#GlamJan za ženy krásnější s Marilyn Monroe a Max Factor

by - 26 ledna

Krásný pondělní večer vám všem,

dnes mám pro vás speciální projekt, který musím konstatovat, se mi velmi líbí a proto jsem se moc ráda, dobrovolně a zcela nezištně, zapojila.
Minule se vám moc líbilo líčení s jednou značkou a tak jsem se i dnes pokusila použít co nejvíce produktů jedné značky, i když bohužel od Max Factor nemám na kompletní look vše, co je třeba, ale přesto většina produktů od MF je.
 
Dozvěděla jsem se, že firma Max Factor slaví letos 80 let od založení svého prvního salonu v Hollywoodu, což už je pořádná doba. Já jsem značku zaregistrovala poprvé v 90. letech a dodnes si pamatuji slavný slogan z reklamy "makeup maskérů filmových hvězd" ☺. Není proto náhoda, že mezi mé první produkty z dekorativní kosmetiky patřila právě ikonická 2000 Calorie řasenka (kterou mám mimochodem ráda dodnes a vracím se k ní) a klasický Lasting Performance makeup s hvězdou, který si pamatuji jako hodně krycí. Obecně makeupy a řasenky jsou asi to, co mám od MF nejraději a považuji je za velice kvalitní.
 
Právě k příležitosti výročí vyšla značka ven s projektem #GlamJan, jehož účelem je dodat ženám pomocí líčidel odvahu a seběvědomí, které jim dříve připadalo nedosažitelné. Stejně jako se kdysi proměnila Norma Jean na Marilyn Monroe. Právě božská MM je novou ambassadorkou značky spolu s Candice Swanepoel, což je má oblíbená modelka ♥.
 
 
 O co vlastně jde? O vaši proměnu pomocí líčení. Inspirujte se Marilyn a naličte se tak, jak se líčíte, když chcete být za kočku!
Protože pro MM byly charakteristické černé kočičí linky, krásné dlouhé řasy a rudé rty, rozhodla jsem se i já volně následovat její předlohu a zvolila pro tuto příležitost právě klasické Hollywoodské líčení. Odstín rtěnky Ruby Tuesday je dokonce vytvořen přesně podle odstínu Ruby Red Lipstick, který nosila právě Marylin.
 
Jak se proměna povedla mně, můžete posoudit na fotkách níže a já už se moc těším na vaše proměny, které můžete sdílet na sociálních sítích právě pod hashtagem #glamjan. Pokud vás i já svým líčením inspiruji a dodám odvahu k nošení rudých rtů, určitě mne na Instagramu označte, moc ráda se podívám ♥.
 
Líbí se vám líčení a zaujal vás projekt?
 


 
 
Celé líčení bylo docela jednoduché a rychlé. Nejprve jsem na celý obličej nanesla bázi pod makeup. S bází nešetřete, zvláště pokud máte suchou pleť.  Poté jsme pleť sjednotila makeupem a na celé okolí očí nanesla korektor. Ten jsem do pleti zapracovala štětcem a poté ještě vyzmizíkovala kruhy rozjasňovačem očního okolí. Ten sice příliš nekryje, ale prozáří moc hezky.
 
 
 Po zapudrování Dermacol fixačním pudrem jsem se vrhla na oční víčka, které jsem vystínovala stíny Milani Runway eyes v odstínech Golden touch, Peaches and cream, Intermix a Antigua. Na horní víčko jsem pak udělala klasickou černou linku fixem NYC Big bold. Řasy jsem zahustila umělými a pročesala řasenkou. Na tváře jsem použila Face form od Sleeku v odstínu Fair. Nakonec jsem pak vykreslila rty ikonickou rudou rtěnkou a doupravila obočí tužkou na obočí Milani Easybrow v odstínu dark brown. Tímto krokem už je look kompletní a já musím říci, že v takovém líčení se cítím jako ryba ve vodě!


 

 
  

You May Also Like

62 komentářů

  1. Užasné fotky :) Jinak nápad se mi moc líbí a určitě něco zkusím a zahashtaguju :) jinak mně se to taky stává, ale máš tam drobnou chybku Poté jsme pleť sjednotila :) Sluší ti to jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Já jsem si to myslela, že to tak je, protože je to Glam january, jenže v tiskových materiálech, co mi přišly od MF na mail o projektu bylo #GlamJam ,asi se překlepli....

