Lovely Top 10 - srpen 2014

by - 04 září

Krásný den vám všem,

máme první čtvrtek v měsíci a s ním přichází oblíbenci za měsíc minulý, tentokrát srpen. Dnešní díl je poměrně nabitý a to nejen kosmetikou, ale i povídáním, které máte dle ohlasů rádi. A i když dnes bude téma trochu vážnější, doufám, že z celého videa na vás dýchne pozitivní atmosféra, se kterou jsem ho natáčela :).


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
O čem mluvím:
* Pretty little liars
* Catrice I´m so a nude, Must have STEELetto
* Maybelline Tantalizing taupe
* Maybelline Galactic mauve
* Balea tělové mléko pro suchou pleť
* Dermacol sprchový gel belgická čokoláda
* Keenwell – Hydrosphera a Progresif
* Astor Sediction codes no. 2
* sérum na řasy SkinSo http://www.skinso.cz/
* Sormé Smearproof eyeliner white
* Essence gel like eyepencil
* Sephora  contour waterproof eye pencil flirting game
* Catrice Matte velvet Vanillity fair, Al burgundy
* Loreal Infallible 220 Sable sand
* Max Factor Skin luminizer 45 Warm almond
* NYC smooth skin bronzing face powder 720A Sunny
* NYX Baked blush Full on fame
* podprsenky Julimex a Lormar Gloss http://www.moje-pradlo.cz/
 
Na sobě mám svetřík z HM
Líčení: na očích paletka Mameup revolution London Iconic 3, rty Dermacol long lasting lipstick 08
Lak: Rimmel Lose your lingerie
 Řetízek se jménem: http://www.mynamenecklace.com/
 

You May Also Like

68 komentářů

  1. Videa Lucky mě taky dodávají úžasnou náladu a moc ráda je sleduju :) Laky Catrice se mi fakt líbí. Mám podobnou barvu rtěnky tu berry a taky se mi na rtech moc líbí. Sprcháč Dermacol má fakt krásnou vůni. Ty krémy Keen well mají zajímavý to balení s kuličkama :). Tutoriál na vlasy uvítám :). Taky si myslím, že je to škoda, že lidi jsou takový zlý a negativní ...
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Super video, na ty tužky na oči Essence se mrknu, sháním něco, co mi na oku nějakou dobu vydrží. Ten sprcháč od Dermacolu jsem měla loni v zimě a letos se na něj chystám znovu, voní opravdu nádherně. Stejně mi voněl i ten s jahodama a rebarborou, ten byl taky super. K těm různým připomínkám na tvoje nehty a podobně - podle mě se právě tyhle lidi bojí toho, že vypadáš pořád tak krásně, tak jsou rádi, když najdou aspoň nějakou miniaturní chybičku, aby si mohli říct, hele, ona taky není úplně dokonalá:) Nenech se tím vyvést z míry a dál se věnuj tomu, co tě baví. Na druhou stranu je zase spousta lidí, který tě rádi sledujou a těší se na nové příspěvky. Já třeba patřím k nim:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petro...kartáč na vlasy mám taky už asi rok a je skvělý,akorád po čase se musí vyměnit,protože se konce roztřepí,dá se to normálně objednat.Používam ho pokaždé,protože mám vlasy od přírody kudrnatý a znáš to kdo má rovný chce vlnitý a obráceně.Pěkný zbytek dne..Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den Petro, vždy se najde někdo, kdo nás bude v životě kritizovat ať už za vzhled, práci, život, který žijeme... zvykla jsem si na to, že i obyčejný člověk musí v dnešní době tzv. lahodit oku... Vždy se po nějaké kritice podívám na sebe do zrcadla a řeknu si zda má ten člověk pravdu nebo nemá. Proto jsem si dala rovnátka, proto jsem zhubla z 60 kg na 52, atd... Ale vždy jsem vše dělala dobrovolně a jen kvůli sobě. Divila by jste se kolik lidí rozhodíte, když se na jejich kritiku pouze mile usmíváte a neřešíte to před nimi... ale v duchu si myslíte své... většinou tím ty kritiky odrovnáte... čím více se totiž budete obhajovat a vysvětlovat a reagovat emotivně, tím spíš budou chtít si do Vás ještě více kopnout, protože je zkrátka baví člověka provokovat a popichovat...

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peťul, zase krásné videjko :) úplně s Tebou souhlasím hlavně v tom posledním bodě, většinou jsou u nás lidi opravdu hrozně pesimističtí a bezohlední, ale najdou se i dobří lidé. Nedávno jsem byla svědkem bohužel smrtelné nehody, nějaký mladík dostal smyk a naboural do stromu, ale všichni kolem hned zastavili , seběhlo se kolem nabouraného auta asi osm pánů a snažili se ho vyprostit do poslední minuty, opravdu dělali co mohli...I když z celé té události jsem byla hodně smutná, jediné co mě potěšilo bylo, že lidi v takové situaci dokážou spolupracovat a snaží se pomoct.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že pokud bych byla v takové situaci, tak bych dokázala pomoct. Ono potom žít s vědomím, že třeba jsem tomu člověku mohla zachránit život, ale neudělala jsem to, musí být šílené. Mohla bych se pak podívat ostatním do očí? Asi ne. Ale hodně určitě udělá i psychologie davu. Když se najdou 1 nebo 2 odvážlivci, kteří začnou pomáhat, ostatní se přidají. Ale když chodí všichni okolo a dělají, že nic nevidí, je hrozně snadné se taky tvářit nepřítomně.

