Na skok v obchodech IV. - podzim 2014

by - 08 října

Krásnou středu vám všem,

 
články tohoto typu jsou na blogu asi vůbec nejoblíbenější a já jsem si tak říkala, že jsem už dost dlouho žádný neudělala. Naposledy snad více než před rokem, no nebudu vám lhát, prostě nebyl čas a když už jsem někde byla, tak jsem nestíhala moc fotit a jen jsem vlítla do pár obchodů a okoukla, co kde mají. Volný den, kdy bych si obchody v klidu prošla ani nepamatuji, ale konec "vymlouvání", v pondělí odpoledne jsem si udělala chvíli volna a vyrazila s foťákem do HMka a New Yorkeru v Českých Budějovicích, abych omrkla, co mají a sdílela s vámi kousky, které se mi líbily, tímto zdravím všechny slečny, které mne poznaly a oslovily, bylo to moc příjemné :). Celkově se mi letošní podzimní móda moc líbí, podzim mám ráda a hlavně mám moc ráda podzimní barvy jako je vínová nebo temně zelená, petrolejová či tmavě modrá a fialová. Také letos úplně zbožňuji kostkované vzory (i když ty jsem měla ráda vždycky) a klobouky. Co mne hodně zaujalo a asi se to vrací do módy, jsou huňaté svetry, v kombinaci s výraznými náhrdelníky vypadají božsky, ale pravděpodobně jen na hubených a neprsatých ženách, protože dokáží přidat pěkných pár cm objemu. Dejte mi vědět, zda se vám něco z mého výběru líbí a jestli pro něco poběžíte ;).
 

 
Huňatý svetr v tmavě zelené a khaki kraťásky se mi hrozně líbily k sobě. Ovšem svetr mi přijde, že se bude hrozně vytahovat, protože na ramínku vypadal docela malý a jen jsem ho sundala, tak se strašně roztáhl, nevím, zda je to způsobem tkaní, ale docela byl i těžký.
 

V HM teď mají spoustu pouzdrových šatů, které jsou moc hezky vypracované, do těchto bych ale potřebovala více vyplnit výstřih :).

Tyto šaty jsem si nakonec odnesla, na fotce to nevypadá, protože jsou zmačkané, ale mají božský střih a detail kolem výstřihu. Jsou z kvalitního materiálu a bezvadně mi sedí. Jen je asi nechám zkrátit do půlky stehen, délka ke kolenům mi vůbec nesluší. Každopádně jsem ráda, že jsem si je vzala, protože černé šaty pouzdrového střihu v mém šatníku chyběly.
 ohrnuto
původní délka


Pokud máte širší boky a pouzdrovky nejsou volbou pro vás, zkuste áčkový střih, tyhle tmavě modré šaty byly super.

Královská modrá a elektrická modrá jsou barvy, které mám moc ráda. Díky tomu, že jsou šaty zmačkané bohužel nevynikne silueta, která se mi moc líbila. Jsou ušité z malých dílků a mají princesový střih.

Také jsem sháněla nějaké klasické kalhoty ve střihu rour. Tyhle byly naprosto skvělé! Dokonce i v bezvadné délce ke kotníkům, bohužel jsou pro mne větší v pase. Halenka s námořnickým motivem mi naopak seděla bezvadně, ale pro mne je to spíše letní kousek.

 
Halenky obecně ale mají v HM moc hezké, mě zaujala ještě modrá se zavazováním ve výstřihu. Bohužel opět bez rukávů, takže pro mne nic na zimu.

Pokud sháníte na letošní zimu nějaký zajímavý svetr, tak bych HM určitě doporučila, líbilo se mi jich hned několik. Tento v kombinaci z černým náhrdelníkem mě budí ze sna :D a asi si ho budu muset pořídit.

Zimní vzory mě vždycky dostanou, ještěže mám jeden svetr s vločkami z loňska a také dva s vánočním motivem, jinak bych se dost rozmýšlela.

A opět chlupatý huňáč, měli několik barev a já jsem zvolila pudrově růžovou a něžným náhrdelníkem, podle mne skvělá kombinace a moc se mi líbila! Navíc svetry vypadaly poměrně teple.


Vše, co má proužky naprosto zbožňuju a tento svetr vypadal krásně i v kombinaci s mým výrazným náhrdelníkem, za který mimochodem děkuji Nikolce :)!

Nad čím jsem ještě přemýšlela byla tato koženková sukně. Ke kozačkám bude bezvadná a navíc byla střihově velice zajímavě řešená. Dokáži si k tomu představit klobouk, kotníkové kozačky a černé punčochy a hurá na párty :).

