11. Vlog - co se u nás děje, výlet, Praha atd......(*nekosmetický příspěvek)

by - 18 dubna

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

 
předem bych vám chtěla moc poděkovat za všechny vaše příspěvky v diskuzi pod posledním článkem. Jsem opravdu ráda, že se toto téma konečně pořádně otevřelo a že mám od vás zpětnou vazbu jak to vidíte vy, co vám na blozích vadí a díky tomu se mohu začít ubírat směrem, kterým si myslím, že by to ted jít mělo.
Samozřejmě je jasné, že každý má svůj názor, někdo se mnou souhlasit nemusí, já to naprosto respektuji. V žádném případě si nemyslím, že mám patent na rozum a že jsem objevila Ameriku. Několik z vás mi psalo, že jste o něčem podobném psali u sebe na blogu, děkuji vám za odkazy, je to pro mě potěšující zpráva a i proto si stojím za tím, že je dobře, že jsem článek napsala. Za ty  necelé dva dny vyletěl mezi vůbec pět nejčtenějších článků na blogu, takže vidím, že toto téma vás zajímá a že netrápí jen mě a máte k němu co říci. A také je na tom vidět, že čtenáři blogů rozhodně nejsou ovce a mají zcela nepochybně svou hlavu, ačkoliv někteří škarohlídi moc rádi tvrdí opak, když se jim to zrovna hodí.
Co ale musím říct, že mě docela mrzí je to, že někteří to berou pouze jako útok proti ostatním bloggerkám nebo že někomu závidím, že jsem se chtěla vychválit a já nevím co ještě. Někteří by naopak chtěli, aby padaly hlavy. Lidi, mým cílem není nikomu ubližovat a na někoho ukazovat prstem, kdo jsem, abych mohla někoho soudit?! Já jsem s vlnou kritiky počítala, takže mě to nepřekvapuje, ostatně anonymní hejťáci byli na mém blogu vždy vítáni ☺. A že mě článek bude stát mnoho nervů a energie jsem věděla také, přesto cítím povinnost se s vámi o své pocity podělit.
Já jsem se článkem nechtěla pasovat do žádné světice a rozhodně si nemyslím, že jsem neudělala chyby, určitě jo! Každý je děláme, ale právě proto jsem viděla smysl v tom článek napsat, poukázat na to,co si myslím, že je špatně a doufejme, pokusit se to trochu změnit. Pokud byste mi napsali, že si ničeho nevšímáte, pak je to v pořádku, ale drtivá většina z vás v komentářích vyjadřuje to, že to vidí a vadí jim to! A to už přece o něčem svědčí! Zkuste se tedy odprostit od toho, že jsem článek napsala zrovna já a zkuste si představit, že to byla ta vaše oblíbená bloggerka, zkuste jít za tou podstatou ☺.
Také vám chci poděkovat za úroveň příspěvků a kvalitu diskuze, popravdě jsem to čekala podstatně hořší. Těší mě, že jsem nemusela diskuzi cenzurovat a mohla zveřejnit vše, kromě dvou velmi osobních útoků na jednu kolegyni a asi 10 spamů od pro změnu mé oblíbené slovenské haterky, která dělá tolik překlepů a píše snad maďarsko slovensky, že stěží porozumím tomu, čím mě chtěla urazit tentokrát ☺. Pokud byste tedy náhodou svůj komentář neviděli, musíte sjet na stránce dolů a dát načíst další, případně zkuste odeslat znovu, v tomto množství se občas něco dostane do spamu.
 
