Meet up | Praha 17.10.2014 | prodejna Adidas

by - 19 října

 Krásný nedělní večer vám všem,

dnes pro vás mám, po menší zdravotní pauzičce, report z našeho pátečního meet upu. A hned předem říkám, že jsem naprosto nadšená, plná dojmů, plná pozitivní energie a i po dvou dnech tak trochu naměkko. Celá akce se konala se v prostorách prodejny Adidas v obchodním centru na Chodově a já ještě jednou děkuji Adidasu, že mi poskytl místo, kde bych se s vámi mohla potkat :). Kromě mé maličkosti tam byly ještě osobnosti z řad celebrit a sportovců. Potkat jste se mohli s Andreou Kerestešovou, olympionikem Petrem Koukalem, tenistkou Andreou Hlaváčkovou, beach volejbalistkami Kiki a Maki a modelkami Klárou Medkovou a Terezou Chlebovskou. Více se asi nebudu rozepisovat, protože všechny dojmy a zážitky uvidíte ve videu a myslím, že i z fotek na vás dýchne pohodová atmosféra. Já jsem si to moc užila a doufám, že i vy, kteří jste dorazili. Děkuji vám za ohromnou podporu a za to, že mi věnujete svůj čas. Moc si toho vážím a doufám, že příště se zase potkáme v tak hojném počtu a skvělé náladě :)!
 

 Moc mě potěšilo, že se na mě přišel podívat i můj nejoblíbenější trenér a kamarád Honza, kterého znáte z našeho cvičícího videa :).


Potkat se s vámi byl úžasný pocit. Vaše úsměvy a slova byly na celém dni to nejkrásnější. Ani nevím, kolik fotek jsme za ty tři hodiny udělaly :D! Ale pokud nějakou máte, budu ráda, když ji označíte  hashtagem #petralovelyhairmeetup na Instagramu nebo Facebooku :).



Dokonce jsem rozdávala i podpisy a věnování, což mě upřímně překvapilo a moc potěšilo :).


Na akci jste si mohli nechat upravit i nehty.

 
 S částí Adidas týmu. Přiznám se, že jsem se ani nestihla vyfotit se všemi, protože pro mne jste byly hlavními hvězdami odpoledne právě vy :)!


S barmany, kteří podávali třešňový cider.




Na akci se za mnou stavila i Markétka, která má úžasné tutoriály, určitě mrkněte.

 Celebrity pomáhali na kase, pózovali a dávali rozhovory :).

Mějte krásný večer a od zítřka se zase vše na blogu vrací do starých kolejí :)!
 

You May Also Like

51 komentářů

  1. Ahoj, hrozně moc děkuji za úžasné odpoledne :-) Bylo to fakt paráda, šla jsem rovnou ze školy a celý den jsem se nemohla dočkat :D Mám Tě moc ráda, jsi úžasná <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristý, to já moc děkuji! Všichni jste byly naprosto úžasné a úžasní, že přijdou i chlapi jsem nečekala :)!

      Vymazat
  2. Bylo to moc prima :-) Byla jsi stejně super jako ve videu a moc ti to slušelo a ostatním celebritám taky. xoxo , S.

    OdpovědětVymazat
  3. My děkujeme, že jsi tak úžasná. Osobní setkání potvrdilo, že jsi milá, usměvavá a krásnější ještě víc, než je na blogu vidět. Nelituji cesty a jsem ráda, že se cesta do Prahy vydařila. Předem jsem se netěšila z pověrčivosti, protože vím, jak to pak může dopadnout, že by to nemuselo vyjít. Pro malého bylo čekání sice nuda, a tak se tam předváděl, což na slečny před a za námi muselo působit jako velmi dobrá "antikoncepce". Ale moje celé dva roky se točí výhradně jen kolem něj, neexistuje téměř nic jiného než vaření biostravy, hřiště, pískoviště, bagry, popeláři, dětské kroužky, dětská kosmetika a dětské oblečení. Jako bych já ani neexistovala. Tak jsem si prostě příležitost vidět tě nechala ujít.

    Bylo to moc fajn. Děkujeme my tobě. Krásné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, já moc děkuji za účast, i když s ratolestí to muselo být opravdu úmorné, ani se nedivím, že se ve frontě nudil ;). Moc si toho vážím, že jste přijeli z takové dálky a jsem ráda, že jsem tě na živo nezklamala :).

      Vymazat
  4. Peti, mas srdicko a dlani, si tak mila! Diky za report z akce:-).

