OOTD - 60´color block dress | 60´ modrobéžové šaty

by - 25 dubna

Krásný sobotní večer vám všem,

venku to konečně vypadá v posledních dnech jarně a tak jsem mohla vytáhnout lehčí oblečení, které si ve skříni syslím celou zimu.
Popravdě řečeno, tento volný střih šatů jsem nikdy nemívala moc ráda, zdálo se mi, že v tom vypadám "těhotně". Ale čím jsem starší, tím více se mi začínají líbit jednoduché a ležérnější kousky.
Konkrétně v tomto případě se mi líbí úplně obyčejný střih, který je rozdělen do tří barevných ploch, které jsou v dokonalé symbióze. Bílá, béžová a námořnická modrá jsou barvy, které osobně moc ráda ladím a myslím si, že tato kombinace sluší opravdu všem. Je klasická a elegantní, ale přitom není nudná. A přesně tohle si troufám říci o dnešním outfitu.
Šaty jsem doplnila bílými lodičkami, původně jsem měla v plánu nude, ale zjistila jsem, že vlastně žádné úplně klasicky nude nemám, jedny jsou příliš do růžova a druhé zas do šeda. Takže s jarem vyhlašuji pátrání po dokonalých nude lodičkách. Jestli jste někde nějaké viděli, budu vám vděčná za tip. Chtěla bych klasický tenký podpatek a špičku.
Kabelku jsem dostala od jedné z vás (děkuji Magdi), přistála mi v poště asi před rokem a půl a moc se mi líbí, jen jsem pořád nevěděla co k ní a tohle byla ta správná kombinace!
Celý look jsem pak doplnila nude nehty i líčením a vlasy jsem si navlnila velkou kulmou do volných nedbalých vln. Měla jsem na to asi tak 3 minuty, takže to rozhodně nevypadá dokonale, ale cítila jsem se v tom fajn. Nakonec, ačkoliv to možná někoho překvapí, jsem normálně pracující člověk, takže ani já nemám každý den dvě hodiny na to, abych se nalíčila, učesala a šla fotit outfit. Prostě v čem vyrazím, to nafotím, když je zrovna chvilka času ☺. Sice to kolikrát možná není bez chybičky, zato je to realita.
 
Užívejte krásného víkendu, napište mi, co říkáte na dnešní look a já se těším u zítřejšího videa!
 



lodičky - Deichmann
šaty - Sheinside
náhrdelník - Ebay
kabelka - M&S
hodinky - Jet Set
lak - Rimmel Rita Ora Rain rain go away
 






P.S. pořád se mě ptáte na barvu na vlasy, což je docela vtipné, protože si vlasy nebarvím ☺, ale těší mne, že se vám má přírodní barva natolik líbí, bohužel tedy s odstínem moc nepomohu....


 

 

You May Also Like

73 komentářů

  1. Wow! :) Už jsem dneska viděla tvoji fotku outfitu na FB a těšila jsem se až ho dáš na blog! :)) No musím tě pochválit, ty šaty vypadají hodně dobře :) Krástké vlasy ti moc sluší :)) Super! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný! Ty vlasy ti moc sluši! ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Peťo, ty kratší vlasy ti hrozně moc sluší! Líbí se mi na Tobě víc než dlouhé. Elegantní a krásné!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peťka.Šaty sú moc pekné,aj ja mám radšej voľnejší strih. Lebo mám nejaký ten faldík,a radšej voľnejšie,ako natrepané brucho v niečom tesnom,a mám už 40,tak radšej takto. Ale ty to samozrejme nepotrebuješ,ty si útla. Tak máš na výber. A vlasy máš naozaj pekné,ja si farbím už dlho,som dosť šedivá :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Presne po týchto šatách som na Sheinside minule pozerala, no nakoniec som sa rozhodla, že si ich neobjednám. Teraz, keď ich na Tebe vidím však ľutujem, pretože sú naozaj krásne. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kratší vlasy ti moc sluší! Zase si omládla... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vlasy ti Peťo neskutečně prospěly. Moderní, krásné, vzdušné, mladistvé a zároveň působí upraveně a moderně ! Fakt klobouk dolů . . . :)

    OdpovědětVymazat
  8. Petrusko, moc ti to slusi! S novym ucesem jsi se rozzarila a omladla :-), takze super volba! Saty vypadaji take moc hezky!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle je pecka! Moc mi k tobě tenhle styl jde a s tím novým účesem parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ohromně ti to sluší! Moc se mi to líbí :) A fotky jsou taky perfektní!