Naopak šatičky, které působí slušňácky, jsou zase něco jiného, ale sedly mi skvěle a určitě bych je unosila, i když už dávno nechodím so školy :).

Krajka, modrá a zajímavé zpracování :). Samozřejmě nutno pořádně vyžehlit, ale tyto šaty mne okouzlily. Mají celá krajková záda a jistě bych je v šatníku snesla.

A tady už jsme v New Yorkeru, zde se mi toho nelíbilo tolik jako v HM, hodně věcí mi přišlo dost hadrovitých. Kožešinové vestičky ale mají všude v několika barvách, střizích a typech, takže usuzuji, že se budou nosit další sezonu. Jsem ráda, protože doma mám jednu černou a šedou a neznám nic lepšího na zmrzlá záda :D!

V kurzu jsou také úpletové "šaty", které se skládají ze dvou částí. Tento komplet vypadal bohužel lépe na raminku než na mně,ale třeba někoho zaujme grafický černobílý vzor.

Šaty ve dvou barvách jsem vám vyfotila jen proto, že byly ve velké slevě, ale upřímně mi přišly z hrozně umělého materiálu a moc mi neseděly. Na druhou stranu, fajn na běhačku na všední den, pokud pod ně vezmete košilku nebo tílko :).

Kromě chlupáčů uvidíte v obchodech v přízi i blyštivé nitky, jako každou zimu nebo kousky, které působí jako "kovové". Jeden zlatý kovový svetr mám z HM a tento starorůžový se mi také moc líbil. Opět v kombinaci s něčím na krk a jednoduchými džínami, perfektní kousek.


A poslední foto. Cípatá bundička je in už také několikátou sezonu. Tato je nakombinovaná z koženky a semiše a byla moc příjemná. Pod to tričko a na nohy boyfriendy a kecy a můžete vyrazit třeba do školy.
 
Přeji všem krásný večer a napište mi také, co jste letos na podzim ulovili a co je vaše must have. My si dáme podzimní outfity a nákupy později ve videu :).

P.S. neptejte se mne prosím na ceny, nepamatuji si je, ale kdyžtak můžete mrknout na stránky HM nebo New Yorkeru.
 

You May Also Like

122 komentářů

  1. Moc ti to sluší, ten outfit na závěr nejvíc :-D Ale zdá se mi, že máš nějaké zničenější konečky než jsi mívala? Je to špatným osvětlením nebo jak? Vím, jak se o vlasy precizně staráš :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, ty konečky jsou clip in, takže to je možné :), nejsou to mé vlasy,ale může to být i světlem, opravdu nevím, své konce mám myslím v pořádku :).

      Vymazat
  2. Aaa ty svetry jsou skvělé!! :) Teda až na ty chlupaté, v tich bych se udrbala :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, tak mám dojem, že nikdy jsem nepotřebovala nic víc, než ten svetr a ty černé kalhoty! :D jo, i s tím náhrdelníkem. :D Ale teď, když sis to už vyzkoušela ty a zveřejnila, byla bych za kopírku, tak doufám, že najdu něco podobně krásného. :D :)
    Opravdu moc se mi líbí, a stejně jako ty nemám na obchody tolik času, kolik bych chtěla. Proto to řeším třeba 1x za dva měsíce. Bohužel. A nebo že bych se na to přeci jen zajela mrknout? :)
    Veronika z Beautiful while

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, vždyt to přece vůbec nevadí, jen proto, že jsem něco vyfotila si to nekoupit, to je hloupost, když se ti to líbí :).

      Vymazat
    2. Máš pravdu, ale sama znáš ty rýpaly, že jo :)
      Děkuju moc, asi si udělám radost. :)

      Vymazat
  4. Peťko prosím kolik stojí ta cípata bundička? :) Něco takového přesně sháním! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jste dočetla článek do konce, tak byste věděla, že si Péťa ceny nepamatuje. A při tomhle množství se ani není čemu divit!!

