Na dně VI. - ☻ vypotřebovanci ☻

by - 23 října

Krásné sychravé odpoledne všem,

dnešní video bude opět dalším z řady k dobrému čaji nebo kávě. Podíváme se totiž na zoubek dalším produktům, které jsem vypotřebovala až do dna, což znamená, že už na ně mohu říci zcela jednoznačný a plnohodnotný názor :). I v dnešním díle převažuje kosmetika pečující, kterou jinak  moc často nerecenzuji, takže pro všechny, kdo se mne ptáte na mou péči o pleť a že vás je :), mrkněte na video, vše se dozvíte ;).
 
Mimochodem, před chvilkou jste mne upozornili na to, že jsme společně pokořili hranici 50 tisíc odběratelů na youtube, což mne neskutečně těší a za což vám hrozně moc děkuji, mám z toho megavelkou radost a co to znamená pro vás? Samozřejmě obří soutěž, kterou vyhlásím někdy během příštího týdne, určitě se máte na co těšit :)!

* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
produkty, které ukazuji:
* Jordana Quick dry a Quick shine top coat
* Milani Shadow eyez safari green
* Maybelline Big eyes Luminious turquoise
* Dermacol Aroma ritual rebarbora a jahoda http://www.dermacol.cz
* Garnier micelární voda
* Balea sensitive deo spray
* Balea beauty ol
* Balea sun dance 30 spray
* Cien lak na vlasy classic
* Kapyderm šampon proti vypadávání vlasů http://www.kapyderm.cz
* Bioderma sensibio dermální voda http://www.bioderma.com
* Bioderma hydrabio serum
* Bioderma Sensibio Tolerance plus
* Ziaja jasmínový krém na oči a víčka http://www.ruzova10.cz
* Ziaja odličovač očí
* Ryor voděodolné opalovací mléko spf30 http://www.ryor.cz
* Bione balzám na ruce canabis
* Balea erfrischende body spray brazil mango
* Keenwell Hydrosphera a Progresif
 
líčení: oči paletka BH cosmetics Galaxy chic a Sleek Oh so special, rty MRL velvet matt lip laquer rebel
šaty: http://www.sheinside.com
lak: nejsem si jistá,ale asi Loreal pure reds JLo
 

You May Also Like

32 komentářů

  1. Ahoj Peťka,
    super video, ako vždy vyzeráš nádherne :) páči sa mi aj ten netradične zaujímavo zapletený copík :)
    K tým výrobkom - Dermacol Aroma Ritual sprcháč je veru bomba! Ale mne najviac vonia ten pomarančovo- čokoládový. Uplne neodolateľná vôňa :))) Micelárku od Garnieru práve používam, super je že vôbec ma z nej neštípu oči, nakoľko ich mám dosť citlivé,ale mám z nej takú lepkavú tvár,hoci píšu že sa nemusí oplachovať :) ...ten lak na vlasy od Cien musím vyskúšať, ale myslím si, že aj tak mi nebude vlasy držať.. :/ Ja si raz za čas dám lak na vlasy s dúfaním, že dnes to vyjde, a budú mať pekný tvar :D ...ale nikdy to nevyjde :( vždy ich mám rozcuchané a len zbytočne dolepené :( ... stále pozerám na videách i na fotkách ako Tebe vlásky držia tvar :) vôbec Ti to nepadá do tváre, ako je to možné? :D.. som pred chvíloočkou pozerala i video zo stretka v Prahe, a tiež som sa nadtým zamýšľala, že vôbec Ti nepadajú do tváre, ale nemáš ani žiadne sponky :D

    Prajem Ti krásny zvyšok dňa! :)

    Ivanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivanko,
      moc ti děkuji za komentář. Co se týče těch vlasů, ony mi padají,ale já si je pořád strkám za uši nebo házím dozadu. Ofinu mi také neudrží žádný lak, bohužel. Proto také nosím vlasy většinou sepnuté, protože mě to neskutečně vytáčí :D....takže eboj, nejsi v tom sama, já mám navíc u ofiny ted takovou blbou délku.

