Lovely news za březen 2015

by - 20 dubna

Krásné pondělí všem,

jako každý měsíc přicházím dnes s novinkovým dílem plným kosmetiky, protože regály v drogeriích se jí doslova plní ☺.
Dejte mi vědět, zda vám něco z toho padlo do oka nebo jste některou novinku vyzkoušeli.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


Již tradiční novinkový díl, tento měsíc trošku se zpožděním, ale snad to nebude vadit ☺.
na sobě: košile http://www.choies.com
líčení: The Balm Meet Matte nude, rtěnka Too faced Melted fig, plet Rimmel lasting finish
lak: Dermacol 5 day stay č. 03

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
o čem mluvím:
♥ Dermacol Aroma ritual tělové máslo a tělový peeling http://www.dermacol.cz
♥ Ziaja Čistící olej pro suchou pleť
♥ Ziaja BB cream pro mastnou a smíšenou plet natural
♥ Ziaja CC cream
♥ Catrice  Absolute rose
♥ Astor Colour waves eye artist eyeshadows universal nude, delicate pink, sweet pink, precious bronze, sunny gold, clasyy blue, wild green
♥ Astor Big&beautiful butterfly mascara extreme black
♥ Astor Perfect stay powder 102 golden beige
♥ Rimmel Rita Ora laky rain rain go away, glaston- berry, peachella, port-a-loo-blue, roll in the grass, go wild-er-ness
♥ Rimmel Provocalips little minx, play with fire
♥ Dermacol Dlouhotrvající barva na rty
♥ Rimmel Colour rush
  

You May Also Like

15 komentářů

  1. Z novinek mě zaujal hlavně pudr od Astoru. Mám z této řady make-up a je fajn. Sice by mi líp seděl, kdybych měla o něco sušší pleť, ale to je můj problém, ne problém make-upu, že :D Taky se mi moc líbí pastelové odstíny laků na nehty Rita Ora.. s kterými je na mém blogu soutěž, to jen tak "báj d vej" ;)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  2. Ja bych rada vyzkousela novinky od astor ocni stiny hlavne ty tmavsi odstinu, protoze jsou fakt moc hezky pigmentovane. A od dermacolu dlouhotrvajici barvy chci take vyzskouset, tak snad se mi to podari. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám tú dlhotrvajúcu farbu na pery od Dermacolu a som z nej nadšená. Myslím, že je to odtieň 3, skvele drží, prežije jedlo aj pitie, neotláča sa na pohár, čo sa mi veľmi páči. Avšak bozkávanie už tak nezvláda, čo sa výdrže týka, ale minimálne je super, že nezafarbí partnera...:D

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj péťo :) mám jen takový dotaz, jestli nemáš nějaké zkušenosti něco jsi neslyšela něco o kosmetice Cover Girl.. já jsme teď v USA a po 6 měsících mi začala docházet veškerá kosmetika z domova tu tady bohužel nemají.. :/ A nebo jestli víš o nějaké u.s. kosmetice, kterou bys mohla doporučit, byla bych moc ráda :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Esmeralda a Píčela.... Péťo já Vás prostě miluju:-)

    OdpovědětVymazat
  6. S mono očními stíny Astor mám úplně stejnou zkušenost :-(

    OdpovědětVymazat
  7. ja mám tiež tie rimmel pastelky a to je pecka ! ♥ a názov odtieňu je pod tým názvom :) nejaké čísielko a za ním názov :)

    OdpovědětVymazat
  8. Takto to ďalej nepôjde! Ja si zakážem kupovať ďalšie laky do zbierky, a potom ti uvidím túto dokonalú farbičku na nechtoch... Myslím, že budem ťažko odolávať :)
    Dnes musím pochváliť celú tvoju vizáž, Peti - makeup je dokonalý, veľmi inšpiratívny a čoskoro si podobný iste aj ja vykúzlim. Okrem laku som nažhavená aj na Meltedku Fig. Mám už štyri iné a ďalšie som neplánovala, ale Fig musím mať :D No a blúzička, tá je presne podľa môjho gusta. Podobnú mám na gombíky, no s "mašľou" je ženskejšia.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám dva odstíny těch Dermacolích "rtěnek" a jsem nadšená. Líbí se mi i ten odstín Play with fire od Rimmelu, ale váhám s koupí, protože reakce jsou naprosto rozporuplné na všechny tyhle tekuté rtěnky, každý říká něco jiného, tak to asi budu muset vyzkoušet na vlastní kůži :). A taky přemýšlím nad novým matným fialovým lip butterem od Astoru, ta barva je krásná, ale mám obavy o výdrž, jenom přece jde o tmavou výraznou barvu...