      Vymazat
  3. Projekt je super a ty jsi naprosto nádherná! Tenhle odstín červené rtěnky Ti snad sluší nejvíc !!!! :)
    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je nádhera. Peti, strašně moc ti to sluší na všech fotkách. Jsi nádherná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné Peti :-) super nápad a tobě to neskutečně sluší i v "nude" verzi.
    2000 Calorie je suprová,kupují ji taky dobrých deset let,a to i proto,že je k sehnání v Brown odstinu. A make-upy patří taky k mým top.
    Ola

    OdpovědětVymazat
  6. Ty světýlka jsou super, taky je mám v plánu! :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Peti na těch fotkách si úplně krásná :) Moc Ti to sluší! Pokaždé obdivuji, co dokáže vykouzlit svým líčením :) Máš můj obdiv!

    Přeji krásný zbytek večer, Petra O. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne líčenie! Ten rúž je veľmi pekný, kiež by som taký vedela nosiť! :D
    saveonbeauty

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherná Péťo :)) za mě tento look jednička s hvězdičkou, líbí se mi mnohem víc než výrazné barevné stíny :) tu rtěnku asi potřebuji :))

    OdpovědětVymazat
  10. No tak to vypada skvele! Povedene.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi tu nádherná, překrásné vlasy i líčení :) a ty poslední fotky no bomba, od MF mam snad jen jednu řasenku, jinak mě nikdo moc nenadchla, ale možná si zas něco koupím a vyzkouším

    přeji krásný den

    OdpovědětVymazat
  12. Promena super, moc ti to slusi :) , ale nema ten hashtag byt spis #glamjan ??

    OdpovědětVymazat
  13. Krása :) Max Factor mám moc ráda.. nechala jsem se nalíčit v Douglasu a od té doby používám makeup, korektor, olivovou kajálovku jejich řasenku 2000 calorie pouzivam uz par let :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super, myslím že takový look Ti sluší asi nejvíce! :) Rtěnka skvělý odstín. A náááádherné vlasy, chceme tutoriál jak jsi je dělala :P

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tohle je úplně úžasné!!! Asi nejhezčí líčení, které ti podle mě dokonale padne. Skvělé fotky, doopravdy klobouk dolů:-) Jsi krásná

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peto, krasna ako vzdy😉 Velmi sa mi paci tvoja farba vlasov.Aku farbu pouzivas?

    OdpovědětVymazat
  17. hrozně ti to sluší, ta rudá rtěnka krásně prozáří obličej:)

    OdpovědětVymazat
  18. Tento projekt se mi velmi líbí, značku MAx Factor mám ráda. A tobě to neskutečně sluší!

    OdpovědětVymazat
  19. nádherné fotky! strašne ti to takto pristane! :) čierne linky nosím rada, a červené rúže by som tiež chcela nosiť, ale neviem trafiť správny odtieň ..poradila by si mi ako na to ? :)

    OdpovědětVymazat
  20. To je krásne líčenie. Veľmi sa mi páči aj ten nápad. Rada by som to niekedy vyskúšala. Asi keď budem mať viac času :).

    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  21. Víš Peťulko, tobě fakt sluší úplně vše, toto líčení je taky nádhera, moc ti to sekne, krásná baba. Ty se máš, že ti takto příroda nadělila, to se to líčí. Projekt je fajn, bezva nápad, líbí se mi. Taky to zkusím nalíčit se na MM.

    OdpovědětVymazat
  22. Ten projekt je opravdu zajímavý a líčení ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  23. No páni ten rúž 😍😍😍 chcem 😊 a nádherné líčenie!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Tohle líčení ti moc sluší Péťo :) a strašně se mi líbí ta fotka, na které si děláš knírek z vlasů :D

    www.thecityfairy.com

    OdpovědětVymazat
  25. V té verzi před máš své vlasy nebo už také clipy?

    OdpovědětVymazat
  26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělé líčení :-) Tuhle klasiku mám moc ráda a asi bude nesmrtelná :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Nápad taková se mi líbí a tvé fotky jsou úžasné a musím, že až na každých fotkách vypadáš skvěle, tyhle jsou pro mne jedny z nejlepších. Úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  29. WOW! Vůbec bych neřekla že namalovaná a nenamalovaná je jeden člověk!