      Vymazat
    2. já opravdu nevím,asi kolem 8 stovek

      Vymazat
    3. Stojí 799,- taky jsem si jí zkoušela ale vůbec mi neseděla... :(

      Vymazat
  5. Můžu se zeptat, odkud máš ty džíny? Mají fakt pěknou barvu i střih, delší dobu takové hledám. Díky

    OdpovědětVymazat
  6. ty modré šaty s puntíčky a páskem jsem zkoušela, jsou krásné, ale i když mi jinak seděly dobře, tak vzadu za krkem strašně odstávaly, vešla by se mi tam ještě jedna hlava :D líbí se mi ty černé se zlatým řetězem, na ty se podívám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nepamatuješ si cenu? Já miluji pouzdrovky, především do práce a tenhle áčkový typ je pro mě super nejen do práce, ale cítím se v tom skvěle i při běžném nošení. Hodně jsem si v tomto střihu kupovala šaty v Camaieu, bylo by fajn zkusit něco i z H&M.

      Vymazat
  7. Bože :O Kéž by mi věci taky takhle slušeli (y) Jinak ten růžový svetr asi v polovině článku ti nehorázně sluší :3 A musím říct, být poblíž HM... mám ho :D Poslední dobou miluji svetry čím dál víc :3

    OdpovědětVymazat
  8. Tak poslední outfit je nejlepší, pak se mi líbí asymetrická koženková sukně a černobílý pruhovaný svetr + ten růžovo-černý z HMka je krásný. Šatičky ty černobílé a tmavě modré s krajkovými průstřihy. První outfit s tím zeleným chlupáčem a kraťáskama je otřesný, stejně ty černé rourové kalhoty ti vůbec nelichotí. Ale jinak svetry ti fakt sluší a úplně nejvíc se mi na tobě líbí boyfriend džíny, dělají ti pěkné nohy.

    OdpovědětVymazat
  9. Z kama je ten svetr se zimním vzorem prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peťulko, dala si mi velikou inspiraci, proč se stavit v HMku, ten khaki svetr je boží a ten pudrově růžový je bombový, takže moc moc děkuji za nápad, kam zítra vyrazit :D jsem natěšená, že kdybych to stíhala, tak snad vyrazím už hned teď :D SUUPPEERRR!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle článek se mi moc líbil, protože je to inspirace, kterou si můžu jít koupit :). K objednávání se zahraničních e-shopů jsem se ještě neodhodlala, tak jsem ráda za typy z obchodů :). Moc se mi líbí ty svetry z HM, budu se tam muset zajít podívat. A šaty jsou všechny taky moc pěkné, když tak na to koukám, tak bych musela jen utrácet :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. Musím říct, že článek se moc povedl :) Já osobně vypadám vždycky v obchodech "nemocně", kvůli tomu světlu, ale Tobě to na kráse ani trochu neubralo. Jediné, nad čím jsem se pozastavila byl ten khaki svetr v kombinaci s kraťásky - dohromady mně to nepřijde ani jako outfit na léto ani na zimu. Myslím, že délku těch černých šatů, které sis nakonec odnesla, by ani nebylo třeba upravovat, protože Ti velice sluší i tak, jak jsou a je to zase trošku změna. Ale jde samozřejmě o to, v čem se cítíš lépe :) Jana.

    OdpovědětVymazat
  13. Sukně sice nenosím a nemusím, ani na to nemám nohy, ale ta kožená zajimavě řešená sukně je uplně boží a uměla bych si představit, že ji mám v mém skromném šatníku. Je úžasná! Škoda, že tyhle obchody jsou od nás nejblíž dvě a půl hodiny autobusem.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Péťo, super článek a obrovská inspirace pro nás všechny. :) Všechny kousky ti náramně sluší, ale z čeho jsem nejvíce unešená jsou ty černé pouzdrové šaty se zlatým řetízkem. Ty ti moc sluší a skvěle padnou, jsi v nich jako filmová hvězda. :) Huňatý svetr jsem si kupovala už v loňském roce, na zimu je super, skvěle zahřeje. Díky tobě jsem se dnes inspirovala, a přikoupím k němu náhrdelník, abych mu dodala ještě více šťávy.Velké díky za příval inspirace! Měj se hezky, Markéta. <3

    OdpovědětVymazat
  15. Věci se mi líbí a přijde mi, že ti sluší naprosto všechno :-D Holt když je pěkná postava.... :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ono je asi těžký něco vybrat, když ti sluší všechno!! :D Strašně se mi líbí ty modré šaty s krajkou a ten pudrově růžovej svetr s náhrdelníkem!))))
    Hrozně se mi líbí tohle líčení, strašně ti to sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Tie puzdrové šaty neskracuj! Ja už som presýtená tých tvojich krátkych sukní. Prosím, aspoň o fotku pred skrátením, lebo neverím, že ti dĺžka nad kolená nesvedčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim, nevim, jaks prisla na to, ze ti delka nad kolenum nesvedci. Ja myslim, ze je to spise naopak, nesvedci ti ty minusukne co porad nosis, ani ty cerne kalhoty, bude to znit hrozne, ale - nemas proste hezky nohy. Promin.

