FOTD - "one brand look" s Dermacolem + recenze Dlouhotrvající barva na rty a Quatro paletky

by - 12 ledna

Krásný pondělní večer vám všem,

dnešní článek bude patřit do série minirecenzí s ukázkou líčení. Tentokrát jsem se pokusila nalíčit produkty jen jedné značky, abych vám mohla zprostředkovat svoje dojmy, zda je výhodné koupit si vše od jedné značky, nebo vyzobat perličky od více výrobců.
Osobně zastávám názor, že u pečující kosmetiky je vhodné používat jednu řadu péče o pleť. Nejsem zastáncem toho mít denní krém od jedné značky a noční od jiné, i když věřím, že je to záležitost osobních preferencí. Já mám však pocit, že nejlepších výsledků člověk dosáhne pokud na sebe produkty navazují. Je tomu ale tak i v kosmetice dekorativní?
 
Líbí se vám "one brand" idea? A od jaké další značky byste líčení a recenzi chtěli?
 
1. look s Quatro paletkou pro modré oči

2. look s Quatro paletkou pro oříškové oči

 
Na sjednocení pleti jsem použila mojí oblíbenou Satin pearl bázi, na kterou jsem zapracovala Truffle makeup a to jako vždy pomocí kabuki štětce. Teď v zimě preferuji odstín č. 1, který je krásně světlý. Makeup je velmi hydratační, dobře kryje a vypadá na pleti velice přirozeně. Je to však zcela jistě makeup pro sušší až velmi suchou pleť, i já ho potřebuji maličko zapudrovat, abych se neleskla. Je to ale můj zimní favorit a rozhodně bych ho doporučila všemi deseti!
 
 
Na zapudrování jsem použila Wet&dry pudr v odstínu č. 1. Pudr je jemně mletý a docela pěkně kryje, zároveň si mi zdá, že nevysušuje. Pro ty z vás, které mají raději pudrové makeupy by mohl být vhodný díky svému krytí za sucha, ale dá se použít i na mokro. Tuto možnost nevyužívám, protože v této konzistence mne makeup vysušuje a je vhodnější spíše na mastnější pleť.
 

Na vykonturování tváře a na líčka jsem použila Krajkovou duo tvářenku v odstínu č. 4. Vrchní hnědou matnou částí perfektně vykonturujete a třpytivá béžová část dodá barvu tvářím a projasní obličej. Musím říci, že tyto tvářenky nejsou špatné, ale rozhodně mám jiné favority. Pigmentace je spíše nižší a produkt je poměrně tvrdě slisován. Osobně tvářenku příliš často nevyužívám, ale barva je moc hezká a neutrální i pro bledulky.

 
Na projasnění jsem využila Rozjasňující zkrášlující paletku. Když tyto paletky přišly do drogerie, byla jsem nadšená. S odstupem času si pořád myslím, že v drogerii se toho na projasnění moc sehnat nedá a tohle je docela fajn varianta, ale co se kvalit týče, rozhodně je lepší ta bronzující. Vrchní část rozjasňující paletky je příliš tvrdá na to abyste nabrali vůbec nějaké množství produktu na jemný štětec. velké třpytivosti se ale bát nemusíte, i když na testerech to tak vypadá, na denním světle toho na tváři moc není. Vrchní část tedy nanáším spíše prsty, ta spodní je ale fajn, hezky pigmentovaná bílá se zlatými odlesky.
 
 
Jako podklad pod oční stíny jsem použila bázi Eye shadow base. Jedná se o bílý silikonový krém a když jsem bázi prvně vyzkoušela na ruku, myslela jsem si, že s ní stíny moc držet nebudou a to právě díky kluzké konzistenci. Musím ale konstatovat, že od té doby jsem si ji docela oblíbila. Musíte jí dát opravdu maličké množství, aby dobře dělala svou práci, ale pak skutečně funguje. Stíny mi s ní drží hezky a dokonce i vyhlazuje víčko.
 
 
 
Celé horní i spodní víčko jsem vystínovala stíny z Quatro paletek. Paletky jsou k dispozici ve čtyřech variantách. Pro oříškové, modré,  hnědé a zelené oči.
 
