Návštěva v Ziaja obchůdku v J. Hradci

by - 12 dubna

Krásné nedělní poledne vám všem,

 
značka Ziaja je v posledních letech na blozích poměrně oblíbená. Musím říci, že jejímu kouzlu jsem propadla i já, protože za opravdu málo peněz máte docela dost muziky. Pokud jste doposud od Ziaji nic nezkoušeli, určitě to napravte, protože si nezruinujete peněženku a myslím, že budete mile překvapeni.
Vedení Ziaji pro ČR mne s nabídkou natočení videa oslovilo při příležitosti otevření obchůdku u nás v J. Hradci. Protože značku dlouhodobě používám, což vy víte, ráda jsem to přijala. Smyslem videa je přiblížit značku jako kteroukoliv jinou, právě vám, čtenářům. Jsem si vědoma toho, že Ziaje udělám tímto videem obrovskou reklamu, avšak nejedná se o žádnou reklamu placenou ani nic podobného. Za video jsem dostala několik přípravků na otestování, video jsem tedy udělala čistě ze své vůle pro vás, protože si myslím, že ne každý má finanční možnosti na nákup drahých přípravků a toto je skvělá a levná alternativa. Doufám tedy, že se vám video bude líbit a že se dozvíte něco nového ☺. Já sama si Ziaju kupuji na Růžová 10 a nyní už i v obchůdku u nás ☺.
 
 
 ↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

SOUTĚŽ O POUKAZ NA NÁKUP PRODUKTŮ ZIAJA V HODNOTĚ 1000KČ:
 
1) ODEBÍREJ MŮJ KANÁL
3) NAPIŠ MI, JESTLI UŽ JSI NĚJAKÝ VÝROBEK OD ZIAJI ZKOUŠELA A JAK JSI BYLA SPOKOJENÁ
4) NECH MI TVŮJ EMAIL V KOMENTÁŘE
5) SOUTĚŽ BĚŽÍ DO NEDĚLE 19.4. DO 24:00
6) VÝHERCE VYHLÁSÍM POSLÉZE U SEBE NA FACEBOOKU https://www.facebook.com/PetraLovelyHair
7) VÝHRU JE MOŽNO SI VYBRAT OSOBNĚ V NĚKTERÉM ZE ZIAJA OBCHŮDKŮ:
Jindřichův Hradec, Masarykovo náměstí 1
Olomouc, Masarykova tř. 22
Zlín, OD Prior Zlín, T.G.Masaryka 6
Praha 1, Růžová 10

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

You May Also Like

44 komentářů

  1. Tvůj kanál odebírám dlouho, like na FC hned dám a Značku Ziaja znám jen teoreticky, bohužel. Takže vyhrát, to by bylo něco :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Ziaji jsem zatím nic nezkoušela, ale minule jsem koukala u nás v Globusu, co vůbec nabízí. Mám v plánu si pořídit oční krém a asi nějaký na pleť Musím říct, že oční krém používám, ale naopak jsem si nezvykla kupovat noční krém a vždy na sebe napatlám denní :D CCa před 5 lety jsem v podstatě nepoužívala ani krém na obličej, ale od tý doby, co jsem v Plzni, kde je tvrdší voda, tak bez krému bych asi nepřežila. Jinak ještě jak paní říkala, že mají jednoduchý obaly, tak ty se mi zrovna moc líbí, hlavně když tam je nějakej jednoduchej obrázek, je to hezký a roztomilý :D . nikolka2112@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Chválím tento typ videí. Péče o pleť je z mého pohledu důležitější než makeup. Makeup je totiž zrcadlo pravdy. Když je zanedbána pleť, tak makeup udělá vlastně medvědí službu. Nedostatky jsou ještě více patrné ( s výjimkou pigmentových skvrn, obzvlášť ssuchá, dehydrovana pleť vypadá s makeupem dost otřesně. Řada žen neví jak se o pleť starat, často se ani neodlici a ráno to jen "obtahnou". Péče o pleť je pro ně mýdlo, voda, induindulona. Takže je fajn, že se objevují i tato osvětová videa. Jinak je dobré, že padla zmínka o parabenech, silikonech atd. Podle mě se to zbytečně demonizuje, dnes je každý samozvany chemik a na základě informací typu "jedna paní povídala " se často dělají obecné závěry, které jsou pravdě hodně vzdálené. Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Peťi, ja som na tom rovnako ako ty. Tiež rada používam Ziaja produkty, nie sú vôbec také drahé a oproti ostatným sú fakt výborne. ... No aj ja som sa vo videu dozvedela novinky o tejto značke ktoré som doposial nevedela takže veľké ĎAKUJEM! :)