    OdpovědětVymazat
  11. Teda Peti, ty vypadáš jako dvacítka!!:))

    OdpovědětVymazat
  12. Já teda zírám!!! fit je peckovní a ty vlasy.. nemám slov, jsi úchvatná :)!

    OdpovědětVymazat
  13. Krásne zladená.V piatok mi prišli tvoje úžasné štetce sú ako ty hovoríš ,,sú boží,.Dakujem.Držím palce.

    OdpovědětVymazat
  14. Ty šaty jsou úžasné, myslím barevnou kombinaci. Je to trochu pytel, jak píšeš, každopádně zrovna ty si tento střih šatů můžeš dovolit, tím, jak jsi hubená, ti to myslím vůbec "neničí" postavu, takže paráda. Těhotná absolutně ne, tvoji postavu snad ani nemá šanci nějaký střih rozšiřovat:) Ten náhrdelník modrý, nádhera. No nepsala jsem ti to už dávno, že máš jít do mikáda?? Já věděla, že ti bude pasovat, je to perfektní!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, to jsi mě potěšila, Míra je z mikáda také nadšený :).

      Vymazat
  15. No ja neviem, mne sa tento look ako celok vôbec nepáči, ale to asi preto, že nepristane tebe, inak by bol okej. Najkrajšia si tam ty, okuliare a kabelka :) A strašne mi tam vadí farba hodiniek a nepekné topánky...

    OdpovědětVymazat
  16. Vlasy pěkné, ale asi bude složitější na nějaké účesy...trošku jako paní už, konečně!

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky,
    myslím, že se jedná o jeden z tvých nejhezčích outfitů. Vůbec mi nevadí ten volnější střih, vypadá ležérně a svěže. Volné vlny ti moc sluší, působí velmi přirozeně. Lodičky z Deichmanna mám ráda. Minulý rok jsem seděla dva týdny v komisi u maturit a při té příležitosti jsem si koupila tři páry stejných lodiček v různé barvě (černé, červené, středně hnědé), abych pořád nebyla ve stejném oblečení a botách:-) Jinak tělové lodičky se mi líbí z konfekčnío obchodu L.K. Bennet, který je v Británii. Jejich lodičk se jmenují Sledge, nosí je sama vévodkyně Catherine a řekla bych, že přesně splňují tvé podmínky. Mají dobrou tělovou barvu, pěknou nadčasovou špičku a moc hezký vysoký a štíhlý podpatek. Samozřejmě se dají objednat přes internet:-D
    Těším se na zítřejší video:-)
    Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň Hanko, asi to myslíš dobře, ale Petra je známá, že inklinuje spíše k levnějším značkám ( nijak nehodnotím, jen konstatuji) a nabízet jí tuto značku ( sice s kvalitními a krásnými kousky bot), kde průměrná cena bot ( bez dopravy do ČR :-) je v přepočtu okolo 8 000 Kč ( při dnešním kursu libry) je trochu mimo ne.. že by vyměnila ty bílé lodičky z levnoučkého Deichmanna za L.K Benneta? :-), Navíc si ty boty nemůže ani vyzkoušet...... Markéta

      Vymazat
    2. Ahoj Hanko, moc ti děkuji, to jsi mě potěšila a také moc děkuji za tip na nadčasové lodičky, mrkám zrovna na ně :)!

      Vymazat
  18. Peti krásny outfit, veľmi ti svedčí tento typ modrej :) ale ešte viac sa mi páčia tvoje úžasné krátke vlasy. Tiež som sa prednedávnom dala ostrihať na takúto dĺžku a som nesmierne spokojná. Si krásna a obdivujem tvoj vkus, či už pre kombinovanie oblečenia alebo makeup-u. Len tak ďalej ;) :)

    OdpovědětVymazat
  19. Musím se také přidat.....kratší vlasy Ti děsně seknou.....jen tak dále ;o)))) Jana

    OdpovědětVymazat
  20. Peťa, si krásna :) vlasy úplne na jedničku a taktiež aj outfit.

