Novinky z našich drogeriií Essence a Catrice

by - 21 září

Krásnou neděli vám všem,

na podzim se to v našich drogeriích hemží novinkami u všech značek. Já jsem se dnes zaměřila na firmu Cosnova, která vyrábí Essence a Catrice a pár novinek jsem zakoupila. Na recenzi se tedy můžete těšit ve videu a vy mi dejte vědět, který z výrobků skončil ve vašem nákupním košíku.
 

* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
nehty: JLo red
rty: Essence Adorable matt! oči Milani bella eyeshadow
 
produkty, které ukazuji:
* Essence long lasting lipstick Adorable matt!, Oh so matt!, Nude love
* tužky gelové očni linky v tužce Blue lagoon a Black blaze
* Lash base mascara
* Lash princess mascara
* Catrice Velvet matt Vanillaty fair, Pink up girls, Jump up and brown, Al burgundy

You May Also Like

76 komentářů

  1. hezká reklama. Kolik od Cosnovy dostáváš, že jim pravidelně děláš reklamu?... Jo počkej, ty to vlastně tajíš a zapíráš viď? tak to jo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si neumíš představit jak dobře platí, z čeho myslíš, že rekonstruuji kuchyň?

      Vymazat
    2. Ty ťuldo :-) To snad není možný, jak málo o tom víš :-) Pokud Petra výrobky zakoupila, těžko dostane zaplaceno za recenzi... takhle se to nedělá :-)

      Vymazat
    3. No konečně jsi upřímná, Petro. To to trvalo, ale dočkali jsme se. Hurááá. :D

      Vymazat
    4. Kristi, to nemá cenu vysvětlovat, z takových rýpalů si člověk může dělat max. srandu ;). Bohužel tak daleko v ČR s blogováním zatím nejsme a já si všechny věci do jedné koupila v tomto videu, takže tak :).

      Vymazat
    5. Vzhledem k tomu, že v té firmě mám tetu, tak vím kdo jak komu a že platí, takže není problém to zjistit, tak se nám tu Petro nesnaž věšet bulíky na nos, že z těchto recenzí nemáš ani korunu ;)

      Vymazat
    6. Tak to bych moc ráda viděla, kolik mi platí. Můžeš mi ukázat nějaký doklad, kolik mi teda podle tebe zaplatili? Protože já jsem si vše koupila a mám od toho samozřejmě i účtenky, takže to mohu prokázat. Tak jsem zvědavá, zda to můžeš dokázat i ty a jestli platí někdo ostatním bloggerkám, to netuším,ale nevím o tom, že by někomu platili, jen myslím, že Mia u nich pracovala, takže tam bych to předpokládala,ale to nemá nic společného s blogem. Essence a Catrice dováží firma Mark Distri a že máš někde tetu :D, to je fajn vtip, to si může vymyslet každý. Napiš její jméno a ukaž mi tu fakturu, to jsem opravdu zvědavá :D! A taky by ses mohla podepsat, což, když máš takové zaručené informace. Počítám, že to zůstane bez odezvy jako vždy :).

      Vymazat
    7. Ano tetu tam mám, to jsou věci, viď? Jinak to co píšeš není pravda... Neříkám, že sis těchto pár kousků nekoupila, to klidně mohla, jen říkám, že s Cosnovou spolupracuješ a že od nich dostáváš zaplaceno i produkty zdarma, tyto třeba ne, to je mi fuk, jen se mi nelíbí, jak lžeš a tvrdíš, jak zaplaceno nedostáváš od nikoho, přitom máš tady plno bannerů, z kterých ti jde nemálo, na YT vyděláváš protože jsi přesáhla XXX odběratelů atd. Tak nám tu netvrď jak jsi děsně chudá a nemáš z ničeho ani korunu. Že máš nosánek nahoru jsem si zvykla, ale na ty lži fakt ne.

      Vymazat
    8. To bys musela schvalovat všechny komentáře, a ne jen ty, co se ti hodí do krámu. Pak by tu odezvy byly, Petro.

      Vymazat
    9. Já jsem schválila všechno, což je vidět, jinak by tu nebyly takové kydy. A je zajímavé, že tu zase spamuješ.


