Lovely news - září 2014

by - 09 října

Krásný čtvrtek vám všem,


novinky za měsíc září jsou opravdu tučné, takže si připravte velké kafe nebo čaj a pojďte se mnou do víru kosmetiky a toho, co jsem v září nově vyzkoušela a jaký dojem z produktů mám.

Ale než se do toho pustíme, mám ještě něco na srdci:

Milí přátelé, rok se s rokem sešel a byl vyhlášen nový ročník Blogerky roku a zdá se, že na některých blozích již vrcholí „předvolební kampaň“, což je výhodou pro vás čtenáře, neb počet příspěvků se tím mnohdy úměrně zvyšuje a blogerky vás nechají více nahlížet do svého soukromí :).
Budu k vám upřímná. Loňské vítězství mě neskutečně moc potěšilo právě proto, že je to cena od vás, ale na druhou stranu mi přineslo plno stresu a nabalilo se na můj blog a osobu plno negativistů a rýpalů a zřejmě i závistivců. Zvažovala jsme tedy, zda letos vůbec soutěžit, protože vím podle ohlasů, že můj blog byste měli rádi i bez ceny a toho si moc vážím. Na druhou stranu vás ale nechci zklamat a myslím si, že připravit vás o možnost volby, by nebylo fér a navíc, vy jste to svými nominacemi rozhodli za mě :).
A protože mi na téma Blogerka roku chodí neskutečné množství zpráv a podpory, tak jsem vám za to chtěla moc poděkovat. Opravdu z celého srdce si toho vážím, že nejen mně, ale obecně nám blogerkám, věnujete tolik svého času a energie. Protože nevím, jak ostatní, ale já si moc dobře uvědomuji, že bez vás čtenářů, bychom nebyly nic. Děkuji vám za všechny hlasy a pro mě překvapivě také za tolik nominací do kategorie fashion, to jsem opravdu nečekala a těší mne, že vás moje příspěvky natolik baví :).
Pokud se tedy rozhodnete letos podpořit můj blog a mě v kategoriích beauty a video, budu moc ráda a děkuji vám, váš feedback pro mě znamená hodně a věřte, že se vám to i v následujícím roce budu snažit vrátit, stejně jako letos spoustou videí a článků a samozřejmě také soutěží ;). Víte, samotnou mě překvapuje jedna věc, blog a videa už pro vás dělám bezmála 4 roky bez přestávky a za tu dobu mne to ještě neomrzelo, dalo by se dokonce říci, že mne to baví více než na začatku a stále se snažím zlepšovat, abych si vaši přízeň opravdu zasloužila.
Věřím, že každý váš hlas udělá některé z nás blogerek radost a tak bych vám na tomto místě chtěla poděkovat nejen za sebe, ale také za ostatní kolegyně, kterých si vážím proto, jak společně českou beauty blogerskou scénu budujeme a ač spolu nemusíme vždy souhlasit, myslím, že právě ta rozmanitost názorů a povah je to, co dělá scénu pestrou a tak si každý může vybrat dle svého. Držím všem palce a prosím, neberte to zase tak vážně, je to jenom soutěž, nejde o život ;).
 P.S. Prosím, nepište pro koho jste hlasovali nebo budete hlasovat a proč, nerada bych zde podpořila debatu, která by mohla vést v nějaký konflikt, děkuji za pochopení.
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
produkty, které zmiňuji:
* Dermacol Truffle č. 2
* Rimmel lasting finish 100 ivory
* Astor perfect stay 102 golden beige
* W7 Hint of Tahiti a Hint of Cuba http://www.galaxieprani.cz/
* Astor skin match blus 002 peachy coral
* Essence So blush! 10 sweet as a peach
* Essence So glow! 20 bright up your life
* W7 Get set eyeshadow base http://www.galaxieprani.cz/
* Essence effect eyeshadow 06 UK´s stonehenge, 02 brazil´s sunset
* Astor perfect stay style muse eye liner
* Loreal Superliner Gelmatic
* Rimmel eyeshadow stick Kate 102 electric sapphire, 100 rose gold
* Rimmel gel liner 005 emerald
* Essence mini sheer lipstick 01 hit the road red
* Maybelline 710 sultry sand
* Rimmel Kate 109 lasting finish
* Gabriella Salvete Al Bacio  my dream, wild red
* Essence effect lipgloss 08 ahlala
* She All in one volume ultimate lenght mascara
* Rimmel Kate  006 I rock amethyst
* Astor style Muse mascara
* Loreal False lash wings intenza
* Catrice Ombre topacaot
* Rimmel 60s loose your lingerie
* Essence holographic top coat
* Catrice Luxury laquers It´s show time a Plum fiction
* Christina Aguilera Woman
halenka: ? bohužel už nevím,ale nějaký eshop, už ji mám déle

