Urban Decay párty + OOTD black & purple

by - 06 dubna

Krásné Velikonoční pondělí,

doufám, že si přes koledu najdete pár minut i na můj dnešní článek, protože pro vás mám report z akce, na kterou se dlouho těšila nejedna bloggerka a věřím, že i nejedna čtenářka.
Určitě jste si nemohli nevšimnout, pokud blogy alespoň trochu sledujete, že světoznámá značka Urban Decay se chystá do České republiky, o tom všem i o značce samotné jsem vám ale už vyprávěla v tomto videu. Tak jen pro pořádek uvedu, že 9.4. bude uvedení v Sephoře v Palladiu a budou následovat Sephory na Václavském náměstí, na Andělu, na Smíchově, Zličíně a Floře. Na legendární kousky se tedy budete moci podívat osobně téměř po celé Praze. Chápu, že ne každý má Prahu po ruce, to ani já, ale myslím si, že i tak je to super zpráva a my, kosmetičtí maniaci, si jistě rádi výlet uděláme ☺, já tedy určitě! Dle mých informací by měly být k dostání téměř všechny produtky, ty nejznámější jako báze, makeupy, korektory, paletky, tužky, rtěnky, lesky a stíny určitě. Ceny budou samozřejmě o něco vyšší než v USA, to už plyne z logiky věci, avšak při momentálním kurzu dolaru a libry to nebude zas tak zásadní a pokud byste objednali ze zahraničí, například z mého oblíbeného Feelunique, zcela jistě zaplatíte více než v Sephoře, takže se nemusíte předem cen děsit.

Když mi tedy v emailové schránce přistála pozvánka na Urban Decay párty při příležitosti uvedení značky do ČR, moje srdce zaplesalo a bylo mi jasné, že tam musím být.
Párty se konala v hotelu Fusion v jejich 360° Lounge bar, který je zvláštní právě tím, že se s vámi v prostoru otáčí dokola, což sice zní super,ale můžu vám říci, že jsem si toho pomalého pohybu prvně nevšimla a když jsem vystoupila, trochu jsem se zamotala a všimla jsem si, že podobný problém mělo více lidí. Nechci vidět jak to pak vypadá po pár panácích ☺.


Dress code na pozvánce zněl párty black or purple. Já jsem zvolila kombinaci obou barev, ačkoliv na fotkách vypadá košile i rtěnka skoro vínově, ve skutečnosti jsou fialové, ale znáte to, zářivky a žluté světlo jsou potvory. Což se ostatně ukázalo i při focení kosmetiky, která byla nasvícena zářivkami žlutě a to opravdu není ideální světlo a tak je dost problém něco nafotit, aby to alespoň trošku odpovídalo. Naštěstí jsem s sebou měla zkušeného fotografa ☺, takže vás o zážitek nepřipravím. A že to byla opravdu pěkná podívaná tolik kosmetiky pohromadě.
Protože jsme před akcí měli ještě trochu času, zastavili jsem se ve Vodičkově v Rossmannu, což je moje oblíbená pražská pobočka a evidentně jsem nebyla jediná, koho to napadlo, protože jsem tam narazila na Renču. Docela nás to obě pobavilo, jak se zdá, všechny cesty blogerek vedou nikoliv do Říma, ale do nejbližší drogerie ☺. Po nějakých těch menších nákupech (vzala jsem si pár novinek od Essence, na které se určitě můžete těšit) jsme společně vyrazili na místo konání. Protože jsme tam byli s předstihem, mohli jsme si popovídat s dvorní makeup artistkou Urban Decay Jillian Ward, která nám ukázala své nejoblíbenější produkty. Jejím tipem pro nás bylo vrstvení Moon dustů přes klasické stíny. Zvláště oblíbený odstín, kterým byla nalíčena, je Solstice, což je taková hodně třpytivá měňavá červenohnědá se zelenými odlesky a glitry. Vyslechnout si rady a tipy profesionálky jako je Jillian bylo super a musím poznamenat, že je to opravdu šmrncovní baba, která už pro UD nějaký ten pátek pracuje, i když momentálně pobývá v Paříži.
Líčení je prostě vášeň a nasávat nové tipy a triky od profíků je pro mě vždycky radost!

Ano, ty stíny se mi fakt líbily, proto se na ně tak usmívám ☺.

Myslím, že Jillian zcela vystihuje koncept UD Beauty with an edge, co říkáte ☺.
  
 Akci uváděla Zorka Hejdová.

Po přivítání se do líčení pustila Jillian.




 Výsledný look, co na něj říkáte, musím podoknout, že byl moc krásný, jen to světlo byl trochu problém.....

Jillian při práci.