      Vymazat
  7. Peti, nadherny video! Se slecna Maytedoll asi divi, jak ji tam najednou naskakujou ctenari z nejaky Cr! :-D Jinak tedy na mne nejvic zapusobil konec videa.. Mam ze spolecnosti uplne stejny pocit. Nejvic me asi ale trapi vztah k prirode a zviratum (mam z utulku psa + 3 kocicky a jednoho kocourka nalezence). Mamka nasla minuly tyden v krabici v lese kote.. Takze ted uz ma kocky tri. :-) Lidska krutost nema obdoby.. Pridam i v kratkosti tri prihody, co se mi staly: dve z toho bylo okradani cizincu v metru. Kdyz jsem to videla, zacala jsem na ne kricet, at si daji pozor, ze to jsou zlodeji a opravdu se mi podarilo je uchranit, jenze co jsem si pak uzila od tech hajzlu bylo neskutecny. Zacali mi vyhrozovat, jak se mnou vystoupi a znasilni me!!! Nikdo se me nezastal a vsichni odvraceli obliceje.. Podruhe je stacili okrast a dal s nami jeli v souprave, takze jsem vybehla k ridici a rikam mu, ze ve vagonu jsou zlodeji, at zavola na dispecer a na dalsi stanici at pocka policie nebo neco a on mi rekl, ze co mu je do toho a at si nastoupim, nebo mi ujede. Dalsi pripad presne to same, co videl Tvuj muz: na ulici lezela pani a vsichni ji obchazeli a jeste meli blby kecy, ze prebrala atd, ja na to nemam nervy, zavolala jsem sanitku, prijeli tedy desnym fofrem a pani mela nejaky silny epilepticky zachvat. Snad se to jednou zlepsi a my nebude lhostejni ke svemu okoli...
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče té příhody z metra, tak si nemyslím, že by to byla lhostejnost, spíš lidi mají strach a nechtějí se do ničeho zaplést. Nikdo neví, zda ten zloděj neměl třeba nůž nebo jinou zbraň.

      Vymazat
    2. Ano, to je pravda. Uz na to hodne lidi doplatilo (porad si vybavuju ten hrozny pribeh z Karlaku, jak se tam chlap zastal holky a ten utocnik ho zabil), akorat v tu chvili si pripadas strasne bezmocne. Mne nejak v tu chvili stoupne adrenalin nebo co a prestanu poradne premyslet, takze vim, ze bych se tech lidi zastala znova.
      Lucka

      Vymazat
  8. Super video, jsi super, nenech se odradit a znechutit.
    Díky, určitě jsi mě dnes přinutila se zamyslet nad pár věcmi.
    Hezký večer. Janča

    OdpovědětVymazat
  9. PLL sleduji od prvního dílu a je božský! :)))) Laky od Catrice bych ráda vyzkoušela :)) A ta zelená kabelka k tomu kimonu se velice hodí! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. PLL sleduju taky, ale už pátou řadu a čekám na další díly. Ten kartáč na vlasy bych taky potřebovala. Mám s nimi úplně stejný problém, jako ty. K tomu konci...souhlasím, lidé nejsou vůbec empatičtí, ale najdou se i vzácné výjimky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Musím říct, že jsem na konci od videa neutrhla ucho, řekla si to moc hezky, lidé jsou asi unavení bojem o přežití, tím se stávají bezohlední, sobečtí, nemají práci, jistoty. Někteří to mohou řešit i pitím, jiní se vybíjejí na netu, ale hodně špatné je, když sednou za volant a ohrožují tím další. Společnost se mi zdá taky čím dál tím horší, sobečtější, pamatuju generaci mých rodičů, kterým by bylo dnes okolo 90 let, bylo to jiné, milejší, lidé si pomáhali, usmívali se, měli radost ze života.
    Musím ale s radostí říct, že dobrý člověk ještě žije. Nechala jsem v Podolí na plavečáku ve skříňce svetr, šla jsem tam až za 2 dny, a ta náhoda. Když jsem se ptala jestli se nenašel, ozvala se od skříněk mladá pani, že ho našla a dala ochrance, a byl tam. Měla jsem radost, nevěřila jsem, že by se našel, odměnila jsem jí zmrzlinou. Takže přijměme výzvu, zpověď, Péti a buďme k sobě ohleduplnější, pozornější, milejší, on i milý úsměv dělá divy a nic nestojí.
    Péťo, jinak k tvé vyjímečnosti, ty si vyjímečná, ne, že ne, málokdo by to co ty dokázal, jsi nesmírně pracovitá, milá, hodná, inteligentní a ke všemu moc hezká. Ale svět nespasíš, lidi jsou lidi, každý má v genech něco, a něco si nese z rodiny. Někdo maká, jinej se chce mít jen dobře, někdo je milej, pomáhá, jinej je usurpátor a sobeček. Tak to je. Ale netrap se tím, zařiď si svůj život tak, abys v něm měla jen pozitivní, pracovité lidi jako jsi ty, a na zlé a hloupé komentáře se můžeš vykašlat, je nás víc co tě máme rádi, než těch ubohejch, krutopřísnejch zlounů.
    Moc ti to ve videu sluší, ta rudá barva a tvůj typický drdol, moc ti přeji a určitě nejsem sama, abys obhájila blogerku roku (pokud bude) moc si to za svou pilnou práci pro nás zasloužíš. Díky a hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti dekuji za komentar, se kterym souhlasim, generace tvych rodicu byla opravdu jina, hodnejsi, empatictejsi. A taktez mas pravdu, ze clovek si toho bohuzel hodne nese z rodiny, dokud je mladsi, tak spoustu veci nechape a prehlizi, ale to procitnuti byva nekdy krute. Nejhorsi je v rodine lez a pretvarka. Predstav si, ze te nekdo podporuje, pise ti dokonce anonymne pozitivni komentare na blog, vystoupi s tebou ve videich, rika jak se ti snazi pomoci, neustale ti pripomina jak by pro tebe udelal vsechno, jak by pro tebe polozil zivot, neustale ti tohle pise, ani mu nedochazi, ze te tim psychicky vydira, i kdyz mu to reknes a snazis se vysvetlit jak te svymi projevy stresuje. No a ve skutecnosti o tobe mluvi jinak, dokonce opet pise velice urazlive anonymy na blog na adresu tveho zivotniho partnera, se kterym jsi po letech hledani spokojena. Urazi ho, nadava mu do primitivu, zlounu a ze se chce jen prizivit,ale nepodepise se pod to, pekne jen potichoucku podryva tve city a snazi se ti vkladat sve nazory do tve hlavy a znicit tak to, na cem ty roky pracujes a to spokojeny vztah, ktery si prosel mnoha prekazkami nejen stran tve rodiny. Mozna proto, ze sam ten spokojeny vztah nema a proto se ti snazi vtloukat do hlavy, ze vsichni chlapi jsou spatni a jen te vyuziji. A ted si vezmi, ze tuhle osobu mas v rodine, je to clovek nejblizsi, veris mu a pak tohle zjistis. Hezke ne, co je proti tomu ztraceny svetr?!

