OOTD - "elegantně chic"

by - 02 května

Krásný dobrý večer vám všem,

doufám, že také koukáte na hokej jako my a u toho se dobře bavíte, pojídáte chipsy a zapíjíte pivkem ☺. A já věřím, že dokonalou pohodu mezi třetinami vyplníte třeba mým novým postem.
Tento outfit jsem měla na sobě na tiskové konferenci k vyhlášení nového ročníku Czechoslovak TopModel 2015, měla jsem také domluvený rozhovor s ředitelkou soutěže Simonou Krainovou a tak jsem si říkala, že by to chtělo něco elegantnějšího a jednoduchého, ale zároveň šmrncovního. Jak víte, outfity modelek většinou bývají velmi jednoduché, sestavované často z basic kousků a okořeněné něčím zdánlivě nesourodým, či výrazným doplňkem. Tohle kombinování se mi moc líbí a tak jsem i já zvolila elegantní vršek a k tomu klasické úzké roztrhané džíny, lodičky a kvalitní kabelku. Aby na horní polovině těla nebylo až moc černé, rozrazila jsem plochu dlouhým stříbrným náhrdelníkem a výrazně růžovou rtěnkou.
U kabelky bych se ale chtěla dnes zastavit, oslovila mě totiž česká firma Elega, zda by se mi u nich nelíbila nějaká kabelka a já vám musím říci, že jsem s radostí nabídku přijala. A to hned ze dvou důvodů, ráda podpořím kvalitní českou značku a pak také, často jste mi psali, že by to chtělo také něco kvalitnějšího, než kabelky z HM nebo čínských eshopů. Upřímně řečeno, nejsem žádný znalec, ale sama jsem si v poslední době říkala, že jednu reprezentativní kabelku, když člověk někam jde, bych si asi v mém věku pořídit měla. Takže mi to vyloženě padlo do noty. Zatím jsem s ní velmi spokojena. Kabelka je krásně zpracovaná a dobře se nosí ☺.
A jak se líbí dnešní look vám? Já jsem se v něm cítila naprosto skvěle!

lodičky- Deichmann
džíny - H&M
top - Takko
sako - ? nějaký čínský eshop
náhrdelník - Takko
hodinky - Stilago
kabelka - Elega
rtěnka - Loreal Freida
vlasy - Babyliss Curl secret (asi udělám návod, protože si o to často píšete, což  mne nesmírně těší ☺)







You May Also Like

52 komentářů

  1. Holkej si nemůžeme nechat ujít:)
    Kabelka je opravdu náhernou! Takovou bych určitě také unosila:) Freidu od Loreálu nosím moc ráda!
    Celkový look mi přijde uvolněný, přesto elegantní a chic:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super (y) hlavně ty vlasy ti moc sluší. :) Eliška.

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne, takove jednoduche, nenapadne.. Ten nahrdelnik je zajimavy. Boty supr:)
    Take jim chipsy a piju pivo.. Ale to ja porad:-DD

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    tvůj outfit se mi moc líbí, podlě mě je to nadčasové a všestranné, hodí se to k mnoha příležitostem. Kabelka vypadá zajímavě, jsem zvědává, jak se ti osvědčí. Také ráda podporuji české firmy. Já bych určitě ocenila nějaké pěkné video na dělaní vlnek, je to můj oblíbený účes a každá další inspirace se prostě hodí:-) Jinak tady fandím ostošest:-)
    Krásný večer, Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, na hokej samozrejme take koukame :) Moc se mi libi jednoduchost a elegantnost outfitu :) Take uvazuji o nejake kabelce od Elegy asi kolekci by Dana M, maji pekne kousky a rada podporim ceskou znacku. Rtenek Pure Reds od Lorealu uz mam 4, jsou skvele, jak vydrzi, tak pigmentaci! :) Chtela jsem se Te zeptat, jestli planujes nejaky Meet and Greet, krome Utuberingu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kate, ta kolekce od Dany M. je krasna, take jsem na ni koukala :). Jinak neco v planu je, az na podzim, jestli to vyjde, bude to pecka,ale zatim je v plenkach :).

      Vymazat
  6. Peťa, tie vlasy máš neskutočne krásne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Petro, musím říci, že poslední dva outfity se Vám moc povedli, myslím že tento styl Vám sedí, jen tak dál :o)) Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne <3 outfit, líčenie, kabelka, a predovšetkým Peťka :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc Ti to sluší Péťo, vypadáš v outfitu mladě a svěže, jako kdyby Ti bylo 20 .