 
Abych vám pravdu řekla, pořád nejsem úplně rozhodnutá jaký verdikt nad paletkami vyslovit. Stíny jsou totiž opět docela dost tvrdě slisované a díky tomu se hůře nabírají. Pokud se ale dostanete pod tu vrchní "tvrdou" vrstvu, pigmentace a manipulace se stíny se jeví lépe.
Přestože to, co se pigmentace týče, není žádný velký hit, označila bych ji spíše jako nižší střední, se stíny se jinak pracuje dobře.
Hezky se blendí a roztírají po víčku a na kůži vypadají moc hezky. Dokonce se mi zdá, že při swatchi vypadají stíny méně pigmentované než na víčku. Nejméně pigmentovaná je paletka pro oříškové oči, možná to bude i tím, že její barvy jsou takové nejsvětlejší a nejpřirozenější. Všechny stíny obsahují jemný shimmer.
 
 
Co se týče obalu, tak ani ten mne příliš neokouzlil. Jedná se o plastové balení s malým zrcátkem uprostřed. Vzhledem k tomu, že zrcátko je nastojato a docela úzké, moc si neumím představit se podle něj líčit. I když možná jako nouzovka postačí....
 
 
Pokud bych celkově měla zhodnotit barevné složení paletek, sama bych sáhla jedině právě po té pro oříškové oči. Paletka obsahuje hezké přírodní tóny. Tělová, šedá, růžová a fialková se dají na víčku pěkně zkombinovat a osobně si myslím, že tato paletka je vhodná právě pro modroočky a zelenoočky mnohem více.
 
 
Modré stíny v paletce pro modré oči jsou, podle mě, trochu přežitou klasikou, i když šedomodré kouřovky s ní vykouzlíte.
 
 
Paletka pro zelené oči mne nenadchla růžovou a hráškově zelenou, která tedy, dle mého názoru, zeleným očím příliš nesvědčí a ani šedá není barva, kterou bych pro zelené oči primárně doporučila.
 
 
Ani s paletkou pro hnědé oči to není o moc lepší. Nepochopila jsem umístění výrazné žlutozelené nepříliš pigmentované barvy, která snad nemůže slušet skoro nikomu a pochybuji, že ji někdo využije v každodenním líčení, pro které, jak jsem pochopila, jsou paletky určeny.
 
 
Pokud bych měla zhodnotit celkově, dle mého úsudku nejsou paletky ničím, co byste museli jó vlastnit. Děkuji Dermacolu za to, že jsem je mohla vyzkoušet, avšak zcela upřímně, mými favority se nestaly. Dermacol umí mnohem lépe makeupy a rtěnky, ale u očích stínů mu to pořád nějak zvláště nejde a to jak konzistencí, tak složením barev. To konkrétně mi přijde celkem mimo a nezlobte se za ten výraz, ale stejné jak před 10-15 lety. Myslím, že tady by to chtělo velkou inovaci.
 
Na horní víčko jsem pak udělala linku Jumbo tužkou Metallic black z řady black mania. Tužka je skvělá, perfektně měkká, dobře pigmentovaná a bezvadně drží. Na řasy jsem použila řasenku Mega lashes. Podle mého názoru je to od Dermacolu asi doposud ta nejlepší řasenka. Má dobrý tvar kartáčku, ani malý, ani velký. Řasy hezky zahustí a prodlouží, ale hlavně je díky hustší konzistenci nechá natočené, objemné a přitom neslepené. Určitě doporučuji!
 
 
Posledním krokem už jsou jen rty. Myslím, že novou Dlouhotrvající barvu na rty už jste v blogosféře určitě zaregistrovali. Jedná se o převratnou novinku, která má na rtech vydržet až 16 hodin. Bohužel musím konstatovat, že tak dlouho jsem ji netestovala, protože mít na rtech cokoliv 16 hodin by mi bylo krajně nepříjemné, ale výdrž má tahle věcička opravdu velmi slušnou, prakticky do odlíčení!
 
 
Prvně nanesete na rty barevnou bázi - krok číslo 1. Tato báze je velmi jemná a slušně pigmentovaná. Nechte na rtech minutku zaschnout, až báze začne zmatňovat a poté naneste krok číslo 2.
Bezbarvá péče dodá barvě lesk a fixaci, která trvá opravdu několik hodin.
Co považuji za nejdůležitější, je vychytání správné doby, kdy nanést právě tuto bezbarvou bázi. Pokud totiž barevnou část necháte příliš zaschnout, bude se vám při nanášení péče loupat. Pokud ji naopak necháte zaschnout málo, obarvíte si bezbarvou část.
Zdálo by se, že určení správné doby pro nanesení bezbarvé péče je jednoduchá věc, ale ve skutečnosti je to docela oříšek a jak můžete vidět na fotkách, ne vždy se mi zadařilo. Když totiž nedodržíte správnou dobu, barva na rty vám nebude správně fungovat. Buď budete mít rty flekaté nebo si kousky barvy strháte.
 