      Vymazat
    2. Ahoj, to je fajn, že máš prima vztah, ale o to přece v tomto komentáři nejde, nevím, ale z výše uvedeného komentáře mě osobně nevyplývá, že by někdo jmenovitě urážel tvého životního partnera, jedině, že by se v tom našel, a takový byl, ale to snad ne, to by bylo potom o něčem jiném, chlapi jsou fajn, ale chlapi. Ty si dle mého názoru bezvadná ženská, ale asi si pod tlakem, když takto reaguješ. Nevím, já osobně žádné špatné komentáře na tvůj blog nepíšu, ale fakt je ten, že některé reakce mě rozesmějí a s některými souhlasím, ale co si myslím, to je moje věc, do hlavy mi nikdo nevidí.

      Vymazat
  12. Vždy by se měl každý první zamyslet nad tím - někoho kritizuji - aha, a co jsem dokázal já?...Je lehký sedět doma za počítačem a psát komentáře, ty seš hnusná, ty máš hrozný vlasy, ty máš žlutý nehty:) Lidi jsou zlý a vůbec ne objektivní. Nic si z toho nedělej to co děláš, děláš dobře;)

    OdpovědětVymazat
  13. Zasa úžasné video. Ja ťa obdivujem ako to pri tom všetkom chaose, pri prerábaní zvládaš. My sme len kúpelne prerábali nedávno a to som totálne bola mimo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, no kdybys to u nas videla, jak po vybuchu atomovky :).

      Vymazat
  14. Vím, že jsi komentovala již dříve linii svých rtů, ale PROMIŇ, že řeším další blbost, ale tady ta rtěnka PŘETAŽENÁ natolik "řve" do očí, že jsem se nedokázala soustředit na slova. Nevypadá to hezky.
    Jinak k závěru, chápu a přikyvuji, mě nedávno syn na tříkolce málem vjel do nezakrytého kanálu....hned jsem volala na radnici, mám zkušenost, že byli rychlejší než policajti.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo,hezké video.Akorát rtěnka Galactic Mauve není nový odstín,rtěnku si kupuji už druhý rok a je opravdu bezvadná.Hezký víkend.Ivka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivko, to se moc omlouvam a dekuji za opravu, myslela jsem ze je, jak ji ted maji zvlast ve stojanu s novinkami :).

      Vymazat
  16. Milá Petro, máte absolutní pravdu v tom, že lidé se k sobě dnes chovají velmi špatně. Třeba nedávno se mi stalo, že jsem v Praze vystoupila z autobusu a šla do metra. Najednou se přiřítil jakýsi neurvalec a doslova mě srazil na zem. Spadla jsem na kyčel a pořádně si ji narazila. Nechci domyslet, co by se snadno mohlo stát, kdyby takto onen neurvalec srazil někoho staršího, s již křehčími kostmi (velká hrozba zlomeniny krčku) nebo někoho, kdo chodí o holi. Samozřejmě (bohužel!) žádná omluva, natožpak starost, zda se mi náhodou něco nestalo. Mohla jsem na zemi zůstat klidně i zraněná. V místě naraženiny mám obrovský krevní výron a zvlášť v noci to hodně bolí. Jen doufám, že se to zhojí a nebudou žádné následky na kloubu, neboť již nejsem nejmladší. Odřené obě ruce už naštěstí nebolí. Jinak Vaše videa jsou inspirativní.

    OdpovědětVymazat
  17. Nejpozitivnější člověk, kterého znám a který se snaží změnit svět tím, že změní svět pohádek :)
    David Zonyga, mladý a nadějný autor - http://pohadkynovyvek.cz
    pokud se budeš chtít přesvědčit o tom, že pozitivní lidé nevymřeli, mrkni na jeho facebook nebo web :)
    přijde mi úžasné že tak mladí lidé jako je on, se snaží změnit ,,svět,, a nevzdávají to, ačkoli to dělají v tak negativním světě plném nenávisti, závisti a prakticky zadarmo.

    Stejně tak, jako Ty :) !

