Líčení s dupe Naked 3/ Iconic 3 - nude look s fialovými rty / Nude look with soft purple lips

by - 09 září

Krásný úterní večer vám všem,


pro příznivce neutrálním looků mám dnes jeden z nich, vyšperkovaný pár barevnými prvky. Osobně velmi ráda kombinuji neutrální oční stíny s barevnou oční linkou nebo jedním stínem kontrastním a výraznějšími rty. Tohle líčení bude slušet hlavně studeným typům s modrýma očima.
 
 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
použité produkty:
* Dermacol Satin base pearl http://www.dermacol.cz/
* Max Factor Skin liminizer 45 warm almond
* Bobbi brown tinted eye brightener light bisque
* Makeup revolution London Pressed powder translucent
* Loreal Color riche eyebrow pencil
* Dermacol eye shadow base
* Milani baked bronzer golden
* MRL tvářenka Love http://www.makeuprevolution.cz/
* MRL rozjasňovač pink lights
* MRL Iconic 3
* Essence Gel like eye pencil
* Loreal Super liner gelmatic ultra black
* Loreal False lash wings intenza
* NYX lip liner dolly pink
* MRL lipstick Enchant
 
lak: Rimmel Lose your lingerie
 
music:
Topher Mohr nad Alex Elena - Sweet as honey
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

42 komentářů

  1. Ahojky Péťo,
    líčení je super, myslím, že v pohodě na denní nošení :) Ale hlavně co mě zajímá, je ten korektor od Bobbi. Pokud jsem to někde přehlídla, tak se omlouvám za spam,ale bude na něj nějaká recenze? Přemýšlím nad ním, zda za tu cenu stojí :) Chtěla bych něco z čeho padnu na zadek :) a láká mě právě Bobbi, Nars a Armani a nerada bych pak byla sklamaná :) Díky a měj se krásně :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, ja jsem dostala korektor od Aji a je super, mam ho moc rada. Kryti neni vysoke,ale opravdu krasne prozari, ma skvelou barvu a kdyz se prepudruje, tak drzi cely den.

      Vymazat
  2. Jako obykle krasne liceni, moc se mi libi ta linka - oziveni. Mne se vetsinou tak hezky nepovede, nezvladam moc ten "ocasek".
    Na instagramu jsem se docetla o vasi kocicce, je mi to strasne lito!!! Take se nam to jednou stalo, clovek aby ty zvirata pomalu ani nepoustel ven...
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení by bylo super, ale příště bez žmolků, ať to nepůsobí tak amatérsky a lehce nechutně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To udelal krem pod makeupem, nemyslim, ze by to pro jednou byla tragedie, to se holt nekdy stane, ze se nesnesou. Hlavne si rypnout, ze.

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, opět moc krásné líčení. Mám tvoje líčící videa ze všech úplně nejraději. A i když jsem úplně jiný typ, beru si od tebe inspiraci. Chtěla bych tě poprosit, jestli bys mi neporadila nějakou paletku matných stínů. Vím, že jsi už o tom někdy mluvila (nebo psala), ale nemůžu to na blogu najít. :o( Přeji hezký večer. Anežka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anezko, moc ti dekuji! Ja bych doporucila celomatnou Revolution London Essential mattes :).

      Vymazat
    2. Díky moc! :o) Anez.

      Vymazat
  5. Ahoj Péťo, tutorial je jako vždy super, myslim, že je uplne super i na denní nošení:)
    Jen se chci zeptat, nemáš teď nějak sušší pleť na obličeji než obvykle? Při záběru z blízka jsou vidět šupinky.. Je to začínajícím studeným počasím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nemam, jen tento krem se pod makeupem trochu drolil.

      Vymazat
  6. Krásné líčení, hlavně ty oči, petrolejová linka je super, po tužce se podívám, mám už černou.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne líčenie! Tá modrá linka je jednoducho super. Páčia sa mi tvoje videá :)
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  8. Lehce nechutně mi přijde spíše Váš velmi neprofesiální komentář. Peťko, moc pěkné video! Zítra mám s líčením jasno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D Proč by měli lidé psát PROBOHA profesionální komentáře? Ať si každý vyjádří svůj názor, pokud není vulgární či napadající, tak je vše v pořádku. Všechny komentáře nemohou být podle Vašeho gusta. S tím musíte počítat a bloggerky také. Když se mi na líčení něco nelíbí, tak to vyjádřím. Pokud se mi líčení líbí, ráda napíši pozitivní komentář plný chvály. Takže se hoďte do klidu, nic dramatického se tu snad neděje. I v běžném životě se každý z nás setkává jak s kritikou, tak s chválou, s pozitivními i negativními názory, nebo snad ne?