    http://nicoleworldhealth.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé video :) Ráda bych nějaký produkt vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, mám otázku ohledně výběru výhry. Nepočítám s tím, že bych vyhrála, ale aspoň se zeptám, jestli to mám aspoň zkusit. Všechny možnosti, kde si výhru vybrat, mám dost daleko, a tak se chci zeptat, jestli by nebylo možné výhru poslat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem tedy měla možnost se jen jednou máznout olivovým máslem na tělo od kamarádky a přišlo mi fajn a určitě bych si toho od Ziaji vybrala dost.
      betykrejcikova@seznam.cz

      Vymazat
  7. 1 i 2 už nějakou dobu splňuju. Od Ziaja jsem měla čokoládový sprchový gel a krém na obličej ze stejné řady, celkem spokojenost, ale složení by mohla být víc minimalistické a přírodní (ale za tu cenu mě to zas tak nežere). philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Taak, všechny věci splněny :) Od Ziaji nic zatím nemám, protože teď mám dost velkou zásobu krémů ještě od narozenin od Biodermy, ale upřímně - na to, kolik stály, se žádný zázrak nekoná. Proto další krémy zkusím právě Ziaju :)

    elushe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peto, tak to závidím, že máte takhle blízko obchůdek. Mohli by ho otevřít i v Chomutově :-) Já Ziaju kupuji v Globusu, ale posledně už tam toho moc neměli, tak se bojím, aby tam Ziaju nezrušili. Samozřejmě tam nemají velký výběr, jen kozu, olivu a kakao. Já si oblibila noční krém z Kozí řady a na den řadu Oliva, mám suchou plet a tyhle dva krémy mi fakt sedí :-) No ráda bych zkusila nějaký oční krém a zaujala mě ta řada pro muže...přítel se také nechce mazat a jedinný krém, který používá je právě od Ziaji z Kakaové řady. Jinak na Ziaju jsem přišla díky tvému blogu. v.marsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Zase opět od Péťi suprácká soutěž. Na tom videu Ti to moc Péťo sluší vypadáš tam jako modelka.
    Ráda se zapojím i když štěstí na mě nesedá
    1.2. už jsou dávno splněné
    3. bohužel žádný výrobek od Ziaji jsem ještě nevyzkoušela, ale ráda bych měla tu možnost
    4.můj email:spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ziaja je celkem v pohodě. Měla jsem od ní krémy (denní, noční a oční), sprcháč a tělové mléko. Ta kokosová řada voní skvěle:-).

    OdpovědětVymazat
  12. Odebiram uz dlouho.
    ja miluji ziaju vyzkousela jsem pletove tonikum, odlicovac oci a ted momentalne muj oblibeny krem na ruce kozi. Krem fakt voni nadherne.
    misa.pavlikova15@gmail.com

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Super video. Asi zkusím nějaké šampóny od Ziaji, protože krémy na obličej, jsem si teď koupila od Green Line (taky mimochodem velmi doporučuji). Mám ale většinou tak extrémně citlivou pleť, že musím skutečně používat nejlépe 100 % přírodní produkty (př. Weleda), ale přírodní šampony moc nemusím, mám hodně zesvětlované vlasy a co si budeme namlouvat, trochu silikonů to občas chce, jinak jsou suché a vypadají dost uboze.:-) Tak jestli máš Péťo tip na nějaký šampon a kondicionér od Ziaji, který vlasy zhydratuje, ale zároveň příliš nezatíží, budu ráda a taky třeba tip na nějaký krém od Ziaji (nebo od jiné firmy) na velmi suché ruce. Mám je někdy tak extrémně suché a popraskané, že si je musím strkat do olivového oleje, ale to opravdu nejde dělat každý den. Dlouho se to vstřebává a člověk pak všechno zamastí. Většinou si dávám krém na ruce až na noc. papa