    OdpovědětVymazat
  10. Peti podle mě vše splilo svůj učel! Je to elegantní, ale né moc, je to jednoduché ale né nudné... prostě zase super práce :) Moc se mi líbí ten náhrdelník, jak mění v ohybech odstíny barvy.. to je podle mě takový ten skrytý vtip celého toho looku :) Super jsou i lodičky a kabelka :) Kabelka by se mi snad jen líbila víc, kdyby měla delší ucho a šla nosit jako taková volnější na rameni :) ale to už je pak čistě o preferencích každého :) Super odvedená práce :) teď mám v plánu na blogu napsat právě o tom elegntním ale zároveň né moc - spíš jako taková a městská elegance?.. asi..:) ono už je to vlastně napsané i nafocené :D jen to publikovat :D
    Jediné co, tak by se mi k tomu asi líbila nějaká super tmavá fialová rťena aby to působilo tak jako... já nevím :D tajemně? asi :D
    no :D Peti skvělá práce když to shrnu tak do jedné věty/slova/ dvousloví... :D :D asi jo :D

    OdpovědětVymazat
  11. Outfit je krásny! Kombinácia kúskov sa mi veľmi páči. Kabelka vyzerá super a elegantne. Jednoducho ten outfit je naozaj skvelá voľba! A tie vlasy ťa robia mladšiou, takže taktiež skvelá voľba. :) A čo sa týka hokeju, nepozerám ho, nakoľko škola ma vyšťavuje na maximum. :D
    LeušLifestyle - Jarná Giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peťo =) potřebovala bych se te zeptat na par věci ohledně epilatoru a epilace :-) je mi 15 a chci si začít holit nohy, jenomže mám ekzém a hlavně na lytkach =/ uvažují o koupi tohoto epilatoru:http://epilatory.heureka.cz/braun-se-5280-legs-body/ líbí se mi u něj ze ma i holící hlavici třeba taky na nohy nebo na podpaží jaký mas na něj názor ? Myslíš si že by byl epilator vhodný na pokožku s ekzemem ? Bolí to ?,četla jsem ze po 2 az 3 epilaci to už skoro neboli. Napiš mi i jake mas ty zkusenosti a triky ohledne epilace s epilatorem :-) Jak dlouho ti nohy vydrží hladké ? Nebo myslí s ze mám zkusit žiletku, bojím se ze mi chloupky porostlou silnější a tmavší =(
    Děkuji předem za tvůj čas nad případný odpovídá ním které bych moc ocenila :-)
    Můžete se podělit i ostatní ženy/dívky/paní na tohle téma :-)
    PS: jsem blondýna mám světle trochu našedlé chloupky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to je otazka skoro az pro dermatologa. Nevim jak s tim ekzemem, kazde trhani pokozku samozrejme drazdi. Boli to,ale spise jen zpocatku, jak chloupky dorustaji a beres je kratke, tak uz ne. Ja osobne pouzivam epilator, jsem s tim spokojena, psala jsem o tom i clanek tady na blogu http://www.petralovelyhair.com/2013/11/trham-trhas-trhame-hladke-nozky-nedame.html?m=. tak na to mrkni :).

      Vymazat
    2. Na to už jsem koukala =)) myslí s ze by tenhle epilator byl kvalitní ? Mysliš si ze mám před tím než si ho koupi zajít ke kožní a zeptat se ji ? Bude mi to trapné ze si v 15 neholim nohy =(( bojím se ze na me bude divně koukat =D
      Jak dlouho tak epilace látek plus tesne nad koleny trvá ? Myslí s ze si mám případně epilovat i stehna ? :-). Děkuji předem za tvé odpovědi :-) a omlouvá se ze otravuji a ze te okraj o dtahoceny čas =)

      Vymazat
    3. Já myslím, že Braun má dobré epilátory, měla jsem už asi dva a první někdy před 15 lety a vždy byly fajn. Já bych se té kožní asi zeptala, pokud máš problémy, aby sis to nezhoršila, myslím, že by stačilo třeba i zavolat a poptat se jí přes telefon, zda by to doporučila. Trapně se určitě nemusíš cítit, na tom nic není, toho se určitě neboj ;). Navíc když máš světlé chloupky, nejsou ani tak viditelné, tak, to není nic zvláštního, že sis nohy neholila. Mně to trvá asi 20-30min, ale já si holím trochu i stehna nad kolenem a ruce. Myslím, že stehna nejsou nutná, ale je třeba je určitě nad kolenem trochu vzít,abys tam neměla "čáru", dolů holé a nahoru chlupaté, tak nějak rozumně, to určitě poznáš :). A nic se neděje, snad ti to pomohlo :).

      Vymazat
  13. Péťo, vlasy super, moc Ti to sluší, až na ten náhrdelník...ten se k tomu vůbec nehodí a kabelka je moc velká...měla jsi udělat i foto bez saka... :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ano, v jednoduchosti je kouzlo, krásně vypilovaný outfit, elegantní a jednoduché, jako vždy ti to moc sluší. A já jsem všema deseti pro podporu českých značek - české výroby, kabelka krásná, elegantní, máme šikovné, schopné lidi, a myslím, že i ty si příkladem.

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu perfektní outfit! Hrozně obdivují tvoji vrozenou vlastnost přesně vědět, co sladit, abys vypadala dobře! A ta kabelka je luxusní:)

    OdpovědětVymazat
  16. Outfit se mi libi moc. V jednoduchosti je totiz krasa. A kabelka je moc pekna, takový neokoukany design.
    Nejdriv mi bylo lito, ze sis ostrihala tak krasne vlasky, ale musím rict, ze tenhle strih ti slusi.