      A to,co píšu, pravda je, já jsem v životě nedostala zaplaceno za recenzi na nějakou kosmetiku. Ano, 2x za rok dostanu balíček od Essence,ale to není případ těchto věcí ve videu, ale zaplaceno jsem tedy nikdy nedostala a pochybuju, že někdo jiný ano. Mně by to samotnou by zajímalo, kolik a kterým bloggerkám tedy Essence podle tvé tety platí, jen nám to napiš, určitě jsme všichni zvědaví a připoj své jméno a jméno tety, at ti můžeme věřit. Já si to klidně ověřím.

      Vymazat
    10. Ted jsem si to teprve dočetla, tak ty máš asi tetu i u nás doma, že :D....že víš úplně všechno. Bannery se tu už rozebíraly, nebudu se opakovat, je mi fuk, co si myslíš a partnerský kanál na youtube má kdokdo,ale opravdu youtube neplatí podle toho,kolik má kdo odběratelů, achjo, to jsou zase zaručené zprávy koukám.....

      Vymazat
    11. Peťo, upřímně tě velmi obdivuju, že takové komentáře zvládáš! Asi sis už zvykla... Nic jiného ti asi ani nezbývá... To je hrozné, je fakt smutné, jak zákeřní, podlí a hlavně ZÁVISTIVÍ dnes lidi jsou. To ale vypovídá o tom, že ten dotyčný je jen a jen nešťastný.

      Vymazat
    12. Káťo, ono člověk časem otupí, jen si řikám, že jsem fakt pitomá, že se vždycky snažím s takovýma lidma normálně bavit a vysvětlit to :), protože to nemá stejně smysl. Já třeba nemám vůbec problém přiznat finance, už jsem o tom mluvila i ve videu, že kdo má partnerský kanál, tak něco od youtube dostane, ale vzhledem k tomu, že v ČR jsou ty platby 10x menší, na což nedávno vyšel článek na idnesu nebo kde to bylo, tak opravdu není co závidět, je to pár korun v porovnání s tím, kolik času a úsilí trvá videa připravit a kolik stojí technika.

      Vymazat
    13. Já bych se s tím nepárala, normálně bych takové bezduché komentáře mazala...protože ono to zkrátka nemá cenu je zveřejňovat a odpovídat na ně s tím, že si tu někdo vymýšlí nesmysly nebo píše nepodložené informace, za kterými si stojí...škoda času, energie i nervů :) A vůbec bych se necítila kvůli takovéto "cenzuře" špatně, protože takoví lidé o pravdu ani nestojí, jen se chtějí hádat a mít za každou cenu důvod k závisti.

      Vymazat
    14. Hele ty anonyme světovej, rejpat dovede každej bl..., co takhle něco vymyslet sama? Založit blog, vymýšlet recenze který lidi baví, nakupovat techniku, dávat dohromady videa, umístit je na internet, věnovat se tomu soustavně, ne jen nárazově, aby každý kdo na blog chodí věděl, že když se tam 3x týdně podívá, pokaždé najde něco nového.
      A pokud máš tetu v Cosnově určitě tvoje cesta k placeným recenzím bude snažší než Petry. Měla by jsi se toho chytit a být jejich VIP blogerka, když Petře asi závidíš snad i nos mezi očima podle urputně vnucujících příspěvků. Zamysli se nad tím, kolik prachů na tom trhneš jak moc to bude finančně výhodné, když máš takový konexe.
      Já zůstanu u Peti, nemám ty správný konexe a jsem ráda, že si můžu poslechnout tipy na kosmetiku a recenze na doslova Profi úrovni. A jestli za to Petra něco dostane, určitě to zase nacpe do nějaký další kosmetiky o který si zase ráda něco poslechnu. A vzkaž prosím tetě ať Cosnova platí Petře jako mourovatá aby těch recenzí mohlo být více a více. Zřejmě to může nějak ovlivnit, asi je nějaká šajba v Cosnově, když ví kolik za recenzi zaplatili a vytrubuje to do světa.
      Nebo ještě jinak - drž klapačku a nebuď závistivá
      40 Lenka