Ale teď už k dnešnímu pohodovému víkendovému vlogu, mnoho z vás mi píše, že vás baví naše vlogy a že byste je chtěli častěji. Obávám se, že to úplně není v mých silách a časových možnostech. Ale musím vám říci, že vlogování mě neskutečně baví. Je hrozně super sdílet den s vámi a ukázat vám trochu více ze mě, ne jen líčení a kosmetiku. Asi jste si všimli, že jsme kanály trochu oddělili a že na mém hlavním kanále jsou jen vlogy týkající se přímo kosmetický a podobných událostí a ne už videa s Mírou a podobně. Je to proto, že někteří psali, že je taková videa nebaví a že se to na kanál nehodí, na druhou stranu ale plno z vás píše, že taková videa chce. Proto jsme založili kanál druhý, přidružený k mému hlavnímu, kam dáváme občas právě vlogy, Míra tam dává i svá samostatná videa, challenge a pod. Pokud by vám tedy tato videa "o ničem" chyběla, sledujte tuto platformu, kde se čas od času něco objeví ☺.
A ještě taková perlička pro pobavení na závěr, která přesně zapadá do toho, co jsme psala v minulém článku. Někdo mi do komentářů napsal, že v článku něco kritizuji a pak v dalším vlogu dělám reklamu na Lidl ☺. No, přátelé, asi vás to některé překvapí, ale já chodím do Lidlu normálně nakupovat potraviny a normálně za ně musím platit. Zkoušela jsem na kase zaplatit rtěnkou, ale nějak to nedopadlo ☺.......Tenhle vlog tedy skutečně není reklama vůbec na nic, jen jsme vás zase pro jednou chtěli provést naším běžným životem ☺.
 
Užijte si víkend, děkuji vám za to, jací jste a za čas, který mi věnujete a já se na vás příště těším zase kosmeticky ☺.
 
 
 

You May Also Like

71 komentářů

  1. Super vlog! :))) Víc takových vlogu :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petro, ty tvoje věčně zarudlé oči, opary, vyrážky, záněty spojivek, napadlo mě, není to z toho, jak si dáváš na obličej pokaždé tunu sraček? Když vidím, co vždycky použiješ za produkty, než se nalíčíš, upadám do mdlob.
    Hezký den, Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andreo, dekuji za erudovany rozbor, ja zadne vyrazky nemam, s pleti nemam problemy a opar ze slunicka mivam jen na jare nebo u more. Licim se tak 2-3x tydne max. A zrovna je pylove obdobi a je tedy jasne ze jako alergik si toho vsimnu :). Avsak tvuj komentar ma za cil spise urazit, ze ;).

      Vymazat
    2. Ovšem, jen co jsem začala koukat na video, tak první, co mě napadlo bylo, kolik blbých poznámek a urážek tady zase bude :)

      Vymazat
    3. Opary mám několikrát do roka a to si pusu vůbec nemaluju. Oči mě slzí i když je nemám namalované a taky se nemaluju tak často. Moje máma se nemaluje vůbec a jako alergička má problémy s očima skoro pořád. Ale jo, Péťa to má určitě z těch "sraček". ;-) Někdy se nestačím divit, co někteří jedinci dokáží vyplodit.

      Vymazat
  3. Hrozně jsem se nasmála :D "nelehejte si na koleje... né, ale já jsem chtěla říct něco jinýho", to mě dostalo :D. Miluju vaše vlogy, je to výborné dobití energie. A upgrade v podobě mikrofonu je super nápad.

    OdpovědětVymazat
  4. Peti máš na sobě v Praze pěkný tričko (to bílé no one cares), kdes ho prosím koupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, to mam z nejakeho eshopu, uz dele, myslim sheinside,ale budu delat outfit, tak to presne dohledam :).

      Vymazat
  5. To je takový srandovní vidět tě v teplákách jak vytíráš záchod :-) A přesně takový domeček bych si představovala, jsou s ním starosti,ale i radosti, moc se mi líbí to,kde žijete a pohodička grilování a tak :-) My teď čekáme miminko a taky jsme se přestěhovali z velkoměsta na kraj menšího města do domečku a nemůžu si to vynachválit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně držím palce, at vše vyjde dobře a jste zdraví ;)!

      Vymazat
  6. Ahoj :),
    Sleduji te uz asi rok a jako jedina bloggerka jsi schopna udrzet moji pozornost. Je to pravdepodobne prave diky tomu, ze nepovidas jen o kosmetice, ale i o vsem ostatnim (a to me popravde bavi vic) :). Je pravdou, ze spouste veci okolo kosmetiky jsi mi ukazala hodne veci co jsem neznala ;) a konecne se i nebojim pouzivani stinu na oci a odvazila sem se i na rtenku (sice ne rudou, ale aspon nejakou :D). Taky se mi libi, ze mas odvahu lidem ukazat co si myslis :). Je fakt, ze ne ve vsem s tebou souhlasim jako asi kazdy, kdo ma svuj nazor a hlavu :).

