Makeup Revolution London Salvation velvet lip laquer - recenze

by - 31 října

Krásný pátek všem mým milým čtenářům,

na dnešní příspěvek jsem se mimořádně těšila, až váš pohled sjede na první fotku, bude vám asi jasné proč, pokud mne alespoň trochu znáte ☺. Jojo, rtěnkový maniak ve mně se zase projevil a nechtěl dát pokoj, dokud jsem mu neslíbila, že si pár odstínů těchto nových matných lip creamů pořídím.
Cesta k nim byla trošku trnitá, původně jsem chtěla objednat z českého eshopu, kde mají fajn ceny i výběr. Bohužel jsem tam ale nenašla nové odstíny jako třeba Depravity, takže jsem nakonec udělala objednávku z UK. Balíček jsem měla doma asi za týden a hned se mohla těšit z krásných barviček, které jsou opravdu moc povedené a pestré.
 
Předem upozorňuji, že můj výběr barev asi nebude nic pro ty z vás, které se drží s barvami rtěnek spíše při zemi, protože já jsem se, co se odstínů týče, pořádně rozšoupla!
 


 
Jako první věc by se asi slušelo zhodnotit pár slovy obal. Myslím si však, že ten nikoho z vás nepřekvapí. Jedná se o klasický leskový obal s houbičkovým aplikátorem. Balení není nijak úchvatné a inovativní, ale je naprosto dostačující a nic proti němu nemám. Manipuluje se s ním dobře, na houbičku se dostane z tuby dostatek produktu, takže no problem ☺.
 
 
Samotná náplň se mi líbí o poznání více. Jedná se totiž o velice dobře pigmentovaný krém, který vaše rty překryje intenzivní vrstvou barvy na dlouhou dobu.
Nenechte se zmást fotkami, kde jsou lip creamy lesklé, fotila jsem je ihned po nanesení. Na konečné zaschnutí je třeba několik minut, řekla bych, že cca 5-10 a pak to drží "jak židovská víra", takže se mi nechtělo rty trápit tolikerým odličováním za sebou, abych si zase nezadělala na opar. Každopádně, již jste viděli líčení s odstínem Rebel a samozřejmě ještě budou i v tutoriálech atd, takže o nic nepřijdete.
Konečný efekt je tedy dokonale ultramatný a má dlouhou výdrž, v podstatě do odlíčení.
Pokud však jíte nebo pijete, mám tu zkušenost, že se vám uprostřed rtů odrolí. Stejně probíhá i odličování, lip cream se vám nikam neobtiskává, ani ho ze rtů nesetřete. K odlíčení proto doporučuji dvoufázový odličovač s olejem a i tak je odličování zvláštní, protože barvu v podstatě trochu odrolujete.
 
 
Díky matné konzistenci a dlouhé výdrži ovšem samozřejmě nemůžete čekat žádnou hydrataci. Dalo by se dokonce říci, že lip cream po zaschnutí rty trochu stahuje a vysušuje a pokud již máte na rtech výraznější vrásky, asi bych jeho aplikaci nedoporučila, protože všechny matné produkty do nich lezou a čím více matné jsou, tím více je to vidět.
 
 
Co však okouzlí každého, je neskutečný výběr barev. Paleta je opravdu nádherná a na své si přijde i ten, kdo má raději nude odstíny, stejně jako člověk, který se nebojí odstínů sytých a dalo by se říci až bláznivých a zdánlivě nenositelných. Jako téměř černá nebo studená modrofialová, která v kombinaci s bělostnou pletí tvoří mrtvolný dojem. Já se ale právě na tyto extrémní barvy a líčení s nimi neskutečně těším, protože život je moc krátký na to, abychom se nechali svazovat pravidly a tím, co si o nás kdo pomyslí. Vždyť makeup je zábava a i když pravděpodobně s černými, či studeně fialovými rty na ulici nevyrazím, tak na nějakou párty, či jen tak pro radost, se určitě hodí. A já jsem pro, abychom si dělali radost právě takovými maličkostmi ☺.
 
 
Keep lying for you je podle mého taková hezky nositelná, studená fialová. Je to ale fialová, ve které je ještě pořád dostatečné množství růžové na to, aby nevypadala mrtvolně a aby obličej rozzářila. Tento odstín je jednoznačně jedním z mých oblíbených a myslím, že bude slušet výhradně studeným typům.
 

