Maybelline Colorama Bleached neons

by - 20 září

Krásný sobotní večer vám všem,

 
po dlouhé době opět lakovací post a tentokrát trochu s křížkem po funuse. Přiznám se vám, že jsem pro vás tyto laky nafotila, upravila jsem si fotky, přichystala je a nechala vše pěkně na kartě. No a u karty se mi ulomila jednoho dne pacička, já to neměla zazálohované a z karty Míra nakonec obnovil jen ty čtyři fotky, kde mám laky nalakované (což je ještě pořád ta dobrá varianta). Zbytek jsem tedy dofotila až dnes a právě proto přicházím až teď na podzim s neonovými laky na nehty. Nemusíte ale zoufat, protože tohle jsou tzv. vybělené neonky, které budou slušet rukám celoročně a přestože to byla limitka, v drogeriích je stále mají :).
Jak asi tušíte, neonové barvy a zvláště pak laky na nehty či rtěnky, mám moc ráda. Bohužel mám ale velmi bledou pleť a tak mi tyto odstíny příliš nesluší. Proto jsem byla velice ráda, když Maybelline přišla s touto řadou neonových laků šmrncnutých bílou. Asi namítnete, že takový odstín si může každý doma vyrobit sám, stačí smíchat klasickou neonku a bílou a máte pravdu! Jenže tady je to bez práce a to dokonce ve čtyřech krásných odstínech. Tomu jsem pochopitelně nemohla odolat, jelikož tyto odstíny naopak lichotí i pleti bledé, protože jsou mnohem jemnější a více pastelové. Já jsem si nejdříve pořídila 243 a 242 a nakonec jsem dokoupila i ty dva zbývající, za 40Kč jsem je tam nemohla nechat :).

Odstíny jsou to vskutku božské, avšak s kvalitou laků to zas takový hit není. Laky jsou baleny v klasické rovné lahvičce, kterou mají všechny Coloramy. Konzistence laku je tak akorát, ale za mě je spíše na té vodovější straně, která může způsobovat lehké problémy s krytím a to zvláště u odstínů 241 a 244. 243 a 242 kryjí bezvadně ve dvou vrstvách, i u těch dvou zbývajících budou stačit dvě, ale pokud dáte hodně tenké, budete možná muset přidat třetí pro plné krytí. S laky se lakuje bezproblémově, štěteček je klasicky velký, ale zploštělý, takže se lak hezky rozprostře po nehtu.

Práce s lakem, krytí a lakovací vlastnosti mi tedy připadají naprosto v pořádku a průměrné. Na štír se dostáváme u výdrže. Pokud nedáte podklad a hodně dobrý top coat, začnou se vám poměrně brzy odprýskávat. Já jsem dávala podlak i nadlak, takže mi laky, tehdy ještě na přírodních nehtech bez gel laku Sally Hansen, vydržely pět dní pěkné. Hodně z vás mi ale psalo, že se vám loupou příliš brzy.

Laky schnou polomatně a velmi rychle, spíše bych řekla až do takového saténového finishe, nejsou ultramatné, ale ani lesklé, prostě něco mezi, co mě až tak nezaujalo a i proto jsem dávala lesklý top coat. Obsah lahviček je 7ml.


241 je krásná světloučká meruňková, nejdříve se mi nezdála, ale pak jsem si ji hodně oblíbila.



242 je něco mezi svítivě růžovou a oranžovou říznuto bílou. Je to úžasná barva a z celé kolekce je asi nejzajímavější, i když se velmi špatně fotí.



243 je klasická zářivá růžová s podílem bílé, je překrásná a je to další můj favorit z celé kolekce.



244 je zářivá pastelově zelená, chvílemi až do hráškova. Zelená není zrovna barvou, kterou bych na nehtech ráda nosila a ani ji příliš často nevyvětrám, ovšem v pastelové variantě jsem si nechala říci.



Celkově se mi zdá, že je celá kolekce barevně povedená, ještě by to chtělo vychytat tu výdrž, ale jinak jsem velice spokojena. Kdo by toužil po výraznějším efektu, tak může přidat pod barevný lak vrstvu bílého, já mám ale na fotkách dvě vrstvy bez bílého podkladu. Celkově bych laky doporučila, pokud je berete jako trendové a počítáte s tím, že budete muset dříve odlakovat nebo nehet opravit :).
 
Jak se tyto barvičky líbí vám a máte doma nějakou?
 

You May Also Like

23 komentářů

  1. Ahojky, taky sem v létě neodolala a dva si koupila, ale sem teda dost zklamaná, protože výdrž je fakt mizerná... Většinou se mi hned druhý den začíná odlupovat...

