OOTD - pony express

by - 31 ledna

Krásný sobotní podvečer všem,

dnešní volnočasový outfit je něco, co se jistě nebude líbit všem a za co mě někteří "sprdli" už na sociálních sítích ☺. "Na tohle jsi už moc stará", "je mi 18 a tohle bych si nevzala", "měla by ses oblékat přiměřeně svému věku".......
Tenhle svetr prostě buď milujete nebo nesnášíte, nic mezi tím není. Proč se ale neobléknout hravě, neudělat si ze sebe tak trochu srandu, nepotěšit se občas něčím ulítlejším, zábavným, infantilním, diblíkovským....dosaďte si dle libosti ☺. Pro mě je oblékání zábava a rozhodně nejsem člověk, který by lpěl na zajetých konvencích a řídil se předsudky. Spíše se vám musím přiznat, že mě mrzí, když mi 19letá slečna napíše, že tohle by si nevzala, protože na to už je stará a že by se jí ostatní smáli. Tohle mě dokáže zamrzet, protože z toho čiší touha trochu se odlišit, pohrát si, ale zároveň strach být jiná a strach z odsouzení.
Stejně jako makeup, i oblečení je přece hra! Když vám udělá radost nosit svetr s mašličkama a růžovou rtěnku nebo naopak chodit celá v černém s emo očima, tak směle do toho. Pokud takhle samozřejmě nechodíte na místa, kde je vyžadován dress code nebo určitá reprezentativnost. Ale ve svém volném čase, proč ne?! Čeho se vlastně bojíme? Že si na nás někdo, kdo nás nezná, ukáže prstem? Že nás Kropáčková od vedle pomluví? Nebuďme bláhové, udělejme si radost a objevme v módě právě tu dětskou hravost! A víte co, já jsem měla celý den v tomhle svetru skvělou náladu (ne že by za to mohl jen ten svetr), ale vždycky, když si ho teď zase budu chtít vzít, budu sí říkat "jo, to bude zase fajn den".
 


Protože svetr sám o sobě už je tak výrazný kousek, zvolila jsem veškeré další oblečení i doplňky v černé a stejně tak i umírněný přirozený makeup. Vlasy jsem vyžehlila a doplnila je clip in v odstínu středně hnědá. Docela se mne na clipy ptáte, ted právě probíhá doprodej a na cestě jsou nové luxusní sady ve dvou délkách, takže stará 160g verze už k dispozici nebude ☺.


boty - Choies | legíny - Calzedonia | svetr - H&M | kabelka - Choies | hodinky - Stilago



 

You May Also Like

99 komentářů

  1. Peti,si krásná jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, podle mě ten svetr je hezký, je pravda že bych si ho já ven nevzala jelikož bych se asi v něm necítila ale je pěkný, no a že se neoblíkáš ke svému věku? Některé 13ky (ne všechny) se taky s odpuštěním oblíkají jako šlapky. Takže proč někdy si neobléct něco takového :)

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou, svetřík je boží! :) Je vtipný, takže na běžné denní pobíhání bych si ho klidně vzala taky:) A 18 mi už taky není:))
    Stejně tak se mi moc líbí kabelka i botky :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nenech se odsuzovat :). Mě se sice svetr nelíbí, ale pokud se ti líbí a cítíš se v něm dobře, nos ho :). Nevidím důvod, proč se na něco takové cítit staře. Člověk nikdy není na nic starý a pokud si to myslí holky v 18 nebo 19.. ufffffff :)
    Vypadáš v něm skvěle a trochu jako 15 - to ovšem nemyslím vůbec zle, NAOPAK!
    Líbil se mi tenkrát svetr s papouškem, který mám už na cestě, tak snad přijde co nejdříve! :)
    Prostě svetr je něco jiného, než jsou lidi zvyklí - vše jenom černé, max šedé. Za mě ANO! :)
    Veronika z Beautiful while

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky a outfit :)

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Svetr je náhodou super, jsi jen tak stará, jak se cítíš. A ty tady vypadáš opravdu na dvacet. Proč si neudělat radost takovou maličkostí? Já říkám jednorožci ano. :)
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. podla mna je to pekné take milé a keby niekoho vidim ani by na nenapadlo riesit kolko ma rokov ,ze si to obliekla ved vek je iba cislo a väzenie iba miestnost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Neviem čím to je, ale tu vyzeráš naozaj mega peckovo... tak mladistvo :) krásna <3 :*

