OOTD - geometrické šaty + momentky ze zákulisí projektu Můj Astor

by - 13 září

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

dnešní outfitový článek bude opět ve znamení retro módy, takže předpokládám podobné reakce jako minulý týden, kdy se v komentářích objevovalo "fuj", "nechceš taky nosit něco z pravěku" a podobně :). Upřímně, pravěký outfit bych si někdy zkusila ráda a pokud bych tu možnost měla, klidně vám to na blog také nafotím :D, ale myslím, že je dost hloupé to srovnávat. Móda z minulého století se totiž stále vrací, tedy hlavně z 50, 60 a 70. let, ale i z kýčovitých 80´. Opakuje se to stále dokola, jen si vzpomeňte, kolikrát jsme už nosili zvonové kalhoty, minisukně a natupírované vlasy a kočičí linky se vrací snad každou druhou sezonu. Tudíž si myslím, že obléci si něco z této éry není módní prohřešek, jen je to prostě něco trochu jiného, než potkáváme na českých ulicích. Mně osobně se 50. a 60. léta líbila moc, i když chápu, že to není pro každého. Myslím si ale, že já jsem na tuto módu vyloženě typ a kdybych na ulicích viděla více takových outfitů, tak mě to vůbec nepohorší. 
Dnes jsem tedy oblékla šaty s geometrickým vzorem, na některých fotkách hází zajímavé optické klamy, ale ve skutečnosti je vzor bílý s tmavě modrou. Kolem výstřihu mají šaty světle růžovočervený límec a tato barva je použita i na knoflících a okolo kapes. Šedesátkové střihy se mi moc líbí, protože jsou velice pohodlné, také mám ráda tříčvrteční rukávy. Tyhle šaty mne nadchly u Áji, které je měla ve verzi se žlutou a moc jí slušely a na to konto jsem si pořídila tyto v červené :).
Co se týká účesu a líčení, tak to bylo dílo týmu Astor v rámci projektu Můj Astor, zatím vám nebudu říkat více, protože z celé akce uvidíte zítra vlog, ale přihlásit se může každá z vás a kromě proměny můžete vyhrát i kosmetiku na rok zdarma :). Bylo to ale báječné a já si dovolím alespoň pár momentek na rozjezd :). 

Přeji fajn víkend a napište mi, co říkáte na dnešní šaty ;).



šaty - Choies (musela jsem je zabrat a trochu zkrátit, i když jsem si brala S, byly mi hrozně velké)
lodičky - Deichmann
kabelka - Grosso
silonky - Fiore a bohužel jsem ráno v půl 5 potmě sáhla pro ty, které mají na boku vzorek, tak mi to odpusťte, není to naschvál a nemám žádnou kožní nemoc na noze :)
rtěnka - Astor Heidi Sexy red
makeup by Zdeněk Fencl










Pár backstage momentek :)

Líčilo se jak jinak bež Astorem :).... 

Před proměnou se Zdeňkem....

Nejdříve mi kadeřnice vyfoukala a natočila vlasy na nahřívací natáčky.

Pák následovala výživa pleti před líčením a samotné líčení.








Před proměnou...

...co dokáže makeup.

Pak následovala druhá fáze česání pořádného vytupírovaného polodrdolu :).


A jde se fotit.


You May Also Like

119 komentářů

  1. NÁDHERA! NÁDHERA! NÁDHERA! Peťo, jsi úplná kočka, všechny 3 šaty se mi moc líbí, nejvíc ty červený s puntíkama :) Namalovali a načesali Tě úžasně!
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Péťo, sleduji tě už nejakou dobu a jsi prostě užasná! :-)
    Strašně se mi líbí vzhledově ( né že bych byla na holky). Hezký usměv a tohle líčení ti fakt sluší a hlavně mě překvapuje že te líčil chlap. To vidím snad poprvé že chlap umí líčit. :-)
    Palec nahoru za tento super článek. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc a Zdeněk je opravdu profík, líčí hodně celebrit, třeba Helenu Vondráčkovou, Hanu Zagorovou atd

      Vymazat
  3. Moc ti to slušelo, krásné líčení i účes :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tenhle styl k tobě prostě sedne, závist :) Krásný účes, makeup jako Tereza Kerndlová a jsi prostě nádherná! Nejvíc se mi líbíš teda na té čtvrté fotce od spodu, tam bych tě nepoznala! <3

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné fotky :) Obzvlášť se mi líbí účesy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, ty růžovočervené šaty s bílými puntíky, mohu vědět, odkud jsou?? jsou naprosto boží, tenhle styl úplně zbožňuju a nevím, kde něco takového sehnat :/

