♥ Kosmetické "must have" letošního podzimu ♥

by - 30 října

Krásný čtvrteční večer vám všem,

letošní podzim se to jen hemží kosmetickými novinkami. Jak se ale v tom kvantu produktů zorientovat a které za to stojí? Na to se podíváme v dnešním videu! Já za sebe bych rozhodně vyzdvihla novou kolekci Pure reds od Lorealu, která je vážně megapovedená a pak nové Lasting finish nude makeupy Rimmel a paletku Smoke balm od The Balm, naprosto úžasné věci! A co je ten váš nej podzimní objev? :)


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
líčení: oči The Balm Smoke Balm, rtěnka Loreal Pure reds Julianne
nehty: Loreal Pure reds Julianne
svetřík: HM
 
produkty:
* Rimmel Lasting finish primer
* Rimmel Lasting finish nude ivory a light porcelain
* Astor Perfect stay golden beige
* Max Factor Skin lumanizer warm almond
* Loreal False lash wing intenza
* Rimmel Wonderfull mascara with argain oil
* The Balm Smoke balm http://www.thebalm.cz/
* W7 Get set eye shadow base http://www.galaxieprani.cz/
* MUA Undress your skin shimmering highlighter
* NYC Expert last lip laquer Rockwell ruby, Chelsea cherry blossom
* NYC Crystal couture Fashion queen, NY princess, Ruby queen
* Catrice Made to stay inside eye highlighter pen
* Loreal Pure reds rtěnky Julianne, Doutzen, JLo, Blake
* Loreal Pured reds laky Julianne, Doutzen, Eva, JLo, Frieda
* Benefit Rockateur
 

You May Also Like

37 komentářů

  1. parádní video! :) ...můžu se jenom zeptat, ta tužka od Catrise, nedráždí oči? Kvůli kontaktním čočkám jsem celkem omezená :) ...děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam hodne citlive oci a zda se mi v poradku, nepozoruji nejake podrazdeni,ale muze to byt hodne individualni, mozna s cockami problem delat bude.

      Vymazat
  2. Ahoj Péťo! Moc perfektní video.Já mám taky lesk NYC Expert last lip laquer v barvě Chelsea cherry blossom, a je moc perfektní.Moc Ti To sluší.Ahoj Zuzka. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení moc ti to sluší, Peti! ;) Strašně se těším na rtěnky od Lorealu, už se nemůžu dočkat, až si je budu moct vyzkoušet v drogerce a zároveň mám obavu, že minimálně tři nutně potřebuju. B)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, dekuju moc a uprimne, boj se, protoze je budes potrebovat, jsou opravdu bozske, tohle se Lorealu povedlo!

      Vymazat
  4. Krásné líčení, oči v přirozených tónech a nádherná rtěnka. To ti opravdu moc sluší. Pleť máš prozářenou, asi jedno z těch top líčení. Z výrobků jsem příznivec Max Factoru a Lóreálu, mají kvalitní výrobky, ke kterým se ráda vracím. Nedám dopustit na jejich řasenky a make-upy. I když v make-upech je výborný i náš Dermacol. Obaly rtěnek se jim povedly, ve videu mi připomínají svou strukturou kůži. Design krásný. Akorát nejsem nadšena z výčnělku při zavírání, protože když pospíchám, nepodaří se mi naslepo zavřít rtěnku napoprvé. V tom jsou praktičtější pravidelné okraje rtěnek. Na červené odstíny rtěnek se těším, ještě by mne zajímalo, pokud by jsi srovnala červenou rtěnku Dermacol a Lóreál, jak by dopadlo hodnocení ve konzistenci, krytí a ve výdrži.

    Také jsem perfekcionalistka a nemám ráda mechanické poškození obalů a jejich obsahů.

    Hezké dny všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Gabi, moc dekuji. S tim vycnelkem na rtenkach mas pravdu, i kdyz na ni clovek kouka, docela spatne se trefuje,ale jinak je obal krasny.MF i Loreal maji super vyrobky, co se tyka makeupu,ale prave jak pises, i nas Dermacol je skvely a v posledni dobe me hodne pozitivne prekvapil Rimmel :).
      Kdybych mela volit top cervenou, tak zvolim Loreal, Dermacol ma sice take skvele a dobre pigmentovane rtenky,ale u Lorealu se mi libi semimatny finish a maji lepsi vydrz a konzistenci. Krasny den!

      Vymazat
    2. Děkuji za tak rychlou odpověď! Určitě ji ocení i ostatní čtenářky, protože to je to, co jsme potřebovaly slyšet. Lepší výdrž se prostě cení. Jsi opravdu SKVĚLÁ. Žiješ pro blog a pro čtenáře, a přesně taková má být Blogerka roku.

      Vymazat
    3. Gábi, děkuju hrozně moc za podporu a všechny komentáře od tebe, moc si toho cením ♥!

      Vymazat
  5. Peti, prvně Ti musím říct, že Ti ten červenej svetr strašně moc sluší a líčení je taky skvělý! :)
    Paletka od The Balm je nádherná, jak obal, tak barvy :). Ty rtěnky od Loreal se jim fakt povedly. Skvělý video Peti
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Žirafí pleť :-D Mám tipy a i jsem se pobavila.. díky!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, chtěla bych se zeptat, u toho Rimmelu, ten nejsvětlejší odstín 010, ten máš taky normálně z drogerky? Já mám totiž pocit, že jsem u nás viděla nejsvětlejší jen tu 100, ale nejsem si teda teď jistá, jestli jsem to nepřehlídla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem si letos pořídila konečně krásně červený odstín rtěnky – od Avonu (Fresh Fig), i když ten jinak zrovna nevyhledávám. Naopak rudé rtěnky mi nesluší, vypadám v nich jako mrtvola, i když jsem typ studený a chladný.