 
Depravity je, řekněme si to na rovinu, trochu úlet ☺. Je to ale tak zajímavá barva, že jsem ji chtěla zkusit na vlastní kůži. Je to extrastudená fialová s podílem modré a díky tomu vám tato potvora docela zežlutí zuby. Pokud je tedy nemáte opravdu bílé, rozhodně bych tento odstín nedoporučovala. Pokud naopak máte extrabledou pleť jako já, asi to také nebude nejlepší volba, protože kombinace mrtvolné pleti a mrtvolných rtů dá dohromady mrtvolu z rybníka vytaženou a to asi není efekt, kterého bychom chtěli na běžné nošení docílit. Přesto si myslím, že si s tímto odstínem vyhraji. Musím ale poznamenat, že tmavším typům tyhle barvy naopak docela sluší a vypadají zajímavě, rozhodně je to ale pořádná extravagance a tak to chce dávku odvahy, zvláště pak do českých ulic ☺.
 

 
Rebel je naopak barva, která je pro podzim jako stvořená a je spíše na studenější straně. Bude tedy skvělá pro všechny milovnice výrazných vínových odstínů. Tahle barva je docela chameleon, ve skutečnosti mi připadá o něco tmavší a vínovější, než na fotkách, ale ta barevná odlišnost je opravdu detailní. Rebel je rozhodně odstín, který z celé kolekce nosím nejraději a nejčastěji.
 

 
Jaká by to byla sbírka bez klasické zářivé červené?! Keep trying for you je klasická neutrální rudá, taková, kterou na ulici rozhodně nepřehlédnete a která svítí do dálky. Myslím, že se bude líbit hodně lidem a slušet bude téměř všem, hlavně ale světlejším typům, na kterých tyto zářivé červené vypadají koketně, avšak ne příliš lacině.
 

 
Konečně zářivá Barbie pink. I fall in love je barva, bez které se neobejdou všechny milovnice sladké svítivě růžové. Osobně tento odstín preferuji spíše na léto, ale kontrast bledé pleti a takhle jedovaté růžovky má také něco do sebe a v kombinaci s černou linkou a výraznými řasami, je to look, který se dá nosit v létě, i v zimě. Do téhle studené barvičky se zamilujete na první pohled, jak už napovídá její název ☺.
 
 


 
A konečně You took my love. Trochu tmavší a stále studená sestra I fall in love. Je to taková středně růžová na modrofialové bázi. Tahle barva krásně opticky bělí zuby a slušet bude také studeným typům, zvláště pak Sněhurkám.
 
 
 
shrnutí:
+ syté barvy
+ intenzivní pigmentace
+ ultramatný finish
+ příznivá cena
+ dlouhá výdrž
+ neobtiskávají se
- trochu vysušuje
- leze do vrásek po delší době
- horší odličování
 
Celkově tedy mohu tyto lip creamy s klidným svědomím doporučit, zvláště pak pro milovníky výrazných a matných rtů. Mějte však na paměti, že čím více je produkt matný, tím lepší musí být kondice vašich rtů, tedy žádné popraskané a suché rty!
 
Která barva okouzlila vás?
 
 
  

You May Also Like

45 komentářů

  1. Ten REBEL odtieň je krááááásny! presne takú farbu dlho hľadám a tento je ideálny....červený by som použila práve na Vianoce:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jaaaj, stahuji rty?? Hmm, tak to nic:( Ten fialovy osstin mi tady prijde naprosto nadherny, nedivim se tve touze zkouset silenejsi odstiny, mam to stejne, je to proste zabava:) Krasne fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako takhle, není to zas nic hrozného, ale je to opravdu ultramatné, takže nějaké to stažení a vysušení tam prostě je, ale pokud člověk netrpí na suché rty a má je v dobré kondici, asi by to neměl být problém :).

      Vymazat
    2. Jasne.. No ale vis co, kdyz vim, ze treba ty matne lesky od Sleek tohle vubec nedelaji nebo proste je lehce.. Nebo od Lime crime lesk matny co mam, tak ten je jeste lepsi jak Sleek, absolutne prijemny na rtech, tak proc jit do techto, ze.. Jako odstiny nadherne, ale jestli se droli dokonce, skoda no, jinak bych je zkusila.. No ale alespon jsem se pokochala:))

      Vymazat
  3. :O Že bych si jeden přála k Vánocům? :D No asi ne, ale chtěla jsem se tě zeptat, teď jsem se dívala na UK stránky a mají tam krásné rtěnky, netypických barev. Jsou tam pod názvem: Scandalous Lipsticks - Limited Edition. Nepřemýšlela jsi nad nimi? Docela by mě zajímalo, když ty lesky nejsou (pro mne) tak špatné, že by nemuseli být špatné ani tyhle rtěnky :) Děkuji moc za odpověď...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak na ty jsem ještě nekoukala, děkuji za tip, určit mrknu :).

