2x OOTD - boyfriend jeans & wine dress

by - 11 října

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

 
dnes si dáme další outfitový post a v nejbližší době i outfitové video, protože o to si píšete nejčastěji, že už žádné dlouho nebylo. Možná jste si všimli, že jsem zařadila více kosmetických videí, když mi tu lidé nadávají, ať se nepletu do "módy", ale jak je vidět, tak to oblečení vás u mne baví pomalu více než kosmetika, takže se tomu určitě bránit nebudu ani nadále a komu se to nelíbí, nechť článek přeskočí na kosmetický nebo se přesune za jinou inspirací :). Vyhovět všem opravdu nemohu a tak se budu to snažit nějak rozumně střídat, aby si na své přišel každý a aby se ani jedna skupina čtenářů necítila ošizena ;).
 
Tyto dva outfity jsou z uplynulého týdne. Venku bylo krásně a tak člověk mohl vyrazit jen v tričku a bundičce nebo v šatech. Zvláště včera se počasí povedlo, takový podzim mám moc ráda. Všude barevné listí zalité sluncem a k tomu příjemná procházka :).
 
První outfit je spíše takový pohodový. Na sobě mám boyfriendy, které moc ráda a poměrně často nosím, už jste je na blogu také viděli. Tentokrát jsem je zkombinovala s jednoduchým, obyčejným trikem a křivákem. Zdálo se mi ale, že by to chtělo něčím rozrazit a na to se, podle mne, skvěle hodí právě kontrastní hodně zdobné výrazné náhrdelníky. Za tento moc děkuji právě jedné z vás, dojalo mě, že mi ho Nikča poslala, protože se mi líbil, když jste o něj soutěžili vy :). Podle mne jsou výrazné náhrdelníky skvělá věc a rozhodně bych tyhle barevné neodkládala ani na podzim, pokud nevíte, jak na ně, můžete mrknout na mé video. K náhrdelníku jsem samozřejmě sladila i rtěnku, tato je od Milani v odstínu Uptown mauve a je to snad moje vůbec nejoblíbenější barva od nich, no řekněte sami, není to přímo božský odstín? :)
 
 
Druhý outfit je naopak zcela v barvách podzimních. Každý podzim se moc ráda vracím k vínové barvě a to nejen na nehtech a rtech, ale samozřejmě také na oblečení. Zjistila jsem, že na podzim mi zbyly v šatníku jen dvoje šaty a tohle jsou právě jedny z nich, což většinu z vás asi překvapí, ale je to tak. Šaty jsem doplnila úplně jednoduše černou, která se mi zdá k vínové nejvhodnější, i když kombinaci tmavě modré nebo šedé k ní mám také ráda. Možná to nebude šálek kávy pro všechny z vás, ale mně se moc líbí kontrast světlé pleti právě s výraznou vínovou, proto jsem zvolila i rtěnku, respektive matný lip cream, v barvě šatů.
 


boty - Deichmann
džíny, kabelka, křivák - HM
tričko - Takko
náhrdelník - od Nikolky
rtěnka - Milani Uptown mauve




 

boty - Deichmann
šaty - Sheinside
kabelka - Blackfive
rtěnka - Makeup Revolution London Velvet lip laquer Rebel
 


 
Přeji všem fajn víkend!
 

You May Also Like

64 komentářů

  1. Za mě rozhodně outfit s džínama! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty jsou naprosto dokonalý! A na tobě vypadají ještě líp :) Krása :)

    OdpovědětVymazat
  3. Oba outfity jsou úžasné! Šaty mají naprosto luxusní barvičku :) Za mě palec nahoru. A jinak závidím to počasí, u nás na Vysočině se už tak tři dny drží zataženo, mlhavo a je to k vzteku :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě šaty, protože tento odstín vínové ti hrozně sluší a to, jak šaty ladí se rtěnkou, vypadá S K V Ě L E!:))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten outfit s boyfriend džínama..wow!! Kdybych tě někde potkala, tak z tebe nespustím oči :D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně sladěno v obou outfitech,ten první u mě ale rozhodně vede! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Oba outfity ti nesmírně sluší. Za mě palec nahoru :-) Inspirovala si mě k tomu, abych nosila častěji výraznější náhrdelníky, protože to vypadá parádně a ozvláštní to i ten nejjednodušší kousek oblečení.
    Díky, Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Rozhodně outfit v šatech, to k tobě prostě sedí! :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Oba outfity jsou opravdu nádherné a nositelné i pro smrtelníky, co nemají tak úžasnou postavu jako ty :) ! Moc ti to sluší :).