    Diky za vse co delas a pokracuj dal :) (hlavne ve vlozich a kecacich videich opravdu me bavi! :D)

    Hezke sobotni odpoledne
    Jana :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péti, je dobře, že ukazuješ, že žiješ jako většina ostatních lidí. Práce kolem domečku a zahrady je náročná, hlavně když se předělává. Sama to zažívám a je fuška. Někdy obdivuju, že si najdeš čas furt psát, točit a fotit a přitom se pořád usmíváš. Přeju ti hodně štěstí a hodně čtenářů.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peti, já tedy video ještě neviděla, jen jsem přečetla článek a chtěla jsem jen napsat, že ten včerejší Lídl mě dostal :D Za chvilku nebudeš moci ani říct, že nakupuješ rohlíky v pekárně... prostě, kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde :D

    Nicméně, super, že je další vlog, klidně to sem šoupej, mně osobně nevadí, že to je kosmetický blog a budeš sem dávat i videa ze života, vždyť kdo na to nechce koukat, nemusí ten "play" čudlík stisknout, že jo? Navíc jsem si všimla, jak tady někteří psali, že je tohle na kosmetickým blogu nezajímá, ale tohle původně kosmetický blog není... pokud vím, první videa byla hlavně o účesech, nemýlím-li se... ??? Což odpovídá i názvu blogu :) Takže .... s tím přichází moje otázka, zda se nechceš k tomu trošku vrátit, já mám konečně!!!! dlouhý vlasy a bodlo mi pár tipů, co s tím... aha... průser... teď mi došlo, že už máš mikádo, že? :D :D :D tak nic... :D Ale za pointou si stojím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no prave nevim nevim jak to ted bude Lovely hair :D....ale uvidim, treba neco pujde vytvorit s clipy, kdyz se mi bude po dlouhych styskat. A pozor, s tim Lidlem to neni konec, jeste psal nekdo na facebooku, ze delam reklamu na kolo a ze by se nedivil kdyby nam nekdo platil strechu :D, tak to uz me fakt dostalo do kolen. Ja mam kolo snad od 16 let a chapes to, uz tenkrat jsme to porizovali s tim, ze to ukazu ve videu a kazdy bude cely zhavy mi za to platit nebo nam dokonce platit strechu. No ale ja v pondeli reknu remeslnikum, ze mam blog, at to dodelaji zadara :D. Fakt nektery lidi nejsou normalni, to je presne to, o cem jsme vcera psala ;).

      Vymazat
    2. Já bych na to mělo pojmenování, ale tak sprostá jsem jen doma za zavřenými dveřmi :D

      Vymazat
    3. Peti, teď jsem četla tvůj komentář a málem jsem odpadla. To že nekdo doopravdy napsal? Že si necháte zaplatit střechu? :D :D :D a s tím kolem taky - podle některých jsi asi teda v 16 čekala, až ho budeš moci ukázat světu :D ... jako tahle "inteligence" lidí hraničí už fakt s debilitou :D a jinak se to napsat fakt nedá.

      Vymazat
    4. no já jsem taky čuměla jak blázen, že tohle vůbec někoho napadne :D, vždyt už z logiky věci je to pitomost, já už se ale přestávám divit čemukoliv, některý lidi jsou fakt praštěný.....

      Vymazat
  9. Ahoj. Mám ráda tvé vlogy, vždy se zasměju :) A taky děkuji za skvělý tip na sukni z NY. Vůbec jsem si jí v obchodě nevšimla :) Tak tam asi ještě zajdu :)

    OdpovědětVymazat
  10. To mě tak baví ty vaše vlogy s Mírou z běžného dne! :) super!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkný vlog a ten outfit s kloboukem ti moc sluší! těším se na další videa! a práci na rodinném domku znám, taky bydlíme na vesnici a vždycky máme co dělat :). BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  12. Péťo, výborné video! Doufám, že těhle vlogů bude víc a víc :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super :) a praseci kolena? No jak jsem te videla ze zacatku jen v kratasech, tak jsem uplne videla svoje nohy. Hubene, ale takove rosolove, mam take pres 30, takze to bude nejspis vekem. Ale co, jsou prece dulezitejsi veci na svete :) Jste moc fajn a libi se mi, jak vsude jezdite a vsechno delate spolu.

