Podzimní lookbook aneb podzimní nákupní haul

by - 12 října

Krásný nedělní večer,

na youtube mi přistálo v poslední době docela hodně žádostí o nějaké outfitové video, že vám hauly chybí, tak tedy dneska jdeme na jeden podzimní :). Letos na podzim u mě, stejně jako vloni, pofrčí velké náhrdelníky a kožešinové vestičky a také jsem konečně sehnala svoje vysněné kozačky :). A na konci se také mrkneme na jeden outfit do fitka, protože venku už začíná být na mě na běhání trochu zima :). Užijte si zbytek neděle a napište mi, co vy a letošní podzim, pořídili jste si nějaký fajn kousek?


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
líčení: The Balm Smokey balm, Benefit Rockateur, rtěnka Loreal Pure reds JLo
lak: Madam Glam Purple fiction
 
outfit č. 1:
* košile Tally Weijl
* kalhoty
* lodičky Deichmann
 
outfit č. 2:
* šaty
lodičky Deichmann
 
outfit č. 3:
* šaty
kozačky CCC
náhrdelník ?
 
outfit č. 4:
* svetr HM
* džíny HM
* kozačky CCC
* náhrdelník od Nikči
 
outfit č. 5:
* náhrdelník Lindex
* svetr
* džíny HM
* kozačky CCC
 
outfit č. 6:
* svetr
* rolák F&F
* džíny HM
* kozačky CCC
 
outfit č. 7:
* bundička
* džíny HM
* kozačky CCC
* rolák F&F
* náhrdelník ?
 
outfit č. 8:
* vestička
* rolák F&F
* džíny HM
* náhrdelník od Nikči
* kozačky CCC
 
outfit č. 9:
* vestička
* rolák F&F
* džíny HM
* kozačky CCC
* náhrdelník Lindex
 
outfit č. 10:
* parka HM vel. 34
outfit č. 11:
* legíny a podprsenka na cvičení vel. S
* tenisky Diadora


You May Also Like

65 komentářů

  1. Za mě kalhoty s vysokým pasem a černé šaty :) co mě nezaujalo byla ta bundička, taková kýčovitá a pak vestička.. jinak ti to moc sluší! :) díky za inspiraci se svetříkama + náhrdelníky :) a máš nějak hezčí bříško :)

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, moc Ti to sluší. :)
    Ta parka je fakt skvělá! Taky bych si měla nějakou koupit, ale mám dojem, že všichni nosí khaki, a jakože fakt všichni, takže přemýšlím spíš o jiné barvě, ale přitom mám parku v hlavě jako "khaki". :D
    A ta košile v prvním outftu (byl to první?), tak ta je taky velmi povedená, stejně tak kozačky z CCC. :)
    Prostě jsi kočka, sluší ti úplně všechno! <3
    Giveaway o iPhone

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbí ty kalhoty do pasu a druhá chlupatá vestička, takže si je jdu hned objednat :). Dneska jsem v HMku koukala na tu parku a svetry. Parky se mi moc líbí, mám zálusk na vínovou nebo modrou. V Lindexu jsem dneska koukala na klobouky a mají tam podobný tomu tvému z HMka. Kozačky jsou krásný! www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, moc pěkné video:-) Outfity se mi líbily snad všechny, ale nejvíc první tři:-) A tvé dnešní líčení je úplná bomba, moc ti to sluší! K té parce, mám úplně tu samou a jsem z ní naprosto nadšená! Ať si každý říká co chce, ale mě se líbí:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Petro, zase dalsi krasny video, Ty jsi opravdu den ze dne krasnejsi!!! Ted jsem si vsimla, jaky mas i krasny ruce! To je tak nefer! :-D
    Libi se mi hrozne outfit s sedou vestickou a pak ten pruhaty svetrik... A taky vlastne ty saty - oboje! Takze skroro vsechno! :-)
    Vrstveni si, podle mne, muzou dovolit jen dorbne stihle zeny, jako jsi Ty a jedna moje kramaradka, na ktere si mi to taky moc libi. U nejakeho dalsiho videa jsem se Te ptala, jestli si barvis vlasy, protoze ja uz od 27 let s sedinama bojuju.. Jsem o rok starsi nez Ty a ted uz je to tragedie. Ty s tim probelm nemas? Nebo necim zabarvujes? Videla jsem i takove "pastelky" na korinky..
    Jo a chudaci svalovci v posilovne, az tam nabehnes v tomhle cvicebnim uborku, tak jim hrozi zastava srdce! :-D Mas nadhernou postavu!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, děkuju hrozně moc! No já s tím naštěstí problém zatím nemám, vlasy si nebarvím, ani nedávám přeliv a nemám je šedivé,ale myslím, že to budou geny, moje babička měla ještě v 70 krásné tmavě hnědé vlasy :).

