Lovely news - duben + květen 2015

by - 27 května

Příjemný večer, přátelé,

poměrně dlouho tu nebylo novinkové video týkající se kosmetiky a tak vám ho dnes přináším. A jelikož máte rádi i videa povídací, tak právě ten dnešní úvod takový je ☺. Uvařte si tedy velký čaj nebo kafe a pojďte se se mnou podívat, co je nového ve světě kosmetiky.


PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

líčení: W7 In the mood, rtěnka Maybelline coral flourish
lak: Astor Before sunrise
náušnice: I am

o čem mluvím:
♥ Too Faced Melted Fig a Melted Sugar
♥ Too Faced Natural matte palette
♥ Urban Decay Electric palette
♥ Maybelline The Nudes
♥ Maybelline Coral flourish, Power peony
♥ Maybelline Brow drama medium brown
♥ Rimmel Brow this way
♥ Urban Decay Moon dust Diamond dog
♥ Urban Decay Afterglow Obsessed
♥ Urban Decay Revolution lip gloss Bittersweet, Failbait
♥ Urban Decay Ultimane ozone primer pencil
♥ W7 Hollywood Bzonze & Glow http://www.galaxieprani.cz
♥ W7 Up in smoke
♥ W7 Neon nights
♥ Benefit Erase paste fair
♥ Benefit Posie tint
♥ Essence All about romance
♥ Essence Crystal eyeliner Rosy rush
♥ Essence Big bright eyes highlight it pearly!
♥ Essence Gel nail polish Wild white ways
♥ Essence The nudes Crunchy cake, I nude it
♥ Catrice My yellow fellow
♥ Loreal Superstar
♥ Rimmel Scandaleyes extreme
♥ Rimmel Lasting finish concealer 010 porcelain
♥ Rimmel Kate 37
♥ NYX Jumbo pencil milk
♥ Maybelline Master graphic eyeliner
♥ Max Factor Creme puff blush Lavish mauve, Seductive pink
♥ Dermacol tvářenka č. 3
♥ Jordana Cat eye liner, Lip liners, Eye pencil http://www.jordanacosmetics.eu
  

You May Also Like

33 komentářů

  1. ahojky Péťo :) Moc hezky řečeno na začátku videa :) opravdu jsi to vystihla! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten úvod byl moc pěkný a moc ti to ve videu sluší. Děkujeme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Uff, Péťo, tak to teda bylo vyčerpávající, ale stálo to za to! :-) Dost se mi líbí to, co jsi řekla na začátku, jsem zastáncem podobné myšlenky. Sama jsem chodila na soukromou školu, kde byly přesně vidět ty rozdíly mezi obyčejnými lidmi a lidmi, kterým rodiče dopřejí vše. Ostatně ať si každý dělá co jak chce a své děti vychovává jak chce, vše se jednou v každém směru obrátí zpátky, ale těch obyčejných lidí, co byly zoufalí, že nemají super air max boty jako půlka třídy natož MK kabelku mi teda fakt bylo líto.. Namísto toho, aby se radovali z běžných radostí života a užívali si život, tak byli akorát negativní a přivolávali si další negativitu. Ráda si občas taky našetřím na nějakou lepší věc, kterou si ku nějaké příležitosti pořídím za odměnu, ale asi není třeba na tom úplně život stavit. :-)

    Jinak musím říct, že čím dál tím více rosteš do krásy, až to je neuvěřitelné. Já si moc dobře pamatuji, když si začala s blogem a zrovna nedávno jsem koukala na tvé nejstarší příspěvky na blogu a je to opravdu neskutečná proměna a pokrok. Skvěle jsi na sobě zapracovala a Míra musí být šťastný chlap, když má takovou super ženu :-). Takže tleskám a to co děláš pro nás pro všechny má fakt smysl a je neuvěřitelné kolik energie do toho všeho dáváš :-). Určitě se ti to jednou jen v dobrém vrátí :-)

    PS: Ty hodinky jsou moc krásné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, moc ti děkuji za vyčerpávající a milý komentář! Já to úplně chápu, že v tom teenage věku mají ty materiální hodnoty takový vliv na popularitu,ale stejně, je to fakt na hlavu postavené.....skoro si říkám, že možná ty školní uniformy nejsou zas tak zlý nápad........

