Utubering - youtube festival, akce, na které nesmíte chybět!

by - 09 dubna

Krásný čtvrteční večer vám všem,

 
myslím, že většina z vás už zaregistrovala na sociálních sítích, že se chystá akce, která nemá obdoby a je první svého druhu a nemá co dělat s podobnými akcemi, které se tu konaly v minulosti. Ten z vás, kdo si vyžádal pozvánku, má již jasno a ten, kdo ještě pořád neví, o co jde, může mrknout SEM, kde se dozví všechny potřebné informace a v případě, že se rozhodnete akci podpořit a přijít s námi oslavit náš a váš den a parádně si to užít, vstupenku si můžete koupit TADY. Ten z vás, kdo má pozvánku, má právo na vstupenku přednostně, kapacita je totiž omezená, takže pokud o účasti přemýšlíte, moc dlouho neváhejte ☺.
 
Co je na celé akci úžasné je to, že jde o jeden velký open air festival, který symbolicky zahájí festivalovou sezonu. Kromě toho, že celý festival bude vystavěn ve tvaru ringu, budou tam také 4 zóny beauty a fashion (která doufám zajímá vás nejvíce ☺), gaming, entertaiment a music. Kromě těchto sekcí vás celé odpoledne (festival se koná 27.6. v Praze v Letňanech od 12 - 22hod.) budou bavit také hudební hosté jako jsou Mandrage, Mike Spirit, Lipo, Slza, Johnny Machette a další. Rozhodně tedy nemusíte mít strach, že by o zábavu nebylo postaráno. Koupí vstupenky navíc také podpoříte zónu konkrétního youtubera, takže přispějete na to jak to v dané zóně bude vypadat a co se tam bude dít. Já mám pro vás samozřejmě už nějaký program připravený, celé by se to mělo nést v duchu beauty kavárny, ale zatím si nechám to hlavní pro sebe, abych vám nevyzradila vše najednou,  abyste také měli nějaké překvápko. Budu ale moc ráda, když mi napíšete, co byste chtěli konkrétně v mé sekci a o jaký program máte zájem a já se vám samozřejmě pokusím vyjít co nejvíce vstříc. 
Strach nemusíte mít ani vy, kteří už nejste náctiletý, právě od toho tam budu já (velvyslanec za starší a pokročilejší ☺) a můj koutek bude právě takovou tou poklidnější oázou. Často mi také píšete, že můj blog sleduje maminka i dcera či babička (což je pro mě něco neskutečně úžasného ♥) a právě pro ty z vás je to super příležitost jak strávit rodinný den, neboť rodiče mají vstup zdarma, pokud si koupí vstupenku právě jejich potomek ☺. Většinou to bývá obráceně, ale protože chceme youtube přiblížit i televizní generaci, tak právě rodiče to mají zadarmo a já pevně věřím, že se budou bavit stejně dobře jako jejich potomci!
 
To by bylo asi vše důležité, dnešní článek je tedy takového informativního charakteru, pokud chcete vědět více, mrkněte na video a pokud vás zajímá, jak vypadalo oficiální představení celé akce, nenechte si ujít fotky v pokračování článku ☺.
 

 
Ačkoliv jsem na fotoaparát zvyklá, tak když na vás kouká několik párů očí a kamer a máte udělat něco "vtipného", občas zamrznu ☺.
 
Focení s holkama byla zábava!
 
 
Co se týče outfitu, měla jsem na sobě pruhovanou košili z Choies a high waisted tmavé slimky také z Choies. Vlastně jsme byly všechny krásně černobíle sladěné ☺.
 
 
Utubering beauty sekce. Míša, Nicol, Gabča a Lucka. Na akci bude i Teri, která na focení nebyla.
 
  
 
Důležité je pravidelně Instagramovat ☺.
 
Fotokoutek na žádné správné akci nesmí chybět!
 
 
Oficiální odhalení, na to je třeba si ťuknout.
 
Dokonce byl i dort ve tvaru Utuberingu ☺.
 
