OOTD - black & red s Mírou

by - 15 září

Krásný dobrý večer vám všem,

protože už je docela pozdě a staří lidé (jako já) a malé děti už by měli jít spát, tak si dneska dáme jen outfitovou rychlovku. A upřímně, dneska jsem měla zase docela náročný den, zítra nás čekají zedníci a nahazování kuchyně, takže mi odpusťte případné chyby v textu a možná i to, že budu mlít trochu z cesty, neb jsem mírně vyšťavena :).
Dnes jsme se s Mírou úplně náhodou sladili do červenočerna a jelikož to byly takové opravdu běžné outfity, říkala jsem si proč je nenafotit, ať je tu také něco jiného než šaty (které mimochodem zbožňuji :). Nevím jak vy, ale čím více se blíží podzim, tím více začínám vytahovat košile a barevné kalhoty. Tyhle zářivě červené slimky jsem si kupovala asi před dvěma lety v CA a pořád se mi líbí, i když si v nich někdy připadám jako čáp. Obecně červené kalhoty jsou docela háklivé téma. Nikdy mi to tak nepřišlo, ale od více lidí jsem slyšela, že červené kalhoty jsou největší hrůza a děs. Tak by mě zajímalo, co na ně říkáte vy, zda byste je oblékli, či nikoliv. Košili jste už viděli v nákupech a musím říci, že to byl dobrý "kup", geometrický vzor se mi moc líbí. Křiváka, lodičky a kabelku již důvěrně znáte, některým z vás už kombinace těchto lodiček a této kabelky leze krkem, ale já když si něco oblíbím, nosím to pořád dokola a právě tato kabelka z HMka mi připadá skvělá, pro mě jeden z nákupů, které se mi nejvíce vyplatily. Celý outfit jsem se pokusila oživit výraznějšími náušnicemi, jak se mi to povedlo, nechám ale na vás :).
Míra v poslední době nosí červené tričko nebo košili všude, jednou jsem mu totiž řekla, že mu červená sluší a teď to v jeho skříni vypadá jako v aréně. Džíny jsou klasika z CA a boty jsou z Deichmanna a mně se na nich líbí právě ty kontrastní červené tkaničky :).
 
Raději se dnes nebudu snažit o žádný delší, nedej bože duchaplnější text, přeji vám sladké sny a dejte vědět, co na naše běžné outfity říkáte ;). 




lodičky - Deichmann
kalhoty - CA
košila - Dresslink
bunda a kabelka - HM
náušnice - Takko
 









boty - Deichmann
kalhoty - CA
tričko - New Yorker
 





You May Also Like

75 komentářů

  1. Zase Vám to oboum moc sluší! :) Jste úžasně sladění! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc Vám to sluší! Jedním slovem nádhera!.
    Moc krásný je, jak máš nevýraznou rtěnku, super!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Obojí vypadá super! :-) a také přeji dobrou noc, K.

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeee moc vám to sluší a jste krásně sladění. :) Tereza Pixie

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj milá Péťo, jako vždy perfektní outfity, které jsem navíc dneska spatřila naživo, protože jsem Vás s Mírou viděla v Praze na Můstku/ Václaváku a moc Vám to slušelo. :) Je pravdou, že díky kalhotám jsi v davu vyčnívala, ale dle mého soudu jen v dobrém slova smyslu :) Oba jste to tam krásně prosvítili, jen tak dál! Obdivuju, jak všechno zvládáš a stíháš, jsi skvělá!

    Nikča T.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne ste zladení, sluší vám to obom. Peti môžem sa ťa opýtať na rtěnku, nevšimla som si či uvádzaš názov ale tipnem si: :-) jedná sa o Reginu S1?

    OdpovědětVymazat
  7. Libi se mi Mirovy dziny a boty, akorát to triko vypada jako pyzamo ... :(

    Tvuj outfit super, ale ty nausnice mi k tomu nepasujou.

    Dobrou noc!

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem teď "ujetá" na tmavě modrou, červenou moc nemusím, ale máš to krásně sladěné a do těchto ponurých dnů je to super.. rozzáří to pěkně :-) takže za mě určitě ano

    OdpovědětVymazat
  9. Fotky nadhera. Co mate za fotak + objektiv, pls?
    Outfit je podla mna taky priemer. Nejak mi nepasuje kosielka, krivak a nausnicky :D Ale aspon je to nieco ine, ako bezne vidat na blogoch..aj to sa ceni :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám to oboum sluší :) zrovna nastupuju do Jindřicháče na vysokou, tak doufám, že tě někdy zahlédnu osobně! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jste krásně sladění, moc vám to oběma sluší :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Peti moc vám to s Mírou sluší, jste krásný pár! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Míra by mohl příště zvolit trochu výraznější líčení, ale jinak pěkné:D

    OdpovědětVymazat
  14. Super outfit a ruz, co je to za znacku a odtien prosim? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji a je to mix jumbo tuzky na oci Astor chic nude a Heidi rtenky Baby plus na to malicko lesku :).