Všude byla rozmístěna kosmetika, kterou jsme si mohli prohlédnout.


Nejdůležitější je samozřejmě vše vám online postnout na Instagram ☺!

Samozřejmě nechybělo občerstvení a pokec s kolegyněmi ☺.


V rohu místnosti byl i fotokoutek, samozřejmě jsme toho s Mírou využili, protože nemáme skoro žádné společné fotky ☺, jelikož Míra je většinou na druhé straně fotoaparátu.

A teď už jenom rychle k outfitu. Protože "beauty with an edge" přímo volá po něčem ne úplně tradičním a já osobně vnímám UD jako trochu extravagantní, mladou a dynamickou značku, zvolila jsem koženkové kalhoty, k tomu relativně elegantní halenku a výrazný šperk. Ani u účesu a makeupu jsem se tentokrát nedržela při zemi. Vysoký culík s ombré přechodem a výrazná rtěnka se, podle mého, s celkem hezky doplňovaly.

boty, kabelka Persunmall
kalhoty Tally Weijl
halenka H&M
náhrdelník Jewelton
clip in Bellami Balayage 1C/18 5USD off s kodem "petra"





Na oči jsem použila UD Basic 2 paletku a na pohyblivé víčko dala trochu třpytivého stínu Loreal Forever pink, vše jsem doplnila umělými řasami, na rtech mám Astor Matte lip butter v odstínu Royal diva. Fotka je po celém dni, takže rtěnka už není v úplně supr duper stavu, ale sami vidíte, že i po jídle a pití docela obstojně drží ☺.

Jsem moc ráda, že světoznámá značka zamířila i k nám a že i my Češky se jí budeme moci zkrášlit a vše si prohlédnout tváří v tvář. Co říkáte, máte něco doma nebo se chystáte něco pořídit?
  

You May Also Like

56 komentářů

  1. Páni, musela sis to tam pořádně užít! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš co to máš s vlasy? To sis dělala sama doma? Vypadá to teda docela hrozivě :-O :-O :-O Denča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, no jo, máš pravdu, ted jsem se na ně koukla a musela jsem se schovat pod postel, jak jsem se lekla!

      Vymazat
    2. Také se mi vlasy nelíbí, ale jde to napsat i normálně...

      Vymazat
    3. Prosímtě, proč to tady vůbec píšeš, Anonymní? Když se ti to nelíbí, tak to tak pitomě nekomentuj! Vůbec to nekomentuj. Peťko, outfit a líčení PERFEKTNÍ!! Tak moc bych chtěla někdy na takové párty být, taková spousta mé oblíbené kosmetiky, to je jako ve snu :D !!

      Vymazat
    4. To není pravda!! Máš uplně krásný vlasy, strašně Ti to sluší!!! Budeš ve čtvrtek na tom zahájení v palladium??

      Vymazat
    5. Natalko moc dekuju a nevim, chtela bych se tam mrknout,ale budeme delat strechu a tak asi budu muset byt na jihu, jeste uvidim :).

      Vymazat
    6. Mila Petro, u Vasi odpovedi jsem se velice uprimne zasmala! Gratuluju k tomu, jak vtipne a pohotove dokazete na podobne komentare reagovat :)

      Vymazat
    7. Fakt bych chtěla vidět tu dívku/ženu (chlapi takový hovadiny většinou nedělají), která takový komentář napsala. Jistě je bez jediné chybičky, dokonalost sama a při pohledu do zrcadla se blahem tetelí...Jenže víš co? Lidé, kteří jsou opravdu sami se sebou spokojeni, většinou tohle nemají zapotřebí...Naopak, ostatní povzbuzují a chválí! Proto, milé dámy, takové chudinky spíše litujme!

      Vymazat
  3. Jsi moc krásná Peťo!! Takový styl ti vyloženě sluší. Jsi sympatická a moc usměvavá ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mc děkuju! Musím říct, že speciálně ty kalhoty nosím čím dál raději ☺.

      Vymazat
  4. myslím, že pomyslný dress code jsi splnila na jedničku a účes se mi k tomu hodí, takže za mne taky jednička! Paní vyzážistce i modelce to taky hrozně slušelo:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Super!:) Fakt nevim, co vice dodat:)

    OdpovědětVymazat
  6. nevíš náhodou jestli budou výrobky od UD prodávat už od otvíračky nebo v nějaký určitý čas? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 9.4 by se měla začít prodávat :)

      Vymazat
    2. myslela jsem jako jestli třeba ten den až odpoledne nebo už od rána.. ale dekuju za info :) nemůžu se dočkat

      Vymazat
    3. jé, tak to bohužel nevím :)