    OdpovědětVymazat
  21. Pěkné :-) a ty krátké vlasy jsou super! Na léto asi taky zkrátím :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc ti to sluší, kabelka je nádherná.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  23. Ležérní vlnky na vlasech vypadají skvěle. Šaty jsou úžasné, palec nahoru. Outfit bych si dokázala představit i s nude kabelkou a botkami :)

    OdpovědětVymazat
  24. Peti toto je naozaj krasne <3 , na to ze si mala tak malo casu to vyzera supersky :)
    a mas aj umele mihalnice ak sa mozem opytat ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a mám takové docela přirozené, jestli je chceš vidět zblízka, mrkni an dnešní video :).

      Vymazat
  25. Máš krásné boty, máš v nich dobré nohy :) taky se mi líbí i tvůj lak na nehty - takový jemný

    OdpovědětVymazat
  26. Peťa má to štěstí, že jí sluší vše :-)) ale vlasy se mi na tobě líbí spíš dlouhé :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ty kratsi vlasy jsou perfektni!!!

    OdpovědětVymazat
  28. Peti pecka! Slvělé šaty i vlasy! Vážně ti všechnl sedne! Prostě wáá! Vážně boží :)

    OdpovědětVymazat
  29. Uz jsme te dlouho nevideli v brylkach

    OdpovědětVymazat
  30. No tak to jednoznačně palec nahoru! :) Outfit celkově vypadá skvěle, díky jednotlivým detailům :) Miluju styling vlásků, které ti dodaly neuvěřitelný šmrnc a taky jsem se zamilovala do toho pavího náhrdelníku :) Moc se mi to líbí a přeji samé úspěchy!

    OdpovědětVymazat
  31. Nádhera, tyhle kratší vlasy ti moc sluší a vypadáš ještě mladší, pokud je to vůbec možné :) Také si vlasy nebarvím, jsem s odstínem spokojená, mám je o trochu světlejší než ty ;)

    OdpovědětVymazat
  32. No asi budu zase jediná, ale když jsem si uvědomila, že jsi ostříháná, padla jsem do mdlob... NEEEEE!!! Není to hezké, je to tuctové, všechny blogerky teď nosí stejný střih!!!! Nelíbí a nelíbí! :-(
    ALE moc se mi líbí dnešní outfit, zatím jeden z nejlepších! :-) A kabelka je skvělá, na první pohled jde vidět, že to není žádný laciný šunt či levná napodobenina. Super!
    Hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mě těší, že se ti outfit líbí. Střih byl nutnost, ustřihla jsem si to sama, jelikož mi ted docela zase padají vlasy, mám to každé jaro a podzim, takže jsem se naštvala a fikla a nelituji toho, kdyžtak si můžu dát clipy pro změnu :). Ani nevím, že by to měli všichni tedy, já si nevšimla, že by se někdo ostřihal :).

      Vymazat
  33. Překrásný look :)
    Tenhle styl mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, super! A nejvíce se mi líbí ty Tvé vlásky natočené, to Ti fakt moc sluší :).

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peti, to je tedy změna. Vypadáš tak rozverně, jak nějaká holčička hlavně na těchto fotkách. Moc ti to sluší, každopádně já na tobě zas miluju hustou dlouho hřívu, která tě dělá super sexy. Nejlépe když máš vysoký culík a nebo vyžehledné vlasy (to taky vypadáš jak dvacítka) a tak se mi prostě líbíš nejvíc. Musela jsem sem dát tento komentář, protože tě rozhodně chci ještě někdy vidět s dlouhými !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuju a dlouhé určitě občas nasadím a udělám si lokny, cop nebo culík, v tom je výhoda clip in, že můžu být každý den jiná :).

      Vymazat
  36. Moc hezké šaty, sluší ti! Ty jsi přesně ten typ, co si je může dovolit. :) A chválím kabelku, vypadá moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  37. Tak tohle je pecka! :) Šaty jsou nádherné, moc ti sluší, ale hlavně bych chtěla pochválit účes! Tyhle jednoduché střihy se mi moc líbí, je to podle mě lepší než úplně dlouhé vlasy, které někdy vypadají dost unaveně a nositelka se prostě nechce vzdát dlouhých loken ikdyž tohle vypadá 100x líp! (Tím myslím ženy obecně ;) ) Já bych tohle na sobě tvořila aspon hodinu a půl a stejně by to byl děs, takže za mě máš velký obdiv za to, že i v uspěchaném ránu vypadáš jak do časopisu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mě těší o to víc, že jsem si to ostřihala sama :).