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo..Nám to bohužel nevyšlo, protože jsme to zaregistrovaly až na poslední chvíli. Ale pokud bude brzy nějaký další sraz, tak moc rádi přijedeme...Měj se zatím krásně.. J+M

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhernej vlog. JSI SUPER PÉŤO.NEJLEPŠÍ A ÚŽASNEJ ČLOVÍČEK.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, Péťo,

    o účasti na setkání jsem uvažovala, a představ si, že jsem se dostala až k takovým úvahám, že nevím, co bych ti povídala a jestli bych se nestyděla! :-D A to už nejsem žádné mládě.
    Každopádně jsem na pátek měla ještě další plány a objevila se mi na večer akce, ale nakonec jsem musela zůstat déle v práci, a tak se to trochu překopalo. Vzpomněla jsem si až doma, když jsem se přijela převléknout: "Nj, ten meet up!" A chytala se u toho za hlavu, že jsem si nevzpomněla, když jsem vyjížděla z práce - ještě bych tě asi na otočku stihla. :-)
    Jsem moc ráda, že sis to užila a že tě to nabilo.
    Hezký den

    Mouni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc, jsi zlatá, že jsi se chtěla stavit. Ale že to nevyšlo vůbec neva, určitě bude další příležitost a já se budu moc těšit ;)!

      Vymazat
  8. Ahoj.Můžu se zeptat kde teda zhruba bydlíš?Já sem si vždycky myslela,že někde kousek od Prahy a ty říkáš ve videu,když odjíždíš z baráku,že máš hodinu do Prahy a že si někde u Tábora,tak by mě to zajímalo.Jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pocházím z Prahy a teď bydlím kousek od Jindřichova Hradce.

      Vymazat
    2. Bydlíš tedy na vesnici? Soudím podle toho, že jsi někde říkala, že rekonstruujete starý dům. Na venkově je fajn, sama pocházím ze středočeského venkova a teď pro změnu bydlím střídavě v Praze (kvůli práci) a na venku (když mám volno).

      Vymazat
    3. Možná vím, kde bydlíš, ale nechám si to pro sebe, protože zveřejňovat to bys určitě nepřipustila, což chápu.

      Vymazat
    4. Peťka je moje sousedka, vím kde bydlí, poznala jsem to podle těch rybníků u kterých se někdy fotí a podle cesty od vlaku, ale víc neprozradím. Peťulko jsi skvělá, jen tak dál, moc všichni fandíme a jsme rádi, že jsi od nás. Maruška :-)

      Vymazat
    5. Maruško, děkuju hrozně moc! :)

      A jinak přesnou adresu bych opravdu nepustila, člověk nikdy neví, kdo ho sleduje a už se mi to jednou nevyplatilo sdělovat soukromé věci, díky za pochopení ;).

      Vymazat
    6. Ano, ty rybníky na té mapě jsou, takže asi opravdu vím, i když ten kraj neznám; ale ono možná stačí trochu zapřemýšlet a být malinko investigativní a nemusí se člověk ani hnout od počítače...

      Vymazat
    7. Já už tu přesnou adresu znám.

      Vymazat
  9. Ahoj Peťi, bylo to úžasný, jsem ráda, že jsem tě mohla vidět a moc moc moc děkuji za dáreček.

    OdpovědětVymazat
  10. Petí, bylo to parádní a ty jsi byla krásná, jako obrázek :-) Moc jsem si to užila.

    OdpovědětVymazat
  11. Když už se stáváš celebritou, což takhle přihlásit se do Show Jana Krause jakožto třetí host?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejda, no to teda nevím, co by tam se mnou dělal, já bych se sama nepřihlásila, jednak jsem srab a jednak nevím, zda jsem až tak zajímavá :D :D.....ale děkuji za nápad ;)

      Vymazat
    2. Rozhodně by ses přihlásit měla, ať Tě vidí celý národ a určitě bys tak získala další obdivovatelky nebo i obdivovatele. Ada, blogerka z Módního pekla (znáš?), se taky nebála a odvážně tam vystoupila a je jen o dva roky starší než Ty.

      Vymazat
    3. Třeba bys mu mohla navrhnout, že ho během pořadu nalíčíš, aby to byla opravdová show a legrace. Obličej má hladký, bezvousý, tak o to snazší bys to měla. Případně bys mu k tomu mohla i navrhnout nějaký slušivý outfit z televizních zásob, to by záleželo na Vaší společné dohodě, resp. i o dohodě s produkcí nebo s kým, nevím, jak to tam chodí.

