OOTD + FOTD black and grey + burgundy lips

by - 26 září

Krásný pátek všem,

 
dnes mám pro vás další dlouhatánský článek, který bude zahrnovat nejen můj, dalo by se říci, první opravdu podzimní outfit, ale také celé líčení a minirencenzi všech produktů.
Jak jistě víte, protože jsem vám to psala už nespočetněkrát, nejsem úplně fanynkou tmavých barev. Mám pocit, že v černé se utápím a jsem v ní příliš bledá, šedou mám ráda, ale pokud se vyloženě jedná o kombinaci černé a šedé, jako je tomu dnes, nosím ji opravdu spíše výjimečně. Musím ale přiznat, že čas od času si právě tuto kombinaci užiji. Navíc mi přijde, že vytvořit outfit právě z těchto barev je to nejjednodušší, protože jejich kombinací se nedá nic zkazit a skutečně to není vyšší dívčí :). Já jsem dnes zvolila kombinaci koženkové bundičky, delšího kardiganu, slim džín a netradičně vysokých kozaček. Právě s těmi bych chtěla začít. Okukovala jsem je již vloni v zimě a hrozně se mi líbily, ale pořád jsem si nebyla úplně jistá. Nakonec jsem ale moc ráda, že jsem si je pořídila a mám je dokonce i v krémové variantě, kterou také brzy uvidíte. Líbí se mi na nich hlavně to, že tím, jak jsou robustnější, dělají opravdu štíhlé a dlouhé nohy a jelikož mají klínek, tak se na nich i bezvadně chodí. Dobrovolně se přiznám, že jsem se nemohla dočkat, až je vyvětrám a i když bych normálně k dnešnímu outfitu zvolila spíše kotníčkové boty, tak jsem s radostí provětrala právě tento nový přírůstek do mého botníku.
Kardigany také zbožňuji už asi druhou nebo třetí zimu. Jsou opravdu praktické, můžete se do nich pěkně zachumlat a zabalit a vypadají bezvadně k džínám, sukni i legínám. Slimky a bundička asi není nic, co byste nepotkávali běžně na ulici, avšak na běhání po městě je to nejpohodlnější.
 
 
Co se týče líčení, i to jsem zvolila v klasických podzimní barvách. Odstíny hnědé a burgundy jsou pro mě na podzim absolutní must have! Navíc tohle líčení je maximálně jednoduché a rychlé a rozhodně vám mohu zaručit, že bude sedět všem modroočkám. Pokud byste snad měli strach, že burgundy bude vypadat na víčku uplakaně, oddělte ji neutrální černou linkou :).
 


kozačky - Choies (vel. 37 odpovídá)
džíny - Bershka
rolák - F&F
kardigan - BlackFive
bunda- BlackFive (xxs)
náhrdelník - ? dárek
kabelka - Persunmall
 










 
 
 Líčení:

Nejdříve jsem celou pleť sjednotila BB creamem, který nemá větší krytí, proto jsem ještě použila korektor na kruhy pod očima a....

...pleť přepudrovala tímto Dermacol wet and dry pudrem. Mám odstín číslo 1 a myslím, že na lehce krycí krémy či makeupy je fajn, protože vám vytvoří větší krytí a dá se vrstvit.


Na vystínování víčka jsem použila tyto tři stíny od Gabrielly Salvete. Světlý do vnitřního koutku a pod obočí, béžová na pohyblivé víčko a burgundy na spodní linku a do ohybu víčka. Vše jsem samozřejmě pořádně rozblendila, aby přechody byly pěkně jemné. Tyhle stíny jsou skvěle pigmentované, příliš nepráší a já jsem je dokonce použila i bez báze a bezvadně celý den držely.



Líčení očí jsem doladila novou řasenkou od She. Bohužel ji ale vůbec nemohu doporučit. Kartáček je příliš monstrozní, takže se s ním špatně pracuje a řasenka se hrozně obtiskává a opadává pod oči. Už chvíli po nalíčení jsem měla pod očima černé šmouhy a to s tím jinak problémy nemívám.


Poté jsem rty obtáhla konturkou. Naopak konturky Jordana jsou vyhlášené a já mohu jedině souhlasit. Jsou opravdu krémové, měkké, dobře pigmentované a hezky drží.


Celou plochu rtů jsem vyplnila rtěnkou Chilled brandy. Tato barva mě zaujala na první pohled. Je to krásná podzimní vínová, která v sobě má stříbrný shimmer. Rtěnky se shimmerem nemám vůbec ráda,ale tohle je vyjímka, která potvrzuje pravidlo. Na rtech vypadá božsky a opravdu dobře drží, protože je maličko sušší, než krémové rtěnky.
  