    OdpovědětVymazat
  18. Peti,
    když jsi zmínila maytedoll.blogspot, posílám odkaz na jednu milou blogerku, jejíž styl oblékání by se ti také mohl líbit, pro inspiraci... http://galmeetsglam.com/
    Jinak moc ráda tvůj blog sleduji a přeji hodně energie pro další tvoření... Ester

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti, pouvažuj opravdu nad bloknutím anonymů - kdo chce tak si profil založí, je to otázka 3 minut ;-) Pokud tě to pořád tak štve a trápí (a tomu se nedivím, já bych to nezvládla!) tak to prostě udělej + blokni nějaké ty IP adresy. Zkus to aspon na chvili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych blokovala IP adresy bez milosti. Aspoň by někteří byli nuceni hledat si terapii jinde - jenom dobře pro ně, pro Petru i pro nás, co si chceme číst komentáře..

      Vymazat
    2. holky, ono to nejde bloknout IP v bloggeru nebo tedy alespon netusim kde, jinak uz bych to udelala, jelikoz to je nekolik lidi dokola a zpravidla poslou treba 4-5 komentaru po sobe aby se podporili ve svem hejtu :)

      Vymazat
    3. jo a s bloknutim anonymu, ja nevim zda by to pomohlo, uz jsem to zkousela a jedine co ubylo, byly normalni anonymy a hater si hned zalozil novy anonymni profil, nejen na googlu,ale dokonce i na facebooku a s tim beztak nic neudelam :)

      Vymazat
  20. Péťo, super video! Nejvíce mě oslovil ten konec.. Krásně jsi to všechno řekla a máš ve všem naprostou pravdu. Opravdu se někdy nestačím divit, jak se někteří lidé chovají.. Občas je to fakt k pláči..
    Máš úžasná a skvělá videa!

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Petro, pěkné video.
    Vždy se ráda dívám na tvá videa. Chystám se vyzkoušet tu řasenku od Astor. V poslední době si stále kupuji dokola řasenku Max Factor 2000, v akci se dá koupit už od 139kč, což je dobrá cena a řasenka je super. Škoda, že se nám ten svět tak mění k horšímu. A navíc ty boje a umírání lidí..

    Je super co děláš ve svém volném čase. Zdravím..

    OdpovědětVymazat
  22. Taky mě mrzí jaký je dnešní svět... co už:( Myslím si, že si tím koncem nahrála hejtrům ;) ale chápu tě, taky bych to ze sebe chtěla dostat.. Nechceš si ty anonymy aspon na nějakou dobu bloknout? Vím, že se dá založit profil tkž kdo bude chtít prudit tak bude ale to bys pak mohla aspon bloknout.. dyt ti tyhle negativní žrouti a to co čteš musí ubírat tvou krásnou energii a pozitivní náladu! Nenech se... Taky jsem anonymní ale mám v plánu si ten profil založit, dyt to je otázka minuty :) a pro tebe to klidne udelam, proč ne.. držím pěsti :)

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, musím napsat a poděkovat za tvá slova. Jsem tvoje vrstevnice, mám 2 děti a moc mě mrzí to, co kolem sebe vidím. Nebudu se rozepisovat a zatěžovat tě. Myslím si, že se na tohle video koukne spousta lidí a snad jim otevře oči! I kdyby to byl jeden, mělo smysl to říct.Díky! Eva

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý deň Petra, namotala som sa na Vás od info, že ste sa blogerkou roka stala v ČR ... inak by som sa o Vás nedozvedela !!! Takže máte podporu aj na Slovensku :) Veľmi ma Vaše recenzie inšpirujú a usmerňujú ... rada Vás sledujem , ste relax pre mňa ! Všetko dobré !!!
    Prajem veľa úspechu !!!
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Petí, moc hezké video a musím říct, že ten konec mě uplně dohnal až k slzám. Ve všem s Tebou souhlasím a je mi z toho taky moc smutno!! Prosím Tě, ale nezapomeň, že pořad je tady velká většina, která Tě má moc ráda a kterým přinášíš každodenní radost a vytrhnutí ze všedních starostí, takže Tě moc prosím, zkus si nebrat zlé komentáře osobně (doporučuju knihu 4 dohody nebo představení v podání Duška) a nenech si zkazit svojí dobrou náladu. Mám Tě moc ráda a přeju jen samé hodné lidi kolem sebe!;-)

    OdpovědětVymazat
  26. To byla zase nálož kosmetických informací:))
    Co se týká toho konce, všichni normální lidé, to vidí stejně jako ty, tak z toho nebuď smutná:) Myslím, že snad těch normálních lidí je převaha, doufám.. Co se týká té pomoci, já se ani moc nedivím, že se lidi "bojí" pomáhat, podívej se jak dopadl pan Velíšek a spousta dalších.. V dnešní době to je bohužel doslova o život, hrát si na hrdinu.. Na druhou stranu, když vidím, že někdo potřebuje pomoci, tak reaguju automaticky, ale člověk musí být opatrný.. Jak psala slečna výše, já bych ti doporučila krávoviny anonymní mazat a vůbec to nečíst, je to zbytečná ztráta tvého času!:)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Petro,
    normálně k tvým videiím nikdy nekomentuji, dnes si to ale tedy neodpustím. :-)
    Jen ti chci říct, že si nesmíš brát všechny špatné komentáře tak k srdci, vždy u každého videa nebo článku na internetu (nemyslím jen tvých, ale obecně) se prostě najdou lidi, kteří schválně, nekonstruktivně a hloupě vyhledávají co vytknout a zkritizovat. Většinou mají nižší inteligenci, a sami si tím zvyšují sebevědomí. Nesmíš si to ale tak brát a takové zcela ignoruj, protože si nic jiného nezaslouží. Také ti to určitě nestojí za to, aby si se těmito lidmi zbytečně stresovala....
    A ke tvému závěru - naprosto souhlasím a je to moc smutné, dnešní doba je však takové a bude to ještě horší.... Ale s tím, že jste na toho ožralce zavolali policii, to je jedině dobře a moc vám za to děkuji, nikdy nevíš, čí dítě/soused/kamarád to může být a dnes lidé sedají za volant aniž by tam měli co dělat. Určitě je tohle chvályhodné a příště bys to doufám udělala zas, jako my ostatní normální lidé. Za ty nepříjemnosti (soud apod.) ten lidský život přeci jen stojí!