      Vymazat
  15. wow, prázdná Panská :D

    OdpovědětVymazat
  16. Moc vám to sluší :) Jen otázka, proč se Míra někdy neusměje tak, že má zavřenou pusu? Slušelo by mu to víc a zajímalo by mě hlavně jak vypadá :D :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ach jo, chudák Míra. Totální podpantoflák nebo-li podstřevlíčkáč. Děláš z něj oblíkací panenku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mira si vybira obleceni sam a moc kecat si do toho nenecha, takze....

      Vymazat
    2. Ty bláho... Jedna fotka a takovej podrobnej odhad! :) slečna je asi jasnovidka... Já bych zase odhadla,že kdyby to Míru nebavilo a netěšilo,tak se nezůčastňuje s takovou invencí a nepomáhá s takovou snahou... Za mě uplně super,že jako chlap se zůčastňuje takové ,,ženské práce" a podporuje svoji ženu... Krásně to ladíte... I oblečení :)

      Vymazat
    3. Tohle snad muze napsat jen clovek co to v hlave nema srovanene!Kdyz se to Mirovi libi tak si to vezme!A peta to same kazdy mame svuj styl a kazdy jsme jiny nenavazejte se do Peri ze porad Miru kocuje!Radeji se podivejte na sebe asi by se Vam to nelibilo kdyby nekdo toto psal,rikal o vasem partnerovi!pokud se Vam to nelibi myslete si to v hlave nebo na to rovnou nereagujte!
      Peto moc Vam to slusi<3

      Vymazat
  18. Jste skvěle k sobě sladění :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Jeeeej mne sa to nesmierne páči. :) Všetko všetúčko, hlavne ako ste sa krásne zladili. :)

    OdpovědětVymazat
  20. S těmi kalhoty to mam podobně:) taky se na ně někdy necítím zda to nevypadá divně;)..ale myslím , že jde jen o pocit:) vypadá o dobře:) Ola

    OdpovědětVymazat
  21. Míra mě prostě baví:) červené džíny jsou prima, já mám zas růžové a hrozně mě baví

    OdpovědětVymazat
  22. To je taková nádhera, moc vám to oběma sluší! A ještě navíc v mém milovaném městě <3

    OdpovědětVymazat
  23. Já na sobě červenou barvu nemusím, ale vám oběma to sluší :)
    Můžu se zeptat, jakou máš rtěnku? Vypadá moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  24. obyčejně neobyčejně vám to sluší, obzvlášť u Míry oceňuju tem modelkovský (modelácký?) pohled, je vidět, že se učí rychle :D

    OdpovědětVymazat
  25. Nevidím jediny důvod proč by se nemohli červené kalhoty nosit, pokus jsou pěkně střižené. Sama je ráda nosím. Stejně jako jsem někde četla (možná skrz nějaký odkaz od Tebe?), že tělové silonky jsou nevkusné nebo co...jak může byt proboha nevkusný něco co není pořádně vidět? :D
    P.S.: Červená Mírovi opravdu sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Nahodou cervene kalhoty jsou super. Ja je shanela minuly rok - bohuzel bez uspechu :( vzdycky to byl nejaky divny strih. Za me palec nahoru ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc ti to sluší a nádhérné jednoduché líčení :) mohu se zeptat, odkud máš ty ponižtičky co máš v lodičkách? Já si je koupila v Gatu, ale nic to nevydrží, tak bych ráda nějaký typ :) Dobrou noc :)