Tváře jsem pak jen poprášila trochou bronzeru. Tento od MUA není vůbec špatný, i když na pleti jde až do oranžovobronzova a tak je třeba s ním šetřit. Zlaté třpytivé proužky ale tvář zahřejí a prozáří a tak už ani nepotřebujete tvářenku nebo rozjasňovač. Pigmentace je střední a bronzer vůbec nepráší.

 
Lak na nehty jsem sice neladila přímo k outfitu,ale moc se mi k němu líbil. Lak je temně zelenošedý se stříbrnými třpytkami. Mám ho ze stránek Madam Glam a musím říci, že jsem překvapení tím, jak perfektně kryje. I přesto, že mám pod ním rudý gel lak, stačila jen jedna vrstva. Kdo by chtěl na stránkách nakupovat, použijte speciální slevový kod: YT10OFF pro 10% slevu. 
 
Dejte mi vědět, co říkáte na dnešní líčení a outfit a já vám přeji pohodový víkend! :)
 

You May Also Like

93 komentářů

  1. Takový už hodně podzimní outfit, to se mi líbí! :) Podobnou kabelku jsem měla, akorát se cvoky a byla černo-bílá a k ničemu se mi moc nehodila, protože byla taková "tvrdá", ale možná si pořídím hnědou. Je super tvarovaná :)) A hoodně hoodně mě zaujaly boty, šíleně se mi líbili už dávno, ale nikde jsem je nenašla bez podpatku, tak uvidím..

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Podzimní líčení a hlavně tmavší rtěnky ti moc sluší. Kardigany také miluji! Prochodím v nich celý podzim.
    www.denikzanetym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to dohromady skvěle, já bych takové boty neunosila, moc se mi nelíbí. Ale outfit i líčení máš hezky vyvážené a k tomu se ty boty fakt hodí ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, líčení super, outfit by byl taky, kdyby tedy nebylo té šílené napodobeniny jinak nádherných Givenchy bot. Tyhle čínské eshopy jsou podle mého vykradači slavných módních domů. Kabelka je taky kopie Céline, ale to by mi až tak nevadilo, jelikož se jí inspiruje snad každý druhý řetězec, boty jsou ale podle mého velký krok vedle.
    Bára

    OdpovědětVymazat
  5. No je to takové tamvší, jak píšeš, ale furt jsi víc barevná jak polovina naší republiky :D :D Líbí se mi ten kardigan a barva tvé rtěnky, ale nevím jestli se mi líbí ty kozačky :) Určitě jsou moc zajímavé, ale vážně bych takhle na první pohled neřekla, že je to kůže :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vše se mi moc líbí, jen teda boty ne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Boty se mi vůbec nelíbí, ale to je jen můj názor :) Naopak cardigan je úžasný :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  8. Ja neviem Peti ale toto mi pride cele take 'preplacane'. Co sa mi vobec na tebe nepaci je ze si kupujes fake-ove veci. Tieto topanky vid Givenchy a kabelka Celine. Ano, niekolko x to tu bolo rozoberane ale moj nazor je ze ako blogerka v podstate vsetkeho by si sa mohla zacat 'vzdelavat' aj v modnej sfere. Nie iba na cinskych strankach. Ja sice tiez nemam budget na stotisicove kusky ale rada si pozriem nove kolekcie, ako inspiraciu pretoze modne trendy vytvaraju prave tieto svetove znacky. V podstate ale kazdy jeden obchod, od Zary cez HMko sa tiez inspiruje a vytvara podobne kusky. Ale nie tak podobne ze si uplne identicke s tou hight znackou. Tak ako tieto čizmy ktore su mimochodom na trhu uz tusim aj 2roky. To je to iste ako keby si si kupila fakeove drahe tiene, makeup, maskaru. Verim ze sa konecne poucis lebo na tuto lacnu cinu sa neda pozerat a iba mi to kazi moj nazor na teba. Peace

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit s tou přeplácaností. Teď nechci, aby to vyznělo zle, ale nebylo by lepší si jednou za čas koupit jednu dražší a kvalitnější věc, než pět laciných a hlavně lacině vypadajících? Přijde mi, že doma toho oblečení už musíš mít strašně moc. Pořád se tu objevují nové a nové kousky. A přitom já bych třeba mnohem víc uvítala inspiraci, jak jednotlivé kousky kombinovat. Katka

