OOTD - black&white plaid cardigan | Kostkovaný kadigan

by - 28 dubna

Krásné úterní dopoledne,

dnes mám pro vás další outfitový příspěvek. Je focen minulou sobotu, kdy jsem se vydala na nákupy oblečení, které také uvidíte v jednom z následujících videí. A celkově jste outfit vlastně už zahlédli v tomto videu.
Vždycky, když se chystám na pochůzky, nákupy spojené třeba s kinem a podobně, volím něco pohodlného, co se dá i dobře a rychle svlékat. Nesnáším totiž hodinové svlékání a po vykoušení následné dvouhodinové aranžování outfitu a uvádění makeupu a vlasů do původního stavu. Hrozně to zdržuje fronty na kabinky a celkově je to opruz, takže když vím jistě, že si budu něco zkoušet, nejjistější volbou je volné tričko s větším výstřihem a rozepínací svetřík, bunda nebo kardigan. 
Ostatně zrovna kardigan je jeden z kousků, u kterého si myslím, že by neměl chybět v žádném šatníku. Já sama jich mám několik (asi 3 nebo 4) a všechny jsou černobílé. Ty se totiž nejlépe kombinují, můžete pod ně vzít jak neonové tílko, tak bílé tričko a pořád to bude vypadat dobře. Nicméně na léto pokukuji po něčem barevnějším.
Dnes jsem však celý look ladila klasicky, do černobíla a pohodlně. Aby to ale nebylo úplně nudné, vytáhla jsem kardigan, který má na sobě kostky a doladila outfit kloboukem a výraznějším náhrdelníkem. Kostky jsem minulou zimu úplně milovala a i tento kousek jste už samozřejmě viděli, nosila jsem kardigan hodně i na podzim, ale jak vidíte, určitě se dá vytáhnout i na jaře. 
Líčení je pak už úplně jednoduché, v nude barvách. Normálně bych asi volila výraznější rtěnku, abych černou a bílou plochu rozbila, ale právě na nákupech mívám raději neutrální líčení, které jde ke všemu. Kolikrát si totiž pak něco zkouším a ačkoliv se to možná nezdá, nehodící se makeup dokáže dojem ze zkoušeného oblečení zkazit a já mám ráda, když už v obchodě si mohu prohlédnout ladící celek.





boty - H&M
kalhoty - Bershka
tričko - Terranova
kardigan - Sheinside
náhrdelník - Tally Weijl
klobouk - H&M
kabelka - H&M
hodinky - Daniel Wellington










You May Also Like

37 komentářů

  1. Suprové, hlavně líčení, ALE malé upozornění: KARDIGAN není kabát, ale propínací pletený svetr do pasu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to ještě poupravila. Kardigan je jakýkoli propínací svetr, jakékoli délky a nemusí být pletený, může jít o úplet. Takže to, co má Péťa na sobě bych kardiganem klidně nazvala :)https://www.google.cz/search?q=cardigan&sa=X&es_sm=122&biw=1280&bih=631&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=EUc_Ve3hBIbg7QaKsYAg&ved=0CCIQsAQ#tbm=isch&q=cardigan+woman

      Vymazat
    2. Bych řekla, že kardigan je dlouhý rozepínací svetr, ale to je nakonec jedno :) hlavně, že je pohodlný.

      Vymazat
    3. Dekuju moc, jinak ja teda nevim jak bych svetr tohoto typu nazvala,ale beru navrhy :D.

      Vymazat
  2. Jsi nádherná! :) Taky mám ráda na lítačku takové jednoduché outfity, je to pohodlné a šik. Ten tvůj klobouk se mi líbí a tobě moc sluší. Já jsem si ho zkoušela v obchodě a vypadala jsem v něm, jak Texas ranger. :D

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nesmrteľná čierno-biela kombinácia, za mňa uuurčite palec hore :) Ja osobne by som síce v klobúku určite nevyzerala dobre (moja hlava a čiapky,klobúky jednoducho nejdu dokopy :D), ale páči sa mi, že práve ním ten outfit dostal taký iný rozmer :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. :D :D ale to uz mi sem nekdo psal nebo jsi to byla taky ty?

      Vymazat
  5. Skoda ze jsi nenatocila jak se strihas, ver mi melo by to rekordni shlednuti urco :D Jinak klobouky ti moc slusi !


