Malé neutrální paletky - základ každé kosmetické taštičky

by - 15 února

Krásný nedělní podvečer všem,

 
možná si říkáte, že by se vám hodila nějaká malá univerzální paletka stínů na oči, kterou jednoduše hodíte do kabelky nebo zabalíte s sebou na cesty. A já jsem pro vás podrobila několik paletek dlouhodobému testování a právě v dnešním videu uvidíte, jak dopadly a kterou si případně pořídit.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: http://www.petralovelyhair.com/2015/01/glamjam-za-zeny-krasnejsi-s-marilyn.html
lak: Gabriella Salvete Stars Eleganza
bižu: Donna Hair
košile: ?

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
o čem mluvím:
♥ Essence All about nude 01 nude
♥ Bourjois Smokey eyes 17 life is pink
♥ W7 Naked nudes http://www.galaxieprani.cz
♥ Milani Brow fix brow kit 01 light a 02 medium
♥ The Balm Smoke balm Volume 2 http://www.thebalm.cz
♥ Urban Decay Naked Basics 2 http://www.feelunique.com
 


You May Also Like

12 komentářů

  1. Ta paletka od the Balm vypadá parádně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujali mne ty paletky od Milani, na ty se podívám. Hezké video :)

    OdpovědětVymazat
  3. No to je skvelý nápad na video! :) Tie Milani paletky si úžasne využila, mňa by to asi ani nenapadlo... Určite sa musím po nich poobzerať, lebo vyzerajú fakt krásne. P.S. máš krásne vlasy, nemohla som od nich odtrhnúť oči :)))

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  4. Ak chcete dať svetu vedieť, že máte nový článok alebo opačne- chcete sa to čo najskôr dozvedieť, tak Vás rada uvítam v tejto novej skupine.
    Skupina pre blogerov aj ich čitateľov.
    https://www.facebook.com/groups/blogerkyablogeri/

    OdpovědětVymazat
  5. Bezva typ, takový prcek je v kabelce vždy potřeba.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, prosim te, zkousela jsi nekdy paletky z H&M? Meli tam ted (nebo mozna jeste maji) taky takove nude a smokey paletky a mne se moc libily, ale nechtela jsem je kupovat, dokud od nekoho nezjistim, jestli jsou dobre pigmentovane a jestli se vyplati je koupit. A koho jineho se zeptat, nez tebe! :-) Ja vim, je to jen par kacek, ale jsem v prvaku na stredni, mam maly kapesny, brigada se u nas ve meste shani blbe a tak koukam na kazdou kacku... :-/

    OdpovědětVymazat
  7. mám doma NAKED Basics jedničku a s klidem bych si ji vybrala jako tu nejlepší, kterou ve své sbírce mám a v podstatě bych asi nic jinýho ani nepotřebovala :) byla to ta nejlepší investice, kterou jsem mohla udělat.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peto, nosim kontaktni cocky a mam hodne citlive oci. Sypke stiny nemohu pouzivat vubec. Pravidelne mi napadaji do oci a mam z toho pak poskrabanou rohovku a zanety. Pouzivat mohu bud jen kremove stiny, nebo pouze tuzky na oci. Nechtela bych udelat nejaky tutorial na liceni oci pouze tuzkami? Pripadne jak lze trochu stinovat tuzkami? Predem moc dekuji.

    OdpovědětVymazat
  9. http://kosmena.cz/home/48-sada-na-oboci-milani-01.html
    http://kosmena.cz/home/49-sada-na-oboci-milani-02.html

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Péťo, prosímtě, máš zkušenosti s paletkami UMA Cosmetic? Na Pink Panda teď mají krásnou paletku matných hnědých stínů za super cenu,ale nevím, zda do ní jít (vzhledem k tomu, že poštovné stojí víc než ty stíny :))) Moc děkuju za odpověď. Eva

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké video Peti. Já bych moc moc prosila o podobné video s paletkami matných stínů. To by bylo fakt super. ;-) Porovnání paletek takových jako jsou Sleek matte palette a podobné od jiných značek. Anežka

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti, máš opět úžasné video! Chtěla bych jen říci, že máš pravdu, že se my mladé dívky malujeme velmi brzo. Mně přijde, že i dřív se dívky kolem 15 - 16 začínali malovat, ale začínali pomalu a třeba jen tužkou nebo tak, ale dneska? Některé mladší dívky než jsem já toho na sobě vždycky mají.. Nebo jsou zase mé vrstevnice, které líčením docilují asi cíleně hrozného postaršení. Bude mi 16 let a zásadně odmítám používat make-up. Neříkám, že se nerada nelíčím a nezkouším si líčit barevnými očními stíny oči, ale do školy a na takové běžné nošení bych si maximálně vzala řasenku či tužku. Nechci tím nijak kritizovat holky, které se líčí, ale já to vidím takhle a stojím si za tím. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!