 
Hromadné foto, docílit koncentrovanosti všech zúčastněných byl docela oříšek ☺.
 
 
Na akci byl i moderátor odpolední show na Evropě 2 Jindra Ekl.
 
A zahrála nám skupina Slza, jak vidíte, tak zábava nevázla ☺.
 
Mějte se krásně, užívejte jarního počasí a já se na vás těším u dalšího, tentokráte už kosmetického, postu ☺!
 
 

You May Also Like

33 komentářů

  1. Niekedy vám (češkám) tak tíško závidím toľko vecí. Hlavne to, že nežijete v štáte, ktorý je 100 rokov za opicami a takéto niečo (a mnoho, mnoho iného) k nám príde o rok, dva, päť najskôr :-/
    Každopádne skvelé fotky, už na insta takmer každej som ich obdivovala :) No ako vravím, skvelá akcia to bude určite sa teším sa na foto/video reporty po nej :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by zajímalo, když při koupi vstupenky podpořím tebe, že se chci s tebou setkat můžu se potom setkat i s jiným youtuberem? Díky za odpoveď :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, urcite, setkat se tam muzes se vsemi youtubery, neni to nijak omezené.

      Vymazat
  3. Zni to jako super akce! For fans a takovy akce me nikdy nelakaly. Tohle zni o dost lip (y) :-*
    Staywithkaterina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne take ne, na to bych nesla, ale tahle se mi zda super, ze to fakt má úroveň ;).

      Vymazat
  4. presne ako povedala hore Katka, nachvíľu by som chcela byť češka :D pretože u nás na Slovensku nič takéto nehrozí..ani keby sme sa pomodlili :D ..až mi je do plaču vlastne z toho :/ :D ..hrozne by som šla len je to tak ďaleko odo mňa, a nemám tam ani nikoho známeho..ale možnoo niečo ešte dovtedy vymyslím..inak Peťa viem,že úplne od veci, ale pri tej fotke s popisom instagramovať sa musí..ako si mohla prosím na takom kúsočku sedačky sedieť ? :D ja už som sedela všeliak, ale toto sa mi ešte nepodarilo :D len tak mi to nedalo...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D je tak vis, ze toho jsem si ani nevsimla, ale mas pravdu :D ! Ja nevim jak jsem tam sedela :D, kdyz to vidim. A uprimne doufam, ze se to zlepsi i u vas, jen to chce cas ;).

      Vymazat
    2. Spíš se to týká povětšinou Prahy, takže zbytek čr má smůlu.

      Vymazat
    3. Proc by mel zbytek CR smůlu? Do Prahy je myslim z celé republiky super spojení a ja sama to mam také 150km. Se mi zda, ze pro nekoho by to bylo daleko, i kdyby to bylo u nej v obyvaku :D. Holt je treba si uvedomit, ze jinde po republice pro neco tak velkeho nejsou takove podminky jako prave v Praze.

      Vymazat
    4. A co třeba v Brně? Když pomineme 2,5h cesty jenom z Brna a to jsem optimista! Tak cena za jízdenky či za benzín, ubytko... Jo, je fakt, že to radši zůstanu doma za pecí. :D Jen mi prostě přijde, že veškerý dění se soustředí do Prahy a zbytek republiky "krní".

      Vymazat
    5. A tím super spojením jste primárně myslela zřejmě D1? :D

      Vymazat
    6. A ať nepíšu jenom věci plynoucí ze zdravé naštvanosti, tak musím konstatovat, že ocenění beauty blogerky roků si právem zasloužíte, protože jste v tomto skutečně nejlepší v celé v čr.

      Vymazat
  5. vůbec českou youtube scénu nesleduju, vlastně jenom tebe, mi teď došlo :D tak jsem zvědavá jaké bude vstupné, protože bych tam šla podívat se jen na tebe :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to zajímavě, ale stejně jako u všech předešlých akcí, tak i tato mě neláká. Bavte se dobře, třeba to bude legendární a spousta lidí na tyto akce změní názor.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peti, žádost o pozvánku jsem poslala s předstihem, ale pořád mi nepřišel ten kód:/ Kde ho mohu získat, nebo má přijít jindy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mel by dorazit behem dneška, vcetejska co vím.