 
Samotná výdrž je však skvělá, dokonce i po polévce a hlavním jídle drží barva obstojně. Samozřejmě se objeví malé trhlinky, zvláště pak uprostřed rtů, ale jinak je to paráda.
Další velkou výhodou je to, že tato barva rty nevysušuje jako většina ostatních dlouhotrvajících produktů.
Za mě určitě zajímavá věcička a doporučila bych ji. V drogeriích bude v průběhu ledna a její cena je 229Kč.
 


 
 To by bylo pro dnešek vše, děkuji všem, kteří dočetli až sem a budu moc ráda, když mi dáte vědět, zda vás některý z produktů zaujal a zda jej vlastníte a jaký na něj máte názor.
A jaká je má odpověď na otázku, zda je lépe líčit se produkty jedné značky nebo vzít to nejlepší od více výrobců? Podle mého názoru, u dekorativní kosmetiky je lépe vybrat si ty nejlepší produkty od různých značek, avšak například báze pod makeup a makeup většinou nejlépe funguje, pokud jsou od jednoho výrobce. Na rozdíl od kosmetiky pečující na všech produktech jedné značky nebazíruji a ráda vyzobávám ty nejlepší třešničky od různých výrobců ☺.



 
 


You May Also Like

35 komentářů

  1. Dobrý večer Petko, nemohu si pomoct, ale tohle výrazné líčení za mě bohužel ne.-) Jak jsem psala mnohokrát líbí se mi na vás nude líčení. Hezký večer..-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super clanek! Teda ty paletky... Vzhledove se mi hrozne libi, ale nelibi se mi, jestli jsou hodne zalisovane a hur pigmentovane jak pises.. Achjo, prooooc, vzdyt musi vedet, ze kazdy chce dobre pigmentovane stiny:( A to rozdeleni pro barvu oci to je tam primo napsane jo? Protoze ja mam teda hnede oci, ale ta paletka jakoze pro hnede oci by byla pro me totalne nevhodna:-D No to jsem se rozepsala:-D Moc hezke fotky opet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně! Jako ty paletky jsem vůbec nepochopila, nechápu,kdo to vymýšlel. dermacol mám moc ráda na rtěnky, makeupy, báze atd, mají spoustu super věcí,ale stíny jim fakt nejdou. A je to tam přesně takhle rozepsané, podle mě ty barvy jsou absolutně nevhodné, jediná použitelná se mi zdá ta neutrální pro ořískové oči.

      Vymazat
  3. Ty paletky vypadají pěkně a rozhodně skvělý nápad na one brand look! :)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj...super článek. co takle líčení se značkou MAC....? :)

    Kata
    inst. KatiieTiie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc, já jsem od MAC jsem měla jen miniaturky rtěnek, úplně mě to neláká, jen pořád přemýšlím o jejich ikonických rtěnkách, že bych si pořídila, uvidíme, to by mě zajímalo :). Pokud byste si o to psali, tak určitě něco zkusím :).