    OdpovědětVymazat
  7. Ty žluté a červené s puntíky jsou nádherné a moc ti to sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. ty jsi kočka! Ty puntíkaté šaty jsou perfektní! ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ta poslední fotka ve žlutém je nejkrásnější, co jsem tady kdy viděla! Moc ti to sluší!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :-) poslední fotka je TOP! Úplná modelka... a prvně vidím,že Péťu někdo jiný krásně nalíčil a učesal.... bomba...jdu se přihlásit :-) :-) :-)

      Vymazat
  10. Podle mého je retro super :D Tedy u mě je to půl na půl, něco se mi líbí a něco ne. Jako například tady se mi první šaty vůbec nelíbí a ty z focení s Astorem jsou zase naopak boží! :D A make-up taky skvělý :) Člověk vždycky nestačí zírat, co s ním trocha patlátek udělá :D

    OdpovědětVymazat
  11. Peti,krásná jak vždycky :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Móda se sice možná vrací, ale stále je můj názor, že to vypadá strašně, zvlášť v tomhle století :) vlasy, šaty... Můj názor!

    A ty šaty bych ještě zmenšila, jde vidět, že to není tvoje velikost - je to sice trochu změna oproti tomu, že výjimečně nemáš něco, co je ti malé :-)

    A k focení, nalíčili tě pěkně, i vlasy vypadají nádherně na té momentce, kde ti je vyčesává, pak to podělali s tou retro hrůzou nahoře :D :D
    A MELky jsou otřesné, přidávám se ke komentářům na instagramu .....ty bych možná tak navlíkla před 20 lety svojí bárbíně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si také říkala, že to není moc dokonale upravené ty šaty, dělala to mamka, tak je asi ještě zanesu ke švadleně, aby to udělala lépe.

      Vymazat
    2. já bych je už nemešila, to je takový střih, nebude to pěkné, takhle to má být. Ale jen můj dobrý
      názor.

      Vymazat
    3. před 20 lety melky nebyly, ale ty už tedy taky dost pamatuješ, že jo............

      Vymazat
    4. Nikdo nemladne, ze se to nekomu nelibi, ok, ale komentare typu, ze nekdo neco pamatuje, jsou uplne mimo misu. Pokud je ti náct, tak za par let taky budes tricitka a budes neco pamatovat a snad budes mit i vice rozumu... Peta starne do krasy a s gracii...!

      Vymazat
    5. děvčata, vy ty komentáře asi píšete ožralé ne? :D

      před 20 lety melky nebyly? wooow :D a novinka - spadly dvojčata, omg :D

      a nevím, dle čeho soudíš ↑, že je mi náct ;)) když píšu "před 20 lety", asi mi náct nebude, :)))

      A že Peťka stárne s grácií, ehm... přijde mi, že se snaží "na stará kolena" (pardon :) co nejvíce omladit a dělá pro to všechno možné, je mi jasné, že za sebou nezačne tahat vozík na kolečkách a nosit zástěry na zahrádku, ale co tady někdy předvádí? šaty/sukně v délce, ve které se snad ani nedokáže ohnout, aniž by všichni kolemjdoucí za ní neměli výhled až do její **** ? nebo ten příšerný dres, co na sobě měla nedáno? to pardon... :D

      Vymazat
    6. Nesoudím, píšu "POKUD je ti náct" !!!!! A pokud používáš internet, tak si jistě umíš (doufám, že umíš) vygooglit historii bot Mel, nebo Melissa... Každý má svůj styl, včetně tebe, který se líbí, nebo nelíbí. Kritizovat umí každý, ale jen někdo umí psát kritiku inteligentně a bez trapného napadání, v dnešní době je to vzácné, koukám. Pokud se ti styl Petry nelíbí, nikdo ti přece nenařizuje, abys tento blog sledovala.... věnuj se vlastním věcem a měj radost z toho, co se tobě líbí a co tě baví...

      Vymazat
    7. Jinak sorry, ale ožralá budeš asi ty, ten komentář ze 14:40 byl souzen anonymu z 15:45, ne tobě (anonym 19:00)... díky!

      Vymazat
  13. Jůů, v těch žlutých šatech vypadáš náramně!

    OdpovědětVymazat
  14. Strašně ti to sluší, jak v tvých šatech, tak v těch při focení, makeup je dokonalý a přesně jak píšeš na začátku, ty jsi prostě typ na tyto šaty a celkově :) Krása!