You May Also Like

40 komentářů

  1. ahoj, ten makeup Rimmel lasting finish v odstinu ivory je svetlejsi nez rimmel match perfection?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja asi nechapu dotaz, v jakem odstinu match perfection? oba makeupy v odstinu ivory jsou srovnatelne.

      Vymazat
  2. Ahoj je lepší ten Rimmel lasting finish nebo ten nude?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten nude má mít nižší krytí, nemůžu teda porovnat, mám jen jeho, ale moc spokojená s ním nejsem, během dne se téměř z pleti vytratil, což se mi ještě nestalo (a mastnou pleť nemám)... budu zkoušet dál a uvidím, ale ten první dojem nic moc!
      jinak lanýže jsem chtěla zkusit, ale možná odolám, všechny MU od Dermacolu, co jsem kdy zkoušela, mi hrozně zoxidovaly, nějak si nesedíme :D

      Vymazat
    2. Mne vyhovuji oba dva, nude je podle me vice hydratacni a ma stredni kryti, ten v lahvicce ma vyssi stredni kryti, kryje opravdu dobre a nehydratuje tolik. Makeupy vetsinou oxiduji na mastnjesi pleti, s tim ja problem nemam.

      Vymazat
  3. Já jsem si teď koupila L´Oreal a neměla jsem to dělat, měla jsem počkat na tvé tipy...:)

    OdpovědětVymazat
  4. dobry vecer Petra, super video ako vzdy. .. ale chcela by som sa opytat na akej stranke vyrobky catrice objednavate? vopred dakujem za info
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  5. ten Rimmelácký make-up mě dost láká k vyzkoušení, Al Bacio rtěnku mám v odstínu 03, a mně tou slabší pigmentací i konzistencí celkem vyhovuje, ale teda mám lepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. já nevím, proč mají výrobci pořád potřebu vymýšlet ty úchylné kartáčky :D mám tu Muse (teď jsem o ní psala) a taky se mi s tím kartáčkem blbě manipulovalo, hlavně spodní řasy šly blbě. a slepuje teda fest, ta slibovaná možnost vrstvení se u mě nedostavila

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsem zvědavá, jak to letos dopadne, držím palce všem blogerkám :). Jinak se poslední dobou nemůžu vynadívat na tvé oči, máš je krásně nalíčené, on by člověk řekl, že už po takové praxi není co zlepšovat, ale ono se to "jen" zdá. Modrá tužka je nádherná, šlo to vyprat :D?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc, no popravde zatim nevim, je to v kosi na pradlo,ale myslim, ze to pusti :).

      Vymazat
  8. Ahoj, který z těch tří make-upů je podle tebe nejlepší a doporučila bys ho pro suchou pleť?:) děkuji, K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pro hodne suchou bych doporucila Truffle, ale jinak jsou opravdu super vsechny tri, pokud potrebujes kryti, tak Lasting finish. Pokud co nejprirozenejsi efekt a stredni kryti a plet neni extra sucha, tak Astor.

