OOTD - leather skirt and lips print blouse

by - 19 září

Krásný páteční večer vám všem,

dnes mám pro vás další outfit. Po koženkové skater sukni jsem se dívala už vloni a stále jsem nemohla narazit na tu správnou, buď se mi nelíbil materiál, moc trčela nebo mi neseděla střihem, či velikostí. Tahle mi padla do oka okamžitě, má zajímavě řešený pas, který je do takových koženkových gumiček, takže se perfektně přizpůsobí postavě a vzadu má ještě zip. Líbí se mi i mini délka, která tomuto typu sukně sluší. Podle mne je to kousek, který bude na podzim a v zimě univerzálně kombinovatelný. Již mám vymyšleno několik dalších outfitů, třeba s kostkovanou košilí, roláčkem nebo chlupatou vestičkou, myslím, že ke všemu bude vypadat bezvadně a vzít k ní můžete kotníkové nebo později i vysoké, kozačky. Já jsem dnes zvolila hravou jednoduchou halenku se vzorem pusinek. Tuto halenku už mám docela dlouho a pořád mě baví. Abych vám pravdu řekla, už si ani nepamatuji odkud je, myslím, že z nějakého eshopu, ale tento vzor mají téměř všude, i na ebay. Boty mám nové, sháněla jsem nějaké podzimní kotníčkové, které se budou hodit k sukni i kalhotům, hlavně něco klasického a myslím, že se povedlo, v Deichmannu teď mají docela hezký výběr. Vše jsem doplnila stříbrným náhrdelníkem se srdíčky a rudou rtěnkou.

Dejte mi vědět, co na dnešní look říkáte a zda také pokukujete po nějaké podobné univerzální a dobře kombinovatelné sukni :).
 



 
boty - Deichmann
sukně - Sheinside
náhrdelník - HM
kabelka - HM
rtěnka - Essence Adorable matte
lak - Sally Hansen gel lak Red my lips








 
Krásný víkend všem!
 

You May Also Like

49 komentářů

  1. krásny outfit :) ja bohužiaľ sukne nenosím, maximálne občas šaty, pretože mi vôbec nepasujú :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. Moc sa mi páčia tie topánky a tvoja tvár. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Peto, krásná košile a nejvíc se mi líbí detail náhrdelníku, který je napůl skovaný pod límečkem :-))) a ty boty jsou krásné.
    Jak jsem již zminovala, Vy si můžete vzít i pytel a jste za modelku :-)) a máte k tomu dobrou povahu a charakter :-)) Krásný páteční večer a pěkný víkend mějte.

    OdpovědětVymazat
  4. Opět krásný outfit, ale něco mi na něm nesedí... Už vím, zřejmě ty černé silonky. Jinak ale moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Botky jsou super, mám úplně ty stejné, hned jsem je poznala:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší Péti. :) Košile je fajn nápaditá. Podzimní kotníčkové botky jsem taky ulovila v Deichmannu, letos se jim kolekce obzvlášť povedla a nejradši bych jich koupila víc. :-) Po sukni momentálně nepokukuji a dala jsem si takový pomyslný stop stav na vše. :D jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peťo, halenka je moc hezká, ale jak píšeš, už jsem jí na Tobě viděla (při návštěvě nějaké kavárny, pokud se nepletu) možná někde v historii Tvého blogu by se to našlo, možná i ten odkaz kde jsi ji koupila, ale jak uvádíš, dá se sehnat i jinde. Botičky jsou také pěkně, něco takového sama nosí. Hezký víkend. M. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nevím, mně se to vůbec nelíbí. Sukně do půl stehen ti prostě nesluší, protože máš stehna příliš slabá, kostnatá a tím pádem i křivá. Ta mezera mezi stehny je děs a v takto krátkých sukních to ještě vynikne. Mnohem lepší pro tento typ končetin jsou sukně těsně pod kolena. Košile je pěkná, ale více by se hodila k džínám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Někdy ukázat míň je víc.

      Vymazat
    2. "... tento typ končetin" nebo "křivá stehna" :D :D Snad nikdy jsem tu outfit nekomentovala, ale toto mě fakt rozesmálo. Tak hloupý komentář jsem dlouho nečetla. Kdo jiný by měl nosit krátké (na mě je délka do půlky stehen skutečně krátká) sukně, než ženy se štíhlýma nohama?
      Outfit nějak detailně komentovat nebudu, jelikož je to stylově prostě mimo mně (konkrétně tedy ten vršek), ale Petře to sluší, nijak mě to nepohoršuje, nic, co nemá, tak nekouká... tak proč ne?

