Hot or not: Stětce Dermacol recenze a soutěž

by - 19 května

Krásný úterní podvečer vám všem,

 
o nových růžových štětcích Dermacol jste již určitě slyšeli a vsadím se, že jste již zaznamenali i nějakou tu recenzi, protože se o nich v poslední době hodně mluví. Já mám proto dnes pro vás jak recenzi, tak soutěž o celou sadu, abyste si i vy se mnou mohli vyzkoušet štětce otestovat a zjistili, zda moje recenze byla výstižná ☺.  Všechny informace o soutěži naleznete pod perexem, prosím čtěte pozorně, děkuji a hodně štěstí ♥!



PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

soutěž:
1) ODEBÍREJ MŮJ KANÁL NA YOUTUBE A SLEDUJ MŮJ FACEBOOK NEBO INSTAGRAM
2) ZANECH POD TÍMTO VIDEEM NA YOUTUBE KOMENTÁŘ S KONTAKTNÍM EMAILEM
3) SDÍLEJ TUTO SOUTĚŽ (POST) NA FACEBOOKU NEBO INSTAGRAMU POD HASHTAGEM #PETRALOVELYHAIRSOUTEZDERMACOL
4) ZÚČASTNIT SE MŮŽEŠ DO NEDĚLE 24.5. DO 24:00
5) VÝHERCE VYBERU NÁHODNĚ A BUDE KONTAKTOVÁN EMAILEM A ZVEŘEJNĚN NA FACEBOOKU, BUDE SE MUSET PROKÁZAT PRINT SCREENEM O NASDÍLENÍ SOUTĚŽE
 
na sobě mám: mikina New Yorker
líčení: Maybelline The nudes paletka a rtěnka NYX Thalia
lak: China Glaze Sweet hoko
clip in: http://www.irresistibleme.com/lpt odstín č.4

eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 

You May Also Like

28 komentářů

  1. Peti, naprosto nejlepší jsou štětce tvé, nedám na ně dopustit !

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Peťo, fakt super recenze:) Upřímná, ale ne přehnaná!:) Udělala by jsi recenzi na Hakuro štětce?:) Měj se:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju, no já mám jen 3 od nich,tak právě nevím,ale jsou fajn :)¨, určitě doporučuji!

      Vymazat
  3. Peťo, ten kratší sestřih ti neuvěřitelně sedí, když tě teď vidím v těch delších, připadáš mi najednou o pár let starší (asi na 25 :D)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, Péťo! Čekala jsem tedy od Dermacolu víc, po tvé recenzi jsem taková rozpačitá tak nevím jestli je zkusit nebo ne :D Své staré štětce už si zoufale žádají o výměnu tak jsem přemýšlela nad štětci od tebe a těmito Dermacol, ale myslím, že teď je asi vyhráno :D ale za zkoušku by tyto stály mnoooo :) Jinak video perfektní, tvé recenze mi vždy přijdou objektivní.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťo, já nedám dopustit na Tvé štětce, jsou naprosto úžasné! Jinak pěkná recenze, upřímná, to mám na Tobě ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě bych za tuto sadu nedala 2 000,-! Jediné, co se mi na tom líbí, je to pouzdro :) Používám štětce Tvé, jak na tvář, tak na oči a jsem s nimi maximálně spokojená. Navíc za super cenu. A pak mám ještě sadu od Sedony Lace, která stála taky kolem
    2 000,- a nedá se s touto sadou od Dermacolu vůbec srovnat a pár jednotlivých štětců od Sigmy a se všemi jsem fakt spokojená! Slyšela jsem, že jsou dobré štětce Zoeva, tak mě to taky láká si nějaké koupit. Ačkoliv mám jiné produkty od Dermacolu docela ráda, tak tahle sada za mě prostě ne.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, již nějakou dobu přemýšlím o nákupu sady štětců, doma mám "sběrné suroviny" různého stáří, výrobců a kvality, proto mě recenze zajímala. Škoda, sada vypadala na pohled hezky, ale věřím tvému hodnocení. Také nejsem příznivec pouzder, jsem líná po každém použití štětec vracet na místo, raději ukládám do stojánku, je to rychlejší, proto se mi nechce platit za ukládačku, byť hezkou, když vím, že ji nebudu používat.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za recenzi, máš pravdu že jediné pozitivum na těchto štětcích je obal :-) Na první pohled se mi moc nelíbily a do sady za 2.000 dát houbičkový aplikátor a kartáček na obočí? To je dle mého názoru úplný výsměch. Sama až tolik štětcová nejsem, mám pár od Essence na oči a nepoužívám je - jen ten na linky je dobrý, ty zbylé ne a pak mám od tebe jeden Master zkosený na pudrové produkty - ten je skvělý a jeden klasický Flat top ze základní řady a jsem spokojená, jen ten základní Flat top se trochu propadá a vypadá že je nějak křivý a to ho používám tak 1x za měsíc tak nevím..