      Vymazat
    15. Ja si myslim, ze Peta by si rozhodne zaplatit zaslouzila. Nedokazu si ani predstavit, kolik casu a namahy stoji vest blog tehle kvality a s takovou frekvenci clanku a videi.
      Kdyz se nand tim ovsem zamyslim, kdyby platit blogerkam za recenze byla bezna praktika, pak bych ocekavala, ze po vyhre blogerky roku by Peta presla k vic high-end a drazsi kosmetice, ktera by ji asi zaplatila lepe.
      Bohuzel ale nemam nikde tetu, ktera by mi toto mohla potvrdit, nebo vyvratit :( :D
      Peto, dekuju :)

      Vymazat
    16. Rozdiel medzi blogerkami v zahranici a blogerkami na Slovensku a Cechach je ten, ze tie v zahranici sa vzajomne podporuju a tu sa vzajomne urazaju, kritizuju a podrazaju si nohy az je to nechutne. Taki a im podobni ludia sa znazia len uputat pozornost a evidentne sa im dari, pretoze ich v tom Petra podporujes chtiac ci nechtiac, schvalovanim takych komentarov a este aj ich komentovanim. Prosim ta, kazi to inym naladu a chut aj nieco pisat, aj aj sem chodit. Vladne tu neprijemna atmosfera, prosim ta neschvaluj komentare takymto podobne nedrz sa rady bad traffic is still a traffic. Ked nebudes schvalovat take komentare, tak ich to coskoro omrzi a my si tu mozme vymienat rady a normalne si pokecat bez toho aby nam tu niekto kazil den. Na blog clovek pride aby sa odreagoval a nie aby tu cital taketo nezmysly. Nenechaj sa odradit fandim ti. Dakujem S pozdravom Veronika

      Vymazat
    17. BeautyDiaryByEve, nooo, napsala jsi to moc pěkně. Možná i toto je řešením. Ach jo, dělá se mi z takových lidí fakt zle... Peťo, opravdu tě odivuju, že máš náladu točit další videa, když víš, že se na tebe dívají i takoví lidé... Já se na tvá videa hrozně ráda dívám a každý den checkuju, jestli jsi nepřidala nějaký článek či video. :-) Moc se těším na další články i videa. PS: Dnes jsem byla v drogérce a koupila jsem si ty skvělé stíny od Catrice + novou krááásnou tvářenku od essence Hello autumn + jsem si vzala ten lak, co máš na nehtech, tak jsem zvědavá. :-)

      Vymazat
    18. Já osobně bych také takové komentáře nepouštěla, i když jsem to také jednu dobu dělala, ale důvod je ten, že ano, ty víš, kde je pravda Peti, ale každý takový lživý a zavádějící komentář čte spousta lidí, kteří se prostě nechají nachytat a věří tomu. Já jsem blogovala dva a půl roku a v životě mi nikdo za recenzi nezaplatil. Nikdy. Nikdo a nikdy se to takto nedělá. ale to může vědět jen ten, kdo úspěšně bloguje, což slečna anonymní evidentně není. Fakt mazec, jak jsou lidi mystifikovaný a věří nereálným věcem.

      Vymazat
    19. Boha...:D Proč slečna taky nedělá blogerku, neinvestuje do ¨toho čas a SVÉ PENÍZE, když je tak zběhlá v tom, jak se na tom dá vydělat :D...psaním debilních komentářů ze závisti moc peněz nevydělá :/ :D...Nechápu. I kdyby za to blogerky zaplaceno dostaly, tak je mi to uplně jedno, protože rady, které mi dávají jsou k nezaplacení...A to nemluvím o tom, že zrovna Peťa do toho investuje spoustu energie a času. Ať si tyhle chytračky zkusí sednout před kameru a natočí a setříhají video, aby se na něj dalo koukat! (omlouvám se za případné gramatické chyby ale jsem fakt rozčílená)...::D

      Vymazat
    20. Nemilá anonymko, když už jsi tak informovaná od tety, co se tak podívat na YT a přečíst si tam základní informace o spoplatnění a podobně. U nás zatím za počet odběratelů neplatí a jen tak s tím nezačnou, ale jen za počet shlédnutí - přesněji za počet kliknutí na reklamu, což je velice nepřesná věc. Uklikne se jen málokdo, hodně lidí používá adblock, kterým reklamy vymaže. Krom toho YT vyplácí peníze až od určité částky, člověk musí mít živnostenský list, aby neměl problémy, ve videu se nesmí použít obsah třetích stran v podobě audiovizuálního materiálu a podobně. Jsem zvědavá co sem budeš psát až nahodí slibovaný TipJar pro pár drobných. To zas bude něco "jee, Petra má novou řasenku, to bylo ze spropitného?!". No nic, Peťo drž se, tohle nemá cenu a taky navrhuju na nějaký čas neschvalovat nepříjemné komentáře, i když je asi těžké odolat a neodpovídat na ty kraviny.