    OdpovědětVymazat
  28. Peti, ja osobne si myslím, že konkrétne tieto červené nohavice sú parádne! Dokonca sa odvážim tvrdiť, že dosť lahodia tvojej postave a celkovo ti to náramne pristane! Ja také vlastniť, nosím ich furt!! Ja by som síce k tomuto outfitu možno siahla po iných náušniciach (ale ked si to tak vezmem, v konečnom dôsledku sa k nemu vlastne hodia), ale to je zase len môj názor :) S tvojím manželom, mimochodom je to veľký fešák, ste spolu krásne ladili. A mám chuť ti poriadne vynadať, vraj "staří lidé jako já" - ty si trubka :D ak ty si stará tak ja som Emmy Rossum a mám päťoktávový hlas... :D :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  29. Sluší vám to oběma, osobně mám červenou (ještě s černou a krémovou) nejraději, a nevidím nic špatného ani na kalhotách v takové barvě :) Sama mám jedny, a při mojí výšce (180 cm) a ještě k tomu oblých tvarů chápu, že na mě lidi můžou koukat trochu divně, resp. je člověk daleko víc na očích, což přitahuje i různé reakce. Na šedou myšku se tolik pozitivních/negativních reakcí samozřejmě nesnese, protože si jí nikdo nevšimne :) A ty si se svou postavou můžeš dovolit jakoukoliv barvu a délku oděvů, takže v tom nevidím nejmenší problém :D

    OdpovědětVymazat
  30. ta kabelka je fakt skvělá, a červené kalhoty mi přijdou úplně v pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peťka,
    ... zas a znova super outfit :) Veľmi sa mi to celé spolu páči :) Čo sa týka červených nohavíc, je pravda, že nie na všetkých postavách vyzerajú dobre. Veľmi ľahko z nich človek dokáže urobiť des a hrúzu, pokiaľ to nevie skombinovať/ nemá na to postavu, atď...na Tebe však vyzerajú veľmi vkusne :) Kabelku a topánočky pozorujem už na Tebe dlhšie, ale myslím si, že sa k tomuto outfitu dokonale hodia a stále mi prídu zaujímavé :) Neviem si k tomuto outfitu predstaviť niečo lepšie :)
    Myslím si, že náušničkami si ani tak neoživila outfit, ktorý je sám o sebe "živý", ale skôr tvár, kedže si zvolila takéto nahé líčenie :) To sa mi naozaj veľmi páči, že si k takémuto neprehliadnuteľnému žiarivému outfitu zvolila nahé líčenie v kombinácii s výraznými náušničkami. :)
    Čo sa týka manžela, tak takisto super :)
    Ivanka

    OdpovědětVymazat
  32. Peti, normálně nekomentuji, ale tohle se Vám povedlo. Míra vypadá opravdu hodně stylově - líbí se mi detail tkaniček a celkově na mě působí outfit chlapským dojmem :). O Tobě ani nemluvím, červená ti opravdu sedne :)

    OdpovědětVymazat
  33. Super!!! Cervene kalhoty krasne:) jsem urcite pro, sama mam a nosila jsem na jare a hodlam i na podzim, k cerne kosili a chlupatce:)

    OdpovědětVymazat
  34. Sluší vám to oběma a červené kalhoty ti sluší Péťo. Já osobně nosím růžové, lososové a světlé zelené a cítím se v nich dobře..

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. A vy dva jako jak to delate, ze mladnete??

    OdpovědětVymazat
  37. Mně červené kalhoty nikdy nějak strašné nepřišly, spíš se mi nelíbí, když má někdo kalhoty oranžové nebo růžové, a nedej boře v pastelových barvách :D.. nevím proč, ale spíš mi to sedí na vrchní část těla. Sluší vám to :)

    OdpovědětVymazat
  38. Obema moc slusi jen ta kosile se mi nelibi vzorem ale to je detail, jste krasny par a zavidim vám jak dokazete spolu i blogovat ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Červené kalhoty jsem nosívala,tuhle jsem je vytáhla,zkusila a zase uložila.Sice mi potěšilo,že mi stále jsou a dobře vypadají,ale už si na ulici na ně netroufám.Stáńa

    OdpovědětVymazat
  40. Peti tobě to sluší prostě vždy, ale musím velmi pochválit Míru, odvážná výrazná barva I zajímavé boty, moc vydařené :)

    OdpovědětVymazat
  41. Jé tak to je moc pěkné! Krásně jste oba sladění! Ta košile z Dresslinku je naprosto boží, miluju takovéhle vzory! :)
    W.

    OdpovědětVymazat
  42. mě červené kalhoty nevadí, a nahodou ti moc slušíí :)

    OdpovědětVymazat
  43. Vyzeráte perfektne !! :) Ja červené nohavice nosím veľmi rada! A ty si to s tou košeľou/blúzkou dala dokopy perfektne! :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  44. Opravdu hezké outfity. Líbí se mi, jak jste oba hezky sladění... :) ta košile je boží a i ty kalhoty ti sluší... ale co tobě nesluší, že? :)

    M.