      Vymazat
  9. Já to přeji rozhodně někomu jinému! Nemám ráda tyhle sluníčkové blogy. Ty už jsi měla toho úspěchu dost, tak by měl dostat šanci na úspěch taky někdo jiný. Někdo, kdo to nemá tak snadné a nemá všechno zadarmo, postavu, bydlení, podporu partnera. To se to pak bloguje, co? Někdo, kdo si musel něčím projít a proto ví, o čem je život. Ty si žiješ na obláčku a nemáš o životě potuchy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zase komentář :/...myslím, že nikdo z nás neví čím si Péťa v životě prošla, nebo zrovna prochází, tak nechápu jak tu může někdo vůbec hodnotit, zda si žije na obláčku... To mi teda hlava nebere...
      Péťo super video! Výhru Blogerky roku ti moc přeji :)

      Vymazat
    2. Tady asi nema cenu cokoliv vysvetlovat, jen bych chtela rict, ze preji vsem lidem uspech, o ktery se sami zaslouzi a budou na nem drit tak jako ja. Kdyby ho totiz meli, vypadalo by to v nasi spolecnosti mnohem lepe, jenze to nestaci sedet za monitorem a zavidet, to je treba take neco delat, ver nebo ne, ono to do klina jen tak nespadne a mne uz vubec ne. Kazdy ma sve problemy a jen proto, ze ve videich nebrecim jake mam ja, neznamena, ze mam vse zadarmo a ze si ziju na oblacku. Ale rozumim, ze je jednodussi fnukat a vzbuzovat litost, protoze lidi si vzdycky radi postezuji jak jsou na tom spatne a radi vidi, ze je na tom nekdo jeste hur. A fnuken je bohuzel v nasi spolecnosti pocetna skupina a tem se nezavidi. Takze bohuzel, tady to bude nadale slunickove a chci aby tu panovala dobra nalada a optimismus, aby se sem lide sli odreagovat prave od tech problemu, ktery ma kazdy a ne aby tady poslouchali, co spatneho se prihodilo v zivote mne.

      Vymazat
    3. Typický žblept někoho, kdo pro úspěch nechce nic dělat. Sedět v koutku a fňukat, jak ostatní dokázali tohle, ale já ne a to není fér... Já osobně znám několik bloggerek, které mají dost vážné starosti a žádná si nestěžuje, protože na blogu chtějí rozdávat dobrou náladu. Jenže to je pak jejich nevýhoda, protože lidi, jako tady anonym, si pak myslí, že mají život jak z časopisu, protože dostatečně nezdůrazňují, jací jsou chudáčci. Fňukat, dělat ze sebe oběť a poštvávat lidi proti ostatním je snažší a rychlejší cesta, ale není dlouhodobá, tak si to uvědom a zkus s tím něco udělat. Kdyby Peťa vypsala vše, čím si za posledních 10 let prošla, tak by se z toho většina lidí složila! Jenže o tom nemá nikdo ponětí, protože na blogu je vždy upravená a s dobrou náladou a své starosti neventiluje mezi lidi. Já neznám nikoho, kdo by na sobě tak makal jako ona a to přes veškerá zdravotní omezení, která má a že jich není málo. A pak přijde nějaká zamindrákovaná kravka, která tady bude hejtovat. A podpora od partnera je snad v partnerském životě samozřejmost, ne? Pokud Tebe partner nepodporuje v tom, co Tě baví, tak reakce normálního sebevědomého člověka je najít si jiného partnera ne závidět a pomlouvat lidi, kteří takového mají. Tohle je pro mě ukázka typického závistivce, kterých je ale v ČR podle všeho bohužel dost.

      Vymazat
    4. Nesouhlasim s komentarem anonyma, ze tohle je "slunickovy blog". Nikde jinde nectu tolik utocnych, nebo urazlivych komentaru ze strany anonymu, tak jakapak slunickovost?

      Vymazat
    5. Míra to krásně napsal, o Petině životu víme prd a mělo by to tak i zůstat. Proto sem chodím, abych se nabila pozitivní energií z videí a článků, kdybych chtěla přemýšlet o tom jak je život těžký a upadnout do deprese, tak si najdu blog, který to tématicky i obsahově splňuje. Buď na sobě zamakejte nebo mlčte :).