    OdpovědětVymazat
  14. Od Ziajy právě dodělávám krém s růžovým máslem, po sprše se mažu pomerančovým tělovým máslem a dětem leju do vany pěnu s vůní Coly. Se vším jsem moc spokojená. Chystám se na petrželkový oční krém a nějaké protivráskové sérum - nezkoušela jsi náhodou?
    marketa.michnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Hezké video :) Ziaju mám docela ráda, používám kozí noční krém, kozí krém na ruce a kozí oční - nemůžu proti nim říct půl slova, obzvlášť na hutnost nočního krému má asi jen konopná vazelína :) A já hutné krémy na noc můžu. Ziaju na fb sleduji :)
    Můj email je vytiskova.iveta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ziaju jsem zkoušela asi před dvěma roky, když jsem ji měla možnost koupit v Polsku z úžasného výběru - a byla jsem nadšená z krémů. A zrovna minulý týden jsem dostala jejich BB krém a olivový krém na obličej a opět velká spokojenost. Moc jim fandím! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Značku Ziaja vůbec neznám. Ale musím říct, že na mě z tvého videa udělala moc dobrý dojem a chtěla bych vyzkoušet hned několik jejich výrobků. Mám problém s kruhy pod očima a myslím, že jejich výrobky by pro mě mohly být to pravé ořechové. A moc se mi líbí, že je značka rodinná a, že si na nic nehraje a klidně přízná používání parabenů apod. Líbilo se mi jak to paní hezky vysvětlila ve videu.
    Můj mail je: karolina.rejmontova@gmail.com

    Měj se hezky Péťo :-*

    OdpovědětVymazat
  19. Používám jejich dětské sprchové gely (kolový, sušenkový, žvýkačkový). A na obličej jsem si velmi oblíbila revitalizující esenci s vitamínem C.
    lenka.urvalkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peti, zkoušela jsem okurkový krém a petrželkový krém na oči a ještě odličovač s kozím mlékem. Moc mi kosmetika vyhovuje a chtěla bych si toho koupit a vyzkoušet víc, bohužel, v drogériích, kde se to u nás dá sehnat, je toho na výběr hrozně málo. 803kh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ziaju jsem zatím osobně nezkoušela, na tvé doporučení nakupuji pouze pro mamku oční krémy, a je s nimi moc spokojená :-) ráda bych proto Ziaju vyzkoušela i já, určitě je skvělá... :-)
    s.bartakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Super video Peti, spoustu produktů od Ziaji mám moc ráda, právě nějaké testuju ač je ještě nemám spotřebované, mám vyhlídlou hromadu dalších. Ještěže je Ziaja obchůdek i u nás ve Zlíně :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
  23. Zaija kosmetiku jsem našla před pár lety,coby studentka s malým obnosem peněz v kapse :)
    . používala jsem okurkový krém, báječný, lehký a voňavý, nakonec mi si ho mazal potají i můj přítel a byl to jediný krém, který si chtěl mazat :)
    - dále jsme používala kakaový krém na tělo, báječně voňavý a hydratační
    - denní krém na obličej kakaový- hutnější
    - a tehdy ještě vyráběli tělový olej ve spreji s kakaovou vůní a to byl můj top produkt, ale myslím, že se přestal vyrábět
    - v současné době mezi mé oblíbence patří odličovače na oči, předevší jemný odličovač na oční okolí, ale i ten dvoufázový se mi osvědčil
    -za pár korun hodně muziky :) úplně jsme naladěna na další nákup
    S pozdravem Anet A.NN.Y@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Moc fajn video, určitě se dojdu mrknout.

