FOTD - ledově fialové rty a zlatofialové oči + podzimní novinky z Inglotu

by - 01 října

Krásnou středu vám všem,

již je to nějaká doba, která uplynula od mé poslední návštěvy v Inglotu. A proto mě Adélka opět pozvala k nim do obchodu, aby mi a tím pádem i vám :), představila novinky, které si pro nás v Inglotu přichystali. Naposledy jste u mne mohli vidět novinky jarní i s líčením se žlutýma očima a zářivě růžovou rtěnkou. Přiznám se vám, že rtěnky z řady Bright´n´matte mi učarovaly a nebyla bych to já, kdybych si nakonec neodnesla i ten překrásný fialový odstín. Ale vydržela jsem dlouho, než skončil v mé sbírce, co říkáte? :D O rtěnkách a samotném líčení v ledově fialových tónech však později.....
 

Nejprve bych vám ráda ukázala, co nového můžete u Inglotu najít a co zaujalo právě mne.


Novinkou, která si myslím, že v sortimentu značně chyběla, jsou podkladové báze pod makeup ve třech variantách. Podkladové báze už v dnešní době považuji při líčení za nezbytnost a to zvláště tehdy, pokud máte plet suchou, máte rozšířené póry nebo vrásky. Perfektní jsou ale i báze matující, které udrží na uzdě pleť mladou a mastnou.

Další věcí, která je super a kterou jsem si nakonec odnesla, jsou konturovací a rozjasňující HD pudry. Můžete si tak svůj vybraný odstíny díky freedom systému přidat do vámi vybrané paletky nebo třeba Z - paletky. Mně nejvíce zaujal odstín 504 (druhý zleva), který je až do fialkova a hodně studený a tudíž skvěle sedí na konturování právě hodně světlým a studeným typům jako jsem já. Rovněž žlutý pudr je dobrá vychytávka, osobně bych ho použila hlavně na zapudrování korektoru pod očima, protože potlačuje modrou a fialovou barvu.


Další věcí, kterou ocení ty z vás, které jsou vizážistkami a nebo prostě jen potřebují makeup během dne osvěžit, či zafixovat, je právě fixační sprej na makeup.


Novinkou jsou nyní i freedom HD lisované pudry.

 Tuhé nebo spíše krémové parfémy jsou pro mne novinkou, která mne sice příliš nezlákala, ale krabičky na ně mají roztomilé :).


Musím říci, že s Adélkou jsem si opět moc hezky popovídala a že mi o všem perfektně povyprávěla a společně jsme pak vybraly, co by mi sedělo a jaké líčení bych s novými barvičkami mohla pro vás vytvořit :). Asi vám je jasné, že vybrat z tolika kombinací nebylo nic jednoduchého a pěkně jsem se u toho zapotila, ale myslím, že jsem nakonec vybrala dobře :).
 
 
 

 
Pokud jste fanoušky Inglotu nebo vizážistky, mám pro vás příjemnou zprávu. Oficiální eshop již funguje, takže si cokoliv můžete objednat až domů :).
 
 
Tolik k novinkám a teď k mému líčení s Inglotem. Některá líčidla už jsem si odnesla dříve a tentokrát mi do sbírky přibyla fialová matná rtěnka, konturovací pudr a překrásný pigment. Všechno jsem v dnešním líčení použila, takže je uvidíte v přímo v akci :). Mým záměrem bylo vytvořit něco ledového, se zářivě fialovými rty a lesklýma očima. Překrásný fialovozlatý pigment k tomu byl jako stvořený a krásně ke rtěnce ladí.
 

 
Nejdříve jsem celou plet sjednotila bezvadným makeupem Rimmel, který velmi slušně kryje, ale přitom na pleti nedělá masku a nevysušuje a neotírá se. Ještě o něm uslyšíte ve videu, ale mohu vám říci, že jsem z něj nadšená a na zimu bude úplně skvělý!
 
 
Celou pleť jsem poprášila rozjasňujícím HD sypkým pudrem.
 
 
Na celé pohyblivé víčko jsem nanesla překrásný pigment číslo 35. Asi je zbytečné psát, že pigment je skvěle pigmentovaný :D, ujistit vás ale mohu o tom, že na víčku vypadá překrásně a dost špatně se fotí, takže si představte, že je ještě tak o 200% hezčí. S pigmenty je ale třeba pracovat opatrně, je nutné je zapracovat do štětce a na víčko přitlačovat a uhlazovat. Pokud byste jej nanášeli klasicky, jak jste zvyklé u slisovaných stínů, naděláte si pod očima pěkný nepořádek. Já na nanášení používám plochý štětec a jako základ na víčko nějakou hutnější a lepivější bázi, případně korektor. Tak vynikne krása pigmentů nejlépe a zvláště na sluníčku to pořádně rozbalí :).
 