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Péťo,
    v první řadě bych ti chtěla říct, že to předávání pozitivní energie se ti daří. Z tvých videí i fotek vysloveně sálá optimismus a radost - jde poznat, že to, co děláš, děláš proto, že to máš ráda. I když s tebou někdy nesouhlasím, i když se mi někdy něco nelíbí, ráda si čtu všechny příspěvky a mám potom o něco lepší den.
    Ale chtěla jsem ti napsat hlavně kvůli tomu, co jsi říkala na konci videa - o celkové náladě a tendencích ve společnosti. Já si myslím (ale upřímně hlavně doufám), že nemáš pravdu. Ono se to někdy tak zdá, když člověka potká víc ošklivého v krátkém čase. Ale snad je to tím, že náš mozek je naprogramovaný, aby si víc všímal toho horšího než toho hezkého, protože to je důležité pro naše přežití. Ty sama jsi příkladem, že lidé, kteří neignorují ostatní a snaží se pomoct, kde se dá, tu jsou. Takže to je snad důvod k dobrému pocitu :)
    Na život mám názor, že jaký si ho udáš, takový ho máš. Jedinou věc, kterou na světě můžeš doopravdy změnit, jsi ty samotná. A tvůj příklad pak možná pomůže změnit ostatní.
    Omlouvám se, že jsem se tu tak rozepsala, ale občas mívám podobné pocity jako ty a prostě jsem musela něco napsat :)

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc dekuji za krasny komentar a souhlasim v tom, ze nejvic si vse dela clovek sam, ja verim v to, ze kdyz je clovek pozitivni, tak si to dobre pritahne,ale nekdy me opousti sila verit v to dobre, kdyz to kolem sebe vidim. Ackoliv asi je fakt, ze jsou lepsi a horsi obdobi a zlo je videt vic jak tu nekdo vystizne podtkl :).

      Vymazat
  29. Vždy mi svými videi zvedneš náladu! :) (A panenku ze sebe rozhodně nedělej, už tak jsi skoro-dokonalá:) Díky za tip na krém pro mamku (od Keenwell) a ta nalepovací podprsenka je taky dobrá, hodila by se..... Líbí se mi poslední část videa, je vidět, že nejsi lhostejný člověk a všímáš si druhých. Když vidím ve zprávách, že někdo neposkytl někomu první pomoc nebo dělal, že bezmocného nevidí, vhání mi to slzy do očí. Jsem zdravotník, proto to asi tak prožívám. Nejednou jsem někoho zvedala ze země (ne opilého) a jednou jsem i dva mladé procházející lidi musela prosit, ať mi pomůžou s paní, která se nemohla zvednout ze země....Lidi by se měli nad sebou zamyslet. Neví, kdy zrovna oni budou potřebovat pomoct toho druhého-naprosto cizího člověka. A staří, bolaví, upadající na zem budeme jednou všichni ...

    OdpovědětVymazat
  30. Z kritickýho světa okolo je mi taky zle. Lidi si nehledí sebe a všichni jsou strašně chytrý a celkově negativní. Umí se jenom nadávat. Já si o sobě dlouho myslela, že jsem strašnej pesimista a negativista. Ale podle toho, co vidím kolem sebe, jsem naopak mega optimista a k tomu i idealista. :D Stále věřim, že zejtra bude líp. A ostatní řeknou "je hnusně, tohle a tamto dopadne špatně, je krize a bude hůř atd atd.", umí jenom nadávat, sejčkovat a říkaj tomu, že jsou realisti. Hm. Já už se ani nikoho nesnažim přesvědčovat, protože to obvykle dopadá tak, že oni se následně snaží přesvědčit mě, jak je všechno na hov..... :D

    A taky bych radila všem, co se chystají ti napsat, že máš žlutý nehty (a že je to nepřípustný, nebo co jsem to tam četla), blbě rozetřenej makeup (he?) a mezeru mezi stehny (hee?!), aby si nejdřív představili sami sebe a jestli by oni sami chtěli dostat takovou zprávu, případně co by si o ní pomysleli. Jestli jsou teda takovýho náhledu vůbec schopný. Ale možná by jim mohlo dojít, že tě takovou malicherností akorát zachmuří a jestli to OPRAVDU je to, co si přejí. Vědomě někomu zkazit náladu.. A zase jsme u toho - kdyby si ty holky víc hleděly toho, aby samy byly šťastný stejně jako ty, pak by ty hloupý komenty určitě ubyly. Vlastně je skladba tvých komentářů odrazem toho, jak moc jsou lidi nešťastný (a pravděpodobně nemaj vůli s tim něco dělat). Vždyť tou záští se vedou hlavně do záhuby. A dokud si neuvědomí, že s řešením mají začít u sebe a ne přes tebe, tak to s nima bude blbý čim dál víc, no.