    OdpovědětVymazat
  14. :D a neda se s tim moc delat, podle me věkem to neni, ja to mela horsi v 16 nez ted, kdyz vidim fotky....ale behani je na nohy super, ted jsem byla parkrat, hezky pomalu, 4km a hned jsou ty nohy pevnejsi :), ale je to holt takovy blby tvar.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peťka...tak som sa fajn zsmiala,dúfam že bude viac takýchto videí. Ste s Mírou super pár,a moc sa ku sebe hodíte. A mala si aj krásne oblečenie. A kolená máš v poriadku,ako aj nohy. Keby som ja také mala...pekný deň. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. super, mě takové videa hrozně baví, je to u vás moc pěkné :-)) PS: ani jsem nepostřehla že žvíkáš, to bude asi tím, že taky často žvíkám a vůbec mi to nevadí, jak tady některým :D .-))

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkné video, zvláště pak ta část s železnicí. Jen bych drobně upravil informaci o jediné úzkokolejce v republice. Není to pravda, je ještě jedna na Moravě a to mezi Osoblahou a Třemešnou. Pára tam jezdí také, takže si čtenáři a diváci mohou udělat výlety dva :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Peti ahoj.
    Pěkné video.
    Pobavila jsem se.
    A co se týče sluníčka, nemaž se kremem když jseš jenom na zahradě.
    Každý z nás potřebuje vit. D a když se namaže opalovákem tak ho nepobereš tolik, kolik ho tvůj organizmus potřebuje.
    Samozřejmě, když se budeš slunit intenzivně / v plavkách na koupáku/ tak opalovák samozřejmě, ale na zahradu né.
    Neber to jako útok, ale jenom radu .
    Pa , opatrujte se , s manželem a přeji Vám hlavně zdraví a pohodu.Zuza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzo, já si obličej mazat musím, dělají se mi pak kolem linie vlasů tmavší pigmentové skvrny, to bylo vidět i vloni na videích v létě a vy jste mi pak psali, že si neumím rozetřít bronzer :D. Tělo mažu v létě nižším OF,ale mám extrabílou a citlivou plet, okamžitě se spálím a to si myslím, že není dobré. Pro dostatečnou tvorbu vitamínu stačí pár minut na slunci denně a já se opravdu nemažu pořád jakmile vylezu ;).

      Vymazat
  19. Tak Péťo, mně takovýhle videa vůbec nevadí, naopak, já jsem odjakživa strašně zvědavá a ráda "šmíruju", resp. ráda nakukuju do života ostatních lidí..snad to nezní blbě..ale víš, je to takový prostě ze života obyčejnýho člověka a to mě prostě baví, asi kdybys třeba byla nějaká princezna, tak by mě asi moc nezaujalo, ale protože jsi prostě - krom toho, že jsi výborná blogerka - obyčejnej člověk, kterej má prostě obyčejný starosti, tak mě to moc baví. A mimochodem, jsem ráda, že Ti tahle čokoláda chutná, taky ji v Lídlu kupuju, před Velikonocema zrovna byla ve slevě, tak jsem si udělala zásobu 70% a 81%..a ne, opravdu nechci dělat reklamu, protože pečivo nakupuju jinde a ovesný vločky a čaje taky jinde, a je fakt, jak se říká, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, jen hlupák to bude brát jako reklamu. Jinak, já mám obecně radši hořkou čokoládu, mléčnou moc nemusím, je na mě taková jako rozpatlaná, ale jednou jsem jeddla výbornou z Anglie, to se nedalo s tou českou vůbec srovnávat, ale zas lidi v mém okolí radši mléčnou nnež hořkou, ono je to jedno, prostě čokoláda obecně je prostě mňamka..ikdyž dřív jsem tyhle víceprocentní taky nejedla, ale pak jsem se rozhodla nesladit čaj a kafe a tyhle čokolády mi zachutnaly a zrovna tahle značka je prostě pro mě cenově dostupnější než třeba Lindt...Každopádně, víc takovýchle videí, baví mě to a komu se to nelíbí, nemusí se na ně přece dívat....a sukně je moc hezká, asi to prošejdím znova :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, přesně, tyhle čokošky si tam taky kupuju a ani já jsme je dřív nejedla,ale nějak mi tyhle kvalitní zachutnaly a naopak už nejím mléčnou, tak jsem ráda, prý jsou tyhle "zdravější" :).

