12. vlog - Praha, líčení s Pavlem Kortanem YSL, nutriční terapeut, nákupy

by - 08 května

Krásný sváteční pátek,

 
doufám, že dnešní volný den strávíte v klidu a pohodě a že vám k tomu přispěje třeba i náš poslední vlog. Není zcela kosmetický, ale obsahuje i rozhovor a rady přímo od Pavla, takže si myslím, že se bude líbit i těm, kteří sem chodí jen pro ty kosmetické tipy ☺......
Také jsme navštívili nutričního terapeuta Tomáše Kejíka, což bylo pro mne velice zajímavé a přínosné a dozvěděla jsem se plno nových informací. A protože jste si na facebooku odhlasovali to, že vás toto téma zajímá, určitě se můžete těšit na články a ukázku jídelníčků a výsledků měření, které jsem u Tomáše podstoupila.
 
Mějte krásný den a o víkendu se těšte na nové video na hlavním kanále ☺.
 
 

You May Also Like

34 komentářů

  1. Nádherné líčení ! Je to něco jiného než na co jsme zvyklí ale je to super :)) Na články se těším

    LENNY in DENMARK

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení je hrozné. Jinak to oblečení ti sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nehezké oči to Petře dělá, vůbec jí to nelichotí, je zajímavé. že si připadala hezky nalíčená....

      Vymazat
    2. Mně se líčení moc líbí. Je trochu jiné, než jaké Petra obvykle mívá. Ale zejména na fotkách z minulého článku mi připadá krásná, mladá a líčení dokonalé. Kateřina

      Vymazat
  3. Musím říct, že líčení se mu velice povedlo :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tak mě se líčení líbí, je to zase něco jiného, jo pěkné. A Pavel je úžasný člověk, milý, usměvavý, příjemný, nechybí mu pokora, a ještě ke všemu je to moc pěknej chlap. Škoda, že nelíčí i obyčejné smrtelníky, nebo ano? Kosmetika mě opravdu zaujala, olejíček a rtěnkotvářenky, ale samozřejmě i ostatní produkty.
    Peťulko, tobě to moc slušelo v lila barvě, brýle úžasné, ale jednu výtku mám, a to žvýkačka ve videu.
    Tak krásný sluníčkový den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já myslím, že líčí i třeba na svatby a tak,ale jistá si nejsem, můžeš ho ale kontaktovat třeba na facebooku ☺.

      Vymazat
  5. Musím souhlasit.Oděv supr,ale to líčení se k tobě vůbec nehodí.Předem upozorňuji,že každý máme svůj názor,tak si ten svůj taky nechte pro sebe,nebo ho napište.Petra je pěkná holka a sama nejlíp ví,co se jí líbí a v čem se cítí dobře. Jestli se jí líbí tohle líčení,jsem nepostřehla,ale záleží na ní,jestli bude nosit,nebo ne. Za mě tedy na její typ rozhodně ne.

    OdpovědětVymazat
  6. Nemyslím to zle ale to líčení očí - jak dlouho se s tím dělal? Mě připadá, že vzal tmavý stín a rozmazal ho po celém tvém oku... nechápu ten výsledek, fakt ne.. Mírovi ses líbila? Ale jinak je moc sympatický, chtěla bych ho potkat! :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, ono se to nedá přesně říci, jelikož jsme to natáčeli, tak to vždycky trvá déle. Mírovi se to celkem líbilo, on má u mě rád výrazné oči ☺.

      Vymazat
  7. Pavel je ohromně pěkný chlap! :D Mně se to líčení líbí, vždy se mi víc líbilo drsnější a temnější sexy líčení a to jestli se to k danému člověku hodí nebo ne, neřeším, hlavní je jestli se v tom dotyčná cítí dobře. A to, že jsi se svou postavou spokojená nezní vůbec zle, naopak je to dobře a člověk se nemusí zatěžovat a trápit blbostma.

    OdpovědětVymazat
  8. Líčení se mi moc nelíbí, ta celá tmavá víčka vypadají nehezky, upřímně je to jak ve stylu "ze záhrobí" :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Líčení se mi bohužel nelíbí, příjde mi moc tvrdé, nevidím vůbec oko vystínované- do vnějšího koutku tmavší barvu atd. jak jsem zvyklá, přijde mi to celé nalíčené jako jednou barvou. Ty to umíš teda stopro lépe a kdyby to šlo, tak mě líčíš na svatbu :-D Jinak oblečení ti moc sluší, lila barvička ti sedne :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Petro, tak já se musím bohužel také připojit k těm, kterým se líčení nelíbí. Sama to umíš o moc lépe! Ty oči vypadají zapadlé, rozmazané, zmenšené a celkově ti to dává takový přísný výraz a zestařuje tě. To nejsi vůbec ty! A příště si prosím také vytáhni tu žvýkačku, když mluvíš na kameru :). To přežvykování mi, musím říct, docela vadilo. Jinak pěkný outfit, lila ti sluší.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, podle mého názoru se sama umíš nalíčit tisíckrát lépe! :) Pěkný den přeji:) Lucie