      Vymazat
    2. Souhlasím, nezkracuj! Příjdeš mě na ty mini trochu ujetá a přitom by Ti délka nad kolena moc slušela...

      Vymazat
    3. fotky před i po zkrácení jsou tady,mně se lady délka nad kolena moc líbí,ale bohužel mám trochu nohy do X a tak mi to dělá ještě křivější nohy, pokud jsou šaty těsně nad kolena a vůbec mi to nesluší, na fotce to není vidět, ale je to tak

      Vymazat
    4. právě se mi taky více líbí šaty na tobě s klasickou délkou... myslím si že na to nejsi jen zvyklá... já taky šaty pořád chtěla zkracovat a nakonec jsem ráda že jsem to neudělala.... a zvykla jsem si na to a myslím že mi to sluší

      Vymazat
    5. Peto, nezlob se, ze to napisu takhle narovinu, vi, ze to nerada ctes, ale to nejsou ani tak nohy do X jako vychrtla stehna... Saty jsou celkem kratke i v puvodni delce, nezkracuj ;)

      Vymazat
    6. No, myslím, že jestli si je zkrátí nebo ne, je její věc. V původní délce vypadají dobře, slušet jí mohou i v kratší. Možná i víc, právě proto, že se ve zkrácených bude zkrátka cítit líp.

      Vymazat
  18. Peti, ty variace džíny a svetry (všechny) jsou dokonalé a k tobě neskutečně jdou :)

    OdpovědětVymazat
  19. Kdy budeš zase v Budějcích ? chci tě tu potkat někdy :( :D

    OdpovědětVymazat
  20. Ty modré šaty s krajkou jsou nejlepšíí :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj,kolik stály ty krásné,modré,krajkované šatičky ? Ta kožená sukně se zipem je opravdu krásná :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Pěkný článek! :) Mohla bych se zeptat, jestli neměli v obchodech problém s focením? Pokud jsi fotila tak určitě šlo slyšet "stiknutí spouště" - pokud správně vidím - zrcadlovkou vždycky ;) Neměli třeba prodavačky problém? Nebo jsi s nimi byla domluvená?

    Děkuji moc za odpověd :)

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neměly s tím problém, nikomu to nevadilo, spíše jsem déle blokovala kabinky, což sekuriťák divně koukal a čekala jsem, kdy mi vynadá,ale co bych pro vás neudělala :D.

      Vymazat
  23. Peti, kolik prosím stály ty černé šaty z HMka, které jsi si koupila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou tuším za 899,- :)

      Vymazat
    2. taky by mě to zajímalo Péto, na ofiko stránkách je nemužu vubec najít:/ jsou vubec z nové kolekce, nevíš?

      Vymazat
  24. Jé, tá vesta kožušinová bola aj v nákupných maniačkach. :) Inak ma veľmi nič nezaujalo, pretože nenosím šaty ani svetríky. :D Ale tá vesta je super.

    OdpovědětVymazat
  25. "Slušňáckým" šatičkám jsem minulý víkend v H&M neodolala... jsou vážně skvělé :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Peťi, co máš za rtěnku na sobě? je parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj :) Chtěla bych se zeptat kolik stojí ty šaty ve dvou barvách z New Yorkeru. Předem díky :)

    OdpovědětVymazat
  28. wow všechno tak krásné :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. tak ty krajkové modré šaty z HM jsou luxusní, cenu si asi nepamatuješ vid? jinak i ta vesta z NY je super, nevíš cenu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko, bohužel nevím,ale myslím, že šaty kolem 700, vestu si nepamatuji vůbec.

      Vymazat
    2. Vesty v NY jsou za 999,- :)

      Vymazat
  30. Asi budu muset do HMka :D. Ty černý šaty a svetry jsou vážně krásný.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Péto, moc krásné věcičky jsi pro nás nafotila.Mě se na tobě nejvíce líbí tem světle rúžový chlupatý svetřík se kterým máš ten výrazný náhrdelník. Mě nejvíce zaujal ten starorůžový lesklý svetřík z New Yorku nevíš náhodou kolik asi stál ????????????????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, bohužel si cenu nepamatuji,ale ty svetry byly všechny kolem 5-7 stovek.