      Vymazat
    2. Lucko, to "od 27 let s sedinama bojuju" mě pobavilo .) A nemyslím to nijak ve zlém, vysvětlení je jednoduché - já předčasně začala šedivět již před dvacítkou a tomu se dá těžko uvěřit.. Na kožním mi bylo řečeno - předčasná ztráta vlasového pigmentu, máte smůlu, nic s tím nenaděláte. Momentálně je mi 24 a opravdu velkou část vlasů mám bílou. A stejně tak to měla moje mamka (té bylo 50, hlavu má komplet bílou (samozřejmě barví - a to dokonce na červeno .) ). Geny se však ošálit nedají. Neustálého barvení mám plné zuby, takže poslední dobou na to docela kašlu a mám už "pěknou" šedivou pěšinku.. Lidi koukají (navíc já vypadám o nějaký ten rok mladší), ale už jsem si na ty hloupé pohledy snad i zvykla..? Každopádně nikomu to nepřeju, navíc já měla svoje vlasy nádherně hnědé. Bohužel na to už můžu zapomenout (alespoň že vlasy mám kvalitní, velmi husté a dlouhé - no snad si takovou kompenzaci za ty šediny zasloužím). Ale co, nejdůležitější je zdraví!

      Vymazat
    3. Ono ty barvy jsou také plné všemožných chemikálií a o některých z nich se nepíše nic pěkného. A co si našetřit a koupit si pěknou paruku? Já jsem 45+ a nějaké šediny již mám, ale málo, problém je sehnat hezkou světle hnědou barvu na vlasy bez amoniaku, ale doopravdy světlou a ještě k tomu studenou, když zásadně odmítám chodit na barvení ke kadeřnici, to by mě zruinovalo.

      Vymazat
    4. "Anonymní od 20 šedivá" - a co zkusit na šediny hennu, ta je přírodní, vlasy navíc vyživí, ovšem její aplikace je trochu náročnější a chce to koupit kvaliltnější hennu (např. Hennecolor, Khadi apod., ne tu která se dá sehnat ve všech drogerkách).

      Vymazat
  6. Peti, jeste jeden dotaz: tu sedou vesticku mas ve velikosti M a sedne Ti dobre? Jestli koukam spravne, tak S nemaji a ja merim 175 a normalne v kramech mam M - L, tak nevim, jestli tady objednat L ci XL.. Chtela bych ji v te svetle bezovove.. Dekuju!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, já jsem si brala M,ale musela jsem si ji nechat zúžit u švadleny, řekla bych, že to M na M skutečně sedělo reálně.

      Vymazat
  7. Kalhoty s vysokým pasem a oboje šaty - krása. :-)
    Mouni

    OdpovědětVymazat
  8. Velmi pěkné, moc ti to sluší. Asi nejhezčí jsou šaty černobílo krajkové v délce ke kolenům, ty ode mne dostávají jedničku. Pak je velmi chic ta křiklavě růžová bundička z umělé kůže. Kalhoty se zvýšeným pasem se mi také moc líbí, s bílou halenkou je to nestárnoucí klasika, ale v zajímavém provedení.
    Pruhovaný svetr s výraznými rameny je také pěkný.
    Boty Lasocky si také kupuji, ale většinou je mám tak jednu sezónu, i když je nosím na střídačku s jinými kozačkami a zimními botami. Ale cena je zase přijatelná, takže mi to tak nevadí.
    Kožešinky jsou fajn, když je pěkně udělaná umělá, tak mi tak nevadí. Ale přiznám se, i když to někteří neradi slyší, ale mám ráda pravé, protože je v nich teplo a skutečně zahřejí. To se nedá srovnat s žádnými zimními bundami, v těch je mi pořád zima.