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti svetr sluší, nádhera!!! :-). S článkem naprosto souhlasím, život je hra, život je krátký, jen se řídíme tím, co by na to druzí řekli, jsem ráda, že nejdeš se stádem a jsi svá a jedinečná.... Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi skvělá a já patřím mezi ty co ten svetr milují :) Sama bych si ho koupila a možná spíš teď ve 20ti než dřív :D A naopak obdivuji, že ve svém věku dokážeš vyzařovat takovou energii a mladistvost taky se mi to doufám podaří :D Proč být ovce, když člověk může být sám sebou :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vôbec nesúhlasím, že sa žena musí obliekať vždy primerane k svojmu veku. Samozrejme ak to nejde do nejakých extrémov :) Tak Peti, nenechaj sa odsudzovať, svetrík je milučký :) Ja sama vlastním niekoľko vecí s Mickeym, prípadne Minnie a to už mám bližšie k 30tke ako 20tke :))
    Pokiaľ je na takýto kúsok nálada, tak nech si hovorí kto chce čo chce :)
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  12. Péťo, nádhera.... Vůbec si nedělej těžkou hlavu z kritiky, je to jen závist. Závist z toho, že si dovolíš nosit takové outfity :-) Jsem toho názoru, že život je moc krátký na to, abychom si něco zakazovaly nebo se v něčem omezovaly. Mě je přes 30 a tohle bych si oblíkla s velikou chutí, jen ať drbny prasknou závistí.... :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti, za mě super :) A bohužel, jak jsi psala, lidé mají spoustu předsudků a obav, co o nich druzí řeknou. Chudák ta 19ctiletá slečna, co tvrdí, že je na tohle stará. Je zvláštní o sobě v 19 říct, že je člověk starý :D Mě je sice 24, ale už mnoho let zastávám názor, že by člověk měl být hravý v jakémkoliv věku. Přílišná ležérnost a snaha se oblékat podle věku mi přijde, že se z člověka vytrácí jakási jiskra, díky které je člověk stále mladý v jakémkoliv věku a hýří energií. Moc se mi na Tobě líbí, že jsi svá, nebojíš se barev, výrazných rtěnek a ani jednorožců na svetru, což je prostě skvělé. Možná, že těm, co ten svetr kritizovali, ani tak nevadí ten svetr, ale možná právě to, že umíš být svá a nebojíš se vyskočit ze zajetých konvencí - a to oni bohužel ze strachu neumí, proto ta kritika. :) Měj se krásně, Denča :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevim. Ja kdybych Petru takhle nekde potkala, tak se nejak nepohorsim, ale reknu..jezis, na co si hraje a asi bych si o ni rekla, ze je divna. Anebo na druhou stranu by mi to vyznelo sympaticky. Zalezi na pojeti a stylingu ostatnich kousku. Pokud by k tomu byla dotyčná vystajlovana od hlavy az k pate, doko makeup a vlasy...reknu si..proboha, na co si hraje. Ale pokud uvidim holku, ktera bude působit, ze si ho neplanovane "hodila na sebe", k tomu kecky, nedbaly culik, drdol a natural make up, tak si reknu...joo, to je pohodarka :) nic se nesmí prehanet, na veku nezáleží.

      Vymazat
  14. Lucia Mrázková31. ledna 2015 v 18:06

    Peti, so všetkou úctou, ale na toto vážne stará si. Tento sveter sa skutočne nehodí na kategóriu 15+, nie je to o tom odlíšiť sa, to sa dá predsa aj inak, toto je už infantilnosť a "zachladenosť". Navyše ten sveter je hrozný, na tebe to vyzerá smiešne, si krásna žena, tebe najviac pasujú šaty a opätky a nie vecičky pre 12 ročné dievčatká.
    Vizáž ale chválim! Vyžaruje z teba sexappeal :)

    OdpovědětVymazat
  15. ahoj, napsala si to opravdu moc krásně, je to tak, jak píšeš, a svetr ti opravdu moc sluší, a je to jasnej jednorožec Peťulko, a mě se to moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Peťo,

    Tvoje móda (a Tvoje líčení) je prostě něco nádhernýho. Vždycky, když chci něco k narozeninám a mamka neví co, říkám jí, ať se podívá k Tobě na blog a něco v tom stylu vybere, že tím se nemůže seknout.

    A že si na podobné svetry přijdou 18 leté holky staré je celkem pochopitelné. Na střední jsem taky nesnášela všechno, co bylo jen trochu dětské, abych si mě nikdo nepletl s holkama ze základky (hrudník by tomu odpovídal, stejně jako konfekční velikost). Ale čím jsem starší a čím míň už vypadám jak holčička, tím víc si to dovolím nosit.