      Vymazat
    2. Nemáš za co :) na tvou odpověď jsem přrišla po 20 dnech a to jen diky tomu, že jsem na mobilu -_-

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, tak dnes opět krásně napsaný článek :) Dokázala by jsi porovnat tyto matné lesky s lesky od Sleeku? Cenově vidím budou zhruba stejně, a co kvalitou? Díky, Iris

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Iris, moc děkuji. Sleek se mi zdá kvalitnější, lesky o něco lépe drží, jsou o fous pigmentovanější a příjemnější na rtech. Nedrolí se tolik. Tady je recenze: https://www.youtube.com/watch?v=mi-8PyB74LI

      Vymazat
  5. No ty kks nadherne barvicky spise se mi libi ty odstiny ruzove ☺
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Na Halloween dobré, škoda že jsi nedala článek dříve, dneska by se mi ke kostýmu nějaký odstín hodil :D :D Květa

    OdpovědětVymazat
  7. Fajn článek Peti, nejvíc mě asi zaujal lesk keep lying for you. V podobném (možná stejném) odstínu sem si koupila v Německu rtěnku, od Rival de Loop a ta se mi moc líbí. Máš pravdu, mě bledulce, snad to i můžu říct, myslim, že sluší :D

    Jinak bych ocenila, kdyby si každé rty s novým leskem vyfotila samostatně. Bohužel ta úprava je tam jasná, pod fialovou ti prosvítá růžová a tak. Vůbec by mi nevadilo, kdyby všechny pusy nebyly stejné. Přecijen jde tu o ten odstín, ne o to, jestli je na každém obrázku stejně otevřená či skloněná pusa =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji :). Jinak té druhé části moc nerozumím :), samozřejmě jsem vždycky nanesla barvu, pak ji celou setřela vlhčeným ubrouskem a nanesla další, takže není možné, že by pod nějakou barvou prosvítala jiná. Každou barvu jsem pak vyfotila ze tří co nejvíce stejných úhlů, žádná úprava barev tam není.

      Vymazat
    2. Já si myslím, že to růžové je Petřina barva úst:). Že to jen nebylo naneseno úplně dokonale a je tam vidět "kůže" rtů:). Nemyslím si, že by prosvítala jiná barva, to fakt ne.

      Vymazat
  8. Ahoj Péťo! Mě se líbí 2 odstíny You took my love,I fall in love.Uvažuji jestli si je objednám.Ahoj Zuzka.:)

    OdpovědětVymazat
  9. A můžu se zeptat, jaké bylo z UK poštovné? Moc se mi líbí ten Rebel, ale na českých stránkách není :/
    Jinak opět povedená recenze <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, pokud si dobře pamatuji,tak necelých 5 liber,ale když dáš věci do košíku a zvolíš EU standart shipping, tak se ti to ukáže myslím.

      Vymazat
  10. Peti.ty si umis udelat tak krasne rty; odstiny jsou nadherne hl Rebel ti strasne slusi.Fotky jsou skvele.zdravim Katka

    OdpovědětVymazat
  11. Nejkrásnější je určitě barva Rebel :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mně se nejvíc líbí You took my love. Tu bych ráda zkusila, i když jsem vyloženě teplý podzimní typ. Ràda ta pravidla porušuji.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ty jsou! Nejvíc mě zaujal odstín Rebel, to je pastva pro oči. Asi si k Vánocům udělám radost objednávkou z Makeup Revolution :) Děkuji za tip!

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. wow..tolik barev !

    Zvu tě ke mě na giveaway : YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  15. Strašně moc se mi líbí Rebel na té fotce, kde je ještě v lesku. Kdyby to na rtech zůstalo přesně tak - ach! :-) Ale myslím, že i tak by se mi ten odstín líbil. Trochu se ale obávám, že by to nebyl produkt pro mě, moje rty potřebují hydrataci a zas hydrataci, jinak hned šupinkují, no a zvlášť teď s přicházejícím chladnějším počasím.

    OdpovědětVymazat
  16. Líbí se mi všechny :-) Nejvíc asi Rebel a You took my love.

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadají skvěle!! líbí se mi ten Rebel a Keep lying for you!!

