OOTD plaid shirt + Baby lips event

by - 29 září

Krásný pondělní podvečer vám všem,

 
dnes mám pro vás nejen outfitový příspěvek, ale také nahlédneme do zákulisí setkání s Baby lips. Jak víte, právě tyto zabarvené balzámky, které mají za úkol nejen hydratovat a pečovat o vaše rtíky, ale některé z nich také trochu zabarvit, jsou právě na našem trhu. Musím říci, že jsem si je docela oblíbila, jeden trůní na mém pracovním stole a druhý nosím po kapsách a kabelkách. Zítra se dokonce můžete těšit na tutoriál právě s těmito balzámky a také na soutěž o dva balíčky plné těchto roztomilých pomocníků :). Asi je zbytečné, abych vám psala, že celé setkání bylo velice fajn a v příjemném prostředí a přátelské atmosféře. To víte, popodívat si s podobně "postiženými" jedinci, je vždycky balzám na duši :)! Takže s holkama i PR zastoupením Andreou, jsme si to velmi užily a rozebraly různá témata. Nechybělo samozřejmě něco dobrého na zub a trocha bublinek :). Balzámy můžete momentálně sehnat v našich drogeriích, cena je myslím 79,- v DM drogerii, ale mají je i jinde. Schválně mi dejte vědět, co na ně říkáte a zda jste si už nějaký pořídili nebo se chystáte :).
 
V poslední době si docela píšete o kombinace kousků, které jste už viděli a já musím říci, že mne to těší, jelikož oblečení samozřejmě nosím opakovaně, akorát podobné outfity nefotím. Dost často jsem se totiž u kousků, které jsem vám už ukazovala, dočítala, proč to fotím znovu :). Ale pokud je to vaše přání, budu ráda fotit i trošku jiné kombinace stejných kousků nebo podobné outfity. Nakonec, na podzim a zimu nemám zdaleka tolik oblečení jako na jaro a léto :).
Tentokrát mám tedy na sobě košili a džíny, které jste už viděli a taktéž boty a kabelku. Košili jsem si pořizovala vloni a vůbec toho nelituji, ba naopak, flanelky jsou na podzim a zimu naprostá nezbytnost. Dají se nosit na spoustu způsobů, třeba i se sukní, přes šaty, ke karaťasům se silnými punčochami nebo ovázané kolem pasu, kterak zahřejí záda, což zvláště my v "pokročilejším věku" oceníme :). Vsadím se tedy, že tuhle košili tu ještě uvidíte zas a znovu, protože je opravdu skvělá. Zvláště barevná kombinace mi velmi vyhovuje a řekla bych, že mi docela sedne, modrou a vínovou mám na podzim moc ráda. Džíny jsou klasické slimky, na kterých není co zkazit a stejně tak kabelka a boty jsou takovou klasikou. Kabelku již nosím druhou sezonu a i když jste mi několikrát psali, že vás už nudí, já ji miluju. Za zmínku ale stojí kruhová šála a čepice, obojí jsem si pořídila ted nedávno v Takku a v jaké jiné barvě, než mé oblíbené vínové :). Celý outfit je tedy poměrně jednoduchý a velmi pohodlný, jak to mám na podzim nejraději :). Napište mi, co na něj říkáte a jestli také zbožňujete flanelové košile ;).


 Tuhle fotku jsem si "ukradla" od Klárky, protože se mi hrozně líbila :).
 
Andrea si pro nás připravila zajímavé povídání :).
 
Krasavec v akci, růžová je jednou z nejoblíbenějších barev.
 
Cupcaky s motivem Baby lips a Maybelline byly nejen roztomilé, ale také výborné!
 
boty - Deichmann
džíny, kabelka, křivák - HM
košile - Sheinside
šála a čepice - Takko
hodinky - Stilago
líčení - oči Milani Bella eyeshadow v odstínech ivory, rouge, navy a cappuccino, rtěnka Rimmel Kate 09
nehty - Madame glam Moonlight (sleva 10% YT10OFF)
vlasy - vyžehleno
 
 
 
 
 
Náušnice jsou z nějakého stříbra z J. Hradce, už je mám hrozně dlouho a řetízek s nápisem Petralovelyhair je z Mynamenecklace.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mějte všichni báječný večer a já se na vás těším zítra :)!

foto: Miroslav Čížek

 

You May Also Like

76 komentářů

  1. Super outfit Peti! A musím říct, že vínová Ti pasuje a krásně Tě rozzáří,
    proto se mi na Tobě nejvíc i líbila ta vínová bundička na facebooku, kde jsi bundičky- parky dávala v různých barvách.
    A líčení k tomu sladěné jako třešnička, paráda!
    Anet

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny outfit, ta kosile je nadherna..