    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo,tohle nemá chybu...já na klobouky nejsem, ale Tobě to sluší famózně, outfit + nové vlásky= velká pecka :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Peti zaSe naprostá bomba!!! Moc se mi líbi klobouček a cardigan! Nedávno jsem si taky jeden koupil v H&M ve slevách!! Oujé 😂 no a naprosto ho miluju! Teďa se snažím najít nějaký ve skotské kostce! Ale asi neexistuje nebo nevím :,( ovšem s tím cardiganem je pech, protože ho nosím prakticky nonstop :D a pak má člověk fotit outfity na blog, když nosí to stejné :D ale někdy se ráno přemohu a pokusím se vzít i něco jiného... To už jsem ovšem odbočil někam kam jsem nechtěl... Shrnuto a podtrženo! Opět super práce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tome, dekuju moc, od tebe me to obvzlaste těší :). Jinak v te kostce bude kloboucek vypadat bozsky, ale taky jsem nikde zadny nevidela......

      Vymazat
  8. Krásný outfit, moc ti to sluší :) Hlavně ty vlasy teda, je to fakt super! :) A ta kabelka taky skvělá, zrovna takovou nějakou potřebuju.

    http://theveronicaa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ty vlasy ti moc sluší. Dodalo ti to ohromný šmrnc. Péťa :)

    OdpovědětVymazat
  10. líčení pěkné, outfit také :) Moc ti ty krátké vlasy sluší!

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Krásny outfit! Najviac ma zaujal klobúk, strašne ti sekne a vyzeráš v ňom skvele! :) Asi budem musieť navštíviť H&M, inak to nevidím :))
    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkný outfit a i líčení suprově ladí. :) Moc se mi líbí i tvůj účes

    OdpovědětVymazat
  13. Krásne,celé super...vyzeráš v tom skvele....
    A chcela som Peťka jednu kozmetickú otázku. Stáva sa mi že po nanesení primeru,make-upu a pudru,sa mi okolo nosa a na nose urobia také šupinky,alebo sa mi tam ten make-up do tých záhybov tak nahrnie ten make-up. Aj pri nosných dierkach mám také rýchlo zmazané. Mám mastnú pleť. Momentálne používam make-up Oriflame,lebo som mala zásobu. Ale kúpila som si Rimmel Lasting Finish 25 hr. A primer som začala používať tiež Rimmel Stay matte. Mala si ho už? Kúpila som si aj ten od Maybelline Baby Skin,lebo si si ho chválila. Ten Rimmel je taký tuhší. Aký make-up by si mi doporučila za dobrú cenu? A hlavne aby mal dobré krytie. Mám pigmentové škvrny. A čo hovoríš na nejaký bieliaci krém na tie škvrny? Funguje to? Ďakujem vopred za odpoveď....keby nie teba tak neviem o veľa dobrej kozmetiky za super cenu. Ahojky a pekný deň. :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eriko,mocc deluju. Co se tyce makeupu, podle me jsi lasting finish zvolila výborně, ale dala bych k tomu i lasting finish bazi pid makeup, tu bilou, kremovou. Tohle duo je skvělé a dobre kryje. Belici krem jsem mela od Biodermy a fungoval trochu, ale uplny zaxrak to take nebyl.

      Vymazat
    2. Omluva za preklepy, na ten dotykac si asi nikdy nezvyknu.

      Vymazat
  14. Wau ! Nemám slov. Přijde to jen mně, že se stala nějaká změna ??? Vlasy, fotky, úsměv . . . prostě z Tebe a blogu jde nějaká jiná energie :) Tleskám.

    OdpovědětVymazat
  15. Petro, ten nový účes Ti opravdu moc a moc sluší :-))

    OdpovědětVymazat
  16. Vadí ti, že zdržuješ fronty na kabinky? Docela úsměvné vzhledem k videu, které jsi publikovala někdy kolem Vánoc, kde s Mírou zkoušíte různé outfity, všechno komentujete a ještě k tomu natáčíte.. To frontu určitě nezdržovalo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas pravdu, nezdrzovalo, protoze tam zadna nebyla v tu dobu.

      Vymazat
  17. Moc hezký outfit a chválím i sestřih! Jednoduše lovely hair:P
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný outfit!:)

    OdpovědětVymazat
  19. Včera jsem tě viděla na tiskovce Czechoslovak Models :) Jsi moc sympatická a je vidět, že jsi profesionál - rozhovor se Simčou byl parádní !

    OdpovědětVymazat
  20. Vyzeráš veľmi štýlovo, elegantne a vkusne..:) :)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný outfit! a klobouk ti moc sluší. Vlásky sis hezky šmikla, taky se na to chystám, ale je mi líto mých dlouhých vlasů :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  22. Fotka s rukou v bok... PECKA!

    OdpovědětVymazat
  23. Péťo, poslední dobou jsi krásnější a tvoje outfity dokonalejší! Jen tak dál, jsi báječná :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!