    Krásné video, díky moc za ten čas, který tě to stojí.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi krásně štíhlá. První outfit a ta růžová bundička jsou rozhodně podle mě nejlepší. Tvoje videa mě moc baví, jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásné outfity:) Jsi úžasně hubená!♥:-*

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný, krásný, krásný Peti :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ach, ta rudá rtěnka ti tak sluší! :O Opět výborné video!

    OdpovědětVymazat
  13. Vestičku, co ty máš v šedé, mám taky :) ale v béžové, je nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty šaty s délkou pod kolena ti opravdu moc sluší, je to mnohem lepší než mini, které převážně nosíš a taky víc sexy .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano víc sexy :) úzká sukně pod kolena krásně vytvaruje postavu :) v této době nosím úzkou koženou sukni a je to super :)

      Vymazat
  15. Ty vysoké kalhoty jsou naprosto luxusní, super nápad. Škoda jen, že máš takové divné nohy, proto ti i víc sluší délka sukní pod kolena, kdy ty nehezké nohy schováš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ta delší sukně je mnohem lepší. Ale ty nohy jsou dané hlavně typem postavy, u vyhublých slečen (a paní) se projevuje nedostatek osvalení sloupovitým tvarem nohou. To jen konstatuji, nechci se nikoho dotknout.
      Ale ta parka je bezvadná a přiznám se, že na Petře se mi tento ležérní typ oblečení líbí víc, než to její obvykle elegantnější. A vypadáte v něm i mladší, Petro :-)

      Vymazat
    2. A ještě jsem chtěla ke svému komentáři dodat, že hubené nehubené, osvalené neosvalené, která z nás má nohy jako topmodelka, dámy, že?!? Já zase schovávám stehna a kolena (bývalá náruživá běžkyně) ;-) Ale mějme je rády, dokud nás nosí po světě...

      Vymazat
    3. Takhle bych to tedy nenapsala - jako že má Petra divné nohy. Má je štíhlé, ale, že by to bylo divné? Nevím. Nicméně ta délka ke kolenům mi přijde elegantnější, ačkoli si myslím, že si Petra může ještě pár let užívat mini, aniž by to vypadalo zezadu jako lyceum a zepředu jako muzeum.

      Vymazat
  16. Ahoj,
    pustila jsem si video bez zvuku a musím říct, že jsi byla moc krásně nalíčená, vynikly tvoje oči a rozhodně jsi nakonec musela některé pěkně namíchnout, protože ten cvičební obleček byl třešnička na dortu.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  17. Peti chválím za video, velice se mi líbilo :) klidně můžeš přidávat častěji, je to příjemná změna. Outfity krásné, černé kalhoty, šaty s krajkou a šedý svetřík byli nejhezčí :-) překvapuje mě, že ti sluší černá barva, když jsi takový světlý tip, já jsem taky světlá a cítím se v černé jako mrtvolka :) chtěla bych tě poprosit, jestli bys neudělala video na nakupování na dresslink apod. Mám z toho celkem obavu. Nebo jestli jsi ho už někdy natáčela, tak které to bylo prosím? :-)
    Díky Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, moc děkuju, ale bez makeupu černou vůbec nemůžu, jedině s výraznějším líčením :). Jinak na tom nic není, prostě hodíš do košíku, jdeš k pokladně, zaplatíš kartou nebo paypal. Jak jsem ale říkala ve videu, minule jsem byla hodně zklamaná z materiálů i provedení, takže si dej pozor na to, co vybíráš a koukej na matriály a míry.

      Vymazat
  18. Ahoj Péťo, díky za super video a za to co děláš.
    Ty černé kalhoty jsou úžasný, černé šaty s krajkou ti také moc sluší. Ten svetr tmavě modrý s copánky, v dolním lemu volný, to se mi příliš nelíbí. Jinak jsi kočka.