      Vymazat
    3. Krátké sukně může nosit kdokoliv, ale jen pár vyvoleným to bude opravdu slušet. A to se v tomto případě říci nedá. Na Petře se mi více líbí delší sukně a šaty, v těch vypadá božsky. Každý máme holt jiný vkus i názory, tak se s tím smiřte a hoďte se do klidu, ať vám nepraskne žilka. ;) A mimochodem, také jsem dlouho nečetla tak debilní komentář, jako je ten Váš. :D Dobře jsem se pobavila. :D :D :D

      Vymazat
  9. Super, jen ty boty se mi k tomu nehodí vůbec :)

    OdpovědětVymazat
  10. Za mne Ne) jednotlivé kousky vypadají dobře, ale dohromady to nejde. Hezká košile a make-up. kdyby místo sukně byli obyčejné džiny s vysokým pasem tak by to vypadalo lip. Boty taky pěkné, ale nejen zkracuji nohy, ale i přidávají mohutnost kotníkům. Jinak vypadáš sakra dobře a usměv ti sluší)

    OdpovědětVymazat
  11. takto...od pása dolu, čiže topánky, sukňa, silonky aj tentokrát kabelka - krásne a super zladené, potom od krku nahor tiež krása - úúúžasný makeup (podobný ako ten od toho profíka z Astoru),vlasy a pleť...ale tá košeľa, aj ked sama osebe tiež krásna, sa k tomu brutálne nehodííí!! sorry, ale táto kombinácia je proste strašná a absolútne štýlovo nesúrodá.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, jak to prosimte delas ze nemáš nikdy žádné kruhy pod očima?:-D co proti tím používáš?:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Blúzku som videla už na viacerých blgoch, no stále ma neomrzela a zdá sa mi perfektná, rovnako ako aj sukňa, ktorá je tiež veľmi pekná. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Petrusko!ja osobne tento styl miluji!miluju elegantni veci,ktere ale nejsou pro princeznicky no i kdyz znam se...volanky,ruzova atd
    Ty botky jsou proste nadherne!A musim rict ze drdoly a matne cervene rtenky te delaji hvezdou!!!
    Preji krasny a prijemny vikend
    Lucy

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj :) Můžu se zeptat, jak jsi spokojená s těmito botama? Nebolí tě v nich nohy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsou úplně super, chodím v nich celý den.

      Vymazat
    2. OK, díky za odpověď :) Právě že před pár dny jsem se na ně v Deichmannu dívala, i jsem si je zkoušela, ale nakonec jsem si je nevzala, protože mi přišla ta noha dost "zkřivená" nebo jak to vysvětlit... zkrátka že to byl dost vysoký podpatek, a bála jsem se, že mě v nich budou bolet nohy.... A to chodím denně v podpatcích - o něco méně vysokých lodičkách... Tak nevim no ;)
      Ale líbí se mi stále a byla jsem mile překvapena, když jsem je právě na tobě viděla :)

      Vymazat
  16. Tuhle košili jsem viděla už na tolika blogerkách, přesto mě její potisk nepřestává bavit :) Pěkná kombinace, hon na botky budu muset taky podniknout.

    Package of words

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Péťo, moc pěkný outfit a mě se v tom líbíš.Ta halenka se mi na tobě moc líbí u mě máš za 1*

    OdpovědětVymazat
  18. Outfit zajimavy, ale kosile je pro me bohuzel docela kycovita jeste v kombinaci s nahrdelnikem:/ Takze za me dnes vyjimecne ne...

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadáš fantasticky, ta košile s pusinkama je fakt sladká :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  20. Co děláš s tou spoustou lodiček a sandálů, když nakupuješ nové, již spíše pohodlnější boty? Prodáváš aspoň někde na votočvohozu? To samé oblečení?

    OdpovědětVymazat
  21. Mať tvoju postavu tak aj ja si takú sukňu oblečiem. Veľmi ti pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc se mi ten outfit líbi. Myslim, že délka sukně je akorát, ale líbila by se mi spíš normální černá sukně, ne ta lesklá.
    barca-beauty-blog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Krásně zkombinovaný outfit ♥

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  24. Všechno dobré, kromě sukně - působí hrozně lacině...... Stella

    OdpovědětVymazat
  25. Tak tohle je pecka, není nic co by se mi na tomhle outfitu nelíbilo :) Jsi nádherná !

    OdpovědětVymazat
  26. Nádherné jako vždy. Ovšem nadchly mě boty, podobné sháním už hodně dlouho, tak snad na ně také natrefím !

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný oufit. Akorát jsem se trošku lekla, jak jsou ty fotky bílé (asi kontrasty a světlo), tak tě to snad dělá ještě bělejší než jsi normálně :D... ale to bude asi jen světlem. Podle mě je to nádherný outfit a nemám vůbec co vytknout... ta košile je nádherná a sukýnka ti skvěle padne! :) Taktéž vlasy, nehty a líčení, jako vždy dokonalé ♥.