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Páni! Mě se teda tyhle retro outfity strašně moc líbí a moc ráda se i tak oblékám. Jak říkáš, je to pohodlné a hezké. Osobně si myslím, že ženy v ČR by se mohly trochu víc odvázat :) Navíc ti to strašně moc sluší a tým od Astor tě perfektně nalíčil i načesal. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty poslední žluté šaty jsou úžasné, jinak krásné outfity a líčení

    OdpovědětVymazat
  17. Krása, myslím, že tohle je přesně styl, který ti padne!:)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty červené šaty s koženkovými rukavičkami jsou top! Strašně ti to sluší. Ty první šaty nejsou můj styl, takže je hodotit nebudu, jen mi přijde, že moc nelichotí tvé postavě - dělají tě silnější. A tady ti nějak odstávají na pravém rameni. Ale třeba byly jen špatně nasazené..Ale účes je k tomu skvěle stylový, taky bych si chtěla umět takhle s vlasama vyhrát, ale já mám problém si je jen natočit kulmou :)

    OdpovědětVymazat
  19. A ještě dodatek - ty červené puntíkované šaty ti strašně ale STRÁÁŠNĚ moc závidím!! :))

    OdpovědětVymazat
  20. Moc šikovný vizážista, tohle líčení ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Petro, jestli si myslíš, že jsi typ na šedesátky, tak musím nesouhlasit... Ty jsi totiž totálně typ na padesátky!!!! :-D Ta stylizace do pin-upky je prostě boží, ty šaty, ty vlasy... Ty vlasy!!! Fakt paráda :-) Jen mě trochu zaskočila kvalita líčení pana Fencla, to obočí trošku předimenzoval, ale pokud to bylo primárně za účelem focení, tak chápu. Jinak když se namaluješ ty a vyfotí tě Míra, tak nevypadáš tak zmalovaně :-) Přeju mnoho dalších úspěchů a spoluprací s kosmetickými značkami.
    Krásný víkend, Tereza561

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Terko, děkuji hrozně moc, já obecně můžu 50. i 60.,ale vlastně mám ráda i 70. zvonáče atd :). Jo, líčení bylo výrazné, ale byl to fotomakeup, tak to chtělo víc :). A moc děkuji za přání, toho si vážím a také přeji vše nej!

      Vymazat
  22. Petro, super! Vypadáš dokonale! Jedním slovem wow !

    OdpovědětVymazat
  23. Péťo , moc ti to sluší ! :) Já tedy osobně miluju tyhle retro šaty , makeup a hlavně puntíky . :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak jsem se zmohla jen na to "to je krásný", úplně se mi zatajil dech, ony jsou oboje šaty s puntíkem, ale ty t fakt oboje seknou, a ty melky se srdíčkem, nedivím se ti, že to byla láska na první pohled. Myslím, že sis péči Astoru užívala a tak to má být, moc ti to přeju, zasloužíš si to. Užívej si to, já bych si moc přála abys byla tváří Astoru a vídala jsem tě všude možně na plakátech, v reklamách, máš na to, to mi věř. Ty šaty s obloučkama červenejma ti taky moc seknou, jsi v nich kočka, prostě nádherná ženská!!! Tak a já se jdu dál kochat, je to krásnej pohled.

    OdpovědětVymazat
  25. Páni čím jsi starší, tím jsi krásnější

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kéž by, spíše čím dál, tím hezčí a čím blíž, tim je to horší :D a lepší už to nebude,no....

      Vymazat
  26. Ježiš, Ty jseš tak krásná! Říkám to furt, ale je to pravda čím dál tím víc.
    Síla make-upu je sice velká, ale v Tvém případě podtrhne jen krásné rysy a dobrou pleť:-)
    Vytvořili Ti ale super obočí a krásnou vlnku...

    OdpovědětVymazat
  27. Peto, krásný účes i líčeni a šaty bomba:-) jediné co mi přijde zvláštní je to obočí na koncich. A retro ti strašné slusi:-)

    OdpovědětVymazat
  28. Och, ty nádherné šaty na posledních dvou fotkách!!!! Ty červené jsou bomba. Ale moc ti sluší jak červená, tak žlutá.
    Šaty z Choies mě nezaujaly, obecně nemám ráda jakékoliv bryndáčky a volánky nad prsy a ten límec je ušitý tak, že na první pohled v tom zase vidím hadříky, co se dávají miminkům, co se učí jíst ze lžičky....měli jsme podobný:-)
    Účes i líčení moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky Peťko,
    to, že se mi vůbec nelíbila košile z videa lovely top ten přece neznamená, že nemám ráda retro - toť k prvnímu odstavci tohoto postu.
    Moc se mi líbí účes i všechny šaty, akorát u těch prvních na mě působí rušivě ta vlna v oblasti prsou.... Jinak parádička!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, já nějak nevím na co reaguješ, asi sis to vzala moc osobně ;), v tom odstavci není nic adresovaného přímo tobě :). A děkuju moc!