    OdpovědětVymazat
  3. Moc Ti to sluší. Máš krásnou šálu a čepici.

    OdpovědětVymazat
  4. Po balzámcích už druhý den pokukuju v Rosmannu a stále váhám. Přece jen mám balzámů na rty až až, ale asi podlehnu. Mě osobně láká broskvový a hydratační, barevné mi příjdou hrozně nepraktické na běžné používání vzhledem k tomu, že rtěnky nepoužívám. :) Jinak v Rosmannu ho teď mají za 60,-.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji koupit si zelený :)
      Teď ho mám na rtech a on je takový mátový a tím pádem chladí,trošku pálí a je to prostě úžasné
      A broskvový mám taky a je taky dobrý má v sobě jen lesk a nádech do oranžova až hněda. :)

      Vymazat
  5. Péti opět ti to strašně moc sluší! :) Tento outfit se mi moc líbí. Flanelovou košili nemám, ale možná nad ní pouvažuju. Boty máš moc pěkné a kombinace šály, čepice a odstínu rtěnky tomu dodává super šmrnc. :-) Paráda. Musím říct, že tyhle fotky jsem si fakt užila. Moc povedené. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pořídila jsem si v DM ty nezabarvené a po pravdě - je to obyč pomádka. Mmch, teď v DM 2+1 zdarma. Péťo, ta rtěnka ti sedne!

    OdpovědětVymazat
  7. Super krásný ouffit :) A tenhle styl i slíčením ti podle mě nejvíc sluší :*

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, určitě si to už někde psala, ale nemohu to nikde najít, jaké velikosti je tato košile? Na sheinside jsem ji našla v nejmenším M :)
    A tady tento outfit ti sedne, podzim ti prostě sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, já jsme si určitě brala tu nejmenší .).

      Vymazat
    2. Petro, chtela jsem se zeptat zda se da obrovsky babylips poridit i nekde po eshopu ci obchodech. Moc by se mi hodil jako dekorace do pokoje dekuji Nelly :)

      Vymazat
    3. Petro, chtela jsem se zeptat zda se da obrovsky babylips poridit i nekde po eshopu ci obchodech. Moc by se mi hodil jako dekorace do pokoje dekuji Nelly :)

      Vymazat
  9. Ahoj Petro. Moc pěkný outfit, vínová barva ti velice sluší.
    Už dlouho přemýšlím, jestli si mám pořídit tu Babyliss Triple kulmu na vlasy. Mohla bys prosím udělat recenzi a nějáký tutorial s touto kulmou? Předem děkuji a měj se moc hezky.
    -Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, určitě se na něco chystám, budou ted plesy, taneční :)....

      Vymazat
  10. Krásna si Peti. Naozaj ti to veľmi pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak prvně ti chci říct, že ti strašně sluší tmavé rtěnky a ten outfit je TOP! Sluší ti to prostě celkově:) Dneska jsem si pořídila Baby Lips ten zelený v Rossmannu za 59,90Kč ve slevě ^^ Ode dneška je začali prodávat v Rossmannu a ještě dneska byli už skoro všechny vyprodaný, až na 'Baby lips ''Cherry me'' toho tam ještě bylo plno. Chtěla jsem si koupit modrý, ale ten už prostě nebyl, tak aspoň ten zelený:) A musím říct, že je příjemný na rty a krásně je hydratuje, takže za mě velké plus, protože moje rty mají častou tendenci se loupat a jsou neustále suché, takže tohle je pro mě ideání:)

    OdpovědětVymazat
  12. Petruš, moc krásnýýýýýýýýý!