    OdpovědětVymazat
  12. Milé vizážistky, kolik obličejů, kromě svého jste nalíčily? :-) Makeup je krásný, je to jen jiný styl než Petra obvykle nosí. Dramatické oči, jsou to klasické velké kouřovky.
    Trochu mě zaráží další jev: Petra je krásnější než Táňa Kuchařová, Petra je krásnější než Simona Krainová a Petra se umí nalíčit lépe než všichni vizážisté světa.....No já být Petrou tak si nechám snad udělat sochu :-) Pochválit ano, ale tohle už hraničí s totální adorací neboli s nekritickym zbožňovanim. Tohle prostě nepochopím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se upřímně ten look také libil, je to zase úplně něco jiného než si běžně dělám já, takže to byla příjemná změna a právě se mi líbilo, že mi udělala signální YSL look ☺. Ale je jasné, že se to nemusí líbit každému, kolikrát když dělám líčení, také sklidím velmi negativní ohlasy, to je naprosto přirozená věc, že každý má jiný styl, vkus a líbí se mu něco jiného a někdo jiný ☺. Jinak někdo mi zase píše, že vypadám jako opice, takže to máš tak ☺, myslím, že balanc tu je ☺.

      Vymazat
    2. Jako chápu, že názory na líčení se různí, to je o.k. Stačí napsat líbí, nelíbí, sluší, nesluší.....ovšem co si musel chudák Pavel Kortan přečíst....jakože je vlastně amatér a že má vrátit diplom atd.....tohle mě zaráží. To, že se mi něco nelíbí mě přece neopravnuje k urážení tvůrce....samozvane vizážistky a odbornice by se nadšením klepaly na to, aby je takový mistr někdy nalíčil....ta nepokora lidi na sociálních sítích mě děsí....vlastně nejen na sítích

      Vymazat
    3. Ano, to ja s tebou souhlasim, bylo mi to az lito a mam potrebu se Pavlovi omlouvat za to, co lide nekdy napisi. Jenze co s tim mohu delat. Vis, ono je to tezke, predstav si, ze podobne komentare ja si na sebe ctu denne a kdyz to zminim, tak mi na to lidi reknou, no tak nebloguj, takze je to asi v poradku takove chovani?! Ale me na tom vsem nejvic stve, ze nekteri lide opravdu postradaji elementarni lidskou slusnost. Zase ale si myslim, ze valna vetsina svuj nazor vyjadrila slusne a tem ja moc dekuji. Pockej, ze za chvili ti na tento komentar nekdo napise, ze se tu nesmi kritizovat. Ale problem je, ze lide si pletou kritiku s urazenim a nedokazi ji casto napsat tak, aby autorovi neco dala a zbytecne neurazela. Jenze ono casto o to jde - urazit, ale schovavaji to prave za tu radoby dobre minenou "kritiku".

      Vymazat
    4. S opicí souhlasím, máš hodně výraznou čelist a z boku je to fakt mazec, jako bys ani nedokázala schovat všechny zuby do pusy. Ale lidé přece pochází z opic, tak co už :-) Jsou horší věci na světě, takže bych to neřešila. A líčení se mi líbí, jsme u tebe zvyklí na umělé řasy a ty bych dala i k tomuto líčení, bez nich to není ono. Příjemná změna.

      Vymazat
    5. No podle mě tedy výrazná čelist vypadá úplně jinak , já bych opravdu někdy ráda viděla, jak vypadají ti anonymové, co mi tohle píší, protože podle sebe soudím tebe, znáš to ;).

      Vymazat
    6. Jo, taky bych se jim ráda podívala na zoubek, to bude určitě děs, protože tuto hloupou urážku považuji za závist krásných zubů a úžasného úsměvu. A myslím, že Pavel Kortan je člověk, který nemá zapotřebí se zabývat urážlivými komentáři, protože prostě umí, je báječný, a protože umí je vizážistou společnosti pro Česko i Slovensko. Tedy on, a ne ti hlupáci co se takto vyjadřují. takže asi takto. Peťulko a Pavle, krásný den, jste oba moc fajn.

      Vymazat
  13. Bohuzel se musim pridat k negativnim prispevkum. Ani me se naliceni nelibi. Myslim, ze se Petra lici mnohem slusiveji. V tomto liceni na me pusobi, s prominutim, trochu jako bubak.

