OOTD - hot pink sweater

by - 24 října

Krásný páteční večer všem :),
 
venku začíná přituhovat a já to poznala ve středu na vlastní kůži při focení outfitu. Zrovna celý den střídavě pršelo a foukal studený vítr a tak jsem srabácky zalezla do prvního vchodu a teprve tam shodila kabátek. Také se musím přiznat, že jsem si po cestě koupila silnější černý šál, který jsem vyměnila za toho chudáčka, kterého vidíte na fotkách, nějak jsem zrovna doma nic jiného nenašla a zimní šály mám ještě někde uklizené. Takže dnes opravdu taková klasika na běhačku, nic světoborného.
Co je ale v dnešním outfitu hlavní, je samozřejmě růžový svetřík z HM a černý náhrdelník. Nedávno jsem vám totiž přesně tuto kombinaci ukazovala v tomto postu a vám se moc líbila a já kolem svetříku ještě párkrát prošla, až jsem se rozhodla nečekat na Ježíška a pořídila si ho i s náhrdelníkem. A jsem ráda, že jsem to udělala, i když nebyl nejlevnější. V HM mají letos svetry kolem 600 a asi jsem z levného kraje, ale já jsem ochotná dát za svetr tak do 500...no nic ☺. Prostě se mi ale natolik líbil, že jsem si ho koupila i tak. Na podzim a v zimě v podstatě nenosím nic jiného než svetříky a džíny nebo košile a džíny. Je to nejpohodlnější a není mi v tom zima.
Co jsem ale vychytala, je rozhodně rtěnka!☺ Má úplně stejný odstín jako je barva svetru a je to Milani Rose amour, což je boží barbie pink. Vím, že tahle barvička na rtech nebude pro každého, ale já jsem kromě modrofila a fialovofila také růžovofil a vůbec se za to, ani ve svém pokročilejším věku, nestydím. Nakonec, růžová je taková mladistvá, pozitivní a veselá barva a myslím si, že v rozumné míře se dá nosit v každém věku, aniž by vypadala infantilně ☺. Tohle pochmurné počasí je třeba občas rozbít něčím zářivým, zvláště když zbytek outfitu je pak černý.
 
A co vy, snesete takovou růžovou na oblečení nebo na rtech?
 
edit: Málem jsme zapomněla na důležitou věc a to je poděkovat vám za vaši neskutečnou podporu a proto i sem zkopíruji  včerejší facebookový status, díky díky díky všem ♥.
 
Krásný večer vám všem, přátelé,
dnes mám ještě jednu úžasnou zprávu, která mi udělala velkou radost. Jsem ve finálové TOP 10 v Blogerce roku v kategoriích *beauty* a *video*. Přiznám se, že letos jsem to nečekala a o to víc mne těší, že jste si na mě vzpomněli.
Děkuji vám tedy z celého srdce za vaši podporu a za každý váš hlas. Dost často mi totiž přistávají komentáře typu „já ti fandím, ale hlas jsem dala někomu jinému, ty jsi vyhrála vloni“ „já tě sleduji, ale neodebírám“ „já budu hlasovat pro někoho jiného, ty už máš toho úspěchu dost“ „ já tě čtu, ale nikdy nekomentuji“ „sice tomu věnuješ hodně energie, ale cenu už máš“ .
 A tak bych vám chtěla kromě poděkování také říci, že zpětná vazba je pro mne jako pro blogerku moc důležitá, protože vy, ta obrovská skupina lidí, které můj blog baví a (snad) jsem vám sympatická nebo mne máte rádi, může být snadno převálcována skupinou pár negativistů a já mám pak pocit, že to dělám pro ně.
A proč to píšu, jestli máte nějakou svou oblíbenou blogerku, podpořte ji svým hlasem, jestli se vám můj blog líbí, podpořte mne svým odběrem, hlasem v Blogerce, komentářem nebo likem, dejte mi najevo svůj názor, věnujte mi chviličku vašeho drahocenného času stejně jako já a ostatní blogerky ten svůj věnujeme vám. Věřte, že je to moc důležité a není lepší odměna, než ohlas od vás, těch, pro které já tohle všechno dělám ! Děkuji vám ještě jednou za TOP 10, která je „lovely“ a pokud budete chtít, hlasovat můžete ZDE v kategoriích beauty a video.
 