    Jana

    OdpovědětVymazat
  13. Ja si sezenu podobne veci protoze tohle je pecka outfit!!!moc ti slusi:) zdenka

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Péťo, Tak tímhle outfitem ses mi úplně trefila do vkusu :)! Na podzim fakt skvělá kombinace. Navíc jsi k němu perfektně sladila i líčení, prostě úžasný <3. Strašně moc se mi na tobě líbí rudé rty. Po těch botkách z Deichmanna jsem taky koukala, vypadají parádně, jen jak který boty odtud na podpatku jsou pohodlné, tak jsem je zatim nechala v obchodě :/, ale stejně se pro ně ještě vrátím :D. Jinak fotky zase perfektní, Míra je skvělej!

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, článek takový se mi líbí a já zatím Baby lips nevlastním, ale už nyní se těším s nimi na tutorial a jak se znám tak podlehnu :D A pro "zajímavost", pokud jsi neviděla leták, tak ode dneška (29. 9.) by v rossmannu na ně měla být akce za 60,- ;)
    Jinak tvůj outfit se mi moc líbí a o flanelové košili jsem začala ihned přemýšlet. A to že jsou některé outfity podobné či něco takového mi vůbec nevadí, ba naopak jsem ráda že vidím více způsobů s danou věcí :)) A možná co se mi líbí ještě více jsou některé samotné fotky. To je naprostá paráda, nejenže seš taková kočka, tak i ty fotky jsou prostě božské. Míra je opravdu moc moc šikovný! :)
    PavlinkaPful :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné fotky !
    jinak já si pořídila Cherry Me a musím jít i pro další :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherný outfit :) nemůžu si pomoct, ale tohle ti sluší mnohem víc než šaty a sukně, i když v těch jsi taky krásná :)

    OdpovědětVymazat
  18. No páni... ty jsi ale kočka!!!! tento outfit ti neskutečně sluší i stěma vyžehlenýma vlasama :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tyhle outfity se mi na tobě líbí nejvíce. Máš to pěkně sladěné. Jsi krásná a hádala bych ti nejvíc 25! Ten křivák z HM máš nový nebo je starší? Diky za odpoved, Martina:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, hrozne moc dekuji. Ja jsem tu bundu kupovala nekdy na jare.

      Vymazat
  20. Peti moc ti to slusi :) jsi překrásna a o make upu ani nemluvim !! Nádhera

    OdpovědětVymazat
  21. Péti ty mládneš...jak to jen holka děláš :) ?!

    OdpovědětVymazat
  22. Koupila jsem si tři v akci v DM, ale zklamání. Není to nic moc.

    OdpovědětVymazat
  23. V tý čepici vypadáš rozkošně! A o mladší ještě víc jak já, to je v pytli...:D

    OdpovědětVymazat
  24. V rossmanu jsou teď za 60 tak určitě vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Tohle ti moc sluší, Peti :-) A máš krásné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  26. Peťi, krásný outfit a líčení, doufám že na líčení uděláš i tutorial :-)
    Chtěla jsem se tě zeptat, zdá se mi to nebo se Ordinary Life skrývá, nebo se mi to jenom zdá? Mám totiž pocit, že je asi inkognito :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Oeto strasne ale strasne ti to slusi a musim rict ze to jsou jedny z nejhezcich fotek na tvem blogu:)
    Get the louk uz ma doma ten obri baby lips.Mas ho taky?
    Preji krasny vecer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucy, dekuju hrozne moc. Ja jsem si ho nebrala, protoze se mi to nechtelo tahat a jak tu prestavujeme, nevedela jsem kam s tim :).

      Vymazat
    2. Nemas zac..:Dprecijenom neni to prcek...

      Vymazat
  28. Wow..Tak tenhle outfit je opravdu krásný a tobě strašně moc sluší!:)
    Nechápu jak někoho ta kabelka může nudit..Vždyť je krásná!:D:)
    A ta košile♥:D No závidím:D
    A ohledně babylips..1 doma mám ten "Cherry me" krásně voní,krásně barví ale na mě je až moc "mastný" na rtech

    OdpovědětVymazat
  29. Peťo podzim je mé nejoblíbenější období a musím říct, že jsi mě tímto outfitem velmi potěšila. Miluji vínovou barvu už jen proto, že mi zkrátka k podzimu ladí. Jsi naprosto nádherná a je to zatím tvůj nejkrásnější outfit, jaký si sem kdy postla, a že jich už byla velká várka! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Petul moc ti to slusi.Super super super

    OdpovědětVymazat
  31. Peto tak toto jsou opravdu nadherny fotky,moc ti to slusi,krasnej podzimni outfit,neni tomu co vytknout!