    Jsem zvědavá, v čem budu chodit v šedesáti :-D

    OdpovědětVymazat
  17. Náhodou patřím do skupiny "svetrjemiúplnějedno":D osobně nic proti takovým potiskům nemám, ale když už, musí to být "srdcovka", vědět, co to je, odkud to je, mít k té postavičce nějakej vztah. Např. miluju ovečku Shaun, a kdyby bylo triko pro dospělé, je moje a nestydím se za něj, ale na druhou stranu My little pony jsou hezcí, ale pohádka a obchodní strategie je mě nazaujala, proto bych si oblečení s tímto motivem nekupila...tak asi tak:) pěkný den Tobě i Mírovi:)

    OdpovědětVymazat
  18. Já prostě chci Tvoje nohy! :D To jsi takhle hubená od přírody? :)

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se hrozně líbí vlasy! Moc ti to takhle sluší :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak ono asi ani nejde o to, že na to je nebo není někdo starý, spíš se to ke každému nehodí. Já bych si takový svetr nikdy nekoupila ani nevzala, protože se to nehodí k mému stylu a celkově k mé osobnosti, ale na tobě mi nevadí :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Ano - všichni ti budou říkat "oblékej se přiměřeně svému věku", a pak zjistíš, že jsou všichni na ulici v černé a tmavě hnědé, jen aby proboha nevypadali jinak. Ten svetr je v pohodě:-).

    OdpovědětVymazat
  22. Já asi budu patřit k těm, kterým se to nelíbí :/ Kdybych tě takhle potkala tak si řeknu "Krásná ženská, krásně oblečená, ale asi jí někdo halenku polil kávou a její babička neměla doma na půjčení nic jiného" :D
    Ale důležité je, že se líbí tobě a že si v něm umíš připadat krásná.

    OdpovědětVymazat
  23. Je to skvělé a jde vidět, že jsi se v tom cítila dobře :). Já bych si to klidně oblékla, ale moc dobře vím, že by to na mně nevyznělo tak dobře jako na tobě! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Naprosto s tebou souhlasím, když se mi něco líbí a není to nijak urážlivé, proč by mi to ostatní měli zakazovat a opovrhovat tím? :) Navíc, tobě hrozně sluší! Nádherné fotky! :)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Svetr ne, ale boty jsou super, takový by se mi moc líbily! Už druhý rok sháním pěkné černé kozačky a pořád bez úspěchu. Ono s tím odlišováním....já si myslím, že vystoupit z davu se dá i jinak než svetrem s poníkem, ať je člověku 15 nebo 30. Je fakt, že tady asi patřím mezi ty konzervy a podobný potisk bych si také nevzala, pokud by mi bylo víc jak...12, a ani ne tak pro to, že mě pomluví Kropáčková odvedle, ale protože bych si v tom připadala fakt nepatřičně :D Ale to je přesně ten rozdíl, který píšeš. Pokud se v tom člověk cítí fajn, tak prosím. Včera jsem jela v metru právě s nějakou goth (?) slečnou, která měla potrhaný silonky, černý korzet, dlouhatánský kabát o šněrovací boty asi na 10 cm platformě a vypadala v tom tak "svá", že by mě vůbec nenapadlo jí cpát třeba do džín a tenisek :D

    OdpovědětVymazat
  26. Ono to neni o tom se odlisovat, ale podle me se da odlisit i jinak nez lacinym svetrem nevalne kvality s ponikem. Odlisuju se rada, ale s vkusem, tohle by mi ke me neslo, oblekla bych to tak dcerce do skolky.

    OdpovědětVymazat
  27. Ta první fotka je super! A k tématu bych řekla, že pokud se někdo cítí na takový typ oblečení, jako je třeba tento svetr s poníkem, tak ať si to nosí...je to každého věc. Mně se třeba líbí i nějaké takové ,,infantilní" oblečení, ale musí být kvalitní a nevypadat jak od kolotočářů :).

    OdpovědětVymazat
  28. Hrozně ti to sluší, netuším co ty lidi mají za problém. Vypadáš v tom naprosto skvěle, myslím že se po tom svetru podívám, hrozně se mi líbí :3 Jinak ty boty jspu pecka!