    OdpovědětVymazat
  19. Praka vyzerá super ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/10/polievkovy-festivalsoup-festival-2014.html

    OdpovědětVymazat
  20. To naprosto zbožňuju ve fitku - holky jako ty, polonahé, hubené, dokonale sladěné jako na molo.. Nápis workout a prsa ven prostě musí být, jak jinak bychom poznali, že jsi přišla cvičit a ne se předvádět?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Místo, abys ocumovala cizi holky bys v tom fitku mela vic makat a pak bysis takove obleceni mohla taky poridit:-D At si kazdy cvici v cem chce, ne?:-)

      Vymazat
    2. Přesně tak. Z toho důvodu jsem byla ve fitku jen dvakrát kdysi dávno, rychle mě přešla chuť, když jsem zjistila, že je to hlavně o předvádění se. A to mám postavu slušnou, spíš mně paradoxně ještě vyrušovalo, když jsem dostala poklonu od nějakého chlapa tam. IMHO prostě něco patří do baru a něco jiného zase do cvičení. A tak jsem zůstala u svého běhání v polích a individuálních sportů. Mému psovi je fuk, jak jsem oblečená, když jdeme běhat svých osm kilometrů. Díky bohu za to. Ještě se tak na cvičení malovat. (A to bez úpravy jinak nejdu ani nakoupit :-)

      Vymazat
    3. A proto chodí do fitka tak málo lidí, protože předsudky jsou bohužel všude...

      Vymazat
    4. v Praze na Míráku je geniální fitko, určené jenom pro ženy. To byste koukali, jakmile není mužský v dosahu, ženské po sobě nečumí, co má která na sobě a cvičí se:-)

      Vymazat
    5. Ano, ja sem to vedela, ze ani tentokrat se nevyhneme zavistivym komentarum, ze? Ten cvicebni ubor do posilovny je uzasnej a Pete moc slusi, ma nadhernou postavu tak proc by si to nemohla dovolit?!
      A na rovinu, co je na tom, kdyz na to ma a i trochu se v te posilovne predvadi, proc ne? Za me ano, a nejvic se mi libi ty svetriky na podzim a ja je taky miluju! a ta parka je skvela :-) jinak kalhoty se zvysenym pasem, taky super!
      Andrea

      Vymazat
  21. Peťo, nedá mi to nenapsat.. tentokrát píšeš, že si spokojená, ale i z videa je vidět ta nekvalita... Nemyslím to zle, ale ujíždějící krajka na šatech je docela estetický problém, když mají být šaty společenské... hodně to kazí dojem, i když budeš namalovaná jako hvězda. Ty padající ramena u dalších šatů jsou příšerné, protože u těchto šatů to padat nemá. Oba svetry vypadají jako hadr už teď jako nové a k tomu zapínacímu se podle mě tento styl kostky vůbec nehodí (asi tomu pánové z Číny chtěli přidat na luxusu :-)). A ta růžová bundička vypadá přííííšerně lacině, to je opravdu tak na fotku z dálky jen a navíc je Ti hodně velká (v ramenou je to dost vidět. Parka za mě ano, ale co casual outfitu, určitě ne s pouzdovkami apod.. a klobouk k ní? Tak slamák.. vtip :-))

    OdpovědětVymazat
  22. délka kozaček ti ještě víc zvýraznují nohy do x :D
    šaty, kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to sluší a outfit č. 3 je naprosto fantastický. Kontrastní tmavé oblečení podle mě sluší i bledulím, když se správně nakombinuje ;-)

    OdpovědětVymazat
  24. Outfity jsou pěkné, sice ne můj styl, ale proč ne. Co se týče kvality oblečení...upřímně, je dost mizerná ve srovnání s dost vysokou pořizovací cenou. Oblečení je v České republice zbytečně předražené, nicméně, dokud to lidi kupují a firmy profitují situace se nezlepší.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Péťo,

    moc hezké video. Za mě jednoznačně ty první kalhoty jsou skvělý, prostě a jednoduše jsou boží. Jdu se hned po nich kouknout.

    P.S.: Taky chodím běhat, a právě nejvíc se těším na podzim a zimu, kdy se super běhá. Dřív jsem běhala v posilovně, ale ten umělý, upocený a vydýchaný vzduch, to není to pravé na dýchání při běhu. Je fakt, že venku ty inverze taky kolikrát stojí za prd, ale za mě jednoznačně běhat venku celý rok :-)

    Měj se hezky,
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani,

      jo ten vzduch v posilovně mi také vadí, jenže venku mám z běhání zase angínu,tak nevím jak to vyřešit :/, napadlo mě i, že si koupím běhací pás domů,ale zase se mi nechce to někde skladovat......