      Vymazat
  10. krásné líčení, moc ti to sluší
    Simča

    OdpovědětVymazat
  11. Péťulko,

    vůbec se netrap s urážkami, negativismem a zlými lidmi (viz komentář od anonyma v 8:24 hod.). Jsi úžasná, roztomilá, nikdy jsem se nespletla, když jsem si koupila kosmetiku, kterou jsi doporučovala. Jak píšeš, to vítězství Ti asi přineslo hodně stresu, ale hoď to za hlavu. Lidem se nezavděčíš, vždy Ti bude někdo závidět, vždy se najde někdo, kdo potřebuje řešit cizí život, než aby si zametl před svým vlastním prahem. Nemá to cenu se s tím rozčilovat nebo se před nimi neustále dokola obhajovat. Oni vidí jen to negativní, ale pozitivní nevidí. Řekni jim, že mají pravdu, že žiješ na obláčku a nemáš o životě ani potuchy, jim to zavře pusu a ty to hoď za hlavu. Akorát si tím přiděláváš vrásky :-)

    Jinak minulý rok jsem pro tebe nehlasovala, respektive pro nikoho, jelikož jsem se vždy malovala podle svého a kosmetiku sice miluji odjakživa, ale nenapadlo mě, že budu závislá na recenzích, tutoriálech a inspiracích v oblasti kosmetiky, módy atd. Moje nejoblíbenější blogerky jsi ty, GettheLouk a Svět podle Lu, které jsem teď dala hlas, ptž jsem s ní četla rozhovor, který mě neskutečně chytl za srdce a ukázal mi, že i ty nejtěžší chvíle se dají překonat. Tvá videa mě ale na druhou stranu nabíjejí pozitivní energií, takže moje rozhodování bylo opravdu těžké. (Jinak se moc internetového hlasování neúčastním.)

    Přeji Ti vše nej, ať se Ti daří :-)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji za podporu a přání a at se daří i tobě :)!

      Vymazat
  12. Já mám taky nejraději tebe, Rendy a Get The Louk. Ale myslím, že vyhraje LU XL. Spoustě lidem je jí líto. Dojímá je to, i z videí je cítit taková nevyrovnanost, nebo jak to napsat, pořád se zmiňuje, jak to měla těžké, jak jí nikdo nemá rád a zároveň jí mají rádi, taková rozpolcenost je na ní vidět, že se přes to ještě nepřenesla, takový vnitřní boj, a to na lidi působí. To je jako talentové soutěže. Někdo umí zpívat a krásně se poslouchá, ale hlasuje se pro nevidomou baculku za odvahu, že se do soutěže přihlásila. Přesně jak zmínila Janča v komentu nademnou, Tvá videa jí nabíjejí pozitivní energií, ale hlasovala ze soucitu pro někoho jiného. Ale pro děsně moc lidí jsi prostě jednička Ty! Doufám, že nebudeš nikdy končit! :-)
    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Holky, já bych vás opravdu prosila,aby se tu neřešily jiné blogerky a jak jsem psala tak také to kdo pro koho hlasoval nebo bude. Těmto debatám bych se opravdu chtěla vyhnout, děkuji za pochopení.

      Vymazat
    3. Ježiš, to je moje chyba, moc se Ti omlouvám, já jsem četla "napište" místo "nepište". Promiň, klidně mé komentáře smaž. Moc mě to mrzí.

      Vymazat
    4. Jani, vubec se neomlouvej, o nic nejde. Jen takove preventivni opatreni, vetsinou toto tema viri emoce, tak jsem tomu jen chtela predejit :). O nic nejde :).

      Vymazat
  13. Mě by zajímalo, co děláš s produkty, co ti nevyhovují, např. s těma řasenkama? Vyhazuješ je pak nebo je někomu dáváš nebo jak? Jinak té kosmetiky máš opravdu mraky, přijde mi zbytečný mít 50 make-upů, 200 rtěnek, 100 tužek atd. Vždyť to nemůžeš nikdy spotřebovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna nedávno jste vyhráli dva velké balíky kosmetiky na Instagramu ;). Něco samozřejmě dám kamarádkám atd. A co se týká spotřeby produktů, myslela jsem, že už všichni chápeme, že o tom to není, když má člověk beauty blog a má mít přehled. Pokud bych měla vše spotřebovat, tak mi stačí jeden makeup na rok a to byste se toho asi moc nového nedočetli a já bych neměla o kosmetice takový přehled jako mám ted :).