 
 

džíny, svetr, boty, náhrdelník - HM
kabátek - Choies (vel. S a na fotkách vypadal líp,ale i tak se mi hrozně líbí ta barva)
kabelka - Persunmall
rtěnka - Milani Rose amour









 
Krásný víkend všem a v neděli vám mohu slíbit TAGovku s Mírou ☺.
 

You May Also Like

61 komentářů

  1. Ahoj:-)
    musím s tebou souhlasit,taky si mslím, že svetr za šest se je docela drahý:-) Kupuji si svetry především v CA a ideálně mi tam stojí kolem tří stovek, to mi přijde celkem adekvátní. Je to obyčejný svetr, žádný kašmír....
    Nosím růžovou na rtech celkem často, sice o něco tmavší odstín (tato barbie barva mi totoiž ukrutně nesluší), ale nosím:-)
    JInak tento outfit se mi líbí, myslím, že veškerou možnou infantilnost rozbíjí ten náhrdelník a zbytek oblečení laděný do černých odstínů. Přiznám se, že nejvíce se mi ale líbí ta kabelka, tam bych dala písemek na opravování:-D
    Krásný den, Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, úplně souhlasím, já mám také asi dva svetry z CA a myslím, že cena kolem 300 je adekvátní. na druhou stranu je fakt, že tento je tedy příjemnější, než ty z CA,ale stejně. Kabelka je opravdu bezvadná, je pevná a hezky drží tvar, pohodlně se do ní A4 vejde, akorát je docela masivní a tím pádem relativně těžká sama o sobě :).

      Vymazat
    2. Jenže čistě kašmírové svetry u nás stojí ne několik stovek, ale spíš několik tisíc, nedávno jsem se mohla přesvědčit v obchodech.

      Vymazat
  2. Peti moc ti to pristane, ten kabátik je neuveriteľný, nejaký podobný hľadám už dlhšie...a ten svetrík je krásny, milujem ružovú :)

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, strašne ti to pristane. Si nádherná. A ten kabát, ach! Chválim. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kabátik, sveter! Dokonalé! :) Ja mám aj tú modrú, aj ružovú veľmi rada!! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  5. ten kabát je úžasný ta farbaaa :)) a ten rúž sa ku tomu hodí je to super :))

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem si říkala u fotky na facebooku, že ten svetr by se mi také hodil!:)) Má takovou super barvu, jak je v té růžové i černá, vypadá to suprově!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid, že to není takové přeslazené :). Moc děkuju a určitě by ti slušel k těm tmavým vlasům a očím, jdi do něj, mně se tahle barva na výrazných brunetách moc líbí ;).

      Vymazat
    2. Presne, neni to tak "pink"! Jj, taky myslim, ze by mi pasoval, uvidime, jestli na nej jeste narazim:)

      Vymazat
  7. Ten svetr je krásnej! v HMku jsem ho viděla. Mě se líbí takové ty chlupaté svetry i oversize a k tomu třeba jen lesklé leginy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, mně se ty chlupaté také moc líbí, zkoušela jsem si je v růžové a fialové a oba byly super, právě i k těm legínám by byly fajn, tak třeba opravdu ten ježíšek :)....

      Vymazat
  8. Bozinku. Ty si krasna! Velmi ti to pristane

    OdpovědětVymazat
  9. Petra ako vzdy ste pekne upravena, len ten kabat mi pride taky "lacny" ... neznasam pokrceny kabat, co uz. ... Iva

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, hlasovala som za teba v oboch kategóriach lebo si to podľa mňa určite zaslúžiš ! :) Ten čas, čo venuješ blogu, foteniu, prípravám, videám, a všetko to robíš s láskou, úsmevom na tvári a takou pozitívnou energiou :) Keby sa dalo dala by som ti aj desať hlasov. Outfit je krásny, kabátik sa mi tvarovo veľmi páči a sveter sa ti farbou veľmi hodí ja síce nie som na ružovú ale táto sa mi veľmi páči :)

    OdpovědětVymazat
  11. Velmi pekna farba aj strih kabata, len material nevyzera byt az taky kvalitny. Ale celkovo farebne super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a ani není, na fotkách byl hezčí,ale ta barva je úžasná.

      Vymazat
  12. Super outfit Peti, ten kabátek je perfektní!!!