      Vymazat
  32. Jeeeej super obchodny report :) Toto ma fakt bavi :P Najradsej nakupujem asi v H&M a Mangu, takze velmi chvalim vyber obchodov. A do NY asi pojdem omkrnut tie kozusinky...velmi by som nejaku privitala u seba v satniku, no nechce sa mi na to prilis minat peniaze..predsalen je to taky fancy kusok, ktory si nedam az tak casto, ako nejake celorocne basic tricko/koselu
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  33. Moc děkuji za krásný článek a skvělou inspiraci. Přikláněla bych se k takovým častějším příspěvkům :).

    OdpovědětVymazat
  34. Miluju saty!Vse ri slusi!A zboznuji elegantni styl<3

    OdpovědětVymazat
  35. Ty šaty do školy jsou úplně úžasný! :O :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ten svetr se zimním vzorem z HM okukuju v Kodani už několik týdnů. Je božský, ale tak neuvěřitelně mě kouše (dávám to za vinu 5 % alpaky), že mu odolávám. Ale je nádherný!!!

    OdpovědětVymazat
  37. Páni. Nádhera, dodala jsi mi tedy inspiraci :D v paměti mi utkvěl svetr s vánočním vzorem, nějaký takový už sháním asi dva roky a žádný, co jsem viděla se mi moc nelíbil, tenhle je, ale parádní :)

    OdpovědětVymazat
  38. vyzeráš nádherne a pekné kúsky,takže máš aj odkonalý štýl :)

    OdpovědětVymazat
  39. Peti,mozna se to zda jen me,ale vic nez saty a vyrazne liceni a lodicky na podpatcich ti mnohem vic slusi ta kozesinova vesta v doplnku s sedym trikem ,nadhera...nebo ty rifle+svetry..takovehle jednoduche outfity ti podle me sednou mnohem vic

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, mě zaujala ta koženková sukně a černobílé šaty, jinak mi to přijde takové nijaké. Chlupaté svetry nesnáším, jednak většinou štípou a pak po vyprání stejně ztratí původní tvar.

    OdpovědětVymazat
  41. Peti dneska jsem taky běhala po obchodech a spoustu těch kousků co máš na sobě jsem okukovala. Musím říct že vypadáš strašně svěže a velmi mladě, a být tebou jdu do toho růžového svetru a šatiček do áčka moc ti sluší. Dost mě zaujalo jak sis oblékla ty zelené kraťásky, já na ně dnes koukala, že je to moc hezké pyžamko :D :D na halenky a košile jsem vlétla do Reserved, měli tam slevu a ulovila jsem krásné ženské kousky <3

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Peťo, chtěla bych se zeptat: kolik přibližně stály ty černé šaty s bílým límečkem? Mimochodem, moc ti to sluší :) Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, myslím, že 599,ale nejsem si jistá, mrkni na stránky Hm, mají je tam.

      Vymazat
  43. Pěťo, ty šaty, které píšeš, že sis koupila, jsou naprosto skvělý a rozhodě bych je nezkracovala, podle mě ti právě tahle délka moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  44. Moc ti sluší všecky .. a nevím proč ale hodně mě zaujal ten zelenkavý outfit .. sehne ti ! A taky ty černé kalhoty jsou skvělé.
    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
  45. Tak ty tmavě modré šaty s puntíčky už mám doma. Na Tvé doporučení jsem zašla do HM a naprosto jsem se zamilovala :D Vzala jsem si ještě jedny šedé, společenské, s podobným střihem a zbožňuju je. Takže děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ty jsi byla v ČB? Škoda, že jsem tě nepotkala :(

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peťo, jsi krásná jako vždy! Já miluju svetry čím dál tím víc... Peťo nebo holky, co je to za rtěnku? Krásná! Děkuju, Terez

    OdpovědětVymazat
  48. ahoj péťo, ty pouzdrovky určitě nezkracuj, ztratí šmrnc a úplně tím celý outfit "zabiješ"... šatů do půlky stehen máš plnou skříň ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Pretty component of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get in fact loved account your weblog posts.
    Anyway I will be subscribing on your feeds and even I success you get admission to consistently rapidly.