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se líbí outfit v boyfriend jeans! Je to prďácký :)

    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
  11. Oba outfity jsou krásné, ale i když dávám přednost spíše riflím, tak dnes u mě vedou šaty. Jsi fakt krásná, skvěle jsi to sladila. :)
    Veronika z Beautiful while

    OdpovědětVymazat
  12. Oba 2 outfity jsou skvělý i líčení krásný! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasné outfity! :) Ty šaty jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  14. Naprosto dokonalý! :) Strašně ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo, ta kombinace náhrdelníku a křiváku jsou boží .-)

    OdpovědětVymazat
  16. Joj..škoda, že si neodfotila tie boty aj zboku :P Hľadám totiž to nejaké pekné kotníkové, ktoré sa hodia aj k džínsom aj k šatám a tieto vyzerajú spredu super :) A mne sa osobne páčiš oveľa viacej v outftie s džínsami, pretože ťa robí mladšou ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Oba outfity jsou super a líčení dokonalé, jen k džínám bych zvolila jiné botky. A ty vínové šaty jsou prostě božské <3

    OdpovědětVymazat
  18. jenom se plet do mody!:D) Hrozne ti to slusi :)

    OdpovědětVymazat
  19. já si nemůžu pomoct, ale barvičky mi na podzim prostě nejdou. aspoň u mě. jediná výjimka je růžová, kterou já můžu prostě kdykoliv :) ale líbí se mi obě kombinace! ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Peti krásne! :) Páči sa mi oboje, ale viac asi šatky :) ♥
    Krásny víkend aj tebe :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, jaký topcoat prosím používáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Essence Better than gel nails nebo Catrice Gel like top coat

      Vymazat
  22. Přeji hezký den, chtěla jsem se zeptat ohledně kabelky na druhé fotce (šaty), jak jsi s ní spokojená co do kvality? Podle fotky vypadá totiž na kvalitní materiál, navíc i ten tvar se mi moc libí. Ráda bych také objednala, ale někdy fotky dost zkreslují. Děkuji za odpověď. M. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak tahle kabelka je vážně dobrá, myslím, že mohu s klidným svědomím doporučit. je hezky vypracovaná, pevná, nelezou z ní nitě, za mě ano :).

      Vymazat
  23. Cerveny saty jsou krasny!I ta rtenka ti moc slusi :)

    http://travelnote-s.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Oba outfity ti moc sluší. Rtěnka Milani je dokonalá růžová!

    OdpovědětVymazat
  25. Jsi nádherná Peťo! :) Oba outfity se mi moc líbí, ale do těch šatů jsem se přímo zamilovala.. Nojo, jsem prostě ujetá na vínovou :D :)

    OdpovědětVymazat
  26. Za me rozhodne saty!Ta barva nadhera...!Uplne stejne maji i v BonPrixu
    Moc ti to slusi!

    OdpovědětVymazat
  27. Páni, oba dva outfity se mi moc líbí. U toho prvního bych zahodila náhrdelník, he he, to je ale můj problém, že tyhle masivní náhrdelníky se mi vůbec nelíbí:-)
    Druhý outfit nemá chybu, krásné šaty, barvou ty sedí skvěle, krásné líčení, krásná žena. Super.

    OdpovědětVymazat
  28. Vinove saty su krasne, pekny decentny, ale vdaka vyraznej farbe nie nudny outfit. K 2. outfitu sa vobec,ale vobec nehodi ten nahrdelnik, s pasikavym trickom sa priam bije.