    OdpovědětVymazat
  45. Oboum dvoum to moc sluší :) Skvělá kombinace. Taky jsem měla jednou červené kalhoty (už jsem z nich vyrostla :D) a teďka mám žluté a je to zase takový oživení
    VERU-LIFE

    OdpovědětVymazat
  46. Zaujaly mě ty krajkové ponožtičky v lodičkách, pěkné :))

    OdpovědětVymazat
  47. Za mě jsou červené kalhoty super a ráda bych si nějaké pořídila. Sluší vám to oběma. Deni.

    OdpovědětVymazat
  48. Je to super. Nečekala jsem, že se dá v běžných obchodních řetězcích nakoupit tak, že výsledek bude vypadat vyloženě luxusně. (Já takhle nakupovat ještě neumím :) což neznamená, že teda nakupuju v butiku :D )

    OdpovědětVymazat
  49. Ty Míry boty jsou fakt parádní :) Ty samozřejmě taky ale ty boty prostě boží :)) Právě tenhle styl obuvy ( jak pánů tak dam) zbožňuju.

    OdpovědětVymazat
  50. Super sladěno, ale ty "kriminální" fotky obličejů z blízka jsi tam teda dávat nemusela :-))

    OdpovědětVymazat
  51. Koupila jsem si červené kalhoty, vždy je oblékla před zrcadlem a hned dolů. Na jiných se mi moc líbí, ale fakt jsem se v nich necítila. Tak šly o dům dál.....

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj :) Outfity pěkné oba dva, sluší vám to. Jen bych si asi více představila rozpuštěné vlásky a trochu výraznější rtěnku Peti :) Ale zas chápu, že by už to mohlo vypadat přeplácaně nebo tak. A nebo to může být tím, že se mi obecně nude odstíny na rtech nelíbí :D

    OdpovědětVymazat
  53. Dokonale!Miluji cervenou!Peto jsi prekrasna

    OdpovědětVymazat
  54. Mira ma dokonalou plet i bez pudru:DHold chlapi...:-(se maj
    Moc vam to slusi miluji cervenou barvu

    OdpovědětVymazat
  55. Moc a moc se mi oba dva líbíte! Tvůj outfit je mi velmi blízký, takto se i já ráda oblékám. Až na ty lodičky tedy, na druhých se mi líbí, sama je nenosím, protože v tom prostě neumím chodit a po 15ti minutách mě bolí nohy :-) Červené džíny mi přijdou úplně v pohodě a ty jsi je skvěle zkombinovala s tou košilí, kde je také červená. Opravdu výborná kombinace, moc ti to sluší.
    U Míry mi přijde velice vtipná a hezká ta kombinace trička a tkaniček:-))) Super cit pro detail. To tričko jste kupovali někdy teď v NY? Musím se tam jít podívat a koupit nějaké manželovi. Sice ne v červené, to by mě hnal:-)

    OdpovědětVymazat
  56. Míra má krásné tkaničky!! Jinak červené či jinak barevné kalhoty rozhodně ano. Hodně se mi líbí kombinace s tou černou kabelkou. Vypadá to stylově.

    OdpovědětVymazat
  57. Nádherný pár. Míra má překrásné oči a úsměv. Červená barva se mi na vás líbí. Klidně si ty červené kalhoty můžeš dovolit, Petro. Na štíhlé postavě vypadají pěkně.

    OdpovědětVymazat
  58. Tohle teda jo! :) moc pekne outfity oba dva, je to hezky, nenasilne aldeny :). Na Mirovi je videt ze nejake to kilo shodil a moc mu to prospelo (pokud neshodil, tak vyborne zvoleny outfit, ktery mu lichoti). Tobe to taky velice slusi. Ty hodne nizky ponozky do lodicek jsou super napad, ja je nosim jen do VANSek, a do lodicek by me to nenapadlo, ackoli to musi zvysovat komfort jejich noseni o 100% :)
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  59. A nedívali se na vás lidi jak na blázny, co si i v dospělosti hrajou na dvojčátka? ?

    OdpovědětVymazat
  60. to je úžasný, jak jste vždycky dokonale sladění :) dneska každopádně velká pochvala Mírovi, moc mu to sluší!

    OdpovědětVymazat
  61. Jste krásný pár a moc vám to sluší :) Jája

    OdpovědětVymazat
  62. Vám to ale sluší! Jste hezky sladění... :) Kdepak se dá najít takový hezky oblečený fešák? :D

    OdpovědětVymazat
  63. Náhodou tobě ty červené kalhoty sluší a když je někdo umí sladit tak prostě proč ne? :) Akorát mi k tomu přijde trochu moc agresivní ten křivák a náušnice bych volila spíše do divadla, ale jinak se mi to líbí. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!