      Vymazat
  30. Wau....Luxus Peti :-) Úžasné vlasy, nádherné líčení a krásné oblečení. Moc se mi líbí, že se snažíš vybočovat z řady a motivovat ženy k výraznějším a nápaditějším outfitům:-) Kéž by si to více lidí vzalo k srdci a nekritizovalo tuto odlišonost, ale spíš si s z ní vzalo poučení....Za mě jednička veliká!

    OdpovědětVymazat
  31. Nádhera moc krásne opravdu vše dokonalé.

    OdpovědětVymazat
  32. Obyčejně jsem dost kritická, ale tady není žádný důvod. Palec nahoru. Krása. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, clanek je uplne super.. A ty posledni fotky? Opravdu ti to sekne a tenhle styl je tvuj. Akorat ty tvoje saty se mi zdaji, ze ti moc nejdou..a to hlavne v ramenou. Je to videt na kazde fotce, ze ti to odstava z ramene. Mej se hezky :-):-[

    OdpovědětVymazat
  34. Mně by se ty tvoje šaty líbily víc, kdyby byl ten vrchní díl zakončen rovně a ne do vlnovky.
    Šaty z focení jsou oboje krásné a moc ti to sluší. :-)


    Mouni

    OdpovědětVymazat
  35. moc ti to slušíí :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Úžasné! A přesně jak jsi napsala, jsi vyloženě typ na tuto modu a neskutečně ti to sluší! )

    OdpovědětVymazat
  37. Proti retru vůbec nic, ale ty opravdu nevidíš, že ani po úpravě ti ty šaty prostě nesedí? ;) Zvlášť na tom odstávajícím límci je to vidět, na každé fotce. Ještě bych to přešila, nebo nenosila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, na těch fotkách jsem si toho také všimla, ještě je zanesu ke švadleně.

      Vymazat
    2. A jak víš, že ty šaty jsou po úpravě, ať koukám, jak koukám, tak to na nich napsané není, a řekla bych že sedí velice pěkně. Já žádný odstávající límec nevidím.

      Vymazat
    3. Protoze to pise v popisku??vem si brejle

      Vymazat
    4. hahaha, já věděla, že se chytneš.....

      Vymazat
    5. anonym 15:13 a 19:59: Mami, prosim te znovu, neprovokuj tu, nepis komentare hanici Miru a kdyz mi budes neco chtit, tak mi to snad muzes rict nebo napsat na mail, me uz tohle vazne nebavi, uz jsem ti to rikala stokrat, dekuji za pochopeni. To plati i u clanku s Heidi, jsi hodna, ze mi chces komentovat,ale ocenila bych, kdyby jsi to nedelala. Proste ty saty mi v nekterych detailech nesedi, je to tak, tak se nemusis urazet a hloupe tu reagovat.

      Vymazat
    6. To pise tvoje mama?

      Vymazat
    7. Bohužel ano a píše hlavně i komentáře urážející Míru, trvá to již několik měsíců a přišla jsem na to náhodou, ačkoliv jsem si s ní o tom několikrát promluvila a prosila jí, at to nedělá, že mi to velmi ubližuje, zdá se, že to pochopit nechce. Je mi to líto a nechtěla jsem to sem vůbec tahat, stydím se za to jednání a že mi lže do očí, ale zdá se, že nemám jinou možnost, než to přiznat po skoro roce téhle "kyberšikany" veřejně, jinak se asi za nos nechytí, ale obávám se i tak, že je to marné. Možná kvůli ní budu muset anonymy bloknout, protože mi opravdu moc ubližuje a je mi líto, že něco tolikrát tak hnusného píše moje vlastní máma :(, které by moje pohoda měla ležet na srdci nejvíce, kor když si kolikrát přečte, co mi sem lidé napíší. Ona nepíše nic hnusného na mě, naopak mě až nepřirozeně chválí, ale vždy jen jedním komentářem pod článkem, ale když jí někdo odporuje, tak se začne hádat, kazí atmosféru a osočuje ostatní, i když tu pravdu evidentně nemá. Zvláště pokud se někdo zastane Míry proti ní. Dokonce ho i nařkla z toho, že jí pod anonymy odpovídá on, což není pravda, to už tu také někdo psal, že něco píši jako anonym. Ale já i Míra jsem na svých počítačích i telefonech pořád přihlášeni pod svým profilem, neodhlašuji se a právě po té kauze, kdy se za mě nějaký anonym na asku vydával, jsem i uveřejňovala seznam platforem, na kterých jsem a profilů, pod kterými píši, což je Petralovelyhair a Petra Lovelyhair (pod tím nepříspívám,ale založil se mi automaticky, když se youtube propojovalo s google plus) na googlu, youtube, bloggeru, žádný jiný nemám a nikdy nikam pod jiným profilem nepíši, ani sem, ani nikam jinam, to nemám opravdu zapotřebí a nemám ani na to čas, sotva stíhám odpovídat vám :). Je mi to opravdu hloupé a omlouvám se všem, že jsem musela reagovat veřejně a že to čtete, ale moc si přeji, aby jí to došlo a aby to konečně skončilo.