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, vypadáš božsky! Jsi nádherná!

    OdpovědětVymazat
  31. Super :D Krásne líčenie :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ta třetí fotka odshora je nádherná ♥

    OdpovědětVymazat
  33. Nádhera, tohle líčení je přesně můj styl a Marilyn miluju. Moc děkuju za info o rtěnce, odstín Ruby Tuesday teď definitivně musím mít :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Péťo, jak to vždy děláš, že máš tak nádherné vlasy? Mám je jemné jako ty, ale nikdy mi nedrží. Když lakuji, tak musím pořádně, že to mám jak helmu. Myslíš, že to může dělat i šampon? Používám Niveu a opravdu mě mé vlasy štvou. Jsem z nich nešťastná, protože jsou neustále neupravené a to si je dávám do culíku a stejně mi ty kratičké trčí jako větrník. Mohla bys mi poradit? Děkuji. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Renato, já mám bohužel podobný problém, nezdá se mi, že bych mi vlasy držely upravené, zvláště ted v zimě :(.....lak moc nepomáhá, ale třeba culík uhlazuji starým zubním kartáčkem, tím to jde krásně! Mně třeba vlny drží dobře konickou kulmou nebo kulmou bez klipu, takové ty staré klasické kulmy jsou proti těmto naprd :).

      Vymazat
  35. Prekrásne fotky! :) A veľmi Ti to pasuje :) Milujem, keď nosíš červené rúže ! :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  36. Si krása! tento typ líčenia ti veľmi pristane :)
    Another.day.with.Hana

    OdpovědětVymazat
  37. Dante Alighieri26. ledna 2015 v 22:27

    Úplná hvězda!

    OdpovědětVymazat
  38. Peto, myslim, ze tyhle fotky jso vubec jedny z nejlepsich jake se na blogu objevily!Jsi na nich vazne krasna!

    OdpovědětVymazat
  39. Peti, moc ti to sluší, jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak tohle ti mega sluší - jsi nádherná, moc povedený make-up!! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Moc Ti to sluší Peťo, fotky jsou nádherné..

    OdpovědětVymazat
  42. máš krásne namaľované oči a super vlasy, ale niečo sa mi na tvojom celkovom vzhľade nezdá...už viem, je to ten makeup, vyzerá dosť žltý a k tomu pôsobí hrozne neprirodzene a umelo, tvorí akoby lesklú masku. v dôsledku toho vyzeráš tak trochu unavene až kŕčovito, berie ti to tvoju povestnú iskru.

    OdpovědětVymazat
  43. Peti nádhera! :) nepůjdete s Mírou na 50 shades of grey? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme lístky na předpremiéru, tak asi jo :). Knížku jsem nečetla, tak uvidíme.

      Vymazat
  44. Na tech fotkach jsi uplne bozska!! :) tak me napadlo, Peto nechces udelat recenzy na nejake weby odkud porizujes kosmetiku ze zahranici, jako treba NYX, Urban Decay, Too Faced a tak :) me by se urcite hodila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a přemýšlela jsem o tom, ale vlastně toho zas tolik není, ebay, lookfantastic, feelunique a cherryculture ☺.

      Vymazat
  45. ty "rozcuchané" vlasy ti moc sluší :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  46. Vypadáš úžasně Péťo :) Ty vlasy jsou bomba
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  47. Projekt mě zaujal, líčení určitě vyzkouším :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  48. Peti, líčení je krásné a neskutečně ti to sluší :) Jinak projekt mi přijde super a klidně bych se do něj zapojila :) A Candice mám taky moc ráda :)

    Zdravě krásná pleť s tónovacími krémy a nejen jimi...

    OdpovědětVymazat
  49. Moc moc vám všem děkuji, jsem opravdu ráda, že se vám tento look tak líbí, protože linky a červená rtěnka je klasika, která mě bere vždycky :).

    OdpovědětVymazat
  50. je radost pohledět, když je žena krásně nalíčená a podtrhne to její přednosti. jsi nádherná a Ty tvé modré oči jsou úplně magické :)

    OdpovědětVymazat
  51. Také jsem se zúčastnila a dokonce jsem tuto rtěnku a řasenku vyhrála :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!