15. vlog - Cosmobloggers, Jetel, Ms. Blair Waldorf, orgie v kabince

by - 29 května

Krásný páteční večer,

protože to vypadá na pohodový slunečný víkend, mám pro vás pohodové video s dalším vlogem. Abych vám pravdu řekla, tak mě vlogy hrozně moc baví. Je to takové osobnější a mám vždycky hroznou radost, když vás můžu vzít někam s sebou. No a protože dle ohlasů to baví i vás, tak mám pro vás nějaké to koukání právě na víkend. No a jestli jste se ještě nepřihlásili k odběru vlogovacího kanálu, určitě to udělejte, ať vám naše společná videa s Mírou neuniknou :). Hezky se bavte a napište mi třeba, jestli bych si něco z toho, co jsem si zkoušela, měla pořídit :).

 

You May Also Like

48 komentářů

  1. Ahoj Peti, viem ze trochu od veci otazka ale predsa... :D nevies ci NYX prestal vyrabat Powder blush v odtieni Taupe? Uz vyse mesiaca ju neviem zohnat na absolutne ziadnom e-shope :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, abych rekla pravdu, tak nevím, ale zkus ebay, tam urcite bude.

      Vymazat
    2. Já jsem asi před měsícem objednávala tady: http://www.kosmetika-usa.cz/tvar/1093-nyx-powder-blush.html

      Vymazat
  2. Péťo, tyhle vlogy miluju a vždy se těším, až vyjde další! Davám like a už teď vyhížím mé odběry na Youtube i s 16. vlogem :-D Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťo, prosím, co mas ve videu za make up? Mas moc hezkou pleť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju, mam cushion makeup od Misshy, je neskutecne skvelej, cekejte recenzi.

      Vymazat
  4. Péťo, Vaše vlogy jsou naprosto božííí :-) mohli by být i delší, třeba jak připravuješ večeři a na co pak koukàte v Tv:-) jinak moc pěkné a pozitivní video... paaaaa

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, můžeš poslat odkaz na Klárky blog? nebo někdo jiný? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Klarka je z Cosma, neni blogerka, aspon myslim, ze nema blog :)

      Vymazat
  6. Vlog opět pobavil :) Ty bílé šaty s růžičkama jsou z H&M? Asi jsem se zamilovala a budu pro ně muset zaběhnout :)

    OdpovědětVymazat
  7. Blair je úžasná! :DD Péťo, tvoje vlogy jsou fakt moc super! Vždy si udělám čaj, sednu k pc, sním nějakou tu čokoládku:)) pro mě relax :) obvzlášť se mi líbí ta část v obchodech :) už se nemůžu dočkat 16. dílu... Jen tak dál! Měj se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, moc dekuju, to me tesi, protoze vlogy pro vas me neskutecne baví.

      Vymazat
  8. Boží, vy mě hrozně bavíte <3

    OdpovědětVymazat
  9. Koukám, že to máme podobně - když se mi něco líbí, taky to musím mít v 10 variantách (viz třásňová kabelka, zvonáče, krajková vesta,...) :-))
    Ale zase ta žvýkačka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně....ta žvýkačka. Bylo by to pohodové fajn video, ale ta žvýkačka v puse mi zkazila celý dojem. Promiň, ale připadá mi to neslušné, když mluvíš k lidem a natáčíš veřejné video. Jinak si žvýkej jak chceš.

      Vymazat
    2. No ja prave zvonace mam jen jedny a kabelku taky, tuhle z minuleho postu a neni nic moc, tak jsem si chtela poridit jinou a tuhle vyhodit ;). A krajkovou vestu nemam zatim zadnou, jen jedno bolerko ;).

      Vymazat
  10. ahoj Peťo, můžeš mi napsat jakou paletku jsi použila na líčení očí? a jaký make up? bylo to decentní ale přitom efektní. děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju, pouzila jdem Urban Decay basics 2 a cushion makeup od Misshy, ten makeup je neskutecna pecka, prave ho testuju a pripravuju recenzi, protoze o tom vam fakt musim povědět !

      Vymazat
  11. Víííc takových videí :-) Klára

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé video, mám tyhle vlogy moc ráda. Také se přimlouvám za video z přípravy večeří, budu ráda třeba i za tipy co ke svačině, obědu atd.. Těch není nikdy dost :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den Paní Péťo! :3
    Musím říct, že všechny věci které jste ukazovala na kameru se mi moc líbily! :-) Také by jsem nevěděla, které věci si pořídit! :-D
    Jinak dneska Vám to opět sluší! :*

    OdpovědětVymazat
  14. Super video. :)

    Kája

    OdpovědětVymazat
  15. Ty bílé šaty s růžičkama jsem si koupila předevčírem (byly poslední a i když bych potřebovala o číslo větší nemohla jsem je tam nechat, snad se trošku roztáhnout, jsou hodně elastické) a když jsem je kupovala, tak jsem myslela právě na tebe, že kdybys je viděla, tak je určitě bereš :-D krásná náhoda :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Ja jsem si je bohuzel nekoupila, ale jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  17. Připojuji se k těm, kdo mají rádi vaše vlogy :-) Jste fakt fajn dvojka, je vidět, že si rozumíte a máte se rádi.
    Šaty si taky zkouším s kalhotami, led když mám fakt vážný zájem, kalhoty sundám, ať vidím, jaké v nich mám nohy :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Miluji tahle Vaše videa, jste s manželem skvělý tým:) Moc ráda Vás sleduji a to pravidelně, jste pro mne v mnoha věcech inspirací. Díky Markéta

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý den, Petro, bezvadné relax video jako vždy! Na všechna Vaše videa se moc těším a tato jsem si obzvlášť oblíbila. Moc Vám to s Mírou sluší. Prosím příště o něco delší rozhovor s Ms. Blair Waldorf :-D je vážně roztomilá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, moc Vám děkuji a i já se těším u dalších videí, zrovna vlogy také beru jako super relax :).