    OdpovědětVymazat
  29. ten svetr je tak praštěnej a infantilní, až je prostě super :D lidi se prostě bojí být sami sebou a toho, že je hodnotí ostatní (klidně i naprosto cizí!) lidi a tak nemají odvahu vzít si to, co se jim třeba samotným líbí...což je fakt smutný a názor ''oblíkat se přiměřeně věku'' je toho bohužel důkazem :( být sám sebou, a hlavně být sám se sebou spokojený, je ta největší výhra a ty jsi v tomhle moje velká inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  30. chci se zeptat, čím to, že máš tak nádherné vlasy... :) nějaký trik? jídelníček? vitamíny? péče? :) Kristýna

    OdpovědětVymazat
  31. Juva, tyhle "infantilní" svetry naprosto zbožňuju, nejvíc vánoční svetry se soby :D jo a taky mam ružovou mikinu s jednorožci a ta je taky boží :D a ne, není mi 15, ikdyž v ni na to asi vypadám, ale to mi je fuk, cítím se v tom svá a to je podle mě to hlavní :)

    OdpovědětVymazat
  32. Já si myslím, že naopak tohle tě dělá mladší (i když vypadáš na 20 i bez toho svetříku) a připadá mi, že čím jsi starší, tím vypadáš mladší. A nemyslím si, že je něco špatného na tom, když si někdo vezme na sebe něco ulítlejšího a vyniká, já jsem naopak ten člověk, který toto obdivuje, takže rozhodně se řiď tím, co je podle tebe dobré. Navíc když se ohlédnu 2 roky zpět a porovnám to s dneškem, tak si udělala obrovský kus práce, na každém videu, fotce vypadáš líp a líp a bavíš mě taky čím dál víc. Jen tak dál !!!

    OdpovědětVymazat
  33. Zdravím Vás.:-)
    Vypadáte famózně, ať si každý říká co chce. Nejsem o moc mladší než Vy a skutečně Váš styl obdivuju. Mám podobný svetr a stará si na něj rozhodně nepřipadám. Jen tak dál. Fandím Vám.:-)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peťa, ;-)
    väčšinou si vždy najprv pozriem fotky k článku a tak si ho celý prečítam, ale dnes som si všimla prvá vetu, tak si hovorím, že som naozaj zvedavá, čo to teda bude. :D Zostala som však trochu prekvapená, čakala som niečo bláznivejšie.. nie sveter s poníkom. xD

    OdpovědětVymazat
  35. Ke svetru se nechci vyjadřovat,ale líčení Vám neskutečně sluší,vypadáte velmi svěže a mladistvě čím to ? Že by absence umělých řas ?

    OdpovědětVymazat
  36. Musim rict, ze tohle ti moc slusi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Prď na ně, akorát záviděj že vypadáš na 20 :D

    OdpovědětVymazat
  38. Me svetr taky nejak neurazi, pusobi na me celkem pozizivne. Ale nelibi se zbytek vyladenych doplňků, ktery outfit zatezkavaji. Predstavovala bych si svetle dziny, bezove, kremove valenky...kabelka je ok. Ale v kombinaci s tema kozackama mi to proste vyzniva jako rozpor pohodoveho stylu s eleganci. Takove moc strojene a zatezkane. Ale svetrik je hezky.

    OdpovědětVymazat
  39. No mne sa to náhodou ako celý outfit páči. Je pravda, že sama by som si taký sveter nekupila, ale to z toho dovodu, že celkovo oblečenie s postavičkami, či potlačou velmi nemusim...

    OdpovědětVymazat
  40. Ona Kropáčková bude pomlouvat tak jako tak, protože si vždy něco najde, když bude chtít. Takže vůbec se neřídím lidmi, ale sebou samou. To, v čem se cítím dobře, v čem vypadám dobře a v tom, co je mou současnou životní filozofií. Také jsem před třemi lety občas vytáhla nějaké infantilní tričko a cítíla jsem se v něm dobře. Patnáctileté ani dvacetileté dívky u takového motivu nemohou být odvázané, protože jim připadá dětské a ony chtějí být už dospělými. Naopak po třicítce přichází období touhy návratu do dětství na okamžik, a právě proto vyhledáváme tyto motivy. Tedy, spíše pokud jsou třicátnice "bezstarostné = bezdětné" a tak na to mají čas a chuť.
    Článek jsi napsala velmi výstižně a naprosto s ním souhlasím. Je to hra, a pokud je vhodná příležitost a chuť, tak proč ne. Takže i já za těchto podmínek vnímám svetr v pořádku. Souhlasím i s komentářem Plum Foolery, který je také dobře napsaný. Dá se vystoupit z davu i jinak, ale pokud je souznění a nálada na poníka, tak proč ne.
    Bez řas vypadá make-up opravdu lépe. Ani jsem to nepsala pod minulý příspěvek, kde byla hojná řada zastánců makepu bez umělých řas. Ty řasy tomu dodají takový uniformní "dokonalý" vzhled, který mají americké blogerky, ale myslím, že není je třeba v tomto následovat,ve výsledku to působí jak ty venezuelské miss, jsou všechny "stejné". A to dělají i ty řasy. Jsou sice dokonalé, ale všechny ty looky přebijí v jeden dojem, protože člověk vnímá na první pohled jen ty řasy a pak to vypadá pokaždé "stejně". Nejde o dokonalost. Čtenářky to určitě daleko více ocení jednou za čas, pro líčení pro mimořádné příležitosti, ale na denní nošení to stejně nejde. Pro mne je líčení s umělými řasami symbolem pro taneční soutěže a vystoupení.

