OOTD - No one cares

by - 21 dubna

Krásný úterní podvečer vám všem,

dnes mám pro vás další outfit v černobílé kombinaci. Možná si řeknete, že černá a bílá je už ohraná a že je to nuda, protože to vidíme všude. Upřímně řečeno, i já (nejen) na jaře preferuji spíše barvy. Na druhou stranu si ale myslím, že pokud se černobílý outfit rozbije zajímavým kouskem nebo netradičním odstínem rtěnky, máte rázem velice šik ohoz, který na ulici nikdo nepřehlédne.
A dnes to mám dokonce "vědecky" podložené, protože právě tento outfit si vybrali do Óčka do pořadu Bestie, měl by tam být zítra (pořad začíná ve 21:45), tak doufám, že mě nevystřihli a že vám to tu neříkám předem a pak nic nebude ☺. Spěchala jsem na Andělu na tramvaj, když mě doběhla příjemná slečna, zaklepala mi na rameno s větou "Dobrý den, můžeme si natočit váš outfit...jé, vy jste Petra" a směrem na kolegyni "podívej koho vedu" ☺. Musím říci, že mě to upřímně překvapilo a potěšilo, vůbec by mě nenapadlo, že znají mě a můj blog, tímto tedy posílám pozdravy do Óčka a moc děkuji za milou společnost.
Vás ale asi vůbec nezajímá tahle story, ale právě detaily dnešního outfitu. Všechny kousky jste na mně už asi viděli, boty a kabelku nejspíše milionkrát, vloni touhle dobou jste mi totiž psali, ať také nosím něco jiného ☺. Já si ale nemohu pomoci, je to moje oblíbené kombo a když jsem si obojí před téměř dvěma lety kupovala, nenapadlo mě, že mi vydrží tak dlouho, protože ani jedna věc nebyla nijak drahá a tak jsem čekala, že budou spíše na jednu sezonu. Musím ale kvalitu velice pochválit, tahám boty i kabelku všude a stále drží!
Na sebe jsem si vzala tričko, které jste ještě asi neviděli. Musím říci, že se mi moc líbí vtipný nápis a i jeho provedení a materiál jsou skvělé! Již jsem ho několikrát prala a dobře drží, nevytahuje se a je z příjemné bavlny. Tričko jsem doplnila klasickou černou sukní a křivákem. Celkově se mi to ale pořád zdálo takové neslané, nemastné a tak jsem na hlavu nasadila klobouk, který jste už také viděli a na rty zvolila hodně výraznou neonovou rtěnku. Pokud sháníte nějaký bláznivý odstín na léto, jednoznačně doporučuji Flamingo pose od Milani.
 
Mějte fajn večer a dejte mi vědět, co vy dnešní look a zda se vám líbí klobouková móda a máte na ni odvahu, či nikoliv. Na facebooku jste mi totiž psali, že byste rádi klobouky nosili, ale bojíte se, co na to okolí. Nebojte se, kdo se bojí, nosí klobouk jen do lesa.
 



boty, kabelka, křivák, sukně, klobouk - HM
tričko - Sheinside
hodinky - Stilago
rtěnka - Milani Flamingo pose
lak - Rimmel Rita Ora Glaston berry
vlasy - tento typ copu, jen základ je rybí místo klasického. Účes jsem měla od rána a fotky jsou foceny k večeru, takže už to nevypadá tak reprezentativně ☺. Clipy Bellami balayage 1C/18 http://goo.gl/4vRVxi code "petra" pro 5USD off








  

You May Also Like

30 komentářů

  1. Péťo, fakt úžasný outfit, tenhle styl se mi na tobě moc líbí! :) Klobouky miluji, nedávno jsem si jeden koupila v HMku a tahám ho skoro ke každému outfitu. Bydlím na vesnici a tak se tady na mě vždycky koukají jako na blázna, ale mě je to jedno, spíš bych řekla, že si to ještě užívám! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Až na ten umělý cop, který vypadá jako ze sena a slámy ti to moc sluší. Myslím, že v tomhle oblečení musíš být na ulici opravdu nepřehlédnutelná, žádná šedá myš. Vůbec se nedivím se, že si tě vybrali a natočili do TV.

    OdpovědětVymazat
  3. No nene, to je prostě bomba! Jsem velikým příznivcem klobouků vždy a ke všemu, takže tenhle outfit se mi strašně moc zalíbil. Kombinace černé a bílé je sice klasika všech klasik, ale v tvém podání vypadá nápaditě a neokoukaně. Můj obdiv samozřejmě patří i Mírovi za to, jak krásně Tě vždycky vyfotí, protože je to na fotkách hodně znát a skvěle se na to kouká. :-) Jste prostě supr čupr dvojka, co k tomu dodat. :D:-)
    Měj se krásně!
    G.
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já třeba klobouk přes léto nesundávám z hlavy. Mám ze slunce migrény a nechce se mi riskovat. Navíc je to fajn oživení oblečení :-) Jo a ta tvoje rtěnka vypadá nádherně :-)

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné.!! moderní, ale ne výstřední.!!