      Vymazat
  4. Super přehled novinek v kosmetice, jak z drogerky tak i dražší produkty.... každý si může vybrat, a začátek videa je taky úplně skvělý, je jasný, že holky kolem 16, 17 let nemají třeba ještě finance na drahé kosmetické produkty, ale časem, až začnou pracovat a budou do toho chtít investovat, tak mají možnost a nebo přesně jak říkáš Peťo ty, třeba najdou hodnoty úplně někde jinde a zjistí, že i levnější produkt udělá spoustu parády a občas si třeba i nějaký dražší koupí. Ale nejdůležitější na tom celé je, jak jsi také řekla, že make-up není všechno a jsou důležitější věci :-). Krásné dny. PB.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že se to říká a že to není myšleno nijak, ale vždycky ce mi několikrát protočí voči, když vidím/slyším spojení "investovat do kosmetiky".

      Vymazat
  5. Ahoj Péťo, moc hezky řečený úvod videa. :) Musím s tebou jen souhlasit. Některé mladé slečny mají všechno na co si vzpomenou a hodnotí ostatní jen podle toho jaký mobil vlastní a jaké oblečení nosí. Jinak tvůj blog je pro mě opravdový relax a na tvá videa se vždy těším a hrozně mě baví. Jsi vždycky tak pozitivně naladěná a vyzařuje z tebe neskutečná energie. Tentokrát se ti té kosmetiky sešlo opravdu požehnaně. Zvláště paletka od Maybelline The nudes mě zaujala a pak samozřejmě nové odstíny rtěnek, které jsou na léto jako dělané ;) Přeji ti ať se ti daří jak v práci tak i v osobním životě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji za milá slova, máš pravdu, je to fakt hrozné a docela je mi dnešních dětí i líto.....no nic :). Také přeji jen to nej!

      Vymazat
  6. Peti, super video, moc Ti to ZASE slusi: :-D Asi pujdu do tech UD stinu, presne moje barva! Ja ty mlady holky uplne chapu.. Az vekem si clovek uvedomi, ze ty luxusni veci neznamenaji luxusni zivot..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo,
    super video, snědla jsem u něj všechny sušenky:). Můžu se Tě prosím zeptat, jestli je ta rtěnka od Maybelline Power peony srovnatelná s NYX power? Hrozně se mi od NYXu líbí ten odstín, ale v drogerii nemůžu podobný najít a GS Lila romantica je na mě moc perleťová. Tahle Maybelline nemá perleť, ne? Moc děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Adél, bohužel moc podobná není, v drogerii jsem takový odstín prostě nenašla, ta Maybellineka je úplně jiná, víc růžová a taková zářivější nebo jak bych to vystihla, zatímco NYX je opravdu tlumený odstín.

      Vymazat
  8. Ahoje Peti, super Video, uz mi chybali lovely news. Chcemmsa opytat, KDE by SA mi teraz oplatilo kupovat jordanu na Internets, ked si vravela, ze ty si zrusila eshop..namotala si ma na tie farebne tekute linky:)) dakuejm za radu
    Ali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ali, já vše kupuju na ofiko českém eshopu www.jordanacosmetics.eu

      Vymazat
  9. Už mě vážně s UD všechny blogerky štvete, v Praze jsem byla naposledy před cca 4 lety, jelikož bydlím na opačném konci republiky. To není myšleno nějak špatně vůči tobě - ty samozřejmě neurčuješ, kde se co bude prodávat. Třeba si to někdo ze Sephory přečte a chytne se za nos - na Ostravsku dávno nežijí jen horníci a ženy budovatelky.
    Video moc pěkné, úvod moc hezky řečeno. Navíc často bývá lepší vypracovat se vlastními silami, než jen čekat, co kde dostanu. Dětem bohatých rodičů někdy chybí motivace něco dělat sám. Z tvých videí je patrné, že i ty jsi normální ženská, která maká na zahradě, vytírá podlahu, občas jí je zle, nechce se jí vstávat. Prostě si na nic nehraješ a co máš, máš jen díky své píli a nadšení. Přeji ti další úspěchy a hlavně zdraví (jak stárnu, začínám si vážit každého dne, kdy jsem já i mé děti zdravé).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc a mám to fakt stejně, zdraví je nejdůležitější :)

      Vymazat
  10. Moc ti to ve videu sluší! Něžné až romantické líčení ti opravdu pasuje. Super! :) ( Ty i celé video, samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Njn, proto bych dětem zakázala chodit na internet, jen je to kazí a pokřivuje myšlenky a hodnoty, které se jim jistě snaží rodiče doma nacpat do hlavy.. Dospělý člověk už to neřeší, nemám na to, mám na něco jiného, však o nic nejde, jsou to jen šminky. Video se mi moc líbilo, zase tolik tipů.. Na facebooku jsem se ptala na ty linky od Essence, jsou pigmentované? Nevím, zda je prubnout či ne. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám obavu, že tomu stejně zákazem internetu nezabráníte, spíš jen zhoršíte jejich postavení mezi ostatníma. To leda by to měly děti zakázano celoplošně a do jednoho. Pak jo. Možná jste to tak myslela. Já jsem třeba ráda, že jsem měla normální dětství a internet za mě teprve začínal. Ale i tehdy byly věci, které vylepšovaly postavení v kolektivu. To bylo asi vždy. Děti dovedou být pěkně zlé. Nevím, kde se vzalo něco o jejich nevinnosti.