    Rotační kartáč (říkám mu rotáč :D) mám už několik let a taky si ho nemůžu vynachválit. Jak říkáš, krásně narovná, podtočí... Mám taky Rowentu, takovou bílou..
    Velvet matt vanility fair jsem si běžela koupit hned jak jsi ho postla na instagram, ani jsem nečekala na podrobnější recenzi. :D Je to naprostá nádhera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja nemuzu vic soulasit, presne pesimiste prevleceni za realisty a kdyz se snazis byt pozitivni a nevidet vse cerne, tak ti div nereknou, ze jsi uplne blba. Ja proto ani moc nemusim rodinne navstevy, prijde mi, ze generace nasich rodicu je timhle uplne prolezla, vse je spatne atd, des.

      Vymazat
  31. Milá Peti,
    Komentuju málokdy a dnes se musím přidat k poznámkám výše. Podepsala bych vlastně všechny. Anonymy prostě zakaž. Nemá cenu vůbec ztrácet čas s lidmi, které nepředěláš. Předáváš pozitivní energii, přinášíš relax spoustě svých příznivkyň. Chápu, že se trápíš, mě – jakou spoustu normálních lidí taky mrzí všechno o čem mluvíš. Hateři, lhostejnost, netečnost, bezohlednost….Samé negativní věci. Jenže – a to je právě to -psala i Jana výše. To negativní je víc vidět. Všimni si, čeho jsou plné zprávy, novinky, bulvár. Samé negativní informace (občas zpestřené „pejsky nebo kočičkami, nebo přírůstky v ZOO“, aby té krve nebylo moc). Pozitivních zpráv o pozitivních lidech je na první pohled vidět málo. Ale záleží přece jen na nás, čemu dáme prostor. Vím, možná mi tu namítnete-podívej, co se děje ve světě, atd, atd…,mnozí přirovnávají politickou situaci k roku 38, což není daleko od pravdy . .. je to všechno moc smutné, ale proč to píšu, i když to sem nepatří. Tehdy zpíval Voskovec s Werichem písničku „Nebe na zemi“. Najděte si to na youtube – to je totiž na největší filozofie a lék na mnohá taková trápení. Ono to zní možná hrozně banálně, ale je v tom hluboká pravda. Důležité jsou naše srdce,naše duše, to jaké máme vztahy s druhými lidmi, jaké vztahy vyhledáváme, tvoříme, jaké lidi přitahujeme. Napíšu ještě, že jsem si teď taky sáhla na něco podobného v reálu. Jo, přiznám, mrzelo mě to. Ale je to posun někam jinam. Prostě s takovými lidmi nebudu. Nebudu s nimi žít, pracovat, nic tvořit. A proto-Peti, přimlouvám se za to, zakázat anonymy. Zkrátka nenech si zasírat veskrze poziviní blog negativní energií:)) Fandím Ti, snažím se blog sledovat, děkuju za spoustu užitečných tipů a hezké chvíle strávené relaxem u Tvých článků nebo videí. Přeju krásný víkend - užij si nádherné dny babího léta a vlastně i zítřejší běh. Atmosféra bude asi pěkná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Hando, moc ti dekuji za krasny komentar, ja vlastne nemam vubec co dodat, ve vsem s tebou souhlasim :)!

      Vymazat
  32. Peťo nenech si NIKÝM zkazit radost z blogování, rýpálků je kolem nás spousta (bohužel) a vím že z deseti pochval a jednoho rýpnutí člověk nejvíce přemýšlí právě nad tím negativním, já jsem taky taková. Ale věř že těch co tě zbožňujou je naprostá většina a ostatně ty rýpálky taky zajímáš, jen mají ten svůj život tak na H**** že na ostatních hledají něco aby si sami nepřipadali tak zoufale. Buď stále taková jaká jsi, já tě mám ze všech blogerek nejradši právě proto, že jsi normální holka co vyrazí na houby a občas má rozmazané oko než bezchybné pozlátko v domečku pro panenky. Alice

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peto. Tvuj blog jsem objevila teprve nedávno, ale od te doby sem chodim velmi casto a musim rict, ze me neskutecne bavi. Tva videa jsou super, obdivuji tve vyjadrovaci schopnosti, fotky mas krasne!! Kritika tu bude vzdycky a clovek se s ni sam musi nejakym zpusobem vyrovnat. Sama jsem obcas mela k tvemu outfitu pripominku, ale snazim se to psat konstruktivne a vzdy i neco dalsiho pochvalit. Proto doufam, ze i ty to nejak zvladnes prekonat a i nadale pro nas budes pripravovat tehle uzasny blog i presto, ze se obcas v komentarich nejaka slova kritiky objevi. Jinak zaver videa byl naprosto uprimny a souhlasim s tebou!

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, moc ráda sleduju tvůj blog. Chodím sem pravidelně a to nejen z důvodu, že mě zajímají novinky, recenze, tipy atd. ve světě kosmetiky a módy, ale také proto, že se mi líbí, že jsi jaká jsi. Jako člověk jsi mi povahově blízká a nejen tak (jsem stejně vysoká a vážím 47 kg a celý život se mě snažili někteří lidé přesvědčovat, že když jsem jiná, že jsem automaticky horší). Zrovna včera jsem platila u samoobslužné pokladny v hypermarketu a na zem mi spadla dvoukoruna. Podívala jsem se kolem sebe, ale neviděla jsem ji, tak jsem si řekla, že ty drobné oželím a nebudu se plazit po zemi. Šla jsem tedy dál do jednoho z těch obchůdků, co jsou v obchoďácích a... najednou ke mně přistoupí kluk z ochranky s tím, že mi upadly 2 Kč. Poděkovala jsem mu, i když se přiznám, byla jsem v ten moment vyvedená z míry. Plně s tebou totiž souhlasím - lidé jsou dnes sobečtí, nepřející, závistivý a zlí. Ne, všichni jsou takoví, ale bohužel mám pocit, že dnes potkat dobrého člověka je spíše výjimka. Nicméně o to víc mě potěší, když na takovou výjimku narazím, byť jen třeba jako teď, způsobem, že mi někdo vrátí 2 Kč. Veronika K.