    Dlouze napsaná připomínka o řasách, ale krátce to pojmout nešlo, nebyly vystižena podstatná myšlenka.

    Krásný sněhobílý únor, který bude krásným pozadím k dalším outfitům! Hezké dny přeji všem.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj! Konik je roztomily a celkove to ma smrnc, proc ne? :-) Mas opravdu krasne vlasy! Napadlo me, nemohla bys udelat nekdy video na tema NO POO METODA pece o vlasy? Docela to frci ve svete a propaguje to napr. Cameron Diaz nebo Jenifer Aniston. Zajimalo by me, jaky nazor a postoj bys k tomu mela ty.. Jestli bys to byla ochotna vyzkouset a treba se podelit o vysledky na blogu. Byla by to zajimava vyzva a docela by me to bavilo sledovat, jestli to u Tebe zafungovalo ;-) Jedna se o myti vlasu bez pouziti komercnich samponu.. Jsi sympatanda, at se Ti dari!

    OdpovědětVymazat
  42. Vypadáš na 20! Omladilo tě to a já bych si to na sebe vzala hned :-)) paráda Peti

    OdpovědětVymazat
  43. krasavice jsi....................jinak,ty fotky mě pumpují energií a chutí bejt taky krásná:D....

    OdpovědětVymazat
  44. Jsi nádherná Peťo, ty si můžeš dovolit naprosto všechno.. :) Celkově nechápu, proč bychom se měli v něčem omezovat, každý se cítí dobře v něčem jiném! Každopádně ten svetr je naprosto úžasnej, pro jednorožce mám slabost. :3 :D

    OdpovědětVymazat
  45. Sveter je sám o sebe pekný, len ja by som si taký určite nekúpila, nie je to môj štýl.
    Veľmi sa mi páčia vlasy a makeup!

    OdpovědětVymazat
  46. Jenom člověk bez fantazie, který se obléká podle toho, co má právě dalších 1 500 000 lidí v okolí na sobě může napsat, že je někdo na něco starý... Jen by mě zajímalo, podle čeho tak soudí.. Předpokládám, že Ty co to psaly budou mít v padesáti vytahanou babičkovskou zástěru a bačkory, to totiž nosí většina lidí ve vyšším věku a proto nesmíme vystoupit z davu ovcí, protože pony svetr jsme pravděpodobně měly nechat zamčený ve školní skříňce... Nudných a okoukaných šatníků je tady až.. Petra je prostě krásná, originální, umí to s módou a to je zlo pro "neponíkářky"...
    Krásný večer a ponysvetrům zdar!!
    Katka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je, to je krásně napsané, pod to se podepíšu

      Vymazat
  47. Ke svetru nic nenamítám, ať se každý obléká jak sám che hlavně, když se v tom cítí dobře. Já bych taky neměla nic proti si něco takového vzít, ale asi bych si to sama od sebe nekoupila. Ty boty se mi moc nelíbí opravdu mi připomínají koňský kopyta...

    OdpovědětVymazat
  48. To je úžasný svetřík!:D:) je fajn si jednou za čas na sebe vzít něco takhle bláznivého, moc se mi to líbí!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Peti. Som čestnou majiteľkou tohto svetra a vôbec to nebolo zvláštne kupovať si ho. Budem mať 20 rokov a necítila by som sa byť naň stará ani v 30. :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ježiš to je bombastickej svetr!! :-D
    Hrozně ti to tu sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  51. Za mě je opravdu super ta první fotka, čiší z ní fakt tvoje super nálada! :-) Svetr neřešim, dokavaď ti nekouká zadek s tangama v polovině zad nebo se neproducíruješ s giga výstřihem, je poník zlatej :D

    OdpovědětVymazat
  52. Ty fotky jsou úžasné :333 krásný outfit :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj,
    ta první fotka je perfektní!!!!!
    Simča

    OdpovědětVymazat
  54. Peti mně osobně se svetr líbí, ale asi bych neměla odvahu si ho vzít na sebe. Musím ti vzdát velkou poctu, že na to máš odvahu. Potiskem je svetřík spíš pro "mladší" (tím nechci říct že by jsi byla stará), ale mně k tobě prostě jde. Nevím jak to mám vysvětlit, ale k tobě se úplně perfektně hodí! Kája