      Vymazat
  20. Super vlog👍🏻✌🏻️. Krasny vecer🌸

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo, taková přopomínka - nediv se, že si každý myslí, že děláš reklamu "na vše", když všechny produkty tak strašně "prodáváš", ačkoliv to není Tvůj záměr! Každou věc doslova popisuješ, včetně značky. Většinou je viditelná, takže je to zbytečné. Stačí přece ukázat na jogurt a říct "můpj oblíbený jogurt", proč mu věnovat tolik pozornost zadarmo?? Pak se nediv, že Ti za reklamu nikdo paltit nebude, když to děláš už teď za nic :-( Pokud se někdo zeptá v komentářích, tak odpovíš, ale jinak dělat reklamu někomu zadarmo je prakticky znehodnocování vlastního úsilí... Snad víš, jak to myslím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a to je presne ten problem! Ja ani nestojim o to,aby mi nekdo platil ze ukazu jogurt, mne je tohle proste proti srsti. Ja vam chci ukazat muj den, co jim, treba na dobrou vlakninu se me ptate porad, tu miluju a taky me fakt nikdo nesponzoruje a ani o to nestojim. Ja vam chci svobodne ukazat to co chci a ne to co bych "musela". Rozumis mi? A bohuzel, pokud bloguju, tomu se nevyhnu nikdy, to bych vam nemohla ukazat vubec nic! A proc to popisuju, to se musim hajit, to neni ma chyba. Kdyz to totiz presne nereknu x lidi se me pak pta v mailech a kometarich kde jsem to a to koupila a jak se to jmenuje. Ani nevis, kolik mi prislo dotazu treba na tu vlakninu, kterou rada snidam, kde to koupit atd.

      Vymazat
    2. Jinak me jeste napada jedna vec cim to mozna je, ja proste takova od prirody jsem, jsem nadsena z malickosti, ze vam muzu neco ukazat, mam z toho radost a tak o tom mluvim treba vic. Proste kdyz to vztahnu na ten jogurt, je hrozne dobrej, uz si ho kupuju roky a tak si rikam jupi, ukazu vam jogurt, treba vam bude taky chutnat. Chapes me? :D

      Vymazat
    3. :D Nechápu.

      Vymazat
    4. Ale teda jeste musim dodat, moc ti dekuju za konstruktivni komentar, me popravde ani nenapadlo, ze by to takhle mohlo pusobit. Nad tim se teda zamyslim,ale bojim se, kdyz se budu hlidat, uz to nebudu ja. Nejvic me ale prave stve to, ze clovek se snazi poukazat na nejaky problem a misto konstruktivnich rad si pak ctu, ze ja delam reklamu na jogurt nebo na kolo. To snad prece neni normalni, copak se lidi uz uplne zblaznili a uplne vsechno se dela jenom pro prachy? Ja jsem samozrejme taky rada, ze si privydelam nebo neco dostanu, kdo by nebyl, smarja kazdy si rad vydela. Ale taky jsem delala blog x let bez jakehokoliv zisku, protoze mi to delalo radost a protoze me to bavi. A to co se v posledni dobe deje mi tu radost a energii proste bere a kladu si otazku zda chci toho byt soucasti. A nejhorsi pak je, kdyz clovek fakt vidi nektery lidi jak delaji reklamu na kdeco, delaji z lidi blbce a to je zrejme v poradku a ja pak si ctu urazky a osocovani, to si fakt rikam jestli mam tohle zapotrebi. A stve me to prave proto, ze vim, ze nejsem sama, ze ty poctivy holky blogerky presne na tohle doplaci taky. A to byl presne smysl toho clanku, najit reseni, pokusit se s tim neco udelat, me tohle proste ubiji jakkoliv se to nekomu muze zdat naivni. Konec slovniho prujmu :D,snad me chapete.