      Vymazat
  2. Ty dermacol sprchace skvele voni ale bohuzel jen ve sprse takze za me spis palec dolu :( jinak super video jsi cim dal krasnejsi!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja chodím do Lidlu ( v Německu mu tak říkáme)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,

    čekala jsem video tak na půl hodiny a ty jsi to stihla pod 15 min! :-) Mně delší videa nevadí, když nestíhám, tak je holt dokoukávám jindy.
    Říkám [lídl], protože jsem to tak lidi slyšela říkat, ale třeba kolega v práci, co se o Lidl stará, říká [lidl]. Když začínal Interspar, tak jsme to doma říkali se "s", pak jsem to slyšela říkat se "š" a došlo mi, že to je z němčiny, kde "sp" se čte jako "šp" na začátku slova (sparen). A kdo ještě pamatuje Carrefour, tak ten se v ČR zase převážně četl po vzoru anglického slova "care", ale byl to francouzský řetězec, takže se měl číst francouzsky - teď hledám transkripci, ale liší se, tak ji sem vkládat nebudu, aby mě za to někdo nesnědl. :-) (Btw. skutečně si někdo stěžoval, že Péťa hází s prázdnými obaly? To snad už fakt není ani možné.)
    Péťo, k tomu, co jsi psala na FB - já tě paradoxně taky neodebírám a nelajkuju, jen tě mám na FB, ale pravidelně sama od sebe lezu sem, kde koukám, co je nového v příspěvcích a na Instagramu, dost často právě i díky tomu FB vím, že je něco nového. Já nechci být všude "zapsaná", jestli chápeš, jak to myslím. Mám účet na YT, ale nechci ho mít propojený se vším, i když mi to způsobuje různé obtíže, protože oni lidi tlačí, aby to tak měli. Já prostě nechci, aby se dalo snadno zjistit, kdo jsem, kde všude jsem, co se mi líbí, co mě baví. Na FB mám minimum osobních údajů a sice hodně fotek, ale mám nastavené soukromí, aby je viděli jen povolaní (a ano, vím, že co dám jednou na net, bude tam viset navždycky, i když to smažu, stejně tak jako, že dle podmínek FB si FB může s mými fotkami dělat co chce). Každopádně se ale snažím občas zanechat komentář, abys právě měla nějakou odezvu, i když připouštím, že když jsem tě cca před rokem začala sledovat, nechávala jsem je více. Pořád ale třeba chci dokoukat tvůj blog od začátku - zasekla jsem se v 11/2011, ale jednou to určitě dočtu a doprohlédnu, protože je hrozně zajímavé sledovat ten vývoj.
    A tím se i dostávám k Blogerce roku (tohle bude dlouhý koment :-) ). Já jsem během léta začala trochu koukat i na jiné vlogerky, nahlídla na jejich blogy, ale zůstala jsem jen na YT, protože je to pohodlnější jen poslouchat a koukat, nemuset číst. Když se nudím, tak se podívám, jestli mají nové video, ale jinak je pravidelně nesleduji. Uvažovala jsem, jestli budu v Blogerce hlasovat, nebo ne, koho bych si vybrala, no a nakonec jsem se rozhodla pro tebe, protože jsem si říkala, že ty natáčíš nejpravidelněji/nejčastěji, dáváš si s videi práci (stříháš je, přidáváš okénka apod.), vlastně máš i kvalitní videa a fotky co se týče rozlišení, světla, umístění apod. věcí.
    Přetrhla jsem si nit jinou činností, takže budu končit. Prostě ti fandím a děkuji ti za tvou práci. :-)
    Pa

    Mouni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mouni,

      moc ti děkuji za tvůj čas a komentář. Já tě úplně chápu, takové důvody jako ty má spousta lidí a já tomu zcela rozumím, kdybych nedělala to, co dělám,asi bych to brala úplně stejně :). Je však pravdou, že vaše odezva, každý like, komentář a to se mi líbí na facebooku mi ohromně pomáhá, protože bez vás se moje práce nedokáže dostat mezi více lidí a proto je ta odezva a každý postřeh pro blogerky tak důležitá, jinak zůstaneme stát na místě. A já musím říci, že tvých komentářů si moc vážím a vždy si je moc ráda přečtu a děkuji ti za ně! A samozřejmě také moc děkuji za tvůj hlas, moc to pro mne znamená :)!