      Vymazat
  9. Vypadá to celkově velice pohodlně a skvěle, moc ti to sluší. Ale za mě palec nahoru za botičky ty jsou opravdu TOP

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Peťka zdravím tě.
    Já mám takový dojem a pocit že jsi krásnější a v obličeji se mi zdáš taková " rozkvetlá "
    Čím ro asi bude ? :-) :-)
    Moc ti to sluší.
    Opatrujte se.
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  12. Těhotenství ti sluší. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratujujeme, tak konečně! Doufáme, že budešo celém průběhu referovat, tak jako mamalifestyle, pa
      Jana

      Vymazat
    2. Péťo promiň, ale nechtela bys tohle uvést na pravou míru? Uz jsem unavená z věcných debat o dětech, takze nevim, jestli to tu nekdo zase jen tak plácnul a nebo je to pravda....

      Vymazat
    3. A ted si vem, kdyz to unavujete tebe, jak moc to musi unvovat me. Ja opravdu nechapu, proc se nekteri chudaci bavi tim, ze tu spamuji s mym tehotenstvim. To se musis zeptat jich a take neverit kazdemu drbu na netu ;).

      Vymazat
    4. Peťo, čtenářky si myslí, že jsi těhotná, na základě těch fotek, kde se ti pod tričkem rýsuje pupík - vystouplý pupík je znakem těhotenství. Taky mě to napadlo, pak mi došlo, že je to tvůj piercing. A taky bys nezapnula ty kalhoty.
      Nezlob se na ně, že se na těhotenství ptají. Když je žena vdaná, ve vztahu spokojená, je jí přes třicet, tak se tak nějak všeobecně očekává, že přijde dítě. Navíc s postupujícím věkem ženy se zvyšuje riziko, že se dítě narodí ne zcela zdravé.
      Nicméně zcela chápu tvoji potřebu soukromí v tomto ohledu a jistě nemusíš komukoliv na netu vysvětlovat, jak toto s Mírou cítíte, zda je vám dobře jen spolu, chcete žít jeden pro druhého, zda prcka plánujete a on nepřichází, nebo to necháváte na později.
      Ono když tě čtenářky sledují denně, tak tě považují skoro za kamarádku, které vidí až do kuchyně (obrazně řečeno tedy, ale na instagramu i ta kuchyň v reálu byla:-)), tak jim asi přijde v pořádku se tě zeptat, zda plánujete děti.

      Vymazat
    5. Klárko, nezlob se, já to všechno sice chápu, ale pokud jeden člověk píše více podobně znějících komentářů ve stylu no konečně jsi těhotná atd, tak to asi nebude tím, že mě má rád a zajímá ho to,ale prostě chce vířit debaty a rýt. Myslím si, že jsem to tu už psala už tolikrát, že je opravdu otravné, když to lidé řeší pod každým druhým příspěvkem, tohle je téma na mimibazar a jak je vidět, už to otravuje i čtenáře a nejen mě ;).

      Vymazat
    6. Já mám také přes 30, sice 31, ale vůbec nemám potřebu mít děti. S přítelem se máme tak moc rádi, že si vystačíme sami. Nemusíme se otravovat s hlídáním, v noci se vyspíme a jsme tak spokojení. Ale určitě neodsuzuji ženské, které mají dítě hned po ukončení učňáku a rychle do třech let druhé, pak možná i třetí. Já jsem se rozhodla studovat a cestovat, takže se mi všechno posunulo o minimálně 5 let a nelituji ničeho. A díky tomu časovému posunu mám teď na děti střízlivější pohled. Jana

      Vymazat
  13. Všetko super, krásne len tie čižmy nie sú môj štýl. No ale ak sa v nich cítiš dobre, tak proti ním nemám nič. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Přeji hezký den, také se přidávám, že ty napodobeniny nic moc, i to, že je to už takové přeplácané. Líčení se však povedlo. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Cardigan je krásný, boty se mi nelíbí. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, vypadáš senzačně :) Moc se mi tato šedo-černá kombinace líbí a líčení vypadá taky krásně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, milá Péťo! Musím říct, že oblečení a make-up je jako vždy na jedničku, bohužel z bot už tak odvázaná nejsem.

    Čert vem, že je to kopie kozaček od Givenchy (zahraniční e-shopy velmi rády dělají přesné kopie oblečení, bot a kabelek od všech návrhářů a spousta lidí asi ani neví, že to "padělky" jsou, což chápu, ne každý má o takových věcech přehled). Problém je v tom, že ty boty se mi nelíbí ani v originálu, připadají mi tak trošku mimo.