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, ta rtěnka má naprosto super odstín, moc ti sluší :). S melouny to mám naprosto stejně, já je nejím vůbec, ale jejich vůni u sprcháčů a všeho možnýho mám strašně ráda :D. Rimmel lak mám doma, odstín 300 (Glaston Berry). Je to asi první lak, který vážně schne za ty dvě minuty (60 s asi ne :D). Mám ho na nehtech pátý den, malinko se mi odloupl na špicce asi tří nehtů, ale přežil umývání nádobí, práci na zahradě a kde co :D, takže tohle se Rimmelu vážně povedlo :).

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju ten fialový pudr od Astoru, asi nejlepší pudr v mém životě :-), za měsíc a půl mám polovinu balení spotřebovanou :-D. Fantasticky sjednotí, ale není vůbec vidět, zmatňuje, odstín super, pecka. Dlouhodržící rtěnky mi nesrovnatelně lépe vyhovují od Rimmelu. U Dermacolu mám pocit, že mám na rtech Balakryl :-(. Bohužel i v tenké vrstvě se drolí a je mi nepříjemný, přesně jsi to vystihla, že člověk neví, v jaký okamžik tam máznout ten top coat.... Rimmelu se moc povedla i kolekce laků Rita :-). Když se nad tím tak zamyslím, tak nejlepší stíny z drogérie jsou podle mne od Flormaru. Moc ti sluší to jemné matné líčení!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, tak musím taky pochválit Rimmel, protože od něj používám už několik let make-upy, pudry a laky na nehty mi vždy skvěle držely a kryly v jedné vrstvě, nehledě na to, že mi vyhovují i jejich štětečky. No a co se týče těch dlouhotrvajících barev na rty, tak to budu asi muset vyzkoušet. Jaká je prosím cena? Já mám totiž něco podobného od Bourjois http://www.fann.cz/produkty/liceni/rty/rtenky/rouge-edition-velvet/657/3782 Rouge Edition Velvet a nemohu si to vynachválit a chtěla bych si pořídit další, protože to přežije celý den a večer to mám problém odlíčit a cena je 330,- Kč, tak pokud je Rimmel levnější, asi bych to zkusila. Jinak ti to ve videu moc slušelo a rtěnka je super!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peta prosim ta mohla by si mi napisat ako presne si lakujes nechty? Ozaj iba sadou od Sally Hansen použiješ 1 a 3 lak potom daš normalny lak? Je to tak ako som napisala? Vieš som v Anglicku a tu sadu si tu možem kupiť. Ja viem že maš toho vela ale bola by som rada keby si mi odpisala fakt dakujem. Dnes si mala perfektny make up.Ahoj

    OdpovědětVymazat
  14. Už dlouho dlouho dlouho hledám nějakou barvu na rty která mi vydrží celý den! A že bych ji konečně našla? Musím skočit hned do drogérky! :) Určitě bych byla moc rádo za celý povídání o tom jak jsi zmiňovala ve videu. .)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mám dermacol odtieň č. 6 :D na internete, na obrázku to vyzeralo na peknú ružovú farbu. V skutočnosti je to, ale na perách riadne pigmentovaná a sýta farba, čo ma dosť prekvapilo. Výdrž je fakt super, len ma mrzí, že keď som sa raz pokúšala odtieň zjemniť použitím lesku, tak asi po hodine mi tá silne ružová farba zostala na okrajoch pier (ako kontúrka) a v strede nič. Vyzeralo to naozaj hrozne.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!