    OdpovědětVymazat
  17. Jeden z najlepších OOTD, si neskutočne krásna ! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadáš jako panenka. Moc se mi to líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný outfit, jednoduchý, elegantní ale přesto vůbec ne nudný. Kabelka vypadá skvěle, vybrala sis dobře. Taky jsem si teď objednala první dražší koženou kabelku, tak se těším až mi dorazí.

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
  20. Tak to je vazne velice povedeny outfit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  21. Na těch fotkách zboku máš jakési silné a krátké nohy - nechápu, protože zepředu už to jde. A kratší vlasy ti moc sluší, ale víc se mi líbí, když ti je Míra vyretušuje na trošku tmavší odstín. Jako jsi nedávno ukazovala outfit s tím dlouhým svetrem a kloboukem, tam si je měla naprosto super ;-)

    OdpovědětVymazat
  22. Peti mě by zajímalo jak ty vlasy vypadají když uplně do rovna vyžehlené! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre,ale vlny se mi libi vic :), mam je vyzehlene v minulem outfitpostu, tak mrkni kdyztak tam, jeste si to ale musim nechat trosku zarovnat.

      Vymazat
  23. Peťo, nechtěla bys udělat tutorial na úpravu(účesy tvých nových vlasů? :) Mám teď přesně takovou délku jako ty a takhle krásný vlny neudělám ani kdybych se rozkájela :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, takže outfit jako ve většině případů moc hezký. ;-) Něco takového je přesně moje gusto, hlavně se mi líbí kombinace jeanů s lodičkami, navíc už se těším na článek se Simonou :)))

    OdpovědětVymazat
  25. Kabelka je úžasná :) Dřív jsem si taky kupovala levnější kabelky (HM, New Yorker, Mango), ale hrozně mě štvala kvalita za celkem dost peněz. A i když jsem se k nim chovala hezky, po čase se začaly trhat atd. Tak jsem si řekla dost, koupila jsem si jednu kabelku MK a jsem nadšená. Tahám v ní denně spoustu věcí, ale i po roce pořád vypadá jako nová. Jinak tvoje vlasy vypadají skvěle, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, musím říci, že jsem za kabelku taky ráda :).

      Vymazat
    2. Tery: já si minulé léto pořídila kabelku od MK jet set travel a na to jak se k ní chovám (jakože opravdu hezky, šetřím ji, netahám v ní spoustu věcí, protože se do ní skoro nic nevejde), tak kvalita špatná za ty prachy, na jednom místě materiál "praská"... takže ti upřímně závidím, že jseš se svou Korskou spokojená :)

      Vymazat
  26. Parádní outfit, ty vlasy ti takhle hrozně sluší.... :)

    OdpovědětVymazat
  27. Takhle ti ty vlasy hrozně sluší! Můžu se zeptat, jakou používáš kulmu? :)

    OdpovědětVymazat
  28. Peti, vyzeráš fantasticky! Dnes obzvlášť:)) A aj ja ti chcem pochváliť vlasy:) Máš ich pekné dlhé aj krátke, ale v takýchto krátkych si taká švihácka:)) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  29. Moc pěkný outfit Péťo, tento styl oblékání, k tomu Tvůj nový krátký sestřih vypadá jako celek neuvěřitelně šik a moc ti to sekne!

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj :) SI krásna, nežná ženská. Jednoducho TOP blogerka. Aj ja by som raz chcela byť tak populárna blogerka a zároveň tak pekná, ako si ty.

    Začínajúca blogerka:
    co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to s tebou souhlasím, že každá žena by měla mít alespoň jednu kvalitní, reprezentativní a nejlépe koženou kabelku. :) Tahle není úplně můj šálek kávy, ale je černá a jednoduchá a myslím, že tím nic nezkazíš. :) Jinak outfit ti sluší, ale ty jsi tak štíhlá, krásná a hlavně usměvavá, že by ti slušel i ten pytel. :D

    OdpovědětVymazat
  32. Péťo outfit se ti povedl!!:) Jinak ty krátce vlasy ti moc sluší musím říct:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Tyyjo, tohle se ti povedlo! Musim rict, ze je to o par levelu vys nez bezne nosis. Doopravdy moc ti to slusi. A kabelka je bozi! Gratulace ke spolupraci :)

    OdpovědětVymazat
  34. tohle ti hrozně moc sluší a ty kratší vlasy jsou úplně dokonalý :) nemůžu se vynadívat :)

    OdpovědětVymazat
  35. ahojky Peti, moc ti to sluší! :) Chci se tě zeptat...kdy bude k dostání tvá sada černých Basic štětců? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  36. Moc ti to opět sluší, jsi prostě kočka no :) A ty vlasy jsou dokonalý, líbí se mi na tobě čím dál víc :)

    OdpovědětVymazat
  37. Velmi hezká kabelka :) a ty krátké vlasy ti moc sluší 👌!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!