      Vymazat
  38. Tyjo, ty jsi ostříhaná, jsem zas byla nějakou dobu v jeskyni (a učila se anatomii), co? :) Musím říct, že ti tento střih ohromně sluší, nejspíš i víc než dlouhé vlasy. Dneska se mi líbí na tvém outfitu úplně všechno - nádherné retro chic šaty (a ten střih ti sluší, nemáš se čeho bát), top kabelka a hlavně ten krásný náhrdelník páva! Mimochodem čím sis prosím prosvětlila vnitřní koutky očí, záříš jak Slunce! :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, tak to mě těší! Já se ostříhala sama, prostě jsem se už naštvala a v koupelně to fikla :D. Jinak ty koutky, já ti už nevím,ale myslím, že to byl bílý třpytivý stín mono E style.

      Vymazat
  39. Jé, Ty jsi ostříhaná! Super, sluší Ti to moc. Já jsem tedy zatížená na dlouhé vlasy a Tvoje se mi vždycky strašně moc líbily, onehdy jsem Tvoje vlasy moc obdivovala na těch fotkách u šamponu Dove, tak mi to na jednu stranu přijde trochu líto, že jsi je dala pryč, ale sluší Ti to, to musím uznat. Já si pamatuju, že jsi to zmiňovala nedávno v nějakém videu, že by ses chtěla nechat ostříhat, ale říkala jsem si, že si to určitě rozmyslíš. ;-) Ale tak je to takové odlehčení, že? Já mám už spoustu let dlouhé vlasy (možná o trošku kratší než jsi měla před ostříháním Ty) a nechávám si jen pravidelně zastřihovat konce. Říkala jsem si, že bych si na ně v žádném případě nenechala sáhnout, chci si je pěstovat dlouhé. A zrovna nedávno mi přišla pod ruku fotka stará asi 10 let, na které jsem měla vlasy po ramena a úplně jsem byla překvapená, jak mi to slušelo. :-D Tak jasně, těch 10 let taky dělá rozdíl :-D ale bylo to prostě takové svěží, možná se k tomu taky jednoho dne vrátím. A co na to Míra, nezrazoval Tě od nůžek? Já mám podobnou barvu vlasů jako Ty a taky se nebarvím, na což jsem pyšná. :-) ALE jsem Tvoje vrstevnice a občas už se objeví nějaká ta zbloudilá šedina, což mě děsí. Tobě se šediny zatím vyhýbají? A outfit super, moc se mi to líbí. A ta ulička, ve které jste fotili, je kouzelná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju, mně vlasy ted strašně padaly, tak mi nic jiného nezbylo bohužel :(. Ale myslím, že jim to prospělo. Míra je nadšený, ten mě přemlouval na střih už dlouho. Jinak já zatím šediny nemám,ale zrovna nedávno se mi zdálo, že jeden šedý vlasy jsem našla,ale nevím zda byl vyšislý nebo fakt šedý :). Tak bude mi 35, takže by se nebylo čemu divit.....

      Vymazat
    2. Dámy, jen se usmívám :) Mám 24 a první šedý vlas jsem si našla před 2 lety :) Naštěstí mám světlejší vlasy, tak to tak nebije do očí, ale barvit holt musím. Ale jak říká jeden můj známý: těm, kterým šediví vlasy už v mládí, nevypadají! :D Peti, oblečení i celkový vzhled se mi tady moc líbí. Hezký den! Magda

      Vymazat
    3. Tak u mě je to naštěstí zatím fakt občas jen nějaký ten zbloudilý šedý vlas a v podstatě jen když si "odklopím" nejvrchnější vrstvu vlasů. Takže barvit nemusím, není to nic co by bylo na první pohled vidět. Ale každý to má holt jinak, třeba moje kamarádka, která je stejně stará jako já (34), je už pěkných pár let v podstatě šedivá - úplně jsem se vyděsila, když jsem ji jednou viděla s nenabarvenými odrosty. Prostě komplet šedé vlasy.