      Vymazat
  5. ten sprchový gel od Dermacolu budu muset očichat, nejsi totiž první, kdo ho vychvaluje :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tady u nás taky říkáme "lídl" a "polívka" takže mi to vůbec nepřijde zvláštní. Tužky od Milani mám moc ráda a hned jsem si pro jistotu zkontrolovala, jestli je mám pořádně zavřené. B) Moc se mi líbí, jak jsi krásně sladěná, vínová Ti moc sluší, Peti! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Lidl jako "Lídl" vyslovujeme celá rodina taky a to jsme z Moravy.. a polivku jako polévku :D.

    Jinak prosímvás nevíte někdo o nějakém kokosovém šampónu? Balea měla výborný, ale byla to bohužel jen limitka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zadej si ve Zboží na Seznamu "coconut shampoo" nebo "kokosový šampon", něco určitě vybereš. :-) Pobavilo mě, že existuje dokonce i kokosový šampon pro psy. :-D

      Vymazat
    2. Taky jsem z Moravy a říkám Lídl a polévka. Známí z východních Čech říkají Lidl.

      Vymazat
  8. Já taky říkám Lídl a to jsem z Jižní Moravy :) Lidl jsem u nikoho neslyšela říkat :D

    OdpovědětVymazat
  9. Také nemám ráda rozbité stíny. Nebo pokud mám paletku a s jedním stínem jsem na dně, už mi to vadí. Takže rozbité stíny, či rozbitá víčka paletek vyhazuji. Je mi to někdy líto, ale hodně mi to vadí, takže prostě vyhazuji.

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluju k tolika odběratelům Peťo - však ty si to zasloužíš! :) Ve videu Ti to moc sluší, tentokrát jsem nezkoušela žádný z produktů
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, já jsem se chtěla zeptat, jestli si myslíš, že ten Balea olejíček by byl vhodný i na jizvičky po akné:-) díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já myslím, že určitě, je i na strije a jizvičky, zkus ho :).

      Vymazat
  12. Říkám Lídl a říkají to i v reklamě

    OdpovědětVymazat
  13. Bione balzám na ruce s konopím jsem taky měla, vydržel hodně dlouho (je to myslím 200ml balení), ale nebyla jsem z něj natolik nadšená, abych si ho kupovala znovu. Souhlasím, že tučný opravdu není a vyživující také ne, spíš jsem po jeho použití mívala pocit sušších rukou. Na suché ruce bych ho nedoporučovala.

    OdpovědětVymazat
  14. Super video Péťo! Ty sprcháče od Dermacolu jsem si taky oblíbila! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dneska se mi Tvoje líčení jako celek snad poprvé líbí a oceňuju i to, že máš konečně na sobě něco i poněkolikáté (tuším tohle jsou ty vínové šaty, cos tu ukazovala nedávno). Víš, Ty se svým postojem k oblečení a kosmetice zaměřuješ na mladé slečny ve věku na -náct (úmyslně?), bohužel své věkové skupině asi co říct nemáš nebo ani nechceš, to je Tvoje věc, ale podle mě je to škoda. Proto se inspiruju spíš na jiných blozích (z českých jen na jednom, jinak jedině na zahraničních, ty jsou rozmanitější, tam mám své oblíbené blogerky, i když ani u nich se všemi jejich názory nesouhlasím a považuju to za normální). Začala jsem uvažovat i nad tím, zda máš určený úplně správně barevný tip, přijde mi, že máš dost tmavé vlasy. Zkoušelas někdy, jak bys vypadala v černé paruce? Třeba televizní moderátorka Aneta Savarová má bledou pleť a vlasy barvené na černo (přírodní bude mít nejspíš tmavě hnědé), asi byla barevně typově určená jako zima (sněhurkovského typu) a černými vlasy tak byl její typ ještě zvýrazněn. Radila bych Ti nechat si určit barevný typ ještě u jiné osoby, která tomu také rozumí, ale která by Tě posuzovala naživo, nejen podle fotek. Možná se ve svých úvahách pletu, vidím Tě jen na fotkách a světlo i monitor může zkreslovat do tmava, nevím.
    Působíš nezřídka na mladinké slečny, a ty když vidí, kolik předvádíš různého oblečení, toho také mohou chtít mít tolik a často nové věci, což je může vést ke stále většímu konzumu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě Péťa působí i na mladé slečny, ale nemyslíš, že na ty mladé slečny stejně tak působí televize, časopisy, kamarádky, internet obecně... Chci říct, že není jediná, kdo by na ně měl vliv, takže tím, že bude nosit opakovaně to samé oblečení apod. toho asi moc nezmůže co se týče celkového vlivu na nějakou osobu. Navíc plně pracující člověk může mít samozřejmě výdaje vyšší než nějaká studentka a hlavně si za své výdaje nese plnou zodpovědnost. Podle mě má Péťa taky spoustu věcí, ale to je přece její věc. Existují i lidé, co toho mají ještě víc, zrovna tak jako ti, co toho mají méně. Prostě jsme každý nějaký, máme nějaké možnosti a tužby. Věřím, že existují i blogerky, které šíří ekologické a přírodní myšlenky, ale nemusí to snad dělat každý, ne (zvlášť když jeho blog tak není zaměřen)? :-)
      Mouni