    Hlavní je, že se v outfitu cítíš dobře, vypadáš jako vždy krásně a sympaticky! A za to určitě palec nahoru :)

    Líčení je jednoduché a moc fajn. Lak na nehty mám podobný od Rimmel, je to něco na způsob pískových laků (Star dust limitka), ale jde dolů asi nejhůř ze všech pískáčů, protože i po pečlivém odlakování třpytky na nehtech zůstávají.

    Účes s výraznou patkou je zajímavá změna, určitě to nos častěji ;)

    Btw: Oceňuji, jakou sis s článkem dala práci, je to vážně práce na úrovni.

    Přeji Ti krásný zbytek večera!

    Nikča T.

    OdpovědětVymazat
  18. Super outfit Peti, ten cardigan je skvělý. A křivák nemá chybu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  19. Outfit i líčení se mi líbí, akorát ty botky bych vyměnila za nějaké jinačí botky :))) Nějak mi to k sobě neladí :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Cely outfit sa mi velmi paci, cizmy vsak na niektorych fotkach vyzeraju umelo, alebo je to mozno len fotkou, neviem.
    No prekvapilo ma, ze ako blogerka mas uzatvorenu spolupracu CHOIES (dole uvedene), ktora zjavne predava fejky a robis im tu promo. A kozena bunda za 47$? To asi tazko bude koza. To je klamanie zakaznika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Choies ma uzavrenou spolupraci kazda ceska fashion blogerka a nikomu to nevadi, jen u me se to porad resi, nechapu.

      Vymazat
    2. Protoze ceska blogerska scena spi... Zadna blogerka nejde s kuzi na trh, cekaji, co udelas Ty, pockaji, jak to lide prijmou a pak udelaji tvou kopii s vyvarovanim se "chyb". Proste hra na dokonalost, ale blogovani je o tom, udavat smer, nebat se experimentovat. Proste nikdo jiny tady na to nema "koule".

      Vymazat
    3. Ja necitam kazdu cesku blogerku, chodim sem ku tebe, hlavne vsak kvoli kozmetike, takze v tomto prehlad nemam. My, tvoje citatelky, ta berieme skoro ako dobru kamosku. A mne keby kamoska odporucala bundu, ktora by mala byt kozena a nie je, tak by ma to nastvalo. A tiez keby mi odporucala fejky, bez toho aby to povedala. Citila by som sa hlupo, keby som to neskor zistila. Pretoze ja nechcem chodit vo fejkoch.
      Preto som napisala ten prispevok, nie rypat, ale ze sem rada chodim a toto sa mi nepaci a v mojich ociach ta to robi nedoverihodnou. Tolko moje vysvetlenie.

      Vymazat
    4. No ale aby som nebola len kriticka, kardigan je krasny, aj bunda, spolu uzasne, presne moj styl. Velmi pekny outfit, nevadi, ze tam nemas farby, ved je to jesenne, velmi sa ti hodi, ved nemusis byt stale ziarive farby. Aj licenie sa mi teraz viac paci, ked nie je take kriklave.

      Vymazat
  21. Krasna, vzdycky bych se za tebou otocila;-)

    OdpovědětVymazat
  22. outfit dneska sice není úplně můj šálek čaje, ale moc mě zaujal Wet&Dry pudr od Dermacolu - nikde jsem ho ale neviděla, je to nějaká novinka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kajo, je to pudr pouze pro eshop krasa.cz a mela by to byt novinka :)

      Vymazat
  23. Peťko, outfit super-já bych asi nezvolila kardigan společně s křivákem, ale jinak povedený outfit.
    Jo a vítej mezi nastávajícími maminkami ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prominte me uz se to nelibi jak do Peti se navazite a kdo pak se skryva pod Anonymem?!Kdyz uz pisete
      Jak by se Vam tohle cetlo?!spatne tak to nedelejte..

      Vymazat
  24. Je to už vidieť to tehotenstvo.

    OdpovědětVymazat
  25. Peti super outfit. Tu v Kodani bys zcela zapadla, mezi místní :-) Ale ty boty, ty se mi nelíbí ani trochu. Ovšem proti gustu...

    OdpovědětVymazat
  26. Ty boty jsou zajímávé, ale asi bych se neodvážila si je vzít.

    OdpovědětVymazat
  27. Liceni se mi libi. Obleceni o trochu min ale i tak ti to slusi.