      Vymazat
    5. Já tě chápu. Já takhle dávala fotky jídel :D A běda, jak jsem nenapsala co a kde jsem to koupila :D Jako mě to přišlo, že to přece může být jedno, ale těch otázek pak v komentářích... :D takže jsem stejně pak znovu odpovídala... pak jsme to přesně začla psát pod každou fotku a to zase přišli lidi, proč to dělám, že je to směšné :D no vyber si :D

      Vymazat
  22. Super vlog! :)) jen si mi tam prisla až moc hubená ale vím, že za to nemuzes. Je třeba trosku zajímavé, ze to jakoby neskryvas ale prave si vezmes mini kratasky a tilecka.. mam totiz kamaradku (23 let, 159cm/43kg) ktera ma postavu podobnou jako ty a je nestastna, chce pribrat a nosi jen tricka, kalhoty.. semtam neco uplého. Kazdy je jiny :-) Hezkou neděli a tesim se na dalsi vlog! asi me bavi víc nez ty kosmeticke :)) Terka

    OdpovědětVymazat
  23. Úžasný a pohodový video.... Máte tam nánádherné prostředí.... :)btw beránka poznáš podle oranžových náunáušnic.....Ovečky mají žluté :D :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak mi to nedá a musím napsat můj první komentář...
    Sleduji tě už strašně dlouho,musím se přiznat - dlouho jsem k tobě hledala cestu,ale díky značnému množství videí z tvého soukromého života a z povídacích videí sis mě získala :)
    Jsi nějaký ten pátek jednoznačně mou nejoblíbenější blogerkou :) Přeji ti hodně štěstí a kritiku se snaž nebrat osobně.
    Zůstaň prosím taková jaká jsi :)) - Jdu se ještě znovu kouknout na toto video plné pozitivní energie
    Ps- Moc vám to spolu sluší :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Péťo, video je super. Moc se mi líbí tvůj klobouk, mám podobný akorát trošičku možná větší. Moje otázka na tebe je, jestli s ním máš taky takový problém, jen když už trochu foukne? Mně okamžitě začne "ulítávat" takže ho vlastně skoro nemohu nosit :(
    K.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, jojo, taly mi ulitava, s tim se asi neda moc delat? Ja nevim, klobouk mam zatim jen tento jeden,ale libi se mi to a planuju na leto dalsi.

    OdpovědětVymazat
  27. Peti :-) Já se na tebe i na Míru tak ráda dívám. A to i přes to, že moje kosmetická sbírečka je opravdu ubohoučká a nikdy mě to nebavilo a bavit nezačne....jen se ráda dívám na ty, co to umí.
    Díky tvým vidím a článkům jsem přišla na spousty věcí, na který nedám dneska dopustit. Třeba na tu dobrou vlákninu :-) Nebo i na dovolenou v Chorvatsku. Jasně, jeli bychom tam asi tak jako tak...ale najednou jsem to tak "hmatatelně" viděla. Žádnej nafrněnej instagram nebo nalejskaný fotky z katalogů...že jsem prostě řekla "jedem". A přes web, který jsi tam zadávala (nebo možná někdo jiný dole v komentářích), kde najít dovolenou, jsme si vybrali a i když to bylo "jen" Chorvatsko, byla to naše zatím nejlepší dovolená u moře. Kam se hrabe Tunis :-)
    Rozhovor s tvojí maminkou se mi strašně líbil a u šepatícho videa jsem brečela smíchy (jako doslova).
    Jsem prostě ráda, že jsi taková jaká jsi a líbí se mi, jak máš urovnaný priority.

    P.S. Já bejt tebou, tak tu BonaVitu fakt oslovím...se jim zvedl prodej díky tobě tak o 15% :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za krásný komentář, to jsi mě potěšila, zvláště s tím Chorvatskem, já vím, že hodně lidí nad tim ofrňuje,ale já to tam taky miluju, pohodička, člověk vezme auto, projede to tam, prostě paráda ☺. A jsem ráda, že jste si to užili, jedna slečna se mě totiž ptala, kam přesně jezdíme, já jí odpovídala do mailu a ona mi pak psala, že si na pláži dala tu koblihu,co jsme chválili a dostala průjem :D, tak to byla taková docela neštastná náhoda, ale docela jsme se tomu zasmály :). No, nevim, jestli by je zajímalo, že zrovna já se cpu dobrou vlákninou :D :D.....