    Look into my webpage webpage

    OdpovědětVymazat
  50. Peťo, ty černé šaty nezkracuj. Na fotce ta délka ke kolenům vypadá úžasně.:)

    OdpovědětVymazat
  51. Super rady! Co máš prosím za rtěnku na sobě? :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ty chlupate svetry z HM jsou bozi, mam cerny a uzasne! Jinak moc krasne outfity. Neodpustim si ale rypnuti, proc se ptate na cenu obleceni, kdyz pod clankem Petra napsala, ze netusi, az se koukneme na oficialni stranky? To moc nechapu:)

    OdpovědětVymazat
  53. Suprový a inspirativní článek. Pro mě jsou nej všechny svetrové variace, top je ale zimní motiv a růžový chlupáček, naopak tedy ten zeleny ne-e. No a pak jsou boží ty modré šaty s puntíky a páskem! Na ty se musím jet minimálně podívat, ale spíš je asi musím mít (stejně tak jako ten svetřík se zimním motivem). Má peněženka Ti, Peti, pěkně děkuje. :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Rozhodně černé pouzdrovky nezkracovat, moc Ti sluší. Taky se mi moc líbí rifle, které máš, pěkná barva...

    OdpovědětVymazat
  55. Všechny outfity jsou skvěly, ale nejvíc se mi líbí ty černý šaty! :)

    http://travelnote-s.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Super článek Péťo :) H&M je můj hodně oblíbený obchod a hned po výplatě se tam chystám, zaujalo mne hodně kousků a nejvíce snad ty černé šaty, které sis koupila.

    OdpovědětVymazat
  57. Ten svetr, který tě budí ze sna spolu s náhrdleníkem je opravdu krásný, ten si kup :) Mě se v H&M líbí spoustu svetrů ale ta cena! :/

    OdpovědětVymazat
  58. Zrovna včera jsem strávila v H&M a New yorkeru dost času. Koupila jsem si fialovou sukni z H&M a rifle. V New yorkeru mě zaujala poslední bundička, ale nemám ráda jak mi to končí v půlce zad, tak jsem si ji nekoupila. Zkoušela jsem si ještě béžové sako a červenočernou bundičku, ale nemohla jsem se rozhodnout, tak to nechám na jindy. Chlupatý svetr mám v černé barvě z loňska, ale celkem se vytáhl. V H&M mají krásné svetry, tak možná ještě pro nějaký skočím.

    OdpovědětVymazat
  59. znak "&" se lehce dělá na klávesnici ctrl+c :)

    OdpovědětVymazat
  60. Nedávno jsem se ze zvědavosti zašla podívat do jednoho z pražských obchodů HM a byla jsem nepříjemně překvapená, jaké tam mají hadry, a to doslova. Neoslovilo mě absolutně nic. Je to rok od roku horší. Pro zajímavost: Po revoluci jsem v 90. letech pobývala nějakou dobu ve Švédsku a měla jsem možnost sledovat i nabídku oblečení v tamních obchodech. V HM to tam vypadalo o několik levelů výš než to, co se dnes vozí k nám, a přitom Švédové se o značce nijak nadšeně nevyjadřovali, prý nic extra, kvalita spíš lehce pod průměrem. A co teprve to musí podle nich být za kvalitu dnes u nás!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obávam sa, že tieto reťazce majú vždy dvojitú kvalitu - pre seba a pre "chudákov z východu", ako si nás určite tu predstavujú a majú pravdu, lebo našinec si kľudne kúpi aj pokrčené, zapáchajúce handry, ktoré by u nich asi ani bezďák neobliekol. podobne to býva so zásielkovými obchodmi typu Bonprix, kde zákazníci na našich stránkach píšu, že tovar je úplne iný ako na obrázkoch....takže verím tomu, že na tých obrázkoch je tovar, ktorý sa predáva u nich a k nám posielajú nekvalitné handry ušité z oveľa lacnejších materiálov. holt, keď sa tuná nikto nesťažuje a každý nad tým vzdychá, že aká to krása, potom sa netreba čudovať, že si toto dovoľujú....

      Vymazat
    2. Asi nebudete daleko od pravdy. Četla jsem totiž, že v Číně šijou pro zbytek světa z látek, které by si tamní lidé na sebe nedali.

      Vymazat
  61. Proč si myslíš, že Ti nesluší délka šatů ke kolenům a že nutně musíš mít kratší? To Ti řekla nějaká rádoby vizážitstka? Podle mého názoru by taková délka byla pro Tebe velmi vhodná, nechápu, co by Ti na ní nemělo vyhovovat, snad jen to, že by bylo vidět o něco méně z Tvých nohou?!

    OdpovědětVymazat
  62. Pěkný článek Péťo, ty černé šaty co sis koupila, dobrá volba. Líbí se mi na tobě i ty modré krajkové.

