OOTD - Floral tassel kimono | Barevné květované kimono + mint kalhoty

by - 25 května

Krásný pondělní podvečer vám všem,

 
ani netušíte jak moc jsem se těšila, až si obleču tohle kimono! Kimona se nosila už vloni v létě a já jsem vám je také ukazovala již vloni. Původně jsem pořád váhala zda tato móda ano nebo ne, ale nakonec se mi to tak zalíbilo, že jsem si pořídila ještě dlouhé černé krajkové a letos tohle květované a bojím se toho, že ani toto nebude poslední ☺.
Kimona jsou pro mě na léto must have, dají se skvěle nosit jak v parném počasí, tak i když je trochu chladněji jako bylo právě včera. Mimochodem, když jsme u toho počasí, fleky na botách nejsou špinavé, ale mokré, asi je budu muset naimpregnovat....ale zpět ke kimonu. Já mám nejraději kombinaci s džínovými šortkami a tílkem a teniskami nebo balerínkami. Jak vidíte, dá se ale skvěle nosit i s džínami, barevnými kalhotami a kozačkami. K tomu rozevlátý účes (na který jsem včera neměla čas), klobouk nebo květovanou čelenku a máte super festivalový boho ohoz.  
Překvapivě dobře vypadají kimona i přes sukně nebo ke zvonovým kalhotám a kdo je fanda legín, právě kimona s delším volným trikem k nim také vypadají skvěle.
Já jsem dnes tedy kvůli počasí zvolila variantu s mint džínami. Mám je už několik let a v poslední době se této barvy nemohu nabažit. No a protože té mint a bílé je už v celém outfitu hodně, rozhodla jsem se tyto barvy rozbít koňakovými kozačkami a kabelkou po mamce a celý outfit jsem doplnila výraznou rtěnku. Za normálních okolností bych však spíše volila rozpuštěné velké vlny ve vlasech a nude makeup, ale znáte to, někdy není čas si umýt vlasy a tak to jistí culík ♥.

Dejte mi vědět, zda se kimona stala i vaší oblíbenou částí šatníku a jak se vám pozdává dnešní look ☺.
 




boty - F&F
kalhoty - C&A
tílko - Takko
kimono - Sheinside
kabelka - po mamce
řetízek - Persjewel
rtěnka - Sleek Matte me Party pink
lak - Astor Before sunrise









 

You May Also Like

65 komentářů

  1. Uz na hodne blogerkach jsem takove kimona zahlidla a musim se priznat, ze se mi to docela i libi. Budu si muset take nejake poridit. Opet skvely outfit, ty mint kalhoty jsou super.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní barvy, jen boty bych vyměnila za něco bílého, klidně i kecky :-) Ta hnědá mi k tomu moc nejde.
    Krásná je hlavně i ta rtěnka, která ladí ke kimonu!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, no já k tomu původně bílé kecky měla a nebylo to zlé,ale bylo už to takové křečovité nebo jak bych to řekla, překvapilo mě to, ale ta konaková k tomu nakonec vypadala fakt líp! Ale k normálním modrým džínám jsou zase hezčí ty kecky, to jo :)

      Vymazat
  3. Moc Ti to sluší Petí! :) Mám Te moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  4. Kimona jsou skvělá! Strašně se mi líbí. Pro mě je to taková letní varianta kardiganu :). Koukala jsem že pěkné mají v H&M. Nemám totiž šanci nakoupit přes internet , tak hledám jiné alternativy kde nějaké takové kousky sehnat.
    Konkrétně tenhle outfit je skvělý! Mint barva je krásná a skvěle ladí jak s botami tak s rtěnkou.
    Ostatně tvé outfity jsou vždycky perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně, letní varianta kardiganu, máš pravdu ☺. A děkuju moc!

      Vymazat
  5. wow, nádherné moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se kimona taky moc líbí a tohle je opravdu pěkné, a mimochodem tyto kabelky kterou máš po mamce jsou opět v kurzu.

      Vymazat
  6. Kimona jsou skvělá, já mám tohle: http://www.axparis.com/products/Floral-Double-Knot--Tassel-Kimono.html a jsem z něj naprosto nadšená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je krásné, jaký je materiál?

      Vymazat
    2. Píšou 100% polyester, ale je velmi příjemné a opravdu předčilo mé očekávání, cítím se v něm báječně:-))

      Vymazat
    3. děkuju, tohle je také polyester,ale také mě překvapilo, že je opravdu pěkné a kvalitně ušité

      Vymazat
  7. Ahoj Péťo, jak se tváříš na nošení kimona v kombinaci s džínami nebo sukní do práce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to záleží na tom, kde pracuješ, ale pokud nejsi nijak omezená dress codem, tak si myslím, že právě s džínami nebo sukní je to super kousek i do práce v létě.