      Vymazat
    2. Věci se ale dají napsat mírněji.

      Vymazat
    3. Tak si pište mírně jak potřebujete. :D :D Je to každého věc.

      Vymazat
  9. Tá linka vyzerá fakt super, aj keď ak by bola viac výraznejšej farby bolo by to o niečo lepšie. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné líčení a jsem překvapená, jak dobře vypadá ta paletka Iconic 3... :-), řasenka L'Oreal mě taky hodně zaujala, určitě se na ni v drogérii podívám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aji!do drogerie uz jsem zasla a musim potvrdit je fakt super!ta rasenka vubec neslepuje neopadava...vse co rikala Peta!mam Vas obe rada

      Vymazat
    2. Ahoj Ajinko!ta rasenka je opravdu super uz ji mam ve sve zvirce a mamka ji dnes zkusila a je perfektni patri mezi nejlepsi kousky!

      Vymazat
  11. No vypadá to skvěle! :))) Moc ti to sluší :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Káťa Knotková10. září 2014 v 8:39

    Peti, moc se mi líbí tvé video! Vždy se těším na další tvá videa! :-) Nemohla jsem si nevšimnout tvého nááááádherného opravdu NÁDHERNÉHO laku. Prosííím, co je to za značku a za odstín? Je úplně neodolatelný! Děkuji za odpověď a pěkný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kato, moc moc diky! Lak je to od Rimmelu Lose your lingerie, vzdy davam do popisu videa ;).

      Vymazat
    2. Káťa Knotková13. září 2014 v 21:39

      Už jsem si toho všimla. :-P Jsem nováček, takže vše poznávám, jsi SKVĚLÁ! ani nevíš, jak mi pomáháš v prvních nejistých krůčcích v líčení a v kosmetice vůbec. :-)

      Vymazat
  13. Ahoj Peti, nevím, jestli si čteš komentáře ke starším článkům, nicméně se dívám na Lovely top 10 za srpen. K tomu konci... stalo se mi něco téměř stejného. Šla jsem okolo 11. večer domů a na zemi ležel kluk. Všichni dospělí, ať chlapi, či ženy chodili okolo a ani se neohlídli... Já, se svými 45 kily jsem šla za ním, taktéž, pěna od pusy, křeč... V té chvíli přišel další kluk okolo 20, stejně jako já a spolu jsme zavolali záchranku, dávali mu první pomoc... Vždycky si říkám, jestli, kdybych neomdlívala také, bych byla stejně netečná jako všichni ostatní, kteří měli možnost mu pomoci. Takhle si vždycky na místě těch lidí představuji sebe a říkám si, jestli by mě tam taky nechali. Protože přeci každý kdo je mladý a leží na zemi musí být ožralý, že ano. Chápu, že nikdy nemůže člověk vědět, jestli ten člověk neublíží, jestli nemá nějakou nemoc, nicméně si myslím, že, ač povrchně, se dá podle zjevu člověka přibližně odhadnout, jestli je feťák, bezdomovec... Nicméně, minimálně přivolat záchranku si myslím, že by neublížilo vůbec nikomu. A přece jen... i kdyby se "opilý" člověk ohnal po dospělém chlapovi, aby by ho zvládl více než já, že....
    Popravdě, budu doufat, že kdyby se mi stalo něco podobného bez někoho známého po boku, budu doufat, že kolem mě půjde někdo podobný jako jsi Ty. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkné líčení, opět sluší..

    OdpovědětVymazat
  15. Paletka Iconic 3 vypadá moc pěkně, ani jsem to nečekala, že bude vypadat tak nádherně. :) Stejně jako líčení, velice pěkné! Velice mě zaujal korektor, asi se po něm podívám. :) Zrovna nějaký dobrý sháním a tento vypadá moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pekne liceni hned jsem ho dnes vyzkousela a urcite ho budu nosit casteji. Nechtela by si udelat video neco jako Moje 3 top produkty (rtenky, korektory, make up, atd) nemusi byt konkretni barva ale co by si ze vseho co si kdy pouzila zaradila mezi 3 nejlepsi. Hezky den a drzim palce. Moc se mi tvuj blog libi! Sylva

    OdpovědětVymazat
  17. Chtěla bych varovat před tou eye shadow bází od Dermacolu. Já mastný víka mám a tento produkt je v mým případě opravdu propadák, použila jsem ho jen jednou, stíny se hodně rychle slily do čárek.. funguje mi jen UD Primer Potion a Milani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, ja to tusila, ze na mastnejsi plet to nebude dobre :/. Diky za zkusenost!