      Vymazat
    2. Nedýcháš pusou a neběháš zbytečně moc rychle? Já s tím taky měla problém, přes zimu jsem vůbec neběhala, protože jsem to vždycky odnesla angínou. Ale pak jsem změnila přístup k běhání celkově, zpomalila jsem, začala jsem dýchat poctivě nosem a hlavně jsem vytrvala. Běhala jsem sice méně kilometrů, ale pravidelně a tělo si postupně na ten studenější vzduch zvyklo. Prý i pomáhá si dát přes pusu šátek, to tě donutí dýchat nosem. Dál je důležité se správně obléknout a po doběhnutí nikde dlouho nepostávat a doběhnout rovnou domů nebo dojít rychlou chůzí. Takže nějaké funkční oblečení, čepici nebo šátek na hlavu, případně šátek přes pusu a hezky zlehka, nehonit kilometry ani rychlost. Podzimní běhání má svoje kouzlo, věř mi. A bylo by škoda se toho vzdát a vyměnit to za pás.

      Vymazat
  26. Peťko otevřeně se ptám.
    Ty máš tak nádherný prsa a nebo je to " dobře padnoucí podprsenka"
    Vauuuuuuu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkju, to je pro mě poklona, zvláště když tam nic moc nemám :D, myslím, že jsem měla zrovna wow bru od Nextu :)

      Vymazat
  27. Líbí se mi svetry v kombinaci s náhrdelníky. Vysoké kalhoty nejsou můj styl, ale tobě sluší a v kombinaci s tou halenkou to vypadá moc pěkně. Co ti závidím, jsou ty kozačky. Měla jsem podobné asi před 12ti lety, když jsem chodila do tanečních a od té doby nemůžu sehnat podobné. Mám problém, že mám hodně úzké lýtko a většina na mě plandá nebo prostě jednoduché černé kozačky nemají. Co se mi vůbec nelíbí, jsou kožešinové vestičky. Ale věřím, že pohladit je může být příjemné :) Šaty s krajkou jsou zajímavé, ale jak už tu někdo psal, škoda té kvality. Nejvíc se mi líbí líčení, to se ti moc povedlo. Celkově se mi asi líbily víc outfity z předchozího příspěvku na skok v obchodech, ale formou videa je to super, takže se těším i na další příspěvky. Katka

    OdpovědětVymazat
  28. Líbí se mi svetry v kombinaci s náhrdelníky. Vysoké kalhoty nejsou můj styl, ale tobě sluší a v kombinaci s tou halenkou to vypadá moc pěkně. Co ti závidím, jsou ty kozačky. Měla jsem podobné asi před 12ti lety, když jsem chodila do tanečních a od té doby nemůžu sehnat podobné. Mám problém, že mám hodně úzké lýtko a většina na mě plandá nebo prostě jednoduché černé kozačky nemají. Co se mi vůbec nelíbí, jsou kožešinové vestičky. Ale věřím, že pohladit je může být příjemné :) Šaty s krajkou jsou zajímavé, ale jak už tu někdo psal, škoda té kvality. Nejvíc se mi líbí líčení, to se ti moc povedlo. Celkově se mi asi líbily víc outfity z předchozího příspěvku na skok v obchodech, ale formou videa je to super, takže se těším i na další příspěvky. Katka

    OdpovědětVymazat
  29. Petrus, jsou ty kalhoty z outfitu c. 1 hodne elasticke? Moc se mi libi, ale preci jen se od cinanu obavam velikosti :-/ Dekuji ti za odpoved.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou strečové, ale zase ne moc,ale ten materiál je docela dost umělý, na to pozor ;).

      Vymazat
  30. Nejlepší jsou ty kalhoty s vysokým pasem, sluší Ti mnohem víc než bokovky, dělají hezčí siluetu (obecně si myslím, že bokovky dělají ženy opticky tlustší, protože končí v nejširším místě), a šaty s konečně trochu normálnější délkou. Jinak se mi ale nelíbí Tvoje přelíčené rudé rty. Máš přirozeně rty plné, tak proč je ještě přetahovat, to nechápu. Já jsem se kdysi na kosmetickém kursu učila, že plné rty se mají obkreslovat konturkou po vnitřní linii, nikoli vnější, natožpak je ještě líčením zvětšovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je nepřetahuju, to už tu bylo milionkrát takhle diskuze, tak si to kdyžtak dohledej ;).