      Vymazat
    2. Já myslím a podle komentářů soudím že se na Petru koukají především mladinké slečny, ale s tím nabáním ke konzumu, nevím. Tvému názoru rozumím ale zároveň bych to brala tak že Petřin blog je o kráse, líčení, oblečení a tak by bylo poněkud divné kdyby byla pokaždé ve stejném modelu a měla stejný make-up. Normální průměrně inteligentní osoba by měla dříve či později pochopit že život není jenom o kráse, štíhlosti, oblečení a šminkách a mám pocit že Petra to několikrát zdůraznila. Já se na Petru koukám ráda, je to určitá forma odlehčení od všech povinností, naučila mě jak nanášet stíny na oči za což jsem jí velmi vděčná, některé produkty jsem na její radu vyzkoušela a zklamaná jsem nebyla. Ženské se chtějí od pradávna líbit, tak to je, bylo a bude. Tím chci říct, ano, žijeme v konzumní společnosti, ale ženy byly marnivé už v pravěku. Jestli některá zakrní a bude řešit jenom jak vypadá obrátí se to proti ní v pozdějším věku, dost smutný pohled na stárnoucí krasavice co se koncentrují jenom na zevnějšek. To už je ale na každé z nás jak se k tomu postaví, tohle za nikoho Petra nevyřeší.

      Vymazat
    3. Protože jsem nějaký děti už vychovala až do dospělosti, tak si k tomu dovolím poznámku. Slečny můžou chít cokoli, jeslti to povede ke konzumu nebo ne, je hodně záležitost rodičů. A pokud si na to, po čem touží, dokážou vydělat samy, tak je čistě jejich věc,za co svoje peníze utratí a valná většian rodičů je ráda, že se tak naučí mít nějaký rozumný vztah k penězům Vzhledem k tomu,jaká je okolo nás reklamní masáž na cokoli, mi přijde vcelku úsměvný, že by Petra svýma videama měla tyto mladé dámy kazit :-) A k tomu,že nemá co říct své věkové skupině...no,já jsem teda už úplně mimo obě věkový skupiny, 40cet už mi bylo před dost dlouhou dobou, ale prostě si z těch videí vyberu,co se mi hodí...a pravděpodobně to tak dělá hodně návštěvníků. U Petry hledám nejčastěji názory na "drogerkové" věci" (a líbí se mi,že nad nima neohrnuje nos, taky proč, i v drogerii se dají najít dobré produkty-když nad nima neohrnuje nos ani Lisa Eldridge, nevím,proč bychom měli my), když hledám třeba recenze dražších značek a nemá je tu,tak jdu prostě jinam. Obvykle projedu vše,co k tomu najdu.U ní mi sedí,že máme stejný typ pleti-v podstatě bezproblémový ,jen s občas mastnější T-zónou. Co se týče outfitů - on se každý obléká tak,jak se cítí a jak vypadá..taže Petra si klidně může dovolit nosit věci pro mladý holčiny, protože tak sama pořád vypadá ;-) Ono je to vše na soudnosti každého.A a ni já si nehodlám pořídit zástěru a šátek jen proto, že už bych mohla být babička.