      Vymazat
    21. Máte pravdu, já to budu skutečně muset více třídit a prostě to neschvalovat a nazdar. Pak mně zase budou chodit po netu pomluvy, že neschvaluju negativní komentáře a pod, což už chodí ted, když to vůbec není pravda. Ale tohle už je fakt přespříliš, prostě mazat a nazdar, také nemám náladu donekonečna takové hlouposti a výmysly řešit.

      Vymazat
  2. Ahoj Péťo :) Zrovna z těchto novinek jsem vyzkoušela oční stíny Velvet matt 030 Jump Up And Brown a 050 Welcome To Greysland, jiné už jsem v drogerce bohužel nepotkala :( Stíny jsou fajn pigmentací i konzistencí. Ještě jsem zkoušela essence gelové tužky na oči a u nich jsem na rozpacích, Blue Lagoon je úžasná, ale Black Blaze je doslova příšerná - vůbec se to nedalo použít, lámala se a po vysunutí jsem zjistila, že v tom byly obrovské bubliny pravděpodobně z výroby, takže čtyři dny po koupi jsem ji vyhodila. Docela blbý na to, kolik jsem za tužku zaplatila. U essence si příště koupi asi hodně budu rozmýšlet... :/ Díky za dnešní video, přeji Ti krásný zbytek neděle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, možná to byl vadný kus a třeba u některých kusů kvalita pokulhává :/....každopádně Catrice je skvělá, já jsem si koupila čtyři odstíny,ale obávám se, že si skočím ještě pro ty další dva, až budu poblíž Rossmanna :).

      Vymazat
    2. Já budu dál prohledávat Rossmanny, abych ulovila ty zbylé čtyři :D

      Vymazat
  3. Nelíbí se mi na tobě ta přetažená konturka nebo rozpitá rtěnka, vypadáš pak trochu jako klaun. A ty žluté nehty zespoda vypadají nechutně. Oči máš nalíčené docela pěkně, až na ty úděsné umělé řasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti za inspiraci, jak trávit volný čas. Taky si najdu nějakou blogerku, kterou nenávidim a příští víkend si pokoukám.

      Vymazat
    2. njn, někdo má volný nedělní večer a jak lépe ho trávit, než hejty ;/

      Vymazat
  4. Koupila jsem si ty tužky na oči od Essence - mám taky tu tmavě šedou i tu petrolejovou a jsou fakt super, krásně měkký, výdrž taky super. Kupovala jsem je za 70 Kč. Chystám se ještě na ty stíny Catrice, líbí se mi ta vanilková a ta fialová, ale u nás je v Rossmannu nemají, tak musím počkat, až se k nim dostanu někde jinde:) Díky za další video, vždycky mi zpříjemní den:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, z novinek Essence mám řasenku Lash princess, rtěnku Oh so matt!, a tužku Black blaze. Jsem docela překvapená jak dobré produkty to jsou na to,že jde o levnou drogerku. Jediná výtka je k barvě rtěnky která by mohla být o fous tmavší. Ráda bych ti též touto cestou poděkovala za tvá videa, která jsou pro mě dobrým rádcem a inspirací, sice komentuji málo téměř vůbec, ale sleduji tě. Lenka Plocková

    OdpovědětVymazat
  6. Ta řasenka je skvělá, neodolala jsem roztomilému balení a jsem moc ráda, že ji mám :-) Jedna z nejlepších řasenek vůbec. A škoda, že nemáme u nás Catrice, ráda bych koukla na ty stíny, protože vypadají opravdu božsky!