      Vymazat
  18. Ahoj, moc se mi líčení líbí, asi ho někdy zkusím. Mám pro tebe takový tip na zajímavý tutoriál: potkala jsem slečnu, která měla jedno oko hnědé a jedno zářivě modré, nevím, jestli to tak měla od přírody, nebo třeba měla kontaktní čočku. Jak bys takovou slečnu líčila? Vlasy měla středoevropsky hnědé. Nějaké neutrální barvy by určitě šly, ale co třeba na večer? něco extra, šlo by to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je mozna takova zajimava hricka prirody :). Ja bych ji nalicila klasicky na den nude stiny a na vecer bych pridala temnejsi fialovou :), krasne vytahne modrou i hnedou barvu oka a urcite bych nelicila kazde oko jinak nebo tak :).

      Vymazat
  19. Řasenky L'oreál mám ráda, ale teď používám více Max Factor. L´oreál raději nakupuji v Dráždnech, protože se to opravdu vyplatí, cenový rozdíl je tak velký, že v Čechách už je nehodlám kupovat. Max Factor vyjde zhruba na stejno, takže teď hraje prim.

    To, že krém pod make-upem žmolkuje jsem také zažila. Udělal mi to Yves Rocher, který jsem dostala jako dárek. Byl celkově strašný. Zanechával bílé stopy a neuvěřitelně žmolkoval. To bylo opravdové žmolkování, to "nepatrné" na tvém videu není téměř znát.

    Těším se na další videa, články, recenze a módní tipy!


    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Epto moc ti to slusi rasenku uz doma mam a je opravdu skvela diky za super recenzy!

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti,
    Chtěla jsem se tě zeptat od kdy a kde budou v prodeji ty make upy od rimmelu (dávala jsi jejich swatch na instagram) ?
    A ještě jsem se chtěla zeptat jaké maji kryti, výdrž a na cenu?, mám spíš normální az trochu sušší pleť s trochou akné(já vim zní to divně ale něm jak to mám říct :) )
    Popřípadě jestli bude jejich recenze třeba na blogu, moc by se nám bledulkám asi hodila, nemám pravdu ??
    Děkuji předem za odpověď, jsi můj velký vzor, už jsem se te tady cca před měsícem v článků s tima linkama od Benefitu ptala na světle korektor, nevím jestli si mě ještě pamatuješ.
    Tak ahoj a ještě jednou děkuji za odpověď a přeji hezký den ;**
    Tvoje velká faninka Janina (15let)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, predem hrozne moc dekuji :)! Co se tyce tech makeupu, tak recenze bude,ale musim je jeste dele prozkouset, zatim nemohu rici nic moc konkretniho, na to jsem je zkousela malo. Pro takovy typ pleti podle me budou dobre. Cena je 189 za ten nude v tubicce a 219 za ten ve skle lasting finish 25hr. Kryti je podle mne stredni a dela moc hezkou plet. Na trhu jsou od zari, tzn. pokud jeste u vas nejsou, v dohledne dobe urcite v drogeriich budou :).

      Vymazat
  22. Ty nehty fůůůůj, ty tam snad máš ještě zbytky od přípravy oběda. Nehygienické aspoň si to vydlabej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja za nehty ale nic nemam, proste mam takovou barvu a dlouhe luzko, prirusta mi az na konci prstu a nehet mam zespodu spise zluty nebo pruhledny, ale nemam tam obed :D.

      Vymazat
  23. Ahoj Péťo, mám takový, možná hloupý, dotaz. Chtěla bych začít používat make-up. Dosud jsem používala na pleť pouze nějaká séra (kyselinu hyaluronovou, kolagen, arganový protein apod) a na to denní krém proti vráskám s nějakým UV filtrem nebo matující krém, ev. přes to ještě sérum na minimalizaci pórů. Nedokonalosti jsem zakrývala korektorem. Nyní jsem si pořídila na základě Tvých videí make-up a bázi pod make-up. Pokud bych měla bázi dle videa nanést jako první, kdy tedy nanesu ty pečující protivráskové přípravky? Nebo se ta báze nanáší až na ten denní krém? A to nemluvím o tom, že mám na pleť i různé olejíčky. Vůbec nevím, kdy a v jakém pořadí to na pleť nanášet. Není toho pak na té pleti už moc? Bude moct ta pleť pod těmi nánosy ještě vůbec dýchat? Děkuji za odpověď Arnika

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!