 Zbytek oka jsem vykonturovala matným stínem z paletky Revolution London Essential mattes ve fialové a do vnitřního koutku a pod obočí nanesla matný tělový stín..


Linku jsem nakreslila fixou a doplnila nalepovacími řasami přirozené délky (Ardell Babies). S fixou se pracuje skvěle, je hezky pigmentovaná, akorát se mi zdá, že na víčku šedne a ztrácí tu intenzivní černočernou. Řasy jsem pak sjednotila řasenkou.
 


 
Na vykonturování, i místo tvářenky jsem použila HD sculpting powder v odstínu 504. Jedná se o hodně studenou hnědou s fialovým podtónem, která mi perfektně sedí. Pudr je velice jemně mletý a středně pigmentovaný.
 
 
A konečně rty. Asi nemusím zmiňovat, že tuhle rtěku bych si nejraději pořídila už na jaře a už tenkrát jsem se rozhodovala, zda si vzít zářivě růžovou nebo tuto fialovou. Vzhledem ale k tomu, že léto bylo před námi, sáhla jsem nejdříve po růžové a ted, na podzim a zimu, skončila u mě ve stojánku i tahle překrásná studená fialová. Vím, že pro někoho to může být už trochu extrém, mně se ale ohromně líbí a dokonce bych řekla, že mi i pěkně ladí s pletí a hlavně je to snad první fialová, která mi nedělá zažloutlé zuby. Rtěnky z řady bright´n´matte jsou extrémně matné, dobře pigmentované a extrémně dlouhotrvající. Proto ale počítejte s tím, že musíte mít rty bez sebemenší šupinky nebo defektu a že rtěnky jsou tužší a při nanášení trochu "drhnou". Při delším nošení samozřejmě také, vzhledem k výdrží a konzistenci, trochu vysušují. Klaďte tedy v tomto případě opravdu důraz na to, aby rty byly před nanesením v perfektním stavu a dokonale hydratované, jinak bude rtěnka žmolkovatět, zvýrazní šupinky a bude šíleným způsobem lézt do vrásek.
 


 
Dejte mi vědět, zda vás něco z novinek zaujalo a jak se vám líbí ledové líčení, protože mně hodně a je to můj nový favorit na zimu :).
 
P.S. na nehtech mám gel lak Sally Hansen v odstínu Wine not, který příležitostně přelakovávám, tenktokráte lakem She 509 a holografickým top coatem Essence.
 

You May Also Like

32 komentářů

  1. Přeji hezký večer, chtěla jsem se jen zeptat, kosmetiku Inglot neznám, může mi některá z vás napsat jaká/čí je to kosmetika a jaké s ní máte zkušenosti, co se vám osvědčilo. Moc děkuji. Káťa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim :) Je to polska znacka prodavana celosvetove. Mam rada jejich ocni stiny, nejsou uplne nejlevnejsi, ale ty trpytive stoji za to. Cistic stetcu se mi zda fajn, gelova rtenka taky a vsichni chvali jejich gelove linky. Ted mam i ten kremovy parfem a mlstrasne se mi libi ten bily design i vune, mam Bright Amber. :)

      Vymazat
  2. Já miluju Inglot! Je to moje nejmilejší kosmetika od té doby, co jsem žila v Polsku! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne na fotkách zaujaly ty umělé řasy. Myslím tu nabídku řas, kde vidím i barevné a různé zajímavé extravagantní pri vyjímečné příležitosti. Inglot zatím v mé sbírce není.
    Ta fialová rtěnka je zajímavá, hodně extravagantní, musí se dobře zkombinovat nejenom s líčením, ale i oblečením. Sama o sobě na mne působí tato barva hodně studeně, přísně a "mrtvolně".

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujala mě ta báze pod makeup. Jednu mám a nestojí za nic :/

    vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ta rtěnka má nádhernou barvu! Ohromě ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kosmetika téhle značky mě velice láká. Vypadá vše tak super :). Hned se podívám na ty stránky. Tohle líčení se mi velice líbí. Ta rtěnka tomu dodala šťávu a moc hezky si zvolila kombinaci očí a rtů :). Ten lak se mi strašně líbí. Já osobně mám nejraději tmavší odstíny, než ty lesklé, dělá to hezčí nehty i celkový dojem rukou :), aspoň u mě :D

    OdpovědětVymazat
  7. Inglot mám ráda čím dál tím víc :) Od stínů jsem přešla na rtěnky a bomba. Zkoušela jsi i berry collection? Dokonce voní po borůvkách :)

    OdpovědětVymazat
  8. No ale odstin je tohle vazne krasny, no tak zase vaham:-D Ale asi bych to nedala, potrebuju mit na rtech porad neco hydratacniho..