    OdpovědětVymazat
  25. Jejda - teď jsem si všimla, že výhra je jen pro kamenné prodejny. Takže prosím o vyřazení, nejbližší prodejna je ode mne hóóódně vzdálená, proto Ziaju kupuju jen přes e-shop ruzova10.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peťka. Aj ja používam Ziaja výrobky,a som moc spokojná. Hlavne telové maslá sú super. Pokožka ostane voňavá a jemná. Aj pleťový krém uhorkový je super.
    A chcela som sa spýtať či si dostala môj mail ohľadne tej paletky Sleek. Ak nie tak tu je môj mail,a naň mi pošli hocičo,aby som mala tvoj. Ale mal by to byť asi ten čo máš na blogu. Alebo možno nemáš čas mi odpísať. Alebo ti tu napíšem adresu a na ňu mi môžeš poslať tú paletku. Moc sa na ňu teším. Ako malé dieťa. Tento komentár tam nemusíš pridávať,aby tam nebola moja adresa. A moc by som ťa poprosila ak by si si ten môj mail prečítala. A ešte jednu prsbu,môžeš mi poslať tvoju fotku s podpisom? To by ma moc potešilo. Mail z ktorého som písala je erika.simaskova@gmail.com. Adresa: Erika Šimášková, Stará Bystrica 156,02304. Slovensko. Krásny deň.

    OdpovědětVymazat
  27. Zkoušela jsem Ziaju,není špatná,každý si vybere.No už ji nepoužívám.Trochu jí pokazila ta kosmetička,opakující denní noční,oční,který nepoužívá?Dámy by se měly učit od Vás Petro,měly příšerné vlasya jinak vizáž hrůza.Vy jste vypadala jak moderátorka z televize,i mé kamarádky to tak vidí.některé ženy prostě na sebe kašlou.Na výrobek co jste se ptala na zázrak múžu doporučit Visionnaire od Lancome,po měsíci užívání vypadáte jako po kosmetickém zakroku-botuloxin,laser.Mějte se hezky

