♥ Maybelline The Nudes paletka ♥ - recenze a 2 looky |Maybelline The Nudes palette - review & 2 looks

by - 22 května

Příjemný páteční večer vám všem,

dnes mám pro vás video, na které se dle ohlasů docela těšíte a to jsem moc ráda, protože vaše přání já plním ze všeho nejraději! Řeč bude o nové Maybelline paletce The Nudes, která je již v našich drogeriích. Musím říci, že jsem moc ráda, že konečně už i u nás začínají být v drogeriích použitelné paletky, at už je to právě tato nebo Makeup Revolution London. Jen houšť a větší kapky! Já jsem kromě recenze s paletkou také vytvořila dva looky, vy mi určitě dejte vědět, který se vám líbí více a zda máte paletku doma nebo plánujete její koupi a jak jste s ní spokojené! Fajn víkend!




PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair

↓↓↓↓↓↓↓↓ KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


laky: China Glaze Sweet hook a OPI Mod about you

eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

použitá kosmetika:

Look 1.
♥ Urban Decay Naked skin makeup 0,5
♥ Urban Decay naked skin concealer fair neutral
♥ Rimmel Brow this way
♥ NYC Smooth skin powder
♥ Maybelline Color tattoo On and on bronze
♥ Maybelline The Nudes palette
♥ Loreal Silkissime liner black
♥ Loreal False lash superstar mascara
♥ W7 Hollywood Bronze & glow http://www.galaxieprani.cz
♥ Sorme lip liner pure rose http://www.sormecosmetics.cz
♥ NYX Thalia
♥ řasy PLH

Look 2.
♥ Sothys makeup teint satiné beige rose http://goo.gl/UYli5t
♥ Urban Decay Naked skin concelar fair neutral
♥ NYC Smooth skin powder
♥ Rimmel Brow this way
♥ Maybelline Color tattoo pink gold
♥ Maybelline The Nudes palette
♥ Catrice Liquid metal Golden rose
♥ Milani Fierce foil eyeliner brown foil http://www.milanicosmetics.eu
♥ NYX Jumbo pencil milk (ebay)
♥ Milani Distinct lash mascara http://www.milanicosmetics.eu
♥ W7 Hollywood Bronze & glow http://www.galaxieprani.cz
♥ Milani Baked blushdolce pink http://www.milanicosmetics.eu
♥ NYX lip liner pale pink
♥ NYX Round lipstick power
♥ Milani Brilliant shine lipgloss nude touch http://www.milanicosmetics.eu

♥ štětce Petralovelyhair http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/e...

You May Also Like

22 komentářů

  1. Ahoj Peti,
    Moc krásné líčení, chci se zeptat, jaký tvůj štětec používáš v kroku číslo 2 na zapracování korektoru, děkuji a přeji krásný víkend Lenča :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, moc děkuju a já na to nejraději používám M64 nebo M65, jsou na to super, krásně sedí pod oko, na krémové stín pak M62, na to je super!

      Vymazat
  2. Ahoj Peťo, oba looky jsou skvělé, ale v tom druhém růžovém jsi taková víc panenkovská :), svěží. Hrozně Ti to sluší. Paletku mám také, koupila jsem si ji hned, jak se objevila v drogeriích a jsem z ní příjemně překvapená. Na běžné denní líčení je skvělá, obsahuje velmi pěkné a nositelné barvy, myslím, že bude sedět každému. Stíny jsou opravdu dobře pigmentované, krásně se blendí a ani moc nepráší. Používám ji teď docela často.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, moc děkuji a jsem ráda, že i ty jsi spokojená s paletkou :).