      Vymazat
  31. Největší inspirací z celého Tvého blogu je pro mě analýza Tvého barevného typu. Mám sice o malinko světlejší vlasy než Ty, ale barvy, které Ti byly doporučeny (jako výběrové, nejsou po pochopitelně všechny odstíny), jako by byla určeny pro mě. I intuitivně si takové vybírám a opravdu mi sedí.

    OdpovědětVymazat
  32. Skvělý video :) Mě se parky líbí a určitě mi to jako pro bezdomovce nepřijde :D. Jinak outfity, co jsi vymyslela, se mi líbí moc :) Určitě uvítám tyhle videa častěji
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  33. Petro myslíš že bys natočila video o vůních? Toaletní vody, parfémované vody, parfémy..
    Třeba o tvojí sbírce nebo o těch, co jsi vyzkoušela a které ti vyhovovaly.

    Nejvíc bych ocenila kdybys dala třeba tipy pro mladé skupiny. :) Snažím se najít nějaký sladký parfém a na internetu nenacházím skoro žádné pořádné tipy :( A taky by mě zajímalo co vše za vůně máš doma:)

    OdpovědětVymazat
  34. parky jsou na zimu nejlepší! já mám z Tally takovou krásně teplou, s koženými detaily, a už se těším, až jí vytáhnu :)

    OdpovědětVymazat
  35. po tom barevném létě je skoro nezvyk vidět Tě v tmavých barvách :) ten šedý svetřík s kapucou je skvělý, také by se mi líbil! parky miluju, určitě je nevnímám jako bezdomovecký styl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem primárně proti parkám jako takovým, ale pokud už bych nějakou chtěla, určitě bych se podívala po nějaké lepší. Tu, co máš Ty, jsem v obchodě viděla, ale nelíbila se mi skoro vůbec, a rozhodně bych koukala po hezčí kožešině, i umělé kožíšky mohou být hezké. Mám třeba (už několik let) pěknou podzimní bundu a ta má límec z krásné umělé kožešiny. A bunda byla snad jen o stovku dražší než Tvoje parka, takže ono se dají najít hezké věci i za přijatelné ceny, jen se musí člověk trochu namáhat a hledat, a ne koupit to první, na co narazí. Je pravda, že hezkých věcí je rok od roku méně, aspoň u nás, v zahraničí si lze vybrat lépe.

      Vymazat
  36. Obyčejná otázka16. října 2014 v 13:19

    Ahoj, můžu se zeptat, co to je za zvyk cvičit na veřejných místech v podprsence? Copak my kluci cvíčíme do půl těla nazí? To nevíte, že existují třeba tílka? Když nechcete trička? Nejsem puritán, ale co je moc je moc, nebo ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý dotaz...a to ještě Petra používá pod tu sportovní podprsenku normální vycpanou podprsenku, aby vypadalo bůhví jaká prsa nemá...

      Vymazat
    2. to nikoho nenapadlo, že na podrprsenku se tričko obléct sice dá, ale už se potom těžko ta podprsenka ukazuje ve videu? Když je po tričkem...

      Vymazat
  37. Peti, moc povedené outfity, líbí se mi skoro všechny, především kalhoty s vysokým pasem a černo bílé šaty s krajkou, u těch dokonce uvažuji, že bych si je pořídila.

    OdpovědětVymazat
  38. Peti, prekrasny video a moc Ti to sekne, nove kousky jsou povedene. Rada bych se zeptala na posledni sportovni kalhoty, jestli je kvalitni material a nejsou prusvitne a jak jsou pevne v pase? Moc diky za Tvoje recenze, jsou uzasny. Peknou nedeli.

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, tak nejvíc mě zaujaly ty první kalhoty s vysokým pasem, moc ti sluší a myslím, že se dají skvěle kombinovat! Určitě s nimi udělej nějaký outfitový článke!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!