    OdpovědětVymazat
  2. Ružový je aj tak najkrajší. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) mám od léta tu 242 a zelenou :) a barevně jsou fakt úžasné. Sama tyhle barvy miluju, ale moc je nenosím právě kvůli výdrži. Ale koupě fakt nelituju :) Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  4. Barvičky to jsou moc hezké, bohužel tento druh odstínu ke mě nesedí, volím raději něco málo výrazného, decentního, nemám totiž ani hezký tvar nehtů, prostě takové "paličky na buben", ale s tím nic nenadělám. Majda :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné barvičky, nejvíce se mi líbí ten růžový. Ale laků mám teď tolik, že si už další kupovat neplánuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Tie laky sú nádherné škoda že mám gelovky :( !!

    Inak máš moj obrovský obdiv, že takto krásne predstaviš každý jeden lak, pre mna odlakovanie a nalakovanie nechtov bolo najväčším peklom :D aj to je dôvod prečo mám gelovky

    OdpovědětVymazat
  7. Tento lak mě v drogerce hodně zaujal. Koupila jsem si odstín 241, krásná barva, těšila jsem se až si ho doma nalakuju. Lak mě zklamal na celý čáře. Dělal šmouhy a bublinky, výdrž hrozná. Stál asi 39 korun, tak jsem asi neměla čekat zázrak. Co mohu doporučit tak jsou laky od Astor perfect stay gel shine. Stojí asi 169 korun, ale vydrží na nehtech bez oprýskání týden. Zkoušela jsem ho mít 10 dní, jak je psáno na lahvičce. Ale to nevydržel :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna dneska jsem byla u nás v Příbrami v DM drogérii a měli všechny laky ve slevě za 19 Kč. Ale ne jen tyto vybledlé, ale měli tam tři regály laků Colorama:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ten ruzovoucky a je božský ale jak tak pozoruji tak další jsou taky pěkné
    Style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Asi si nějaký nakonec koupím, vypadají nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to jsou úpně úžasné barvy :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem teda v obchodě sehnala jen tu zelenou, ale hned jsem po ní hrábla, protože se mi strašně líbila :D Aby barva krásně vynikla, dám pod ní vždycky ještě jednu vrstvu obyčejného bílého laku a pak s nějakou průhledností nemám vůbec problém :)

    http://aberlovecoraline.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Já obecně laky colorama moc v lásce nemam, ale za 39,- nelze projít kolem stojanu bez povšimnutí :D Pár jich mam, ale na mých nehtech špatně kryjí i tmavé odstíny. Z téhle kolekce jsem si začátkem léta koupila odstín 242 a protože nehty nenalakové nenosím a mam velmi všímavého kamaráda, který mi tuhle barvu sakra hodně zkritizoval, už jsem ho na nehtech neměla :o) Ale ona na něj zase jednou řada přijde! Jinak díky za lakovací článek, už jsem začínala být smutná, že se tu dlouho nic neobjevilo. A po včerejším stresujicím večeru, kdy byl v baráku velký lov na mnou nenáviděné pavouky, dobrá vzpruha :o)

    OdpovědětVymazat
  14. Laky vypadají moc pěkně, nejvíc se mi líbí odstíny 242 a 243 :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  15. Další pěkný obrázek v záhlaví :).

    OdpovědětVymazat
  16. Jsou krásné, nejvíc se mi líbí ten meruňkový...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem si v drogérce nepřečetla pořádně název a až doma jsem zjistila, že to nejsou neonky, ale vybělený neonky :D, ale vypadají krásně a výdrř je fakt mizerná :/

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadají krásně, nejvíc se mi líbí růžový a meruňkový, ale už teď mám problém vybrat si z laků, co mám doma, takže jsem si zakázala kupovat další :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  19. S těmito laky jsem velmi spokojená, lak vydržel i u moře, déle než jsem čekala. cenově jsou velmi přijatelné. Minulý týden jsem narazila v DM na laky značky Maybelline, za 29kč. Tuto značku mám z laků nejraději.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peti, mám dotaz..jaký prosím používáš top coat? Stále sháním nějaký kvalitní díky kterému by mi laky vydržely déle, protože nevím, co s těma rukama dělám, ale i dražší laky se mi hned oprýskají :D Děkuji za odpověď.
    Kristina :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty barvicky jsou paradni! Me ovsem to potrebne caste prelakovavani barevnych laku hrozne stve, tak nosim jenom nude laky.

    OdpovědětVymazat
  22. mám tu růžovo-oranžovou... barva krásná,ale nanášela se hrozně a byla dlouho "gumovatá"... po naředění lepší, ale výdrž je otřesná

    OdpovědětVymazat
  23. Koupila jsme si ve výprodeji tu meruňkovou, zrovna dnes jsem lakovala a jsem nadšená, barva je úžasná .)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!