      Vymazat
    8. Tak to mi je lito, to bych nerekla, ze tvoje mama tohle dela :( me by to asi docela nasralo, proto pochopim, kdyz zrusis anonymy. Nechapu, proc jsou lide tak hnusni, ty mi prijdes jako skvely clovek. Mrzi me, ze tyhle sracky musis cist a kdyz to pise nekdo z rodiny, tak to zamrzi vic, nez kdyby to psal nekdo cizi :( hezky den Peti

      Vymazat
    9. :((( to ji Mira tak lezi v zaludku nebo proc to dela? ja nechci byt hnusna, ale tohle desne ubohy a trapny, kor od mamy, ktera by mela byt s tebou a mela by respektovat jak tebe, tak i Miru.

      Vymazat
    10. No tak to je teda sila Peti .. to bych do ni nerekla

      Vymazat
    11. Tak to mě mrzí, na jednu stranu se mi líbí, že si maminka nenechá srát na hlavu a dokáže se do toho pořádně opřít, ale když nemá pravdu, tak by měla ustoupit. Od anonymů vám může být nadávání na Míru, tebe, blog, cokoliv.. jedno a člověk si to nebere k srdci, ale takhle :/. No snad se to co nejdřív vyřeší. Taky by mi to bylo blbé, to řešit takhle veřejně, ale ono to asi opravdu jinak nepůjde. Pro zrušení anonymů bych byla, člověk je přece jen schopný, pokud o to opravdu stojí, založit si účet za 5 minut. Držím pěsti.

      Vymazat
    12. Diky moc za podporu, mne je opravdu neskutecne trapne to resit, nemohu za nikoho mluvit,ale ano, Mira ji v zaludku lezi, ostatne to pro me neni novinka, lezel ji v zaludku vzdy kazdy muj partner, takze v tomto smeru to nebylo nikdy jednoduche. Nevim, zda je to nudou v duchodu nebo je proste moc sama a nema jinou zabavu, snazila jsem se to resit,ale bohuzel vzdy to zaclo za chvili nanovo, zvlaste pokazde, kdyz Mira napsal clanek :(. Ja doufam, i kdyz je to pro me hrozny, ze kdyz si to precte takhle, ze se alespon trochu zastydi a konecne toho necha,ale jak to tak znam, tak pochybuji, uz ji domlouvalo vice lidi :/. No nic, to sem nepatri, proste z me strany posledni pokus.

      Vymazat
    13. Mne sa naopak páči aká si otvorená. Akoby som videla svoju mamu. Hádam sa to vyrieši, držím palce :) mňa moja mama doslova vydedila ..:)

      Vymazat
    14. Peťo, tohle je šílený. Nedá se bloknout přispívání z určité IP adresy? Nechceš si zkusit zavést styl komentářů od platformy disqus.com? Už jsem to viděla na více blozích, můžeš tam pak zakázat konkrétní IP adresu. Nebo ty hejty od mámy nezveřejňuj a ono ji to přestane bavit.

      Vymazat
    15. coze Peti? :-O tak to jsem v šoku a mrzí mě to, obzvlášť teda obdivuju tvojí odvahu to sem napsat, ale trochu mě to vyděsilo, to není moc normální chování, nenapadlo tě třeba blog... zrušit? asi ne, ale třeba to tvojí máme ubližuje, že se takhle vystavuješ na internetu, má o tebe strach, hlavně když vidí, co tady někteří píší. Udělala bys to pro její zdraví, dušení pohodu, chápeš? Jestli tohle není zárodek nějaké psychické nemoci, promin, že to takhle píšu, ale po přečtení tvého komentáře? 'Pokud s ní je opravdu něco v nepořádku, na tvém místě bych neváhala ani vteřinu a zrušila to tady všechno, strávila s mámou nějaký kvalitní čas a popovídala si o tom.. Protože jste spolu (alespon ve videích) měly úžasný vztah. Ale jestli v tom pokračuješ jenom pro spolupráci s firmami, věci zadarmo nebo pro peníze a ničí to tvou vlastní rodinu, to je mi líto TEBE :/

      Vymazat
    16. Maminkám, které milují své dcery a jsou na ně hodně fixované, se žádný potenciální partner nelíbí. Jen těžce se smiřují s tím, že dceru ztrácejí ze své "absolutní" oddanosti a péče.
      Rozumím ti. Mé mamce také nebyl žádný dost dobrý, i přesto, že těm mužům nebylo co vytknout.. Časem se to urovná. Když se stanou maminky babičkami, dostanou nové, důležitější poslání a vše se uklidní v harmonii.