    OdpovědětVymazat
  63. Tak jsem zkoukla některé z těch svetrů na HM-webu a na to, z jaké jsou leckdy prapodivné směsky (složení), jsou předražené. Ten svetr se zimním vzorem obsahuje i několik procent alpaky, takže asi kouše... Aspoň já jsem na svetry s malým přídavkem alpaky koukala nedávno v jiném řetězci a jen na omak dost kousaly. Já bych za kvalitativně nesrovnatelně lepší pokládala třeba směs bavlny a kašmíru. (Viděla jsem 100% kašmírové svetry, pravda, u nás příšerně drahé, ale ta jemnost!) A vůbec, Petro, sledujete složení toho, co si kupujete, nebo je Vám to fuk?

    OdpovědětVymazat
  64. Většina těch outfitů je boží a hned bych si jimi naplnila skříň :) Ale rozhodně se musím do H&M kouknout na tu koženkovou sukni a nějaký svetřík.

    OdpovědětVymazat
  65. Ten první svetr mi připomíná trávník :D Ten pudrově růžový už vypadá líp :) Jinak ty slušňácký šaty mi připomínají Wednesday z Addams Family a ten poslední outfit je skvělý, moc se mi na tobě takový ty teen outfity líbí, protože si to můžeš dovolit, ale tím neříkám že ti nesluší ty elegantní :) Ty sio prostě fakt můžeš dovolit cokoliv :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peťo, vybrala jsi fajn kousky, až teda na ten první. Na kraťáskách se mi nelíbí ta krajka a vůbec se mi nehodí na podzim. Nejvíce ti ale sluší ty pouzdrové šaty. A musím souhlasit s ostatními, že bych je rozhodně nezkracovala. Podle mě by měly být pouzdrové šaty přesně této délky a opravdu ti tato délka sluší ;) Měj pěkný den. Lenka

    OdpovědětVymazat
  67. ,, Školácke šaty " sú veľmi pekné ! :) Hneď by som ich brala aj s tými modrými ;)
    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  68. černé kalhoty ti vážně nesedí :/ škoda, že jsi si nezkoušela dlouhé svetry (cardigany), když jsem byla v NY tak jich tam měli hodně.

    OdpovědětVymazat
  69. Jestli první kombinaci považujete za "hrozně se mi líbí k sobě", pak už nemá cenu něco psát.
    To nejsou kratasy ale jako "skorosaténpokusospodekpyžama".

    Pro pisatelky ohledně pouzdrových (a krásných) šatů: pokud je chce Petra zkracovat, nemá cenu radit.
    Klára

    OdpovědětVymazat
  70. Ano, musím jít nakupovat!
    Velmi pěkný článek plný inspirace a ty jsi kočka vážně ve všem.

    Package of words

    OdpovědětVymazat
  71. Náhodou jsem šla dneska kolem New Yorkeru, tak jsem si zkusila ty šaty ve slevě a i když kvalita teda fakt nic moc, tak ta modrá je moje oblíbená barva, koupě nelituju :) díky za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  72. vestička z New Yorkeru je boží, několikrát jsem na ní koukala :)

    OdpovědětVymazat
  73. Peti, ta cípatá bundička je božská, stejně tak mi padla do oka ta koženková sukně. a moc chválím výběr těch černých pouzdrovek s řetízkem okolo krku, ty jsou vážně peckové :)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  74. Naco tolik hadr , stejňe to zas vyjde z mody. No jo asi ňekdo neví co z peňezma divim se vnešni dobje tak utracet .

    OdpovědětVymazat
  75. Moc krásne kúsky ♥ škoda že v okolí nemám HM-ko... ale do New Yorkeru sa určite pôjdem pozrieť :) /len dúfam že tieto kúsky sa dostali už aj k nám :D /

    OdpovědětVymazat
  76. Božínku všechny svetry jsou nádherné! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  77. Některé kousky jsou zajímavé. Svetry moc nenosím, ty huňaté vůbec, ale líbí se mi. Pouzdrové šaty bych rozhodně nezkracovala, ubere jim to na eleganci a stanou se z nich délkou takové, kterých máš "spousty". Tím myslím délku, která je u tebe častá. Nijak ji nehodnotím, protože ve dvaceti jsem delší sukně a šaty také nenosila. Nikdy jsem to nepsala, ale teď to napíši jen kvůli tomu, abych se přimluvila za to nezkracování. Osobně bych některé kousky šatů na tobě prodloužila a hned by vypadaly lépe, možná to je to, to některé čtenářky nazývají, že to vypadá lacině. Na mne to vždy působí, jako by nebylo dost látky, nebo jako když to je po někom menším, že to je tak krátké. Jinak aby si někdo nemyslel, že mám něco proti mini, to vůbec ne. Líbí se mi, když nosí dívky džínové i jiné minisukně i minišaty, ale třeba ty poslední bíločerné kostkované šaty se mi nelíbili právě délkou, přišlo mi to nevkusné bez ohledu na štíhlou postavu.
    Takže já bych rozhodně byla pro jedny delší, určitě se budou hodit, jsou i akce, na které by nebylo vhodné chodit v minidélce. Budous vysokými podpatky stejně sexy. To, aby měly šmrnc, není jen o délce šatů. Ještě jsem tam četla tvůj argument ohledně nohou, že ti ty kratší svědčí více. Já jsem názoru, že delší by byly lepší. Ale jestli se v nich necítíš, tak je noš krátké, ať si tyto délky užiješ, věčně je nebudeš moct nosit.