      Vymazat
    2. od MAC jsem měla pár produktů : rtěnku, pudr a tužku na oči. obecně mi přijde kvalita opravdu lepší než tzv. obyč věci z drogerky. ale ne násobně lepší, aby to zdůvodnilo tu cenu... tužka mi maximálně vyhovuje, takže kupuji stabilně - mám asi 4tou, nelituji investice, protože drží a nerozmazává se, je pěkně měkoučká. určitě bych ale našla ekvivalent u běžné produkce, jen mi maximálně vyhovuje tento odstín, který jsem zatím nikde jinde nenašla tmavě fialový, s nádechem do hněda - mají se shimerem i bez, oba používám). Pudr jsem měla 2x, mám mastnou pleť, takže musím matovat a během dne přepudrovávat - byla jsem spokojena jak s kvalitou tak s balením se zrcátkem, ale cena mne donutila najít něco jiného - asi na třetí pokus jsem našla obodobnou záležitost za poloviční cenu.
      zajímá tě rtěnka, že ... měla jsem, zajímavý odstín, na kterém se mi líbilo, že se přizpůsoboval oblečení, barevnosti, kterou jsem měla ten den na sobě : rtěnka byla hnědorůžovočervená (ehm...), ale uměla být teple hnědočervená s teplými barvami a studeno- růžovočervená až do fialova se studenými barvami - což mne fascinovalo a bavilo. Byla krásně krémová a měla výdrž . Protože byla poměrně sytá a tyto nosím spíše jen v zimě, vydržela poměrně dlouho - až mi začala připadat žluklá (ale mi takto smrdí i rtěnky od Astoru a některé od Avonu), zřejmě mi nesedí něco z toho tukového základu.
      Takže já bych se klidně líčila od hlavy až k patě MACem, je kvalitní, mají výběr odstínů a produktů, hlavně se mi líbí výdrž jejich výrobků - ale mít ve šminkách tak 2 až 3 tisíce, což bych potřebovala vzhledem k jeich jednotkové ceně 500kaček - to si holt nemůžu dovolit...
      Eva

      Vymazat
  5. Tak ty paletky jsem taky nepobrala. Souhlasím s tvým názorem na ně. Mouni

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám moc ráda Dermacol. Když jsem líná zkoušet něco nového nebo potřebuji už ověřené super produkty jdu do Dermacolu. Poslední dobou se mi zdá, že poměr cena a kvalita je absolutně nejlepší v Českých drogérkách... Co mě opravdu štve je jejich oficiální e-shop, nepřehledné a navíc tam není ani polovina produktů z dekorativní kosmetiky co mají... Když jsem jim to psala na facebooku napsali, že na eshopu pracují a mám si zajet do Prahy tam prý mají speciální krámy kde je celý jejich sortiment k vidění... Tak děkuji ale cestu do Prahy nemám a ráda bych si to koupila přes eshop...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to taky nechápu :), vždyt přece smysl eshopu je, abys nemusela do toho krámu jezdit :D......

      Vymazat
  7. Osobně mám se značkou Dermacol negativní zkušenosti. Většina produktů, co jsem od nich měla stála za nic. Líbí se mi, ale jejich třpytky. Jsou ještě v prodeji nebo už skončily? Na webu už nejsou k dostání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, myslím, že už je vůbec nedělají,ale jsou fakt super!

      Vymazat
  8. priznam se, ze me Dermacol produkty nijak neberou. bronzer neni spatnej, semtam narazim na dobrou rasenku. stiny jsou strasny vsechny... clovek vubec nema radost z nanaseni, plus to nevydrzi, zmeni to barvu a vubec je to o nicem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak,stíny jsou katastrofa všechny,tvrdý jak šutr,žádná pigmentace.Rtěnky průměr,koupila jsem si nějaký make-upy,když měly akci 40% a nemůžu si pomoct,ale přijdou mi takový maskoidní.Mám matující,24 hod. a Caviar.Přijde mi,že hl. ten Caviar je hutnější a leze do pórů.Holt jsem předtím měla Clinique a musím říct,že ten rozdíl tam prostě je.Co jsem zatím vyzkoušela,tak dražší make-upy jsou prostě jiná liga.

      Vymazat
  9. Krásný článek jako vždy Peti, tleskam. Asi se půjdu podívat po tom make upu, jaký ma postoj žlutý nebo růžový?
    Ty stíny mi nepřipadají nijak zvláštní to sleek je jiná pohádka vlastním paletku OH natural a je božská, jen je mi ji líto používat :D
    V létě si plánují rozšířit sbírku o další paletku , aby ji nebylo smutno :-) .
    Barva na rty vypadá pěkně pokouknu se po nějaké nude přirozené barvičce :-)
    Pudr jsem chtěla vyzkoušet ale když je na mokro na nic tak ho nechci :-) mám trošku suší pleť s občasným beďárkem :-) takže bych ho nevyužila ani za sucha. Ještě jsem ti chtěla napsat ze jsem si koupila v Sephoře tu řasenku od benefitů (they're real, pouze miniaturku) a už se na ni moc těžším jeste jsem ji nenačnula mám ted ještě rozdělanou řasenku z avonu,chci ji dopoužívat , pak načnu roketku a v létě se vrhnu do benefitky protože je fakt pidimidi :33 už se nemůžu dočkat :-) řekla jsem si ze od ted budu mít načnutou jen jednu řasenku
    Předem se omlouvá za dlouhý komentář :-) děkuji za tvůj čas strávený nad čtením a případnou odpovědi na můj komentář :-)
    PS: kolik maš teď načnutych řasenek Peti? a popravdě ;) :D
    S pozdravem
    Janina 15 let