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj,
    moc Ti to sluší, to lehké přirozené líčení očí bez umělých řas dává vyniknout, jak jsi přirozeně krásná a vypadáš mladistvěji. Škoda se maskovat pod tunou líčidel, není to u Tebe třeba. Svetr s dětským motivem se mi moc nelíbí, zbytek outfitu a hlavně Tvoje líčení je super. Ale ať si každý nosí, co se mu líbí. Jsi krásná baba, Tvůj blog se mi moc líbí. Marie

    OdpovědětVymazat
  56. ten sveter z hmka som si tiež chcela kúpiť, úplne láska na prvý pohľad :3 milujem takéto detské motívy na svetroch (dokonca si aj kupujem v detskom oddelení :D ) a vôbec nechápem 16tky, čo do školy chodia v 20cm opätkoch a obliekajú sa pomaly ako na biznis schôdzku... veľmi krásna si :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  57. Ten svetr je boží! Odkud je?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus najít ten řádek mezi fotkami. ;-)

      Vymazat
  58. Ahojda, vypadáš dobře, ale tenhle svetr by si už neoblíkla ani moje 10 letá švagrová :-) Jinak ok pa Míša

    OdpovědětVymazat
  59. Krásný svetr :) mě se právě líbí, kdyžk se infantilní kousky zkombinují s "dospěláckým" oblečením :)


    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  60. odkud máš boty prosím? jsou nádherné :) super outfit, svetr je náhodou fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  61. Jde videt, ze jsi pri liceni trochu "zjemnila" ruku. To chvalim, ale klidne bych jeste ubrala, na me je to porad moc "perfektní a dokonalé nalicene za kazde situace". A navic kdyz jde o outfit a ne tutorial. Zkus make up nahych oci a vyrazne rtenky. Budes mi asi oponovat, ze takovych mas hodne, ale nemas. Myslim opravdu jen rtenku a ne ty tmave ocasy a vykreslovani zahybu pro zvyrazneni a drama pohlee. Ne opravdu, zkus to nekdy, jen rasenku, linku a svetly stin plus vyrazna rtenka. Jses na to totit podle me typove stavena a zaroven by te to omladilo a udelalo svezi. Jses takova Snehurka, sedlo by ti to. Lenka

    OdpovědětVymazat
  62. Ja tiež milujem takéto "ujeté" veci. Som si kúpila pyžamové gate my little pony, ale frajer s tým zatiaľ nemá pochopenie ! :D
    A moja mamina má už po 50tke a ulieta si na Mickey Mousovi (keď ide na nákup, tak nemá problém si dať sveter/tričko), pretože si tak môže oddýchnuť od práce kde musí chodiť slušne oblečená :)))
    M.

    OdpovědětVymazat
  63. Upřímně, ten svetr se mi vážně nelíbí, ale pod ten tvůj úvod bych se podepsala! :)) ta první fotka je skvělá, bláznivá a ty čím jsi starší, tím jsi krásnější :))

    OdpovědětVymazat
  64. Ja bych k tomu vsemu rekla asi jen jedno...nechapu a nikdy bych neverila kolik se toho da napsat o jednom svetru:-D Mam rada inspiraci,svetr je pekny,Peta je pekna a vazim si ji,jak dobre dela tuto "praci" a je vzorem pro mnoho divek,zen....ale proboha lidi...JE TO JEN SVETR. Mozna by stacilo si precist nekdy noviny, knihu, treba se neco noveho naucit, porozhlednout se zkratka kolem sebe a zamyslet se nad tim, zda tohle tlachani neni opravdu zbytecne:-))Peto pac a pusu a mozna zkus nekdy nekoho doopravdy zabit nebo neco ukrast, ptz se vsadim, ze by v tu chvili byl nejvetsim zlocinem stejnak tvuj svetr/makeup/sala, co jsi u toho mela na sobe:-D :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lady...lady, to tedy není moc chytré, když je článek o svetru, tak se bavíme o svetru. Situaci na dálném východě budeme řešit příště.

      Vymazat
  65. Ahojda! :) Krásné fotky! Vypadáš moc dobře, důležitý prostě je jak se v něm člověk cítí. A když jsi se v nějm cítila celý den fajn, tak proč si ho nevzít? :) Záříš v něm a to hlavně díky tomu, že se ti svetr líbí a cítíš se v něm dobře. Nevidím na něm nic špatnýho. Jinak jsi k svetříku krásně doladila zbytek oblečení. Hrozně se mi líbí boty a kabelka. :) Palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peťo..ty jenom záříš:) Proti svetru vůbec nic nemám, ale těm kozačkám na chuť prostě nepřijdu :-D Myšleno ze srandy samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Péťo, moc ti to sluší, na té první fotce nejvíc. Ten svetr se mi nelíbí, ale pravda, že kdybych někoho v takovém svetru potkala, tak se usměji a hned je lepší nálada. Jinak to není můj šálek kávy, ale kdyby se všem líbilo to samé, byla by to nuda:)