    OdpovědětVymazat
  28. Outfit vyzerá pekne, len jedna otázka, nesmrdia tie čižmy Čínou? Minuly rok som jedny z Choies objednala za dosť peňazí, cez 100€ a neskutočný čínsky smrad, nerozumiem, ako si môžu toľko pýtať za niečo take, ty máš dokonca dvoje, ale ty si ich asi dostala za reklamu však?
    Ďakujem za odpoved, lucia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ja jsem je dostala v ramci spoluprace. To uz jsem zminovala mockrat, ze s nimi spolupracuji, je to uvedeno i dole. Mne smrdi novotou, nevim moc co si predstavit pod cinskym smradem.

      Vymazat
  29. Moc se mi líbí tvoje líčení a účes s tou patkou na stranu ti sedí skvěle! Vůbec mi přijde, že ty jsi typ na ofiny. Moc ti sluší.
    Oblečení už není můj šálek čaje, ty kozačky už vůbec ne.
    Také by si mi moc líbilo, kdyby jsi dělala různé kombinace oblečení, které už máš. To jsou pořád nové a nové kousky (to musíš mít šatnu snů doma že:-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko, dekuji, no ono je to tezke, kombinace take davam a kor ted na podzim a v zime jich bude vic, protoze na tahle obdobi toho nemam tolik. Jenze to se zase pak doctu, proc vam ukazuji to stejne, ze uz jste to videli :).

      Vymazat
    2. Nemyslím si, že by někomu vadilo, že ukazuješ starší kousky. Třeba Kája z Plum Foolery taky hodně kombinovala a nosila pořád věci, které miluje a ve kterých se cítila dobře a nikdo to nekritizoval. Většina čtenářek by to podle mě ocenila, protože ne všechny si kupujeme něco nového každý týden. Taky by se mi líbila rubrika jak se vhodně obléct na nějakou příležitost- svatbu, pohovor, do práce... Z některých komentářů ohledně tvého těhotenství je mi smutno. Už jsem tomu i chvíli věřila a měla za vás s Mírou radost. Možná kdyby se z toho pořád nedělala taková detektivka, tak by to některým anonymům zavřelo ústa. Sice jde o tvé soukromí, ale blog je věc veřejná, tak s tím asi trochu musíš počítat, že se tě někdo zeptá na podle mě docela normální otázku. Už tu zazněly i intimnější věci dle mého názoru. Třeba bys jednou pro vždy měla klid. Katka

      Vymazat
    3. Katko, to by ses divila, ze vadilo, pokazde, kdyz dam na blog neco, co uz jste videli, tak mi pristane x komentaru, ze to jste uz videli a proc to sem davam. Mam oblibenou kabelku z HM a pokazde, kdyz si ji vezmu, tak si vyslechnu at uz si koupim jinou, takze asi tak. Co se tyce tehotenstvi, ja vubec nepobiram, proc si nekteri lide mysli, ze maji v tomto smeru pravo na informace. Navic ja jsem to tu uz nekolikrat psala, tak koho to tak zajima, necht si to dohleda. To je cele o tom, ze ja vam k tomu proste nemam co rict, pprotoze to aktualne vubec neresim, tak co bych vam mela vypravet? A to, ze se na to porad nekdo pta je uz opravdu unavne. Opravdu nechapu, ze nekteri lide nemaji kouska empatie, jeste za ty debaty snad nakonec muzu ja, neuveritelne. A bohuzel kovbojku si z toho delate sami, ja o tom vubec nemluvim.

      Vymazat
    4. Vidíš, tak to by mě nenapadlo, že když si vezmeš oblíbenou kabelku z HM, někomu se to může nelíbit. Asi se holt nezavděčíš všem, ale myslím, že většina by kombinace uvítala, i podle komentářů, co čtu tady.
      Tak jsem to vůbec nemyslela, že bys za to mohla ty. Kromě anonymů je tu i skupina normálních čtenářek, co tě mají rády a taková otázka je naprosto přirozená. A nemyslím si, že je drzá. Máte s Mírou krásný vztah, jste dva krásní mladí milí lidé, tak je přirozené, že by vám to spousta lidí přálo. A pokud děti nechcete nebo chcete počkat, je to jen vaše svobodná volba a nevidím na tom nic špatného. Ale zároveň mi nepřijde jako drzost a neomalenost zeptat se někoho, zda plánuje rodinu. Trochu kovbojka to ovšem je, když zveřejníš komentáře, kde ti někdo gratuluje k těhotenství. Takové komentáře by se sem vůbec neměly dostat, akorát tím tu kovbojku povzbudíš. Dost ale o těhotenství, moc se těším na další podzimní kombinace! Katka

      Vymazat
    5. Katko, to já s tebou souhlasím, bohužel když nezveřejním, bývají anonymové ještě urputnější a pak to zase píší různě po diskuzích na netu, no tomu stejně nezabráním. Už jsem to psala, že asi budu muset být v cenzuře tvrdší. problém je v tom, že já to stejně číst musím a někdy je to už opravdu až nepříjemné, jistě mne chápeš :). Ale jinak jsem neskutečně vděčná, že ta skupina těch fajn a normálních čtenářek je určitě nejpočetnější a právě pro ty já blog dělám <3.