    OdpovědětVymazat
  28. Krásný outfit, košili mám taky doma, ale pořád se v ní nějak moc necejtím :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  29. Nádherný outfit! :))) ta košile je peckovní :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Romantická halenka s náhrdelníkem, k tomu motorkářská koženková sukně nelichotivé délky, humpolácké boty(kotníkové sluší pouze hubeným kotníkům:-)...Co dodat? Hotové módní peklo!!!
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě. Tenhle outfit je asi nejhorší, co jsem na tobě viděla, Péťo. Sukně je brutální, takové se nosily v roce 95 a už tenkrát to bylo peklo. Ta zakasaná košile s límečkem tomu nasadila korunu + černé silonky a kotníkáče, které nesluší snad nikomu. Ale když tě tyto kombinace baví, tak to nos. Alespoň nezapadneš v davu.

      Vymazat
  31. Krásný outfit Peti, tuhle košili miluji a hodně mě zaujaly tvé boty, vypadají opravdu skvěle :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/spotrebovano-srpen-2014.html

    OdpovědětVymazat
  32. och ta lacnota je tam strasne vidno.. vidno ze mas vkus ale neviem.. mohla by si zainvestovat aspon do poriadnych topanok alebo kabelky.. :/

    OdpovědětVymazat
  33. Moc všem děkuji za komentáře, k těm, kteří se vyjadřují o tom, že jsou kousky levné a laciné a já nevím co všechno. Tohle nikdy nebyl blog o high end modě a kosmetice, pro takové kousky navštěvujte jiný, díky. Většina lidí si boty nebo kabelky za x tisíc stejně dovolit nemůže a já dělám blog pro normální lidi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Ta "lacnota" - Ty víš, jak to bylo myšleno, ty hrozné látky, střihy, kvalita celkově....Víš, i normální lidi mají hluboko do kapsy (já místo laků a kosmetiky řeším jiné problémy), ale nedělají z císařových nových šatů fotky na blog...
      Viz ty šaty s krajkovým véčkem na zádech, to byla pomyslná tečka za tvým vkusem. Většinou je to tu samé ach a och, ale tu nekvalitu snad pozná i laik...a člověk pak vidí, jak se v tom rozzářená fotíš a jaký je to super outfit...

      Měla bych otázku - často píšeš, jak máš ráda změnu a tak oblečení putuje formou dárku ke kamarádkám, pominu darovaného koně....co na to ony říkají?
      Já jako samoživitelka jsem bývala u vietnamců často, ale poslední dobou už ani to ne. Ano, cena by měla peněžence ulevit, ale JAK, když to za měsíc je 2x zašívané a mám strach to i prát?
      To oblečení na Tobě třeba vypadá hezky, ale nefoť to zblízka. To je fakt tragédie. Opravdu. Ale Tobě to zřejmě nevadí.

      Vymazat
    2. To je sice hezké, ale normální lidi, mezi které se řadím, nemají ani zdaleka na takové množství oblečení a kosmetiky, nebo je jim jich za tolik zbytných věcí líto. To už je lepší myslím zainvestovat třeba jen do dvou až tří kvalitních kousků ročně, než snad každý měsíc kupovat několik sezónních věcí často i pochybné kvality či zpracování. Vždyť v konečném účtování ty jednotlivé levné kousky vydají určitě o mnoho víc peněz než jen několik kousků kvalitnějších – toť můj pohled na věc, jenže já jsem o něco starší než Ty.

      Vymazat
    3. Nemůžu se ubránit přeplácanosti celkového outfitu.

      Vymazat
  34. Nelíbí se mi...:( tentokrát musím souhlasit s ostatními.. Nezdá se mi to nebo jsi strašně zhubla??

    OdpovědětVymazat
  35. Podobné boty jsem kdysi měla od zn. Azalea, ale nosila jsem je jedině ke kalhotám s dlouhými nohavicemi, což je podle mě i jediný způsob, kterak ty boty vypadají slušně. Prostě když z takových bot koukají v podstatě jen podpatky a špičky. Pak si je může vzít i žena s libovolným tvarem nohou. Je-li vidět jejich vršek, jdou málokteré a v každém případě zkracují nohy.

    OdpovědětVymazat
  36. Doporučuji Ti k přečtení knížku od Jennifer L. Scottové "Madame Chic". Možná Ti trochu otevře oči.

    OdpovědětVymazat
  37. Nevím co proti tomuhle máte-kde kdo si myslí o sobě že jeho vkus a úroveň snad nemá ani konce.Řeči o módním pekle na adresu kožených nebo koženkových sukní nebo kalhot jsou akorát od lidí kteří nemají na to odvahu nebo ani postavu a hlavně nic takového nikdy neměli na sobě.Nepřehánějte to s tou úrovní-všeho tak akorát.Mě se tohle na Petře líbí-vypadá to moc pěkně a dle mého je to jeden z nejlepších její oufitů vůbec-doufám že víc žen zaujme tahle móda-ať je taky vůbec na co koukat -vy nažehlení -X-

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!