Makeup inspirovaný 90´ - krok za krokem

by - 16 září

Krásný večer vám všem,

90´léta jsou má oblíbená, hlavně z toho důvodu, že jsem v té době byla teenager a tak mám samozřejmě tu módu, hudbu atd. stále ještě v živé paměti. A i když jsem tenkrát nebyla do líčení takový blázen jako teď a vystačila jsem si s šedými stíny a černou tužkou, doufám, že můj upgrade a volná inspirace 90´ v dnešním videu se vám bude líbit. Schválně mi dejte vědět, jestli jste třeba podobný ročník jako já a z této éry si něco typického pamatujete :).


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
lak: Sally Hansen gel lak + Loreal pure reds Jlo red
 
použité produkty:
* Dermacol satin base http://www.dermacol.cz/
* Dermacol truffle makeup č. 2
* NYC smooth skin powder
* Sormé perfect touch concealer cool porcelain http://www.sormecosmetics.cz/
* Dermacol eye shadow base
* Milani Bella eyeshadow Ivory, Cappuccino, Mandarin http://www.milanicosmetics.eu/
* Astor Perfect stay  muse eyeliner
* Essence Lash base mascara
* Essence Lash princess mascara
* Benefit Dallas
* Astor blush peachy coral
* Sormé smearproof lipliner baby doll
* Dermacol longlasting lipstick č. 09
* Sleek lipstick Succumb
 
music:
Topher Mohr and Alex Elena - Sunflower
licence 3.0 youtube musice gallery

You May Also Like

20 komentářů

  1. Velice pěkné líčení :-)
    Style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem maličko mladší, takže si devadesátky pamatuju, ale z daleka jsem se ještě nemalovala :-) Styl se mi moc líbí :-)

    Hezký večer,
    http://skills-of-art.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. 90´ léta v tom nepoznávám, ale je to nádherné líčení, které sama používám téměř denně. Tento make-up na tobě vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja si pamatam viac druhu polovicu 90', moja prva spomienka na nejaku tu popkulturu tohto obdobia su Spice Girls, ktore som strasne pocuvala a identifikovala sa bud s Victoriou alebo so Sporty Spice (podla toho, aka zostava kamosiek sme sa zisli a spievali na playback :D)
    Inak moc pekne licenie na bezny den. 90' mi az tak nepripomina..ale ako vravim, uplne som to vtedy nesledovala:D Takto spatne ked zalovim v pamati, by som mozno sla viac do perlete. Nebola prave dnes uz gycova perlet hitom v 90'?
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  5. Ludka 79
    Spolužiačky nosili hnedú kontúrku a nič iné, dokonca ako kontúrku používali fixku.

    OdpovědětVymazat
  6. Peto, make up se Ti povedl moc, libi se mi tak moc, ze je to za me jeden z tvych nejlepsich:-)!!! Jsme stejne vekove stary, takze 90tky pamatuji dost dobre. Moje liceni se onehda skladalo jen z cerny tuzky, coz se diky Tvym uza tutorialum naprosto ale naprosto zmenilo, diky Ti!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Devadesátkový makeup je super pro teplé typy (což já jsem). Zejména barvy rtěnek. Akorát v současnosti jsou u nás v drogeriích k dostání spíš rtěnky červené, růžové, fialové a z těch teplých korálové, taupe, nude. Hnědou by člověk pohledal :(

    Myslím, že se ti tutorial povedl a dýchla z toho na mě trocha nostalgie. Jsem jen o fous mladší než ty. Potěšilo to, díky.