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji za krásný komentář. Tento makeup v odstínu 1 je opravdu porcelánový, tedy spíše růžový podton a hodně světlý. Jé, já abych ti řekla pravdu,ani nevím, načnutých mám opravdu hodně jak je testuji,ale ideální to tedy rozhodně není, souhlasím s tvým systémem, načnout jednu ;), je to mnohem ekonomičtější.

      Vymazat
  10. Ta longlasting rtenka vypada dobre - urcite skocim omrknout barvy :) De kuji za tip
    staywithkaterina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě jsem pro perličky! Jsem tvrdým zastáncem toho, že jedna forma prostě neumí dělat celou řadu dokonalých produktů. Alespoň takové mám své dlouholeté zkušenosti. Řasenky drogerkové kategorie si nekoupím jiné než Max Factor a Loreal, to už jsem se tolikrát přesvědčila, že už nedávám jiným firmám šanci, protože to nemá smysl. Make-upy umí Loreal, od Dermacolu bych favorizovala jejich kaviárový, ale u jejich ostatních nastalo spíše zklamání. Třeba saténovou bázi mají dobrou, ale jiné jsem nezkoušela, takže to není dostatečné posouzení. Stíny mám ráda Art deco, jejich barevný výběr, kvalitu, ale i systém. Nemám ráda totiž systém klasických paletek, kde si často používaný stín vypotřebuji a pak kvůli jedinému prázdnému políčku mám tendenci paletku vyhodit, protože mne to vadí. A rtěnky, to je ještě komplikovanější, tam už se nedá upsat jediné značce, protože záleží i na konkrétním odstínu. Třeba miluji výdrž a konzisenci Max Factor rtěnky v odstínu Bewitching coral, ale to je tak jediný použitelný v té kvalitě. Jiné odstíny byla tragické svou perletí, ale i výdrží. Takže ve rtěnkách je to pestré, od oblíbené Esteé Lauder, Make Up For Ever, Gosh, Shisedo, ale i Loreál a Dermacol.

    Pokud bych hodnotila Dermacol jako celek, myslím, že mají na čem stavět, i mají dobré jméno, ale nějak stagnují. Nejen v obalem bídné kvality a nepraktických tvarů, to je strčí do kapsy i Alverde z DM, ale bohužel i ve vývoji. Umí třeba udělat dobré mono stíny třpytivé Moon, ale nemají dostatek matných odstínů. A s tím, s čím přicházejí na trh nyní, není takové kvality, aby mne to oslovilo. Dělají barvy málo pigmentované a také ne příliš použitelné, bez nápadu a možností zajímavých kombinací. Viz například stíny v tvém příspěvku. Byla jsem se na ně podívat před týdnem v drogerii, ale odešla jsem bez nich, protože toto si opravdu nepotřebuji kupovat. Mám pocit, že tam ve vedení vývoje sedí snad žába na prameni, protože mi to přijde jak paletky z dob mojí mamky. Jsem přesvědčená, že tam je špatné vedení, které nejde vůbec kupředu, jako by žili v izolaci před kosmetickým světem. Škoda pro ně, protože by mohli mít daleko větší obrat, kdyby byli vstřícnější k poptávce.

    Dlouhotrvající rtěnky, tolik chtěné, ale těžko dosáhnutelný efekt bez vedlejších účinků. Čas od času si koupím od Max Factoru tu jejich dlouhotrvající. Nanese se ta tekutá rtěnky, nechá zaschnout a pak zvláčňující balzám. Kdo vyzkoušel, ví, že to má i své chyby. Drží jak přibitá, ale ... Takže pak se ráda zase vracím k těm klasickým rtěnkám, které známe. Sice nevydrží věčnost, ale dají se snadno a krásně poupravit.