      Vymazat
  16. My taky říkáme "Lídl" :D a to bydlím kousek za Ostravou takže to určitě nebude Pražským přízvukem :D

    OdpovědětVymazat
  17. Taky LÍDL :D
    Balea sprej na opaľovanie u mňa ašpiruje na najhorší výrobok ever. Mastný, mokrý... na grc. Ale pozor - len táto limitka, ten klasický zbožňujem. Aj keď je pravda, že sa dosť rýchlo míňa...
    Hydrabio sérum používam už roky a mám veľmi rada.
    No a Sensibio Tolerance + bol fajn, ale neuveriteľne mi cuckoval pod mejkapom, čo ma dosť znechucovalo každé ráno :)
    saveonbeauty

    OdpovědětVymazat
  18. Baleu Sensitive Deo jsem měla také a je to skvělý deodorant, miluju tu jeho vůni :)

    Giveaway Realash ♥

    OdpovědětVymazat
  19. U nás taky Lídl. :-) Pobavila mě ta polívka. Prý "já taky neříkám polivka". :-D Řekla jsi to jak kdyby správný tvar toho slova bylo "polivka" - tak polévka, ne? :-D No ale u nás to taky vždycky byla polívka, akorát teď jsem tomu slovu odvykla, protože od té doby co synek začal chodit do školky, mluví strašně spisovně. :-D "Dáš si polévku"? - "Ano". (To dřív bylo "jó".)
    Pobavily mě taky ty dva sprcháče Dermacol - já si hned říkala, že to ho musíš používat fakt pidi množství, když Ti jeden vydržel tak dlouho. Já sama nikdy žádný neměla, ale jak trochu hnu se svojí zásobou sprcháčů, hned pro nějaký poběžím. Ty vůně jsem očichávala a jsou boží. Měla jsem čoko/pomeranč tělové mléko a melounový tělový krém (v kelímku).
    Rozesmál mě "plyn mycelarny". Já bych to snad už kvůli tomu nemohla používat, vzbuzovalo by to ve mně pocit, že si čistím obličej plynem. :-D Já vím - nesmysl, ale asi by mi ten samotný nápis na lahvičce fakt nebyl příjemný. :-D
    Tý jo, s tou vyschlou tužkou od Milani jsi mě přivedla na jednu myšlenku. Měla jsem vysunovací tužku na oči od Catrice (normální, ne jumbo) a hned od prvního dne co jsem ji koupila, s ní absolutně nešlo malovat. Když jsem ji poprvé zkusila na ruku, zdála se ok, ale na oku to bylo jakési suché, dřelo to, drolilo se to... No nepoužitelná tužka. Nedávno jsem ji vyhazovala, protože tuha uvnitř byla taková ztenčená a úplně suchá. Já si nejdřív myslela, že to je prostě na prd výrobek, ale teď si říkám, že musela být napůl vyschlá už v obchodě, to jinak není možný. Někdo ji tam asi otevřel a pořádně nedovřel a kdoví jak dlouho tam takhle ležela. No ale znovu bych její nákup už stejně neriskovala.
    Hydrabio sérum od Biodermy mám, zatím nepřišel na řadu, ale těším se na něj. Párkrát jsem ho zkusila a přišlo mi super. Teď používám na obličej Revitalift Laser Renew od L'Orealu (denní i noční) a jsou to úžasné krémy, fakt je miluju.
    Od Bione mám obrovskou tubu krému na ruce jakéhosi mořského, ale mně ty jejich výrobky prostě nevoní. Dostala jsem ho zdarma k nákupu v jedné naší no name drogerce, když jsem nakupovala Bione vlasové výrobky, které jsou super (sice mi taky nijak zvlášť nevoní, ale mým vlasům dělají fakt dobře).
    K tomu oleji od Baley bych se chtěla zeptat (vlastně nejen ten, ale oleje obecně) - používáš ho na vlhkou pokožku anebo i na suchou? Já jen že všude čtu, že oleje na vlhkou a kvůli tomu se mi do olejů moc nechce, ačkoli mě moc lákají. Používala jsi někdy oleje na odličování?
    PS: Moc gratuluju k tolika odběratelům na YT :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Taky říkám Lídl, stejně tak polívka.. :D

    OdpovědětVymazat
  21. No tak my zrovna říkáme "lidl" a "polivka" (je to pochopitelně nespisovně) a jsme ze středních Čech, nejsme Pražáci, máme blíž už k Jihočechům, takže to asi bude tím.

    OdpovědětVymazat
  22. My, co máme pleť spíš mastnou, tu bohužel inspiraci nenajdeme.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!