      Vymazat
  20. Myslím, že ten, kdo tě upozornil na žvýkačku to nemyslel útočně, ale opravdu to nevypadá dobře. ;).

    OdpovědětVymazat
  21. Já vás miluju! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj,
    Baví mě kosmetické recenze apod., ale tohle mi trochu připadá, no nechci rýpat, ale jako takový vzkaz pro Toji maminku(prý se nevídáte), aby viděla jak si žijete. Je to Vaše hobby, vaše soukromí, jen, nevadí Vám, že vám všichni vidí do "kuchyně", není to trochu zvrácená závislost? Nestraní se vás rodinní příslušníci, jakožto "exotů"? Mně jich je trochu líto....
    Zdeňka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zdeňko, ted jsi mě opravdu pobavila a i když jsi "nechtěla rýpat", tak já osobně to tedy jako rýpání beru. O čem chceme vlogovat je naše věc, nikoliv nikoho jiného, ani rodinných příslušníků a už vůbec nevidím důvod, proč by to mělo být zvrácené či nenormální. Ve světě je to úplně normální, že blogerky dělají vlogy, to jen u nás v ČR je každý "připokakaný" dělat něco jinak než ostatní a vše, co vybočuje z průměrné šedi je pro ostatní divné nebo pobuřující, klasická česká netolerance. Nevím jak jsi přišla na to, že se nevídáme nebo nebavíme, není to pravda a i kdyby byla, nikomu do toho nic není.

      Vymazat
    2. No jako promiň, ale i kdyby Peťa s Mírou točili domácí porno a dali to na někam na příslušné stránky, tak nám do toho nic není, ale tam je všem najednou jedno, že se točí v kuchyni, ložnici, obýváku. :-D A že ti je líto příbuzných, nechápu proč. Každý má nějaký koníček, tenhle je bohužel zatím nedoceněný, lidi se ho bojí a nepokládají ho za běžný, tím pádem se kolikrát youtuber i stydí přiznat, že natáčí, což je teda ohrozmná škoda.. ale to se časem dufám změní :-).

      Vymazat
    3. To si děláš srandu? Jestli se za Petru příbuzní stydí, tak asi nejsou normální oni. Jen se podívej čeho dosáhla díky točení videí, má dva tituly Blogerky roku, svojí značku kosmetiky a zvou si ji do TV, v zahraničí by byla hvězda a tady se snad má za úspěch stydět? Typický Češi. Mně se tohle povést, tak mě rodiče chválí od rána do večera a jsou pyšní, naštěstí mám nejlepší rodiče na planetě. Mně to spíše přijde, že rodiče Petru ocenit a pochválit neumí podle toho jak se k ní ve videích chová její maminka, ta jí ani neříká jménem, ale mluví o ní neosobně a oslovuje jí dcera. To značí, že maminka si asi myslí, že Peti úspěch je snad celé její zásluha a že Peťu nerespektuje, už jen to, jak si usurpovala video pro sebe, bylo mi Petry líto, když jsem viděla videa s maminkou. Jde vidět, že o rodině moc nemluví ráda, asi to nemá lehké, holt je to ještě generace, která vůbec nechápe jaký má úspěch. Zuzka V.

      Vymazat
    4. No, mě matka taky neoslovuje neustále jménem, netuším, jestli o mně mluví jako o dceři, nebo jako o ... (křestní jméno), ale vztah máme pěkný, jak se chová Petřina maminka ve videu může být taky tím, že videa netočí, není to její koníček ani profese, tak možná dělá chyby, a hlavně mi přijde kruté tady napadat Petřin vztah s mátkou, ať je jakýkoli.

      Vymazat
  23. Ahoj Peťka . Krásny vlog. Si proste super aj s Mírou. Veľmi rada toto pozerám. Úplne má to nabíja energiou. Ste naj. Nemám slov. Ďakujem za krásny zážitok . ❤️😘❤️

    OdpovědětVymazat
  24. Mám vaše vlogy hrooozně ráda :). A Péťo mám pro tebe tip - Až příště pojedeš do Prahy podívej se do F&F v Letňanech. Mají tam hezčí věci než na Andělu a větší výběr :).

    OdpovědětVymazat
  25. Super vlog, Petí!!;-)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc mě bavíte! Jste super! :-) Petrushca

    OdpovědětVymazat
  27. vaše vlogy jsou správný :)) také si se svojí kočkou takhle povídám, sousedi si musí myslet, že jsem blázen :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!