      Vymazat
  8. kimono som už strasne davno chcela a včera som konečne si jedno kupila a už mam zase chut si dalsie kupit! :) toto ktore maš na sebe je nadherne... je to strašne univerzalna vec a určite neostane v mojom šatniku posledne :) toto je pre mna jedna z veci must have :) a tie nohavice....och nadhera :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jak skvěle úplně ladíš, to je super Peti :) Kimona se mi líbí a to Tvoje je hezký, zatím jsem viděla kimona jen černý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky, tohle je opravdu krásně pozitivní světlé, taky jsem taková neviděla jen černá, tohle má šmrnc.

      Vymazat
  10. Ahoj Péťo vážně moc pěkný outfit akorát bych vyměnila boty, ale vzhledem k počasí jsou super :) Jestli se můžu zeptat měla jsi odjakživa takhle pěknou pleť - bez make-upu nebo jsi používala nějaké krémy ? a Nevíš kde by se dalo sehnat kimono - v kamenných krámech? Často se mi líbí oblečení na internetu nebo v letácích, ale v obchodě vypadá občas úplně jinak- třeba materiálově. Proto se bojím objednávat přes nečeský eshop :( Kája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kajo, moc děkuju, no co se tyce pleti, tak jsem nikdy vyloženě problemy, pupinky a akne nemela. Kremy pouzivam pravidelne cca od 20 vcetne ocniho, do 25 jsem pouzivala lehoucky ocni gel od Ryoru. Ale krem pletovy jsem pouzivala nepravidelne uz drive, cca tak od 16-17 co si pamatuji.Jinak ja se ted do obchodu moc nedostanu, tak nemam prehlad, ale v HM jsem videla moc pěkne, ze stejneho materialu jako mam maxisaty na utubering :).

      Vymazat
  11. Kimona jsem si v poslední době strašně zamilovala, je to takový ten univerzální hadřík, který se neztratí v žádné skříni. Naposledy jsem si koupila takové krásné z Aliexpresu za pár korun, outfit s ním mám zde: http://lumiere-of-fashion.blogspot.cz/2015/05/ootd-vzorovane-kimono.html

    Jen si někdy přijdu jako v župánku :D

    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  12. hezký :) nevadí ti dlouhé třásně na rukávech?

    OdpovědětVymazat
  13. Musím říct, že já osobně jsem kimonu nepodlehla, ale v tvém podání vypadá outfit dokonale!

    OdpovědětVymazat
  14. sluší jako vždy, stejné botky jsem ulovila před dvěmi týdny v FaF, když mělí 30% slevy :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakrys, tak to jsem mela pockat :)

      Vymazat
    2. no podle mě to byl kup roku, původní cena byla už snížená a ještě na to bylo tech 30%, takže mě vyšly nakonec na necelých 500kč :o))
      myslela jsem si, že nechám až na podzim, ale díky Tobě mi došlo, že jsou nositelné i ted :o)) jana

      Vymazat
  15. Mně kimona nesluší :/ jsem prcek a vypadám v tom jak v župánku po sprchování...

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší, je super že se nebojíš barev protože ti moc sluší ! Jen tak dál :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  17. Já kimona naprosto zbožňuju!!! Na léto jsou úplně nejlepší. Jediné co, tak u toho tvého se mi příliš nelíbí ty rukávy. Ale v tom tvém outfitu mi něco nesedí. Snad ty barvy. Barva kalhot a bot je v pohodě, nemůžu si pomoct, ale nesedí mi tam ta barva kimona...

    OdpovědětVymazat
  18. Mám ze Sheinside podobné a loni jsem si ho moc neužila, tak se na něj letos těším <3 Tobě moc sluší, já ho budu nosit podobně asi k bílým kalhotám a hnědým doplňkům, jen nemohu sehnat skořicové páskové boty na klínku :(

    OdpovědětVymazat
  19. Super outfit Peti, to kimono je pecka. Hrozně se mi tento styl líbí a tobě neskutečně sluší :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  20. Toto kimono je naozaj prekrásne!! Ja som sa už po pár v obchodoch pozerala, ale žiaľ som ešte nenašla žiadne, ktoré by sa mi skutočne páčilo...ale keby som našla takéto, tak už asi neváham :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Vyměnila bych boty a kabelku, pak by to bylo super. Ta oranžová-nebo koňaková se k tomu nehodí.

    OdpovědětVymazat
  22. Naprosto úžasný outfit, hrozně se mi líbí ta kombinace barev. Kimono ještě žádné nemám, ale líbí se mi to. Možná se po nějakém podívám :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak tohle se mi moc líbí. Krásná kombinace, jarní veselé barvičky. Styl kimon se mi líbí, pokud to někdo umí hezky sladit s ostatními částmi outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  24. Me se vic libi to kimono jak uvadis u lonska i zive to tam vic slusi, nejsi tam tak strasne vychrtla mas tamhezci nohy ne jak ted sama kost, na te hrudi ty kosti hak ti kezou to uz vypadas jak kostlivec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To da rozum, taky jsem si letos na leto poridila nove nohy, prece nebudu chodit se starym modelem! A vzhledem k tomu, ze vazim vic nez vloni, tak je to uplna blbost.