    OdpovědětVymazat
  9. Cena mi přijde naprosto šílená ta takovéto štětce :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, tvůj blog sleduju teprve chvíli ale už jsem hodně tvých videí viděla a moc ti fandím! Recenze jsou objektivní. Já si teď šetřím penízky na tvoje štětce, protože si myslím že budou stát za to! Zůstaň taková jaká jsi! Jsi skvělá! Měj se krásně! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, velmi by som Ta chcela poprosit o info, kde sa daju tvoje stetce objednat, ak teda nie je problem so zaslanim na SK. Dakujem Lucia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/9-1-STETCE-PETRA-LOVELY-HAIR

      http://www.romiebeauty.sk/kozmeticke-stetce-2/

      Vymazat
    2. Ahoj Luci, bud na romiebeauty.sk nebo zanedlouho na pinkpanda.sk :)

      Vymazat
    3. Dakujem krasne:-)

      Vymazat
  12. mne tieto stetce od dermacolu pridu velmi podobne ebelinu z dmka....mozno je aj rovnaky vyrobca tazko povedat,,,,ty si myslim robila recenziu aj na tie dmkove podla teba sa podobaju??? ale mam od teba stetec na makeup a sice mam aj hakuro H51 ale tvoj je taky ze sa s nim dostanem vsade a s hakurom sice je tiez super ale je prilis husty tak sa mi tazsie s nim dostava do takych zahybcekov na nose a podobne.....ale ta dermacol tasticka je krasna skoda ze ju nepredavaju samostatne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou ty Dermacol podstatne lepe zpracovane a na pohled kvalitnější a urcite hustsi.

      Vymazat
  13. Peti mohu se prosím zeptat? Mám velmi světlou a suchou pokožku, řekla bych že velmi podobnou jako ty, mohla by jsi mi prosím poradit, jaký make-up ti nejvíce vyhovuje a používáš zrovna teď? Byla bych ráda, aby měl dobré krytí. Děkuji moc za odpověď a pěkný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja toho pouzivam vice, ale pokud chces neco fakt hodne hydratacniho, tak doporucuji Dermacol truffle nebo zkusit BB cream ;).