    OdpovědětVymazat
  35. Péťo, já si myslím, že je dobře, když se občas poukáže na to, jak se lidi chovají. Třeba se aspoň někdo zamyslí. Mouni

    OdpovědětVymazat
  36. Moc pěkné video, děkuji za tipy! Vlasové vychytávky vypadají velmi lákavě, já jsem na vyfoukání si objemu pomocí kartáče také hrozný nešika. ;)

    Co se týče konečného zhodnocení dnešní společnosti, tak s Tebou bohužel musím souhlasit. Jsem taky citlivka, chci aby se lidé k sobě chovali hezky, aby si uměli podat pomocnou ruku, aby se nehádali..., ale když se na to dnes dívám, je mi z některých lidí zle. Stále více přibývá hamižných, závistivých lidí, kteří myslí jen sami na sebe a na to, jak druhým škodit. Naopak těch, co dokážou myslet i na druhé, je čím dál méně. Je to hold asi dobou, ale spokojit se s tím nemůžeme! Kolik je dnes sousedů, kteří si nezištně pomáhají, možná pár na vesnici, ale ve větších městech roste anonymita, a tím ztráta zájmu o druhé, lhostejnost,... Nevím, jak to bude vypadat dál, když to takhle necháme být! Kam to ještě poroste???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hando, moc dekuji za komentar a vidim to uplne stejne a taky si rikam o kolik horsi to jeste muze byt?!

      Vymazat
  37. Takže teď asi budou všechny blogerky ve videích plakat a neustále přetřásat, jak jsou jedny z nás. Obyčejné, nedokonalé a citlivé ženy se spoustou starostí. Kam se vytratila z videí nějaká originalita, osobitost a jedinečnost. Začíná to být u všech blogerek na jedno brdo. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netusim, tolik jine blogerky nesleduji, kazdopadne jsem si nevsimla, ze bych ve videu brecela a uprimne, co cekas, ze blogerka neni jen clovek, musi vse snaset a nemuze rict svuj nazor? Kdyz ti blogerky vadi, tak je nesleduj, jednoduche.

      Vymazat
    2. Mně blogerky nevadí, jen mi přijde divné, jak se po sobě opičíte, ale to samozřejmě v životě nepřiznáte. A hláška, že se navzájem nesledujete-ehm, to je taky perla.

      Vymazat
    3. Tak já třeba vůbec netuším o jakých všech bloggerkách mluvíš a co se kde přetřásá. Možná ti to přijde divné,ale to, že máš čas všechny blogerky sledovat, neznamená, že ten čas mám já. Já sleduji,když to stíhám Lucku z GTL, Miu z Kissbooku a Káju Plum Foolery, více toho nestíhám pravidelně, ještě tedy Áju Beautypedii a Ilovemakeup hlavně na facebooku a ničeho jsem si nevšimla a rozhodně se po nikom neopičím. To je zase komentář jak od 10letého dítěte, kolik ti je?

      Vymazat
    4. No, 10 už mi bohužel není. :D Ty máš asi ráda jen takové ty "sluníčkové" komentáře, viď? Tak já už raději psát nebudu, aby ti nepraskla žilka, to bych nerada. ;)

      Vymazat
    5. Originalita, osobitost a jedinečnost je právě v tom, že si blogerka na nic nehraje.

      Vymazat
    6. Vzhledem k tomu, kolik blogerek se po Peťě opičí, tak ano, je velmi pravděpodobné, že se to rozšíří i na další blogy/vlogy...

      Vymazat
  38. Peti, super video, ale chtěla bych ti doporučit jeden sprchový gel ( cítím se provinile, že ti něco doporučuju) asi ze stejné řady Dermacol Aroma Ritual Refreshing Shower Gel s jemnou vůní vodního melounu podle mě je i tělové mléko, ale fakt nevím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc a mrknu na to :)n vuni melounu miluju, hlavne v lete.

      Vymazat
  39. Dobrý večer Péťo :-) chci se zeptat jestli máte vyzkousené i nějaké produkty značky MAC na youtubu jsou blogery který pro tu firmu dělají a maji stejně zajímavé videa jako Vy :-D a part produktu se mi docela líbí, je pravda, že cena je vyšší a právě proto píši, zda je na trhu stejně kvalitní kosmetika v levnější relaci. Za odpověď předem děkuji. S pozdravem Míša :-D Vaše práce je skvělá, velky obdiv a ty negativní komentáře nekdy nechápu, nikdo ty lidi nenutí se na ty videa koukat. Když se mě v tv nejaky pořad nelibí tak to přepnu a neřeším to...nemůžu si pomoct no přijde mě to jenom jako závist :-( jo a co vlastně říkáte na veletrh kosmetiky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, Miso. Ja mam od MACu jen pigmenty a vzorky rtenek jsem mela, ale chystam se asi nejakou poridit uz jen kvuli prehledu v oboru. Nemohu dle vzorku tolik soudit,ale nejak vyjimecne mi to neprislo :). Veletrh kosmetiky jsem tento vikend bohuzel nestihla, protoze jsem byla na svatbe a vcera jsem mela jinou akci, ale jinak je mam moc rada :).