      Vymazat
  40. Ach bože Peti!
    Ty vlasy ti vážně seknou a skvěle tě to zkrácení rozzářilo! Jsi kočka ♥

    OdpovědětVymazat
  41. takhle upravené ti ty vlasy strašně sluší, jen si pořád nemůžu zvyknout na to, že je už nemáš dlouhé :) a šaty jsou krásný, k tobě mi tenhle styl vyloženě sedí a těhotně v nich určitě nevypadáš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, já si na ty krátké zvykla hend,ale hlavně, když budu chtít dlouhé, mám clipy, takže ej to v pohodě....mně ted vlasy dost padaly, tak jsem se takhle rozhodla i proto, já to mám každé jaro a podzim :/

      Vymazat
  42. Tak to je nádhera! Všecko je super a moc ti to sluší :) Musim teda pochválit účes, ty vlasy jsou naprosto perfektní! Přemýšlím o změně a tohle je paráda :)

    OdpovědětVymazat
  43. Prý že tvůj look není bez chybičky. Petruš, strašně moc ti to sluší! V kratších vlasech jsi omládla, takhle navlněné a učesané vypadají skvěle.
    Ty jsi rozená modelka, všechno na tobě vypadá skvěle, dokážeš se proměnit z rozverné holky na dokonalou dámu, není snad styl, který by ti neseděl a neslušel. Máš výborný smysl pro detail, ten přívěšek s šaty je jak pověstná třešnička na dortu.

    S lodičkami neporadím, já mám nude s Deichmanna z minulého roku, ale na nizoučkém podpatku a s kytičkami vpředu. Jen mě fascinuje, jak můžeš v těch lodičkách chodit na boso. Tuším, že už jsem se na toto téma podivovala několikrát:-) Jak to děláš, že se ti takto nepotí nohy, nesmrdí a nemáš otlačené klouby??? Já nesnesu zavřené boty, jakékoliv, na bosé nohy. Samozřejmě páskové mi problém nedělají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to jsi mě potěšila ♥. No já mám tady na těch fotkách silonky,ale jinak nosím i naboso, já nevím, mně to nějak nevadí ty lodičky naboso, většinou si ani nohy neodřu,jen někdy :D, nic spešl nedělám a ani se mi nezdá, že by pak smrděly, ale tak asi nohy nevoní nikomu, nevím, já to nějak nezkoumala. Ale také ted mají plno takových těch osvěžujících sprejů co vím. Já si teda ale skoro každý večer mažu chodidla máslem na chodidla od Baly, je to skvělé, krásně to nohy zotaví a pak právě i hezky voní, určitě ho zkus.

      Vymazat
  44. Outfit za mě super, akorát bych trošku zapracovala na detailech- podle mě náhrdelník a hodinky se moc nehodí, jinak chválím :) Jde z tebe šíleně pozitivní energie :)

    OdpovědětVymazat
  45. Děkuju hrozně moc všem, tak jsem ráda, že mi ve valné většině chválíte ten střih, jelikož na to, že jsem si to fikla doma v koupelně, tak to snad není tak špatné :).

    OdpovědětVymazat
  46. Peti, prosím tě, co máš za rtěnku?

    OdpovědětVymazat
  47. Peti, tak toto je nejkráááásnějšííííí a nejlepšíííííí " ohoz" !!!!
    Vau palec nahoru.
    Jseš nádherná.
    1*
    Zuza

    OdpovědětVymazat
  48. Ja si nemôžem pomôcť ale tebe to retro neskutočne pristane! :) A ten nový strih vlasov je super, veľmi ťa osviežil :)

    OdpovědětVymazat
  49. Noo Péťo, tak jsem se nějak inspirovala a fikla jsem si teď v noci vlasy. Délku asi jako ty. A když vidím ty krásné šaty a lodičky, nemůžu si nevzpomenout na krásnou kolekci lodiček a balerín ( zrovna i v barvách výše uvedených věcí) dnes v CCC byla jsem s kamarádkou a mam asi 10 adeptů :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Tohle je nádhera! Přesně šaty tohoto typu mi v šatníku chybí a toužím po nich!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Krásný outfit Peti, ty kratší vlasy tě normálně ještě víc omladily :) Super :)

    Make-up speciál - 1. část

    OdpovědětVymazat
  52. Peťo, sluší Ti to a ten nový sestřih vlasů je super, sluší Ti! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Peti, kromě toho, že chci moc pochválit outfit (pocit toho, že budu vypadat těhotně znám!:-D), ale toho se bát nemusíš, vypadáš v šatech skvěle!
    Procházím teď SheInside a všimla jsem si nude lodiček, tak posílám odkaz, třeba se ti zalíbí ;)
    http://www.sheinside.com/Nude-Point-Toe-High-Heeled-Pumps-p-207423-cat-1750.htm
    Měj se hezky!silani/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!