      Vymazat
  7. No já nevím Peťi myslím, že ty líčíš daleko lépe než ona :-) A to nejenom sebe, ale i ostatní. To nebude světlem.Tvá práce se mi prostě zdá lepší. Líčení modelky se mi vůbec nelíbí a to u těch očí-u vnitřního koutku divný chaos třpytek a hlavně je jich moc,ale co já vím nejsem vizážista :-) Sara

    OdpovědětVymazat
  8. Věřím, že jste si akci náležitě užili, milá Péťo :-)
    Outfitík, účes i líčení na jedničku s hvězdičkou. Fialová barva, to je něco pro mě....halenka i rtěnka si zaslouží palce nahoru. Líbí se mi, že ses pustila do trošku extravantnějšího looku. UD si to "žádá" :-) A Tobě se to povedlo parádně.
    Jejich vizážistka je fakt "Šťabajzna"...a šmrncovní ženská. Je to skvělé repre značky :-)
    Trochu mě mrzí, že se nepokusili zastoupit UD i u nás v Brně. Myslím, že nejsme až tak "out"... a určo by se nakupovalo ve velkém i u nás na Moravě:-)
    Přeji pěkné pondělí a díky za hezký článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso, moc dekuju a ja doufam, ze se casem rozsiri i jinde po republice :).

      Vymazat
  9. Parádní! Míra se má, že tě má doma :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta fialova ti opravdu moc slusela. UD uz se strasne dlouho chystam koupit, trochu me odrazuji ty ceny, ale podle vseho je to kvalita. Ta akce musela byt super. trochu zavidim:)

    OdpovědětVymazat
  11. Jillian je nádherná a líčenie urobila perfektné! Tebe takéto tmavé rúže veľmi svedčia a páči sa mi, ako sa dopĺňa farba s blúzkou :)

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, mně se ten účes zase až moc líbí a ty Tvé oči! :) To jsou kukadla, nádhera :).

    OdpovědětVymazat
  13. Péťo, moc Ti to sluší a s Mírou vypadáte jako dvě hrdličky, moc pěkné fotečky

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Péťo, jsi nádherná jako vždy. Miluju fialovou a burgundy, takže tvoje rtěnka je báječná. A vlasy jsou taky moc supeer. Nenech se rozhodit závistivci, kteří nenosí ani tak pekně zapletené vlasy.:-) Kéž bych měla víc času na sebe a na svoje vlasy atd... Párty musela být super. Po produktech Urban Decay tajně sním, ale finančně si je momentálně nemůžu dovolit, musela bych mít jistotu, že budu mít čas je pravidelně používat. Kdo se líčí denně, ať neváhá!!!! Paletky UD jsou legendární.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuji za krasny komentar. Mas pravdu, neni to velka lace,ale zas je pravdou, ze jsou skutecne dobre kvality a dlouho vydrzi. Rozhodne bych doporucila na rozjezd, pokud to finance dovoli, paletky Basics, ja mam 2 a je super. Ale na druhou stranu skvela alternativa je i Brow kit od Milani, pigmentaci jsou srovnatelne.

      Vymazat
  15. Peťo zase vážně super článek! Líčení a outfit je prostě boží a tahle barva ti neskutečně sluší. Doufám, že se UD dostane i do ostatních Sephor v ČR. Jinak už se těším na další článek nebo video. Jinak jen tak dál!
    www.bree-unicorn.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tvůj outfit je velice povedený :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný, moc ti to sluší. Díky za článek.

    OdpovědětVymazat
  18. Peťka si krásna,a hlavne tá halenka je super.....určite tam bolo fajn. No takú paletku by som si aj ja raz priala,ale to sa mi nesplní.... :( je moc drahá....Inak nikdy som nemala viac ako špirálu a make-up. A ako pozerám teba,tak sa mi to rozrástlo,a začínam sa učiť líčiť oči...a celkom mi to ide....pozerám tvoje videá....sú super....mám iba jednu paletku na oči,tak nemám moc na výber. Kúpila som si aj nejaké Essence. No čo ,som invalidná dôchodkyňa,mám onkologické ochorenie....a tvoj blog a videá mi veľmi robia radosť.....ďakujem ti... :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Eriko, moc ti dekuji za prizen a mila slova. Prala bych si, aby ti bylo lepe a vse dobre dopadlo, kazde dlouhodobe onemocneni vycerpava fyzicky i psychicky a je to velice neprijemna vec, budu moc drzet palce! Pokud bych ti mohla udelat radost treba paletkou Sleek, ktere mam v testeru, tak mi pisni na mail adresu ;).