      Vymazat
    6. Buď tvrdší a hlavně vydrž. Ono to ty anonymy jednou přejít musí. A hlavně si ty komentáře neber osobně, člověk co napíše hnus, to nemá v hlavě v pořádku. Zbytečně to tu kazí atmosféru.

      Vymazat
  30. Mně se to zase moc líbí. Ostatně...jen málo z tvých outfitů se mi nepáčí :-)
    Sice tady bych si asi nevzala ty čižmy, nějak mě "tvarově" tahle bota neláká už od doby, co jsem v nich poprvý viděla Simonu Krainovou.

    Mám skoro stejnou kabelku (jen je víc "do matna" a se stříbrným kováním a zipem") a miluju jí. Nevím, co se komu nezdá, že je to fake. Fake by to byl, kdyby na ní někde bylo logo Céline.
    Však to by tvarově byla fake každá druhá kabelka, co je dostupná v obchodních řetězcích. Zrovna včera jsem viděla v C&A něco, co byl tvarově prostě lockit od LV. Kolik vidíme Almiček nebo Speedy se snad ani nemusím zmiňovat.
    Fake se mi příčí, ale za něj považuju něco, co si na tu značku hraje...ne to, že se někdo tou značkou inspiruje :)

    Ale k jádru pudla - u mojí (kabelce říkám Cecilka...když je to ta slavná Céline) Cecilky se mi jakoby vyrval ten jeden trak z vnějšku kabelky - tam jak je takový to "pouzdro" ze kterého je na přední straně ten popruh vyvedený. Nemáš představu, kde v JH by se to dalo nechat opravit?

    Děkuju moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adelko, priznam se, ze vubec netusim, kde by to opravili. Ale ve Stitneho ulici je velice sikovna obuvnice a i tam spravuje tasky atd co vim, je po prave strane smerem z Panske, tak to tam zkus. A jinak moc moc dekuji!

      Vymazat
  31. Já teda nevím, proč si myslíte, že je Peťa těhotná, mě spíš jako první napadlo, že má v pupíku piercing...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja to teda taky nechapu, ale nejspis to bude nejaky druh zabavy. Strida se to ve vlnach, bud jsem moc hubena nebo mam pretazene rty a nebo jsem tehotna :D.

      Vymazat
    2. Podla mňa, pretože to tak vyzerá tým piercingom v pupku :)

      Vymazat
  32. Jak sama píšeš, "běžný outift", který opravdu vidím kolem sebe pořád... Neurazí, nenadchne...

    OdpovědětVymazat
  33. Dobrý den :) Poradila byste mi prosím nějaký přípravek na vlasy(nechci prášky)? Opravdu hodně mi padají vlasy, mastí se mi, ale začínám mít strach, že budu za chvíli plešatá z toho, jak mi padají. Nevím si rady. Bavila jsem se o tom i s mamkou, ale té to příjde normální, ale mě ne (je to extrémě moc)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, ja bych moc rada,ale to se takhle neda rici. Skoro bych radila navstevu kozni, pokud padaji opravdu hodne, muze to mit spoustu pricin pocinaje hormony, konce nedostatkem nejakeho mineralu ci vitaminu.

      Vymazat
  34. Péťo, nádherný outfit, jak už jsem psala na IG. Hrozně moc se mi líbí ta kabelka :), vypadáš skvěle. Baví mne tento typ článků, kde ukážeš jak outfit, tak i líčení a novinky :-), pa

    OdpovědětVymazat
  35. Moc krásné líčení! :) Ta barva rtěnky je na podzim jak dělaná. :-) K outfitu, no, moc se mi nelíbí ty botky. Řekla bych, že ty se buď mega líbí a nebo vůbec nelíbí a nic mezi pro ně neexistuje. :-) Jinak je outfit ale moc hezky poskládáný, ostatně, jako vždy. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju moc a presne tak, take myslim, ze neni nic mezi :)

      Vymazat
    2. Je...prozření a cesta ke vkusu.