      Vymazat
    2. Ahoj, koukni do spamu. Mě přišel 9.4. právě jako Spam.
      bára

      Vymazat
  8. Ahoj Peti ma otazku ohledne utuberingu. Muj mladsi braska (11 let) by rad jel ale s mamou jako doprovodem moc nepochodil, jelikoz ji tohle moc nebere. Tak se ptam, jestli je mozne povazovat starsiho sourozence samozrejme ploleteho, jako rodicovsky doprovod pri koupi vstupenky? Diky za odpoved

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, myslim, ze ne, vstup zdarma je pro rodice, ne pro sourozence, ale jsou tam nejake zvyhodnene rodinné vstupy, co jsem koukala, tak na to mrknete :) budem se na vas tesit ;).

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, také se moc těším na tuto akci. Přiznám se, že je to první akce, do které jsem se nechala zlákat :-) Program zní zatím skvěle podle toho co jsi říkala na videu a nemohu se dočkat až mi přijde ten kód a koupím si vstupenku. Přeju mnoho zdaru a sil (i Mírovi) při tvorbě této akce a nejen té a krásné jaro :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju a take kradne jaro a tesime se na tebe :).

      Vymazat
  11. Tak to jsem čekala větší bombu. Co je na tom úžasného? Kdybys už raději měla děti... Pro mě jsi jen pipinka, co dává přednost lakování nehtů před zodpovědností. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to vis, ja deti mit nemuzu, tak mi nic jineho nezbyva nez si lakovat nehty.

      Vymazat
    2. Tak té Petře nezáviď, že na rozdíl od tebe něco dokázala zatímco jediné, na co jsi se zmohla ty, bylo porodit.

      Vymazat
    3. Myslim, ze z toho, ze je pro tebe pipinka, ted nebude Petra nekolik mesicu spat! :-D Jsi smesna. Druhy anonym ma naprastou pravdu. Nahod teplaky a mazej na piskoviste.
      Verim, ze akce bude mit obrovsky uspech, uz je z toho duvodu, ze takovych hromadnych a zajimavych akcich zatim v Cr moc neni.
      Lucka

      Vymazat
  12. Fotky jsou krásné, moc vám to na nich sluší! :) a na akci se chystám s kamarádkou a moc se těíme! a myslím, že ten nápad s Mírou je super :)

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, mě to TAK STRAŠNĚ mrzí, že nemám tu možnost přijít. Budu mimo čr a hrozně mě to mrzí, přišla bych jen za tebou, nikdo jiný mě téměř nezajímá. :( No, snad se ještě někdy něco podobného povede, moc ti přeju, aby se ti to povedlo podle tvých představ a už se moc těším na fotky a videa!!

    OdpovědětVymazat
  14. Je mi jedno,jestli máte nebo nemáte děti,podle toho se kvalita člověka neposuzuje,vážíme si Vás,co pro fanynky beauty děláte,ale proč tedy když nemůžete mít děti berete antikoncepci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám pocit, že Péťa jednou říkala, že bere antikoncepci proto, protože ty léky, co bere na trávicí potíže, jí rozhazujou hormony. Tak ta antikoncepce jí je zas srovná.

      Vymazat
    2. Berou se aby nevymizely menzky,viz studia na 1.LF UK.Nezávidím.

      Vymazat
    3. Jak se říká na hloupou otázku hloupá odpověd, proto jsem výše odpověděla, tak jak jsem odpověděla ;). Myslím, že to s blogem nemá co dělat a nevidím důvod proč neustále dokola toto řešit, už jsem o tom mluvila, stačí nebýt líný a vyhledat si to, pokud to někdo nutně potřebuje k životu vědět ;).

      Vymazat
    4. Protože může, takhle jednoduché to je. Přeberte si to jak chcete :D.

      Vymazat
  15. Peti nádherné fotky, opäť Ti to veľmi pristane! :)

    http://nicoleworldhealth.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!