    OdpovědětVymazat
  29. Peti ten náhrdelník je naprosto bozsky.str ti to slusi

    OdpovědětVymazat
  30. První outfit podle mě nemá chybu! Je úplně jednoduchý a náhrdelník ho skvěle doplňuje, navíc ta rtěnka k němu je naprosto dokonalá, parádní odstín :-) Moc ti to sluší, Káťa

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, džíny mega!!! Strašně ty seknou a ta rtěnka k tomu ... fakt super!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Peti, prosím, do toho copu máš nějak primotany prameny clip in na zahusteni? Nebo máš tolik vlasů? Páni, vypadá to dobře! ;-)
    A ještě mě napadá, jestli stále používáš vlasovou kosmetiku Kapyderm a jestli se Ti nějak zlepšily vlasy, nebo je to průměr. Zaznamenala jsem kolem toho haló na blozích, ale pak už ani muk, trochu reklama.. Ale třeba se pletu a jsou dobří :-)
    Díky, Terí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Teri, mám v tom clip in. Jinak o Kapydermu budu mluvit ve vypotřebovancích příští týden, takže tam bude recenze. Šampon je fajn, maska mě nenadchla po delším používání, to znám lepší.

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď, tak se těším na podrobnosti :)

      Vymazat
  33. ty šaty ti neskutečně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  34. Vínové šaty sú úplne perfektné a veľmi Ti pristanú. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  35. Oba outfity vypadají úžasně! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Ty košilové šaty jsou skvělé, opravdu ti padnou Peťulo, ale boyfriend styl ti sedne stejně tak dobře jako předchozí outfit!!
    Fajn styl, kterému se nedá snad nic vytknout :-)

    http://czechfashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. To první je odfoceno na Lannovce v ČB? Jinak jsou kouzelná, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  38. Petro,mám Vás ráda,ale modě vážně nerozumíte..oba modely jsou propadák...Monika

    OdpovědětVymazat
  39. U těch šatů si toho člověk ani nevšimne a tak to ani neruší (protože boty tak nějak navazují na punčochy, i když bych si asi uměla představit lichotivější tvar boty), takže tady bych chválila, ale u prvního outfitu - tenhle typ džín s tímhle konkrétním typem bot NE. Vypadá to blbě a vždycky to blbě vypadat bude, pokud člověk nemá extrémně anorektické kotníky. Tím nechci vůbec naznačit, že by Petra byla tlustá, ale pro normálního smrtelníka kombinace téhle délky s touto výškou bot nikdy fungovat nebude. Lodičky s jemnou špičkou nebo jakékoli jiné vykrojené boty by tomu dodaly úplně jiný švih, takhle je to zabité. Opravdu bych to ráda viděla s jinými botami, dát pak ty dvě fotky vedle sebe, to by mohlo rozdíl dobře demonstrovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím vcelku souhlasím, bohužel lodičky nejsou na běhání po městě moc pohodlné a kotníky vzhledem k nohám podle mě silné mám ;).

      Vymazat
    2. Oba outfity jsou moc hezké, ale v jedné věci jsem měla jasno hned na první pohled. Týká se to výběru bot ke kotníkům a délky boyfriend džín. Je tam jen malý rozestup a to takový, že není nejlíp zvolený. Takže téměř musím souhlasit s výše zmíněným komentářem, jen s tím rozdílem, že si myslím, že to nebude lepší na žádných nohách. Moje mamka má velmi štíhlé kotníky, a proto vím, že to není hezké ani s těmi nejhubenějšími. Podle mne nejde o nohy, ale o boty. Chtělo by to nějaké více vykrojené, nižší. Ale vím, že teď už nebude počasí, na takové více prostříhnuté boty.
      Jinak se mi to moc líbí, jen bych botičky vyladila, také jsem měla stejný "problém", když jsem viděla na sobě tuto délku kalhot a výšku bot, věděla jsem, že mi na tom něco vadí, že to není ono. To jen pro ostatní, aby si nemysleli, že hledám nějakou chybu. Outfit má šmrnc. Rtěnka nádherná! Božská! To je posun, Petro, když si vzpomenu dva roky nazpět, nosila jsi většinou nude odstíny, z dálky velmi "mrtvolné". Také jsem ti tehdy psala, že outfity jsou božské, že jsi jak lady, ale že pro tyto rtěnky nemám nějak pochopení. Takže už dlouho ode mne doustáváš velkou jedničku za výběr rtěnek.
      Takže věřím, že časem doladíš i některé maličkosti, které tu občas padnou od nás čtenářek. Ono někdy nejde všechno hned a má to různé důvody. Nikdy z nás není dokonalý. Já si třeba potrpím na detail a doladěnost outfitů, ale zase je tolik nestřídám, to není v silách normálního ženy (pokud není Babišová,či Bakalová)... Na to, kolik tu prezentuješ outfitpostů si zasloužíš jen uznání. To také od nás máš. Proto sem chodíme, neb si tě velmi vážíme.