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj :) Ziaju znám už pár let, jejich kozí krém používám už dlouho a jsem s ním nad míru spokojená, ale špatný není ani hydratační krém s mořskou řasou, ten používám 2 měsíce a taky je moc fajn. Vlasová kosmetika od Ziaji je neuvěřitelná za skvělou cenu. Tu měnit nebudu jen tak hned, používám ji už přes půl roku a vlasy mám super, nechávám si je narůst a díky šamponům a maskám od ziaji rostou celkem rychle, ale hlavně jsou pevné i přes barvení a žehlení. Jediný, s čím jsem nebyla moc spokojená, byl kakaový krém, který byl na mě až moc mastný a hutný, ale používám ho na ekzém, na ten je super a hlavně božsky voní :D od té doby, co máme obchůdek ve Zlíně, kolem něj pořád chodím a přemýšlím, co nového vyzkouším :)
    email - klara.holubova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Osobně jsem kosmetiku Ziaja ještě nezkoušela, ale zaujala mě jejich řada s kozím mlékem a také s mořskými řasami. Taky by se mi líbilo mít jejich obchůdek v našem městě. Můj mail je patkova.pavla@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, Ziaju má moc ráda kamarádka, takže si občas taky něco objednám. Měla jsem olivový oční krém, byl fajn, ale chtěla bych teď vyzkoušet petrželkový. V tomto období mám ovšem problém s ekzémem a suchou pokožkou, tak si touto značkou nejsem 100% jistá. Poučné video :P ;-)
    Astonawska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Zdravím Péťo,
    od Ziaja mi sedí jakékoliv krémy, především kozí mléko. A chystám se, na Tvé doporučení, zkusit ten oční petrželkový krém, protože se potřebuji zbavit těch pytlů pod oči :D Ráda tuto značku také ráda posílám dál mezi své přátele, jako dárky.
    A popravdě jsem vůbec nevěděla, že máme v Praze obchod. Potěšující zpráva :)
    Hezký den!
    darina.ok@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj...Ziaju som zatiaľ nemala možnosť vyskúšať, aj keď ma veľmi láka...tu u nás ani nemáme veľa výrobkov dostupných....ale veľmi ma zaujali očné krémy a pánska rada....petrakrausova5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, vše splněno ;)
    Od Ziaji jsem měla kdysi chladivý krém na chodidla a ten byl fajn.
    Jelikož sem atopik tak bych si prála vyzkoušet řadu s kozím mlékem.. slyšela sem na to spoustu chvály a bohužel zatím neměla tu možnost vyzkoušet :(
    Pěkný večer ;)
    adelalajdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Určitě můžu doporučit kokosový balzám na rty, ten je super. Jinak jsem vyzkoušela denní krém kakaové máslo...voněl neskutečně :) Co jsem ještě vyzkoušela, tak byl denní krém okurkový...ten mi bohužel dost smrděl :D Dnes se ale myslím už ani nevyrábí. Zálusk mám na oční krémy, nejspíše z kozího mléka, ale určitě i něco jiného, protože za ty ceny co mají se to opravdu hodí :) monicadikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Péťo, tohle video se ti moc povedlo. Ziaju mám oblíbenou a ráda jsem se o ní dozvěděla něco nového. Doma mám produkty z kozí, olivové, kakaové a kokosové řady a jsem s nimi spokojená. Mamka používá jasmínový pleťový krém a též si ho chválí. Ráda bych tedy vyzkoušela i další produkty :-) AndreaZuzankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peti, od Ziaji mám oční krém s chrpou a zatím jsem moc spokojená :) Moc mě láká i tělová kosmetika, třeba ta řada s kozím mlékem. Kromě sebe bych obdarovala i mamču, protože jen tak žádný sprcháč ji nesedne. :)
    Kanál odebírám a like na Facebooku už je tam také.
    Jsi pro mne inspirací, jen tak dále, tvá videa jsou supr! :)
    veronica.pavelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Skvělé video. Ziaju miluju.Můj nejoblíbenější produkt je z kozí řady -maska na ruce.
    chsexta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peťo,
    nedávno jsem začala odebírat tvůj kanál a jsem z něj nadšená. Hodně mě zaujalo třeba tvé video o světlých make-upech a korektorech, jsem bledulka.
    O značce Ziaja jsem se dozvěděla z tvého videa. Roky hledám vhodnou péči o svou pleť a že to s mastnou,problematickou pletí, která vyžaduje hydratovat, fakt nemám jednoduché:-) S touto značkou bych to zkusila ráda, líbí se mi, že je přírodní a za super ceny. Zaujala mě například péče se stromem manuka nebo hydratační s aloe. hela.sedlackova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Péťo, ještě jsem nic nezkoušela, ale mám velmi suchou pleť, takže až se dostanu do obchůdku, tak určitě zkusím kozí krém. Markéta filipcovamarketa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, odebírám a olikováno mám :-)
    Zkoušela jsem tebou vychvalovaný petrželkový krém - byl skvělý.
    Nyní se mažu poctivě každý večer krémem s kozím mlékem - nádherně voní a až jej spotřebuji, koupím zas.
    lindayss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Super rozhovor,moc mě to inspirovalo k nákupu.Měla jsem doma dětskou kosmetiku na prťouse a musim říct že spokojenost.
    Fornalska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Péťo, moc pěkný rozhovor, jsi vždycky neuvěřitelně milá a sympatická. :)
    Od Ziaji jsem měla tu možnost otestovat šampon s fíkem na suché vlasy a musím říct, že byl skvělý. Krásně voněl, vlasy mi nevysušil (jak to paradoxně některé šampony na suché vlasy dělají) a šly pěkně rozčesat i bez kondicionéru. Takže kdybych vyhrála, vím, co by mi putovalo do košíku. :)
    Email isolda97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!