    Včera jsem použila poprvé gel polidh od Sally Hansen. Chtěla jsem ho vyzkoušet, jinak používám CND Shellack. Cenově vychází levněji Sally, ale s kvalitou konzistence a tím i aplikací je to horší. Na hranách nehtu tento gel vůbec nedrží dobře, jakoby stéká pryč. Výdrž zatím nemohu posoudit, ale kvalitu hodnotím jako puze dobrou, adekvátní nižší ceně. Pokud by jsi měla někdy možnost vyzkoušet CND Shellac, tak pak můžeš udělat srovnání tvého úhlu pohledu.

    Jinak velké díky za přínos novinek v kosmetické oblasti a inspiraci. Je dobré vyzkoušet a zjistit, zda není něco náhodou lepší, případně se vrátit ke starým dobrým oblíbencům.





    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Gábi, moc děkuji za vyčerpávající komentář a plno dalších tipů.
      S názorem na Dermacol s tebou naprosto souhlasím. Bohužel české značky jako právě Dermacol, Gabriella Salvete, Regina a pod. se zasekly s vývojem před 15 lety. Dělají pořád to samé v menších obměnách a novinky většinou nejsou valné. GS chrlí nové kolekce tak často, že člověk ani pomalu nemá přehled, přitom kvalita obalů i produktu stojí za starou belu v poslední době, viz třpytivé nepigmentované rtěnky v děsných obalech, glitrové laky atd. Nejvíc se jim povedly laky Star a od té doby už nic moc. CC krémy, makeupy tmavé, neryjí, no nevím. Dermacol má naopak za mě makeupy super, mám je moc ráda, stejně tak báze, jak píšeš, to prostě umí. I rtěnky jsou fajn, tedy ty long lasting, jsou krásně pigmentované a i když nemají úplně long lasting výdrž, tak jsou fajn. Pudrové produkty typu stíny ale bohužel neumí, to je holý fakt.
      Děkuji za tip na Shellac, mrknu na to, hodně lidí si ho chválí, ale nevím,zda je i pro domácí použití, nemám totiž čas ani chut někam docházet :). Ta Sally je fajn právě v tom, že si to člověk udělá kdykoliv doma. To stékání, vím co myslíš, je třeba pracovat rychleji a podtahovat volný okraj nehtu. Já jsem to vychytala tak, že barvu lakuji jen po dvou nehtech, ne celou ruku najednou, pak to tyhle vlastnosti nemá a nikam to neuhybá. Co se týká výdrže, myslím, že to bude hodně individuální. Zrovna včera mi říkala kamarádka, že jí to nedrželo hezké ani týden, má tedy ale měkké nehty a mně to drží 14 dní bez problémů

      Vymazat
  12. Súhlasím, že modré tiene pre modré oči už v dnešnej dobe preferované nie sú a je to tak podľa mňa dobre. Určite ti omnoho viac pristanú práve tie neutrálne odtiene :)

    OdpovědětVymazat
  13. Naprosto s tebou souhlasím, co se týče stínů mi přijde že Dermacol zamrzl a paletky se mi vůbec nelíbí. Jak tak přemýšlím, od Dermacolu nic nevlastním, nikdy mě asi nic natolik nenadchlo. Jak už zmiňuješ udělat paletu modrých stínů pro modré oči to je jak za komunismu a tu křiklavě žlutou jsem také nepochopila. Do barvy na rty bych za těchto okolností také nešla - čekat jestli jsem odhadla správné působení by se mi určitě nechtělo. Co se týče dlouhotrvající barev na rty můžu doporučit spoustu jiných a kvalitních značek ve stejné cenové relaci jako Dermacol takže tohle je pro mě také šlápnutí vedle. Bohužel asi této značce na chuť nepřijdu, ale děkuji za recenzi, moc ráda jsem si jí pročetla :-)

    OdpovědětVymazat
  14. moc ti to sluší a krasná paletka očních stínu

    OdpovědětVymazat
  15. Ty paletky jsou fakt mimo, vypadají lacině, a provedení a barvy jak z 80. let.

    OdpovědětVymazat
  16. Na první pohled se mi ty paletky až tak nelíbí a asi bych o ně jen tak nezavadila, ale líčení s nimi vypadá moc hezky :) Takže tu opět platí, že není vše takové jak se na první pohled zdá. Krásné líčení Péťo!