    OdpovědětVymazat
  7. Peťulko, oči máš pěkně nalíčené, lak na nehty taky dobrý, ale ta pusa dneska ne, moc přetažené, výrazné, ubrat. Hezkou neděli. M. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Jinak video pěkné, nejvíc se mi líbí ty essence nude rtěnky :)

      Vymazat
    2. ja by som naopak povedala, že práve tu je Peťka nalíčená absolútne, ale absolútne dokonale, žiadne pretiahnutie fakt nevidím.... (alebo som slepá..? :P)

      Vymazat
    3. Jsem fanynka, ale souhlasím, ta pusa je dnes opravdu trochu "nepovedená", slušně řečeno jako klaun :-))

      Vymazat
    4. Anonymní 21:20- přetažení taky nevidím, spíš nedotažení v koutku. Jinak se mi celkové nalíčení moc líbí :)

      Vymazat
  8. Hrozně doufám, že bude v Česku limitka od essence Hello Autumn! :)

    http://smiling-emily.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pátek jsem ji už kupovala v Rossmannu na Praze 4 :)

      Vymazat
  9. Peťka, môžem sa opýtať,aký krém teraz používaš na pleť???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ted používám Keenwell H2O a oční Progresif od stejné značky, moc mi vyhovují,ale mám dost suchou plet a tyhle jsou takové hodně lepivé, na jinou než suchou plet to nebude :).

      Vymazat
  10. Já jsem rtěnková takže v košíku jsou nejdřív vždy rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, od Essence mám dvě tužky na oči. Nevím jestli jsou to zrovna novinky, ale určitě bych je chtěla doporučit protože jsem s nimi maximálně spokojená. Mají hezký odstín, příjemně se třpytí a hlavně vydrží celý den i noc (když se zapomenu unavená odlíčit). Mám odstíny 19 hot scorch což je odstín hnědý a 12 A have a green (zelený) pera jsou vysouvací a perfektně se s nimi manipuluje. Jinak slečna závist je mrcha tak že si z toho nic nedělej :) A ty řasy jsem ani nepoznala, že jsou umělý. Ještě jsem chtěla dodat že jsem si zakoupila řasenku od Avonu, kterou ted reklamují v televizi Big a daring volume mascara, Má na mě hodně tlustý kartáček, ale musím říct že se s ní líčí docela dobře a řasy hodně prodlouží a drží dlouho (dá mi hodně práce ji odlíčit). Jinak přeji hezký zbytek neděle a těším se na další video. :) Hana D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hanko, moc děkuji za další tipy, tužky od Essence mám moc ráda, přijde mi, že za tu cenu jsou většinou dobře pigmentované a drží, také ne všechny,ale tyhle gelové a vysouvací jsou fajn. Od Avonu mám supershock a je fakt dobrá, to musím uznat :). Hezký večer :).

      Vymazat
  12. Ahojky, já taky neodolala a rtěnka č. 15 mi říká paní :-) A absolutně nadšená jsem z "princeznovské" řasenky a jak říkáš, že balení je super, tak to byla první věc, kvůli které sem si řasenku koupila :-D pak sem ještě neodolala lakům z limitky, jeden mění barvu podle teploty a druhý mám zas imitaci povrchu kůže, z čehož teda tak odvařená nejsem, ale ty úúúúúchvatný barvy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jé tak to jsem ráda, mně u té řasenky taky zaujal obal, nemohla jsem si pomoct a nakonec je ještě fakt skvělá :D!

      Vymazat
  13. Moc ti to sluší, jako vždy :) na rýpalky/ly se vykašli, jsou to blbci, kteří nemají co dělat a závidí :) Nemají ani odvahu se podepsat :D :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Petro promin že se te ptam takle trapne ale nevíš co se stalo s karolinom z ploomfoolery jeji blog už není ani fb stranka a ja jsem asi zameškala nejaky oznam nebo neco jaa vím že to nema s člankem nic společneho ani s tvym blogem ale vím že se s Karolinou znate tak se ptat dekuju Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, to asi není dotaz přímo pro mě, ale myslím, že bychom to měli respektovat, já Káju chápu, ono je to blogování opravdu náročné a to nejen časově :). Co přesně se stalo, nevím.