      Vymazat
    17. Ahoj Peto strasne me to mrzi!Kazda mama by mela podporit sve dite co dela a co se mu libi:-)Nechtela jsem tomu verit,ale asi to tak bohuzel je!V okoli mas velkou podporu a ja ti verim:-)musis si asi hodne prozivat:-(Mira je super chlap a kdyz lidi hatujou ze se k sobe nehodite atd...at se stidi ano je ro jejich nazornale to ze se s Mirou milujete neznamena ze jste strasny nahodou jste uzasny
      Mam te rada

      Vymazat
    18. Dekuji moc vsem za podporu! Jinak jak tu nekdo psal, tak blog mi tedy rodinu opravdu nenici, naopak me v tom okoli podporuje, mne osobne v tom podporovala prave i mama, takze tim to opravdu neni, spise jde o to, ze anonymne si holt clovek dovoli vse, kdyz si mysli, ze ostatni nevi kdo to pise a vyventiluje si frustrace. Coz je tady na blogu obecne pripad vice lidi, ze :).

      Vymazat
    19. Vubec nerozumim tomu, proc bys mela kvuli tomu rusit blog. Ano, mrzelo by me to, s mamou bych asi nemluvila, ale jsi dospela a jak muze vubec nekoho napadnout, ze tvoje mama bude proti tobe a ty sklopis usi a radsi utnes blog? Kdyby vam, co pisete, at to Petra zrusi, rekla matka, ze mate nevhodneho partnera, vymenily byste ho, i kdybyste samy byly presvedceny, ze nema pravdu? Podle me je nezbytne se v urcitym veku od rodicu trhnout a zkratka si nenechat do niceho kecat, uz tuplem ne do vyberu partnera a do MYHO blogu na internetu. Kor kdyz ma Petra takovej uspech. Za me rozhodne nerusit, co bych pak delala na netu, kdyby nebylo tvejch videi! Drzim palce, at se to vyresi ku prospechu vsech stran. Sama dobre vim, jaky to je, kdyz si rodice nedaji rict, mrzi me to, ale jsou veci, ktery nezmenime. Hezky den, Tereza.

      Vymazat
  38. parání líčení i účes! z šatů se mi nejvíce líbí tyčervené s puntíky a myslím, že Ti sluší nejvíce :) jinak paráda

    OdpovědětVymazat
  39. Vážně Ti to moc seklo :-), některé fotky jsem okukovala již na Instagramu.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  40. To je nádhera! Nemůžu se vynadívat, jak jsi krásná :)))

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj,
    moc se mi líbí líčení a účes. A retro šaty mám taky ráda. Nejvíc se mi líbily ty červené s bílými puntíčky:-)
    Krásný den, Hanka
    www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Nádherná Péťa,nádherné šaty,nádherný účes :)

    OdpovědětVymazat
  43. Peti, jsi prostě kočka! Ty šaty, make-up, i účes... skvělé, na vlog už se moc těším:).

    OdpovědětVymazat
  44. Hrozne se mi libi liceni, uz jsem obdivovala na fcb, fakt te nadherne nalicili, libi se mi i saty a uces. Je to supr ty fotky a musela to byt zabava, kdyz spolupracuji profici, tak to jde proste poznat!

    OdpovědětVymazat
  45. Moc krásné! miluju retro! ty žluté se mi líbí nejvíc!

    OdpovědětVymazat
  46. Tak tohle je NÁDHERA, Peťo moc ti to sluší, si moc krásná. :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Och Peti, nádherné vlasy, krásny makeup aj kabelka. A ti šaty z fotenia? Och och. Vyzeráš tam ako princezná. :)