      Vymazat
  36. Podobnost tohoto outfitu s outfitem Mii z KISSBOOKU je čistě náhodná...:D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to hned napadlo, když jsem outfit Péti viděla, ale i blogerka se může inspirovat u jiné blogerky, ne? ..proč hned takové rýpavé komentáře ...

      Vymazat
    2. Ja Miu docela pravidelne a hlavne rada sleduji,ale ted fakt vubec nevim o cem je rec? :D

      Vymazat
    3. Tak jsem prosvihla posledni dva nebo tri prispevky, ted jsem to dohonila a porad nechapu v cem je problem, ja jsem si totiz nevsimla podobneho outfitu. Ale i kdyby to cernou a sedou nosi kazdy, takze tyhle poznamky fakt nechapu.

      Vymazat
  37. Pořád jsem přemýšlela, jak tahat takovýhle cípatý kardigan - všechny, co se mi líbily, byly docela tenký a já jsem praktik...takže jsem si říkala, že je to kus hadříku, který nevyužiji, protože v teplém dni v něm bude teplo, v zimě zima :D....ale ke křiváku to skvěle jde a vypadá suprově! děkuji za inspiraci

    OdpovědětVymazat
  38. Krásne fotky. Aj outfit. Podľa mňa ti aj takéto farby pristanú. Veľmi sa mi páči tiež kabelka. Nejaká podobnú by som chcela aj ja. Uvidím. Možno si doprajem na narodky :D.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  39. Petra tie cizmy fakt bozskeeeee. ... milujem nieco ineeee. ... chcem sa opytat predtym ako objednam, predsa len maju vysoku cenu, ako ste spokojna s kvalitou a niekto vyssie pisal, ze cizmy z choies "smrdeli cinou " .... vopred dakujem za info
    Makeup a lak na nechty. ... bomba! !! dakujem za tip
    Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, diky. Ja zatim tezko mohu soudit, melaa jsem je jednou na sobe, jsou pohodlne. Ale vysokou kvalitu bych necekala, za tu cenu si myslim uplne nestoji. Cinou jestli smrdi, to opravdu nevim, mne voni novotou jako kazde nove boty.

      Vymazat
  40. Sluší, až na ty kozačky. jsou děsný, ale proti gustu...... Míša

    OdpovědětVymazat
  41. Outfit se mi jako celek velmi líbí, je krásný a efektivní. To, že některé kousky oblečení jsou nekvalitní, napodobeniny originálů a především z Číny, víme. Každá z nás si musí udělat své stanovisko, jakou půjde cestou. Nejpalčivějším problémem není ani tak to, že to jsou napodobeniny, ale životní úroveň těch, kteří jsou v Číně zaměstnáni. Pro nás to jsou levné hadry, které párkrát poslouží, ale jejich nízká cena je na úkor platu dělníků v textilních fabrikách, kde pracují i děti za neskutečně tvrdých podmínek. Jedinou možností je nekupovat a nepodporovat tak jejich průmysl.

    Já už jsem to tu jednou psala ohledně fake kabelek, protože Petra je tak sledovanou blogerkou, kterou bezmezně obdivují mladé dívky, které nejsou schopny některé věci pochopit v záchvatu módního šílenství (to chci, to musím mít...) a podléhají mediální manipulaci. Petra tím pádem může hodně ovlivnit, záleží na tom, jaký postoj k těmto otázkám zaujme. Petra to samozřejmě nemůže vše spasit, ale hodně dívek by si z ní vzalo příklad, takže by mohla být dobrým módním vzorem i názorově (ctít značku, kvalitu a originalitu).

    To je téma k zamyšlení, ne k naštvání. Petro, svůj blog děláš skvěle a pečlivě, na tyto otázky možná nezbývá čas.

    Ještě jedna připomínka ke komentářům. Neskutečně drzé mi připadají komentáře od některých čitatelek, které zmiňují těhotenství. Je to trapné, ubohé, čiší z toho závist a vaše nuda, také rýpavost a snaha někomu ublížit. Také jsem měla kolem sebe v práci také plno slídilek, které obcházely mé blízké kolegyně, zda nejsem těhotná, když jsem se tajně vdala. Zvědavé drby prostě existují. Zlé a závistivé ženy také. Není nic jednoduššího než s tím počítat a bavit se tím, že jejich ubohé poznámky necháme bez povšimnutí, bez vyvracení, bez dokazování. To je naštve nejvíc.

