nepolitika, faky nefaky, pretazene rty nepretazene rty :D.
      Howgh
      Veru

      Vymazat
  22. Nejde o odznáček, ale o ten symbol na úvodní fotce, který společně(fakt propagace té strany) svíráte. Děvče, ty ani nevidíš, co zveřejňuješ...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!