    OdpovědětVymazat
  48. Si veľmi krásna. Šaty ti veľmi pristanú. Čo sa mi ale fakt veľmi páči, je tvoj účes. Hodí sa ti :)
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  49. Péťo! Teda ty žlutý šaty z focení pro Astor jsou dokonalý! Sluší ti to teda z tohoto článku na všem, ale ty žluté nemají chybu! O:-)
    Seš kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Jo, jak tady někdo zmínil že pin-up styl ti sedne tak úplně souhlasím, je to fantastický! A Melky taky, mně se moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  51. Nevím, jestli by nad tím čelem neměla být spíš lokýnka nebo vlnka. Taková kremrole mi přijde moc, ale nevím, jak přesně se to nosilo, možná se pletu.
    Jak tu někdo napsal, pin up styl ti úžasně sedne, šaty jsou nádherné a tobě sluší. Méně se mi už líbí tvoje vlastní. Nejspíš to kazí ten vlnkovaný okraj a barva. Vrch mi připadá jako parodie nějakého pohádkového kostýmu ze 60. Taky se mi vybavil hacafrak krále Kazisvěta, ale ten tam neměl vlnky. Pak mi došlo, že to v pohádkách takhle mívají kati na kukle - ten okraj. Asi i proto mi nevadí ta Ajina žlutá verze. Bohužel první šaty, které fakt nepochválím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ta Áji verze také líbí možná o fous více,ale bála jsem se, že tento odstín žluté by ke mně vůbec nešel, tak jsem si vzala červené,ale možná by tamty byly lepší, kdo ví......

      Vymazat
  52. Ty jsi přesně typ na tyhle všechny šatičky a líčení! :)
    Je to pecka, moooc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  53. Vyzeráš prekrásne!! :) S tými červenými šatami je to úplne super!!! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  54. Péťo tenhle účes ti strašně sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  55. Tobě to teda mega moc sluší! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  56. Teda Peti, ty by jsi mohla hrát v nějakým retro filmu! Jsi krásná, moc, moc ti tenhle styl sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  57. senzacni! Naderne vlasy, nadherne liceni

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Peti, ať si říká kdo chce, co chce, vypadáš tam ÚŽASNĚ, jak make-up, vlasy, melky, tak šaty. Nejvíc se mi líbí ty červené puntíkové, miluju retro styl a jak jsi napsala, více retra do českých ulic! :) Zuzka M.

    OdpovědětVymazat
  59. Moc vám všem děkuji za krásné ohlasy!

    OdpovědětVymazat
  60. Krásné Peti, moc ti tady ten retro styl sluší a ten účes je super =)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Petruško,krásný příspěvek.Moc ti to sluší.tento retro styl k tobě dokonale sedí.a to s komentáři od tvé maminky mě mrzí.Já jsem si myslela, po videích s ní, že tě podporuje a vůbec bych neřekla,že by takhle komentovala.na druhou stranu asi chápu, že jí některé komentáře štvou a nedá jí to neokomentovat.to jsou hold maminky.ja věřim, že to časem pochopí.nemá cenu se s nikým hádat.myslim si, že to nemá zapotřebí, když ví, že ti to je nepříjemné.já když si čtu hnusné komentáře u tebe na blogu, tak mě to tak strašně točí, že mám sto chutí na to napsat něco hnusnýho, ale pak vychladnu a řikám si, že není zapotřebí to ještě víc hýřit.je to jen rozsévání špatné energie.držim palce a přeji ti méně negativních a hnusných komentářích.Helenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Helenko, moc dekuji za tva slova podpory. Podle me ona me osobne podporovat urcite chce, jenze to dela dost spatnym zpusobem, kterym mi proste ublizuje a neni schopna uznat svou chybu a zamyslet se, i kdyz jsem ji o to stokrat prosila a upozornovala ji na to. Zvlaste pokud nadava anonymne Mirovi, i kdyz nema zadny duvod je docela blbe, proste nas vubec nerespektuje. Je to slozite a nechci to tu nejak rozepisovat,ale myslim, ze sem tohle proste nepatri stejne jako jakekoliv jine komentare, kde se urazi, osocuje atd.

      Vymazat
  62. Také si myslím, že ty na takovou módu jsi dokonalý typ. Na fotkách ti to opravdu sluší, jsi jako profesionální modelka. A saty jsou fajn, jem ten "límec" mohl být trochu menší. Lucie

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Péťo :). Retro styl se mi moc líbí, už jako malá jsem chtěla nosit účesy a šaty jako z filmů Pearl harbor nebo Rebelové. Bohužel ke mně moc nesedí. Tobě na druhou stranu moc sluší :-). Dokonale ti sedí jak účes, tak líčení i outfity. Tleskám i týmu Astor, protože se jim to povedlo perfektně :). Ať si říká kdo chce, co chce, vypadáš skvěle!!! A mimochodem, Míra je skvělý fotograf :).

    OdpovědětVymazat
  64. Jedním slovem perfektní. Jak všichni víme, tenhle styl ti sedí nejvíc! A máš pravdu, klidně bych potkávala na ulici více podobných outfitů, vždy mě donutí k ohlédnutí a uznalému obdivu.