    OdpovědětVymazat
  9. Já si koupila zrovna tu Eva rtěnku, co tu není, protože ta jediná mi přišla jako true red, kterou ve své sbírce nemám. Doutzen byla moc oranžová, JLo a Blake mi přišly skoro úplně totožné, červené s modrým podtónem, tedy studené červené/třešňové, kterých mám moc, Julianne mi připadala moc do fuchsiova a pak tam byla myslím ještě Freida, která byla ještě víc do fialova/magenty.

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělé video! Víš co, já mám jediné štěstí, že jsem naprosto jiný typ než ty a většina té kosmetiky není pro mě, protože kdyby tomu tak nebylo, okamžitě bych si šla vše koupit!!:-DD Ta mini paletka the balm vypadá skvěle, škoda, že ten obal není plastový, to bych do ní šla hned.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a nápodobně, vždycky se u tebe uklidňuju, že když to sluší tobě, že na mě ta barva nebude :D.....

      Vymazat
  11. já mám pleť smíšenou, a tu Rimmel bázi taky můžu, je super :) ta předešlá fialová/modrá mi moc nesedla, ale tohle je jiný kafe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, taky mi tahle přijde lepší, taková trochu hutnější a makeup po ní lépe drží než po té staré.

      Vymazat
  12. Já mám z té kolekce Pure red variantu od Jenn Lopez a konečně jsem pochopila, proč a jak se dá nosit rudá rtěnka k čemukoliv a kamkoliv:-). Skvěle jsem se trefila s odstínem a jsem spokojená:-).

    OdpovědětVymazat
  13. Super video :) zaujaly me ty rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tyhle videa mám nejradši:) Včera jsem ho už nestihla, tak jsem se dneska aspoň měla na co těšit. Do tý doby, než jsem objevila tvůj blog, kupovala jsem si kosmetiku celkem minimálně, ale teď se to dost změnilo:) V drogeriích obcházím kosmetiku jako mlsnej kocour:) Ale začalo mě to bavit. Uvažuju o tom make-upu od Rimmelu a taky se mi moc líbí ty třpytkatý laky od NYC. Hlavně ta zlatobronzová a pak ta tmavě modrá. Těším se na další články a videa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A viděla jsi je v nějakém rossmanu? Já byla ve dvou a neviděla jsem je tam :(

      Vymazat
    2. Tak jsem našla, že budou až ve 48 týdnu, tedy v posledním listopadovým.

      Vymazat
  15. Nejvíc me zaujala tvářenka od Benefitu a kolekce red od Loreal. Díky za příjemné video!

    OdpovědětVymazat
  16. Žirafí pleť mě rozesmála. :-D Červenou kolekci od L'Orealu jsem zatím nestihla obhlídnout, musím to při nejbližší návštěvě drogerie napravit. Z minulé nude kolekce jsem si nevybrala, přišlo mi to všechno strašně světlé, ale tyhle červené rtěnky teda vypadají báječně. Moc Ti sluší ta sladěná rtěnka, nehty a svetřík. :-) Rockateur vypadá nádherně, ten taky budu muset obhlídnout naživo. Zaujala mě ta tužka od Catrice, tu taky omrknu. Rozjasňovač od MUA mám, fakt není vůbec špatný. A od W7 mám světlounce růžovou tvářenku Candy Floss, kterou mám strašně moc ráda, zbývá mi jí už jen drobeček a vypadá to, že se už nevyrábí, škoda.

    OdpovědětVymazat
  17. Peti prosím, odkud je ten svetřík? je boží <3

    OdpovědětVymazat
  18. super video,dost se mi libi,ze uvadis u make-upu pro jaky typ pleti by se hodil

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, super video :) Já se na Loreal rtěnky vrhla, když jsem na ně sehnala slevu 30% a odnesla si Julianne Red i Nude a ještě lak Julianne :) Mít víc peněz, asi bych si domů odnesla skoro všechny :D Každopádně tu červenou miluju tak, že chodím namalovaná i doma a okukuju se pořád v zrcadle :D Na červené rtěnky jsem nikdy nebyla, ale tohle je láska na první pohled :D
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tedy asi divná, protože včera jsem ty rtěnky prohlížela v drogerii, no ale nemůžu si pomoct, mě se nelíbily, ani jeden odstín, a to jich měli ještě víc, než je ukázáno tady na blogu. Odstíny na mě moc výrazné, navíc výrazně krémové a hlavně matné. Já mám holt raději lehčí konzistenci rtěnek a spíš lesklé či s jemnými třpytkami, matné mi ani nesluší, takže tak. Mám třeba krásný odstín červené od Alverde tuším z loňské kolekce, je taková spíš gelová, lehká, přitom barva celkem intenzivní a nikdy předtím jsem si nemyslela, že bych si takový odstín koupila, ale on mi opravdu jde. Někdy opravdu spíš záleží na konzistenci a textuře, než přímo na odstínu.

      Vymazat
  20. Péťo ta červená ti hrozně hrozně sluší, opravdu :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, prosím Tě, kde seženu ty laky NYC Crystal couture ? Dnes jem koukala u nás v Rossmannu a nemají je.
    Děkuji :-) Denisa

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!