      Vymazat
    2. Ja toho mam taky hodne, i kdyz zdaleka ne tolik, jako Petra, protoze nebloguju. Ale kdyz se mi neco libi, koupim si to. Neni to o tom vse spotrebovat ne? Veci co uz nepouzivam vyhodim, na co to budu hromadit. Proste normalni obnova. Hodi se mit to doma. T.

      Vymazat
    3. A o čem by pak byl ten blog, kdyby měla Péťa jeden make-up? Já být zapálená do kosmetiky, tak taky kupuju nejaktuálnější produkty a posuzuju jaké jsou, jakou maji pigmentaci, výdrž, porovnávám, recenzuju, varuju a doporučuju. Jasně nemusí to tak mít každá blogerka, některá si vystačí s jednou paletkou a zvládne tisíce tutoriálů, ale zase neporadí co je lepší a kvalitnější.

      Vymazat
  14. Ahoj super video, nenech se rozhodit takovyma zavistivyma rourama.Moc ti fandim.Chci se zeptat jestli by jsi nemohla doporučit nějaký make up na mastnou pleť. Moc děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Peťko,děkuji za další pěkné video.Já mám sice mastnější pleť,takže tyhle makeupy nebudou pro mě (nedám dopustit na CC Max Factor a ASTOR Perfect Stay Oxygen Fresh),ale zaujaly mě stíny Essence v tubičkách.Myslíte,že mají výdrž jako Color Tattoo od Maybelline?A ještě mám pro Vás tip.....podle recenze Ilovemakeup jsem si včera koupila řasenku od Essence Lash Princess a je fakt suprová-na objem,prodloužení,natočení.A obal je úžasný.Zajímalo by mě,co byste na ni říkala vy nebo jestli ji už znáte :-) Děkuji a přeji krásné babí léto....Lenka

    OdpovědětVymazat
  16. ten nový make-up od Rimmelu jsem si koupila a rozhodně zklamaná nejsem - s klidem bych si dovolila říct, že patří k tomu nejlepšímu, co v drogériích seženeme. i na mé mastné pleti funguje skvěle :) řasenku z řady Kate si chci pořídit, tak doufám, že mě nezklame.

    OdpovědětVymazat
  17. Další super video. Včera jsem šla odpoledne pryč a zjistila jsem, že je nový video a ještě k tomu moje oblíbený Lovely news. Takže jsem se těšila, až se vrátím, že si ho pustím. Opravdu si nedělej nic z anonymů, kteří jen závidí. Já na tvůj blog chodím moc ráda, řekla bych, že čím dál radši. Koupila jsem si na základě tvých doporučení řasenku Seduction Code 2 a taky tužky na oči od Essence a jsem maximálně spokojená. Inspiruješ mě i v líčení, sice mi to nejde tak dobře jako tobě, ale snažím se:)
    Ty zelený linky od Rimmelu jsou malinko do šeda, nebo se mi to zdá?

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, ve videu je vidět, že máš přelakované nehty, že původní červený (asi gelový???) lak máš přelakovaný tím tmavým lakem, nic proti, ale chci se zeptat, když odlakuješ, tak se odlakuje vše, nebo jen ten tmavý a gelový zůstane? Děkuji za odpověď. Majda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Majdo, gele lak zůstane, ale musíš mít odlakovač bez acetonu, jinak by sis el lak poškodila.

      Vymazat
  20. Nezlobte se, ale uzavírám diskuzi, aby se nechala osočovat a nadávat si, že nemám děti a proto nevím, co je život a že mi jde jen o peníze, přičemž jsem v životě nenapsala žádnou placenou recenzi, tak na to fakt nemám náladu. Nemluvě o tom, že mi zde někteří přeji vážnou nemoc nebo smrt, na takové úrovni se opravdu bavit nehodlám. Je vidět, že anonymita a závist dělá z lidí zvířata.

    OdpovědětVymazat