      Vymazat
  40. Ahoj Peto, jsi skvělá a kvůli negativním komentům se netrap! Jak řekla v jednom ze svých videí Jacklyn Hill - nemohou mne nesnášet, protože mne osobně neznají, není to možné....lidé rýpají a kritizují proto, že jsou sami nešťastní a nespokojení sami se sebou, se svým životem - je to odraz jich samých - s tebou osobně to asi ani nemá nic společného - byla by škoda se trápit! ;-) Moc tě uznávám a sleduji tě, nabíjíš mne energií, nenech si ji vzít! ;-) spousta známých lidí řeší to samé - posloucháš třeba Majka Spirita? zkus to - třeba song Všetky oči na mne ;-)) keep going girl!!! J

    OdpovědětVymazat
  41. I když jsou videa na můj vkus možná až moc dlouhý, bavěj mě a zkouknu je od začátku do konce. Péťo, nic si z haterů nedělej, za to ti to vůbec nestojí! :) Jsem ráda, že jsem tě v blogový atmosféře našla a mám teď možnost tě sledovat. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Péťo, tohle video mě moc potěšilo. Jednak proto, že mě nadchnul ten fén s tím "kartáčem" (mamka si kdysi od Rowenty pořídila fén, jmenuje se myslím Lissima, a žehlí vlasy rovnou - nemůžu si ho vynachválit), a jednak díky té poslední, "povídací" části.
    Zmínila jsi se, že Tě dostalo, když šlo někomu o život, a nikdo z kolemjdoucích či kolemjedoucích mu nepomohl. Podobná věc se stala před rokem a půl mému 16-ti letém bráchovi před základní školou. Vyšel ven, poflakovali se tam tři o dost starší romové, a nakonec ho, i když si jich nevšímal, zmlátili do bezvědomí. Kolem bráchy byla spousta spolužáků, a co hůř, i dvě učitelky. Myslíš, že mu někdo pomohl? Ne. A nakonec Ti jeho kamarádi/spolužáci prohlásili, že by se přece taky nenechali zmlátit, když už mlátili bráchu... Přišel domů, kde jsem vařila oběd, po svých, po tom, co se probudil z bezvědomí. Vezla jsem ho do nemocnice. Po této zkušenosti jsem si uvědomila, že lidi jsou opravdu lhostejní a myslí jen sami na sebe. Málem jsem přišla o sourozence, kdyby ho mlátili třeba ještě o chvíli dýl.

    OdpovědětVymazat
  43. naprosto souhlasím s těmi videy od Lucky - každej vlog totálně hltám :) srpcháče od Aroma Rituals jsou všechny moc povedené - já miluju ještě ten třešňový a víno&limetka.

    ten konec videa mě mrzí, ale naprosto s Tebou soucítím. lidé jsou si hrozně cizí a nikdo nic nezištně neudělá :( jestli stojíme o nějakou změnu musíme ale začít u sebe a třeba to přinese ovoce :)
    měj se krásně, Peti!

    OdpovědětVymazat
  44. Zlato...sleduji tvůj blog už hrozně moc let...v podstatě od dospívání...Miluju tvoji energii i aktivitu ,moc si jich vážím.Nespočtukrát jsi mi poradila s kosmetikou a velmi ráda si dám kafe a sleduji tvá videjka. Je to jiný svět a já se k němu moc ráda chodím odreagovat,přesně,jak jsi řekla,svůj účel to plní.tvoji pozitivní energii vnímám a je to jeden z důvodů,proč jsem tvým fanouškem x let.Svět jako celek sice člověk nezmění,ale věřím,že spoustě lidem jsi změnila pohled na ženský svět a to se taky počítá...Samo kritika je nejvíc vidět,je mi to líto,holt se s tím nedá nic dělat.S tím negativismem máš pravdu...Ale já dřív taky taková byla...Až posledních pár let jsem si uvědomila,že s pozitivní energií se člověk rozvíjí tím správným směrem.Snažím se i obklopovat podobně naladěnými lidmi.Bohužel si i myslím ze zkušenosti,že to souvisí kromě jiného i s věkem...Až opravdu moudrej jedinec dokáže pochopit a ocenit to,co tu tvoříš. Ostatní jsou zkrátka zamindrákovaný..Zdá se ti to primitivní?Jo,je...Jenže přesně o tom to je....jednoduchost...žárlivost,pýcha...atd ..klasický vlastnosti,který hloupý lidi neumí ovládat... Když už nic jiného,pro mě jsi skvělým guru,děkuju ti za tech x let a budu tě podporovat dál,přeju ti jen to nejlepší.** Jindřiška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jindřiško, děkuju neskutečně moc za tak krásný komentáře, opravdu si toho vážím, jsi zlatá a zvedla jsi mi náladu :).

      Vymazat
  45. Ahoj Peťulko, nejsem favorit blogů, občas sem tam narazím na nějaký ten módní blog co je teď v módě ale nic mi to neříká, ačkoliv mám módu velmi ráda, nějak mě nebere, že si lidi umí fotit jen outfity a psát o tom. Ty na svém blogu dáváš i videa - což je strašně super - nepovídáš jen o kosmetice ale o všem možném, tvůj blog je jediný u kterého se zasměju :) Jsi velmi pozitivní člověk, krásná ženská a máš překrásné zoubky :) máš pravdu s tím, že toho negativismu je stále víc a víc a je to asi dané tím, že jsme postkomunistický země, která je tím neustále poznamenaná. Neumíme se jako národ z ničeho radovat a umíme jen řvát, urážet, závidět ... dnešní doba je strašná a je to smutný. Jinak prozkoumám celý blog abych se o tobě dozvěděla víc informací. A hlavně sem budu chodit pro dobrou náladu, moc si mě naladila a buď dál taková jaká jsi. P.S. Děkuji za supr tipy na kosmetiku pro bledulky :D protože jsem bílá jako stěna :D Měj se krásně :) Barča

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!