    OdpovědětVymazat
  8. Nepřišlo mi to nijak typické pro 90. léta, ale každopádně je to jako vždycky velice povedené líčení :) Takto se já líčím téměř každý den :)... jo a taky úžasný nehty, dokonalá barva ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peťo, devadesátky si pamatuju, jsem o něco mladší než ty, takže jsem se v devadesátkách ještě nelíčila ale make-up inspirovany touhle dobou bych si představovala jinak, promiň ale tvuj make-up mi tak nepřijde, třeba je to tím, že kamera zkreslí barvy, já osobně bych se nebála tmavší kontury rtu, která už je dnes pasé ale k této době patřila a spousta zahraničních blogerek už ji opět zařazuje do líčení, že by návrat jak říkáš? Schválně pokud budeš mít chvilku podívej se na tutorial od Sam C. - Pamela Anderson smokey eye make-up tutorial - přesně tak bych viděla devadesátkovy make-up. P.S. Krémy které pod make-upem žmolkují to bych se vážně vstekla :-) Nesnáším to. Měj se hezky. Deni.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, moc pěkný makeup :-) Jsi sympatická, zrovna minulý týden jsem si u tebe v galantérce kupovala deštník a jsem ráda, že jsi takhle fajn i ve skutečnosti. A dneska jsem zase jela autobusem s Mírou, jsem nevěděla že je řidič :-O Každopádně, vám fandím, protože jste milý lidé :-)))
    PS: Chtěla jsem se zeptat nebude nějaký návod na účes vhodný na podzim (vítr, déšť, vlhkost)? - aby i v tomhle počasí vypadaly vlasy super? Díky za odpověď a hezký den:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji za hezký komentář,ale obávám se, že tě budu muset zklamat. Žádnou galanterii nemám a Míra není řidičem autobusu :D, takže ani jednoho z nás jsi potkat na těchto místech nemohla, byla by to velká náhoda, že by nám byl někdo takto podobný,ale může se stát :). Jinak návod na účes zase určitě bude, nevím zda přímo proti větru a dešti, tam toho beztak moc nepomůže,ale bude :).

      Vymazat
    2. Vsadila bych boty, že to byl on (nastupovala jsem v Liberci - byl to dálkový) :-D a ta galantérka je v J.H. tak asi máte dvojníky ;-)

      Vymazat
  11. Mám ráda hlavně muziku z 90 let :)) Líčení mě v té době nezajímalo, ani nevím, jak se tenkrát líčilo, ale tobě to moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  12. tyhle kratší linky se mi líbí mnohem více než dlouhé ocásky a sama si je takto dělám :)

    OdpovědětVymazat
  13. Neviem z vlastnej skúsenosti posúdiť, či make- up 90-tky vystihol alebo nie, nakoľko som v tom čase chodila tak na prvý stupeň základnej školy a všetok make-up išiel ešte len tak okolo mňa, ale líčenie, ako také, sa mi páči a aj ti pristane :)

    OdpovědětVymazat
  14. :Ten cervenej lak, to je nadhera, presne takovou cervenou mam moc rada.

    OdpovědětVymazat
  15. To je krááááása! Taky jsem v tomhle období vyrůstala, stály se fronty na céčka, sbíraly se trolové a snad každý měl doma mončičáka :o) A já jsem měla i ty fosforové poníky, to jsem byla king! :)) Nechápu, jak si dokážeš vykreslit tak dokonalou linku, pořád to trénuju a pěkně se u toho vyvztekam. Líbí se mi ocásky, ale asi mam divnej tvar oka nebo co. Když ho udělam z koutku oka a otevřu ho, je prověšenej, když ho udělam dřív, musim ho vytahnout nahoru a je tam skoro pravý úhel a když ho chci jen krátkej jako ty ve videu, tak tam mam ohyb oka a vypadá to jako rozmazané. Když ho neudělam vůbec, je to oko divně "uzavřené"......Linky jsou fakt věda!

    OdpovědětVymazat
  16. Hudba 90. let OK, ale makeup už asi ne :-D Já hnědé odstíny rtěnek opravdu nemusím. Mám doma 2 rtěnko/balzámy od essence a nosím je minimálně. Spíše jen když potřebuju něco k tmavý očím. Ale oči se ti opravdu povedly :-) A kratší ocásek u linek ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peto, chtela bych se zeptat na makeup, ktery ve videu pouzivas, chtela bych si ho poridit, protoze potrebuji neco s vetsim krytim, ale nemuzu ho nikde na jejich eshopu najit. Je uz v prodeji? Popr. Jaky bys doporucila makeup s vyssim krytim. Dekuji Martina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!