    Giveaway Realash ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Moooc ti to sekne. :-) Svetr je krásný ale na můj vkus možná trochu krátký. Nicméně ta jeho barva je fakt skvělá. V kombinaci s náhrdelníkem, kabelkou...černé doplňky a bezva barva rtěnky, prostě tohle je moc fajn outfit. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný, svěží a pohodový outfit, opravdu moc pěkné..

    OdpovědětVymazat
  15. Velmi se mi líbí ten kabátek, to že Ti velikostně bezva sedí, na naši velikost to není sranda shánět, to, že je delší a ta barva parádní :) A svetr jakbysmet, kdyby nestál tolik peněz, hned bych pro něj letěla :) a s náhrdelníkem super kombinace.
    Já si právě řikala, jak dlouho Ti bude trvat než si pro něj zajdeš :D Anet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a to jsi mě odhadla, nakonec jsem neodolala :D.

      Vymazat
  16. Ten svetr je pecka! Závidím ti, jak moc ti sluší :) Já mám takovou tu typicky slovanskou postavu, takže v čemkoliv, co je neforemné a neobepínající, vypadám jako vzducholoď :D Odstín rtěnky je taky nádherný, já ráda nosím růžovou od essence - tuším, že se jmenuje candy cotton, nebo tak nějak...
    Hezký večer! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Svetr je úžasnej, ten budu muset jít omrknout, ten by se mi taky líbil. Výraznou růžovou mám na oblečení ráda. Moc Ti to sluší, stejně tak ten modrý kabátek. A rtěnka je k tomu svetru skvělá, i když nevím, jak bych se v ní cítila já. Musím ale říct, že jsem v poslední době začala mnohem víc nosit rtěnky, i výraznější, a velkou zásluhu máš na tom i Ty. Strašně moc se mi na Tobě rtěnky vždycky líbí, úžasně to rozzáří obličej, a taky jak Ty vždycky o rtěnkách s nadšením mluvíš, no přenesla jsi to nadšení na mě. :-)
    Jé TAGovka s Mírou, no to se těším. :-) Mějte se oba fajn, příjemný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju, to mě těší. Já rtěnky miluju, v poslední době jedu hlavně nude oči a výrazné rtěnky a cítím se v tom báječně, ono jde jen o zvyk :). A děkujeme, tobě také!

      Vymazat
  18. Ta rtenka je nadherna! Ruzove rtenky mam nejradsi! Ja hlasovala pro tebe, jelikoz na tvuj blog chodim temer denne a ctu/sleduji vsechny tve nove prispevky, coz se mi u jinych blogerek nestava, u nich si vybiram, na co kouknu, takze hlas byl jasne pro tebe! LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc a také za veškerou tvou podporu a komentáře, moc ráda si je vždycky čtu <3.

      Vymazat
  19. Peti je ten svetr z kolekce Divided?

    OdpovědětVymazat
  20. Ten modrý kabátek je úúúžasnýýý,jsem na zipy ulítlá :)

    OdpovědětVymazat
  21. Peťo s tebou je to tak, že žádná jiná blogerka v ČR na tebe prostě nemá a to je holý fakt, takže stejně jako jsem pro tebe hlasovala loňský rok, tak hlasuji i letos a to v obou kategoriích. Moc ti přeji výhru a jsem přesvědčená už teď, že ji máš v kapse. Tolik krásných článků, videí, fotek, pozitivní energie, za to všechno musí následovat nějaká odměna! :-)
    Přeju ti moc úspěchů jak v blogovém životě tak v osobním a buď pořád taková jaká jsi :-) Deni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Deni, děkuji ti hrozně moc za takovou podporu! Ale na druhou stranu, u nás je plno lepších a úžasných blogerek, třeba i ty úplně mladinké jsou na svůj věk super, myslím, že to bude velice zajímavé, kdo letos vyhraje a já tipuji právě tuhle mladší generaci a moc bych jim to přála, protože je to úžasná motivace :).

      Vymazat
  22. Nádherný kabátek i svetřík :). Na svetr jsem se v HM dívala a je z moc příjemné látky, ten by se mi taky líbil, ale 600 Kč za svetr je na mě moc
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  23. Všechny komentáře jsou "chválivé", za mě ale tentokrát ne! Kabát vypadá hodně lacině, dokonce i z dálky, a svetr je jak z 80. let (kterým nemohu v oblasti módy přijít na chuť), ostatní nestojí ani za řeč, takže bohužel :-( Ale líčení je fajn, to zas když můžu, tak pochválím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu líčení a je to úplně v pohodě, všichni přece nemusí mít stejný názor, vkus atd atd :).