    OdpovědětVymazat
  9. Musím teda říct, že ten pigment vypadá fantasticky! :))))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Bezvadny report a liceni Ti strasne moc slusi.. Takova "ledova princezna"! :-) Mam trosku intimnejsi dotaz, Peti... Ty nemas vubec sedive vlasy? Ja uz od 26 musim barvit nebo alespon davat melir, abych to trochu zamaskovala.. Ted je mi taky pres tricet a sediny mam tak na 40% vlasu(rikal kadernik).. Vim, ze je to dedicne, ale mrzi me to. Kamaradce je 38 a vytrhne si do mesice tak 2-3 sedive vlasy.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  11. Petro jsi moc hezká holka, ale ta chlupatá krasavice co je s tebou vyfocená na profilové fotce je fakt super kočka, na tu prostě nemáš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem se fakt zasmála!:D pocedený vtípek. :D

      Vymazat
  12. Líbí se mi líčení očí :)

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení se mi líbí moc :). Mě nějak ta značka Inglot neláká
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ani mňa, keď je niečoho priveľa, neviem si vybrať.

      Vymazat
  14. Odtieň pigmentu je skutočne nádherný, len škoda, že v líčení vyzerá úplne inak. Ale tak viem, že foťák sa s farbami niekedy nemilo pohrá.

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím, rtěnku 422 mám a nejvíce odpovídá foto na ruce. Je daleko tmavší :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Řasenka nevydrží dlouho, brzy vyschne. Báze mastí. Jinak OK. Ale je to u nás šíleně předražené. Mám štěstí, že mám Polsko "za humny".

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, ten pigment je nádherný! Fialová rtěnka ti jako vždy moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  18. poľská kozmetika... radšej nechcem vedieť, čo v tom je :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejspíš klasické chemikálie jako v každé jiné běžné kosmetice. Být to třeba přírodní značka, nebáli by se na webu uvádět složení jednotlivých produktů.

      Vymazat
  19. Tohle líčení je fakt krásný. Hodně odvaz, ale když to někdo umí nosit, tak je to bombový :)

    OdpovědětVymazat
  20. Rtěnka je boží na zimu opravdu skvělá ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva je hezká, taky miluju studené barvy a jsem studený typ, ale matné rtěnky ráda nemám, navíc když vysušují, a hlavně mi nesluší, naopak mám ráda mírně lesklé a i s perletí. Matné se hodí spíš pro ženy s výraznými rty, což Petra má, takže to je OK.

      Vymazat
  21. Moc pěkný článek, krásné fotky, líčení a velice objektivní názor. Na mě je kosmetika Inglot příliš drahá :( raději si koupím něco z Make up revolution London, Milani apod. Mimochodem také na mě nepůsobí moc dobře to, že je polská, známe kvalitu polských věcí na našem trhu :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám třeba špatné zkušenosti s Avonem či Oriflamem od té doby, co se vyrábějí v Polsku pro "východní" Evropu, kam politicky řadí i nás, bohužel. Dokud se Avon dovážel z Německa a Oriflame vyráběli v Irsku, problémy nebyly a některé produkty dokonce účinkovaly. Po přesunutí výroby do Polska se s výrobky Avonu roztrhl pytel (nabízejí i spoustu všelijakých doplňkových, nekosmetických ptákovin), prodává ho snad každá druhá nebo třetí obyvatelka ČR, ale všechno je to na úkor kvality. Nedivím se proto Petře, že tyhle firmy nemusí. Osobně preferuji spíš přírodní věci, které se mi osvědčují (a to i účinkem) daleko víc než klasická drogerková chemie.

      Vymazat
  22. Peti.rtenka je opravdu krasna moc

    OdpovědětVymazat
  23. Peti rtenka je opravdu moc krasna

    OdpovědětVymazat
  24. docela mě zaujal ten make-up od Rimmelu, je to nějaká novinka? nepamatuji si, že bych ho v drogériích potkávala...

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, mohu se zeptat, jaký je tvůj názor na oba nové makeupy od rimmelu? Který z nich bude lepší pro sušší pleť? Který kryje lépe a který třeba déle vydrží? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!