      Vymazat
  14. Ahoj Peťo, no upřímně řečeno mi tahle sada přijde trochu mimo. Tu spirálku a tu "gumovací věc" snad ani nepočítám, takže 10 štětců, což vychází 2 stovky za štětec?! Když se podívám na jednotlivé ceny štětců Hakuro, tak mi to vychází levněji a člověk si vybere libovolně podle svých potřeb a preferencí. Ta sada od Dermacolu mi přijde, že by mohla vyhovovat snad někomu, kdo se štětci nemá žádné zkušenosti a nemá přehled. Jenže takový člověk pochybuju, že by si šel koupit rovnou sadu za 2 tisíce. Takže nějak nepobírám, pro jakou cílovou skupinu by tahle sada mohla být zamýšlená. Myslím, že by Dermacol udělal líp, kdyby ty štětce prodával samostatně a za odpovídající ceny. Já se třeba absolutně neobejdu bez flat topu na makeup a bez zkoseného na tvářenku. Což v této sadě vůbec není.
    Peťo, abych byla zcela upřímná, moc nechápu, proč si takovýto výrobek vůbec bereš ke zrecenzování. Myslím, že muselo být už dopředu jasné, jak to dopadne. Mně se třeba ta sada taky moc nelíbí (z důvodů, co jsem psala, ale ani vzhledově), ale je mi to vůči Dermacolu trochu líto. Jako ano, určitě je Tvůj názor na tuhle sadu přínosem, ale když se na to dívám z pohledu Dermacolu - nechápu, proč Ti to vůbec nabízeli. Stačilo podívat se na Tvoji vlastní štětcovou řadu, která je oproti těmto vyloženě profi. Pak musí být jasné, že něco takového prostě nemůžeš pochválit a Dermacol si tím škodí. Něco podobného mě napadlo už před nějakou dobou, kdy jsi recenzovala nějaké produkty s-he z dm. To podle mě absolutně nemá smysl, aby Ti posílali přece. Říkala jsem si to i u Rendy. Proč ta si proboha bere k recenzi produkty s-he. No nevím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jednoducha odpověď, vzala jsem si je na recenzi, protoze jste si na facebooku odhlasovali dost jednoznacne, ze je chcete, ze vas zajima, jinak bych to odmitla ;). Jinak co se tyce DM balicku, tak chodi automaticky blogerkam, nevybirame si, co v nich bude :). Ale uprimne taky me to s temi stetci mrzi, kdyz jsem je zkusila, ani se mi do recenze moc nechtelo, radeji vam ukazuji, co mi vyhovuje. Jenze to zas pak pusobim dojmem, ze mi vyhovuje vse, coz neni pravda ;).

      Vymazat
    2. No jo. Dermacol to prostě nedomyslel, že zrovna Tobě ty štětce k recenzi poslal. Ale zas z pohledu mého jako zákazníka, pokud bych se ve štětcích neorientovala, byla bych samozřejmě za Tvůj názor ráda, přece jen je to fakt hodně peněz za takovou sadu. No byl to podle mě fakt nešťastný krok ze strany Dermacolu, že udělali takovou sadu a ne jednotlivé štětce. Třeba z jednotlivých štětců od ebelinu si určitě spousta lidí vybere, ale pochybuju, že by si to hodně lidí koupilo, pokud by je všechny nacpali do drahé sady. A tak třeba si z toho Dermacol něco vezme a v budoucnu to udělá jinak. :-)

      Vymazat
  15. Hahaha, no ja si myslim, ze si bola este celkom zhovievavá a diplomatka, proste bolo vidno, ze nechces urazit, ale nakoniec, tak to ma byt, aj negativne veci treba vediet podat s noblesou. Inak fakt nerozumiem, kde sa stala chyba, to nikto netestoval ani prototypy? Nejak sa mi nezda, ze by profi vizazisti Dermacolu mohli byt s tymto spokojni.

    OdpovědětVymazat
  16. Jasně že je recenze objektivní, vždyť ty štětce vidíme ve videu, a ani se nedivím, že se ti do recenze nechtělo, ale řekla si to hezky, a pravdivě, myslím, že by ani vůči nám tvým fanouškům nebylo správné chválit něco za takovéto peníze, když výrobky ceně neodpovídají a velká část štětců vlastně nesplní účel za tuto nezanedbatelnou cenu.

    Nejlepší jsou tvoje štětce, máš to opravdu vychytané, jsem s nimi moc spokojená. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  17. Super recenze. Líbí se mi, že jsi při recenzích objektivní a že si bereš k recenzím i produkty, které bohužel jsou špatné, ale je dobře, že se to takto dozví i potencionální zákaznice, které třeba uvažují o koupi tohoto zboží. Také mám ráda, že nerecenzuješ jen drahé značky ze Sephory,Douglasu atd., ale i ty levnější, protože dost holek a žen prostě chodí jen do drogerek a bohužel na fakt drahé věci nemají. Co se týká štětců Dermacol, myslím, že tohle je dermacolácký přešlap roku. Já bych si tuhle sadu nekoupila ani za pětistovku. Já osobně používám štětce Hakuro, Petra Lovely Hair a pár od Makeup Revolution. Mám zacíleno na Zoevu, ale to až tak spíš od Ježíška ;-)

    www.simply-plesures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!