    OdpovědětVymazat
  18. Tak ty jsi dobrý strašidlo :-D

    OdpovědětVymazat
  19. Odstín Rebel vypadá dokonale, ostatní jsou dost "umělé".

    OdpovědětVymazat
  20. Aaaaaaaach dokonalé, naprosto všechny, nezaujal mě jen Depravity, ale jinak nevím, který si vybrat :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Barvy jsou krásné, líbí se mi všechny kromě té fialové :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  22. Odstín Rebel je teda úžasnej! Moc hezké tyhle lip laquery.

    OdpovědětVymazat
  23. Recenze se Ti vážně povedla, Péťo. Člověk se dozví vše, co potřebuje a žádné zbytečné info k tomu, super. :) Nevím, jestli bych si vybrala úplně stejné odstíny jako ty (a to jsem stejný rtěnkový maniak jako ty!), ale odstín Rebel je "to die for". V průběhu článku si mě i přesvědčila o odstínech Keep lying for you a You took my love. Jo a můžeme se chvíli zastavit a uctít toho, kdo vymyslel ty skvělé názvy?! Žádné 001, 112, ale konečně něco kreativního! :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ten odstín REBEL je opravdu nádhernej :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Péti, tak tímhle článkem jsi mě nalákala k nákupu. Odstín Rebel a Keep lying for you jsou opravdu nádherný :) jen mi trošku mrzí že jsou tedy spíše ke studeným typům (což bohužel nejsem :/) A na eshopu mě také zaujal odstín What I believe :))
    PavlinkaPful

    OdpovědětVymazat
  26. Ty barvičky jsou něco neskutečného! Obzvlášť ty růžové se velice povedly! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak to jsou úžasné barvy! :) Vypadají opravdu skvěle

    OdpovědětVymazat
  28. Ja som sa naproste zRebelovala :D Ten odtieň Rebel je božský :)

    OdpovědětVymazat
  29. Nádherné barvy :) http://sofiestyleblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  30. zamilovala jsem se do odstínu Rebel! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Rebel vypadá krásně, ale musela bych ho vidět nejprve ve skutečnosti (naslepo bych v žádném případě nebrala), zásadně však nepoužívám matné věci, nemám je ráda, odstín by se mi líbil spíš na saténově lesklé rtěnce. Jinak já se do žádných nákupů kosmetiky neženu, zdejší recenze mě nechávají celkem chladnou, stačí mi to, co na líčení mám, navíc nechodím denně zmalovaná, do mé práce by se to nehodilo, je třeba vypadat a působit seriózně, ne jako lehčí děva či nějaké strašidlo. Já ale nechodím zmalovaná ani mimo práci, takže sorry, tohle není můj styl.

    OdpovědětVymazat
  32. hm, já nevyydržím nereagovat na předchozí příspěvek : tak někdo chodí namalovaný, někdo ne - to je každého věc. nějak postrádám logiku toho, ze zásady se spíše nemalovat, přesto sledovat blog primárně o malování a nutkání sdělovat, že "já se teda nemaluji, není to můj styl - a kdo se maluje je +- štětule" wtf???
    kromě hlouposti to vypovídá také o jisté omezenosti : já se například maluji, jsem takový ten nevýrazný vyblitý typ, takže s věkem to opravdu nevypadá dobře a zdravě - a právě tipy z tohoto blogu mne naučily preciznosti v make-upu do práce, PRÁVĚ abych vypadala seriózně = upraveně. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi je třeba i příspěvky pořádně číst, protože kdo nechodí zrovna zmalovaný (tzn. nehýří na obličeji výraznými barvami), neznamená to, že se nelíčí vůbec, třeba jen zastává decentní, umírněné líčení, a když má žena práci, kde musí vypadat spíš decentně, i když upraveně, tak se jí to třeba tak líbí, a nevidím na tom nic špatného, natožpak omezeného. Omezenost chápu spíš v tom, že by nemohla svobodně zde vyjádřit svůj názor. Monika

      Vymazat
    2. Přesně tak, dotyčná přece nenapsala, že se nemaluje, ale že nechodí zmalovaná, což je rozdíl. I zmiňuje, že na líčení věci má a že jí stačí, asi toho ale nemusí mít kvanta a vůbec už ne každou novinku, která se kde prezentuje. A řekla bych, že výrazné líčení také každé zrovna nesluší, ani Petra se mi pokaždé barevně namalovaná nelíbí. Na vlastní názor máme právo všechny.

      Vymazat
  33. Moje farby! Lákajú ma teda poriadne, i keď som si hovorila, že žiadne ďalšie patlátka na pery...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!