      Vymazat
    2. Máš pravdu! Jé, tak to se omlouvám, asi jsem to přehlédla. N, musí se navrstvit,ale také je to světloučká barva a jsou spíše takové duhové, než že by to udělalo výraznou linku,ale vypadá to pěkně.

      Vymazat
    3. Anonymni, je mi to jasne, myslela jsem to trosku nadnesene, v dnesni dobe proste bez internetu uz ani deti nefunguji, ale nemyslim si, ze to ma ne v utlem veku dobry vliv, ale co uz... Hm, ja si teda vubec neuvedomuji, ze by zas takove zasadni rozdily byly, je fakt, ze jsme si zavideli pouzdro s tlacitky, duhovou tuzku, ale to bylo tak vse... Meli jsme se krasne:) Aha, tak to je asi nechci:)) Diky

      Vymazat
  12. Děti jsou ve škole, kafíčko uvařený tak hurá na video.!! <3 Jak já mám ráda tyhle pohodová rána s tvými vlogy :)) Zdravím z USA :*

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peťka. Tak super video. A hlavne perfektný začiatok . Máš vo všetkom pravdu. Je to naozaj tak. Veľa ľudí si zakladá na tom čo má a za koľko . A to je najhoršie pre pubertiakov. Nevedia čo sú trvalé hodnoty. Tvoj komentár k tomu bol super výchovný.
    No a novinky boli krásne . Aj ja som si kúpila tie ceruzku na oči od Essenc. A sú perfektné. Všimla si si že sú vyrobené v Čechách ? Asi preto sú fajn. Tak krásny dník Ti prajem. 😘❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eriko, moc děkuji za krásný komentář a je pravda, že Essence má moc fajn tužky!

      Vymazat
  14. ahojky moc krásne video ty tvařenky a paletka w7 užasné

    OdpovědětVymazat
  15. Petruško, skvělé video a moc se mi líbilo úvodní povídání, myslím, že jsi to řekla moc krásně:)

    Těším se na další video

    Jana

    OdpovědětVymazat
  16. Na co tolik drahé kosmetiky a líčidel, mužům se stejně nejvíce líbí přirozeně krásné a decentní ženy. Není nic zoufalejšího, než pohled na mladou holku, která má umělá prsa, vlasy, řasy, nehty, vyfazetované nepřirozeně bílé zuby a ještě je zmalovaná jako klaun a k tomu oblečená ve všech možných barvách připomínajících papouška. Takový zjev je k smíchu, ne k obdivu. Takže mladým slečnám, které nemají příliš "zkrášlovadel" vzkazuji, ať nezoufají. Nejpřitažlivěji vypadá žena, která je sama sebou a hlavně přirozená. (tím nemyslím nějakou páchnoucí šmudlu samozřejmě, ale decentně nalíčenou a upravenou ženu, která má příjemný projev a cit pro sladění vizáže s charakterem)

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi tady obrovská číča, fakt ti to sluší, ta rtěnka je úžasná a jak budu mít cestu do drogérky, tak ji zkusím. Moc se mi líbí, jak zvedáš to svoje levé obočí, to je prčovní, ale v dobrém slova smyslu. Mějte krásný víkend, Jana.

    OdpovědětVymazat
  18. Peťo, dík za super oddychový video, pěkně se při tom po obídku relaxovalo, některými věcmi jsi mě inspirovala :) Dnes Ti to hooooodně slušelo. To líčení, vlasy, náušnice, řetízek - nádhera. V jednoduchosti je holt krása ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Too Faced jsou nejlepší stíny, co jsem kdy měla. Hodně mě překvapilo, že s přehledem strčily do kapsy i Naked - zkoušela jsem Naked 2 a zklamala mě. :/ Za 1.400 bych si představovala daleko větší bombu. Paletu Too Faced Natural Eye (jiná, než máš ty) mám naopak mezi svatými grály.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, veľmi sa mi páčia tvoje videá, predovšetkým lovely news :) ... nemáš v pláne urobiť recenziu na kokosový olej, alebo jojobový olej ? :) vďaka za odpoveď, Eva.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!