    OdpovědětVymazat
  68. Vypadáš skvěle Peti :) Ta první fotka je super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  69. Vypadá to že budu muset rituálně spálit své oblíbené kousky s různými obrázky...kurník práce, už jen usedlé hábity a asi tak 50 let čekání na penál :D doufám že do něj mě oblíknou přiměřeně věku.
    Zajímavé je, že pokud si obleču šaty/sukni/halenku/lodičky čučí na mě jak na magora. Obleču mikinu s ušima/obrázkové triko/barevné kecky, čučí na mě jak na magora. Jdu vyrábět vorvaně a oprášit davově oblíbenou červenou bundu s pruhy.
    Teď vyfásnu (podruhé) rovnátka, na stará kolena rozhodily osmičky zuby na všechny strany...to abych vycházela ven jen za tmy :D už jsem i dostala dobré rady, že se to k mému věku nehodí, že to nemá cenu a bla bla bla.
    A nakašlat Kropáčkové :D

    OdpovědětVymazat
  70. LadyPajushka - zase jedna hvězda přechytračelá. No tak v tom případě nechápu, proč sem lezeš. Všechny blogy o kosmetice a oblečení jsou ve srovnání s některými věcmi nedůležité. Ale o čem bychom se tady měly bavit? Když je článek o svetru? Od toho ta diskuze asi je, ne? Jestli chceš řešit světové dění a hospodářskou krizi nebo kdo koho zabil, tak běž jinam, my se chcem bavit o svetru.

    OdpovědětVymazat
  71. Šmarjá už... Ten svetr je super. Tečka. Kromě toho "infantilní" potisky/motivy, zejména kreslených postaviček, asi tak poslední rok vážně frčí (a rozhodně ne jen v obchodech v českém rybníčku). Sluší ti to. Já si onehdy pořídila (v necelých 24) infantilní svetr taky, a je mi v něm super, Zejména proto, že se jako vedlejší vlastnost ukázalo, že solidně hřeje. :D Vůbec tenhle přístup "já bych si to na sebe nevzala" - no, tak si to na sebe teda neber, co na to říct. :D Celkově se mi nelíbí ta věčná potřeba soudit druhé (a rovnou je odsuzovat, ideálně, že), ono to dost často je znak nevyzrálosti a nejistoty toho, kdo soudí. Neboli ano, holka, která má blbé kecy, je přesně ta, která se hrozně bojí, co si o ní kdo pomyslí... což je strašně smutný.
    Měj se krásně, Peťo. :)

    Eliška

    OdpovědětVymazat
  72. jééééžišmarja ten svetr potřebuju :D mají ho ještě v Háemku nebo je to stará záležitost??

    OdpovědětVymazat
  73. Ten svetrík je úplne perfektný, kašli na ostatných. Cítiš sa v ňom dobre, vyzeráš v ňom dobre tak prečo ho nenosiť? Ja mám 20 a donedávna so trpela komplexom z toho že vyzerám tak na 14 a snažila sa obliekať tmavo a čo "najstaršie". Dnes mi je to fuk a nosím si čo chcem.
    Another.day.with.Hana

    OdpovědětVymazat
  74. Bez ohledu na poníka se mi tento model vůbec nelíbí. Není na něm nic zajímavého ani inspirativniho, ale musím dnes pochválit aspoň fotky, hlavně ta první ma neskutečný šmrnc, takhle by to mělo vypadat vždy (myslím ten šmrnc, ne ani tak ten výraz, i když je super) :-)

    OdpovědětVymazat
  75. Sluší ti, když nemáš umělé rasy, vypadáš jemněji :-)

    OdpovědětVymazat
  76. Bez umělých řas Vám to více sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  77. Ten "poník" je JEDNOROŽEC.