      Vymazat
    2. Mockrát dekuju za odpoved važím si ji:) preju vše dobre v blogovaní a hlavne pevne nervy jak tak čtu ty komentare:)

      Vymazat
  15. Nejspíš poběžím pro ty stíny Catrice. Sice stíny moc nepoužívám, ale ten vanilkový, hnědý a možná i fialový chci :) Minimálně vanilku určitě, protože se to jeví jako ideální věc na líčení ve stylu "plesknout" na oko, trocha řasenky, tvářenku a sprint do školy :D

    OdpovědětVymazat
  16. omg aj keby jej platili, co koho do toho, venuje tomu tolko casu, Peta neodpovedaj na to ani

    inak ten nude najsvetlejsi ruz ma sklamal na totalku, je zle pigmentovany na perach, vytvara supinky, des, ostatne farby ok, kupila som si este love me a to je pekny odtien, len ta vydrz je fakt katastrofalne nizka, skoda :(

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj.
    Mohla bys mi poradit s tou řasenkou?
    Nějak to nechápu.Jak může řasenka prodlužovat řasy?
    Co se Tím přesně myslí?
    Já chápu jen to,že řasy jsou na konci trochu do bíla nejsou vidět a když je napatlám řasenkou tak jsou černý a jsou vidět,takže jsou jakoby prodloužený,to,ale přece dělá každá řasenka ne?!
    A co dělá ta co zahušťuje řasy?Ta je jen neslepuje?
    Jaká je definice řasenky prodlužující atd?
    Přijde mi to jako nesmysl.Nechápu co se Tím myslí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rekla bych to asi takhle - vsechno jsou to reklamni fraze. Prodlouzi nebo zahusti ti rasy opticky, nikoli doopravdy. Takze bud se ti na konecky ras nalepi rasenka (ano, to delaji vsechny), nebo ti par ras slepi a tim je "zhusti" (ano, to taky delaji vsechny). Takze ve vysledku si podle me zaplatis jen za to, jak moc se rasenka ukazuje v televizi. Uznavam, ze jsou lepsi a horsi rasenky (ale jen co se konzistence nebo treba kartacku tyce), ale ja pouzivam rasenku za par kacek od Miss Sporty - cernou se zlatym napisem a je to nejlepsi rasenka, kterou jsem kdy mela. A ze jsem jich taky vyzkousela hooodne. T.

      Vymazat
    2. no zas až taký nezmysel to nie je...predlžovacie riasenky napr obsahujú malé mikročiastočky podobné riasam, ktoré sa prichytia na konce rias a tým ich predĺžia...mne z takýchto nesmierne vyhovovala Astor Stimulong, zatiaľ najlepšia riasenka, akú som mala, aj moja kozmetička híkala, keď som s ňou prišla nalíčená (mám dosť dlhé vlastné riasy a táto ich ešte predĺžila, takže výsledok bol žmurkacia bábika :)) týmto nechcem robiť reklamu Astoru, naopak, na bežné nosenie používam radšej riasenky od Alverde, ktoré neobsahujú škodlivé konzervanty - moja prvá od nich bol totálny prepadák, takže som ju musela ísť vrátiť, ale táto druhá, čo mám, je skvelá, síce riasy len prirodzene nalíči, ale aspoň ma z nej neštípu oči :)

      Vymazat
    3. Možná si zkus nějakou řasenku koupit a uvidíš :D Měla jsem řasenky, u kterých to vypadá, že mám řasy delší. U jiné to spíš vypadá, že jich je víc. Mám ale pocit, že si spíš zas nějaký trapný rýpavý anonym.

      Vymazat
    4. Ahoj, řasenek je mnoho druhů a každá je trochu jiná, kartáčkem, složením, některé mají prodlužující vlákna. Mrkni se kdyžtak na video souboj řasenek, hodně jich tam porovnávám a je tam i dobře vidět rozdíl mezi jednotlivými řasenkami :). Rozhodně to hloupost není, barva ti řasy obalí, takže vypadají hustší a nabarví, takže jsou výraznější a pokud má ta vlákna, tak i podstatně delší :).

      Vymazat
  18. Opět vypadáš krásně :) Mám jen jeden dotaz mimo téma- Vždy když si dám řasenku tak se mi v průběhu 2 hodin začnou obtiskávat konečky řas na kůži jakoby u vnitřních koutků a vypadám pak hrozně..Dá se s tím něco udělat nebo mi nezbývá nic jiného než se hlídat a stírat? Používám řasenku od Astoru Seduction Codes N2..Děkuju případně za odpověď :) Přeju nádherné nadcházející podzimní dny všem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, moc děkuji, já bych doporučila malinko zapudrovat, pak se to tolik obtiskávat nemělo a pokud bude dál, tak zkusit jinou řasenku, třeba i voděodolnou :).