    OdpovědětVymazat
  32. Velice hezké fotky i outfit. Moc ti to sluší! Perfektní líčení.

    OdpovědětVymazat
  33. Krásny outfit. Máš perfektnú postavu! Taktiež fotky sú veľmi pekné. Baby Lips ozaj zbožňujem. Hlavne Pink Punch. Musím si zopár ešte kúpiť :D.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  34. Tohle je fakt supr. Já mam podobnou flanelku, ale bylo mi trapný jí nosit, cítila jsem se v ní blbě.. tak jí asi vytáhnu a dám jí ještě šanci! Vůbec to nevypadá zle.

    OdpovědětVymazat
  35. moc krásný outfit, ta tmavě červená je prostě nádherná barva! A Baby Lips jsem si koupila dneska, Cherry Me, a musím říct, že jsem z něj nadšená x) Moc se těším na soutěž x)

    OdpovědětVymazat
  36. Moc ti to Péťo sluší, krásný outfit, nádherný vínový komplet, makeup a vlasy.Jsi opravdu nádherná a inspirativní.Helenka

    OdpovědětVymazat
  37. Je radost se na tebe podivat jak ti to slusi. Nejhezci doplnek zeny je proste usmev, ktery ty mas naprosto kouzelny.

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peti, moc Ti to sluší a ta rtěnka je snad vyrobená přímo pro Tebe :) Chci se zeptat, nosíš ještě clipy? Děkuji za odpověď, Tereza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, na prohusteni nekdy jo nebo kdyz chci delsi cop a tak :).

      Vymazat
  39. Peti, vypadáš úžasně, ta košile se mi hrozně moc líbí a čepice se šálou ve vínově barvě k Tobě krásně sedí :). Fakt skvělý outfit a máš i krásně nalíčené oči
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  40. konečně moc hezké oblečení, ne v nějakých nekvalitních čínských overalech...sluší

    OdpovědětVymazat
  41. Peti, musím ti konečně taky zanechat nějaký komentář, protože sleduji tvůj každý nový článek. Tohle líčení ti neskutečně sluší! Tyto podzimní barvy k tobě prostě jdou. Koukala jsem se nedávno na tvoje starší videa a nemůžu si pomoct, ale jsi čím dál tím krásnější!
    www.denikzanetym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Tahle barevná kombinace ti moc sluší Pěťo! A cupcaky bych si dala hned :D

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj! Já mám balzámek Baby Lips jménem Mint Fresh :-). Bohužel jsem si ho v létě brala na pláž a tedˇ chudák nevypadá uplně nejlíp :-( ale pořád odvádí dobrou službu. :-) P.S.:Mooc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  44. Já jsem zastánce toho, aby jsi různě kombinovala outfity, které jsi už fotila. Nemám pak pocit, že máš stále bezednou skříň :o))) Jana

    OdpovědětVymazat
  45. AHoj Peťka akože tebe to tak neuveritelne svedčí...krasne taketo farebne kombinacie nos ...Baby lips ešte nemam..no rozmýslam rozmýslam,, je to tazko ked su tak vychvalovane,,ale ja sa obávam ze nič viac ako nejaky balzam na tom neuvidim,,no uvidím....asi sa predsa nechám zlákať.

    OdpovědětVymazat
  46. Přenádherné fotky , opravdu moc ti to sluší. Baby lips už jsem si taky pořídila a musím říct , že je super :)) a ty cupcaky jsou tak roztomiléé :D s pozdravem Natalie :))

    OdpovědětVymazat
  47. Přenádherné fotky , opravdu moc ti to sluší. Baby lips už jsem si taky pořídila a musím říct , že je super :)) a ty cupcaky jsou tak roztomiléé :D s pozdravem Natalie :))

    OdpovědětVymazat
  48. mám fialový a růžový, a ještě se chystám pořídit si nějaký bezbarvý :)

    OdpovědětVymazat
  49. Peto, jednim slovem krasny outfit!!!!:-) jen tak dal....