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se líčení celkem líbí, když se díváš zpříma do foťáku (je to opravdu něco jiného, než si děláš sama), z jiných úhlů se mi zdá trochu mrtvolné :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Mně se líčení nelíbí. Nevadí mi, že je to něco jiného, nevadí mi ani, že je tmavé (osobně mám výrazné oči ráda). Ale nelíbí se mi stínování nebo použití těch stínů. Připadá mi to prostě napatlané, nerozblenděné, nedotažené, odfláknuté, jak kdyby bylo líčení už pár hodin jeté. Nevím no.
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle líčení se mi taky nelíbí. Kouřovky jsou fajn, ale mám pocit, že ti zbytečně orámoval oči a ještě ti stíny rozmázl dost nízko u vnějšího koutku. Být to pro nějaké grunge focení, tak dobré, ale takhle za mě ne. Normálně vypadáš mnohem mladší, tohle ti dost přidává věk. Rty se mi líbí (pro změnu víc, než když se líčíš ty). Pleť taky super.

    OdpovědětVymazat
  17. No mně se ty oči takhle nalíčené nelíbí. Ale jinak pan vizážista byl velice sympatický :) Hezký vlog :)

    OdpovědětVymazat
  18. Taky se mi líbí mnohem víc, když se nalíčíš sama. Tohle mi přijde hrozně tvrdé. Ale tak proti gustu...

    OdpovědětVymazat
  19. Ty jsi vždycky spokojená, když tě líčí někdo jiný, ale mně se to nelíbí. Prostě to sama zvládáš o moc, moc líp. Zajímalo by mě, jestli jsi tak hodná (a to není myšleno ve zlém) nebo slepá (to už je trochu rýpanec), že to nevidíš??

    Nutriční terapeuti jsou už otravní, to samé to video s kapkou krve, fakt to nesnáším tyhle videa. Škoda, že to není zvlášt a tím pádem tomu zvedám sledovanost, protože na to čumím kvůli tomu ostatním, ale fakt už s tím jdi do háje.
    Zdravá strava - je pestře, skromně, všechno a ČAU. Nedělej z toho vědu, nebo pro sebe, fakt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já teda vždycky spokojená nejsem, byla jsem spokojená jen 2x a to když mě líčil Zdeněk Fencl a ted a je fakt zvláštní, že to píšeš, protože mi minule zase někdo jiný nadával, že jsem se dovolila ohradit, že se mi líčení od vizážisty nelíbí. mně se to ale tentokrát líbilo, je to jiné a cítila jsem se v tom dobře.

      Však se na to nemusíš koukat, nutričního terapeuta si naprostá většina na facebooku odhlasovala, že jí to zajímá a chce vidět jídelníčky, jinak bych to sem vůbec nedávala, pokud to tebe zrovna nebaví, tak to prostě přeskoč na kosmetické téma a je to ☺.

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď. :)
      Tak to se omlouvám, asi nemám nakoukáno, ale nějakou kritiku jsem neregistrovala. Ok, moje chyba :).

      Nebudu, na všechno, ale na nutričního terapeuta ne :), ostatně i na vašem druhém kanálu s Mírou je to nejmíň sledované video. Já tak nějak nevím, jestli budeš chodit každou chvíli k nějakým výživovým poradcům a čekat co? Kapka krve, na netu xxx miliónů informací, pak tenhle terapeut, co dál? Nějak mi uniká smysl, ale jasně, někteří to chtějí :). To byl jen jeden názor.

      Vymazat
    3. Já jsem ale u výživového poradce a na bodystatu nebyla, až ted poprvé, nevím, kde bereš informaci, že každou chvíli někam chodím. Kapka krve bylo jen vyšetření, zdálo se mi to docela zajímavé, ale byla to jednorázová akce, od které jsem já osobně nečekala nic ;). Nutriční terapeut nám vypracuje jídelníček na míru, změřil nás atd, to je přece něnco úplně jiného A co od toho čekám? Vždyt jsem to říkala ve videu, mám dost omezení a různé alergie a tak čekám, že mi poradí jak jíst i přesto pestře a že objevíme i nějaké nové potraviny, které nám už i doporučil a samozřejmě by neškodilo nabrat nějaký ten sval. Ta návštěva byla velice zajímavá a tobě možná stačí si něco najít na netu,ale každý organismus funguje trochu jinak, má jiný metabolismus a to se bez měření nedozvíš jak na tom opravdu jsi. Stejně tak jsou pro každého vhodné jiné potraviny, pokud má omezení a jiné množství. Naopak přesně tohle nám on říkal, že si lidi něco najdou a netu a pak se strašně diví, že to nefunguje, když vlastně vše dělají "dobře".

      Vymazat
  20. Peti, máš zajímavé sluneční brýle :) tohle líčení je u Tebe docela nezvyk a chápu, že se to někomu nemusí líbit, protože jsi světlounká a je to na Tebe dost tvrdé. mně se každopádně líbí, protože kouřové oči miluju :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!