      Vymazat
  19. Jako vždycky ti to ve videu moc sluší :)... jinak mě asi nikdy nepřestanou překvapovat dementní anonymové, kteří se musí neustále hrabat ve finančních záležitostech blogerek. Divím se, že má někdo vůbec tu drzost se na něco takového zeptat, mě osobně přijde i mezi kamarády takové divné se bavit o tom, kolik má kdo výplatu atd.... natož to rozebírat někde na internetu. Obdivuji tě, že stále tak v klidu a celkem příjemně odpovídáš, já už bych je musela poslat do prdele :D... na tohle bych fakt neměla nervy.

    Jinak ty věci vypadají božsky, hlavně rtěnky ♥

    OdpovědětVymazat
  20. Peti jsi krásně nalíčená!:-) prosím tě co to máš za stíny? Přesně takové sháním:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťa to píše pod každým videem, co má na sobě, čím je nalíčená a jaký má lak :-) takže: oči Milani bella eyeshadow

      Rea

      Vymazat
    2. Děkuji, jsou to Milani Bella eyeshadow v odstínech z úterního videa :).

      Vymazat
    3. Děkuju:-) ja se tam vždycky dívám, ale tentokrát jsem to úplně přehlídla;-)

      Vymazat
  21. Z týchto noviniek nedám dopustiť na Catrice tiene Velvet Matt. Kvalitou i pigmentáciou tromfnú aj mnohé drahšie značky. Rovnako ma dostali gélové ceruzky na oči Essence, zatiaľ mám len jednu petrolejovú, ktorá je úžasná, no keby som nemala v zbierke iné, dokúpila by som si práve tieto.

    OdpovědětVymazat
  22. Pěkné video, díky Peťul. Od Essens mám zatím jen stíny. Řasenka vypadá dobře..

    OdpovědětVymazat
  23. Ty stíny od Catrice chci také vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Musím říct, že tahle videa už mě vůbec nebaví, protože se jdu radši do té drogerie podívat sama.
    Nenatočila bys raději nějaká pořádná videa - třeba udělat takový seriál - jak se nalíčit jako jarní typ, letní typ, zimní typ... :) Jasně že ty jsi letní typ to jsme slyšeli už asi 100x, všichni víme jak ráda mluvíš o sobě, ale bylo by fajn zpestření kdybys zkusila natočit nějaké netypické video. :) PS: pěkný odstín rtěnky i když by se mi k tomuhle looku líbily víc rozpuštěný vlasy. :) měj se.

    OdpovědětVymazat
  25. Ty rtěnky chci! Jen škoda, že do Brna to dorazí tak za sto let nejdřív :D

    OdpovědětVymazat
  26. Moc vám všem děkuji za komentáře a ohlasy :)!

    OdpovědětVymazat
  27. Ufff! Moc díky za super video!!! :D Pokaždé předem řeším recenze, hlavně ohledně make-upu. Tu řasenku od Essence jsem chtěla zkusit protože ji maj v akci s tužkou na oči, kterou používám. Dnes jsem si ji koupila a pak ten pocit "co když je náplň blbá, co když všude bude psané jaký je to šmejd". Díky za uklidnění :D Takže už se nemusím bát dát si ji na sebe aniž bych se pořád kontrolovala co udělá (moje 1. řasenka od Essence ;))) )

    DÍÍÍKY!!! :)

    Mej se hezky,
    Mia

    OdpovědětVymazat
  28. Petí, co ten rozjasňovač (krémový s pudrovým finishem). Stojí za koupi? :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, krásny článok :)
    Asi si tiež pôjdem po nejaké rúže, pretože tie 3 od essence ktoré mám si nemôžem vynachváliť :) dakujem za inšpiráciu :)
    Vessyy beauty

    OdpovědětVymazat
  30. Ježiš já ty rtěnky potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, prosím tě, máš na tomto videu umělé řasy? Předpokládám, že ano, proto bych se ráda zeptala, jaké konkrétně? Přijdou mi tak přirozené...krásné, opravdu. ;) Děkuji. :) Ps. V popisku to není, pokud jsem to tedy někde nepřehlédla...(jen kdyby zase chtěl někdo rýpat..) :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!