      Vymazat
  12. Pěkné video, moc ti to sluší a věřím, že jste si to všichni užili..

    OdpovědětVymazat
  13. bylo to krásný, byla jsem úplně dojatá, když jsem tě mohla vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, já byla také naměkko, když jsem viděla, kolik vás tam bylo :)

      Vymazat
  14. Ahoj Peto, me to taky bohuzel nevyslo, ale mas moji plnou podporu,jsi skvele a tva videa a blog je uzasny moc si vazim co pro nas delas.Dekuju Petra

    OdpovědětVymazat
  15. Andrea Kerestešová je nejhezčí a nejsympatičtější :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že semnou souhlasíš :) však ty jsi tak sympatická, ikdyž tě neznám osobně :)

      Vymazat
  16. Ahoj Peti, na setkání jsem nebyla, mám to přes půl republiky :(. Muselo to být moc bezvadný. Jsem ráda, že Tě to zas pozitivně nakoplo :) Jsi má nejoblíbenější blogerka a mrzelo by mě, kdyby Tě někteří ubožáci odradili od skvělé práce, kterou děláš. Těším se na další videjko.
    P.S. Líbilo by se mi video, kde bys líčila nějakou slečnu s tmavýma očima a vlasama, víš něco jako líčení dle barevných typů. Abychom se i my hnědoočky a hnědovlásky mohli inspirovat :)

    Díky, měj se krásně :)

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, moc moc ti děkuji za podporu a určitě budu ve videích líčit i jiné typy než jsem já, zanedlouho si dokonce i jedno líčení zasoutěžíme ;).

      Vymazat
  17. Tak to muselo být úžasné :)
    Moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta Medková je krásná, nikdy předtím mě moc nezaujala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, žádná zmalovaná rajda s umělýma řasama. Prostě přirozená krása...

      Vymazat
    2. Trochu odbočím: mně se líbí i přirozená, nevyzývavá krása herečky Kateřiny Janečkové.

      Vymazat
  19. Peti, kdo by tě neměl rád :-) taky doufám, že se s tebou někdy uvidím :-)))

    OdpovědětVymazat
  20. Peťi, jsem ráda, že se akce vydařila a hlavně, že tě nabila pozitivní energií, jsi totiž člověk, který si to zaslouží, netušíš, jak moc nám všem dokážeš předat, pocházím z kraje vínečka, z Jižní Moravy, tak pokud někdy v budoucnu plánuješ navštívit Brno, klidně vystojím na pokec frontu :), měj se krásně, fandím ti moc i s mojí sedmiletou dcerkou Ninuškou. Nikča T.

    OdpovědětVymazat
  21. Je smutné, jak o sobě nehezky mluvíš, že po ránu vypadáš hrozně (i když kdo ne?), že máš hrozné vlasy.... To máš ve svém věku fakt tak nízké sebevědomí? Myslím, že máš parádního manžela, který tě podporuje a určitě ti říká, jak jsi pro něj hezká. Nikdo přece po ránu nevypadá, jako vyretušovaná fotka ;-) Jana

    OdpovědětVymazat
  22. Já po ránu taky nevypadám nic moc – no a co? Tak se dám do pořádku a hned je na mě lepší pohled. Taky Jana, ale jiná

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti,
    bola by si taká zlatá a napísala by si mi ako sa volá ten produkt čo používaš pod make-up? hladala som na internete, ale mám pocit, že som nenašla to správne... už dlhú dobu ma to zaujíma.
    btw. tá fuchsiová farba na perách ti neskutočne sekne... :)
    Vyzeráš na videu velmi šťastná, čo ma veľmi teší :) a hrozne moc sa mi páčiš aká si bezprostredná a milá! :) Ostaň stále sama sebou, lebo si báječná :)
    Krásny zvyšok dňa po druhé! :)

    Ivanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivanko, moc děkuji a ten produkt pod makeup,asi máš na mysli bázi? Mohu doporučit Dermacol satin pokud máš sušší plet nebo Rimmel lasting finish, obě jsou skvělé! Krásný večer.

      Vymazat
  24. Peti, nechápu jak sis mohla myslet, že nikdo nepřijde, vždyť máš tolik nadšených čtenářů :)) nenechávej si zkazit náladu nějakýma protivnýma lidma a hnusnýma komentářema, je to škoda! vypadalo to jako opravdu skvělá akce, tolik známých tváří...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!