      Vymazat
  28. Dobry den Peto,
    prosim Vas, odkud jsou ty Mirovy svetle modre teplakove kratasy,presne takove shanim pro manzela,moc diky,jste skveli!
    Sarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Šárko, Míra říkal, že jsou z Takka,ale už je má dlouho.

      Vymazat
  29. Ahoj Péťo, super video :-)...chci se zeptat z jakého obchodu jsou ty džínové lacláče, které sis zkoušela, vypadaly skvěle...předem díky. Saša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sašo, moc děkuju, jsou z New Yorkeru a nakonec jsme se pro ně vrátila, jsou fakt boží :).

      Vymazat
    2. Jej, tak to jsem rada, nedávno jsem si koupila taky lacláče, ale v HMku a říkala jsem si že zase nějaké rádoby in slečny budou mít hloupé poznámky. Tak mám aspoň podporu, že se nosí i u blogerek <3
      Jinak vzala sis tu sukni, byla moc pěkná :)
      Kája

      Vymazat
  30. Ahoj, hezké video. Ten jogurt já mám také ráda a čokoládu také znám :-D Jinak moc pěkný outfit a vůbec se nedivím, že tě na ulici vybrali :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Kurnik šopa, napísala som tu siahodlhý komentár a nechtiac ho zmazalaaaaaaaaa. No písala som ti o tom, že som ťa sledovala ešte v tvojich začiatkoch a ako si písala v predchádzajúcom článku, začiatky boli funny ;) Potom som ťa videla v jednom príspevku "Móda z ČS ulíc" a neverila som tomu aký kus cesty si prešla. Klobúk dole! Skúšala som hľadať niečo podobné na SK scéne a najmä pre tmavšie typy ale márna snaha. Veľmi sa mi páči, že testuješ cenovo dostupné produkty a že svojimi videami konkuruješ zahraničným blogerkám :)
    No ale môj pôvodný zámer bol nechať ti tu iný príspevok. Všetci vždy chválime teba ale v dnešnom videu som si všimla, že Míra má veľmi peknú pleť takže pochvala aj pre neho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, moc děkuju a máš pravdu, Míra má fakt dobrou pleť, hlavně se skvěle opaluje, což mu dost závidím :D!

      Vymazat
  32. Ahoj Peti a Míro, jste oba skvělý. Moc se mi video líbilo, klidně bych takových videií snesla více i klidně na kosmetickým vlogu. Dělá mi fakt dobře vidět vás, jak sršíte dobrou náladou:) paráda!

    Jana

    OdpovědětVymazat
  33. Clanek je skvelej, bohuzel uz do nej nelze komentovat tak musim pripsat svuj nazor zde. Z youtuberek sleduju vice mene jen tebe, ale co mi hrozne vadí-hlavne na instagramu, jsou ty komentare 11ti letejch slecen pro ktery jsou uz ted malovatka stredem vesmíru. Nejvic takovych "obdivovatelek" ma Lou například. Kolikrat jsem chtela na neco reagovat skrz komentare a hned me presla chut cokoliv komentovat a postupne i sledovat videa... a soude dle komentaru tohle nevadi jen me. Jsem rada za svoje detstvi bez pc a doufam ze se ta doba zas jednou vrati!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tebou musím souhlasit, je pravda, že každá doba má svoje,ale myslím, že my jsme to dětství měli jednodušší a lepší a když vidím 9 leté holky jak se líčí na video,je mi to až líto. Je fajn, že si hrají, což o to,ale myslím, že to může být i dost nebezpečné, ukážou kde bydlí,kam chodí do školy, no nevím......Jinak komentáře jsedm uzavřela, strašně dlouho se už načítaly a hlavně tam pár lidí začlo trollovat a to si myslím, že už nemá smysl k tomu dávat prostor.

      Vymazat
  34. Peťi tvoje videá ma nikdy neprestanú baviť!! :) A mohla by si natáčať viac takýchto videí veľmi ma to baví.
    Aspoň tak môžeme všetci vidieť, že aj blogerka (v tomto prípade ty Peťi) je len obyčajný človek a jej svet sa netočí len okolo kozmetiky, drahého oblečenia, ale tiež musí variť, prať, žehliť ... skrátka ako každá jedná z nás :)
    Takže za mňa palec na hor (y) a budem sa tešiť ak bude takýchto videí viac :ň

    http://nicoleworldhealth.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mě těší, no ono to kolikrát dělá dojem, že bloggerka nic jiného nedělá než se maluje a oblíká,ale fakt to tak není :D!