    OdpovědětVymazat
  78. Peti tobě sluší všecko! :-)

    OdpovědětVymazat
  79. Ať si říká kdo chce, co chce ale podle mě si na toto vážně už stará.. Do toho bych neoblíkla ani svoji dceru a to né ani tak kvůli věku, ale hlavně kvůli tomu jak nevkusně a lacině to vypadá... Jinak máš tady krásné vlasy a tyhle boty jsou v tom semiši mnohem hezčí než v kůži, tyhle se mi dokonce od předešlých líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja myslim, že hodně záleží na prostředí, ve kterém se pohybujeme. Já jsem mladší než paní Petra, ale stejně bych si ten svetr na sebe nevzala. Do práce, při mé pozici, určitě ne a ve volném čase také ne, to by se za mě můj přítel styděl. Ani nemám potřebu po takových věcech sahat. Stejně tak i kozacky, vím, že se příteli platforma nelíbí, tak si ji ani nekupuji. Ale chápu, že jsou lide, kteří takové věci vyhledávají a když je poptávka, tak je také nabídka ;) Já bych nic z toho nikam neunosila. Ani do Billy v sobotu rano pro rohliky :)

      Vymazat
    2. Tak to je mi tě líto. Přece nezáleží na příteli, jde o tebe. Nebo se bojíš, že jiného, lepšího nesežeš? Až bude přítel chtít abys skočila z mostu, tak půjdeš, proboha přemýšlej vlastní hlavou, jde o tebe, ne o přítele, každý sám za sebe!!! Musím se ale přiznat, že já osobně typy žen jako jsi ty, tedy konkrétně ty, které si hrají na něco lepšího, tedy na dámy, moc v oblibě nemám, myslí si o sobě bohužel víc, než jsou, jsou namyšlené, nemívají dobrou povahu! Moje zkušenost. Je to trochu asi i o komplexech, něco si vynahrazují, ne? Přece když si obléknu drahé oblečení, tak to ze mě lepšího člověka neudělá, nehledě na to, že stejně se většinou vše vyrádí v Číně (koukni na cedulky), ať už to stojí stovku, nebo tisíce. Tebe bych si za kamarádku určitě nevybrala, a věř, že už jsem s takovými měla co do činění, od nich rychle pryč, a pracovně byly opravdu na hodně nízké úrovni, ale ve značkovém oblečení (vyrobeném v Číně!). A myslím, že rohlíkům je jedno v čem pro ně jdeš!!!!!!!!

      Vymazat
  80. Vypadáš jako stará škaredá škatule, která má na zadnici pichlavý kaktus. Nikdy nebudeš vypadat jako Pinkie Pie. Ať se snažíš sebevíc. Ty škeble!!
    HATERSTVÍ JE MAGICKÉ!!! muck

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pobavení v náročném dni :D Magická je anonymita virtuální a komplexy reálné, kombinací daných veličin vznikají takovéhle mentální bobky, kdy muck je dokonalá tečka na vršku hromádky.

      Vymazat
    2. Muck, ty určitě znáš říkánku z dětství a to: "kdo to píše ten to je, o tom se to rýmuje", tak se Muck tak nepodceňuj, třeba až taková stará šeredná škatule nebudeš! Trochu víc sebedůvěry!

      Vymazat
  81. Já hlasuju za poníka :D Víc poníků do ulic :D

    OdpovědětVymazat
  82. Take mam celkem rada obrazky a potisky, ale asi jen na trickach.. Fotky krasne, opet, ze:)) Ja bych svetrik klido nosila na doma, mam celkem rada ruzne motivy, ale na ven to uz asi ne, necitila bych se v tom ve svem veku dobre. Ty jsi na svuj vek stale takova mladistva, to je super:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezisi napsala jsem to jak tatar, na svuj vek.. Tim jsem jako nechtela naznacit, ze jsi stara, pff to vubec, ale ze vypadas stale jako dvacitka na fotkach. Nekdy bych si ty komentare mela po sobe precist asi..:))

      Vymazat
  83. Poník neponík, na těch fotkách Peti nevypadáš víc než na 20!!:) Moc ti to sluší!:*
    Nedávno jsem si koupila mikinu s Chipem a Dalem, protože jsem je v dětství milovala a chtěla si to připomenout a taky se nijak nestydím to nosit, ať si každý myslí co chce! Když ho miluješ, není co řešit!;)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  84. já mám ráda lidi který se nebojí extravagance a nezapadají do davu :) vidím to jen u líčení vezmu si fialovou rtěnku a koukám že okolí se na mě tak divně divá ale já z toho mám strašnou radost a o to víc se usmívám :-D když se na mě někdo tak zaraženě podívá a co se oblečení týče to už je uplný konec nosím to co se mě líbí a chci si pořídit nějaké kousky které se moc zas tak nevidí vysoké podkolenky ale myslím tím takové ty ponožky ( že nahoře jsou barevné proužky ) nějaké sportovní botasky k tomu atd :)

    OdpovědětVymazat
  85. Veľmi podarené fotky :) http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  86. Svetr je super, klidně bych si takový pořídila a to mi bude skoro 30... :)

    OdpovědětVymazat
  87. Svetr je super, klidně bych si takový pořídila a to mi bude skoro 30... :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!