    OdpovědětVymazat
  50. Peti, takéto fotky nepadnú zrovna vhod, keď ležím chorá v posteli s červeným nosom, strapatými vlasmi a vyzerám ako strašidlo :D podkopávaš mi sebavedomie :D ale samozrejme, si úplne nádherná! Nesmierne ti pristane ten rúž a čapica. Proste nádhera!

    OdpovědětVymazat
  51. Moc povedený outfit a krásné fotky. Děkuji za inspiraci na šálu a čepici, takovou přesně shání. Doufám, že je v takku ještě mají.

    OdpovědětVymazat
  52. Pěkné, takové pohodově víkendové, příjemně ležérní. MOC ti sluší čepice se šálou, to celému outfitu udělá tu pomyslnou třešničku na dortu. I barva ti moc sedne. Jak ty říkáš, za mne palec nahoru. Já tedy sama o sobě vůbec nejsem typ na flanelové košile. Jediné, co mám flanelového, je zimní, pyžamo. A i přesto, že je vánoční, má krásné barvy, stejně si připadám jako "babča", když si ho beru na sebe. No, šifónová košilka to není... Ale zase je v něm teplo.

    Přeji všem krásný podzim. A kupte si také doplňky, čepice, barety, šály, šátky, je to tak chic!

    OdpovědětVymazat
  53. Tady je vidět že žena je s věkem čím dál krásnější - viz fotka s ostatními blogerkami kdes je prostě převálcovala :-) Moc ti to tu sekne Peťo... jinak Baby lips pro mě propadak - mám růžový. S popraskanými rty nic nesvede a ještě barvou zvýrazní šupinky :-( jiné druhy jsem nezkoušela a nevím jestli vůbec budu.

    OdpovědětVymazat
  54. Super akce, úplně vám ji všem závidím. Jinak ten outfit Peti nemá chybu, je úchvatný a moc ti sluší :)

    Souboj řasenek: L´oréal vs. Maybelline

    OdpovědětVymazat
  55. Krásný outfit,Peti,strašně Ti to sluší :) Jinak ano,Baby Lips jsem si koupila jeden,ten broskvový a musím říct,že krásně voní a když si zrovna nechci brát rtěnku,udělá na rtech takový pěkný nude odstín,takže vypadají moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  56. Krásný outfit, krásné líčení a hlavně krásný úsměv .... jste kočka. Jana K.

    OdpovědětVymazat
  57. Výborné fotky! Ta košile je perfektní! A Míra je úžasný fotograf" :O

    OdpovědětVymazat
  58. Tak tady vypadáš skvěle. Většinou na každém tvém outfitu něco najdu, co se mi nelíbí a dost kritizuji, ale tady ti to opravdu sluší, to jsi ty!! Barvy, líčení...prostě kočka. Konečně ;-) Sabina

    OdpovědětVymazat
  59. Páni, vypadáš skvěle :)! Oblečení, líčení a rozpuštěný vlasy (ty nos častěji, moc ti sluší :)) - prostě paráda :). Já už delší dobu pokukuji po nějaké flanelce, ale nemůžu se nějak rozhoupat k její koupi. I když tímhle článkem jsi mě na ní navnadila ještě víc :), tak uvidíme :). M

    OdpovědětVymazat
  60. Moc ti to sluší, Peti!
    A chtěla bych se zeptat, proč se snad na žádných fotkách z různých akcí neobjevuje Rendy z OrdinaryLife?

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Peto, moc Ti to slusi ! muzu se zeptat, co to mas za hodinky ? moc se mi libi a na Stilagu jsem je nenasla.Diky.Radmila

    OdpovědětVymazat
  62. Čepice fajn, ale líčení nic moc, takové až kolotočové.

    OdpovědětVymazat
  63. Petí, prosím tě, kolik stála ta čepice a šála z Takka? Nikde to nemůžu najít...

    OdpovědětVymazat
  64. Péťo, tady vypadáš úplně božsky, tvář jako anděl. Z těch fotek jsem úplně unešená. No ty jsou snad tvoje nejlepší! Boží! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!