Vlog z focení pro Astor

by - 14 září

Krásný nedělní večer vám všem,


ve čtvrtek jsem zažila báječný den ve společnosti týmu Astor a projektu Můj Astor. Jednalo se o speciální díl z této edice a právě pro mou proměnu jsme vybrali téma retro 50' let. Pokud byste chtěli, tak se do proměn samozřejmě můžete také přihlásit na stránkách Můj Astor. A určit mi napište, jestli vás styling zaujal ;).

 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

You May Also Like

28 komentářů

  1. Káťa Knotková14. září 2014 v 19:24

    Peti, Peti, Peti!!!! Video jsem musela v 5 minutě prostě stopnout a to z jediného důvodu ------ UŽ JSEM TO NEMOHLA VYDRŽET A MUSÍM TI NAPSAT, že ti ty červené šatky s puntíky strááášně ale strááášně moc sluší. Nic dokonalejšího jsem nikdy neviděla a to myslím vážně! Účes, líčení, ta rtěnka, tvá figura a ty úúúžasné šatičky a ještě lepší botičky prostě z tohoto modelu tě dělají bohyní 50. let! Já osobně také moc miluji 50. léta a ráda se zdobím do podobných šatů, takže jsem při pohledu na tebe přestávala dýchat! Moc ti to přeju, ty si takový den prostě zasloužíš a úplně jde z tebe cítit, že sis ho patřičně užila. Mám radost za tebe! A velká pochvala Mírovi, který vše točil! Máš skvělého manžela! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. to musel byť super deň! a video je skvelé :)
    a si nádherná ako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, ale umíš se podle mě nalíčit lépe a precizněji. Každopádně ti to fakt moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  4. Budu se opakovat, ale jak make-up tak šaty jsou naprosto nádherné, moc Ti to sluší (ale to ostatně vždycky).;)

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo, ty žluté šaty Ti hrozně moc slušely! A co ty modré lesklé? Ty byly taky nádherný. V těch jste nefotily?
    Veronika
    http://letemsvetemhudby.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. PANEBOŽE PETRO! V těch blyštivých minišatech (zhruba v páté minutě videa) vypadáš jako TOP modelka, co se chystá na molo. Si tak v poklidu sleduju a poslouchám a u tohoto mi vypadly oči z důlků, jak se říká. Máš nějaké fotky i v nich? Super!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, proste wow. Si krásna a tie topánky to su tie voňavé Mellissa? :) Ak ano odkiaľ ich máš, hrozne sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, musím říct, že Ti to fakt moc sluší, pin up styl mám moc ráda, bohužel teda nejsem schopná udělat si hezkou linku, klepe se mi pokaždé ruka. Nevím, jestlis to už někde psala, ale chtěla bych vidět víc fotek z toho focení v těch šatech se spodničkou, kde bych je prosím mohla najít? Zvlášť na ty červený jsem zvědavá, miluju čeervenou :) Závidim Ti, že Tě někdo takhle krásně nalíčí v podstatě jen tak, prostě nádhera

    OdpovědětVymazat
  9. Petro, proste bomba!!! Nemam slov. Jsi nadherna, strasne Ti to slusi, verim, ze i tym byl z Tebe nadseny! I nenalicena jsi krasna, vypadas jako holcicka a s licenim pak jako krasna sexy zenska... Lazy eye znam, dve kamaradky si poridily saty, skoda, ze na to nejsem typ. Zas dalsi krucek k Tvym zaslouzenym uspechum!! A budou dalsi a dalsi a dalsi... Moc Ti fandim!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peto!Moc ti to slusi a tento styl miluji!pripominas mi mlade matky z 50let:D

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto TOP jsou na tobě ty žluté šaty, to je fakt radost pohledět:)) A to líčení je prostě super, hlavně ta rtěnka, ten odstín ti prostě padne jak...:-D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, je pravda, že ti to fakt děsně seklo, "žena vamp", škoda, že nemáš možnost vyhrát ty šatičky, ty jsou nádherné, i ty blýskavé krátké, a moc se mi líbí i ty černé boty na vysokém soklu, prostě už nemám co dodat, snad jen "hodně dalších úspěchů". Človíčku, z tebe dýchá i přes monitor pozitivní energie, to je paráda. Jsi fakt krásná.

    OdpovědětVymazat
  13. Super, moc pěkné, věřím, že sis to parádně užila. Taky si to zasloužíš..

    OdpovědětVymazat
  14. To musel být opravdu zážitek! Takovou proměnu bych si nechala líbit! :) Líčení, účes, šaty ... mooooc ti to sluší, pin-upko! :)

    OdpovědětVymazat
  15. To musel byť skvelý zážitok! :) Retro ti neskutočne pristane :)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, ty jsi krásná i tak,ale proměna je úžasná! :) Vlog se mi strašně moc líbil, je super, že to Míra takhle natáčel
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Peťulko, moc krásný, sluší Ti to moc!!!!!!!! Ale musím říct, že když se nalíčíš Ty sama je to mnohem dokonalejší, ale jinak fakt kočka :)

    Krásný den

    Jana

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Péťo,
    moc Ti to sluší a tento styl Ti vysloveně sekne :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty linky, bože! Kdo z blogerek je umí, aby je nás naučil? To jsem snad ještě neviděla, já to chci taky umět! :O

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, ještě se chci zeptat, jak máš na instagramu vyfocený ty světlý makeupy od Rimmelu, oni už maj být v drogeriích, nebo to ještě chvilku potrvá? Já jsem teď byla v Rossmanovi i v DM a tam je to přoád stejný, má to být ve všech městech nebo jen někde?

    OdpovědětVymazat
  21. styling těch 50.let je pro Tebe jako dělaný :) ať už to je make-up nebo outfit!

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherné :-) Jste opravdu kočka s velkým K, ale nevím proč, ale když jsem viděla líčení, tak mi neustále hlavou projíždělo, že Vy sama to umíte mnohem lépe, možná je to jen špatný dojem nebo můj obraz, ale každé líčení z Vaší dílny mě vždycky převálcuje a hlavně se mi líbí jak máte vždy vše takové čisté, upravené a dotažené nikde ani ždibíček ničeho :-) Nejvíc mě asi bouchlo do očí Vaše jinak naprosto dokonalé a nádherné obočí, kterému nejvíc sedí jen když ho Vy jemně podtrhnete tužkou, ale necháte ho vyniknout tak, jak je. Paradoxně se mně osobně stalo při focení fotek pro spolužačku začínající návrhářku, že profi vizážistka mě nalíčila tak, že můj první dojem byl "hm, klidně bych to zvládla sama a možná lépe". No holt někdy člověk (já hlavně) má rád určité věci po svém, že :-) Jinak Vám musím opravdu srdečně pogratulovat k úspěchům a směle popřát další :-)

    OdpovědětVymazat
  23. To je kašpar ten Míra, proč ho sebou všude taháš? Onuce!

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se nejvíc líbily ty prostřihy, co dělal Míra.. Odvádí fakt úžasnou práci, to jak ti pomáhá s blogem, jeho fotky a dohormoady jste úžasná dvojka a moc ráda na vás koukám :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, jako vždy super video :) moc ti to líčení sluší
    Chci se ťe zeptat, nevíš kdy bude v drogeriích ten nový makeup, který tak chválíš? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!