    Petro, jsme i takové, co těhotenství bereme ryze za své soukromí, chráníme ho před ostatními a nechápeme nepřijatelné dotazy a poznámky tohoto typu. Hodně sil a radosti z módy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smazala jsem sloh...a jen napíšu: TLESKÁM, kultivovaný a pravdivý komentář.
      První a druhý odstavec podtrhuji!!!!!!!!!!!
      Gábi, moc hezké.

      Vymazat
    2. Gábino děkuji za pěkný komentář a konstruktivní kritiku!

      Vymazat
    3. Taky se mi nezdá vhodné rýt do toho, zda jsi těhotná, nebo ne. Na druhé straně se ale asi nesmíš tolik divit, že leckteré slečny zde to zajímá; podle mého názoru občas i tak dáváš své soukromí až příliš všanc, takže si Tvé čtenářky myslí, že budeš detailně rozebírat i svůj případný "jiný stav". Být Tebou, bych si své soukromí víc chránila, ve veřejné virtuální realitě se vlastně stáváš majetkem všech, ať se Ti to líbí, či ne.
      Zaznamenala jsem, že máte stříbrnou kočku a od ní kouřového kocourka. My máme doma na vsi víc koček a mezi nimi stříbrného a kouřového kocoura. Mně osobně je na Tobě nejsympatičtější právě to, že máš ráda kočky. Jana

      Vymazat
    4. Suhlasim so vsetkym, co si napisala :)

      Vymazat
  42. OMG! ten kardigan je naprosto božskej!!! A ta ofina ti takhle hrozně sekne ;-)

    OdpovědětVymazat
  43. já nevím, asi to nevidš, ale ty boty ti ABSOLUTNĚ nesedí!! viz detailní fotka vepředu - ty boty se naprosto hrůzným způspbem krčí, připadáš mi spíš jako někde z transformers.

    OdpovědětVymazat
  44. Dobrý den Petro, Váš blog sleduji pravidelně a moc se mi líbí, hlavně oceňuji objektivní recenze, to co říkáte si také myslíte. Tento outfit se mi líbí, více bez bundičky, s bundou mi přijde překombinovaný, boty jsou super, líčení jako vždy krásné.
    Některé komentáře jsou opravdu katastrofa, kašlete na ně, nemají vlastní životy. Držím Vám palce.
    Jana K.

    OdpovědětVymazat
  45. Moc ti to slusi!Ty kozacky jsou zajimave ale ke kabelcenladi na 100%

    OdpovědětVymazat
  46. Nehta fuuj, nepodala bych Ti ruku, promiň, ale vypadá to jakoby si z rubu nehtů měla špínu a bacily...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je v pohodě, já tobě taky ne :D

      Vymazat
    2. Tyjo Peto tys ji to nandala,je videt ze rejpalove si najdou na vsem neco hlavne aby hledali na sobe...
      A kdo je to pod anonymem?!

      Vymazat
  47. Podařený outfit, kabelka a botky super! Bronzer od Mua vypadá vzhledově úžasně:)

    OdpovědětVymazat
  48. Moc vám všem děkuji za ohlasy a komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  49. Peťi, máš to tady nádherný.Krásný fotky a zajímavé čtivo.

    Miroslav L. by FB

    OdpovědětVymazat
  50. Opravdu moc se mi líbí kardigan, vypadá tak pohodlně!! Méně už se mi líbí džíny, roláček je taková klasika, ale jde vadí mi, že se na něj lepší chlupy ze svetru, také mám takové svetry a neskutečně mě to vytáčí. Boty jsou ale moc špatné, nelíbí se mi ani originál Givenchy, ani tyto, nevím, možná v jiné kombinaci, ale ani google mi nenachází kombinace, které by se mi líbily :( Možná bych zkusila outfit v monochromatické černé, aby tak méně razily. Co se týče celkového dojmu z outfitu, už se mi některé tvé OOTD líbily více, působí to všechno tak nějak levně, nevím, jestli je to tou koženkovou budou, džínama nebo kabelkou. Umíš to i lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obecně (na nikom) se mi nelíbí jakkoli dírované / otrhané džíny nebo moc obtažené kalhoty, a to ani na tak štíhlých postavách, jako máš Ty (na ženách s nadváhou už je úplná hrůza), prostě mi to přijde tuze laciné, ať už by takové džíny či jiné kalhoty stály třeba tisíce. Osobně bych to na sebe nevzala, ani kdyby mi bylo třeba jen šestnáct.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!