    OdpovědětVymazat
  17. Líčení je pěkné. Dermacol nemusím, přijde mi, že v jejich sortimentu nenajdu nic extra. Neříkám, že všechno je špatné. Třeba s caviar long stay make-upem jsem byla spokojená, ale s ostatními produkty moc ne. :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, na Tvojich očiach vyzerajú obe paletky krásne.. škoda že sa s nimi blbo pracuje :-/ inak potešilo by ma líčenie so značkou esence, nakoľko najviac očných tieňov mám práve odtiaľ. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Péťo, nezkusíš Rimmel? Mám od nich pudr stay matt nebo nějak tak a je hezky světlý a perfektně matuje :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Fúha, tak tie paletky... Na prvý pohľad by ma farebne aj oslovili, ale určite by som medzi nimi nehľadala paletku na každodenné nosenie a ešte aj pre konkrétny odtieň očí. Obaly vyzerajú veľmi lacno, pigmentácia je slabšia, no snáď by ju zlepšil primer, ale to určenie k farbe očí! Nechápem, kde prišli k takým kombináciám. Vlastne všetky farby sú úplne mimo farieb očí, ale aj denného nosenia. Modré tiene k modrým očiam? Je mi ľúto, čo napíšem, ale takého základne typologické chyby si jedna podľa mňa dosť vážená kozmetická značka nemôže dovoliť.
    Žiaľ, mne sa nepáči ani dnešné líčenie. Celé ma to vracia kdesi do 80-tych rokov. A ak správne vidím na prvej fotke, ani ten dlhotrvajúci rúž nie je tak skvelý, keďže sa otláča na zuboch. To fakt neznášam!

    OdpovědětVymazat
  21. Nádherné líčení :))) Ty paletky vypadají zajímavě :))) Odstínově mi také sedí oříškové :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti, trochu od tématu, můžu se prosím zeptat, co to máš za lak na nehtech? Myslím ten červený. Moc dík za odpověď Martina

    OdpovědětVymazat
  23. Mně se ty paletky teda vůbec nelíbí, už jen ty barvy..na zelené oči zelenou? Většinou se k zeleným hodí fialová, zlatá.... nevim no...ani barvy nejsou nijak hezké :/ Docela zklamání :/

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, krasne liceni :) me moc Dermacol nepresvedcil,snad jen baze pod makeup (ta pod ocni stiny vubec nedrzi) ale aspon u me pleti plati, ze kdyz je plet hydratovana, tak bazi nepotrebuji. Mela jsem rasenku, myslim Imperial a ten barevny balzam i rtenku (strasne me vysusila) a tuzku na oci a bohuzel. Jeste snad jen fix na oci se povedl.
    Jsem zastancem kdyz uz, tak si trochu priplatit za kvalitni bazi (Artdeco, Urban Decay) a stiny (Mac bezkonkurencne, Sephora je take lepsi prumer, z drogerkovych Bourjois). Vzdy mi produkty z drogerie doma jen lezi a po case je stejne vyhodim - slaba pigmentace, vydrz nula, jedine na co nedam dopustit jsou rasenky Max Factor, False Lash Effect nema chybu, Lancome i Estee Lauder se muzou jit klouzat.
    Potesilo by me liceni napriklad s vecmi od Sephory nebo Bourjois, jestli mas.
    Jinak nejsem uplne zastance jedne znacky, na peci o plet pouzivam lavovou zem jako odlicovadlo, dvoufazovy Ryor na rasy a olej Orisek Inku od Primavery jak na den pod MMU tak i na noc :)
    Na vlasy si vystacim se sodou a octem, to uz je jina kapitola :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já se moc těšila na ty barvy na rty, ale nedávno jsem si koupila ty od Rimmel a dle tvé recenze se mi zdají "rimmelácké" lepší a i skoro o polovinu levnější. :) Doufám, že bude alespoň větší výběr. :) Nechápu, že nikdy nevezmou celou kolekci a tu nedají všude, vždy je zde jen výběr některých odstínů :(

    www.goodtobe-awoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Super recenze, nad tou paletu stínů jsem uvažovala, ale odradila jsi mě! :) Já osobně bych se přikláněla za líčení Loreal což je teď má oblibená, nebo třeba Essence...nalíč it se krásně značkovými produkty není takové umění jako vyhrabout z drogerky the best :) Petra M

    OdpovědětVymazat
  27. Ta Quatro paletka pro modré oči... Jedním slovem krásná můžu říct. Kdyby se k tomu dala nějaká bláznivější modrá rtěnka, tak by to byla dokonalá ledová královna :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!