    Bylo to dlouhé, ale snažila jsem se jen vyjádřit, proč bych nevolila krátké šaty. Mohla bych to napsat jen do jednoduché věty,ale ta by mohla vyznít blbě a trapně.

    Delším sukním viva!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. súhlasím, a ak sú na tých obrázkoch šaty v pôvodnej dĺžke, tak musím povedať, Peti, že ti veľmi pristanú (nebudem radšej hodnotiť materiál, ten sa mi zdá hrozne umelý, taký až krimplenový) - ale pokiaľ ide o strih a dĺžku, podľa mňa v nich tvoja postava vyzerá veľmi elegantne a príťažlivo, čo na tom, že máš trochu do x nohy, to je podľa mňa ženské a milé (rozhodne lepšie než nohy do o :)). čiže za mňa tiež neskracovať.

      Vymazat
  78. Vše ti moc sluší:) A děkuji za tipy na svetry! Ten růžový vypadá úžasně. Až budu mít zítra cestu do HM rozhodně se po něm podívám :)

    OdpovědětVymazat
  79. Si neskutočne krásna! Pripadá mi, že tebe pristane snáď všetko. A ten vrkoč... nádhera. <3 Každopádne chcela by som si na túto zimu kúpiť nejaký ten chlpatý sveter.

    OdpovědětVymazat
  80. petruško, ty si tak nádherná, že ti sluší opravdu všecno :-)) mě se líbí ten svetřík s modrými vzory a ty šaty - ve stlyu Kate Middleton ti moc sluší :-))

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj :-) odkud máš ten kytkovaný náhrdelník, který sis dala k tomu pudrovemu svetru prosim :-) ebay nebo je přímo z H&M?? Díky :-)

    OdpovědětVymazat
  82. Peti tobě sluší fakt všechno, jsi hrozně krásná a máš boží postavu, takže si můžeš na sebe oblíct cokoliv :) Vybrala jsi vážně skvělé kousky, hlavně svetříky se mi moc líbí :)
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  83. Máš úžasný vkus! Bohužel jsi mě tím tak navnadila, že budu muset do HM vyrazit. Ach jo :( :D. Růžový svetr a světle růžový huňáč naprostá bomba :)! A o sukni ani nemluvím :).

    OdpovědětVymazat
  84. tyhle články mi moc chyběly :)) první dvoje černé šaty se mi moc líbí a dle mého Ti velmi sluší oboje! a ta koženková sukně je skvělá <3

    OdpovědětVymazat
  85. Poslední dobou mi příjde, že v těch obchodech nic není a nebo jsem letošní podzim moc náročná. Obchody vypadají jak hadrárna, pokrčené, nahňácané oblečení až se mi v tom nechce vůbec hledat něco pěkného. Ale vybrala jsi pár pěkných kousků, co ti moc sluší =))

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Péťo, článek se mi moc líbí, strašně ti sluší hned první outfit v khaki zelené, kombinace chlupatého světříku s tou krajkou to je prostě TOP :)...A mimo jiné se mi na tobě taky strašně líbí tvůj učes, neplánuješ video jak na něj, pomocí clip in? Mám clip in doma, ale bohužel nevím jak udělat, aby nebyly vidět a docílit takového krásného copu. Děkuji za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  87. Jupii copiiikk :) Ty cerne saticky ti moc slusi - jak rikam me trictvrtce napln v obleceni nicim nenahradis a i omotana kobercem bude vypadat hezky Mufiik :)

    OdpovědětVymazat
  88. Mas tady super barvu vlasuuu, zesvetlovala jsi?

    OdpovědětVymazat
  89. Ty černé šaty jsou nádherné

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!