      Vymazat
    2. A myslíš dítě, že se tě nekdo na to co tu píšeš ptal? Chudák Peťulka, zabývat se takovýma hámotinama, já se divím, že si s těmi urážkami už konečně nedáš pokoj. Ty nebudeš spokojený člověk, ale i přesto, ať se ti daří.

      Vymazat
  25. Líbí se mi, jak kimono ladí s kalhotama :) Nejvíc mě však dostaly ty boty, přesně takové bych potřebovala :) Jinak culík nosím denně, myslím, že je to nejpraktičtější a nejrychlejší účes.

    OdpovědětVymazat
  26. Krásny outfit, len by som tie hnedé topánky a kabelku vymenila skôr za biele lodičky / balerínky , ale inak paráda ako vždy ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda té fotky špinavých bot..http://3.bp.blogspot.com/-VaMvY8wOhYg/VWNGrH5GZLI/AAAAAAAAUjc/kGLr-1kmWvg/s1600/DSC_3783.jpg Jinak pěkné fotky,jen tohle to trochu zkazilo..

      Vymazat
    2. To by take chtelo alespon obcas precist si text nez neco napisu ;), protoze ty boty nejsou spinave ale mokre, prselo.

      Vymazat
    3. to chápu,ale pak je lepší tam detailní fotku bot nedávat :-) !

      Vymazat
    4. no tak přece nebudeme dělat problém z toho, že občas prší ☺

      Vymazat
  27. Mne sa naopak aj tie opršané topánky páčia, hodia s k atmosfére a prostrediu na fotke. Inak krásny outfit a podobnú kabelku mám po maminke aj ja :D ;)

    OdpovědětVymazat
  28. MOC krásně sladěné barvy, líbí moc! Paráda!
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  29. tak toto je moc moooc dobrý! Krásně sladěné ♥

    OdpovědětVymazat
  30. Koukám Péťo, že jsi si v poslední době oblíbila invisible gumičku, já ji tedy také miluji :D

    OdpovědětVymazat
  31. To si můžou dovolit jen štíhlé nebo vysoké ženy. Já bych v tom vypadala jak mamut.Mám ráda vše uplejší - ne teda na břiše.;-)

    OdpovědětVymazat
  32. Paráda, víc barev do ulic! :) Moc ti to sluší. Jak outfit, tak i líčení se moc povedlo. To kimono je úplně skvělý, kéž by mi taky slušely, hned bych nějaký sháněla, ale já v nich vypadám jako v županu :D

    OdpovědětVymazat
  33. Kimona jsou jedním z mála trendů, které mě opravdu zaujaly. A musím říct, že tobě fakt sedne :)

    OdpovědětVymazat
  34. Moc se mi líbí to kimono :) Krásný outfit

    OdpovědětVymazat
  35. Je to super, mně se to moc líbí, hlavně to kimono a barva rtěnky :-). I když teda pro mě by byly ty šňůrky hodně nepraktické, bych se furt o něco určitě zachytávala :D

    OdpovědětVymazat
  36. Botami a kabelkou jsi ten outfit nerozbila, ale zabila. :D

    OdpovědětVymazat
  37. Moc vám všem děkuji za krásné ohlasy a komentáře, moc mě těší, že se vám kimona tak líbí ☺.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kimona možná, ale tvůj outfit stojí za prd. Vůbec to nejde barevně k sobě. Co se týká mokrých bot,chápu že počasí neporučíš a vzala bych to na nějaké fotce, kde jsi celá, jdeš krajinou a zabíráš celý outfit, ale pokud fotíš detailní záběr na boty, měly by být čisté a suché... Mám ještě jednu věc a tou je tvůj makeup na fotce obličeje. Nemůžu přehlédnout, tu oranžovou masku na obličeji, kde ti díky ní vzniká pod vlasy světlý pruh pokožky a pak z ničeho nic tam je oranžová maska....

      Vymazat
  38. Nádherný jarní outfit:) Krásné barvičky, kimona jsou skvělým doplňkem i k obyčejným outfitům, krásně oživí:)

    OdpovědětVymazat
  39. Krásný ;) Jen bych k tomu asi volila jinou barvu bot (třeba bílou nebou nějakou, která je na kimonu) a kabelky, ale jinak je to přesně to, co se mi líbí a barvičky jsou úplně úžasný a tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  40. ooo ta kabelka po mamke je super! milujem kusky ktoré v sebe nesú kúsok históri

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!