    OdpovědětVymazat
  6. Joo, tohle se mi moc líbí :-) Kloubou se nebojím nosit, sice všichni divně koukaj, ale co... :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné. :) Elegantní, zároveň mladistvé. :) Líbí se mi tento cop z ombré clipů, moc ti to sluší. :) Ale těším se až uvidím kratší vlasy v akci. :) A ta rtěnka je super. :) Nevím, zda barva nezkresluje (zdá se mi lehce oranžovo-lososová) a moc ti sekne. :) Určitě nos i tyto odstíny. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi to líbí a velice ti to sluší, Peti :)
    Tričko a kabelku bych ti hned ukradla :D :D

    Monča

    OdpovědětVymazat
  9. Ten klobouk je božskej. Ty jsi božská :-) a ten cop, je překrásnej.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Tady třeba u tohoto outfitu stačí přidat ten klobouk a hned je z toho uplně jiný outfit! Vypadáš strašně krásně:)
    A někdy ta "černobílá" klasika je supr:)

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je úplně boží Peti .. Nelze na tom najít žádnou chybičku

    OdpovědětVymazat
  12. Opet nadherny outfit. Vypadas skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ja mam velmi rada ciernobielu kombinaciu. Inak vobec sa tu nepodobas podla mna.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší! Tento outfit je můj oblíbený od tebe!!!

    OdpovědětVymazat
  15. Úplně něco jiného než běžně a za mě určitě palec nahoru. Moc ti to sluší, včetně jemnějšího makeupu!

    Klobouk jsem nesundala od doby, co jsem ho na podzim koupila. Vzhledem k tomu, že tu v Holandsku pořád poprchává, tak přijde vhod. Člověk už je línej vytahovat deštník, obzvlášť při zběsilé jízdě na kole:D Teď bych ráda nějaký pěkný světlejší, protože mám taky černý, ale nemůžu žádný pěkný sehnat. A když už na nějaký narazím, chtějí za něj 40 eur ... to ať si nechaj:D

    OdpovědětVymazat
  16. Úplně parádní outfit! :-) Líbí se mi každý kousek! <3

    OdpovědětVymazat
  17. Outfit je parádní a tobě krásně sedne :)

    OdpovědětVymazat
  18. Parádní outfit, mě se líbí hlavně křivák, úplně jsem se do něj zamilovala a chystám se ho taky zařadit do jarního šatníku.

    OdpovědětVymazat
  19. Parádní outfit, tyhle mi na tobě nejvíce sedí :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mně se moc líbí právě ten cop "ze sena a slámy" :D Kam ty lidi na ty výrazy chodí :D ??? Fakt moc pěkné :) A triko bych brala všema deseti :)

    OdpovědětVymazat
  21. Suuuuper komplet a ten klobouk a rtěnka, kočka!:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti, zkombinované to máš moc hezky (mimochodem - to tričko se mi líbí moc, asi se po něm mrknu, ale je mi jasný, že velikost XS-S bude už dávno pryč). :D Ale musím říct, že se mi tento styl na tobě moc nelíbí. V té černé jsi takový utopená a je to na tebe celé takové "tvrdé" nebo jak to říct. Nejradši tě mám v barevných šatech, romantických vzorech a tak, ale jako inspirace v oblékání - palec nahoru! :)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, prosím, odkud máš tu rtěnku? Na českém e-shopu Milani tuhle nemají :( Rtěnky od nich mám zatím dvě a chtěla bych to rozšířit právě o tento odstín:D Děkuji za odpověď!

    P.S.Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  24. Sluší a cop se mi také velice líbí.

    OdpovědětVymazat
  25. Cerno-bila kombinace je proste NEJ! A ten cop se ti zase povedl!

    OdpovědětVymazat
  26. Peťko upřímně tobě by slušel i pytel. :))) I když se mi nelíbí vše, co máš na sobě, musím uznat, že je to originální a sluší ti to. :) Já tleskám všemu, co jde proti šedi a vyčnívá z davu. To tričko se mi moc líbí. Poslední dobou vyhledávám takové jednoduché trika s potiskem, skvěle se kombinují.
    Včera jsem tě viděla na óčku, ale byla jsi tam jen chvilku. :)

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Moc ti to sluší, i když mě opravdu b&w outfity nudí, je to na všech módních blozích dokola a dokola. A tebe jsem začala sledovat, protože nejsi ve stádu ;-) Už se těším na pořádný jarní outfit, který bude přece jen pestřejší!

    OdpovědětVymazat
  28. Ten klobouk Ti neskutečně sluší :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Ja si proste nemôžem pomôcť, mne sa strašne podobáš na moju tetu (budúcu krsnú mamu), máte rovnaký úsmev aj črty tváre = to je jeden z dôvodov prečo ťa sledujem :-) Vypadáš naozaj nádherne! Máloktoré dobré youtuberky sa vedia aj pekne obliecť, ale tebe to ide!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  30. Tuhle sukni mám také a nosím jí vlemi ráda. :) outfit pěkný, líbí se mi tento styl. :) Eliška.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!