      Vymazat
  24. Péťo, kabátek je krásný, ale vypadá tence a ty zmrzle, ovšem pořád krásně! :)
    A svetr je fakt krásný a s náhrdelníkem ladí skvěle, moc Ti to sluší! :)
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, no zmrzlá jsme byla, to nebudu popírat, foukal děsně ledový vítr.

      Vymazat
  25. Ahoj Petruško, gratuluji k top 10 v blogerce roku. Svetřík je krásnej, miluji tento střih, taky jich mám pár z loňska z veromody za 349, a jsou super. Máš nádhernej kabátek, úžasná modrá barvička a ten střih se mi také moc líbí.Helenka

    OdpovědětVymazat
  26. Krásný kabát! Obecně i moc pěkný outfit, mám ráda tyto jednoduché a přitom stylové kombinace :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ten kabát je úžasný! Sama jsem si objednala podobný černý, ale ta modrá je bezkonkurenční! :)

    Nika

    OdpovědětVymazat
  28. Kabát má úžasnú farbu a naozaj ti veľmi pristane!! :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Moc ti to slusi, kabat ma peknou barvu
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Svetr a kabát je úžasný! Moc ti to sluší .... :))

    OdpovědětVymazat
  31. Outfit je krásný :) Ten růžový svetřík je nádherný. Kabát se mi moc líbí letos nosím také modrou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  32. Svetr vypadá moc pěkně, ač nejsem milovník růžové (i když s malou dcerou jí trochu přicházím na chuť), a kombinace s náhrdelníkem je zdařilá. Souhlasím s Tebou, 600 se mi za svetr zdá moc, jsem ochotná dát tak maximálně čtyři stovky.

    OdpovědětVymazat
  33. Čauky,

    uuu, tak toto sa mi ráta! :D.... tá farba kabátiku :-O...ooo milujem kráľovsky modru farbu, hneď po fialovej <3...a Tebe veeeľmi svedčí :)))
    Čo sa týka svetríku, ani sa Ti nečudujem, že si sa poň vrátila :D... vyzeráš v ňom veľmi dobre ( ale povedzme si pravdu, v čom Peťa nevyzerala dobre ?! :-D ) .. a s tým rúžom to vyzerá úžasne :))) páčia sa mi tiež tie zlaté mini náušničky, myslím, že k tomu výraznému náhrdelníku si nemohla zvoliť nič lepšie :)
    Dobruuuu :)

    Ivanka

    OdpovědětVymazat
  34. Svetr jsem viděla naživo a po pravdě si mi nelíbil materiálově (umělý), ale hlavně střihově. XS sice měli (jsem malá, drobná, štíhlá, takže s oblečením problém jak hrom), kratší byl taky, ale ty neskutečně dlouhé rukávy; stejně jsem neměla v úmyslu žádný svetr kupovat. V HM nenakupuju už pár let, pro mě jsou to šunty; když už umělý materiál, tak MS to umí daleko lépe, ten si kvalitu fakt hlídá, ale zase sem nedovážejí petite kolekce, takže mám smůlu. Růžovofil jsem také a také pink nepovažuju za infantilní barvu (proč?), a to je mi o fous víc než Petře. Barvy mám také ráda.
    Dnes ale oceňuju, že Petra nemá k výrazné rtěnce výrazně zmalované oči.

    OdpovědětVymazat
  35. To já si raději čas od času (tak jednou za rok) koupím svetr v Lidlu (když na mě tedy zbyde nějaký menší, jelikož do obra mám taky parádně daleko), připadají mi tam kvalitnější a přitom o dost levnější.
    A než bych dala spoustu peněz za iks umělých nebo podivně směsových věcí v HM či u podobných výrobců šuntů, to bych si raději našetřila na jeden kvalitní svetr ze 100% kašmíru – jemňoučký, lehoučký a hřejivý.

    OdpovědětVymazat
  36. Peto, tak nemuzu nikde ten svetrik a nahrdelnik sehnat :-( Porad prosim kde v HM?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!