      Vymazat
  19. Ta rtěnka vypadá skvěle (i když si myslím, že k tobě se moc nehodí). Miluju fialovou, ale dávám přednost klasickým dlouhotrvajícím rtěnkám. Tyhle rtěnkobalzámy už z podstaty nemohou disponovat výraznou výdrží a neměla bych nervy na to neustále myslet na to, jestli se rtěnka nemaže tam, kam nemá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Praveze tento matny lip butter, jak jsem psala v clanku drzi relativne dobre, tohle na fotce je vysledek po nekolika hodinach, malem jidle a piti, takze si rozhodne nemyslim, ze nemuze drzet!

      Vymazat
  20. Tak já musím hlavně napsat, že tohle je teda TOP outfit, který jsem na tobě kdy viděla :)
    Na UD se těším :) Příště mě nenápadně vem sebou... třeba do kabelky :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Petro, co to máš za super rtěnku? Díky za odp. M.

    OdpovědětVymazat
  22. Tady poprvé mi ten ombré přechod moc nesedí. Ta fialovo černá kombinace ano, je i má oblíbená.
    Tmavé vlasy by to podtrhly. A obočí máš viditelně překreslené, škoda k jemnému obličeji.
    Náhrdelník a halenka jsou krásné.
    Jillian má také krásný řetízek(?)
    Alice

    OdpovědětVymazat
  23. Slušelo ti to. Překvapila mě intenzita barvy toho matného lipbutteru, musím na něj kouknout, ta barva je super. Jillian je boží.Ty šaty jsou cool. Je vtipné, jak proti tobě vypadá veliká, ale to asi každý :o)
    Doufám, že najdu čas okouknout UD naživo.

    OdpovědětVymazat
  24. Moc krásná reportáž! :). Jillian vypadá skvěle, krásně se k UD hodí. Moc se mi líbí Tvá halenka, myslíš, že by ji mohli ještě v H&M mít? Kdyby nebyla drahá, brala bych jí hned. A na tenhle fialový matný Astor lip butter se strašně těším! Snad už bude v prodeji co nevidět...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, ja myslim, ze uz nemaji, kupovala jsem ji pred vice nez rokem.

      Vymazat
  25. Ahoj, kdy bude, prosím, opět k dostání na eshopu Basic sada štětců (B01, B02, B03, B04, B05)? Děkuji za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, do 3 tydnu bude skladem vse, co je vyprodane, jsou na ceste :)

      Vymazat
  26. UD se mi sice moc líbí, obzvlášť jejich paletky stínů, ale je to pro mě cenově úplně jinde než co jsem za kosmetiku ochotná dát :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti moc moc ti to sluší.Mám ale takové dvě otázky netýkají se dnešního článku.Mám takový problém jdu na svatbu a potřebuju poradit.Mám docela dost červenou pleť nejvíc tváře a tézonu.U mě to je normální a i okolí to nevadí ale přece jen jdu na dost velkou událost a chtěla byvh to zakrýt.Proto se tě chci zeptat jak to zamaskovat zkoušela jsem korektor ale ten mi dělá masku.A make up nepoužívám přece ve 14letech nebudu na sebe plácat makeup ale pro tuto událost bych chtěla udělat vyjimku.Proto se tě ptám jaký by jsi mi doporučila nějaký lehký který moc nekryje spíž sjednotí pleť a hlavně dlouho vydrží.Moc moc ti děkuju.Lída

    OdpovědětVymazat
  28. Vlásky jsou skvělé a make-up taktéž!:) Jsi kočka Peťo!:) Marky

    OdpovědětVymazat
  29. Moc ti to sluší. A účes je perfektní. Nádherný. Škoda, že není vidět v ulicích častěji, ale je to jasné proč. Pěkně z něho bolí ruce. Myslím, že jsi look na Urban Decay party splnila výborně.

    Krásný článek s fotkami, které vystihují atmosféru dekadentní značky.

    OdpovědětVymazat
  30. Milá Péťo, děkuji za Tvůj úžasný blog, tak jak někdo si přečte noviny, já čas od času s chutí sednu zde a moc ráda si přečtu a pouštím videa od Tebe.
    Někdy si řeknu: tak to je úplně mimo můj šálek kávy a někdy whau to je něco ... díky Tobě se můžu podívat i na takové akce, jako je tato od UD a to je pro mně opravdová pecka . Od UD mám paletky, a báze ....jsou to sice trošku " cenově dražší pomocníčci", ale vyplatí se :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Petro, byla jste jednou z nejkrásnějších žen toho večera, nestihla jsem vám to říci osobně, tak aspoň takto!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evo, moc Vam dekuji, to mne opravdu tesi. Byl to velice povedeny vecer a Vy jste byla stejne okouzlujici jako na TV obrazovce ;).

      Vymazat
  32. Ty vaše společné fotky: ta druhá je TOP!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!