♥ Holčičí odpoledne: nakupování s Nikčou ♥ - výherkyní soutěže se SizeID - vlog

by - 08 února

Krásné nedělní odpoledne,

před Vánoci jsem na Facebooku vyhlásila soutěž o poukázku na nákup v HM a dárečky a líčení ode mne, prostě takové holčičí odpoledne, které si s výherkyní užijeme. A musím říct, že jsme si celé setkání užily s Nikčou parádně a abyste z toho něco měli i vy, natočili jsme vám malý vlog ☺. Určitě mi dejte vědět, zda byste chtěli více takových soutěží.
 

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

Točeno v OC Chodov na Olympus PEN EP-L7.

music:
youtube music gallery
Topher Mohr and Alex Elena - Hot heat
Jason Farnham - Everyday
Jason Farnham - Locally sourced
 

You May Also Like

21 komentářů

  1. Peťo, krásně jsi Nikču nalíčila! Moc jí to slušelo a je super, že jste si to užily! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jste si musely skvěle užít! :) Určitě jsou takové soutěže skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Muselo to byt skvele odpoledne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Video je parádní, Nikča výhru v soutěži moc závidím :))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulko, moc hezky si nalíčila Nikču, jsi šikulka :) jinak světřík Ponny je super, moc ti sluší, i já jsem ho chtěla, když jsem ho viděla na tobě, ale už ho nemají :( tak snad někdy příště, ale teď jste mě holky nalákaly na ten šedivý svetřík, co jste si zkoušely v H&M :) takže zítra směr Praha :) hezký den přeji a těšim se na další tvá videa :) pa Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, moc děkujeme a ty šedé svetříky byly vážně super, jen tak ke kozačkám, legínám, fakt moc příjemné,ale stál 900 a to se mi zdálo dost :/

      Vymazat
  6. Bezvadny vlog! Nikca je ve videu hrozne hezka a puvabna a Petra opet dokonala, slusi vam to, devcata!!!
    Takovy den s kamaradkou mam nejradsi.. Prozradite, co vsechno jste si koupily? :-) Tu penu z Douglasu musim nekdy vyzkouset!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkujeme! Já jsem si koupila pěnu do koupele a korektor a Nikča košili, mléko a peeling myslím :),ale ještě jsme vybraly rtěnku a nějaké další věci se nám líbily :).

      Vymazat
  7. Super vlog :-), Nikču jsi krásně nalíčila a určitě jste si to hezky obě užily. Dobrá byla poznámka o chlapovi s kamerou :-D Copak sis pořídila v MACu za korektor? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, děkujeme! Koupila jsem si Pro longwear v odstínu NW15 a je fakt skvělý! Na ty moje kruhy v poslední době nutnost :D....

      Vymazat
  8. To muselo být fajn odpoledne. Nikča hezká, mladá, a moc jí obě rtěnky sekly, malinová i rudá.Kkrásně jsi ji opravdu nalíčila. A hlasuju taky pro šedé svetříky, moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  9. Péťo, prosím, čím jsi Nikče udělala tu tenkou linku? To jsou gelovky? Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  10. Petro prosim Vas,jake znacky je ta paleta rtenek?dekuji,Sarka

    OdpovědětVymazat
  11. Péťo, dovolila sem se po Tobě opičit a koupit si ten diskutovaný svetr s poníkem :-D , přišel mi správnej a mě se hrozně líbil :-D . Dále se líbil mé babice, příteli a tátovi a tím jsem asi skončila :-D . Všichni ostatní se tvářili kysele, říkali že je to hrozně dětské atd :-D . Chtěla bych podotknout že mi je 22. Bohužel už jsem tedy na takovým svetr, podle ostatních, děsně stará :-D . No vím, že to lidi bude dost štvát, ale já ho nehodlám nenosit, líbí se mi a s mojí rtěnkou z HM je to skvělý kombo :-) .
    Ovšem až příště půjdu do HM, řeknu paní prodavačce, ať tento svetr laskavě dá do dětského oddělení, protože lidi z něj mají opravdu noční můry :-D :-D
    Přeji krásný večer a poníkům zdar :-) !!

    OdpovědětVymazat
  12. Jů, to bylo krásné video!!! :) Celou dobu jsem se usmívala a vcítila jsem se do toho tak, jako bych tam byla s vámi. Oběma vám to moc slušelo a moc hezky jsi Peti video namluvila. No a pochvala patří i Mírovi, že celý den vydržel běhat s kamerou a natočil to pěkně :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti :) jak si ve videu řekla, že si myslíš, jestli vás někdo nesleduje, najednou ve mě v tu chvíli ''zatrnulo''. No jak si potom hned řekla že to byl kameraman, tak jsem se začala neskutečně smát! :D To se ti opravdu povedlo! :D jinak video je super, to líčení se mi moc moc líbilo. Jde vidět že jste si to náramně užily! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Určitě jsem pro to, aby bylo víc takových soutěží a následně i videí :) Parádní video! Nikče líčení opravdu moc slušelo a krásně to podtrhlo její krásu :) Výraznější rtěnka - paráda! :) Tobě musím pochválit svetřík! :) Já bych si osobně takový asi nedala, ale tobě hrozně sluší a moc se mi líbí :) Taky bych si přála se s tebou někdy setkat na déle, takže určitě další soutěž, ať mám šanci vyhrát :D :) !!! Přeju krásný den, Monča ♥

    ♥ Monča ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné, příjemné video - a není divu, když v něm hlavní roli hrají dvě sympatické, příjemné a pohledné dámy :-) Nikča díky novému make upu prokoukla, doufám, že výraznou rtěnku bude nosit častěji, velice jí sluší :-) Jen škoda, že nezaexperimentovala co se oblečení týče - přeci jen ta košile je taková všední, chtělo to něco extra, co by si běžně nekoupila :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!