      Vymazat
  35. Moc vám všem děkuji za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo,
    ohledně "dělání reklamy na všechno", mě osobně to nevadí. Navíc si myslím, že tvá práce blogerky to vyžaduje, čtenáři to vyžadují, ačkoli někteří tvrdí, že ne. Kdyby si u produktů, které se objevují vynechala všechny tyto detaily, vzápětí ti stejně přijde 20 zpráv a 5 komentářů, kde si vlastně ten smeták na podlahu koupila a kolik stál apod. Takže neřeš nepřepínej :D Aspoň si takhle ušetříš zdlouhavé odpovídání :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahojky Peti,
    udělalas prosím tě návod na ten krásný cop. Jelikož, to teď máš šmiklé, tak snad se ho nějak dočkám. Nebo jaký je to typ, abych mrkla na youtube. Jinak video moc hezké, spontánní a moc vám to sluší.

    OdpovědětVymazat
  38. Jak je na té úvodní fotce ta výloha, tak v tom kšeftě pracuju :DDD

    OdpovědětVymazat
  39. Péťo, z větší části jsem pročetla komentáře "nekosmetických článků".

    Jen střípek bych přidala. Mám dceru 11 let a bojuju taky s tím, že potřebuje a chce vše co vidí o Terky apod, ale to k tomu patří a musím to korigovat a ona sama musí pochopit.

    Nicméně, jednu ze zásadních věcí, kterou miluju u Tebe a Míry je právě to, že ve vlogu vidím, že máš i normální tepláky, myješ si 15 let staré kolo a že nežiješ třeba v přepychu, ale máš radost, že jsi našetřila na rekonstrukci kuchyně..
    Jsem starší než ty, ale je to pro mě motivací, relaxací, prostě super pohled do "obyčejného" života" prima lidí.

    Sama se snažím držet hesla "chválit, nebo mlčet", co se týká internetu. Prostě bud, me to baví, nebo to mužu vypnout. Komentářů jsem za život napsala max 20.
    Jednou jedinkrát jsem napsala pod velmi chválící komentář i jednu větu, kde jsem napsala i jeden negativní názor. Měla jsem chut podpořit předchozí komentář, jelikož mi mluvil z duše. Konkrétně šlo o "tajemné stesky youtuberky Lu".
    Oba příspěvky byly velice rychle smazány.
    Vyjádřovala jsem se slušně a myslím, že i citlive. Věřím, že má velké starosti a mám ráda její videa, ale není mi příjemné vnímat cizí ustaranost a pak slyšet "nic neřeknu" .

    Cením si na tobě, že i když ti není dobře, tak přinášíš usmevy a radosti a já ráda zkusím jogurt, který mi někdo vychválí :) A kupuju běžně oblečení v Lidlu :) A nemlžíš, tedy když si chceš "pofnukat", jasně řekneš, že máš zdravotní potíže.
    Mimochodem, video "S pétou v posteli" bylo prima".

    Plácám jedno přes druhé, ale chci tím říct, že bez zpětné vazby by asi blogování nemělo moc cenu, ale někdo chce jen "sluníčkové" příspěvky. Nemám ráda když ti tu lidi remcají na kde co, ale vidím, že jsi schopná vnímat jiné názory a celkově jsi prostě člověk z masa a kostí a přinášíš mi domu mnohdy prima odpočinkové chvíle a inspiraci. Díky Šárka P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, moc ti děkuji za tvůj komentář a čas, který mi věnuješ, opravdu jsi mě potěšila, jsem ráda, že mě takhle vnímáš a že právě i přes to video působím tak jaká opravdu jsem, ono by s tolik let ani přetvařovat nedalo,ale přeso mě mrzí,když občas rýpání tohoto typu čtu.

      Vymazat
  40. Petro, věřím, že není snadné nepřipouštět si věčné rýmaly. A občas je to fakt neuvěřitelné co lidi napadne napsat. Viz reklama na Lidl apod.
    Jsi velmi profesionální a ne že ne! Díky za tvou práci. Šárka P.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!