      Vymazat
  3. Ta paletka se mi velice zamlouva a mozna o ni i popremyslim. Liceni jako vzdy skvele.
    http://style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, paletku mám, kupovala jsem za 209 Kč a to už se vyplatí! :D Ne opravdu jsem ráda, že jsem ji pořídila, přesně ty stíny, co jsi jmenovala, že jsou hůře pigmentované, tak jsou, ale není to taková tragédie, navíc zbytek stínů je super, jak pigmentací, tak i odstíny :) moje nejoblíbenější kombinace na denní nošení je na celé víčko druhý stín zprava z horní řady (ta barva je prostě nádherná, jednoznačně moje nejoblíbenější z celé paletky) a poté linka na horní víčko, kterou dělám tmavě hnědým stínem úplně vlevo, taktéž horní řada :)
    co se týče looku v tutoriálu, ten první mi přijde na tebe až moc tmavý, za to ten druhý je pecka, opravdu jarní a svěží, ten určitě vyzkouším, vlastním jen jedny CT, ale zrovna jsou to tyto v odstínu golden rose, takže díky za inspiraci! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo,paletka je úžasná a video taky! Dnes mi přišli Tvé štětce a musím Ti říct že jsou skvělé ! Jsem ráda že mohu podpořit tak skvělou youtuberku a bloggerku jako jsi Ty! A chtěla jsem se zeptat zda neplánuješ nějaké další štětce a nebo třeba rozšířit svůj sortiment o vlastní značku dekorativní kosmetiky .Byla by to pecka !!! Mám Tě moc ráda a zůstaň pořád tak skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, moc ti děkuji za takovou podporu, moc si toho vážím a mám radost, že se ti štětce líbí :). A co se týče plánů, tak 3 nové druhy štětců jsou již na cestě, měly by být někdy v létě :). No a co se týká kosmetiky, na něčem pracuji, ale zatím to nechci zakřiknout, aby to vyšlo, přece jen, je kolem toho šílená legislativa a tak je to běh na dlouhou trať, snad to vyjde, mám z toho totiž velkou radost. Bylo na tom strašně práce, vše se včas dozvíte, pokud to tedy vyjde jak si představuji :).

      Vymazat
    2. Tak to je pecka Péťo, na tvou kosmetiku se fakt těším. Držím pěsti, ty ti přinesou štěstí!!!!!!♥

      Vymazat
  6. Ahoj Peťko. Doufám, že se Míra co nejdříve uzdraví a ty budeš mít opět své místo pro natáčení :) Mě se moc moc líbí druhý look, určitě ho vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Oba looky krásné, ale mě se líbíš víc bez černých linek. Opět nádhera, ty si tak šikovná, kam na ty looky chodíš?

    OdpovědětVymazat
  8. Teda musím říct, že ten druhý look vypadá naprosto skvěle a hrozně ti to v něm sluší. Taktéž se přikláním k názorům pod videem, že tohle pozadí není vůbec špatné, ba naopak možná i lepší. Ale toč, kde je to tobě nejpohodlnější :).

    OdpovědětVymazat
  9. paletka je podle mě na drogérkové měřítko velmi povedená a Tvé looky mě v tom jedině utvrdily :) mám doma paletek spoustu, takže tuhle si spíše kupovat nebudu, ale aspoň vím, co doporučit ostatním.

    OdpovědětVymazat
  10. V tom tmavém líčení vypadáš jako opice, přijde mi na tebe takové tvrdé..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No na celkově vypadá jak opice... takový opičí ksicht.

      Vymazat
  11. Ahoj Peti, paletka se mi šíleně líbí!! Jen škoda, že už dlouho mám vybranou paletku od makeup revolution - iconic 2. Ve videu říkáš, že paletky jsou kvalitou srovnatelné. Máš nějaké zkušenosti s paletkou iconic 2? Jinak oba looky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  12. Obě líčení ti opravdu sednou a jako vždy se ti opravdu povedly. Paletka je opravdu krásná a přemýšlím, že si pro ni zajdu.. Jinak mám takový dotaz. Vím, že to sem úplně nepatří, ale jak si se v jednom videu (z drogerky) zmiňovala o této paletce mluvila si i o tom Loreal Sunkiss Jelly produktu na vlasy. Máš v planu ho v blízké době zrecenzovat? Velmi mě to zaujalo a chtěla bych si ho koupit, slyšela jsem na něj kladné ohlasy, ale zajímá mě také tvůj názor, protože tvoje recenze bývají docela objektivní a zmiňovala si se, že tě také zaujal..Doufám, že mi odpovíš, díky. :) Lucie

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti, moc hezké líčení. Děkuju za super inspiraci. Tohle se povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  14. Obidve líčenia sa mi veľmi páčia, týmto videom si ma aj presvedčila, že si mám paletku zakúpiť... Chcem sa ešte spýtať, zaujal ma odtieň laku na nechtoch? Je to Rimmel z tej prvej Rita Ora kolekcie?

    OdpovědětVymazat
  15. Nevím, jestli se mi to jenom zdá, nebo to dělá to světlo, ale zdá se mi na tobě Peti, ten Sothys make-up strašně oranžový a tmavý, hlavně teda kontrast mezi krkem a obličejem...

    OdpovědětVymazat
  16. Peťo v looku č.2 - co to je za štětce na konturování a tvářenku? To jsou tvoje? Dají se už koupit? Díky M.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!