    OdpovědětVymazat
  65. Péťo, naprosto famózní! Moc se mi v tomhle stylu líbíš a moc ti to na fotkách sluší :) To s tvou maminkou mě mrzí. Držím palce ať to vyřešíte v klidu a pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  66. Všechny outfity se moc povedly, pin-up styl Ti vážně perfektně sedne! ;)

    OdpovědětVymazat
  67. Peťulko hodně síly a ať se brzo vše vyřeší. Jsem máma od dvou dětí, i když jsou zatím malé nedokážu si představit, že bych jim tohle dělala a už vůbec nevím co tím maminka vlastně sleduje,když ti tohle píše...možná prostě žárlí...K článku fotky jsou nádherné a dokonalé,krásný makeup:-)

    OdpovědětVymazat
  68. ty vlasy,červený šaty a líčení...vypadáš krásně <3 Kája

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Petrus moc ti to slusi!nevim proc ale pripominas mi Americke matky z50let!neber to jako urazku!

    OdpovědětVymazat
  70. Retro ti vážně moc sluší! Mně osobně se retro docela líbí, ale samozřejmě záleží na tom, co přesně a komu. Podle mě retro je super, ale musí být vkusné a ty si přímo typ pro retro módu (v dobrém slova smyslu :) ).

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  71. S tvou mamkou mě to mrzí, rodina má být člověkovi vždycky nejblíž, i když to tak moc často bohužel nebývá. Donutilo mě to ale aspoň k tomu, abych ti konečně napsat tento komentář. Nechci řešit líčení ani módu, jen ti chci napsat, jak moc se mi líbí, že s tebou Míra tak často jezdí po tvých akcích. Tím ti vyjadřuje úžasnou podporu a to je naprosto úžasné a krásné a moc vám držím do budoucna palce :-) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, moc ti dekuji, Mira mi opravdu hodne ve vsem pomaha.

      Vymazat
  72. Ahoj Petro, nechtěla jsem původně vůbec komentovat, ale protože tvůj blog sleduji, nedá mi to. I přes všechny problémy a neshody, které máš se svou maminkou, bych ji NIKDY neprobírala na internetu a už vůbec bych o ni nepsala negativně. Je v podstatě jedno, co ji vede k tomu jednat tímto způsobem, pořád je to ale tvůj rodič, který tě vychoval a měla bys k ní mít úctu a spíš než ji tady pomlouvat by ses ji měla více věnovat a zjistit, proč takto jedná a co ji k tomu vede. Možná by se mohlo zdát, že píšu příliš staromódně, ale je mi 25 a i když se mnou puberta občas ještě tříská, vůči rodičům bych NIKDY veřejně nevystoupila a už vůbec bych o nich nepsala, že se nudí v důchodu, apod. Určité věci se prostě nedělají :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja s tebou v podstate souhlasim, ale kdyz uz neco trva tak dlouho a ty uz jsi se to snazila milionkrat resit a uz nevis jak jinak, tak zkusis vsechno a bohuzel to stejne nefunguje :(, takze na te nude v duchodu asi neco bude. Ver, ze znam svou rodinu lepe nez kdokoliv jiny a ze pokud neco takoveho reknu verejne, tak to nedelam jen tak ze srandy,ale z opravdu vazneho duvodu. Ono take neni vse jen ruzove ;).

      Vymazat
    2. Navic tedy ja proti nikomu nevystupuji, pokud ctes opravdu pozorne, pouze jsem odtajnila autora komentare, myslim, ze anonymne urazet by nemel nikdo, tim spise rodic a zvlaste pokud ho na to tolikrat upozornis a poprosis aby to nedelal ;).

      Vymazat
    3. A to já bych vystoupila, někteří rodiče za moc nestojí. Existují i narušení rodiče, násilníci, krkavčí matky. Pokud se člověk od takových odpoutá, jen dobře udělá. Někdy rodiče děti zneužívají - celoživotně různými způsoby, vydíráním atd. Ne všude je všechno růžové a porodit není kdovíjaká zásluha. Být rodičem umí kdejaké zvíře, porodit či přivést na svět ještě neznamená být dobrým nebo milujícím rodičem. Jinak o někom napsat, že se v důchodu nudí, co na tom je špatného? Vždyť to tak má spousta lidí, někteří se nudí, i když v důchodu ani nejsou :) Radši ocením upřímnost než nějaké hrátky na dokonalou rodinu, taková stejně neexistuje.

      Vymazat
  73. Opravdu krásné, škoda že na ulici takové lidi potkat téměř nelze. Jen džíny, orvaná trika a kyselé škleby - 90% populace.

    OdpovědětVymazat
  74. Parádní vlasy!!!!! A nemluvím o červených s puntíky :) A roztomilé boty se srdíčkama mě taky dostaly!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!