      Hezké dny všem, které mají rády módu a kosmetiku.

      Vymazat
    3. Ještě jsem zapomněla jednu velmi důležitou věc. Moc ti sluší tento střih džínů. Myslím, že velmi lichotí tvé postavě, vypadáš v nich lépe jak ve skinny džínách.

      Vymazat
  40. Oba outfity se mi na tobě líbí, jen ta tmavě vínová rtěnka se mi zdá, že je na tebe moc tmavá, že ti "přebíjí" obličej. Eva

    OdpovědětVymazat
  41. Za me rozhodne druhy outfit, ale zajimalo by me, co se libi vic Tobe, Peto :)

    OdpovědětVymazat
  42. Mně se na Tobě líbí oba outfity, jen souhlasím s ostatními, že ty boty v obou případech nejsou to pravé ořechové :). Ale jinak moooc hezký, i líčení se mi moc líbí u obou outfitů. Vínová Ti prostě sedne a ta rtěnka je dokonalá :).

    OdpovědětVymazat
  43. Oba outfity jsou moc pěkné, ale za mě rozhodně vede ten s boyfriend jeans, protože ty já naprosto miluju. Náhrdelník je skvělým zjemněním jinak drsnějšího outfitu a proužky zbožňuji. Botky se mi moc líbí, viděla jsem je už v jednom videu u tebe a plánuji se po nich podívat tady ve Francii ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  44. Krása, krása, krása! Úplně mě uchvátil ten cop u outfitu s vínovými šaty! Jak ho zvládne i takovej amatér jako já? Musím to vyzkoušet.

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. A zase ty příšerné černé silonky... :-( Za mně tentokrát nic moc, líbí se mi pouze ten náhrdelník! A taky cop :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Za mě vedou vínové šatičky, přesně takhle se mi to líbí. Černé silonky nosím moc ráda - někdo tu píše že jsou příšerné, to nechápu, jakékoliv punčochy a silonky jsou na podzim ideální. Deni.

    OdpovědětVymazat
  47. K tomu, abys byla ještě hezčí a postoupila na vyšší level, navrhuji posun k elegantnějšímu looku: 1) prodloužit délku sukní a šatů, 2) k sukním a šatům místo kotníčkových bot pěkné lodičky, 3) dát vale kalhotám s dírami, 4) kalhoty mít v horních partiích trochu s vůlí, ne tak napasované v rozkroku, není to hezké, 5) všeobecně přejít na kvalitnější materiály a zpracování, 6) v barvách a jejich kombinacích bych se víc držela svého barevného typu (ono to smysl má) a zas tolik neexperimentovala, 7) aspoň občas ubrat na líčení (máš od přírody velké oči a plné rty, proto bych zvýraznila víc vždy jen jedno a druhé nalíčila spíš nenápadně; pokud silně nalíčíš obojí, může to působit lacině, nevkusně. Teď jsem zvědavá, zda to zveřejníš, protože jinak jsi velice sympatická

    OdpovědětVymazat
  48. Naprosto mě dostala ta kombinace vínové rtěnky s těmi šaty, to je prostě dokonalost :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Petro,
    oba outfity Ti velmi sluší, ale ty šaty asi víc. Je to krásná barva a dobře k Tobě sedí.
    Manžel mrknul (výjimečně) na tenhle post se mnou, a když už jsem byla na konci, zcela vážně se ptal kde je ten boyfriend, kterého avizuješ v nadpisu :-D
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  50. Dziny na volny cas, saty do prace :-) Ale pekne jsou oba.

    OdpovědětVymazat
  51. Outfit s boyfriend- ami ma veľmi nezaujal- osobne ich nosím rada, ale len v kombinácii s teniskami, nejako nemôžem prísť na chuť kombinácii s poltopánkami... Ale druhý outfit je úžasný, tie šaty sú nádherné a veľmi ti pristanú! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!